Vigtigste > Cykler > Sådan får du en billig cykel - bæredygtige løsninger

Sådan får du en billig cykel - bæredygtige løsninger

Hvad er den bedste billige cykel?

Den 9Bedste cyklerUnder $ 500 fra 2021
  • BedstTotalt for mænd: Roadmaster Granite Peak MountainCykelhos Amazon.
  • BedstUnisex: Schwinn GTX Comfort HybridCykelhos Amazon.
  • BedstbjergCykel: Nishiki Pueblo MountainCykelhos Dick.
  • BedstHybridCykel:
  • BedstVejCykel:
  • BedstPendlerCykel:
  • BedstElektriskCykel:
  • BedstFoldeCykel:Hvad er en god entry-level mountainbike? Jeg får dette spørgsmål hver dag. Derfor giver jeg dig i dag de værktøjer, du har brug for til at finde en ny eller brugt cykel uanset mærke. Men først skal vi definere, hvad en startcykel er.

Hvis du er nybegynder og har ubegrænsede penge, er denne diskussion afsluttet. Bare gå derude og brug en masse penge på en dejlig cykel, så er du færdig. Men jeg antager, at de fleste begyndere er på udkig efter det mindste økonomiske engagement, de kan gøre, mens de stadig får en anstændig mountainbike.

Denne cykel er anstændig nok til at få dig i store problemer igen og igen. Bedre endnu, den er tilgængelig for $ 329. Ja, det er en Diamondback Overdrive, og jeg kører til Diamondback, men jeg vil have dig til at glemme i dag, fordi Diamondback muligvis ikke er tilgængelig, hvor du bor, eller du kigger på en brugt cykel.

bilcykelholderI dag vil jeg have dig til at lade som om denne cykel er farveløs og ikke har logoer. Hvordan bestemmer vi objektivt, at det er 'trailworthy', hvis du bare undersøger det? Lad os starte med den vigtigste indikator for en god mountainbike: bagskifteren. Hvis en mountainbike er udstyret med en bagskifter, skal den hænges på rammen af ​​dette lille stykke metal kaldet bøjlen.

I tilfælde af et fald er bøjlen designet til at bryde af for at forhindre beskadigelse af rammen. Det kan derefter omstilles eller udskiftes til en lav pris. Dette er meget bedre end at smide hele cyklen i skraldespanden, hvilket er hvad du skal gøre, hvis du bryder nogen del af din ramme.

Vær forsigtig med sådanne patchløsninger, eller værre, med en skifter monteret direkte på rammen. Cykler som disse kan bare være et fald væk fra total ødelæggelse, og mountainbiking handler om at falde. Derfor er en skifterbøjle den allerførste ting, du skal gøre.Sørg for, at en cykel er sporklar. Selv de enkleste cykler har en nøjagtigt skåret, funktionelt udskiftningsbøjle. Så din undersøgelse skal begynde med og muligvis ende med den.

Den næste vigtige del, du skal kigge efter, er en SS-spindel med gevindgevind, som du kan identificere ved hjælp af disse klemmebolte her, og disse 4 bolte, der holder styret på plads. Hvis du ser dette i stedet, er det normalt dårlige nyheder. Hvis du har noget at servicere eller udskifte foran, inklusive gaffelen, er du begrænset til upålidelige dele eller vintage mountainbike-dele, der er svære at finde.

Held og lykke med at spore en splinterny gaffel i midten af ​​90'erne for at erstatte din gamle. Ikke kun er en trådløs stamme lettere og billigere at vedligeholde, men den er også stivere, noget du vil gå på kompromis med. Når du kommer til hjulene, skal du sørge for, at de har lynhåndtag.Disse er almindelige på startcykler og giver dig mulighed for at fjerne eller udskifte hjulene manuelt uden værktøj, men vigtigere er de en indikator for den tilsigtede brug af cyklen. Hvis flade dæk er uundgåelige ved mountainbiking, er det problematisk at altid have en 15 mm skruenøgle med sig for at fjerne disse møtrikker. Endnu værre er mountainbikes med møtrikker på akslerne næsten umulige at opgradere hjulene, og hjul er en af ​​de ting, du vil vokse ud, når du får erfaring.

Så på en mountainbike på indgangsniveau skal du kigge efter lynhåndtag, og hvis du ser nødder, skal du holde dig væk. Dernæst kommer krumtap- og kædehjulsaggregatet modulært og boltet sammen, ikke nittet sammen som et stort stykke. Jeg er sikker på, at du kan se problemet i dette.

Hvis du bryder noget her, er du sandsynligvis prisen for hele din cykel til at fremstille noget, så hvis det er dine ting, så er det fint for dig. Ellers skal du kigge efter noget, du faktisk kan skrue på. Den næste ting at kigge efter er skivebremser foran og bagpå.

Selv billige skivebremser kan udskiftes til bedre, hvilket er vigtigt at bemærke, fordi din cykel skal have fastgørelsespunkterne til dette lige fra starten. Endnu vigtigere er, at skivebremser er langt mere pålidelige end fælgbremser, og derfor skiftede mountainbikeindustrien hurtigt og afgørende til dem for årtier siden. Fordi en god mountainbike skal være vedligeholdelsesfattig og opgraderbar, bør man være meget mistænksom over for en uden skivebremser.

Endelig skal du sørge for, at cyklen kommer i forskellige størrelser, og at producenten faktisk giver vejledning om, hvilken størrelse du har brug for. Dette er lige så let som at bruge Google, en mistet kunst. Under alle omstændigheder, hvis producenten ikke tilbyder disse oplysninger, så tænker de sandsynligvis ikke meget på deres cykler, og så du bør ikke stole på dem til at tage dig dybt ind i skoven, så denne indikator er mindre objektiv end de andre , men du skal i det mindste have en Få en cykel der passer dig.

Mens der er mange andre indikatorer for en trail-klar cykel, er de stort set irrelevante, hvis den pågældende cykel ikke opfylder de krav, vi har stillet. Vi vil nu fokusere på, hvad vi kan forvente af en startcykel som denne, og nogle af de ting, du kan gøre for at opgradere den. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at næsten alle entry-level mountainbikes er hardtails eller cykler uden baghjulsophæng.

Forbindelsen, der kræves til baghjulsophæng, er dyr og tung, så det er generelt ikke værd at investere i, før du begynder at bryde tusind dollarpointet. Af hensyn til enkelheden begrænser vi denne diskussion til hardtails. Hardtails er sjove og hurtige, så de er stadig gode at komme i gang med.

Men hardtails under $ 500 er næsten altid XC eller langrendscykler. XC-cykler er optimeret til pedaler og kraftoverførsel. De er hurtige og nemme at bruge til at rejse lange afstande.

Men disse fordele kan holde dig tilbage, når du først prøver dig på freeriding. Det betyder ikke, at du ikke kan hoppe lidt på en XC-cykel. Bare spring, dråber, rockruller eller enhver form for lang afstamning gøres bedst på en trailcykel.

Denne sorte hardtail ved siden af ​​Overdrive er et godt eksempel på en trailcykel. Rivet gaffel, aggressive vinkler, brede styr, længere bevægelse og kortere stilk gør det bedre for den type ridning, jeg gør. Da du ikke kan konvertere en XC-cykel til en Tra il-cykel eller omvendt, skal du være ærlig om, hvad du vil gøre med din mountainbike, før du køber en.

Men hvis dit budget er under $ 500, uanset om du kan lide det eller ej, kan du få en XC-cykel. Hvis du på et tidspunkt går videre til at hoppe og smide cyklen lidt mere, kan du føle dig begrænset. Her er hvad jeg gjorde for at forbedre kapaciteterne på min budget XC-cykel.

Det bedste du kan gøre er uden tvivl at skifte dæk. Da jeg smed de bredere, knudrede dæk på min overdrive, føltes det som en helt anden cykel. Jeg var i stand til at køre disse dæk ved et lavere tryk, hvilket gjorde dem mere gribende og tilgivende.

Men det var ikke alt. Hører du alt det raslen, min kæde klappede overalt, og det kom faktisk helt ud ad flere dråber og spring. For at løse dette installerede jeg en kædestyring, der næsten eliminerede problemet.

Dette koster dig meget mindre end at opgradere din drivlinje, som let kan køre dig så meget som denne cykel. Hvis jeg var nybegynder for at komme så langt som muligt på denne cykel, kunne jeg opgradere pedalerne og måske gaffelen til noget lignende. At gå ud over det ville ikke nødvendigvis være økonomisk, og i betragtning af at en anstændig trailecykel kan holde sin værdi godt, ville det være bedre at sælge det og opgradere det hele.

Når alt kommer til alt, hvis du allerede har en cykel og finder ud af, at den fejler nogle af disse tests, kan du stadig drage fordel af denne artikel. Hvis det i øjeblikket fungerer for dig, og du nyder det, skal du fortsætte med at makulere. Hvis du har lyst til at holde dig tilbage, har du nu værktøjerne til at finde noget bedre.

Når det er sagt, har vi ikke talt om montering, vedligeholdelse eller alle de andre opgraderinger, du kan spørge, ved hjælp af mine seere vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem i kommentarerne. Så find en god begyndercykel og nyd den. Fordi du kun er et år væk fra at sælge alle dine ejendele og finansiere en uansvarlig dyr finansieringscykel.

Det sker for de bedste af os. Tak for at slippe af med mig i dag og se dig næste gang.

Hvor meget koster en billig cykel?

Som en generel tommelfingerregel kan du få en rigtig flot, langvarig brugtcykeli området $ 200 til $ 400. En helt nycykelmed lignende byggekvalitet og funktionerskulle gernekører dig omkring $ 500 til $ 900. Noget mindre, og du ser sandsynligvis på et stykke skrammel.to. 2020.

Neil Donoghue: I dag leder jeg efter en billig mountainbike. Nu leder jeg efter en rigtig mountainbike. Noget der ikke er for gammelt og ikke for slidt.

Jeg vil finde en rigtig god handel, der er klar til at køre. Først og fremmest hjælper det virkelig, hvis du kender markedet, har en god idé om, hvor meget cykler er værd, så absolut værd at gøre i butikkerne, se online I denne artikel forsøger jeg at få en rigtig god handel, så Jeg har brug for at grave lidt dybere ned i andre ressourcer. For at finde en billig og en ægte mountainbike ser jeg faktisk kun på hardtails, fordi de primært er billige og også risikoen for misbrugt støddæmpere bagpå eller sjusket lejer og sådan.

Jeg vil også have noget, som jeg kan opgradere i fremtiden, hvis jeg har råd til det. Noget der ikke er for gammelt, fordi ting som standarder og størrelser ændrer sig. Jeg vil have noget der er ret nyt og noget jeg har råd til i fremtiden, ting som bremser, hjulophæng og hjul.

Lad os se på de måder, hvorpå du kan finde cykler til salg. Først vil jeg sige, at du ideelt set ville finde det lokalt. Uanset hvor du ser, på eBay, online, i rubrikannoncer, fordi du ideelt set vil se på cyklen.

Ja, jeg ved, at folk kun køber cykler fra fotos. Det kan være ret sikkert, hvis du stiller de rigtige spørgsmål, men hvis du kan se cyklen, vil det hjælpe dig meget bedre. Lad os starte med eBay.

Har du hørt om eBay? Hundredvis af cykler, tusinder af cykler på eBay. Det er et dyrt sted at sælge, så jeg gætter på andre online-auktioner eller rubrikannoncer. Populær igen.

Hvad ville jeg? kan du lide på eBay? Søg efter noget meget generelt. Når jeg skriver mountainbike, skal jeg søge, så begynder jeg at filtrere den lidt bedre. Jeg tror, ​​du kan finde et godt tilbud her.

Jeg sorterer det efter slutningen er tidligst. Jeg tror, ​​hvilket tidspunkt på dagen du gør dette er meget vigtigt. Hvis du ledte efter tilfældige tidspunkter, hvor der er færre mennesker i nærheden, er du mere tilbøjelige til at finde gode tilbud.

Når det slutter om aftenen, er der en større chance for, at der er folk online, der kan byde på det. Lige nu er kl. i Storbritannien, så jeg leder efter et par cykler og har derefter fire minutter til overs.

Der er en Carrera Banshee, £ 280, ikke dårligt for en suspensioncykel, en Trek Fuel EX 6, £ 530,11 minutter. Der er 17 bud tilbage, hvilket er meget populært. En af de gode ting ved eBay er, at det har mange filtre.

Hvis du vil filtrere efter hjulstørrelse, rammestørrelse, afstand fra dit hus, for som jeg sagde, hvornår kan du se cyklen? , dette kan give dig meget mere information end bare at se på et par billeder online. EBay er virkelig en tid til at gennemse masser af cykler. Jeg overvejer sandsynligvis også at undersøge lidt på forskellige tidspunkter af dagen.

Når du finder en cykel, som du virkelig kan lide, rammer jeg sælgeren og begynder at undersøge de ting, du har solgt tidligere. Det kan faktisk give dig nogle oplysninger om, hvor legitim denne sælger er. Gå til den næste mulighed, Gumtree.

Det bedste er sandsynligvis, at det er mere lokalt, så du kan finde den by, du er i. Igen er det lettere at finde ting at se. Jeg tror, ​​at den største ulempe ved Gumtree er, at det er ret kendt for at have stjålet cykler og en masse stjålet ejendom der.

Selvfølgelig stjæles ikke alt der, men jo lettere det er for folk at sætte ting ud til salg og forblive relativt anonyme, jo lettere er det for folk at sælge stjålne ting. Send spørgsmål til den person, der sælger det. Bare prøv at finde ud af, om det er legitimt eller ej.

Der er også nogle cykler herinde. Der er bestemt nogle billigere cykler derude, bare slags en børns cykel. Ægte billige cykler kigger bare efter en mountainbike igen, så det er med rimelighed eneral.

Noget, der fanger mit øje, er dette Rocky Mountain. Dette er Rocky Mountain Vertex. Det er i Bristol, 21 km fra hvor jeg er nu.

Han ser lidt gammel ud. Jeg antager, at det sandsynligvis er 2008, 2009. Det har 27,5 hjul.

Det har en anstændig mængde information her, så der er noget at gøre. Det er ikke 26, så det kan ikke være for gammelt. Det koster kun 225 £.

Det virker som en god handel. Jeg laver en valgliste. En anden mulighed, der er værd at undersøge, er at kigge efter cykelbutikker eller endda velgørenhedsorganisationer i dit område, der sælger renoverede cykler.

Nu er de sandsynligvis velrenommerede og har faktisk arbejdet med at kontrollere, at cyklen er klar til at køre, og at du også kan få en garanti med dem. Sørg for at tjekke dit område for at finde en billig cykel. Den næste mulighed er at spørge dine venner.

Nå, jeg synes det er let. Bare spørg rundt. Du kan sende det på Facebook og se, om nogen sælger en cykel i din prisklasse.

Jeg tror, ​​i så fald er du m, vil du sandsynligvis finde nogen, der ikke sælger dig en fancy cykel. Hvis du har gode venner, håber du, at du kunne finde noget, der slet ikke var stjålet eller risikabelt. Mens du er på sociale medier, hvorfor ikke tage et kig på Facebook Marketplace.

Denne ser ud til at være blevet meget større de sidste par år, du kan finde masser af ting der. Problemet med dette er, at du måske virkelig bliver nødt til at begynde at filtrere ting eller se efter passager og mange forskellige ting til salg. Der er kun brugte cykeldele og alle slags cykler, der ser ud til at have været i bunden af ​​en flod, men du vil sandsynligvis finde et godt tilbud her, hvis du har tid til at gennemse alt andet.

Igen er en risiko med Facebook, at cyklerne kan udbydes til salg så let, at du kan finde nogle snuskede cykler der. Du kan dykke lidt dybere. Du kan se på profilen for den person, der sælger cyklen, du kan muligvis ikke se meget der, men jeg ville se, når det er, du sluttede dig til Facebook, hvis det var relativt for nylig, ville det være et stort rødt flag for mig. hvad med pinkbike rubrikannoncer? Jeg ved, det er et populært sted for mennesker.

Jeg har set cykler her tidligere, nogle er racercykler. Kan du stole på andre mountainbikere? Nå, jeg vil gerne tro det, men intet er sikkert. Pinkbike Classifieds er mere tilbøjelige til at finde rigtige cykler, hvilket gør dem dyrere.

Hvis du har et større budget, kan det være et godt sted at se, men du kan stadig finde nogle gode tilbud. Lad os se lidt på. Cannondale M400, og dette er en retro-cykel.

Det koster kun £ 150, det er sejt, men det er gammelt. Du har det gamle Sachs håndtag på det. Jeg mener, det er en stjæle, men for så vidt det at få noget aktuelt, arbejde og opgraderbart er ikke nødvendigvis en risiko - det er en temmelig cool cykel, £ 450, men ikke for mig.

Det er ret godt, en 2014 specialist rockhopper. Det er lidt gammelt, men det er 29er. Det vil have det meste af den moderne geometri.

Jeg tror. Jeg spekulerer på, om det er boost. Det ville være noget at kontrollere.

Selvom du ikke gør det, kan du stadig opgradere cykler og ting. Ser ud til at være i rigtig god form. Det har også mange detaljer, som hjælper mig med at finde ud af, at den person, der noterer dette, ved noget om mountainbikes.

Jeg tror, ​​du er mere tilbøjelige til at finde dette på de specialiserede cykelwebsteder som Pinkbike Search, og disse nye ville være omkring £ 650, så det er ikke en masser af handel, men det er ret billigt, og det kaldes åben for rimelige tilbud, så jeg gætter, jeg gør dette også på listen. På listen er en Rocky Mountain Vertex. Jeg kan faktisk godt lide udseendet på denne cykel.

Det er også lidt eksotisk. Noget fra British Columbia eller en specialiseret rockhopper, £ 400. Rocky Mountain er 225, hvilket er lidt af et godt køb, men rockhopper, det er lidt mere af en pålidelig cykel.

Det er åbenbart en enorm brandspecialist, en slags bank, jeg vil se nærmere på disse cykler og måske komme med nogle tilbud. Selvfølgelig skal du prøve ikke at købe en stjålet cykel. Hvis du gør det, sparker du bare handlen, så den person let kan stjæle flere cykler, måske din.

Det er klart, denne cykel er virkelig ikke din. Hvis du købte det, og det blev stjålet, er det stadig en andens cykel. Du kan få det ved at hente det.

Hvad med skiltene, hvis cyklen bliver stjålet? Nå, hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis det. Hvis det bare er for billigt for denne cykel, så ringer der bestemt nogle alarmklokker, den person prøver muligvis at slippe af med dem, og hvor meget detaljer der er i annoncen. De prøver måske at holde det lidt vagt, for hvis en persons cykel er blevet stjålet, og de begynder at lede efter disse detaljer, kan den dukke op.

Hvis de bare sagde, at det er en mountainbike, det er et Rocky Mountain, og der er ikke ting som størrelse eller år eller nogen af ​​komponenterne der, ville jeg tro, at det muligvis kunne blive stjålet. Noget jeg ville gøre er at Google søger på denne cykel. Hvis det er en Rocky Mountain Vertex ST3, er den en smule detaljer og derefter stjålet ved siden af ​​den. Se om der kommer noget op, billeder af den cykel.

Hvis nogen stjal deres smukke cykel, sendte de sandsynligvis i det mindste den på deres sociale medier eller et eller andet sted online. Jeg ville helt sikkert kontrollere det med det samme. Hvis du kan få billednummeret eller et billede af billednummeret, der hjælper dig.

Hvis det slibes eller beskadiges på nogen måde, så køb det bare ikke. Dette betyder, at nogen prøver at skjule identiteten af ​​denne cykel. I Storbritannien er der ressourcer som BikeRegister, eller du kan hente din cykel hos politiet.

Dybest set udfører du denne service, hvor du lægger små klistermærker og markerer cyklen. Det er bestemt noget, folk kan gøre, hvis de frygter, at deres cykel bliver stjålet, men du kan også c helvede, hvis den cykel er på listen over stjålne cykler. Nu, hvis din interesse for cyklen er din, er det tid til at stille sælgeren et par spørgsmål.

Hvor meget ved du om cyklen? Hvilke komponenter er der? Hvilket år er det Hvilken størrelse er det? Passer det dig, og hvis det ikke passer dig, hvorfor ikke? Sælger du det til din kæreste, din lillebror? Det ville være lidt alarmklokker for mig. Hvis personen ikke kan lide det, er det ikke deres cykel. Så hvis du er interesseret og ønsker at få cyklen, er sælgeren interesseret i, at du går til hans hjem? Hvis han er meget interesseret i, at du ikke går til hans hus, ville jeg måske begynde med at tænke, 'Nå, hvorfor ikke?' Der kan være legitime grunde til dette.

Folk vil måske beskytte sig selv, når de har et par cykler eller har en ny cykel, og de vil ikke have, at folk bare dukker op og ser, hvad jeg bestemt ikke bare ville afskrive, fordi de ikke vil have dig efter dem Kommer hjemme, men mange cykler er blevet stjålet, bare h og tidligere på parkeringspladser. Vær lidt forsigtig, hvor du møder dem for at købe cyklen. Hvis du kun vil købe cyklen online fra billederne, hvis du vil forpligte dig til det, vil jeg stadig se på det så detaljeret som muligt.

Tjek komponenterne på cyklen. Er der noget, der ser lidt lurvet ud der, eller er der måske lidt gammelt og bliver udskiftet? start med at tilføje det til cyklens omkostninger i første omgang, hvis du nu ser på denne Rocky Mountain Vertex, er dette den i Bristol, £ 225 så super billig. Der er et par små advarselsskilte til mig.

Sadelpinden er ret ridset. Det ser ud til, at hun sidder fast i cyklen, og at nogen virkelig skulle skrue den ind for at den kunne bevæge sig. Måske er denne cykel ikke blevet passet så godt.

Det har et fladt baghjul. Et endeprop på styret mangler. Jeg ved ikke.

Er det også i Bristol? . Bristol er et køligt sted, jeg elsker det, men det er et hotspot for stjålne cykler. Det er på Gumtree.

Denne person har sendt indlæg på Gumtree i mindre end en måned. Der er et par små advarselsskilte, men jeg tror, ​​jeg sender en besked til denne person og stiller et par spørgsmål. Se hvilke svar jeg får, og hvor meget jeg kan lide dem.

Rockhopper, der er på Pinkbike, jeg så. Der er fire billeder. Der er mange detaljer om, hvad der står på den.

Dybest set er hver enkelt komponent opført. Det er hans fars cykel. Det kører.

Siger alt fungerer fint, meget konditioneret, har tilbagelagt meget få miles, gearene er gode for mig, der lyder ret legitimt. Det er også i Bristol. Måske ser jeg på to cykler.

Den eneste ting med det, det er £ 400. Det er kun £ 250 oprindelig pris, og det er seks år gammelt Okay, men det er bestemt ikke en enorm, massiv handel. Måske hvis jeg kan arbejde lidt på den pris.

Lad os alligevel begynde at kontakte folk. Nå, jeg savnede den tur, som jeg virkelig ønskede. Det solgte bare meget hurtigt.

Gik på mindre end en halv dag. The Rocky Mountain, den fyr kom aldrig i kontakt, så jeg er lidt tvivlsom om cyklen i øjeblikket, det er et rigtigt sælgers marked. Hvis du vil sælge en cykel, vil folk have det.

Når du finder noget, du kan lide, skal du bevæge dig super hurtigt. Heldigvis gjorde jeg det med denne cykel. Jeg har en voodoo hoodoo.

Jeg fandt denne på Facebook Marketplace med en annonce på £ 400. Kun en måned gammel. Det havde fire rejser, denne cykel.

Det lød som om det var for godt til at være sandt. Den tidligere ejer havde kvitteringen, og han havde også en legitim grund til at sælge den. Jeg var super glad for, at denne cykel ikke blev stjålet, og selvfølgelig har jeg kvitteringen, jeg har rammenummeret der, så jeg har stort set solgt den.

Fyren var lige begyndt at køre på mountainbike, købte denne cykel, besluttede at han kunne lide det og besluttede sig ret hurtigt for at skifte til en fuld suspension cykel. Det ser uberørt ud. Det er let støvet.

Heldigvis havde vi en rigtig tør sidste måned i Storbritannien, så det ser ikke ud til at du virkelig har set meget mudder, bare en smule støv. Dette er en voodoo. Dette er et britisk mærke.

Dette er faktisk fra Halfo rds. Hvis du ikke er baseret i Storbritannien, er dette en autobutik. De sælger biltilbehør, campingudstyr og cykler, som jeg sagde, at jeg ville prøve at undgå, fordi Halfords ikke sælger cykler af god kvalitet meget billigt.

De sælger dog også nogle gode cykler, og dette er en af ​​deres egne mærke cykler. Jeg er virkelig imponeret. Denne cykel ville have været ny for £ 600.

Det har gode anmeldelser. Det har virkelig gode vinkler. Moderne vinkler, hardtail.

Den har en 50 mil stilk. Den har en fra SETA. Den har en Shimano Deore-drivlinje og M935, jeg tror, ​​de hedder, de er lidt billigere bremser.

Dette er en rigtig lager cykel for pengene. Jeg pruttede lidt. Jeg fik cyklen til £ 375.

Jeg synes, det er en absolut handel. Dette er den type cykel, jeg har ledt efter. Hvad jeg fandt fair på Facebook var, at der var mange gamle cykler, masser af retro-cykler, som du kan få super billigt.

Nogle cykler til under 200 pund, men jeg ville ikke rigtig have en ældre cykel; Jeg ville have noget, der var en god entry-level mountainbike og noget, der virkelig kunne opgraderes. Dette har allerede et system. Super imponeret over det.

Det er kun 1x10, så det kan være noget, jeg kan opgradere i fremtiden, fordi jeg er Med Doddy's hjælp fra GMBN Tech vil jeg arbejde lidt på denne cykel og se, hvad jeg kan opgradere ved siden af ​​den. Hvad jeg bemærkede, noget rigtig godt ved det, det har en af ​​disse - det har et hul til en intern dropperpost, hvis du vil sætte en ind, for i øjeblikket har den kun en fast sadelpind. Der er et par ting, jeg kan gøre med denne cykel, men jeg er begejstret, £ 375.

Bare for at vise, at du kan købe dig en ordentlig mountainbike til at køre ordentligt for ikke mange penge. Der er en artikel med nogle tip til, hvordan man køber en billig cykel. Hvis du har flere tip, så glem ikke at lade dem være i kommentarerne nedenfor.

Hjælp vores andre seere. Måske er der nogle, jeg savnede der. Nu har jeg en god cykel.

Jeg vil gøre en hel del med det. Stop Hold øjnene skrællet, denne cykel vises meget mere på GMBN Tech. Jeg vil faktisk tage denne cykel med mig til et par rigtige forlystelser.

Kan du bygge en cykel til en billig pris?

Generelt en kompletcykelerbilligeresammenlignet med at samle dig selven. Afhænger af hvordandugribe det an.Du kansamle encykelfra brugte og specialtilbud delebilligereend en nycykel- men skriv meget. Bedst at give dig selv shoppingtid til at købe dem alle til sanselige priser.

(dramatisk musik) - Velkommen til Ask GMBN Tech, dette er vores 30. show, så dette er fantastisk. Det er et ugentligt show, hvor du kan sende dine spørgsmål om tekniske mountainbike-ting. Og forhåbentlig kan vi give dig et anstændigt svar, Lær at forstå cykler.

For at modtage dine lister skal du sende dem til e-mail-adressen nederst på skærmen eller tilføje dem i kommentarerne nedenfor. Brug #askGMBNtech, så du kan gøre din identifikation nemme spørgsmål. Så når vi springer videre med Elias Sandell, er ulempen ved at bruge en syv, otte, ni, 10-trins kædebryder og en 11-trins kæde? Jeg har et i et take-kit, og jeg ved ikke, om jeg skal bruge det.

Dybest set ligner de Eliasthe kædeværktøjer, men kæder er selvfølgelig meget forskellige. En 12-trins kæde er meget smallere end en syv-trins kæde. Dybest set vil det gøre meget mere.

Det er jeg vil have flex indbygget i. Det er kommet mellem alle de mindre gear, og der er meget mere at gøre end en ældre syv-trins kæde. Mens hun nu kan bryde, samle eller samle næsten enhver kæde med ethvert kædeværktøj, kan det være lidt vanskeligere at køre en stift igennem, hvis du bruger den forkerte kompatibilitet på et kædeværktøj, for hvis kæberne ikke er korrekt justeret Don kør ikke pennen igen.

For eksempel, hvis jeg holder denne park nu, viser jeg dig, hvad jeg mener med det. Hvis jeg bare fortryder det, ser du her, at kæberne på denne faktisk er bevægelige, og det er fordi den er kompatibel med stort set alle kædestørrelser. Jeg mener, jeg tror, ​​der er to eller tre, at det er uforeneligt med, jeg tror, ​​de er sandsynligvis Campagnolo-ting, fordi de er lidt bizarre.

Det er et italiensk firma, der laver ting, der er lidt anderledes. Men dette er kompatibelt med 12-trins kæder baglæns helt ned, så det væsentlige gør forskellen. Nu afhænger det også af, at kæden, der er fremstillet af store producenter som Shimano, Park, Topeak osv. Er Generelt ret nøjagtige, men der er et helvede mange 'emoner på markedet' fra andre mennesker.

De er lidt vage om, hvad de sælger, er en otte-trins, men du kan finde ud af, at det fungerer rigtig godt klokken 10 og 11. Og det er noget, du ikke ved, før du rent faktisk prøver det og ser, om det er selv- justeret. I det væsentlige, hvis det er justeret, og det fungerer, glade dage! Du kan bruge den til at opdele og tilslutte kæden igen.

Husk, at det er meget lettere og potentielt sikrere at bruge tilstødende hængende links i disse dage. Nu kan disse passe til de fleste kæder på markedet, og det er lige så let som at dele en kæde, indtil du stort set har to identiske led. Indsæt og træk hovedlinket tilbage.

Det er dybest set et meget simpelt værktøjsfrit system til at slutte sig til en kæde. Og det er også meget sikkert, for lad os bare sige på kæden, at du har et ydre sted, og at du har et indre sted, og at du har ruller til midten. Når du nu bruger kædeværktøjet på kæden til at forbinde kæden igen, skal du placere kæden i kæberne her og køre stiften helt tilbage.

greg citroncykler

Men stiften skal gå helt ind i den anden ydre plade, og hvis den ikke er helt ind, er det et svagt led i kæden. Og det er et spørgsmål om tid, før spændingen springer ud og dybest set bryder din kæde. Hvis kæden går i stykker under pedalerne, kan du være heldig.

Du kan bare sidde ned. Det klikker, og der sker ikke rigtig noget, bare ulejligheden. Hvis din kæde går i stykker, mens du kører på lasten, som for eksempel at springe fra sadlen, kommer du over styret, og det vil altid ske på et tidspunkt, du aldrig ville forvente, og det ville være et virkelig værre Crash.

Bare pas på. Sørg for, at dit kædeværktøj er justeret, og at du er klar til at gå. Næste er Raymond Paculans bremserensning Hey Doddy gode artikler tak Raymond Jeg vil spørge, om jeg kan bruge kontaktrenser n rengøring af skivebremseklodser og rotorer. Jeg vil også gerne vide, hvilket værkstedshåndklæde du bruger i dine vedligeholdelsesartikler. .

Ja, selvfølgelig, så dybest set har vi bremserensere her og nogle kontaktrensere her. De er meget ens og begge indeholder isopropylalkohol. Nu er kontaktrenser sandsynligvis den mindst stødende af disse ting.

Det vil sandsynligvis ikke rense dine bremseklodser såvel som en specialbremserenser, der indeholder flere opløsningsmidler. Men åbenlyst er fordelen ved en kontaktrenser, at du kan få den hvor som helst. Mange mærker gør kontakt renere, og det er naturligvis sikkert for dig at bruge det på elektriske ting som din bils tænding, når du måske har vand i det eller en slags? Antal cifre.

Og det er naturligvis sikkert for dig at bruge i kredsløb. Selvom den indeholder isopropylalkohol, er bremserenser lidt mere aggressiv, og selvom jeg er sikker på, at der er nogle, der er kompatible med elektrisk udstyr, tror jeg ikke det, denne er særlig, og jeg tror, ​​mange af dem er bliver lidt for aggressiv til at bruge på nogle sarte plastmaterialer som f.eks. et printkort. Som svar på dit spørgsmål, ja.

Du kan bruge kontaktrengøringsmidler. Bremserenser er bedre, men i det væsentlige er isopropylalkoholen, hvad der er i dem og gør jobbet. Sørg også for at bruge gummihandsker til arbejde.

Du vil have en slags Nitrol-handske, fordi du ikke vil have, at disse ting skal komme i dine hænder for længe, ​​fordi det er ret groft. Og du vil heller ikke have, at olierne i din hud overføres til disse bremseklodser, fordi de kan forurene dem. Hvad angår værkstedshåndklædet, her er noget af det; der er mange forskellige på markedet.

De er alle ret industrielle. Denne særlige er lavet af et band kaldet Scotts. Du vil se dette i garager og traditionelle workshops.

Du kan købe det på handelssteder. Du kan købe det på Amazon, som vi gør. Men der er masser af forskellige mærker derude.

Grunden til, at vi kan lide dette over nogle af de massive ruller, du får, er, at disse større ruller har tendens til at være lidt blødere papir. Det går ikke så langt, selvom du får mere, men denne, jeg tror Scotts ting, de er virkelig ret hårde. Jeg kan især godt lide det.

Det er en af ​​mine favoritter, fordi det er ret nemt at genbruge. Så lad os gå. Scotts værkstedshåndklæde.

Okay, næste fra Isaac 232. Kunne du tråde bundbeslaget på en pressfit bundbeslagsramme for at montere en gevindbundsbeslag? Nej, det tror jeg ikke, du kan. Med en gevindbeslag med gevind er lejerne normalt uden for boringerne.

Når man sidder uden for skallen, er pointen med pressfit-systemet, at lejerne er i nøjagtig den samme position. De er kun i skallen, som er større. Så du kan prøve at tråde denne skal, men intet vil virkelig ske, medmindre du har ødelagt din ramme.

Jeg er sikker på, at der kunne være en slags bodge-metode, men jeg vil bestemt ikke anbefale det. Jeg vil holde mig til den interferenspasning, den var designet til at være, og bare sørg for at installere den korrekt, og at du har strømløs kørsel. Okay, næste fra Eric Camacho.

Hej Doddy, som du ved i min sidste kommentar om, at min cykel blev stjålet. Ja, jeg husker sikkert, at jeg så dit navn nu. Jeg har tænkt på at bygge en cykel som din cykel.

Men hvad ville være bedre? Bygge en med dit eget udstyr eller købe en hel cykel og opgradere over tid? Jeg ville bygge en, men jeg har lyst til, at det tager lidt tid, lidt tidskrævende. Jeg elsker at høre dine tanker. Okay så baseret på den cykelbygning, jeg laver hver uge på tech-showet, husk, det er kun til gavn for showet, du ved, det er blevet gradvist distribueret.

Hvis dette var min personlige cykel, ville jeg have gjort det i en enkelt session. Jeg ville ride den ting, der kørte. Faktisk ville det være halvt ødelagt nu.

Så jeg tager bevidst min tid, for der er meget bagved, og der er stadig noget at gøre med Fahrrad i de næste episoder. Men det betyder, personligt synes jeg at bygge din egen cykel er en af ​​de sjoveste ting. Jeg synes, at enhver cyklist, mand, cykel eller racercyklist skal gøre det engang.

Du skal bygge en cykel fra bunden, fordi den er virkelig, virkelig sjov. Du lærer alt om din cykel, når du gør det, og du har også fordelen ved at vælge hver enkelt del, du ønsker. Du kender dog muligvis ikke alle de dele, du ønsker.

Måske ender du bare med at skrive dig selv en rigtig dyr indkøbsliste over ting, i hvilket tilfælde jeg måske tror, ​​at det i dit tilfælde måske er bedre at gå efter et lige mærke som Komoso, Canyon eller et af disse mærker. Eller du kan få en rigtig, rigtig god ramme og gaffelkombination med et basisgruppesæt. Og når du slider gearkassen der, forhåbentlig har du sparet penge på samme tid, har du sparet nogle penge ved at købe cyklen på den måde.

Begynd at spare lidt på siden, og over tid, når du kører på cyklen, lad os bare antage, at når du går til et sted for at opgradere, slider du dit kædesæt dem næste. Og så når tiden går i sidste ende, har du en cykel med meget bedre komponenter. Det eneste, du skal tilføje, hvis du vil gøre dette, er åbenbart, at rammen er vigtig, for det er den ting, du vil beholde, så sørg for at rammen er noget, du virkelig kan lide og virkelig kan lide.

Sørg for, at det er noget, du sandsynligvis vokser op med. Så hvis du f.eks. Stadig vokser, skal du sørge for, at der er plads nok til fysisk at vokse med cyklen og have en anstændig garanti på den. Hvis du har haft det i lang tid, vil du sikre dig, at alt kan dækkes af producenten, hvis der opstår et problem.

suspension træner øvelser

Den anden ting, du skal overveje, er nogle af komponenterne der transmission betyder ikke noget. Det er fuldstændig irrelevant. Det slides over tid, og du kan hæve det til bedre ting.

Lav ikke nogen chancer. Du kan spare på hjulene, selv de tunge, og købe lette hjul. Dette er ikke et problem.

Dæk, de slides op. Vi kan fyre dem af for at få dæk, der passer til din lokale ridning, men når det kommer til affjedringsgaffel og spjæld, kan nogle af de budgetdødelige monteret på budgetcykler for at holde deres pris nede ikke meget at gøre med internerne på dem så når du køber din cykel, får du den bedst mulige gaffel og støddæmper, du har råd til, og det betyder, at du kan justere den gaffel. Du kan bestille ting som forårets løbet der senere.

Du kan udskifte polstringspatronen i rammen, hvis du vil have mere magt ud af den, når du gør det. Bare noget at vokse med ligesom du ville med rammen. Hvis dit fokus er på at få en god gaffel, en god spjæld, en god ramme, er resten op til dig.

Over tid vil du også lære mere om, hvad du gemmer Ully, du har noget derude og holder os opdateret, hvad du køber. Jeg er virkelig interesseret. Okay, det lyder som et indkøbslistespørgsmål.

Så fra Bugboy 152000, Doddy, kan du hjælpe? Jeg kan finde det rigtige værktøj til at adskille min Raceface-effekt krumtap for en grundig rengøring? Jeg vil demontere min Santa Cruz helt inden vinteropbevaring i år. Så vidt jeg ved, er disse krumtap ikke anderledes end de andre. Du skal bruge en sekskantnøgle på 8 millimeter for at fjerne krumtappen fra cyklen.

Du har enten brug for en Tork T25 eller en 5 mm unbrakonøgle for at fjerne, uanset om det er edderkoppen eller den egentlige direkte kædehjul, denne krumtap bruges. Du skal bruge et BB-værktøj, som er en af ​​disse ting, for at fjerne bundbeslaget fra cyklen. Du har muligvis brug for en hammer bare for at chokere disse krumtap eller akslen.

Blødere ende eller en gummiende er en god idé, så du ikke beskadiger akslen der fedt, når du monterer ting igen. Du skal også bruge trådlås, hvis du gør dette. Du skal bruge et håndklæde og en slags handsker for at beskytte dine hænder.

Og så har du brug for en stærk afbinding. Og som jeg vil anbefale, hold fast i ting som gamle isis eller enhver form for plastbeholder. Især den sorte plast, der ikke kan genbruges, så du stadig kan bruge dem til ting som det, der er fantastisk til at få affedtningsmiddel ind og stikke disse dele ind og rengøre dem godt.

Gamle tandbørster er gode til at skære rundt i og få alt det lort ud af det. Og lad os gå. Det er det.

Der er ikke noget særlig lyst, du har brug for. Bare de anstændige værktøjer og fortsæt med det. Okay, det er ret sejt.

Dette er fra Mainz Man. Du som mig, du bruger en momentnøgle, mindede mig om noget, jeg bad om, ville vide, det anbefales at altid opbevare momentnøglen på den laveste indstilling. Dette gælder for Park ATD? Jeg antager, at det gør det, og jeg har tendens til at indstille minen til 4NM efter brug, men kan ikke finde noget at bekræfte online. Jeg kunne bare spørge Parks, selvfølgelig, men jeg tror du måske ved det.

Jeg har ikke set nogen litteratur, der siger dette. Og jeg tror, ​​det kunne være anderledes med ATD, som er en af ​​de små fyre. Hvis du ikke har set disse før, er der justerbare momentindstillinger og bits i håndtaget her, det er den gamle, det er ATD 1.

Jeg tror, ​​der er nu en 1.2, der har et par ekstra funktioner, magnetisk bitholder, som du kan bruge. Mister ikke dine bits. Det er et alternativ til klassisk ratcheting Nå, så vidt jeg ved, skal skraldehåndtagene altid nulstilles, men ikke til nul.

Jeg tror, ​​det er på den laveste drejningsmomentindstilling, og det er fordi den har en skralde i, hvordan den fungerer internt. Bemærk nu, at disse er lidt forskellige, når du får din drejningsmomentindstilling på dette, så de slags klik, men du kan fortsætte med at brug det. Jeg tror, ​​det er derfor, det er vigtigt, at du aflaster det interne system i dette. ATD'erne er lidt anderledes, bare som de fungerer.

Det kan du ikke rigtig gøre. Du kan ikke stramme for hårdt. Det er som et klikstop.

Du kan slet ikke stramme dette for hårdt. Jeg er temmelig sikker på, at disse er fine, men jeg tvivler ikke på, at det er en god idé at lade det være på 4NM i denne workshop, jeg ved, at disse bruges hele tiden. Alt det momentnøglen er specielt hos vores venner på GCN og GCM, fordi de har en masse kulfiber, sarte cockpitdele på cyklen, så de skal selvfølgelig sørge for, at du ikke strammer dem for meget.

På den monterbare side af tingene bruger jeg personligt disse ret meget. Jeg ved ikke, hvordan de andre fyre har det. Men vi bruger dem nok, men jeg synes ikke, det er et problem med vores opbevaring.

Jeg synes, det er mere langvarig opbevaring, at du kan beskadige en traditionel momentnøgle. Men jeg vil spørge Park, og faktisk tror jeg, at vi har en særlig gæst, der besøger os fra Park senere på året. Så jeg holder dig opdateret om dette, fordi jeg tror, ​​vi kunne gøre nogle seje ting med Calvin.

Okay, det næste slips er for dig Simy. Min nye cykel har 35 millimeter fælgbredde med plus-dæk. Kan jeg bruge 2,4 dæk eller har jeg brug for en mindre fælg? Du kan bruge 2,4 dæk, men ikke alle.

Så kun for eksempel i fortiden havde jeg Ibis 7.41 fælge, der er, jeg tror, ​​de er 40 eller 41 millimeter på ydersiden, 35 på indersiden, så de er virkelig, virkelig brede fælge. Jeg har brugt dem med 2,3, 235, 24 og 2,5 sek.

Intet problem. Men ikke alle dæk fungerer. Nå, et dæk med en firkantet profil, hvis du lægger det på en bredere kant, bliver de endnu mere firkantede.

Hvilken sving, når du er virkelig aggressiv, er en god ting. Det gør dem dog rigtig flade på toppen. A, øger friktionen, når du bare kører, og B foretager en virkelig forfærdelig overgang fra toppen af ​​slidbanen til sideadelen.

Det er 'meget ingenting, hvis det sker, og så er du alle på kurven, hvilket betyder, at det kan komme ret let ud på trods af fakta, det har en rigtig god skulder at støtte. Så det varierer afhængigt af de dæk, du bruger på din specifikke cykel. Hvis du har en let afrundet slidbane, kan disse faktisk være meget mere som et mere aggressivt firkantet slidbanedæk ved at bruge dem på den bredere kant.

Så jeg antager, at du skal prøve at se, for at være ærlig, eller i det mindste nogle andre chauffører beder netop dine dæk om at se, hvad de gjorde med deres. Men ja det kan du. Bare ikke med alle dæk.

Okay, den sidste er et Cle Mans koblingsdæk. Hej fyre,% af mine mekaniske færdigheder fra din kanal. Åh mand.

Dette er virkelig sejt. Så du arbejder selv på din cykel. Jeg elsker at høre det.

Jeg har dog et spørgsmål om min drivlinje. Jeg kører en 1 x 11 Shimano XT drivlinje. Jeg har indekseret mine gear korrekt, og gearskiftet er snappy og til det punkt.

Intet gnidning eller ridser, før jeg indsætter min kobling. Når jeg er på sporet og sætter koblingen, fungerer de nederste 3 til 4 gear ikke lige så glat, og kæden gnider på den næste tandhjul. Nogle tip? Ærligt talt har jeg aldrig hørt om en kobling, der påvirker den måde, hvorpå et gear skifter andet end at du kan føle lidt mere kraft gennem armen, når du skifter.

Først finder jeg det usædvanligt for dig at slippe en kobling og derefter kun aktivere den for at komme ned. Personligt ville jeg bare lade det være tændt hele tiden. Det giver mig en fordel.

Jeg vil også antage, at dine kredsløb er oprettet korrekt i første omgang, eller at du har gjort dine øvre og nedre grænseskruer. Du har din B-spænding, som er svingningsspændingen på den bageste skifter, og du har alt indstillet der med den korrekte kabelspænding, prøv igen ved at indeksere dine gear igen, men med koblingen på. Prøv det samme igen med de mindre gear og tag koblingen af, se om det påvirker det, jeg er ret sikker på, at det ikke vil.

Så ved du, hvad problemet er, men jeg finder det underligt, at det i første omgang skulle være et problem for at være ærlig, og det vil foreslå mig, at en kobling lægger mere spænding på det nedre bur, at noget er løst, så noget kan være løs på skifteren, men måske et jockeyhjul eller styrhjul, tjek disse ud. Selv selve hovedbøjlen kan være løs. Men jeg kan ikke forestille mig, at det nogensinde virkelig vil påvirke din transmission, så jeg antager, at du bliver nødt til at slippe af med dette og prøve at finde det.

Lad os vide, Cle, for det er underligt. Det har jeg aldrig hørt før. Okay, så slutningen på et andet spørgsmål er GMBN Tech.

Forhåbentlig har jeg besvaret nogle af dine spørgsmål. Få din i kommentarerne nedenfor, og fyr dem op på den e-mail-adresse, der var på skærmen i starten. For et par flere seje artikler, klik her for vores Press fit BB vedligeholdelsesartikel.

Ikke kun er dette egnet til presse, men jeg håber, det rydder alle bække og stønn. Men jeg bruger et pressefit som en exa venligst i denne artikel og klik her for at se vores Evolution of Maevic Hubs. Det er en lille historie, og jeg synes, det er ret sejt og det har en masse information i det, venner, der ikke abonnerer, abonnerer, og hvis du kan lide at stille tekniske spørgsmål, så giv os tommelfingre.

Er Walmart-cykler dårlige?

Walmart cyklerer næsten ikke somdårligtsom folk gør dem til at være. De tilbyder en overkommelig mulighed for nogen, der lige er ved at cykle, eller nogen, der bare har brug for en simpelcykelat ride rundt i byen.Walmart cyklerer tunge, dårligt fremstillede og leveres med komponenter af lav kvalitet. De er ofte også dårligt samlet.30 2021.

Jeg fortalte pigerne, at hvis jeg hentede dem, ville jeg have en særlig overraskelse for dem. Er du glad for at høre, hvad vores overraskelse er i dag? - Ja! (Glad musik) (jubel) - Tror du overhovedet, at de er begejstrede? ? Jeg kan ikke sige det. De sidder uden for Belle Meade Plantation, en gammel plantage her i Nashville-området og venter på at hente Addy og Maya fra deres hjemmeklub, hvor de lærer alt om historie en gang om måneden.

Og jeg fortalte pigerne, at hvis jeg afhenter dem, ville jeg have en særlig overraskelse for dem. Så jeg tror, ​​de bliver meget begejstrede for at se mig om et par minutter. Og jeg kan ikke vente med at fortælle dig, og hvad er vores overraskelse? (glad musik) Hvordan var hjemmeskolens historieklub i dag, piger? - Godt! - Hvad lærte du? - Jeg lærte om krigen. - Jeg lærte lyserød, min yndlingsfarve. - Åh interessant.

Er du spændt på at høre, hvad vores overraskelse er i dag? - Ja! - Hvis det er så spændende, skal vi vlogge det, det skal være rigtig spændende - Det må være en god overraskelse. Vi har godt vejr udenfor, det er lidt blæsende lige nu, men det har været så koldt for nylig. Og vi havde dejligt vejr i går.

Vi lavede en cykeltur. Og Maya for et par uger siden lærte du, hvad du skulle gøre? uden træningshjul - Kør på din cykel uden træningshjul. Har du set denne vlog endnu? Hvis ikke, kan du se på det, det er virkelig godt.

Derefter selvfølgelig. - Vi får nye cykler! (Skål) - Tror du overhovedet, at de er spændte, kan jeg ikke fortælle det. Mayas cykel, den cykel, vi har derhjemme, købte jeg til dig, da du var fire år.

Og hun ligner en kæmpe på den, ikke? Og den har stadig træningshjul. Så det er tid til at opgradere dem til en stor pigecykel nu uden træningshjul - Ja, så skal vi til Walmart? - Vi skal til Walmart, vi starter bare der og ser på dette. Og så Addy --- Jeg har brug for en ny cykel - Dine cykler har også set bedre dage.

Og du er også vokset meget. Så jeg synes, det er på tide, at du bliver en rigtig stor cykel. Så jeg troede, vi ville starte ved Walmart - Ja, lad os gå - Vi leder efter nogle cykler - Okay, lad os gå. - Og forhåbentlig, da det er en smuk dag udenfor, så kom hjem og test det. - Ja, lad os gå, kom nu. - Det er tid til at shoppe din cykel. (glad musik) Wow, der er så mange cykler at vælge imellem piger.

Hvad? er det? - Er disse min størrelse? - Disse her, lad mig se, dette er alt for lille Maya, cyklen er sandsynligvis den størrelse, jeg synes, den er mindre end den cykel, hun faktisk har. Denne cykel, jeg tror Maya, jeg tror, ​​det er alle 16 tommer cykler, og jeg tror, ​​du har brug for en meget større cykel end en 16 tommer cykel. Få en stor pigecykel - du får en stor pigecykel, det er derfor, vi er her.

Jeg synes, at hele denne sektion er for lille til dig Maya. Disse er alle som - gå til den anden side - starthjul, 12 tommer, 16 tommer - men dem på den anden side er for store til mig - jeg tror, ​​du kan køre på en større cykel, end du tror. Lad os gå til den anden side.

Denne side er for lille, lad os se på siden. Addy siger, at de er alt for store på den anden side. Jeg håber, det ikke er tilfældet. (Højttaler væk fra mikrofonen) Derovre? Okay, okay, lad os kigge, lad os gå - Er det min størrelse, 20, deroppe - Jeg tror, ​​at 20 sandsynligvis er det, du har brug for Maya - Okay, så vi ved, at jeg har 20 brug for. - Lad os se, det er også 20 inches .

Men det siges, at det er egnet til højder på fire til fem fod. Jeg ville ønske jeg ville huske hvor stor du var hvor. Maya er bestemt i dette område, du er ikke 5 fod endnu - jeg er bestemt ikke 1,70 m høj og mere end fire meter høj, så - Så du er lige derinde - Ja, så vi begge kan få en 20 tommer cykel. - Sandsynligvis allerede Maya, lad os prøve en.

Ser du en du kan lide? - Lad os se dem derovre - Hej, vent, vent, vent. Hvad med denne her oppe, disse søde. - Nej, den er for stor. - Nej, nej, nej, det er den rigtige størrelse. (glad musik) Nogen siger Seastar, det er Huffy, tag små streamers, Maya - sådan som træningshjulene er slukket, så jeg kunne prøve - Okay, vil du prøve det? Det er som en bil, du skal prøve.

Det er også en sød en. Charm, har de små hjerter på det. Og en bask.

Vi lærte, at Maya har store kurve. Hun kan godt lide cyklerne med kurve foran. Så jeg fortalte hende, at vi ikke ville vælge cyklen ud fra kurven alene.

Vi kan altid bestille en kurv, når jeg vælger den cykel, der føles rigtig, når hun kører på den. (blød musik) Hvad med den der kører Addy? - Den har en grebsbremse, og du kan også træde baglæns. - Åh, det er rart, vil du prøve det, Maya? - Ja. (griner) - Whoa.

cykling athen ga

Hvad synes du? - Jeg kan godt lide den der var derovre. Jeg vil se, om det. - Okay, lad os prøve det.

Jeg synes, Maya føler sig lidt nervøs for ikke at køre så godt i butikken. Så jeg prøver at minde hende om, at vi er i Walmart, der er gange, det vil føles meget mere naturligt, når vi er udenfor og ikke gennem cykler og øer og legetøj og ting, som hun er bange for. Disse er for små til dig, skat.

Det har træningshjul, og du vil vokse ud af det, når du er 4 fod 2, hvilket jeg tror, ​​du næsten er 4 fod 2. Det er også fedt. - Men det har træningshjul. - Det har træningshjul.

Det er en 18 tommer, så det er mellem den størrelse, du er nu og mellem en 20 tommer, så jeg er ikke sikker på, om det ville vokse dig for hurtigt. Måske er det bare den ting der imellem er, den er sød. Skal vi trække det ned bare for at se på det - Nej. - Nej? Okay.

Måske ikke, men det ser sødt ud. Addy kigger på denne cykel, som er ret cool. Men vi er ikke sikre endnu.

Der er et mål lige på gaden, så vi kunne gå til målet og se, hvilken cykel de har. Og sammenlign, hvad synes du? - Men hvad hvis vi går til Target, og vi ikke kan lide det, hvordan ville --- Så kommer vi tilbage her. Fra til mål.

Det er en skam, fordi vi altid handlede på cykel hos Toys R Us, fordi de havde meget at vælge imellem. Og nu er der ingen Toys R Us, vi prøver bare at sætte os sammen, måske en Walmart, måske et mål) Målcykelafsnittet er ikke så stort som Walmart, men vi får se, om vi kan finde noget her, som arbejder. Denne er 20 tommer, denne kan arbejde lidt for stor for dig, det er 24 tommer. - Hvad med denne her? - Denne heroppe, ja, det ser ud til at den kunne fungere for dig, faktisk en større størrelse.

Jeg ved ikke, om du bare skal løfte sædet. Måske kan du prøve en 24 tommer cykel. Det er en cool mountainbike, Addy. - Hvad er en mountainbike? - Det er bare lidt mere robust, ligesom, hældninger og --- Okay godt, for jeg er bogstaveligt talt i arboretet, det er dette område, dybest set hvordan jeg ser på det Når jeg passerer folk, kommer jeg ind i græsset og det er virkelig ujævn for min gamle cykel.

Så kunne dette være perfekt. Vil du prøve? (griner) Det ved mountainbikes er, at de har gear, som du skifter, så du skifter dem baseret på, om du går op ad bakke, hvilket gør det lettere at træde i pedalerne. Hvis du kører fladt, kan du gøre det sværere at træde og lære nye ting med cykler. - Tror du, jeg er klar til en sådan cykel? - Du så ret godt ud på det. - Ja, jeg har det godt på denne. - Maya kan virkelig godt lide denne cykel, alt hvad jeg forestillede mig, at du ville vælge.

Jeg troede, du ville vælge noget, der virkelig var fluffet med en stor kurv eller et sted til en dukke. Men er det hvad du kan lide? Hvorfor kan du lide dette? Det ligner en cykel til store børn. Jeg vil have en cykel til store børn - Det ligner en cykel til store børn Maya.

Det? Eller denne? - Den, du har på, Maya - Kan du lide det med enhjørningen om hende? - Ja, det ser sødt ud - Hun kan have en stor børnecykel, men en sød enhjørningshjelm, jeg kan godt lide kombinationen. Stort barn. - Men jeg tror de begge er for store børn. - Jeg vil have et stort barn. - Det er et stort barn.

Prøv også den anden. Husk, du har mange år til at være et stort barn. Så jeg siger, vær en sød lille syvårig i enhjørningshjelmen, mens hun kan - Passer fint - Passer fint, Så hvilke vil det være? - Disse. - Det? Okay, pige - Stor dreng. - Stort barn.

Okay, jeg har lyst til, at vi har mange hjelme i vores garage. Hjelme, jeg har samlet gennem årene, kom fra bedstemors og bedstefars hus. Men vi havde et par passende problemer med dem.

Og nu hvor de har store pigecykler, der bliver lidt sværere for dem, vil jeg virkelig sørge for, at de har hjelme, som jeg ved, passer godt, og som er sikre, og som jeg ved, har de små hoveder smukke og holder sig trygge. Ser gode piger ud. Nu skal vi finde ud af, hvordan vi får dem i bilen.

Jeg er nødt til at flytte et par pladser her. (glad musik) Jeg prøvede ikke at tage Colins bilsæde ud, men måske kan tage hans bilsæde ud, og så kan vi gøre meget mere plads.

Klar til? - Ja. - Jeg tror faktisk, jeg har det. Du tror, ​​det vil lukke - Ja, men jeg er bare ikke sikker på min cykel. - Er det din cykel, der hænger ud her? - Ja. - Vent et øjeblik, vi prøver at lukke bagagerummet.

Okay, lad os gå. Lad os gå, lukker det? (sukker) Ied. Vinklen på denne cykel lidt mere.

Det kunne lukke. Kom nu. (gisp) Det lukkede, vi fik cyklerne ind. - Vi gjorde det, yay! Jeg har aldrig været så glad for at montere cykler i en bil - Hej Colin, på vej hjem fra butikken, hvor vi faktisk hentede Colin fra førskolen.

Han er stadig en smule søvnig, derfor er han så stille. Han sov godt da jeg kom ind i lokalet, så jeg måtte rejse ham op og prøve at vække ham. Hvad er ved siden af ​​dig Hvad er disse ting i bagagerummet? - Cykler. - Hvad er de? - Cykler. - Cykler, hvem er cyklerne? - Maya og Addy - Maya og Addy.

De er Maya's og Addys cykler, men vi har en særlig overraskelse for dig - Vi fik dig en cykel - Skal du have en cykel til store drenge nu? - Nej, men jeg vil have en lille cykel - Vil du have en lille cykel? (griner) På vej ud stoppede vi faktisk og fik Colin til en balancecykel også. Det er disse cykler, der ikke har pedaler, men de skal være rigtig gode til at lære dig at balancere som en stor drengecykel en dag. Så det er stadig lille nok til, at han forhåbentlig kan lære at køre på det og balancere på det.

Og så håber jeg, at han er klar, når tiden kommer til at sætte ham på en rigtig stor drengecykel uden træningshjul, så det er interessant at prøve det, fordi jeg tror, ​​at Maya havde en, da hun var yngre, men hun brugte den aldrig rigtig. Så jeg håber, at han fik fat på det og kan nyde det. Hvem vil cykle nu? - mig! - Vi skal hjem for at samle cyklerne og køre afsted.

Vil du se din nye cykel? Ja? Det er i forsædet, du kan hjælpe mig med at få det ud - Jeg ville have en Spider-Man-model - En Spider-Man-model? - Du har stadig din Spider-Man trehjulede cykel, og du kan stadig køre den. Men denne vil kun være som en cykel, der hjælper dig med at køre på en stor drengecykel. (Glædemusik) Pigerne ser ud til at være klar til at gå.

Bare et par prøvekørsler. Vi skal bare få Colin op og lade ham prøve et par gange. Og så sandsynligvis til arboretet, som er en smuk gåtur lige ned ad gaden fra os.

Og måske gå rundt der et par omgange og virkelig varme dem op og lad dem føle sig godt på deres nye cykler. (upbe musik) Colin, skulle vi endda skaffe dig hele cyklen? Vil du bare have en cykel? - Ja. - Ja, bare en cykel. - Ja. (ler) - Se, far har brug for cyklen nu. (glad musik) Lad os se, hvordan du kører på det, kammerat.

Addy hjælper dig. Begynd at gå. Bare sådan. (Glad musik) Se nu, om du kan gå lidt hurtigere Colin.

Wow, se på den måde, du går. Sådan lærer du et lille barn at cykle - vil du prøve igen? - ja, ja, jeg vil gå hurtigt - du vil køre hurtigt, okay. Jeg antager, at han over tid bliver hurtigere og hurtigere og balancerer lidt bedre - Det er skræmmende - Det er skræmmende, det er okay - Jeg fortsætter med at gå ned - Du fortsætter med at gå ned, det er okay Dude.

Men det vil sandsynligvis være en læringskurve. Vi bliver bedre, kammerat. Jeg sammenligner Mayas gamle cykel med sin nye.

Og hendes nye er så meget større. Hvilket er vanvittigt at se, hvor lille hendes cykel var for hende. Jeg kan ikke tro, du kørte den lille cykel til arboretet.

Colins cykel er i klapvognen med mig, fordi jeg vidste, at han ikke kunne ride den her, og han kan sandsynligvis ikke køre den hele tiden, men når vi først er i et område, hvor det nivellerer, lader han ham køre lidt mens. Og jeg har altid klapvognen til enten at sætte den ind eller sætte den i, når den er træt. (Glædemusik) Vi var heldige, fordi det er en smuk dag.

Det har været så regnfuldt og koldt for nylig, jeg tror, ​​det bliver regnfuldt og koldt igen i morgen. - Jeg hørte bøl - ​​De næste tre dage får vi regn igen. Så lad os gå ud, mens vi kan. (glad musik) Nå, vi har ikke hentet det hele vejen i dag.

Vi trækker cyklen med os nu, men vi får den. Det tog Maya lang tid at komme af sine træningshjul, vi måtte bare vente på, at hende var færdig, og jeg er sikker på, at det bliver det samme med Colin. Vi bliver nødt til at vente, indtil han er klar til at gøre det.

Og han klarer sig fint. (blød musik) Tak fordi du så Tic Tac Toy Family i dag. Pigerne klarer sig godt på deres cykler.

Colin, kan du lide din cykel? - Nej. - Nej, ikke så meget. Men vi klarer det.

Vi ses næste gang. For nu forlader vi dig med XOXO!

Er billige cykler værd?

Ja. Billigerecyklerkan normalt ikke vare så længe. Jeg har dog set mange mennesker, der har haft de samme $ 99cykeli deres garage i 10, 20 år. Dette er til dels et resultat af godt tidsbestemt vedligeholdelse, og de har ikke kørt det så meget.

Er det svært at samle en cykel?

Det er ikke detsvært, lover vi. Det bliver du nødt tilsamleforhjulet, pedalerne, styret og sædet selv, skal du også kontrollere bremser og gearsystem.

Hvorfor skal du ikke købe en Walmart-cykel?

Walmart cyklerhar aluminiumsramme af lavere kvalitet, der kan bøjes og knække, har lejer, der ikke er forseglet og rust, og billigere komponenter, der hurtigt går i stykker. Mens de måske fungerer godt et stykke tid, vil de til sidst begynde at falde fra hinanden.

Er Walmart-cykler værd at købe?

MassemarkedcyklerfraWalmarteller anden stor boksbutikcyklerbestemt ikke for alle. Faktisk er det bedre for de fleste at undgå dem helt. Du burde ikkekøbetilWalmart cykelhvis: Dit budget er større end $ 200- I dette tilfælde har du det bedreat købeBrugt.30 2021.

Hvor meget koster en anstændig cykel?

Detcyklervi har testet harkostefra omkring $ 300 til næsten $ 2.000. Vi fandt ud af, at flere penge køber en letvægtsramme lavet af kulfiber, aluminium (eller en kombination af begge materialer) eller højstyrkestål og andre komponenter af høj kvalitet. Men du kan stadig købe engod cykelfor kun et par hundrede dollars.

Er Basso-cykler gode?

DetBasDiamante er enstorecykel, hvis du skal ud på kortere, hurtige forlystelser, eller hvis du kører på kryds, men det er kortere geometri og hård turkvalitetgjort det mindre behageligt end andre premium racecyklerJeg har testet.

Er der sådan en ting som en billig cykel?

En billig cykel skal ikke fremstilles billigt, men billigt! En billig cykel kan stadig vare i årevis og køres i tusinder af miles, før du beslutter at udskifte den. Hvis dine krav og forventninger ikke er ekstremt høje, er der bestemt en perfekt billig cykel derude til dig!

Hvor kan jeg købe en brugt cykel online?

Specialmarkeder for brugte cykler tilbyder et mere fokuseret og kurateret udvalg af brugte cykler. Den mest kendte spiller er Pro's Closet, men andre robuste markedspladser findes på Bike Exchange og Bicycle Bluebook og i de klassificerede sektioner på pinkbike.com, roadbikereview.com og MTBR.com.

Hvilken er den bedste cykel at købe for en nybegynder?

Sikker på, dette er en startcykel rettet mod begyndere, men det gør det til en fremragende første mountainbike, der hjælper dig med at blive forelsket i off-road ridning. Hvis du vil køre på mountainbike og høste alle de fordele, det giver, behøver du ikke ofre alle dine besparelser.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.