Vigtigste > Cykler > Cykelreparationsstander - søg efter løsninger

Cykelreparationsstander - søg efter løsninger

Er en cykelreparationsstativ det værd?

Du har ikke absolut brug for encykelreparationsstativat tage sig af det mest basalevedligeholdelse—Smøre din kæde, bytte dæk — men når du først begynder at justere dine egne skiftere eller rod med kabler, har du en måde at justere dincykelmens hjulene er fra jorden, er det afgørende.15. okt 2020En monteringsstand er hjertet i hvert værksted. Det giver dig mulighed for at løfte cyklen fra jorden, dreje hjulene, kontrollere gearene, rengøre alt hvad du kan tænke på, men i en mere bekvem højde. Vi bliver alle spurgt tiden - hvad er den bedste arbejdsplads for mig? I dag skal jeg vise dig disse fire bærbare foldestande.

Vi starter med PCS-9. PCS-9 er vores basestand. Fantastiske funktioner, der gør din reparation og vedligeholdelse nemmere, den løfter cyklen fra jorden, den kan justeres i højden, benene foldes sammen for nem opbevaring og bærbarhed, den har vores skrueklemme og en 360 graders rotation.

Det er et meget stabilt stativ - 3-punkts stabilitet. Justerbar højde og foldning igen. Flytter fra PCS-9, dette er PCS-10.Igen 360 graders rotation, justerbar højde, men PCS-10 har hurtige frigivelser for at gøre denne højdejustering hurtigere og lettere. Det har også en hurtig frigørelse på foldedelen, der bringer åget op, benene foldes ind, og derefter foldes det sammen i et tæt bundt. Det har også et klip, der holder alt i denne pakke sammen.

Dette har en lidt anden klemme - dette er vores mikrojusterende klemme. Det giver nem adgang. Så bare ind og så bare ud.

Det er en meget hurtigere måde at komme af og på din cykel. Dette har også et komposit toprør, der har vores tilbehørsporte, så du kan lægge en papirhåndklædeholder eller arbejdshylde i arbejdshylden hernede i midten. Når du skifter fra PCS-10 til PRS-25, er den største forskel i vægt, da denne stativ er lavet udelukkende af aluminium.PRS-25 vejer 13 pund. PCS-10 og 9 vejer ca. 20 pund. Så, aluminiumsstativ og udvidelse, lad os tale om klemmen.

Dette er en værkstedsstøbt klemme. Så det er den samme klemme, som du finder på vores salgsstativ, og den har stadig vores mikrojusteringsfunktion for nem ind- og udstigning. Kæberne er smallere end kæberne på PCS-10, så du kan finde plads i disse trange rum.

Denne har også quick release spænder til højdejustering og de opadvendte ben, og den har også stropper på benene, så alt kommer op som et bundt, og så kan du bare låse det hele op. Vi synes, det er den bedste foldestand på markedet i dag. En klemme i butikskvalitet, let, stabil og fyldt med funktioner.Nu går vi videre til PCS-4. Dette er et lidt andet stativ, fordi ikke alt foldes sammen i et pænt lille bundt - dybest set kommer benene sammen, og det skaber et fladt stativ, så du kan hænge det på en væg eller stå op til en mur for at have en stativ, der boede eller ville blive ét sted i kælderen eller garagen er dette sandsynligvis det, jeg ville vælge, fordi det gør brug af dets stabilitet. Det har et firepunkts bensystem - lavet af stål, justerbar i højden igen, med hurtig frigørelse, roterer 360 grader - et meget stabilt stativ.

Dette kommer faktisk med et valg mellem to forskellige klemmer, og du kan se de to forskellige klemmer på produktsiden til PCS -4. Alle vores stativer roterer 360 grader, holder en cykel op til 80 pund og foldes sammen for nem opbevaring og bærbarhed. For mere information om disse stativer og de andre reparationsstande, vi laver, kan du besøge parktool.com.

Der er et godt sammenligningskort med disse stativer. Derudover har hver enkelt produktside en artikel, der viser, hvordan den foldes sammen og fungerer. Håber dette hjælper dig med at vælge den rigtige stand tak for at se.

Hvad er den bedste cykelreparationsstander?

DetBedste reparationsstativerfor hver typeCykelogVedligeholdelse
  • BedstVærdi.CykelHand Cycle ProReparationsstativ. amazon.com.
  • BedstThru-Axle Adapter. Park Tool Team-udgaveReparationsstativ.
  • Leteste løbStå. Topeak PrepStand X.
  • Robusteste konstruktion. Park Tool HomeMekanisk fod.
  • BedstSamlet set. Feedback Sports Pro-EliteReparationsstativ.
3. juni 2021

Hvad kan jeg bruge i stedet for et cykelstativ?

Et lagerståkan foretage en ret god reparationståalt hvad der lader hjulene og pedalerne rotere. En bilrackvil ogsåarbejdegodt.

Sidste gang vi tjekkede 10 cykelhacks til mountainbikere og derover, er vi ikke færdige endnu. I dag laver vi ti flere hacks, som mountainbikere, BMX'er og endda landevejscyklister kan nyde. Hvis du bliver god til det, kan det være frustrerende at arbejde på en cykelkæde.

Din skifter kan snappe tilbage og få dig til at glemme kæden. For folk med dårlig fingerfærdighed som mig kan et papirclips eller en hårnål fungere som en tredje hånd i din kæde, inden du begynder at arbejde på det, og det vil virke lidt mere forudsigeligt. BTW, for at samle et hovedled igen, skal du blot placere det over kædestag og svinge det brat fremad.

At arbejde på din cykel kan blive rodet, og vi ved alle, at opvaskesæbe ikke er helt nok. Der vil altid være steder, som du bare ikke kan rense. Brug et slibende rengøringsmiddel som forseglingssalt eller endda sand til at skrubbe snavs af dine hænder.

En 2x4 er kun et par dollars, og det er mere end nok til at bygge et cykelstativ. Skær bare to stykker omkring 22 'i længden og brug to 12' stykker som tværstænger. Fastgør dem med skruer, og vend dem om.

Dette skal justeres til bredden på dit dæk, men det fungerer normalt med lidt forskellige størrelser. Du kan bygge et stativ med rigtig lange tværstænger og flere dækhak for at parkere hele din køretøjsflåde. Du kan endda male det, og der kræves ingen præcis tømrerarbejde.

Der er flere måder at tage BMX-greb af, men vidste du, at du bare kan bruge vand? Hæld bare noget omkring håndtagsfoden og drej det, indtil det løsner sig. Håndtaget skulle komme meget let af, og vandet skulle fordampe, som det aldrig skete. For at fastgøre grebet igen skal du sørge for, at det og styret er rigtig tørt.

Sæt derefter nogle lynlås i håndtaget, og placer dem rundt om styret. Plasten reducerer grebet på håndtaget og gør det lettere at komme på styret. Når dit håndtag er installeret, skal du bare trække lynlåsene ud en ad gangen.

mountainbike destinationer

Jeg brugte hårspray til at fastgøre håndtag som barn, og jeg må indrømme, at dette er meget renere. Justering af en cykel sadel kan være ret kompliceret, hvis du er en seriøs rytter, men et godt udgangspunkt er at udjævne din cykel på en plan overflade og placere niveauet på sadelnæsen og på en af ​​sadelpuderne. Juster derefter hældningen, indtil den er plan.

Derfra har du et udgangspunkt for at få det helt rigtigt. Når du låser din cykel, er det en god ide at sikre din ramme med en U-lås og dine hjul med et kabel. Hvis du ikke har nok kabel, kan du låse baghjulet ind i rammen.

Dette vil gøre rammen og baghjulet Det tager lidt tid at dreje hovedet, men stirre lidt på det og tænke over det. Du bliver nødt til at save baghjulet i halvdelen for at stjæle resten af ​​cyklen. En anden god måde at sikre dine cykler på er med sikkerhedsspidser.

I modsætning til hurtige udgivelser har du brug for en nøgle for at komme af cyklen. De er også lettere, flottere og mindre omfangsrige end hurtigt at give slip på spyd og lette at frigøre med skruenøglen. Bemærk, at ingen sikkerhedsforanstaltninger virkelig holder din cykel sikker, men alt, der forårsager større smerte, hvis du stjæler den, vil i det mindste købe dig noget tid; din gulvpumpe er uden tvivl det vigtigste værktøj, du har, men efter et stykke tid kan det begynde at knirke og opføre sig.

Det kan være nødvendigt at olie det, og det er ingen overraskende kædeolie, der fungerer godt til dette. Brug kun lidt olie, fjern det overskydende, og som regel vil pumpen fungere så god som ny. Slidmærker på din cykels lak kan være ret vanskelige at fjerne, men WD-40 gør jobbet overraskende godt.

rengøring af kamelpakker

Påfør et klud eller papirhåndklæde, og brug slid, indtil du ikke kan se det, WD-40 vil ikke beskadige dit lak og er især god til at rydde op i slidmærkerne, som skoene efterlader på sadelskinnerne på mountainbikes . Lad os indse det, vi har ikke alle de præcise bremseindstillinger på vores mountainbikes. Hvis du har problemer med at justere dine målemarkører, kan du bruge to visitkort til let at justere afstanden.

Løsn monteringsskruerne, placer visitkort mellem elektroderne og bremseskiven, og klem dem fast med bremsearmen. Stram derefter skruerne, mens du holder i håndtaget. Slip håndtaget og træk visitkort ud, så her har du det, yderligere ti cykelhacks eller 11 eller deromkring. Selvom du ikke bruger nogen af ​​disse, håber jeg, du fandt dem sjove.

Klik på det tynde hoved for at abonnere på min kanal for flere hacks, ridetips, reparationsguider og gadgets. Tak fordi du kørte med mig i dag, og vi ses næste gang.

Hvordan kan jeg køre på min cykel uden stativ?

Drejcykelpå hovedet, og fastgør styrstammen i kæberne på en WorkMate-arbejdsbænk og hvil sædet i den modsatte ende af WorkMatearbejdeoverflade. Det kan være nyttigt at dreje sædet bagud på stammen.

Højttaler 1: Velkommen tilbage, smukke mennesker. Vi ved alle, at en person, der bare smider sin cykel på jordkørselssiden eller prøver for evigt, simpelthen vil prøve at rette deres cykel, og den bliver ved med at vælte. Det ved vi alle sammen.

Jeg er en skyldig part, der kaster min cykel på drevsiden. I dag viser jeg dig, hvordan du opsætter din cykel som en professionel. Nummer et, jeg skal gøre det med dette, jeg kalder det overhængecyklen, start med at stå bare fordi træet hænger ud, men du kan gøre dette hvor som helst.

Du kan gøre dette på en parkbænk, bare sådan. Ja, hvor som helst, hvor der er lidt overhæng, kan du klemme dit forhjul, og dybest set klikker det bare derinde og ser på det, det er bare lige frem. Det læner sig ikke engang fremad.

Det eneste, der rører ved, er gummi mod træ. Det ridser ikke min smukke polcykel. Det er dybest set helt nyt.

Jeg vil ikke have, at det bliver ridset. Lad os gå. Sådan en stigning.

Okay, sådan en stigning. Nej, nej, dine gear, læn det på træet, dum person. Åh, rolig, undskyld, ja.

Få træet. Du vil ikke være den fyr, der kommer op på stien for træt til at sætte din cykel op og kaster den nedad. Nu kender jeg nogen, der gør det.

Han hedder Jack. Ja, Jack, jeg ringede til dig. Du gjorde det.

Du vil lægge det på den ikke-drevne side for at redde dine gear, især hvis de koster lidt penge, og eller andre gear virkelig fordi du kan ødelægge dem. Nu er det bedst at læne det mod et træ. Det er billigt, men det er en perfekt naturlig måde at rette din cykel op i skoven.

Du kan gøre det i styrets ende, eller du kan gøre det med en pedal eller på din sadel. Jeg vil ikke anbefale bare at kaste din cykel mod træet sådan, fordi du kan ridse dit toprør eller siden af ​​din cykel. Det vil du ikke rigtig have.

Du kan gøre det med bagsiden af ​​din sadelside, hvis du står imod det på trædrevssiden, vil det knuse din skifter. Det ønsker du ikke. Styret er en god måde at passe lidt mere på din cykel på stien, mens den bevæger sig.

Hvad hvis du kommer til toppen af ​​stien med ingen steder at parkere din cykel? Du vil ikke lægge den på gulvet, fordi der er en freshie, ligesom min nye cykel her, og jeg vil ikke lægge den på gulvet. Jeg kalder ham, hun hedder Phantom. Hvorfor? For nu skal hun stå der og flyde mod noget.

Det er en lille hemmelighed for os. Jeg er nødt til at finde den, og jeg skal lægge min cykel på jorden. Jeg er straks tilbage.

Der er mange af dem i denne skov, men du skal finde den rigtige. Nej nej.

Ja, den perfekte pind til jobbet. Okay, jeg fandt det. ja, det er pinden, der gør dette muligt.

Nu vil du finde en god pind. Se, denne er ret lige, den er stærk, men den skal være ca. 12 inches lang. Jeg skal snappe den der, smide den del væk.

Nå se på det. Dette er til det. Voila.

Sådan står du en cykel som en professionel. Nu kan jeg tage et billede af det til sikker cykel. Se, hvor sexet det ser ud mand. Du ved ikke engang, at det er som om jeg træder på en pind, fordi den er bag min derailleur.

Derfor kaldes det et fantom, hvis du ikke vidste det. Se på flagren. Folk vil spørge: 'Hvordan indstiller du din cykel?' Jeg får spørgsmål som disse spørgsmål Der er et antal steder, du kan placere denne pind for at holde din cykel lige.

Du kan bare sætte den i pedalen, men dette har en tendens til at rulle fremad, da den er på krumtaparmen, og pedalen kan også vrides. Det er et godt sted at sætte, jeg har gjort det der før. Du kan sætte det i hullet der på din krumtaparm, men så kaldes det ikke rigtig et Phantom Stand, fordi du kan se det, hvis du tager et billede af det.

Det fungerer stadig, men jeg anbefaler at gå mellem din disk og svingarmen, bare der. Det vil ikke skade dit glas eller dit lak. Det er kun skjult på grund af din skifter, når du tager et billede af det til cykelsikkerhed.

Dette er det bedste sted at sætte en pind. Se, det passede os s. Jeg får ingen mudrede barender.

Denne, mine venner, kaldes en pedalstand. Der er en forkert måde og en rigtig måde at gøre det på. Du kan gøre dette på en kantsten, du kan gøre dette på enhver afsats højere end dine krumtap, stien er, når du har din krumtap og pedal vendt fremad.

Nå, hvad jeg mener med det er, hvis du lægger den ned og sætter din cykel op, vil den bare tage afsted sådan, og din cykel vil bare vælte. Hvad du vil gøre er bare at bringe din pedal bag på cyklen sådan, lidt lavere end flad, skub din cykel mod den, lås med drevet, lås baghjulet, lås din pedal i rock og voila, din cyklen rejser sig. Hvor cool er det, at du kan gøre dette på en kantsten, enhver afsats, en stub, hvad som helst.

Denne sten er perfekt. Se, en stub, let. Pæn.

Nå, denne kommer fra motorverdenen, og jeg siger, det er sumpen ude. Se på det eller få stubben ud. Dette er en fantastisk måde at holde din cykel lige på.

Det er som en terning. Se på det. Folk, du kan gøre dette overalt.

Du kan gøre dette på en mudret bank, du kan gøre dette på en træstub, kalde det en træstub. Du kan gøre dette på en sten, hvis du har en messingknogle, fordi du ikke rigtig vil skade din kæde. Dette er træ, så vi er alle gode.

Ud af sumpen.

Er cykelstativ det værd?

Selvom encykelreparationståer ikke nødvendigt at beholde dincykeli tip-top form, ender de fleste ryttere med at investere i en, når de begynder at blive mere involveret icykelvedligeholdelse. Ikke kun vil dette gøre dit liv lettere, men du vil også være i stand til bedre at udføre arbejde på dincykel.

Hvorfor er cykelreparationsstande så dyre?

Årsagen til det godestårerdyrter på grund af prisen. Helt seriøst.Megetbutikkvalitetstårsælgesdem, der sælges til en præmie. Brugerdefineredestårer ofte $ 700.3. oktober 2008

Kan jeg opbevare min cykel på et reparationsstativ?

Der er absolut ingen mulig måde atcykelhængende i enarbejdsstand kunnenogensinde muligvis skadedetsadelpind eller enhver anden del afcyklen.18. juli 2004

Hvorfor er der ingen kickstands på cykler?

Støttertilføj vægt

Under alle omstændigheder, akickstandtilføjer ikke meget vægt til acykel. Meget få cyklister vil være villige til at tilføje noget til derescykelhvis det ikke hjælper dem med at forbedre noget ved deres tur. Så med så få cyklister, der ønsker detkickstandskunne producenter ikke være generet af at inkludere dem.

Er det OK at lade cyklen stå i cykelstativet?

TILståerbødetil opbevaring af dincykelog ret nyttigt, når du arbejder på det også.Cyklerer ligeglad med hvad de hænger fra.13. juli 2013

Er parkværktøjer pengene værd?

Park-værktøjerer ret gode, men bestemt ikke altid de bedste (se andre kommentarer for eksempler). Nogle af deres ting er rigtig gode, andre bare OK. Men efter min erfaring er ingen af ​​dem dårlige, så jeg har ikke noget imod at bruge lidt mere på enværktøjsom jeg ved vil vare og ikke suge.26. juni 2008

Hvor kan jeg anbringe en cykelreparationsstander?

Du kan nemt tage standen til udendørs reparation eller placere den i din garage eller i rummet for at reparere dine cykler. Magnetpladen er også en fantastisk funktion til at holde alt dit cykelværktøj eller cykeltilbehør på plads. Denne stativ tåler en belastning op til 50 kg.

Hvilken er den bedste cykelreparationsstativ for pengene?

Efter min mening er Bikehand det bedste cykelreparationsstativ for pengene. Dette er min anden feedback Sportscykel arbejdsstativ og har nogle ligheder med Sport Mechanic-stativet. Sprint er lavet til at folde op i en lille, kompakt og bærbar pakke. Den er ideel til at tage på vejen og til en person, der har lidt lagerplads.

sofa stretch

Hvilken stand har jeg brug for til min cykel?

Der er kun to hovedtyper af klemmer til cykelreparationsstande. Rørspændedesignet holder cyklen fra det øverste rør eller sadelpinden og akselmonteringsdesignet. Mens akselbeslaget er mere sikkert og ofte findes på mere professionelle cykelstande, er det mindre praktisk, fordi det kræver, at du fjerner et af hjulene til montering af cyklen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Embertech krus - hvordan beslutter du dig?

Hvor meget koster Ember krus hos Starbucks? Nyt Ember rejsekrus Hvid rejsekrus (149,95 $) fra Ember. Ember er perfekt fra første slurk til sidste dråbe og giver brugerne mulighed for at tilpasse deres drik til total kontrol over deres lækre kop gennem berøringen af ​​Ember-appen.

Flerdags cykelture - holdbare løsninger

Hvad har jeg brug for til en cykeltur på flere dage? Gør dig klar til at tage på en multidag- eller uges lang cykeltur kræver en masse eftertanke og planlægning. Behov: 1 sæt hagesmæk / jersey til hver køredag. 1 par sokker til hver køredag. Handsker, flere par anbefales.

Bedste nybegyndercykel - handlingsorienterede løsninger

Hvor meget skal jeg bruge på en nybegyndercykel? Jeg forklarer, hvorfor du skal bruge et rimeligt beløb på omkring $ 1.000-2.000 på en højkvalitets pre-ejet cykel, ideelt lavet i de sidste 5-10 år. $ 1.000-2.000 kan virke som en masse penge for nogle. For andre kan det virke som for lidt. 24.09.2019

Medicinsk bold crunches - omfattende håndbog

Hvilke muskler virker medicinkugleknus? På grund af dets evne til at målrette mod hele kernen, bør den schweiziske ball-crunch være et dagligt syn i din træning. Øvelsen fungerer primært rectus abdominis eller six-pack muskler og den tværgående abdominis. Men når det udføres ordentligt, opfordrer det også muskler, der stabiliserer hofterne og lænden. 28 июн. 2005 г.

Mekaniske fakta - besvare spørgsmålene

Hvad er nogle interessante fakta om at være mekaniker? 13 grunde til at blive en bilmekaniker Dine dage er altid forskellige, du lærer om ny teknologi, og lige når du er færdig med et job, ruller et nyt nyt køretøj gennem garageportene. Der er 240 millioner biler på vej. Du behøver ikke sidde fast bag et skrivebord hele dagen.

Auto tagtelt - hvordan man beslutter

Er tagtelt dårligt for din bil?