Vigtigste > Cykler > Cykel eger - en løsning på

Cykel eger - en løsning på

Er det OK at køre på en cykel med en ødelagt eger?Velkommen tilbage til GCN Tech Clinic med ideen bag at besvare og løse dine tekniske cykelproblemer, som du måske er stødt på. Lad os gå videre til det første spørgsmål i denne uge, og det er fra Darek Kong, der siger, at de har nogle Dura-Ace C24-hjul, der har ret smalle fælge, så en indvendig bredde på 15 millimeter og en udvendig bredde på 20,8.

De overvejer at få nogle bredere Hunt Race aero aluminiumshjul, der er 18 millimeter indvendigt og 23 millimeter udvendigt, når de ikke bruger søndagens bedste. Hvilke problemer har jeg? se skifte mellem de to sæt? Lige, godt, Darek, ja, begge sæt er rigtig gode par hjul. Disse bredere hjul er bestemt mere populære lige nu af to grunde, både komfort og hastighed eller aerodynamik, så uanset de problemer, du måtte løbe ind i, kan du og afhængigt af hvor meget leg du har med dine gafler og dine kalibre, du kan have friktion ry, meget stramme frigange lige nu, du skal have det fint, men tjek faktisk på jagt for at se, hvad de anbefaler, fordi de sandsynligvis er meget mere om, at kompatibilitet kender end mig, er jeg bange.

Disse bredere hjul fungerer faktisk bedre med 25- eller 28-millimeter dæk, som er mere på mode lige nu, eller bestemt mere aerodynamiske og mere komfortable dæk, så ja, du burde være i stand til at bruge begge dele, men jeg må fordi Jeg har faktisk på et par par af mine hjul, at nogle af hjulene har en bredere fælg end de andre. Du drejer blot tøndejusteringen på selve tykkelsen for at kompensere for eventuelle forskelle. Dernæst er et spørgsmål fra NZLKevin88, der siger, at hvis en eger bryder på brystvorten, ender brystvorten i kanten.Hvordan får jeg det ud? Jeg har slangeløst bånd, og jeg vil ikke fjerne alt. Sikke et mareridt. Du er ødelagt en eger, og den brystvorten er inde i kanten.

Lad os se på det større billede. Jeg formoder, at du kunne fjerne dit dæk og langsomt dreje selve fælgen og håbe, at brystvorten falder ud af ventilhullet, og du kan sætte et ind igen og rotere fælgen, og så falder det igen i hullet i fælgen til egerniplen. Men det fungerer ikke. Uden meget tid og tålmodighed fungerer det bestemt ikke, muligvis med magneter og alle mulige ting.

Så hvis jeg var dig, Kevin, ville jeg faktisk bide kuglen og fjerne det rørløse bånd og bare stikke en af ​​de talte brystvorter derinde. Den nemme og konventionelle måde. Nu har vi et kabelproblem fra Pen2paw, der siger, at de mistede kabelankeret på Tiagra-bagskifteren.Kan de bruge enten et Dura-Ace- eller Ultegra-kabelanker til udskiftning? Nu skal du bruge den samme samling fra en Dura-Ace 9000 eller Ultegra 6800 bagskifter udenad, da de bruger den samme type klemmontering. Men med den nyeste af R8000 og 9100 fra Dura-Ace er jeg ikke så sikker, fordi kabelføring faktisk er lidt anderledes end de ældre og tidligere generationer. Dette er virkelig det bedste sted at gå til en lokal cykelbutik og stikke rundt i en lille deleæske og dybest set se, hvad du fik dernede, så de sandsynligvis har en møtrik, skive og skruesamling, der gør jobbet i bytte for sandsynligvis en pakke af chokoladechipkager eller lignende gjort.

Derefter et spørgsmål fra David Chapman, der siger hej Jon, stor vlog. Jeg er ikke sikker på, at det er en vlog, David, men tak alligevel. Kan du bruge et 10-trins kædesæt med en 11-trins kæde? Højre, så lad os huske på, at tandafstanden på en 11-trins kassette er lidt smallere end en 10-trins kassette, og når vi går videre til kædesættet, er afstanden mellem de enkelte kæderinge på de fleste kæder sæt generelt lidt større.

Kædehjulene forbliver stort set den samme bredde som på en 10-trins kæde, men så ja, du kan bruge en 11 'hastighedskæde på 10-trins kranksæt. Jeg gør det selv, fungerer helt fint. Nu har vi et spørgsmål fra Tomi Saaranen, der siger: Hej Jon, min startcykel har en tre-trins gearhåndtag med to ringe foran.Jeg er nødt til at trykke på håndtaget to gange for at skifte eller omvendt. Kan jeg bare få en ny 2-trins skifter og slippe af med det irriterende problem? Lige, Tomi, dejligt at høre fra dig. Nu antager jeg, at du bruger Shimano her, og at dette klik dybest set skulle være der, hvorfor? Nå, det handler om at slippe af med det irriterende problem, du måske forbinder med kædegnidning, så dybest set, med det ekstra klik, bevæger du dig bare lidt over forhjulet, før næste klik lægger det på den store ring og derefter igen, hvis du skulle kæde på tværs, dvs. den store kædehjul og det største beslag i fælgen, dvs. den med flest tænder, der også ville gøre dig en irriterende lyd.

Et lille tryk på det indre håndtag fjerner derefter kædefriktionen. Næste gang du trykker på det, falder det ned på den lille kædehjul. Så jeg tror, ​​det kan være dit problem.

er cykling cardio

Hvis dette er et faktisk tredobbelt krumtapssæt specifikt håndtag, som du har der, så kan du faktisk købe et dobbelt krumtapssætarm, skifte og Matt Baldwater ønsker at vide, de er normalt irriterede over begynderspørgsmålene, men de tror, ​​de har et begynderspørgsmål. Vil en Shimano-vejskifter eller et bremsearm arbejde for et tredobbelt kranksæt på et 105 eller Ultegra dobbelt kranksæt, forudsat at grænseskruerne på forskifteren er korrekt justeret. Tak på forhånd.

Ret, Matt, intet spørgsmål er virkelig et begynderspørgsmål, fordi alle skal starte et sted. Den gode nyhed er, at du kan gøre dette, selvom jeg ikke nødvendigvis vil anbefale det, så den måde jeg ville gøre det ville være at bruge den midterste position af venstre skifter til den indvendige kædehjul, og så selvfølgelig den bredeste indstilling til den ydre klinge. Den risiko, du tager med dette, er nu, at håndtagsmekanismerne kan blokere, fordi du naturligvis beder håndtagene om at gøre noget, de ikke var designet til at gøre.

Personligt vil jeg sandsynligvis se mig om på brugtmarkedet og se, om du kan finde en af ​​de underlige håndtag, for når folk går ned, sælger de den ene håndtag, der ikke er beskadiget, så gør lidt research i stedet. Okay, nu vil Patrick vide, hvad der forårsagede en temmelig høj raslende kædestøj, mens han kørte i den store ring. 50 tænder foran og kædehjulene med 13, 14, 16 og 18 tænder bagpå? Lyden ser ud til at komme fra Ultegra 8000-kæderingen.

Indstillingerne er ok, og der er ingen ridser overhovedet, hvor kæden rammer kædekæden? Lige, Patrick, rigtig godt spørgsmål her, for jeg kan ikke lide at rasle på min cykel. Først ville jeg sætte cyklen på en arbejdsstand eller løfte den af ​​jorden. Så du kan langsomt dreje dit krumtap sand faktisk er l Vær opmærksom på hvor støj kommer fra og kontroller det visuelt på samme tid.

Nu kan din kæde muligvis være uforenelig, så du har muligvis byttet den mod noget andet. Nu tror de fleste kæder, de fungerer fint, selvom de kan være ret støjende, og interessant har jeg også fundet ud af, at nogle af de nyeste generationer af Shimano gruppesæt sætter lidt mere støj end de tidligere, så hold det inde også sindet. Gå ud for en lille tur, men ikke med dine cykelsko denne gang.

Brug bare et almindeligt par sko og kør lidt og se om det påvirker det, for det kan meget vel være en klampe, der kun giver en kadencestøj, når der lyder visse lyde. Cykler er underlige og vidunderlige ting, nogle gange disse små lyde, vi har, vi ved ikke, hvor de kommer fra, og det kan være det mærkeligste sted af alle, så ja, bare få cyklen nede på jorden og lad den være for at gå nøjagtigt, hvad der foregår, og sørg også for, at dine træningshjul ikke gnider nogen steder i nærheden af ​​kassetten. Nu, Bogdan Voineag, de siger, at du har et kabelproblem.

Du købte nogle kabler fra et stort online navn, og efter at have skiftet kablerne, bemærkede du, at armen ikke føles så glat som den gjorde, da den skiftede. Føles som om den har en vis modstand, når man trækker i armen, selvom den skifter ret perfekt. Det irriterer mig lidt.

Ret, jeg sympatiserer med dig, Bogdan, for hvis noget er galt, er det bare ikke. Så tjek først de faktiske ydre kabler, og hvor de enten er komponenterne eller hylstrene, sørg for at de er gode og sidde tæt i den, og at der slet ikke er nogen fri bevægelse. Gå under emhætten i ordets rette forstand.

Så under badestroppen, og kontroller faktisk, at disse kabler er sat helt ind i selve gear- eller bremsearmene, og sørg for at de ikke bevæger sig der. Nogle gange kan det blive ret dårligt at skifte under bremsning, og nu kan der ske noget andet, der kan ske, hvis du har klippet kablet, og det ikke er en rigtig glat, pæn snit, det er på den indvendige kabelrulle, eller spiralbinding kan faktisk være der overlapper, hvor din ledning går, og det kan ikke gnide dig, så du også skifter eller bremser, så tag enden af ​​en kuglepen, sæt den ind og forstør bare hullet, og forhåbentlig ordner vi det for dig. Held og lykke med den Bogdan.

Dernæst kommer fra Frank Albertz, der spørger, Hej Jon, jeg planlægger at male min cykel, og en guldkæde ville gå med stilen. Problemet er, at jeg har en otte-speed kæde, og guldkæder starter med ni gear. Er det stadig muligt? at bruge på en otte-speed cykel? Okay, alle elsker en guldkæde, ikke sandt? Jeg tror - jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal tænke på guldkæder, men bortset fra det - Alligevel, så lad os sammenfatte, at otte og ni hastighedskassettebeslag har samme tykkelse, så den samme bredde og derefter otte og ni hastighedskæder skrabere de har samme indvendige bredde.

Disse er de andre, så deres indvendige længder er nøjagtig den samme bredde, så du kan se, hvor jeg skal hen med denne, Frank? Det fungerer. Du kan få en af ​​disse ni-speed kæder i guld til dine otte-speed kæder. Og jeg fortæller dig hvad, du skal tage et billede af cyklen, når den er færdig, og du har sat på guldkæden, send den ind og måske, bare måske, bliver du super flot i cykelsikkerheden.

Daniel Lopez, du vandt et par Dura-Ace bremseskosæt, BR-9000. Kan du montere dem på dine Tiagra 4600 fælgbremser? Går de sammen? Højre, Daniel, hvis der er et komplet sæt bremser, selve bremseklodsen, skoene eller skruerne og alt lignende, så vil de fortsætte. Hvis ikke, hvis det bare er de egentlige gummiindsatser, og de ikke fungerer med 4600 Tiagra-bremseklodser, fordi disse 4600 bremseklodser fra hukommelsen faktisk kun er et stykke gummi med en slags møtrik, der er støbt ind i det, som er skruet fast på dine bremsekalibre.

Disse BR-9000-elektroder giver dig dog meget bedre bremseevne end 4600-elektroderne. Så hvis det kun er bremseklodser, kan du faktisk finde skoene relativt billige og faktisk lave en lille opgradering for bedre bremsning. Højre, jeg håber du nød denne uges Tech Clinic og hjalp dig med at løse dit problem.

Hvis ikke, skal du lade det være i kommentarfeltet nedenfor, og forhåbentlig kan jeg besvare og besvare det i en af ​​de næste par episoder. Husk nu også at kunne lide denne artikel og dele den med dine venner, især hvis de havde nogle af de problemer, som vi lige hjalp med at løse, og husk også at tjekke GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com, hvor vi har en hel flok godbidder, cykeltøj, tilbehør, alle mulige små stykker og nu til endnu en god artikel, denne gang den seneste GCN Maintenance Monday, skal du bare klikke nedenfor her.

Hvad er en cykel eger?

Kan du cykle med en brækket eger? Ja du kanridemed enbrudt egeruden at skade dig selv ellercykel. Det øjeblikkelige skridt bør være at fjernetaltefra brystvorten, så den ikke beskadiger de andre dele afcykel. Men hvis du har flerebrudte eger, det er bedst ikke at gøre detridedetcykel.9. feb 2020

Kan du udskifte en eger på en cykel?

Egerer forbindelsesstængerne mellemcykelnav og fælg. Deres hovedformål er at overføre belastningerne mellem navet og fælgen, som er forårsaget af rytterens vægt ogcykel.

Hvilken størrelse er mine cykel eger?

En defekt eller beskadigettalteskal simpelthen udskiftes. I et korrekt bygget hjul, rustfrit stålegerikke mislykkes gennem træthed, så en træthedssvigtkanvære den første af mange. To eller flere træthedsfejl betyder, at den bedste mulighed er at genopbygge hele hjulet med nyteger.22. maj 2020

Hvad får en cykel til at bryde?

Cykel eger går i stykkeroftest på grund af slitage. En hyppigårsagtiltalte pauserer, at rytteren har ramt en kantsten eller et hul, ikke vedligeholdercykelgodt, eller passageren er for tung til den model. Råere terræn vil også forringe fælgen hurtigere, hvilket igen forværreregerhurtigere.

Hvor meget koster det at udskifte en cykel eger?

Egerer normalt $ 1,00 - $ 2,00 hver. Enhver butik sælger enkeltpersonereger. Arbejd tilerstattetiltalteer $ 10 - $ 20 afhængigt af din placering.2. maj 2013

Er der tale et ord?

en simpel fortid af tale. Ikke standard. en fortid partikel af tale.

Hvad er et egerdiagram?

Det er endiagramsom har et centralt element omgivet af andre genstande i en cirkel. CirklenTalte diagrammerbruges ofte til at vise funktionerne eller komponenterne i det centrale element i marketing- og ledelsesdokumenter og præsentationer.

Hvad er de stærkeste cykel eger?

Berd PolyLightEger: En væsentlig ændring tilCykelHjul

UHMWP erstærkestemateriale på planeten pr. vægt. Dens popularitet stammer fra dens ekstremt lette vægt og berømte modstandsdygtighed over for slid, slag, korrosion og UV-skader.
27. feb 2018

Hvordan vælger jeg egerne i den rigtige størrelse?

At bestemme egerlængden, skal du også måle navet: diameteren på cirklen aftaltehuller, diameteren af ​​entaltehul og flangeafstand fra midterlinjen.

Hvor går egerne på en cykel?

Din cykels eger er nøglekomponenter i dit hjul, idet de er tynde metalstænger eller ledninger, der stråler ud fra det centrale nav (som roterer rundt om akslen) til den ydre fælg (som dækket er fastgjort til). Få de rigtige ved hjælp af vores bedste guide til køb af cykel eger!

Hvorfor er Berd eger bedre end stål eger?

Reducer din hjulvægt med 100 - 200 g for at accelerere og klatre hurtigere end nogensinde. Berd eger overgår rutinemæssigt stål i træthedstest, så du kan bruge mere tid på stien og mindre tid i butikken.

Hvordan bestemmes en cykels egerlængde?

For cykel eger er egerlængden defineret fra flangesædet til trådspidsen. For eger med bøjede ender inkluderer den nominelle egerlængde ikke bredden af ​​egerne i den bøjede ende.

rapha walmart

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.