Vigtigste > Cykler > Jenson USA cykler - Komplet manual

Jenson USA cykler - Komplet manual

Hvilket mærke af cykler fremstilles i USA?

Topanbefalinger
BedstCyklerBedst til:
VærelseANVENDELSERURSA Major Titanium 1.0Fat TireCykel
IntensCyklerDownhill RacingCykel
TurnerCyklerCyclosis 2.0Cyclocross RacerCykel
Rock Lobster Team TIG SinglespeedCykelEnkelt hastighedCykelFørst så e-cykler lidt mærkeligt ud i byens gader - de gik hurtigere end en traditionel cykel, hvor rytteren næppe trampede. Der er nu mange forskellige mærker, modeller, design og supportniveauer til elmotorer. Fra hjælp til stejle op ad bakke til aldrig at træde i pedal igen.

For at fejre e-cyklen er her de 5 mest innovative amerikanske e-cykelfirmaer lige nu. For at blive underrettet, når en ny artikel er sendt bjælkeikonet nedenfor, lige ved siden af ​​abonnementsknappen. Tak for at se, Mind's Eye Design! Juiced Bikes ejer og grundlægger Tora Harris har en dobbelt grad i maskinteknik og rumfartsteknik fra Princeton University.

Han er også en topatlet, der bryder adskillige højdespringrekorder, er fem gange amerikansk mester og repræsenterer sit land ved OL i 2004. En karriere hos NASA var bare ikke hans idé om hans kald. Så han kombinerede sin bogsmart og sin kærlighed til sportslige aktiviteter for at komme på nogle virkelig vidunderlige måder at komme rundt på to hjul.Juiced startede oprindeligt som en importør af lithium-ion-batterier i 2009, før Tora tog et spring i Faith og begyndte at designe og fremstille sine egne e-cykler. Juiced Bikes tilbyder i øjeblikket en række mærker og modeller til en række anvendelser. Scorpion er en åben ramme-knallert-e-cykel med et massivt 52-volt batteri, der kan gå hurtigere til 30 km / t over et maksimalt interval på 70 miles.

bæltdrev touring cykel

Selve enheden er meget stilfuld og dispenserer med konventionelle egerhjul, i stedet bruges fælge med 6 tykke sidestøtter, der udstråler fra midten. Scrambler er en bestseller og er mere rettet mod off-road eventyrcykelmarkedet. Et dobbelt batterisystem strækker sig op til 160 miles og giver lidt mere grynt at håndtere grusvejens kuperede natur.

Den er også udstyret med hydrauliske skivebremser og punkteringssikre, knudrede dæk. CrossCurrent er i sig selv en førsteklasses e-cykel, som Forbes Magazine kalder en 'rigtig biludskiftning'. Det er perfekt til storbyferier og kan opgraderes til RipCurrent.Det er den ultimative e-cykel med fede dæk til alle, der ønsker at navigere i vanskeligt terræn med absolut komfort. I godt over et årti har Colorado-baserede Optibike været en af ​​de førende designere og producenter af e-cykler i USA - ofte omtalt som Ferrari af elektriske cykler. Virksomhedens grundlægger, Jim Turner, er en tidligere to gange MotoX nationalmester.

Så han ved noget eller to om, hvad der kræves for at konkurrere på højeste niveau med to hjul og en motor. En periode i Advanced Vehicle Controls Division i Ford Motor Company efter eksamen med en ingeniøreksamen fra Standford University efterlod ham utilfreds og frustreret over den langsomme fremgang i erhvervslivet. Efter 9 års udvikling startede han Optibike i 2007.

Din e-cykelserie starter med Urban-serien. Grundmodellen er ret billig og tilbyder et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Med en konventionel ramme og en 500 watt mellemdrevsmotor kan en afstand på op til 40 miles tilbagelægges med en afslappet 40 km / t.Der er muligheder for at øge bremserne, opgradere affjedringen og skifte bagnavet til ambitiøse cyklister. Pro-serien er Optibikes mid-range-mulighed med et enkeltstående sæt og en dropper-stil ramme for at holde vægten på et minimum. Et større batteri øger rækkevidden ved fuld opladning til 100 miles, og højtydende affjedring kommer som standard. '' Drivsystemet er mere holdbart takket være et Gates-drivrem med kulstofbælte.

For alle, der ønsker det bedste, er der Elite-serien. Elektromotoren er meget stærkere med 1650 watt og 190 Nm drejningsmoment og spiser bakker og stejle stigninger til morgenmad. Topfarten er også øget til 60 km / t, og derfor er Elite-serien lovlig. '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '''''' ''''''''''''''''''''''''''''''Det''''''''''' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' 'BikeFriday er et ret unikt firma, der mener, at cyklen skal passe til rytteren - og ikke omvendt.

De er kendt for at bygge cykler baseret på kundernes behov, og hvis et af de 71 forskellige stiltilbud ikke virker for dig, laver de en tilpasset. Brødrene Alan og Hanz Scholz gjorde sig bemærket ved at deltage i tandemcykelløb over hele landet i 1980'erne. Deres tænkning uden for boksen og deres innovation hjalp dem med at opnå succes på racerbanen, før de omdannede deres seværdigheder og cykelmekaniske færdigheder til erhvervssektoren - og grundlagde BikeFriday.

Virksomheden tilbyder en række forskellige elektriske hjælpemuligheder, der kan integreres i et hvilket som helst af dets 71 forskellige designs. Hvert system har et 36 V / 15 timers batteri med forskellige kapaciteter og en motor, der er designet til en tophastighed på 30 km / t. I modsætning til andre e-cykler tilbyder en BikeFriday kun pedalassistance og kører ikke fremad, medmindre mindst en rytter peddler den.

Selve motoren er super jævn og ekstremt stille, og udover at være lidt mindre svedig under en tur, er den designet, så føreren ikke engang ved, at de er der. Årsagen til, at de er så populære, er at de kan skilles ad og foldes sammen for at passe i en kuffert i fuld størrelse. Det gør cyklerne perfekte til cyklister, der skal tage et fly for at gennemføre individuelle faser af en lang tur gennem landet.

En anden cool ting, som BikeFriday har over næsten hele produktlinjen, tilbyder en bestemt stil som en tandemindstilling. Perfekt til forældre og deres børn, par eller brødre som Alan og Hanz selv at nyde at cykle sammen. ? Det ikke lige så kreativt navngivne Electric Bike Company kommer fra Californien og bygger deres tohjulede køretøjer på stedet i den gode gamle Newport Beach.

Deres mål er at bruge materialer af høj kvalitet og lokal know-how til at fremstille den bedste elektriske krydstogter i verden. Grundlægger Sean Lupton-Smith besluttede at gå væk fra en succesrig karriere som restauratør efter at have været vidne til fødslen af ​​e-cykler og deres betydning i transport- og mobilitetsindustrien. Pludselig var kuperet terræn, afstand, alder, fitness eller dårligt helbred ikke længere barrierer, der forhindrede folk i at cykle, som de engang var.

Han ville bare være en del af revolutionen. Electric Bike Company henvender sig nu til 99% af den amerikanske befolkning, der kan cykle. De kombinerer ansvarligt forbrug og etisk fremstillede cykler med luksus og stil.

kg tt vægt

Ved at skabe et ret imponerende udvalg af cykelstilarter med blandede og matchede funktioner skaber det en helt tilpasset oplevelse for hver rytter. Det er de små ting. Et par temperatursensorer i hvert batteri sikrer, at det straks slukkes, hvis enheden bliver for varm.

Risikoen for brand, som nogle gange er forbundet med lithiumbatterier, er helt elimineret. Hver af de 7 forskellige stilarter kan udstyres med elektriske hjælpemuligheder, der kan få rytteren op til 140 miles, før batteriet skal oplades med imponerende 45 km / t. Vores liste sammensætter de sejeste e-cykler med tilladelse til deres tohjulede design.

Rungu er et andet Californisk-baseret firma, der kom med en californisk løsning på et Californisk problem. At køre på det bløde sand er virkelig hårdt, og fedttrætte e-cykler kan køre lige linjer godt, men sidder fast, så snart de prøver at dreje til venstre eller højre. Hver gang en Rungu Dualie med design med to forhjul drejer, graver hjulet ind i indersiden af ​​drejningsradiusen i stedet for at glide ud - hvilket forhindrer både cyklen og rytteren i et ansigt fuldt af sand.

Men det er ikke kun sand. Dualie er ideel til mudder, sne, grus, snavs eller næsten enhver off-road applikation. Power Delivery-teknologien justerer spændingen fra batteriet til den højtydende elektriske motor og giver netop nok momentum til at overvinde terrænets modstand uden at dreje dækket.

Det er en krydsning mellem en cykel og en ATV, og selv om enheden er tung, 120 kg., Er dækkene holdbare og punkteringssikre og har en knudet slidbane, der føles lige så hjemme på en hård overflade som den gør på en glat eller blød. Hemmeligheden bag stabilitet er, at det forreste hjulpar er 9 tommer fra hinanden.

Hvert dæk kan dreje med forskellig hastighed i sving, hvis det er nødvendigt - ligesom en åben bagdifferentiale i en bil. De fleste e-cykler har et 90/10 vægtfordelingsforhold, der i høj grad favoriserer bagdækket, men Dualies unikke design bringer det tilbage til en 75/25 split. Det betyder mere vægt på forhjulene og bedre jordkontakt.

Systemer som Ackerman styringsgeometri gør det muligt for hvert forhjul at følge sin egen vej. Derudover bidrager en freeride-uafhængig affjedring og en længere akselafstand til mere stabilitet og kørekomfort, hvilket du får i en dobbelt sammenlignet med en normal off-road e-cykel. Hvis du kunne lide denne artikel, kan du hjælpe os ved at klikke på knappen Like, abonnere og holde dig ajour med fremtidige indlæg.

Hvem er Jenson USA?

Michael Cachat startedeJenson USAi gymnasiet. Virksomheden er en førende forhandler af cykler, dele og tilbehør. En arbejdstager bygger en cykel påJenson USAbutik i Riverside. Michael Cachat startedeJenson USAi gymnasiet.12.09.2014

Hej, jeg er Randy fra BBQGuys. I dag skal vi dække de vigtigste ting, du skal overveje, når du køber den bedste gasgrill til dig. Chancerne er, at du har rigtig lang tid med denne grill, så disse ting er vigtige at tænke over.

Lad os komme til det! En af de første ting at overveje er, hvilken grillstørrelse der bedst passer til dine madlavningsbehov. Tænk et øjeblik over, hvad din yndlings mad er, og hvor mange mennesker du typisk laver mad til; jo større din grill er, jo lettere bliver det at skrue ned for en fest og give dig mere tid til at slappe af. Større grill har ikke kun plads til mere mad, men også mere alsidighed, når man laver mad.

Brede grill tilbyder flere madlavningsmuligheder for temperaturzoner. De fleste måltider kræver madlavning af forskellige ting ved forskellige temperaturer, så det er rart at have en grill med plads nok til alt. Kogezoner med forskellige temperaturer giver dig f.eks. Mulighed for at stege en bøf over direkte varme på den ene side af grillen, mens du sår grøntsager over lavere varme på den anden.

hvordan man bruger cykelshorts

Flere brændere betyder mere kontrol over dit madlavningsmiljø, hvilket altid er godt. I årenes løb har vi fundet ud af, at den mest populære grillstørrelse hos kunderne er et sted omkring 32-tommers mærke. Størrelsen giver plads nok til alsidighed og ser skarp ud over bredden af ​​de fleste adgangsdøre, hvis du vælger at bygge ind. Når det kommer til madlavning, nogle grill har specielle infrarøde ristningsområder.

Dette betyder, at du skal overveje, hvor mange traditionelle brændere, du vil bruge ud over din sauteringszone. Hvis rygning på en gasgrill er vigtig for dig, er det vigtigt, at du også har plads nok til at lave mad med indirekte varme. Nogle gasgrill har endda specielle lave BTU-rygere, der giver dig den perfekte mængde varme til at ulme flis i rygerboksen.

Det er vigtigt at kigge efter en gasgrill med holdbare grillrist. Kvalitetsgriller bruger rustfrit stål som materiale. Selvom en grill er materialet. Hvis der står 'rustfast', er den stadig l. Det er vigtigt også at kontrollere tykkelsen på gitterene.

Dette er et område af grillen, der vil blive brugt tungt. Jo tykkere gitrene er, jo længere holder de. En anden fordel ved tykke gitre er bedre varmelagring, når det kommer til at få en god bruning og stærke grillmarkeringer.

Derudover er nogle gitre bygget med tættere afstand end andre. Dette er en fantastisk funktion at huske på - jo mere overfladekontakt med din mad, jo mere karamelisering. Gitter med tæt afstand forhindrer også mindre mad i at falde mellem gitrene og på brænderne.

Overvej derefter opførelsen af ​​gasgrillens flammestemmere. Nogle gange kaldes disse smagplader eller barer. Dette er den del af gasgrillen, der sidder mellem brænderen og kogeoverfladen på en gasgrill.

De beskytter brænderen mod direkte dryp af fedt og snavs. Flammeudbøjere bruger normalt et vinklet design, så fedt kan dræne ind i grillens mave uden at samle og antænde - dermed 't' aming 'flammen. Flammeudbukkere giver en overflade, hvor dråber kan fordampe.

Generelt gælder det, at jo mere dækning du har med et bestemt flammesabotagedesign, jo mere røgsmag får du fra din gasgrill. Mere flammedåbningsdækning betyder også, at mere varme diffunderer, når den stiger fra brænderen til kogepladen. Grill med fladebukkere med fuld overflade sikrer generelt en mere jævn opvarmet madlavningsoverflade.

fedtfattig kost testosteron

Hvad angår materialet, er de bedste flammehæmmere fremstillet af enten kraftigt rustfrit stål eller keramiske stykker af høj kvalitet. Området på grillen er også meget brugt, så det er vigtigt at foretage et valg, der er korrosionsbestandigt. Når man overvejer gasgrill, er brænderens konstruktion og design afgørende, fordi dette er hjertet i din grill.

Dette er også den mest almindelige del, som folk skal udskifte. Det er et område, hvor det er vigtigt at huske, at ikke alle 'rustfrit stålkonstruktioner' er skabt ens. Brændere kan variere enormt y i konstruktionens tykkelse.

Et godt eksempel på dette ville være at sammenligne en rørbrænder lavet af tyndt rustfrit stål med en tyk støbt brænder lavet af rustfrit stål. Med gasbrændere, jo tungere konstruktionen og jo mere holdbart materialet er, desto lykkeligere vil du være med dens varige ydeevne i mange år fremover. I det høje temperaturområde bruger mange mennesker BTU-klassificeringen for at få en idé om, hvor varmt deres grill bliver.

Husk, høje BTU-ratings betyder ikke at få en varmere eller bedre grill. Se på det overordnede grilldesign, fordi ting som godt isolerede hætter og tyk konstruktion kan bruge den samme mængde BTUS bedre end nogle grill med højere BTU og et mindre effektivt design. Ud over traditionelle brændere tilbyder mange premiumgrill konfigurationer med en eller flere infrarøde sennepsbrændere.

Denne type brænder bruges af de fleste bøfthuse på grund af dens hurtige forvarmningstid og høje direkte opvarmningskapacitet. Denne type brænder er en god mulighed, hvis du også sammenligner gasgrill for at se, om den grill, du overvejer, har en infrarød overfladebrænder. Dette giver dig mulighed for at tilberede rotisseriestil i din have.

Denne funktion er meget populær blandt folk, der taler ofte, fordi den ser fantastisk ud, mens din madlavning er på grillen, og rotissens konstante drejning gør madlavningen stressfri. Højkvalitetsgriller har fuldsvejste, højpolerede sømme og dobbeltforede hætter lavet af kommercielt tilgængeligt 304 rustfrit stål. Dobbeltforede hætter giver ikke kun mere isolering til at fange varme inde i din grill, de forhindrer også varmen fra grillen i at gulne ydersiden af ​​låget, hvilket får det til at se bedst ud.

En ekstra funktion, som mange mennesker kan lide at have på deres gasgrill, er den indbyggede indvendige belysning, der gør det meget nemmere at se, hvad du griller om natten. Mange grill har endda accentbelysning på kontrolpanelet, der hjælper med at holde g. En vigtig mulighed, der undertiden overses, er, om brændstoftypen på din gasgrill kan skiftes over tid eller ej.

Måske er dit nuværende udendørs område bedst til en fritstående propangrill, men du vil muligvis have dine muligheder for drift med naturgas og installation af din grill. Sørg for, at den valgte grill leveres med et konverteringskit eller et konverteringskit til brændstofstypen kan købes. Hvis du leder efter fritstående gasgrill, skal du kontrollere, om grillen kan tages ud af vognen, hvis du senere planlægger at tilføje den til en økonfiguration.

Når du sammenligner gasgrill, skal du altid være opmærksom på garantien derude. Så du behøver ikke bruge penge på dele, der slet ikke skal gå i stykker. Se efter mærker med en brændergaranti på omkring 10 år eller mere og mærker med en livstidsgaranti - nogle dækker endda arbejdet med at udskifte de bedste mærker let for dig med vores sammenligningstabel for gasgrillgaranti.

Når du køber gasgrill, skal du kigge efter dem med en solid plan for udskiftning af tænding, hvis din primære tændingsmetode mislykkes. Se efter backup-tænding til flashrør, dette gør det let at antænde dine brændere med en lighter fra grillristens overflade. Det er altid vigtigt at kontrollere det kompatible tilbehør, der følger med en gasgrill.

Nogle mærker af gasgrill tilbyder grillplader, røgbokse, pizza sten og endda trækulkurve, der passer perfekt til din grill. Vi er her for at hjælpe dig gennem hele købsprocessen for gasgrill, og vi ved, at du muligvis ikke har meget tid til at sammenligne hver gasgrill og lære om alle dens funktioner. Det er tid til at prøve at gennemgå vores mest populære gasgrill.

Du kan tjekke dem ud på vores side med anmeldelser af gasgrill.

Er Trek-cykler fremstillet i USA?

Trek Cyklerer den største U.S.cykelfirma, der fremstiller alt fra barnemodeller til professionelle vej- og bjergstilarter. Og de er den eneste store producent, der stadig producerer tohjulede køretøjer i USA.Trekudgør omtrent halvdelen afcykler fremstillether iForenede Stater.

Er Jenson USA pålidelig?

BeggeJenson USAog konkurrerende cyklist er 100%legitdetailhandlere. Derfor er det svært at vælge den ene frem for den anden. En fordel derJenson USAhar er, at det driver to landbaserede butikker, mens Competitive Cyclist kun driver en i Utah.

laktat tærskel træning

Er Jenson-cykler gode?

De har en megetgodtvalg af komponenter og tilbehør (ogcykler) til meget konkurrencedygtige priser.Jensonsvare straks på spørgsmål, bekymringer eller udskiftninger, som jeg anmoder om. Fem stjerner helt sikkert.

Er Trek-cykler lavet i Kina?

MestTrekcykler erfremstilletuden for USA i lande, herunder Holland, Tyskland, Taiwan ogKina.

Hvordan vender jeg tilbage til Jenson USA?

Indsend venligst enVend tilbagegennem vores enklevender tilbagebehandle og placere en ny ordre på en erstatning (er) til enhver tid enten online eller med en agent over telefonen. Hvis du vælger at bruge vores faste forsendelsesetiket (kun gyldigt i de nederste 48 stater) trækkes $ 8,99 fra dintilbagebetale.

Ejes Trek af kæmpe?

kæmpe storer verdens største cykelfabrikant efter omsætning. Virksomheden sælger cykler under eget navn og fremstiller dem til større mærker som f.eksTrek, Scott og Colnago.08.30.2013

Er Jenson USA legit?

BeggeJenson USAog konkurrerende cyklist er 100%legitdetailhandlere. En fordel detJenson USAhar er, at det driver to landbaserede butikker, mens Competitive Cyclist kun driver en i Utah.

Har Jenson USA gratis retur?

Ja,JensonUSA tilbyder gratis retur& udvekslinger. Tip om shopping:JensonUSAtilbyder også kuponer og kampagnekoder.

Hvilken cykel har Jenson USA?

Jenson USA har alle typer cykler, du muligvis har brug for. Deres hovedfokus er dog på mountainbikes. Så hvis du leder efter en gennemsnitlig maskine, der kan slibe stierne, vil du sandsynligvis finde den her. De har dog også masser af cyclocross & amp; gruscykler samt landevejscykler.

Hvem er ejeren af ​​Jenson cykelfirma?

Jenson USA (også skrevet som JensonUSA) er en USA-baseret online cykelforhandler, der har eksisteret siden 1994. Virksomheden startede som et enmandsprojekt forestillet af Mike Cachat, som også er den nuværende ejer og administrerende direktør.

Hvor længe har Jenson USA arbejdet?

De har eksisteret i mere end 25 år, da det blev etableret tilbage i 1994. I alle disse år var Jenson USAs hovedfokus på salg af cykler og alt andet relateret til cykling. Cyklister elsker Jenson USA på grund af pålidelighed, sikkerhed og det skøre enorme udvalg af produkter, der er tilgængelige til salg.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Thaden School Bentonville - hvordan man opnår

Hvad er Thaden-skolen? Thaden School er en uafhængig skole i centrum af Bentonville, Arkansas. Dens 30 hektar store campusplan, skolebygninger og landskab er designet gennem Design Excellence Program af prisvindende arkitekter Eskew + Dumez + Ripple of New Orleans og Marlon Blackwell Architects of Fayetteville, Arkansas.

Bortføring af glute bro - svar på problemerne

Hvad er en glute bridge med bortførelse? Placer modstandsbånd under dine knæ og læg dig ned på ryggen. Placer fødderne så tæt på dine glutes som muligt, skulderbredde fra hinanden, og skub dine hofter mod loftet. Hold denne position gennem hele øvelsen, mens du presser dine knæ udad og tilbage til startposition i en kontrolleret bevægelse.

Sådan vaskes mudret tøj - typiske svar og spørgsmål

Er det OK at vaske mudret tøj? Vaskes i varmt vand. 'Vask mudret eller beskidt tøj i det varmeste vand, som beklædningsgenstandens plejemærke tillader,' siger Ahoni. Dette muliggør en dybere rengøring, samtidig med at stoffets fibre stadig beskyttes mod at blive for varme. г.

Plus-størrelse cykel - enkle svar på spørgsmål

Hvilke cykler er gode for tunge kørere? Vores valg til de bedste cykler til tungere cyklister: Mongoose Dolomite fedt dækcykel med en stiv ramme. Indrammet Minnesota pålidelig mountainbike med seriøs kapacitet. Co-op cykler DRT almindelig mountainbike med 300 lbs. Firmstrong Bruiser Man cruiser-cykel til tungere mænd.

Depression fedt - hvordan man løser problemet

Kan depression gøre dig fed? Mennesker med depression eller angst kan opleve vægtforøgelse eller vægttab på grund af deres tilstand eller medicin, der behandler dem. Depression og angst kan begge være forbundet med overspisning, dårlige valg af mad og en mere stillesiddende livsstil. Over tid kan vægtøgning i sidste ende føre til fedme.

Pickle juice-pakker - Komplet vejledning

Kan du købe syltet juice af sig selv? Hvis denne nyhed giver dig en åbenbaringsjuice-åbenbaring, god: Du kan endda købe lige syltede juice ved gallonen - absolut ingen irriterende pickles inkluderet. г.