Vigtigste > Cykler > Californien cykelløb 2015 - almindelige spørgsmål

Californien cykelløb 2015 - almindelige spørgsmål

Hvem vandt Tour of California i 2015?

2015./

Advarsel, vi tager ekstreme forholdsregler, når vi udforsker forladte steder og lader dem altid være intakte. Vores hovedmål er altid dokumentation, vi beder dig om ikke at prøve at finde og udforske dette sted. Tak hellige lort hele denne mur er dækket af blod for et par uger siden, en spøgelsesby i Californiens ørken fangede vores opmærksomhed. Det var engang en minedrift med over 4.000 arbejdere, der tjente til livets ophold der, men for omkring 30 år siden blev miner tvunget til voksende miljøhensyn for at lukke deres fabrikker i området, og alle arbejdere forlod byen med deres familier.

Nu er byen lukket for offentligheden indtil videre og bliver en bogstavelig skal af dens historie. Vores plan var at gå ind i byen og se, om der er nogen måde, vi kunne se det på, udforske der og muligvis overnatte, og vi har Matts yngre bror Thomas til hans første forladte eventyr med. Der er ikke noget, vi kan gøre, hvis nogen prøver at røve os eller med alt vores udstyr og ting, vi er bogstaveligt talt i en spøgelsesby som dette er det ideelle sted at røve eller dræbe nogen, hvem det ville være, når vi gå ned til venstre i den forladte spøgelsesby.

Hvis vi ikke er tilbage, bedes du ringe til 9-1-1. Håber vi ikke dør base, hvis vi alle tager fat på det sidste måltid i vores liv. Hvad vil du have Derin ikke Ralphs? Det bliver det sidste måltid i vores liv. Er vi sponsoreret af Whole Foods? Nej Er vi sponsoreret af Ralphs? Der er tilsyneladende sikkerhed, så forhåbentlig bliver vi ikke fanget og kommer tilbage i live. Vi er alle lidt bange og har ingen idé om, hvad fanden der skal ske.Det er en del af spændingen. Vent, er nogen bange? Jeg tror, ​​det er bare Matt. Det er bare mat.

Ja, jeg dræber jer alle sammen. Du taler altid om en sikkerhedsvagt. Hvilken sikkerhedsvagt? Haha jeg ved det ikke.

Det er tre timer fra Civilizationoh TD. Der er en sikkerhedsvagt derovre. Vi kan ikke, der er mennesker her.Der er mennesker her. Hvor? Jeg kommer ud af bilen. Dette er byen.

Er det byen? Ja, så lad os måske parkere, lad os sørge for, at vi parkerer bilen et sikrere sted, går hele vejen rundt og prøver at komme ned her. byen er lige i midten Hvis vi bliver fanget, skal vi alle bare begynde at tale vores modersmål. Tankstationen er så over grusvejen.

Så vi gemmer os lige nu. Forhåbentlig finder du en bagindgang til byen, fordi hovedindgangen er bevogtet. Dette er et slangehul.Én slangebid, og vi er klodset. Jeg gemmer mig for tiden bag buskene på denne spærrede indkørsel til spøgelsesbyen. Vi er ikke alene.

Hørte du hunden Det er den person, der tager sig af stedet. Ja, okay, det er ikke som om han ikke bare vandrer i den forladte by, medmindre han foretager en nattsøgning, der er skør, wow det er bogstaveligt talt som apokalypsen, ligesom ufrugtbar ødemark, der opretter et hus som Dette er en dejlig lille hyggelig hjem.

Okay, dette er vores hjem for natten. Gud velsigne dig. Ja, der er kugler udenfor, men det var som om nogen lå der eller et lig.

Det er en kugle. Jeg hørte, at nogle huse havde kemikalier på væggene i 80'erne. Ja, det er asbest.

cykelsokker

Lad os bare slå et telt op og udforske. Det er som dette hul, bare sæt det ind, lad os gøre det. Du ved, at jeg hedder Herren, når jeg skriger, når jeg hvad når jeg tager hævn over dig Kirken ser ud til at være den mest ødelagte af alle bygningerne her.

Tyve fik kobberet ud af alle kablerne. Dette er en frisørsalon. Holy lort.

Pas på. Trappen kan kollapse, woah hvad er det? Sandsynligvis som hvor projektoren var. Så de os? Så de dig, ved jeg ikke. Vent, der er blod overalt.

Der, hellig shittin 'Jesus, hellig lort, det er underligt. Der er nogle huse, der er blevet fuldstændig ødelagt, og andre er meget velbevarede, som den vi sover i. Du vil se det som om det er ødelagt.

Hvem er dette værelse i aften? Okay, vi skulle spille stenpapir - saks, skyde. Den, der mister, sover her. Hele loftet er kollapset.

Matt, du sover sandsynligvis i dette rum. Jeg vil gøre det. Hvor er vores hus Det er en gade længere.

Er du sikker? Jeg kender kvarteret. Op? Tiden er inde. Okay, på denne måde skal vi være her, nej? Hjem søde hjem vi fandt det Jeg elsker at komme hjem Hvor er middagen? Du skal være virkelig strategisk, fordi du aldrig ved, hvad der vil ske i morgen.

Hvis du tænker på, hvor vi er lige nu, føles det som om vi bare camping, du har et droneskud af dette sted, dette lille sted, denne øde Ghost Town jeg er bange hele tiden, virkelig så længe da adrenalin bare er for evigt, det er så nervepirrende. Lige nu midt i himlen. Dette er huset.

Dette er virkelig uhyggeligt. Dette er kendt som majsbørnene. få dækslerne ud af bagsædet og min riffel.

Nogen skar halsen. Måske gentager du den, der holder øje med igen og igen og igen, og til sidst begyndte hun at komme sig og holdt ham fast. De kunne have danset.

De gik med drengens krop ved deres fødder. Hvad laver du? Jesus Kristus, jeg sætter bare min plads op. Åh min gud T-Boogie hopper skide.

Nighty Night Vi finder vores bil og finder vej hjem. Det er lige før solopgang. Vi ses næste søndag

Hvad skete der med Tour of California?

Detturblev sponsoreret af Amgen, aCalifornien-baseret bioteknologivirksomhed. Det er på pause i 2020 og ville være blevet annulleret på grund af COVID-19.

Nathan Mendelsohn havde en plan: at købe et stort stykke jord i Californiens Mojave-ørken. Lav nogle veje, og del derefter stykkerne i partier, som folk kunne bygge huse på. Derefter sælger du alle disse partier individuelt for et overskud, et problem med dets California City.

Han byggede den, og ingen kom. At købe jord og derefter starte en by var en plan, der fungerede for andre udviklere, der byggede forstæder eller byer i mindre skala. Men California City skulle ikke bare være en sådan forstad: det ville blive enormt, en hovedplanby midt i Mojave.

Teknisk set er det allerede den tredje største by i Californien - arealmæssigt. Det er et symbol på 1960'ernes futuristiske optimisme: rumløb i fuld gang; flyvende biler lige rundt om hjørnet; Walt Disney taler om en dejlig, smuk morgen. Nate Mendelsohns drøm var en ny by, der kunne konkurrere med Los Angeles.

TED SUTHERLAND: Hr. Mendelsohn, jeg kendte ham meget godt. Han var en meget venlig gentleman.

Han var meget smart. Han skabte alle veje for at udvikle byen. Og han byggede den for at udvide byen.

Han forventede oprindeligt, at det først skulle udvikle sig udendørs. TOM SCOTT: På et kort ser Mendelsohns plan vellykket ud. Gaderne er alle navngivet, dette er Lincoln Boulevard, derovre er Norbury Street.

De er lovlige veje med hastighedsbegrænsninger og trafiklove, din GPS navigerer dig gerne rundt omkring dem - medmindre de ikke fører nogen steder, det er bare geoglyffer hugget ind i ørkenoverfladen i miles. TED SUTHERLAND: Tidlige dage var der ikke for mange mennesker som 300. Så alt var langsomt, du kendte alle og alle hjalp alle.

Du låste aldrig dine døre. Det var rart. De solgte meget her.

Og de fløj folk i DC-3'er og landede på en grusvej. Og de bragte dem fra hele verden. Og der blev solgt meget overalt.

Men over tid ved du, at du har lidt et indbrud, og du kan ikke overleve. Og vi har haft op- og nedture. Mange af dem.

TOM SCOTT: For at være retfærdig over for Mendelsohn og California City fungerede planen til en vis grad. Reklamerne tiltrak tusinder af tusinder af mennesker til at købe jord som en investering - men få flyttede faktisk femten år efter, at California City blev grundlagt, boede der færre end 7.000 mennesker her, og mange af disse stjerneklare investorer havde stiltiende holdt op med at betale ejendomsskat og ladet staten Californien erobrer landet igen. Men i dag klarer California City sig ret godt.

JENNIFER WOOD: Du ved, jeg tror, ​​at virkeligheden er, når folk kommer til California City, og vi har haft mange journalister gennem årene, slags, jeg ved det ikke, det er når de får et kald til at gå ud af ørkenen. Og så ser de alle disse udhulede gader og at: 'Åh, denne by mislykkedes bare.' Virkeligheden er, at vi er en fuldgyldig by.

TOM SCOTT: At bo i syd omkring 15.000 mennesker - vest for byen med alle de faciliteter man kan forvente af en lille by. Og der er også job: der er et teststed til biler i nærheden, Mojave-rumhavnen er i den næste by, og nogle få kilometer bag mig er der en luftvåbenbase, der ikke vil leve hundrede år! Men alt det ledige land er en gevinst. Det har Los Angeles ikke.

Mange samfund er nødt til at annektere mere jord for at kunne bygge. Og vi har det her, og hvor kan du se alle stjernerne? For ikke så længe siden sagde nogen til mig: 'California City har flere stjerner end Hollywood'. Mendelsohns idé om en planlagt by var derfor gyldig, han overvurderede simpelthen massivt efterspørgslen.

Eller er det? Når alt kommer til alt solgte han det meste af det land, alt det tomme land - selvom der aldrig blev bygget noget der. Han tjente til livets ophold og gjorde andre ting. Fra Mendelsohns synspunkt fungerede California City perfekt. fra Field Day-holdet! Hvis du vil se, hvad Tom har Tom om California City, skal du klikke på feltet til venstre. og hvis du vil se de to andre artikler, som vi udgav i dag på feltdagen, skal du klikke på feltet til højre.

Sørg som altid for at abonnere for at se alle de fantastiske artikler, vi har til dig hver måned, ved at klikke på det blå felt i midten.

Vil der være en rundvisning i Californien i 2021?

UCI har frigivet2021WorldTour-kalendere for mænd og kvinder, og ingen af ​​kalenderne inkluderer AmgenRundvisning i Californien. Det2021 Tourvar foreløbig planlagt til 2. juli 25, menviljekører nu en uge tidligere, fra 26. juni til 18. juli.28. 2020.

Texas står alene på mange måder. Det er enormt. Det er ikonisk.

Hans folk er stolte. Og for nylig har flere og flere virksomheder og milliardærer besluttet, at de hellere vil være en del af Lone Star State end for eksempel Californien. Dette har udviklet sig til en absolut tidevandsbølge.

De leder efter en stat, der giver dem uafhængighed, autonomi og frihed til at vælge deres egen kurs. Texas er stort, spredt. Der er plads til at vokse, og det har et meget forretningsvenligt miljø, der gør virksomheder klar til at flytte her også.

Austin er det sted, hvor Tesla bygger sin enorme nye Gigafactory, Oracle flytter sit hovedkvarter, og Apple flytter sin næststørste campus. Guvernør Abbott talte også til TikTok om et muligt amerikansk hovedkvarter også der. CBRE og Charles Schwab flyttede begge deres hovedkvarter fra Californien til Dallas-området i de seneste måneder.

Og Hewlett Packard Enterprise er på vej til Houston. Især pandemien havde en virkelig interessant effekt, ikke? Hvis du kan arbejde hvor som helst, kan du stadig være ansat i San Francisco, men bo i Nord Texas. Vores ejendomsomkostninger er en tredjedel af, hvad du får i Bay Area.

Selvfølgelig afhænger det hele af at have elektricitet, for at holde internettet i gang, især hvis du er fjernarbejde. Men længe før elnettet blev decimeret af den historiske vinterstorm i februar, blomstrede Texas. Statens økonomiske udviklingsagentur siger, at der har været en enorm stigning i flytningen, siden pandemien brød ud i slutningen af ​​2020.

Jeg tror, ​​at mange virksomheder ser dette og siger, at du ved hvad, jeg kan drive min virksomhed uden denne massive regeringsindblanding, som jeg får fra min virksomhed på steder som Californien eller New York. Texas og Californien er de to mest folkerige stater med en femtedel af landets befolkning. Som den største demokratiske stat og den største republikanske stat er rivaliseringen mellem dem ingen overraskelse.

top cykel hjelm

Mens Californiens befolknings- og beskæftigelsesvækst er ved at løbe, tilføjede Texas flere beboere end nogen anden stat i 2020. Uden indkomstskat har Texas tiltrukket velhavende individer som Joe Rogan, Elon Musk, Drew Houston og Joe Lonsdale til at tage skridtet. En af grundene til, at jeg flyttede her, er fordi det på nogle måder føles som en ekstra amerikaner.

Du ved, det er som at trække dig op på dine egne støvleremme. Som den niende største økonomi i verden har Texas altid været et stort forretningscenter. På CNBCs topstater for erhvervslivet sluttede Texas på andenpladsen.

Dallas har længe været det økonomiske centrum i den store stat. Utrolige skarer flytter til Dallas lige nu. Vi hentede Toyota, State Farm.

Jeg kan ikke engang navngive alle virksomhederne i Texas; Houston er hjemsted for store olie- og energiselskaber, hvor store navne som Exxon og Shell har eksisteret siden begyndelsen af ​​1900'erne. Takket være olie og naturgas har Texas været landets største eksportør i 18 år i træk. Statens Economic Development Corporation siger, at Texas er hjemsted for 50 Fortune 500-hovedkvarterer, mere end 1.600 udenlandske virksomheder og 2,7 millioner små virksomheder.

Den civile arbejdsstyrke på 14 millioner rangerer andenpladsen efter Californiens 18,7 millioner. Texas har uddannelsesinstitutioner i verdensklasse: University of Texas System, UT Austin, Texas A&M System, Houston, Dallas, og det er en del af det, der gør det så tiltalende for så mange virksomheder, der kommer her.

Og da pandemien skabte en mentalitet fra hvor som helst, viser data fra US Postal Service, at Texas var den næstmest populære destination for folk, der forlader Bay Area. Leveomkostningerne her er normale. De er ikke kunstigt oppustet.

Så du kan faktisk komme her og faktisk tjene penge ordentligt uden at skulle bruge fire tusind dollars om måneden i en studiolejlighed med rotter. Og mens Californien er nummer et inden for big tech, har Texas også en rig historie inden for tech-forretning. Texas Instruments var banebrydende inden for udvikling af siliciumtransistor uden for USA i Dallas i 1950'erne.

I 1980'erne kollapsede tre Texas Instruments-ingeniører for at skabe Compaq og udviklede de første bærbare bærbare computere fra Houston. Dell blev grundlagt i 1984 af en førsteårsstuderende ved University of Texas i Austin. IBM har haft en stærk tilstedeværelse i Austin siden 1960'erne, mens Microsoft er en vigtig arbejdsgiver i Dallas-området.

Tænk på californierne, det er niogfyrre, ikke? 1849'erne, der kom til Californien for at blive rig og guldfeber og fødslen af ​​Levi jeans og så videre. Så der er teknologivirksomheder i det nordlige Californien, og sådan gik det fra guld til silicium. Texas er en anden historie.

Texas er Texas, ikke? Det er Caddo-ordet, og det betyder rejsende eller ven. Og i Texas fejrer vi Six Flags of Texas. Og så tror jeg, at ideen om Texas er meget anderledes.

Det handler om at komme sammen. Det handler om at bringe forskellige ting ind i samtalen, smide dine ting i blandingen og se hvad der kommer af det. Med en enorm ny tilstedeværelse fra Apple, Tesla og Oracle spørger nogle, om Austin er den næste siliciumdal.

Vi vil lære af Silicon Valley. Vi vil tage, du k Kopier nu nogle af de store ting fra Silicon Valley. Vi elsker store mennesker, der flytter her fra Silicon Valley, men vi vil ikke være Silicon Valley.

Folk elsker virkelig at være i Austin. Det tvang og skubbede tech-virksomheder, store? at oprette kontorer her. Austin er også hjemsted for South by Southwest, som Goswami har været en del af siden starten som en tech festival.

Han dimitterede fra Stanford og flyttede til Austin i 1995 for at arbejde for teknologivirksomheden Trilogy, der også flyttede ud af Silicon Valley. Vi ønsker, at folk skal være en del af Austin; vi vil have dem til at komme og være en del af Californiens bagage, der er tilbage i Californien. Nogle siger, at en nøgleforskel for virksomheder, der starter i Texas i stedet for Californien, er i finansieringsmodellerne.

Hvad sker der i Austin? er en masse bootstrapping. Og så, åh, du har noget. Lad os tilføje nogle penge, men du har noget, der fungerer.

Korrekt? I Californien finansierer de derimod noget med bare en idé. Vi har nogle VC'er her. Vi har nogle midler her.

Konkurrerer det med Silicon Valley? Nej, ikke engang tæt. Mens Californien havde $ 65,6 mia. I VC-investeringer i 2019, langt den højeste af enhver stat, rangerede Texas på femteplads med $ 3,7 mia.

Mens der er nogle investorer, der kun vil investere i Silicon Valley, er der flere og flere investorer, der er villige til at gøre det andre steder. Investorer som Josh Baer siger, at finansiering af en startup i Austin er blevet meget lettere over 20 år. Det er det bedste nogensinde.

Denne enorme tilstrømning af alle disse mennesker, kapital, ideer, og det gør alt hurtigere og lettere. Og det er derfor, jeg tror, ​​at Covid-19 virkelig skubbede alle over kanten. Jeg satte et dæk sammen på fredag, og vi sluttede runden på tirsdag. $ 5 millioner og alt i Texas.

Det ville ikke have været muligt for syv år siden. Sidste år grundlagde Lloyd Crossbow et PPE-produktionsfirma kaldet Pflugerville i Austin-forstæderne, der udgør op til 1,2 millioner masker om dagen - det ville jeg ikke have gjort i Californien - det virker bare ikke.

Reglerne grænser op til latterlighed. Pflugerville Economic Development Group tilbød ham over tusind dollars for hvert job, han bragte ind i området. Austin tilbyder lignende incitamenter som store ejendomsskatterabatter på Samsungs planlagte nye chipfabrik.

Crossbow flyttede først til Austin i 2011, da han flyttede med et tidligere Bay Area-firma. Holdningen var hovedårsagen til, at vi kom her i 2011. Der var kun adgang til virkelig smarte mennesker, og der var ikke denne konkurrence.

Du kommer til Facebook, men så kommer Uber hen til dig og siger, Åh, jeg giver dig ekstra $ 100.000 og aktier. Og det er meget, meget svært at konkurrere med. Mere end 200 virksomheder har flyttet til Austin siden 2017, og mere end 70 af dem var fra Californien.

SpaceX ekspanderer i det sydlige Texas, hvor det allerede har et lanceringssted. Men Elon Musk udvider også sin tilstedeværelse i Austin. Han har flyttet sit personlige hjem fra LA til Austin.

Teslas Cybertruck bygges i den nye Gigafactory i Austin. Og The Boring Company åbner et stort rum ved siden af ​​Crossbow. Sandsynligvis den sjoveste grund til, at mange mennesker ikke bemærker, er at den private lufthavn ligger på tværs af gaden i Texas. De siger, hvordan kan jeg bevæge mig rundt? Og jeg synes at have adgang til denne private lufthavn virkelig er en big deal, så du ved, hvor forfærdeligt I-35 er, det er en affaldsbrand.

En betalingsvej med den højeste hastighedsgrænse i landet, 85 miles i timen, tilbyder et alternativ til den berygtede trafik på Austins I-35. Og der er et højhastighedstogprojekt på 20 milliarder dollars i de sidste stadier af planlægningen. Det ville dække 200+ miles fra Dallas til Houston på 90 minutter.

Du kan køre i 12 timer og stadig være i Texas. Det er en stor stat. Texas er 1,6 gange størrelsen af ​​Californien og den næststørste stat efter Alaska, og alt dette land er et stort træk for produktionsanlæg.

Der er meget plads, som om der kun er gårdmarker, der venter på at blive dyrket rundt omkring mig, hvilket fører til billigere huslejer og lavere priser. Vi lykkes muligvis ikke med denne forretning i Californien. En økonomi, der passer til alle, giver ingen mening.

Og alt dette rum giver plads til en masse kulturel mangfoldighed ud over den texanske cowboy-stereotype. Det er ikke som hej, kom til Texas, og du skal bære cowboystøvler, og du skal have en cowboyhue og komme ind i alt super texansk, det er ikke tilfældet. Min nabo var hvid.

Min anden nabo var vietnamesisk. Den næste nabo var indisk, og nabo efter det var sort og spansk og så videre og så videre. Så der er en række her, som jeg synes er svære at slå.

Folk tror ikke rigtig, at Texas er det. Colion Noir voksede op i Houston og bor nu i Dallas. Han arbejdede for NRA fra 2013 til 2019, men han rørte ikke ved en pistol, før han var i midten af ​​20'erne.

I Texas er det op til mig at udøve min ret uden unødvendige begrænsninger, som mange andre stater ikke kan sige. 75 til 80% af de kanoner, jeg nu ejer i Texas, ville jeg. Det er ikke muligt i Californien.

Uanset om det er individuelle rettigheder eller forretningsvenlige regler, har regeringen i Texas ry for at holde sig væk fra det. For mig er det en af ​​de største forskelle mellem Texas og Californien. Det er det faktum, at vi forstår, hvordan vi værdsætter frihed og uafhængighed.

Californien håndterede pandemien langt mere strengt end T-eksaer, blot et eksempel på statens forskelle i at nærme sig regulering. Regeringen der er så deprimerende, at den lukkede et maskinfabrik under Covids. Elon Musk anførte frihed fra regulering som grunden til at flytte til Texas, der åbent trodsede statslige nedlukningsordrer ved at genåbne sin facilitet i Fremont, Californien.

Da amtet opfordrede ham til at lukke igen, truede han med at forlade Californien helt. Californien har længe vundet, og jeg tror, ​​de tager det for givet, lidt; færre Covid-relaterede regler i Texas tillod virksomheder at forblive åbne. Men Texas har en højere dødelighed end Californien.

På trods af advarsler fra Biden-embedsmænd ophævede guvernør Abbott den 10. marts statslige maskeringskrav og forretningskapacitetsgrænser til 'Følg ikke op med det samme.' Fra i dag er masken slukket i Texas. Byen siger, at den vil beholde maskerne indtil videre.

Men så truede det statsejede selskab med at sagsøge byen i går aftes, hvis by y og amt ikke overholdt statens undtagelser. Det politiske klima i Texas betyder også færre skatter. Dette er en personlig skatteformular i Californien.

Jeg vil aldrig se nogen af ​​disse i den store delstat Texas. Med 13,3% har Californien den højeste marginale indkomstskattesats i landet.

Texas er en af ​​de få stater uden indkomstskat. Uanset hvordan du måler det, er det meget billigere at leve dit liv og din forretning i Texas end i Californien. Det er skatter.

Det koster at drive forretning. Det er overhead. Det er arbejde.

Tax Foundation rangerede Texas som den 11. bedste stat for virksomheder i deres State Business Tax Climate Index 2021. Californien rangerede 49. Leveomkostningerne i Texas er også meget lavere.

Jeg er uden for Californien, og folk vil overveje, at jeg er ret velhavende, det er jeg sikker på. For eksempel kan jeg ikke rejse til Californien og flytte min familie derhen. Jeg havde ikke råd til det.

Efter at have boet i San Diego i omkring syv år håbede vi på at få en større familie og flytte ind i et større hus, hvilket er meget vanskeligt i Californien, lige hvis du vil have et sted med gode skoler. Brant Alder flyttede til Austin fra San Diego i 2015. Mens Texas ejendomsskatter er blandt de højeste i landet, foretrak Alder stadig Texas skattesystem.

Vi gik fra ca. 1,25% ejendomsskat til 1,7% og slap derefter af med indkomstskat.

For os på skattesiden var det absolut en nettogevinst at flytte til Texas. Den samme ejendomsskat opkræves af alle, når du flytter til Texas. Men Californien kan have denne store ulighed, som jeg finder upassende og efter min mening en urimelig byrde for yngre mennesker og nytilkomne.

Men Alder blev overrasket over de høje omkostninger ved forsyningsselskaber i Texas. Tag for eksempel hans vandregning. Det var omkring $ 12.000, kun et forbindelsesgebyr.

Derudover ved du, jeg tror, ​​at vores samlede regning var, jeg kan ikke huske, $ 200-250, der kun var til vores hus. Alder flyttede til Californien med sin familie i 2016. Er du klar til at sige farvel til Texas? Farvel Texas! Nu forbereder de sig på at flytte til Nevada.

Min drøm er at kunne se Californien fra min veranda, men ikke nødvendigvis betale de høje skatter eller høje boligomkostninger. Mens det at bo i Texas stadig er meget billigere end Californien, tager befolkningsboomen Texas ejendomsmarked med sig. For eksempel steg Austin boligsalg næsten 24% i januar, og lagerbeholdningen var på et rekordniveau.

Frisco, Texas toppede Census Bureau's liste som den hurtigst voksende metropol i Texas - byer tog seks af de 15 bedste placeringer, mens Irvine var den eneste by i Californien, der kom på listen; mere end 43% af Frisco - Husejere har boet sindssyge i samme hus i mindre end 10 år. Jeg mener, jeg ser på steder, og de bliver fanget om to uger. De kommer ind og driver folk der har boet der i generationer.

Faktisk kunne det ske i højere grad, fordi den måde, ejendomskontrolsystemet fungerer på er næsten som gentri indbygget i det. Ejendomsskat i Texas stiger med værdien af ​​hjemmet, så efterspørgslen efter bolig øger skatten for nuværende husejere. Er dette en slags automatisk gentrifikation indbygget i Texas ejendomsmodel, er det en god ting? Jeg tror i sidste ende ja? Og årsagen til dette er, at det skaber velstand for alle.

Virksomhederne, der kommer her, betaler meget mere end Californiens mindsteløn i syd. Nej det er ikke. Det er stadig Texas.

Det er groft, det bliver varmt, det bliver slimet, det er fugtigt. Vi kan ikke tale om Texas uden at nævne varme og fugtighed. Det har været varmt i tre måneder, og der forventes ingen pusterum.

Texas-varmen har forårsaget forfærdelige tørke og skovbrande i staten, ligesom i Californien. Og mens Californien har jordskælv, har Texas orkaner. Den mest dødbringende naturkatastrofe i USAs historie var en pludselig orkan i 1900, der ramte Galveston og dræbte mere end 8.000 mennesker.

I 2017 krævede orkanen Harvey mindst 68 menneskeliv og oversvømmede mere end 300.000 strukturer med skade på 125 milliarder dollars. Og i februar dræbte en hidtil uset vinterstorm mindst 80 mennesker, hvilket efterlod 4,4 millioner mennesker uden elektricitet og mere end syv millioner uden rent vand.

Republikanerne har haft ansvaret her i lang tid. De tror på lille regering. De tror på mindre regulering.

Og alt er godt, indtil hele staten er i mørket, og du har 50 mia. $ I forretningsejendom og forsikringstab. Mens resten af ​​landet trækker elektricitet fra to nationale net, er Texas den eneste stat, der er afbrudt fra nettet. stort set for at undgå statsregulering.

Nogle bebrejder denne uafhængighed for fiaskoen. Vi er stort set strandede med hensyn til driften af ​​vores netværk. Årsagen til, at nettet gik ned, er, at vi har en enorm og høj efterspørgsel, takket være ikke kun stormen, men også fordi vores befolkning har svulmet så meget, og vores infrastruktur ikke har fulgt med.

Elnettet førte til milliarder i regninger. Når et firma ser på deres kritiske infrastrukturcheckliste for at overveje at flytte, vil Texas helt sikkert falde på denne måling. Og jeg tror, ​​det vil påvirke mange beslutninger her i fremtiden.

Med kølvandet på stormen fortsætter i februar, siger nogle demokrater, at dette kan være katalysatoren, der gør Texas blå. Jeg antager, at det ikke er et spørgsmål om, men det er et spørgsmål om hvornår. I Texas er alle vores store byer liberale, du stemmer på demokrater.

En slagord er endda dukket op af dem, der foretrækker ikke at se politiske og kulturelle forandringer i Texas. Så, 'Don't California my Texas' betyder dybest set, hvis du kommer til Texas, vil du komme til Texas. Hvis man kommer, kommer alle.

Vi byder alle velkommen. Men du forlader Californien af ​​en grund. Ja ja, du kan komme her, fordi du kan lide den lavere indkomstskat eller manglen på den.

Men på samme tid, hvis du fortsætter med at stemme på folket, som folk i Californien, der har indført disse høje indkomstskatter, vil følge trop. Næste år tror jeg, at de sidste 10 år vil føle sig samlet sammen med meddelelser om nye mennesker, der flytter her, virksomheder der kommer her, og nye ting kommer ud. Mens tendensen ikke kan benægtes, er debatten om, hvorvidt den faktisk vil gøre dette, fortsat for at transformere Texas i det lange løb.

Alt, hvad Elon Musk er i dag, er takket være Californien. Ligesom hans første og anden, tredje opstart, PayPal, var det hele i Californien. Men i stedet for at sige, hej, lad os forbedre Californien og gøre Californien virkelig til et fantastisk sted, sagde han, at jeg går.

Så han har en transaktionel tankegang. Han bringer ikke en langsigtet tankegang til Texas. Korrekt? Det er stedet for ham lige nu.

Der er en indgroet kultur, der skal respekteres i Texas, fordi Texas er som det er. Og hvorfor det er et så ønskværdigt sted at bo nu. Prøv at trække det op med roden. Tilsæt bare lidt krydderi.

Tag lidt af den kultur, du har med dig fra Californien. Drys det bare lidt der, og lad derefter Texas være, som det er, og nyd det. Forsøg at sætte pris på, hvad Texas er, og tag bare frihed.

Hvorfor blev Tour of California annulleret?

Efter 14 år, AmgenRundvisning i Californienmeddelte uventet, at det ville holde pause, og ikke vende tilbage til 2020-sæsonen. Anschutz Entertainment Group bemærkede, at det hvert år er blevet mere udfordrende at deltage i løbet og sagde, at det ville revurdere mulighederne og dets forretningsmodel.

Speaker 1: 'Du er nødt til at se dette interview fra i går aftes med den californiske potentielle statskandidat Caitlyn Jenner, selvfølgelig fra Kardashiansfame, som tidligere var en olympiker som Bruce Jenner. Nu er Caitlyn Jenner af de fleste personligt værd hundrede millioner dollars millioner rapporter, og det bliver meget relevant under interviewet. Den nuværende guvernør i Californien er demokrat Gavin Newsom.

Der er bestræbelser på at huske Gavin Newsom. For at gøre dette skal californiere samle lige under et punkt på fem millioner underskrifter for at få en tilbagekaldelse, det ser ud til at de gjorde det. Du rejste et point seks millioner.

Men disse underskrifter skal nu valideres. Undertegnerne har også 30 dage til at sige, faktisk underskrev jeg det, men jeg vil ikke længere være på listen. På et tidspunkt, relativt snart, ser vi det.

Vil tilbagekaldelsen ske nu, hvis det rent faktisk sker? Caitlyn Jenner har meddelt, at hun løber. Caitlyn Jenner er kendt for at være en transkvinde og en repu. er blican, selvom det er tvivlsomt, hvor meget hun ved om politik.

Og du vil finde ud af, at det republikanske parti i dette interview selvfølgelig ikke var særlig godt for transsamfundet. Mange har været fjendtlige over for transsamfundet på mange måder, herunder badeværelsesproblemet i årevis. Så Jenner blev interviewet af Sean Hannity i går aftes, og kombinationen af ​​helt utilgængelige kommentarer fra private jetfly med Sean Hannity og Hannity, der bare ser så ubehagelige ud med interviewet, gør dette til et af de mest overbevisende politiske interviews i lang tid.

Jeg så disse klip igen og igen i går aftes, ligesom Zapruder-filmen, der forberedte sig på i dag. Så lad os komme i gang med det samme. I dette første klip fortæller Caitlyn Jenner os, lyt, vi er nødt til at løse disse problemer i Californien, fordi du ved, hvad min nabo i min hangar, hvor jeg holder mit private fly, han tænker på at forlade, og jeg tænker på at rejse, hvis vi ikke ' t forbedre tingene.

Tænk på de private flyejere. At du skal se Californien. Speaker 2: Mine venner forlader Californien og arbejder faktisk med mit hår.

detektering af hårdt fald

Fyren overfor en anden ven, der pakkede sine hangarer op. Hvor skal du hen? Og han siger, at jeg flytter til Sedona, Arizona. Jeg kan ikke tåle det længere.

Jeg kan ikke gå på gaden for at se hjemløse. Jeg vil ikke gå, OK? Enten bliver jeg og kæmper, eller så kommer jeg ud herfra. Højttaler 1: Hvorfor er der ingen? tale om de marginaliserede, nedslidte private flyejere, der overvejer at rejse? Det er så slemt i Californien, folkens.

De private jet-ejere skal se hjemløse på vej til deres hangar, og det er bare forfærdeligt. De private flyejere er så tæt på at pakke deres private jetfly og flyve andre steder. Og Caitlyn Jenner vil holde hende i Californien, hvis hun vælges som guvernør.

Okay så start op i lynhastighed, som du kan se. Og det er ikke noget værre. Nu, selvfølgelig, spurgte Hannity Caitlyn Jenner om transgenderpiger i sport - de fleste af dem intet om transsamfundet.

Men de to ting, de ved og bryr sig om, er transbadeværelse love og trans piger i sport. Det er de to trans-problemer for republikanerne. Caitlyn Jenners svar er et komplet mysterium for mig.

Jeg har set dette tre gange. Jeg ser på det nu, en fjerde gang med dig. Jeg kan ikke gøre noget af dette svar.

Se på det. Speaker 2: Jeg holder mig til de udsagn, jeg fremsatte. Jeg tror, ​​vi jeg skal sikre integriteten af ​​pigesport er der.

Det synes jeg er ekstremt vigtigt. Men det er. Der er mere ved det end bare hvad jeg sagde, fordi jeg kun sagde biologiske drenge og motion, der er mere ved det end det.

Og jeg tror, ​​jeg vil forklare mere af det i fremtiden. Men for mig som en trans kvinde. Jeg tror, ​​at rollemodeller er ekstremt vigtige for unge mennesker, alvorlige problemer, folk kæmper med store problemer, vores selvmordsrate er ni gange højere end den for offentligheden.

Og at være en rollemodel for mig, for hende derude. Jeg kører for guvernøren i staten Californien, hvem ville nogensinde have troet, at vi aldrig ville have en kone? Guvernør, men nogle er vrede på dig. Det er det, jeg ved det ikke.

Jeg fortsætter, jeg vil være en rollemodel, og jeg tror, ​​at jeg og jeg er en leder, og jeg tror, ​​at det vigtigste, du kan gøre som leder, er din medfølelse, din ærlighed. Og jeg tror, ​​det mangler undertiden i politik. Så jeg vil være en rollemodel for alle, ikke kun trans * mennesker, det er hvad du får på supportsiden, men jeg ved ikke, hvorfor du kom på den atletiske side af emnet.

Jeg ved ikke hvorfor. For at være ærlig ved jeg ikke, hvorfor du bliver ved med at bede mig om det. Hvad tror du sean ved jeg ikke.

Hvorfor bliver du ved med at stille mig dette spørgsmål? Fantastisk spørgsmål. Det er et godt spørgsmål. Speaker 1: Hvad i alverden er hendes holdning til trans kvinder i sport? Forestil dig, at du er republikaner, og at du synes, det er fantastisk, en transgender-kandidat.

Endelig skal vi få klarhed. Hvad er Caitlyn Jenners holdning til Trans Women In Sports? Hvad ville Caitlyn Jenner gøre som guvernør om trans kvinder i sport? Og så hører du det og kommer endnu mere forvirret ud. Og så er det bare lige ud af et komedieshow.

motion og åreforkalkning

Sean Hannity spørger Caitlyn Jenner om Caitlyn Jenners holdning til skovbrande. Og det er hvad jeg mener, ved du, hvad i alverden ville Caitlyn Jenner vide om dette emne? Men det er et stort problem i Californien. Hvis du kører for guvernør i Californien, har du brug for et svar, fordi skovbrande virkelig er et problem, dit svar er næsten bogstaveligt et Trump-svar, åh du skal lave skovbrug og ville du tillade talsmand 2: kontrollerede forbrændinger? Er der ingen videnskab bag skovbrug? Bliver denne videnskab ignoreret i denne tilstand? Ja, for da jeg så det med fordel, boede jeg i Santa Barbara.

Jeg så Hope Ranch. Håber ranchen brændte ned, efter at jeg forlod staten. Ja / Ja.

Skovforvaltning er ekstremt vigtigt nu, ligesom det er hjemme. Og det er ikke engang skovforvaltning derhjemme. Grunden til, at mit hus klarede det, fordi de sagde, at du skal holde hver børste.

Halvtreds eller halvfjerds fødder. Jeg tror, ​​jeg var fem og halvfjerds meter væk, da brande kom. De gik bare rundt i mit hus så hurtigt, fordi det var meget hurtig skovforvaltning.

Bare en smule forberedelse. Højttaler 1: Så der er den. Jeg mener folk, gør bare skovforvaltningen, og alt vil være fint.

Hvorfor er det så hvorfor fortsætter vi med at tale om det? Bare styr skoven, og det er det. Og hvis du troede, det var Trumpy. Og i dette næste klip fejrer Caitlyn Jenner guvernør Gavin Newsoms lempelse af Covid-begrænsninger, som helt er taget fra Trump-playbogen. Og hvad der virkelig er sjovt, siger Jenner, ved du, hvis jeg var guvernør, ville jeg åbne staten i morgen.

Hvis tilbagekaldelsen finder sted, vil det tage måneder. Californien åbner om fem uger. Så Caitlyn Jenner åbner staten i morgen, medmindre tilbagekaldelsen er måneder væk, og Californien vil være åben inden da.

Tjek det ud. Speaker 2: Vil du åbne staten Californien helt i morgen? Absolut. Åbn den korrekt.

Ved du faktisk hvad? Det er bare så tæt på lettelse. Det er endda i lille skala. Det fungerede allerede.

Åh, for omkring tre uger siden var det et rygte og med rette. Det blev rygter om, at jeg ville køre som guvernør den næste dag. Gavin Newsom har en pressekonference, der siger, at staten vil åbne den 15. juli.

Jeg ligger der i sengen og ser på det, og jeg siger ja, det virker. Højttaler 1: Så der er den. Caitlyn Jenner er muligvis ansvarlig for at lette Covid-begrænsningerne i juli.

Alt bizart. Og så beder Hannity Jenner om en vurdering af Trump, Biden og Harris. Da dette skete, fik jeg popcornet og blev klar.

Og hendes forklaring på, hvorfor Trump er god, og Biden er dårlig. Det er nøjagtigt den meningsløse, hule snak, vi hører fra Trump. Lad os se.

Speaker 2: Vi havde Donald Trump i fire år. Vi har Joe Biden og Kamala Harris. Gi Giv mig din vurdering af disse tre personer.

Hvad jeg kunne lide ved Donald Trump, fordi han var en forstyrrer, ved du, han kom ind og rystede systemet ud, OK, mange mennesker i Washington, DC kunne ikke lide det, men han kom og rystede systemet. Jeg tror, ​​han gjorde nogle ting, som jeg var okay med, nogle ting, som jeg ikke var enig i. Jeg er kritisk over for transseksuelle spørgsmål, trans-spørgsmål, LGBT-spørgsmål.

Jeg var mere håbfuld i starten, og der var nogle gode ting, han gjorde. På den anden side, Biden, tror jeg ikke, jeg har givet samtykke til noget. Jeg tror ikke, han har gjort noget for den amerikanske arbejdstager, siden han har været der, måske

Så det er en 180 graders drejning i vores land, der går den anden vej, og det skræmmer mig. Højttaler 1: Det er næsten bogstaveligt hvad vi har hørt i lang tid. Trump var anderledes.

Han ryste tingene op. Han var ikke politiker. Det var en ny retning.

Det er bare meningsløst, trist snak igen. Og så måske mit yndlingsklip af hele interviewet. Det er wrap Hannity.

Tak Caitlyn Jenner for interviewet. Og Jenner bringer det private fly op igen og siger lad os tage en flyvning. Og Hannity ser bare synligt ubehageligt ud.

Speaker 2: Caitlyn Jenner, tak fordi du hjalp os. Det har været min fornøjelse. Det har altid været en fornøjelse at tale med dig.

Dejligt at tale til dig. Godt at se dig. Nu finder vi mit fly rundt om hjørnet.

Jeg møder dig til en. Flyv. Jeg går på mine cykler hvert minut, OK? Okay. Tak for din tid.

Vi ønsker kun dig det bedste. Vi vil følge dette løb nøje. Højttaler 1: Så der er den.

Bare et mærkeligt interview. Trump var på mange måder fuldstændig uvæsentlig og manglede nogen seriøs politisk diskussion. Og jeg har set på det.

Jeg ved ikke, hvorfor Caitlyn Jenner kæmper for guvernør. Jeg forstår ikke, hvad Caitlyn Jenner er op til, som Tisch bringer ind som kandidat til guvernør. Men når de ser republikanerne på den ene side, vil de fjerne Gavin Newsom. mange af dem kan ikke lide transseksuelle lige så meget som de ikke kan lide GavinNewsom.

Og nu har de en transseksuel republikansk kandidat, jeg tror, ​​at hvis tilbagekaldelsen sker, vil de være i en storm. De ved det ikke. Ned er op.

Det er en bizar verden for dem. Så vi følger situationen i Californien. Meget interessant at se.

Og en af ​​de mest usædvanlige interviews, jeg nogensinde har set, vil også være på vores Instagram-side. Følg os der på David Pakman Show

Hvordan kører du Californien i Zwift?

Vælg det som din udfordring fra menuskærmen (klik på Menu i spillet, klik derefter på udfordringsbilledet øverst til højre for at se dine aktuelle udfordringsoplysninger og / eller skift til en ny udfordring.) Derefterride797 miles, og du er færdig!

Er San Francisco Safe 2021?

San Franciscoer generelt megetsikkerat rejse til. Selvom det undertiden er farligt, og antallet af hjemløse og junkier på gaden kan få dig til at føle dig urolig, gælder de kriminelle aktiviteter, der kun forekommer i farlige dele af byen, som sjældent besøges af turister.

Er Disneyland åbent i Californien 2021?

DisneylandÆndringer i maskeringspolitik og gæster, der ikke er i staten Velkommen 15. juni. Den magiske dag er ankommet, og ventetiden er endelig forbiDisneylandResort eråben! BeggeDisneylandPark og DisneyCalifornienAdventure Park genåbnet 30. april2021.

Hvad får du til Ride California i Zwift?

Kør i Californien:ride1.283 kilometer // 797 miles.TurItalien (niveau 10 kræves):ride2.000 kilometer // 1.242 miles.

Hvad betyder tommelfingrene op for Zwift?

Hvis en rytter opnår et mål eller får en personlig rekord, kan du se en spray konfetti sammen med entommelfingre-opikon ved siden af ​​deres navn. Dette giver dig hurtigt mulighed for at køre dem uden at ændre dit syn.

Hvorfor er mørbrad så dårlig?

DetMørbrader et kvarter med høj kriminalitet, især voldelig gadekriminalitet som røveri og groft overfald. Syv af de top 10 plot af voldelig kriminalitet (ud af 665 i hele byen målt af San Francisco Police Department) er tilstødende grunde iMørbradog det sjette og markedsområdet.

Er der nogen cykelløb i det sydlige Californien?

Find et cykelløb i det sydlige Californien og den vestlige region, hvor du kan konkurrere eller se på. Californien har nogle af de bedste cykelløb for at teste din hastighed og færdigheder. Besøg SoCalCycling.coms cykelbegivenhedskalendere: Bike Races, Fun Rides, Gran Fondos, CycloCross, Mountain Bike og Gravel Grinders.

Er der organiserede cykelture i Californien?

TourOfCalifornia.org dækker organiserede cykelbegivenheder og personlige cykelture i Californien. Begivenheder spænder fra flade og hurtige gran fondos & amp; århundreder til episke super århundreder og dobbelt århundreder samt flerdages ture. Jeg oprettede webstedet for at dokumentere forlystelser, jeg har gennemført, og bevare minder og håber at give information og inspiration.

Hvor er den bedste cykelsti i Californien?

Apex Racing Center er kendt for sin hurtige bagudspænding, hårnål og tekniske chicane. Dette fantastiske spor er fantastisk til udbrudsspecialister. I denne Come oplev denne 1-mile kursus i Perris, CA.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.