Vigtigste > Cykler > Cykeldækpumpe - innovative løsninger

Cykeldækpumpe - innovative løsninger

Hvad er den bedste cykeldækpumpe?

  • Vores valg. Lezyne Classic Floor Drive. Detbedstetagepumpetilcykler.
  • Budgetvalg. PlanetCykelALX 2. En pålidelig mulighed medbedreend de fleste funktioner.
  • Opgrader valg. Specialiseret Air Tool Pro. For hyppige ryttere.
  • Ogsåstore. Lezyne Pressure Drive. Vores foretrukne håndholdtecykelpumpe.
13. maj 2020Når det kommer til pumpning, betyder størrelse virkelig. Men større er ikke altid bedre. Så hvis du har en stor, er det ret svært at skjule, og det ser ikke særlig smukt ud.

På den anden side, hvis du har en mindre, kan du opleve, at det ikke betyder noget, hvordan du bruger det, hvor længe eller hvor hårdt du gør det, det gør det bare ikke effektivt. Har en åben og ærlig samtale . Hvilken pumpe skal du købe og tage med dig, når du kører? Det er en big deal - sjov til side, men størrelse er virkelig det største spørgsmål eller i det mindste slagvolumen, der bestemmer, hvor hurtigt du kan pumpe dine op. Som nævnt tidligere passer mange pumper pænt i din baglomme og er også meget lettere.

Så du er nødt til at stille dig selv et par spørgsmål, når det kommer til at vælge. For det første, hvor ofte har du en tendens til at gøre dette? Fladt dæk under ridning og for det andet, hvor vigtigt er det for dig at få dine dæk meget hurtigt, hvis du får et fladt dæk - Ja, lad os prøve at kvantificere det, ikke? Lad os lave en lille test. Denne Topeak Micro Rocket CB er sandsynligvis en af ​​de letteste pumper inden for blot femoghalvtreds gram gange tungere på kun 55 gram, men hvor meget hurtigere er det at pumpe et dæk, kan du så lide et løb? - Ja, jeg er klar. (groovy musik) (groovy musik) (groovy musik) (groovy musik) Så så har du det.

diætabonnementEn større betyder, at du generelt bliver færdig hurtigere. Og faktisk må jeg sige, at jeg i det mindste som fuldtidsrytter havde en sådan pumpe, fordi jeg ikke havde noget imod min ramme på udstillingen, og jeg ville bare komme i gang så hurtigt som muligt, hvis jeg havde en punktering i træning - Interessant, fordi jeg altid ville vælge en mindre. At jeg bare ville passe i min jerseylomme.

Dette er faktisk min pumpe, som Micro Rocket elskede meget, og da jeg købte den, tænkte jeg, at tre eller fire gange om året, da jeg fik den. Når jeg løber ned med et fladt dæk, vil jeg hellere bruge halvtreds sekunder ekstra på siden af vejen end at trække den omkring de resterende tyve tusinde kilometer. Men når du først har taget denne beslutning, har du trods alt et par andre ting at udholde, pumper adskiller sig ikke kun på grund af deres størrelse, men der er også en række andre ting. For eksempel er der 3 hovedmåder, som pumpen på din slangeventil kan blokere eller åbne - du ville øge dit tryk til 100 psi eller endda over.

Du vil måske bruge noget som tommelfingerlåsen her, som du kan se på denne Master Blaster. - Nu er den næste også rigtig cool. Du får en tilbagetrækkelig slange og derefter skruer på selve ventilen, hvilket gør den endnu mere sikker end tommelfingerlåsen, men en ting at bemærke er, at dette faktisk ikke nødvendigvis fungerer med alle ventiludvidelser, da du har brug for gevind til at skrue på, og åbenbart at jeg ikke har en. - Endelig er den nemmeste af dem alle en af ​​de mennesker, der bare trykker på den på ventilen og afsted.Nu finder jeg dette perfekt effektivt, men så har jeg ikke tendens til at gå over 90 psi eller nødt til at sætte mine dæk op, selvom denne er i stand til at komme op til hundrede og tres. Du skal også kontrollere, og jeg finder altid ud af, at det på de fleste minipumper er ret nemt at skifte mellem en Presta-ventil og en Schrader-ventilindstilling. Men det er værd at kontrollere, at det passer til din specifikke cykel, før du køber din pumpe. Mens vi taler om pres, er det værd at bemærke, at hvis du køber en minipumpe designet specielt til vejkørsel, skal du sørge for at den er over 90 psi, fordi du vil se, om du bruger en pumpe, der er optimeret til mountainbiking, så den kan håndtere store volumen dæk, så du kan have problemer med at pumpe dækket op til over 70 psi.

Dybest set har du brug for større biceps, ikke den ulempe, jeg har. Se, Danny er stærkere, end han ser ud, hvilket ikke betyder, at han er virkelig stærk, men han er stærkere, end han ser ud - Så det er mainstream i pumpeverdenen, men der er et par alternativer. For eksempel denne dårlige dreng, der er som en robot i forklædning ved at gøre sig til en mini gulvpumpe. - Det er imponerende, men hvis det var en rigtig robot i forklædning, ville den faktisk puste sig op som denne, der er som en minipumpe, men med en turbolader.

Så du kan skrue en CO2-patron i og enten bruge den som en benzinpumpe eller bare bruge den som en minipumpe - og det bringer os faktisk til et andet meget interessant valg. CO2-patroner alene. Så der er ingen tvivl om, at disse er både de letteste og mindste, og bestemt også de hurtigste, men CO2-patroner har en ulempe.De er et engangsprodukt. Der kan være en situation, hvor du har flere punkteringer eller nedbrud på din rejse, end du har CO2-patroner i baglommen. - Det er sandt, men i tidspressede situationer som en sport, hvor du måske har et mål i tankerne eller et løb, hvor du selv skal være tilstrækkelig, er det forretning.

cameron transgender

Til generel kørsel må vi dog sige, at de sandsynligvis kun er egnede til mindretalschauffører - når det kommer til at købe en minipumpe, skal du stille dig selv et spørgsmål. Ønsker jeg at pumpe mit dæk super op? hurtigt eller ville jeg hellere have noget, der passer i lommen? Kun du kan beslutte, om hastighed tæller, eller om du foretrækker at have noget meget pænt skjult. Du skal også sørge for, at den passer på dine egne ventiler, hvad enten det er Schrader, Presta eller Valve Extender - Hvis det er vigtigt at spare tid, kan en af ​​de næste to artikler være af interesse, hvis du bare klikker deroppe Jeg viser Lær dig, hvordan du skifter en slange på rekordtid eller dernede, og det fører dig faktisk til processen med at bruge en CO2-patron, som for at være retfærdig er ret skræmmende for første gang - og jeg foreslår dig gør det Global Cycling Network, da der er alle mulige praktiske artikler derude, når det kommer til ikke kun at pumpe, men vælge alle de andre ting på din cykel, alt hvad du skal gøre er at klikke på en af ​​os - ja.

Stor eller lille, GCN er værd at abonnere på, i tilfælde af eller for mig begge, kan du lægge din massive pumpaway ned nu, tak?

Hvilken type cykelpumpe har jeg brug for?

Det bedste sted at starte erhvilken typeaf ventiler, dit indre rør (eller dæk, hvis du kører rør) har. Der er to grundlæggendetyperaf ventiler, som du finder påcykler: Presta og Schrader. For det meste indre rør og rør på vejencyklervil bruge Presta ventiler og bjergcyklerbruger Schrader-ventiler.6. juli 2015

Kan jeg bruge en basketballpumpe på et cykeldæk?

Det korte svar er, at dukan'tBrug en kuglepumpefor encykel. Du kan muligvis forbinde dettepumpetil encykeldækpå en eller anden måde. Det krævede arbejde er dog for meget, og de korrekte resultater opnås muligvis ikke.30. juli 2020

hvordan man øger bevægelsesområdet

Kan du bruge tankstationens luftpumpe til cykel?

I de fleste tilfælde nej. Det lange svar: Årsagendu kanSommetiderbrugen bilindustriluft-pumpeti acykeldæk / rør er fordi de deler en identisk ventil. (Se: Schrader-ventil / Schrader-rør i terminologiindekset). Hvisduhar denne type,duvil helt sikkert være i stand til at fåluftind i dine rør i en knivspids.

hej youtube jeg vil bevhoa jeg vil tilføje luft til mine dæk, fordi de er ret lave ja jeg vil vise dig, hvordan du kontrollerer dæktryk for at kontrollere dæktryk, og hvordan man tilføjer frynsegoder til trætte dæk, det er en god ting at tjekke dæktryk ofte forårsager jeg tror min var så lav åh gud, jeg satte altid et neutralt ja til en ninja 300g, og bagdækkene skulle være 36 psi, og jeg målte min planke, før jeg registrerede dæktrykket, og det var 24 for de forreste dæk 28 for den bageste dæk, så jeg er nødt til at gøre det, jeg bemærkede faktisk en smule jiggle, da jeg satte første og andet gear ud, og jeg var bekymret, følte at det kunne være højere tryk, så det er som en mangel på luft i betragtning af pigens egen sommerø-pige indtil 7 elleve der og ja, du bemærkede sandsynligvis, at jeg ikke havde en jakke på, jeg er ked af, at du er sikker på, at mine pinde skal være her, men det er bogstaveligt talt et minut væk fra mit hus, jeg ved, de kunne gå galt i øjeblikket, men jeg m bare doven, her er vi, det er en dollar for den luft, virkelig okay god dreng Jeg anbefaler, at du køber en digital dæktryklæser som den, jeg har til salg myShimano til $ 14 end de skøre butikker, der skød plastsiden i ryggen, disse er gjort mere nøjagtige Orgauge-læsere, det er nok, lad os se, du har en skør her et eller andet sted. kan have gået på min fod, det gør ondt, det er Ohello, så du tager dine dæk for et skubbet dæktryk, og det siger jeg dig

Har du brug for en speciel pumpe til slangeløse dæk?

Siddepladserslangeløse dækkorrekt opnås bedst med et øjeblikkeligt højvolumenskud af luft, noget almindeligt gulvpumperkan ikke levere. En luftkompressor kan selvfølgelig, men det er ikke nogetdualtid have til rådighed, især når du er væk hjemmefra.

Er Presta bedre end Schrader?

Låneventiler er lettere at pumpeend Schrader, fordi de ikke har nogen ventilfjeder at overvinde. I smalle fælge efterlader clincher-dæk også utilstrækkelig plads mellem dækperlerne til størreSchraderventiler. I modsætningSchraderventiler er mere robuste, universelt anvendte og har en let aftagelig kerne.26. april 2007

Kan du bruge en cykelpumpe til at pumpe en træningskugle op?

Du kan brugenæsten enhverpumpeat gentageoppustesen yogabold. TILcykelpumpe, en hjemmeluftkompressor eller en gasstationsluftkompressor fungerer alt sammen, men i de fleste tilfældeduhar brug for en kegleformet adapter for at få luften ind iboldeffektivt.13. april 2018

Hvorfor pumpes ikke mit cykeldæk op?

Sørg for, at du trykker hårdt nok til at placere sædet heltpumpemonteres på ventilen. Hvis det ikke hjælper, dindækventilen kunne sidde fast, ellerpumpemontering (den ting du trykker på overdækventil) kan være brudt. Inde ipumpeder er fastgjort til stammen er en mikrobolt med en lodret linje.

vægtede lunges

Er det normalt, at slangeløse dæk mister luft?

De vidste detslangeløse dækSommetidermister luft, så de pumpede dem bare op. Det er en god idé, fordirørløs-klare systemer kræver en lufttæt forbindelse mellem ventilen og fælgen. Fugemassen irørløs-paratdækvil rejse med undslippeluftog kan forsegle hullerne omkring enløsventil.

Hvilken PSI skal mine slangeløse dæk være?

Hunt fraråder at gå over 100psimed 25-28mmdæk, 70psii en 30mmderesog 35psii over 46 mm breddedæk. Du vil heller ikke gå for lavt, fordidæk kunnekollapser under belastning i hjørner og snurrer sig forfærdeligt. Det øger også risikoen for at smide fælgen i jorden og beskadigederes.31. maj 2020

Hvilken slags dækpumpe har du brug for til en cykel?

Håndholdt bærbar luftkompressor Dækinflator Handh Bærbar cykelcykeldæk Luft / CO2-pumpe Mini Pum Mini Cykelpumpe Højtryk PSI Kompakt cykel Tir Mini Cykelpumpe med måler, højtryk 160 PSI, Po Håndfoddrevet luftdækpumpe til oppustelig cykel Bærbar højtrykscykelgulvpumpe med Barom

Hvilken er den bedste cykelpumpe på Amazon?

KITBEST Cykelpumpe, Cykelgulvpumpe med højt tryk, Bærbar cykeldækpumpe kugle FAHZON Cykelpumpe Mini bærbar cykelfodpumpe med trykmåler Cykeldækluft

Kan en mountainbike-pumpe bruges på en landevejscykel?

Det betyder, at det er let at læse for næsten ethvert dæk uden besværet med en digital måler og batterier. Det betyder også et renere værksted: En pumpe kan erstatte en mountainbikepumpe med en lavtryksmåler og en cykelcykelpumpe med højtryksmåler. Imidlertid lader måleren noget tilbage at ønske, når det kommer til nøjagtighed.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Blodtrykscykling - Komplet vejledning

Er cykling god mod forhøjet blodtryk? Aerob træning, såsom cykling og løb, kan reducere dit blodtryk op til 10 mmHg, siger Creswell. Det er omtrent lige så meget som nogle medikamenter. Styrketræning kan også hjælpe med at reducere det med ca. 3 til 6 mmHg, siger han. Og det er aldrig for sent at gøre en målbar forskel.

Cykel-OL - mulige løsninger

Er der cykling i OL? Cykling har været en del af de olympiske lege siden de første moderne sommer-OL i 1896.

Rabat på cykeltøj - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykeltøj så dyrt? Nå, det er også dyrt. De har brug for så mange øjenkugler på deres produkt som muligt, og de skal på en eller anden måde vinde folks tillid. En forhandler kan stå inde for et produkt og har trafikken til deres websted eller fodfald til deres butik for i det mindste at give det en chance. 2014.

Cykel gluten - den ultimative guide

Hvordan arbejder du dine glutes, når du cykler? Hav en behagelig sadel: Når dit sæde er ubehageligt, er det mere sandsynligt, at du drejer dine hofter bagud og slukker for en del af gluten. Opvarmning: Efter at have kørt let i et par minutter, hop af cyklen og lav et par squats eller strækninger. Dette hjælper med at få gluterne i gang og minder dem om at skyde, når du træder.

Pactimo cykeltrøje - handlingsorienterede løsninger

Er Pactimo et godt brand? Det er anstændige ting. Jeg har to. Bare sørg for, at det ikke er en klubtilpasning, da slangen er enormt løs. Det er gode ting, har flere trøjer og bibshorts, det holdes rigtig godt efter et par tusind miles.27. 2018.