Vigtigste > Cykler > Sådan rengøres cykelhjelm - holdbare løsninger

Sådan rengøres cykelhjelm - holdbare løsninger

Hvordan rengøres indersiden af ​​en cykelhjelm?

De sædvanlige instruktioner tilrengøringtilhjelmring eftervaskdet i mild sæbe og vand, skylles grundigt og lufttørrer. Vi bruger normalt et par dråber opvaskemiddel i en spand vand og en svamp. Nogle kræsne ryttere tager dereshjelmind i brusebadet med dem efter hver tur og vask det der.

Vedligeholdelse af din cykelhjelm kan og til en vis grad virke som sund fornuft, men der er en ting eller to, du skal undgå for at holde den i god stand. Og lad os være ærlige, ingen vil have en beskidt hjelm. De kan stinke, blive inficeret med bakterier, måske endda svampe.

Og hvis du kommer for tæt på dem, kan de se rigtig grimme ud. Så vær ikke en bastard, hold din hjelm ren, så du ikke mister venner. Der er nu tre hovedstykker, der skal ryddes op.

Der er skallen, indeni er puderne og endelig remmen. Nu skal de ikke alle rengøres på samme tid, de bliver snavsede til forskellige priser. Du behøver ikke at skrubbe din hjelm grundigt indefra og ud efter hver tur.I den britiske vinter, for eksempel når jeg har en tendens til at bære en hat under min hjelm, absorberer den sved, og den går i vaskemaskinen med resten af ​​mit cykeludstyr. Jeg bliver dog nødt til at skrubbe ydersiden af ​​hjelmen mere, ellers bliver den dækket af mudder og snavs og sprøjtet videre fra gaden. Men om sommeren, når jeg forhåbentlig i det mindste kan køre lidt mindre i regnen, og jeg vil arbejde lidt mere op - måske endda arbejde lidt op - så skal jeg rense hjelmens inderside en meget grundigere end ydersiden Læg en spand koldt vand og vask den med en svamp.

Nu er det en fantastisk måde at fjerne overfladens snavs fra låget på og få det til at se skinnende ud igen til din næste tur. Hvis du vil rengøre det mere grundigt, skal du være forsigtig, når du bruger barske rengøringsmidler - intet andet end en mild, pH-neutral sæbe, som opvaskemiddel. Naturligvis er olie- eller opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler absolutte nej-gos.

En af disse vil alvorligt kompromittere og skade hjelmens integritet. Nu ved jeg, at nogle mennesker anbefaler det, ikke at jeg gjorde det selv, men i brusebadet med hjelmen på efter turen er et glimrende sted at rydde op. I teorien tror jeg i det mindste, at dette griber ind i mit personlige rum, men eventuelle rengøringsmidler, du bruger på din krop, er sandsynligvis også blide nok på din hjelm. Gå nu til puderne, og hvis du vil rense dem ordentligt, skal du fjerne dem; træk normalt bare forsigtigt i velcroen for at løsne dem.Nu er håndvask sandsynligvis den nemmeste måde at rengøre det på, men du kan også lægge det i vaskemaskinen med resten af ​​dit cykeludstyr på en meget lav cyklus, som 30 grader. Hvad med remmen? Nå, du bør virkelig ikke forsømme det, fordi det sidder lige på din hud, du sveder ind i det, til det punkt, hvor du ofte får hvide saltpletter på hjelmens rem på en rigtig lang, varm tur. For at rengøre, som med resten af ​​din hjelm, skal du blot fugte remmen, lægge lidt mild sæbe på den, arbejde den ind og skyl den derefter af.

vintercykelhætte

Så din vandspand er det perfekte sted til det. Din hjelm skal se godt ud og lugte godt og frisk. Men hvad hvis du sørger for, at det fungerer, når du har brug for det? Nå, hvordan du opbevarer og plejer det er virkelig vigtigt, så hold det altid ude af direkte sollys og høje temperaturer, som begge kan påvirke hjelmens struktur.

Og når jeg siger høje temperaturer, mener jeg endda at lade hjelmen stå i bagagerummet på dine varme og solrige dage. Bemærk dog, at uanset hvor godt du holder af det, har låget en naturlig holdbarhed. For eksempel vil din sved gradvist nedbryde lågets inderside.De fleste hjelmproducenter anbefaler at udskifte den efter cirka tre år. Og det uanset nedbrud. Hvis du har en bigsmash, vil du sandsynligvis udskifte den næsten med det samme.

Nu afhænger det til en vis grad af, hvor meget du kører, og hvor godt du tager dig af det, men vær venlig, vær venlig at tænke på en cykelhjelm som et engangskøb, du skal være i stand til at stole på, når du virkelig har brug for det. Nu har den måde, du bruger din cykelhjelm på, også stor indflydelse på, hvor effektiv den vil være. Og selvom det virker let, har du muligvis stadig ikke det rigtigt.

genopbygge cykler

For at være sikker kan du klikke deroppe og gå direkte til en artikel, der viser nøjagtigt, hvordan du gør det. Eller hvis du er på markedet for en ny hjelm, så leder Lloydy dig gennem valg af en cykelhjelm, og du kan komme dertil ved at klikke der nedenfor. Eller abonner på GCN, så du ikke går glip af andre artikler om vedligeholdelsesmandag eller nogen af ​​de gyldne oplysninger, vi ofte giver dig... nogle gange lejlighedsvis kan du bare klikke på mig for at abonnere.

Hvordan rengør du en ildelugtende cykelhjelm?

Normalt har jeg fundet ud af, at blødgør enhjelmi en spand varmt vand med Dawn-vaskemiddel, skyl derefter grundigt og tørre det tager sig af 95 procent af problemet. Du kan også prøve fortyndet Lysol eller Pine Sol. Især Lysol vil dræbelugt-fremkaldende bakterier.

Kan vi vaske cykelhjelm?

For at vedligeholde udseendet på din motorcykelhjelm, du kan vaskeden udvendige skal afhjelmmed en babyshampooopløsning og en blød svamp eller et stykke bomuldsklud til forsigtigt at fjerne døde bugs, støv og snavs.

Hvordan rengør jeg min Kask Protone hjelm?

Rendithjelm(og solskærm, hvis relevant) kun med vand, neutral pH-sæbe og en blød,renklud, og lad den lufttørre ved stuetemperatur. Den indvendige foring skal vaskes i hånden i koldt vand. Hvis det er aftageligt, kan det fjernes og vaskes i hånden i koldt vand eller ivaskmaskine (maks.

Hvordan holder du din hjelm fra at lugte?

Der er ikke noget fancy ved processen med at vaske enhjelmoverhovedet: Du skal dybest set vaske det indre afhjelmpå samme måde som du vasker dit hår med shampoo. Dr. Bronners eller endda opvaskesæbe ville arbejde for at ideen er at bruge en mild sæbe, helst en klar.

Hvordan renser du en tusind hjelm?

Vi anbefaler forsigtigtrengøringmonogrammet med en klud dyppet i mild sæbe og vand. Nedsænk ikke nogen del af dinhjelmtilrengøring.

Hvordan tørrer du en cykelhjelm?

Anbringhjelmti atørhåndklæde og sæt det lidt op, så luften kan cirkulere. Lad det nu væretørnaturligt. Dette kan tage et par dage, så du kan sætte det i et varmt rum, men ikke læg det på et varmt sted som nær en radiator eller på en kedel.

Hvordan renser du en Kask hard hat?

Inspektion: Ahård hatburde væregjort rentog inspiceres hver dag. Brug mild sæbe og varmt vand ogtørremod snavs og snavs. DetHarskal skylles medrenvand tørres skallen tørt af med en blød klud, og suspensionen og svedbåndet lufttørres.

Hvordan holder jeg min hjelm frisk?

Spraydetindre afdin hjelmmed KitFrisk. Altidbutikdet i et åbent og luftet miljø. KitFrisker formuleret med unikke bakterier, der nedbrydesdetlugt, der forårsager protein og lipider. Dette eliminererhjelmenlugt, mens du forladeren friskmynte duft.

Hvordan får jeg den muggen lugt ud af min hjelm?

Genie har sandsynligvis den rigtige idé, menharen tur med sadelsæbe først. Hvis du først ikke lykkes, giv efter og køb en nyhjelm. Spray helvedeudaf det med Febreze, og lad det luftesudi mindst en dag. Det har altid fungeret for mig med mindre stink.

bloddoping under cykling

Hvordan rengøres og inspiceres din cykelhjelm?

1 Dypp hjelmen ned i varmt vand i spanden. 2 Påfør en lille mængde shampoo på puderne, og gnid ind med fingrene. 3 Skyl hjelmen grundigt i spanden og igen under rindende vand. 4 Dab hjelmen tør med håndklæde, og tillad yderligere lufttørring.

Kan du bruge opløsningsmiddel til at rengøre cykelhjelmen?

Rensemidler med oliebaseret opløsningsmiddel kan forårsage beskadigelse af din hjelm, fordi de kommer i reaktion med EPS-skummet, som den vigtigste tykke del af hjelmen er lavet af og ikke bør bruges. Hjelmen nedsænket i vandet? Ja, det kan og for en ordentlig grundig vask skal det være. Med en advarsel.

Kan en cykelhjelm vaskes i varmt vand?

Ja, det kan og for en ordentlig grundig vask skal det være. Med en advarsel. Da den ydre skal er fastgjort til skumforingen med lim, må du ikke holde hjelmen nedsænket i varmt vand i længere tid, da det kan løsne limen.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.