Vigtigste > Cykler > Marin Cykelanmeldelser - Hvordan løser du det?

Marin Cykelanmeldelser - Hvordan løser du det?

Er Marin cykel et godt mærke?

Ja,Marin cyklerer af megetgodtkvalitet.Marinebruger kundet bedstekulstof-, aluminium- og stålmaterialer til produktion af deres rammer kombineret med pålidelige komponenter fra Shimano, SRAM og andre populæremærker.Marin cyklerer lavet til at vare, uanset om du får en startniveau, mellemklasse eller en avanceret model.21. juni. 2021(griner) - Det er en kløftzone, det er hurtigt bevægende terræn, fordi du er i et jordskælv. (upbeate elektronisk musik) (fuglekvitrer) Hej alle sammen, jeg hedder Sarah Moore, og vi er her på Sunshine Coast for Value Bikes Field Trip. For mig er dette Marin Rift Zone 3, som vi tester under $ 3.000 i kategorien Fuld suspension.

Det koster $ 2.849. Det har 125 millimeter bagkørsel, 130 millimeter gaffel og 29-tommer hjul. Det californiske mærke siger, at det er den ideelle cykel til at skubbe dine grænser og sætte personlige poster på stien.

Rift Zone findes i fire størrelser, små til ekstra store, og vi gennemgår et medium her. Aluminiumsrammen har intern kabelføring i forrammen, men ikke bagenden, mere plads og plads til vandflasker i alle størrelser. Den har en gevindbeslag med gevind, der også huser ISCG-monteringerne.En ting, denne cykel ikke har, er beskyttelse mod nedrør, og der er også meget minimal beskyttelse på kædestangen. Lad os se på geometrien, vores testcykel havde en 65 og en halv graders hovedrørvinkel og en 76 graders sædevinkel, der svarer til de andre cykler, vi tester her i trail-kategorien. Vores størrelse Medium har en rækkevidde på 455 millimeter og en rækkevidde på 1.186 millimeter akselafstand.

Den har korte 425 millimeter kædestænger. Rift Zone's 125 millimeter bageste bevægelse styres af Marins multi-track affjedringsdesign, et koblingsdesign med et enkelt link til 175 millimeter på den ekstra store størrelse. Vores testcykel her er en Marine Rift Zone 29 3, der er udstyret med en 130 millimeter Marzocchi Z2 gaffel, en Fox Float DPS-dæmper, Shimano SLX-drivlinje og Shimano Deore 4-stempelbremser Ingen Maxxis eller Shelby leveres med Rift Zonesporting Vee Dæk Co gummi her.

Hele cyklen vejer 33 pund og 5 ounce og koster $ 2.849. Det var det for detaljerne. Lad os se, hvordan denne cykel kører på stien.Okay Sarah, det er tid til at tale om Marin-køreegenskaber, men lad os som altid gå igennem opsætningen. Hvad gjorde du? - Nå, vi justerede chassiset i henhold til de indstillinger, der blev foreslået af producenten, og så har vi ikke nogen kontroldæk til disse dæk, men vi sørgede for, at vi havde det samme dæktryk på alle dækkene. Så vi satte dem til 21,23 psi og rullede fint - Okay, lad os tale om klatring, det er den første. (lys, glad musik) - Jeg troede, at positionen var rigtig god til at komme igennem blæsende sektioner på det enkelte spor.

Det føles meget effektivt - Mm-hmm - Nogle gange mister du trækkraft på hårdere ting, men når du er på en grusvej eller en glattere del af stien, er den super effektiv. Det føles som om, at meget af den energi, du lægger i cyklen, kun hjælper dig med at komme ned ad stien. - Så det lyder som om Marin og Ibis på en eller anden måde er den samme familie af cykler, hvor producenterne foretrak hastighed og effektivitet frem for tilgivelse og fuld trækkraft.

Og det er bare billetten for mange chauffører, der er ingen tvivl om det. Men i de indstillinger, hvor du har brug for lidt mere bid, har det måske ikke helt det greb, som Giant og Polygon har. eh? - Mm-hmm, nøjagtigt ja.Polygon og Giant har meget mere aktiv suspension, du springer ikke så meget fra rødderne - Mm-hmm. - Du kommer bare igennem det. Det er mere behageligt, du kan blive siddende.

Mens Marin slags ønsker at rejse sig, skal du sætte lidt strøm på pedalerne, og det vil belønne en rytter, der ønsker at fremskynde stigningerne. - Ja, jeg tænkte det samme om Marin. Der var tidspunkter, hvor jeg klatrede op ad bakken, og den kom, og der var mange trapper og lignende.

Og på de andre cykler, Giant og Polygon, ville jeg bare blive i sædet, fordi jeg er doven. (begge griner) Bliv bare i sædet, træk bare tingene sammen. - Ja - Mens jeg var på Ibis og Marin mere, skal du sandsynligvis komme ud af sædet og måske hjælpe baghjulet lidt.

Så det føles ikke som et momentum stop, ved du det? (lys glad musik) - Okay, nu er det tid til at tale om nedstigningen. Og Sarah, da jeg kørte på denne cykel, følte det bestemt meget mere nervøs til tider end nogle af de andre fuldophængte cykler her. Og jeg sho Først og fremmest vil jeg gerne sige, at en af ​​vores testomgange er et ret hurtigt spor fuldt af klipper og rødder, og det er her Marindid ikke føler sig så god, gør det? - Ja, ved høje hastigheder føles det mindre plantet, lidt mere nervøst. Det har hurtig styring, det føles præcist, men det er ikke ligefrem en god ting her. - Vil du ikke kalde det fedt? - Åh ja, det er en kvikk cykel.

Jeg siger, det kommer fra en langrendsbaggrund, ved du. Som om jeg har læst marketingkopien, og du siger, at den er mere kraftfuld end en langrendscykel, hvor polygonen ikke engang har ordet langrend i nærheden af ​​sin marketingkopi, ved du? - Yup. - Så jeg antager, at Marin kommer sådan her, du ved, at den er mere i stand end en langrendscykel, og du tager ikke fejl der. - Nej. - Men det er ikke polygonen i nedkørslen.

Det er ikke Devinci Marshall på nedstigning - Ja. Jeg er bestemt nødt til at være enig i det. Jeg mener, dette er en kort rejsecykel, og det er ikke beregnet til at blive brugt til at knuse de super ru, hurtige, ujævn nedkørsler.

Der er ingen tvivl om det. Cyklen fungerer ikke i disse indstillinger, den føles ikke som om den sidder fast i jorden eller så stærk som jeg håber på - Mm-hmm - og den føles bare nervøs og som om den ikke har den samme trækkraft. Men ulempen ved det mener jeg, at cyklen er meget sjov i disse indstillinger - ja, hvis du på en eller anden måde kører gennem stier, der går op og ned, og du slags går, når den accelererer fra den ene del til den næste, bærer den sin hastighed meget godt.

Og du vil gerne pedalere og fremskynde stigningen, når den går ned som en nedstigning i en op ad bakke, det er virkelig sjovt at cykle gennem denne type terræn - ja, Ripley er i samme retning. Jeg mener, en cykel som denne går virkelig sammen med denne slags kuperet terræn i Centralamerika-tingene, du ved, hvor du har korte stigninger, korte nedkørsler, men du har et par hundrede af dem på din tur. Og når du arbejder på disse stigninger, bærer du fart over toppe, og det er derfor, du går ned ad bakke hurtigere, tager mere fart med dig.

En cykel som Marin vil helt sikkert være mere hjemme der. (lys, glad musik) - tid til at tale om komponenterne. Lad os starte med nogle af de gode ting. - Ja, den store.

For mig er Z2 Forkon foran på cyklen, det fungerede virkelig, meget godt. Det har ikke alle tilpasninger, men det gør alt hvad du behøver til halv pris. Så lad os gå.

En anden ting for mig er, at SLX-drevet og 4-stempelbremserne begge fungerede helt perfekt. Især med dette SLX-drev kræves ingen opgradering, de samme SLX-ting. Det fungerer for godt til ikke at.

Mit sidste opkald skal være disse Vee Tire-dæk. Det er ikke et navn, som du normalt tænker på, når du tænker på avancerede dæk, men de fungerer ekstremt godt. Jeg har brugt dem på andre cykler, og der er absolut intet galt med dem.

Ja. - Og så hvis vi taler om nogle af de ting, der ikke passer så godt sammen med komponenterne? - Nå, Marin plettet denne cykel rigtig godt. Der er intet argument om det.

Men for mig, når jeg ser på cockpittet, ser stammen og styret ud som om de var fra 1997, det virker ikke for mig - ja, helt enig. (Lys, optimistisk musik) - lad os komme til fordele og ulemper ved at starte med de gode ting. - Det gode for mig, store fyr, det er meget effektivt at cykle.

Og hvis du er den type rytter, der nyder det på en cykel, vil du ikke række ud og vende kontakten? Nå, det er et stort plus for dig. Jeg nævner det allerede et par gange, jeg nævner det igen, Marin plettet denne ting utrolig godt, ikke? Der er virkelig intet tilbage at opdatere på denne front, og det er en stor ting, når du bruger $ 2.800, især hvis dette er en af ​​dine første mountainbikes nogensinde. (lys, glad musik) - Ulemper, Sarah, hvad er der stort for dig? - Jeg mener, det er 'en ret nervøs afstamning. Det er ikke så betryggende som nogle af de andre cykler, vi har her. - Korrekt. - Det er temmelig støjende med kædelisten, ingen beskyttelse. - Ja.

Absolut sammenlignet med nogle af disse mere moderne og tilgivende trailecykler, kan det bare ikke følge med dem på udfordrende terræn. Og hej, måske var 125 millimeter Rift Zone heller ikke rigtig beregnet til det. Hvis dit terræn ikke er super ru, skal du ikke være ligeglad. (lys, optimistisk musik) - Okay, Sarah.

Lad os afslutte denne Rift Zone anmeldelse. Fortæl mig dine sidste tanker. - Ja, så Rift Zone er en cykel, der passer til nogen, der ønsker en effektiv cykel, der kører hurtigt, kuperet og mindre krævende terræn.

Måske en person med langrendsbaggrund, de vil tilbringe lange dage i sadlen, de er ikke rigtig interesserede i at gå ind i rigtig teknisk terræn, det bliver en fantastisk cykel. - Okay, det er det for vores Marin Rift Zone 3 testkanaler, så du ikke går glip af nogen af ​​vores Field Trip Value Bike-anmeldelser, og vi ses næste gang. (lys glad musik)

bmc slr01 anmeldelse

Hvor fremstilles Marin-cykler?

Asien

(Statisk tv) (Elektronisk musik) (Statisk tv) (Rockmusik) (Flybrøl) (Luftvisning) - Så vi er her i Marin County, nord for San Francisco, vi møder nogle virkelig interessante mennesker og lære meget om mountainbikingens historie. - Ja, hvilket naturligvis begyndte med mountainbiking på Marin Countyway på det tidspunkt. Og vi skal snakke med tre af disse grundlæggere. (Popmusik) - Så vi er i Fairfax nu, hvor museet for cykling er hjemsted, men det er også et rigtig berømt sted for mig.

Det er til Repack, det originale downhill spor. - Ja, men det er lidt sjovt at tænke på mountainbikes, den originale del? det var downhill løb. -ja.-teknisk set skubber disse fyre de gamle, modificerede paperboy-cykler op på toppen af ​​bjerget derovre. -så det er her, det blev opfundet, men der er noget argument om, hvor folk får den første Tiderne har kørt off-road. - Jo da. - (Neil) Men der er ingen argumenter, der er mennesker som Charlie Kelly, Joe Breeze, Gary Fisher.

Det er her, de første cykler blev lavet. - Ja, og forhåbentlig bringer vi den allerførste cykel på markedet, og iteration af det. - Så vi kørte rundt i Marin, jeg kalder det Marin, der voksede op i Storbritannien og ser ud i 90'erne en motorcykler, men faktisk hedder det Marin, er det ikke? Naturligt. - Marin County, ja. - Der er mange berømte navne fra cykelfirmaet som Palisades Trail. - Bear Valley. - Muir Woods. - Ja, de er alle her - Vi kender gamle navne, - Ja, det er virkelig sejt at se.

Det er næsten mekka af mountainbiking. Jeg kigger. - Vi er 30 minutter nord for San Francisco, så det virker skørt at komme lige ud af byen.

Kan du lide denne fantastiske ting? Landskab. Ser ud som nogle gode stier i skoven. - Ja, du kan se, hvorfor det er så perfekt til mountainbiking. - Det er lidt af en hippie. Det er ret velhavende her, men .. - Meget, ja. - Masser af seje gamle autocampere og ting at køre rundt på, det er et køligt sted - Masser af de tidlige historier, jeg har hørt, hvor det altid har været et velhavende sted - Ja - Og det var det næsten rynket, at disse Repack-chauffører gjorde noget imod samfundets strøm. - Der var en masse cool gadekunst.

Jeg var i Fairfax, da jeg så disse ting. - Ja, det var virkelig sejt. Masser af ting, der beskriver GPS-koordinaterne til originalen, ikke? Jeg håber, vi kan se dette --- jeg vil virkelig gå.

Jeg plejede at gå ned ad bakke som professionel. Det var her det hele startede, jeg skal se det. Jeg vil gerne lave en flatdown. (blød musik) - Nå, det er tid til en historieundervisning.

Vi har nogle meget vigtige mennesker, der fortæller os alt om mountainbike - Et eller andet sted har vi altid ønsket at gå. Lad os se og prøve det - Da vi gik ind, blev vi mødt af Charlie Kelly og guidet gennem den fascinerende cykelhistorie på museet. Charlie Kelly er en ægte karakter.

Han var opvokset i Marin County og var en ivrig cyklist, der hjalp med at organisere Velo Club Tamalpais; en roadie for det psykedeliske rockband The Grateful Dead, arrangør af Repack-løb og medstifter af mountainbike-selskabet med Gary Fisher. - Jeg har været sammen med denne taknemmelige døde pige, der sagde: 'Mand, jeg ved, at denne fyr er ligesom dig han er så hippy' Cykelfanatikeren ved du og hænger sammen med Grateful Dead.

Du er roadie af Sons of Chaplain. Du vil bare være venner med det samme. Og den dag jeg så ham, var han kun den anden fyr, jeg nogensinde har set cykler med bløde dæk, vi introducerede os selv og, du ved, historie og lignende.

Men sådan mødte jeg Gary - Gary Fisher, en hurtig ung streetracer, der midlertidigt blev forbudt for at have for langt hår. Han mødte Charlie gennem sin fælles kærlighed til Grateful Dead. Han var lige i starten af ​​mountainbiking.

Sammen med Charlie og Joe blev han faktisk anset for at være en af ​​opfinderne af den moderne mountainbike - Vi går ned ad vejen, og her er denne blaffende dreng, der havde skæg hidtil, havde hår så langt

Vi henter ham, du ved, Glid ind. Og fra det øjeblik blev vi venner, du ved, og selvfølgelig, som du tydeligt kan se, har vi været kære venner i 45 år - Ja, Joe Breeze, en cykelrammer der vendte sit liv rundt og designede de allerførste helt nye mountainbikes og byggede og var blandt de hurtigste racere på Repack - Gary og Joe er de to fyre, jeg har delt de mest eventyr i mit liv med, ved du? Da der er en forbindelse, som du bare ikke kan duplikere - Re-Pack er navnet på løbet, der fandt sted på skråningerne af Mount Tamalpais over byen Fairfax. Turen ned ad bakke over 300 meter med en gennemsnitlig stigning på 14 grader.

Vinderne blev legender over tid. - Kurset blev valgt ud fra en række faktorer. Først og fremmest han er her ikke? For det andet er det virkelig stejlt.

Det er en stor udfordring. Og for det tredje, når du er færdig, vil du være hjemme, ved du det? Løbet varede virkelig omkring tre og et halvt år, dette løbs sande storhedstid. Og ved slutningen af ​​den æra var det kendt at være det bedste gratis show i Fairfax. - Men det var en stor ting, jeg ville gå rundt i byen, og folk snuble ud af barerne og siger: 'Du skal vinde Gary i næste uge.

Mine penge er på dig. 'Du ved, og alt det der, og det var som folk gik ud i skoven for at se det, og da jeg gik rundt, gik de rundt og ledte efter priser. Intet problem. - Alle vidste, hvornår løbet var og undtagen alle deltagere, veninder og venner; vi skal vandre i bunden, for det var her de fleste af de virkelig hårde sving var nær bunden alligevel.

Alle billeder blev taget der. Joe var den øjeblikkelige udløser, men hvis han ikke var det, ville det være en anden, fordi cyklen ville udvikle sig til at være miljøvenlig, og når miljøet går rigtig hurtigt ned ad bakke på noget ujævn, kommer du med store dæk. Du vil udvikle en anden geometri, og Joe var den fyr, der gjorde det - Charlie Kelly, der kom op til mig en dag og sagde: 'Hej, bygg mig en ny ramme.

Jeg er træt af at bryde disse gamle rammer. 'Og jeg ser på ham som, ”Nå, har vi ikke bare det sjovt herude? Vil du have, at jeg tager dette alvorligt nu? 'Også

Han siger, ”Ja. ”Og han vinker fortsat omkring $ 300 eller deromkring. Og så tror jeg, at jeg sandsynligvis kunne få 10 rammer med rør til det, og det gjorde jeg.

Og jeg har tegnet dem meget omhyggeligt med sidebillede og ovenfra for at sikre, at alt går i træning, dette er prototypen, denne breezer det er første gang, at en ramme er blevet bygget specielt til det, vi gør monteret med alle splinternye dele.

I det væsentlige den første skinnende nye mountainbike. - De første par ture ned ad det kørte vi alle på dalbremser. Men al varmen fra den friktion, som du har brug for for at bremse, går ind i noget på størrelse med din knytnæve, og den ting er næsten glødende, fordi røg kommer ud af disse nav og fedt løber ned gennem egerne, og når du gør det Hvis du køler det, hyler det bare, du var nødt til at gå hjem og pakke det om med fedt.

Ellers hylede og hylede det. - Legenden siger, at denne lille gruppe ryttere faktisk opfandt mountainbikes. - Vi har virkelig ændret folks opfattelse af intet af, hvad en cykel er.

Jeg mener, helt at ændre deres opfattelse af, hvad en cykel er, og hvad den kan og alt. Når du har prøvet det, er der ingen vej tilbage. - Vi opfandt ikke mountainbiken.

Cyklen er

Nogen opfandt cyklen for længe siden. Det vi opfandt var en ny måde, hvis nogen, at bruge en cykel, der kører ned ad bakke på dårlige veje. Men jeg tror hvis en anden var kommet op med den samme idé om at gå ned ad bakke, ville det sandsynligvis have vist sig på samme måde, og vi er bare de fyre, der bor på Waimea Bay mountainbike - Jada - du ved hvor drenge sidder på stranden og ser bølgerne hver dag, hele dagen hver dag, og jeg siger, at de drenge, der opfandt surfing, ikke gik til stranden, de boede der.

Du ved? Vi bor på mountainbike-stranden - Gary Fisher har stadig rekordtiden for Repack. Fire minutter, 22 minutter De lokale myndigheder gjorde det vanskeligt at køre på stien. De sidste to repack-løb, 1983 og 84, var noget for efter løbet i 1984, gjorde Marin County's land- og vandforvaltere det klart, at løbet, Repack, ikke længere kunne være.

Der var lidt modstand. Løbets tid var kommet og gået. Men kunne tiden teoretisk blive slået? - Det er en god

Jeg mener, jeg havde det godt, men det kan gå i stykker. Der er ingen tvivl, og nogen er en hurtigere pedalist end mig. Og cyklerne er bestemt bedre, ved du, hvad vi kører igen. - Det er fascinerende, åh mand. - Gå efter nogle gode skryterettigheder, åh.

Jeg fortæller dig hvad

Jeg kan ikke tro, at jeg kørte de ting før på disse cykler, det er latterligt. - Det er lige derovre, Doddy. - Jeg ved, jeg ikke har en cykel, så. ..- Jeg har en god idé.

Vær ikke urolig. Jeg sorterede et par cykler til os, trak tilfældigt stråsand Fik os en. - Okay, jeg ser, hvor det går hen. - Denne er ikke engang den korteste. - Okay, ret god stand.

Dejlig sadel, dejlig sprød orange kæde, smarte styr, stænger som en styrestang på en kanalbåd. Meget godt. - Det er (Autohaus nks) (Doddy ler) den allerbedste strandcruiser. - Sagen har ingen bremser. - Kystbremse. - Ah. - Det var det, gutterne gjorde dengang, så hvis det er godt nok for dem, godt nok for os. - Jeg tror, ​​at de fleste også er bøjede. - Ha! Jeg er heldig. (ler) - Nå, i det mindste er mine bremser ikke på hovedet. (tung vejrtrækning) - Hvorfor skubber du din cykel, Doddy? - Det er ikke den optimale klatreposition for en cykel.

Jeg tror, ​​du vil finde ud af, at fyrene på Repack plejede at skubbe deres cykler helt op til toppen, indtil nogen besluttede at sætte to kæderinge på dem. Dette har et gear, så tror du finder ud af, at jeg er fri for klatring.

Men nu er det fladt. Så jeg skulle nok gå. - Det er det, vi er på Repack hjem for mountainbike-racerløb for mig.

Jeg er så begejstret. - Lidt nervøs. - Jeg er spændt. (Griner) - Okay.

Jeg griner af cykler, men hendes plejede at veje hjul sandsynligvis lige så meget som disse to. - Nå (mumler) - Nå, originalen var over 15 tænk. Breezer et nummer over en, godt for hende.

Det fungerer ikke som vi troede det ville. Det fungerer ikke som han troede alligevel. Det kan være nok for ham, men jeg håber, at han glemmer sine pauser på alle måder, for det er den, jeg kun har en chance. - Jeg tror, ​​han ændrede dem på den rigtige måde. - Gjorde han? Åh pokkers.

Jeg er alvorligt bekymret nu. Hvad du ikke kan se er, at der faktisk er nok stigning ned ad bakke, når du er i problemer, og der ikke er andre bremser end den, der ikke gør noget. (griner nervøst) Sejt, i det mindste ser jeg rigtig godt ud ved at gøre det. (TV-bip) (rockmusik) (bizar fløjte-musik) (griner) - Jeg kan ikke engang få mine fødder i den rigtige position.

Det er virkelig skræmmende. Det ser måske ikke ud som det ved disse utrolige hastigheder, men

Men dette er virkelig (rockmusik) - Hvad synes du om det, Doddy? - Det er okay - det gør jeg.

Undskyld, du mistede. Og disse hjørner var meget sjove, men jeg har lyst til, at jeg er nødt til at gå ovenpå - nogen skal - Kan aldrig ac. Jeg vil tage dette helt op til toppen og lave en hel flok ompakning. (mumler) - Hav det sjovt. (Rockmusik) - Så mens du var på toppen af ​​dette bjerg, gik jeg her på Gestalt House, et lokalt biker-hangout og havde noget øl.

Jeg må fortælle dig, at jeg fik lidt halm der - du fik det - det var ikke engang behageligt, jeg må sige, at jeg bliver nødt til at komme tilbage en anden gang ærligt, det var hårdt arbejde på den cykel, jeg havde, for ikke at nævne din. - Hvor lang tid tog det dig at komme derhen? - Det tog mig cirka 40 minutter at komme til toppen. Men det var det værd.

Udsigten er fantastisk. Det er bare rigtig dejligt at være deroppe. Omvendt kom jeg døende tilbage. Jeg må sige, det er temmelig tæmmet af stien, du ved, og en ildvej, men når du kommer ned ad bakke hurtigt.

Det er blinde gader, og det er som en rutsjebanehal; blinde kurver, hurtig, kørsel. Jeg elskede det, det var fantastisk. De gjorde alt på disse cykler.

Det var utroligt fyldigt --- ja, de blev fuldt ud tappet dengang - jeg er imponeret. - Wow, lad os gå. Det er ret sejt.

Skål. (Oldies musik) (TV statisk)

Er Marin San Rafael en god cykel?

Selvom det har international distribution,Marineer en relativt lille virksomhed med omkring 20 mennesker, der arbejder i hovedkvarteret. Detcyklererlaveti Asien, men er designet i Novato, hvor mange også oplagres og sendes fra.4. juni. 2013 g.

I begyndelsen af ​​artiklen så du en cykel, som jeg kørte på. Dette er denne cykel, Marin San Rafael DSE Dette er min tredje cykel, efter at jeg købte min første cykel, som var en konventionel hybridcykel, så købte jeg en elektrisk cykel som min anden, Inspireret af denne anden cykel, besluttede jeg endelig at købe denne Marin elektrisk cykel.

San Rafael DSET Denne elektriske cykel bruger en Shimano-trinenhed fra e6000-serien, udstyret med 418 kWh og et lithiumbatteri, der kan oplades fuldt ud på 4-5 timer. Hvis jeg ikke tager fejl, er dette den første serie e-cykler fra Shimano, og nu er denne serie afbrudt og erstattet med deres nyeste serie e6100arin San Rafael DSE er en elektrisk cykel, der bruger en pedelec eller et elektrisk pedalsystem, der har moment- og hastighedssensorer i den anvendte drivenhed. Dette er en el-cykel i klasse 1 uden gasrider, hvis du spurgte, hvordan det føles, det føles som en traditionel cykel at køre, men føles lettere, når du træder, Marin San Rafael DSE's Shimano-trinsystem er også udstyret med et systeminformationsdisplay ( SID), der indsamler og viser al information under kørsel, såsom: B. information om kørestilstand, hastighed, tilbagelagt afstand, rækkevidde, der kan tages på baggrund af den tilgængelige strømreserve på batteriet SID-skærmen på denne cykel er ret stor og kan ses tydeligt under ridning.

Desværre er dette SID ikke udstyret med et trådløst system, hverken Bluetooth eller wifi kan ikke tilsluttes E-Tube-køreprogrammer eller SID'er fra tredjepartsudbydere som Garmin Cateye eller andre. For at kontrollere køremodus og ændre informationsdisplayet på SID, denne cykel er udstyret med en skiftassistent på venstre side af fladbjælken, der består af 3 knapper, de midterste og nedre knapper bruges til at ændre køremodus, mens den øverste knap bruges til at ændre informationsvisningen ay-tilstand, dybest set denne cykel er en hybridcykel, der er forsynet med forskellige komponenter for funktionalitet og funktionalitet. Hjulsættet bruger dæk m det en størrelse på 700x40 Schwwallbe evolutionSKS mærke til mudderbeskyttere, der tilføjes ser imponerende ud cyklen er også udstyret med LED-belysning fra supernovato. Som bidrager til komforten af ​​denne cykel er en luftgaffelfjedring med 63 mm vandring tilføjet af suntour. En af de komponenter, som jeg bedst kan lide ved disse cykler, er et navsystem med interne 11 gear kommer fra Alfine Shimano sammenlignet med det eksterne gear. Jeg foretrækker et navgear, fordi designet ser meget let at bruge og næsten vedligeholdelsesfrit ud.

Med intern gearskift kan du skifte gear når som helst, selv når cyklen står stille, hvilket er meget nyttigt, hvis du pludselig skal stoppe uden tid til at skifte gear. Da jeg har kørt på en elektrisk cykel, kan jeg virkelig ikke køre på en konventionel cykel mere så sjovt at køre, og det er designet til forskellige formål, dette er et alternativt transportkøretøj, hvad der fik mig til at vælge denne cykel er prisen, der er meget rimelig er den pris, der sælges på det officielle websted i Amerika, der er oprindelseslandet for dette mærke, den samme som den solgte pris i Indonesien; sammenlignet med andre mærker er der dem, der har en forskel, der er næsten det dobbelte af den solgte pris i deres hjemland. Cykelbutikken fortalte mig, at cyklen blev samlet i Indonesien, så produktionsomkostningerne blev reduceret så effektivt, og forbrugerne kunne drage fordel af en billigere pris. Jeg håber, at de delte oplysninger kan være nyttige og underholdende for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at se denne artikel, og vi ses i næste artikel

Hvem fremstiller Marin?

Kritikere og brugere såMarins San RafaelDSE som en velbyggetcykelvelegnet til pendler af moderat længde. Komponenternes kvalitet er høj; inklusive Suntour foraffjedringsgaffel og Shimano hydrauliske bremser.

Her er vi i Antibes, jeg vil slutte mig til tre andre mennesker, der vil hjælpe mig med at teste løbehjulene, fordi vi primært vil teste dem for hastighed. Her har vi bare scootertestene. Jeg takker de tre mennesker, der var sammen med mig. Jeg var i stand til at lave de tests, jeg ønskede nu, vi vil diskutere det på et roligt sted, kom her, vi går i slutningen af ​​dagen til denne ene Konklusion I 'll være alle scootere, og vi kommer i gang, så her er vi tilbage til poolen. Jeg præsenterer min første tredjedel, vi starter med den billigste Geneinno S2, 499 euro, vægten er meget interessant, den er den letteste af rækkevidden det er super nemt at bruge, og det har et selvrensende system direkte på motorcyklen på den anden side et stort negativt punkt, batteriet kan ikke tages ud, hvis du giver opladeren, skal du forbinde hele enheden, og det er en enhed det er ideelt for børn. I swimmingpoolen har du en lav autonomi på 15 minutter i hurtig hastighed efter de 15 minutter i langsom hastighed, og det får dig omkring 25 eller endda 30 minutter.

Det hele afhænger af din brug, så vi har en siwo på samme måde meget interessant, fordi det koster omkring 500 euro, men problemet er, at det ikke findes i Frankrig, der er ingen importører, så du har absolut ingen eftersalgsservice og jeg vil vise dig et stort negativt punkt på denne scooter, som jeg har prøvet, men hej ikke længe, ​​for på trods af mine små hænder og godt, jeg ser ikke ud, jeg er direkte fast, jeg kan ikke bevæge mig og det gør mine Hænder gør ondt meget, det er slet ikke godt, autonomien er ikke usædvanlig 10 minutter i det hurtige tempo, når du kommer til 20 minutter ser du 25 minutter i det langsomme tempo, så nu skal vi tale om sublue tini, som jeg havde i forhåndsvisning, så jeg blev nødt til at teste det, og så stikker prisen ud, så 599 euro er den dyreste af de tre, men der er en grund til, at du har en valgfri lille svømmer, fordi jeg er i nuværende tilstand, der er ingen svømmer, så ingen svømmer Hvis du taber det i vandet, synker det, har det en svømmer, der er tilgængelig som en mulighed, håndteringen i s stadig meget behageligere end på Asiwo, så der er et stort positivt punkt ved denne er, at du kan gøre det til en duo, men det er det, vi ser lidt senere i artiklen c Dette tilbehør skal ikke overses der ankommer i den meget nær fremtid De har det samme batteri som på Navbow, at toppen af ​​serien af ​​sublue er, som vi vil se senere, også her er lidt mere autonomi i hurtig hastighed, det fungerer cirka 16 minutter, så ved langsomt hastighed, vi ankommer ca. 30 minutter efter god, kan du have det design, der kan være utilfreds, det er en stil, som du kan se efter for at gennemføre denne første første test af de 3, så vi så, at asiwo kommer sidst, og at Geneinno og Lille er mere eller mindre det samme med hensyn til hastighed, nu går vi til anden tredjedel og nu for anden tredjedel angriber opfinderen af ​​denne ubådsscooter Sublue-mærket med den store hvide hajblanding, så prisen er 699 euro Jeg fik derefter, når vi testede, flyderen fjernet for at holde den spe ed side, så du har det med svømmeren, det er den bedst sælgende scooter i verden, hvis negative punkter har du kun en singelhastighed, så en autonomi på 18 minutter og ikke længere ifølge de store Fordel Du kan skrue propellerne af til rengør propellerne efter din udflugt til søs, så her kommer det ud om to sekunder meget praktisk, nu angriber vi med de læderfødder, der starter ved 750 euro meget robuste, det er lavet af metal, jeg vil selv desværre for gode dykkere orientere og jeg stadig finder det ikke lidt dyrt for hvad det er, der er ingen importør til denne model, så absolut ikke importøren ingen eftersalgsservice, der er et stort negativt punkt ved denne scooter er, at du kun vil have 13 minutter, selvom du har flere meziré-hastigheder, der går ud over 13 minutter ved høj hastighed cal-egenskaber er bange, fordi du faktisk har nøjagtigt den samme scooter, så er mærket Asiwo, der fremstiller til jobe og jobe kun lægger sine etiketter på det, så du har nøjagtigt den samme problemer, dine hænder svarer nøjagtigt til, at batteriet er lavt, det er ikke beskyttet, så hvis dette går ud, når du er i vandet, farvel, batteriet, så har du 16 minutters autonomi lidt mere autonomi end på Asiwo, men hej, det er omtrent det samme, så ikke-aftageligt håndled svømmer ikke behageligt, ingen propellerhastighedsindikator umulig, fordi der var en puls og testet, du kan ikke skille ad, så rengøring er meget, meget kompliceret og sidste negative punkt at lægge på r batterikrog meget kompliceret, det er helvede, og du har, jeg tror, ​​jeg har 16 minutters batterilevetid, og svin sammenligner det med asiwo for 799 euro, som du har to batterier i pakken nu går vi til den tredje tredjedel, vi skal nu til den tredje tredjedel, så vi starter her med geneinno-dreizack S1 til en pris på 899 euro, vi har et interessant robusthedsdesign, vi kan dykke ned til 50 meter med det, hvilket ikke skal overses belastningen er meget hurtig og håndteringen er behagelig i forhold til de andre min h og ser godt ud Jeg har ikke plads på denne, men flyderen er ikke aftagelig og designet er godt bah du skal bare lide det så lad os gå til min skat min lille skat sublue mix pro det er 899 euro designet er fantastisk, jeg kan godt lide denne sort-guld blanding, det er virkelig stor hastighed, alt er bare perfekt for mig svømmeren som på den anden, helt aftagelig, så jeg har den på svømmeren i det, der er testet, og der har du smartphone og Gopro understøtter før den anden også, som jeg testede på blandingen, men på hvilken har du også smartphonen? Lignende serier vender vi ikke tilbage til sporene for at fjerne dem for at rense dem. Det er det samme system, der har du 24 minutters autonomi i høj hastighed, og derefter skifter det til langsom hastighed, så du skal gøre noget for at have det sjovt med sjælen, så taler vi om Robosea, hvis det koster dig 999 euro så vi begynder at gå op crescendo, så vi har god værdi for pengene for denne, vi har på bagsiden, jeg viser dig på bagsiden, at vi har en LED-skærm til skat, er det meget praktisk, vi har god værdi for pengene batteriet er aftageligt, så her har vi flere fra autonomiens synspunkt, vi har 15 minutter af det samme i hurtig hastighed, og efter 30 minutter i langsom hastighed fortsætter vi på den anden side, der er et stort negativt punkt, som jeg bemærkede på kassen med 8 km / t, og faktisk oversteg vi ikke 6 km, og som jeg ved, er det fordi vi har testet to meget scootere her for mig på samme tid, forstod du det? dette skud, jeg elsker pro mix, det er virkelig klasse vi kommer til den sidste test, så du vil fortælle mig, hvorfor der er robosea ved siden af ​​yamaha, simpelthen fordi denne robosea gør det, og yamaha, der sætter sit præg, så vi opnår det er nøjagtigt de samme problemer som på dette er et hastighedsproblem, så det, jeg bemærkede, er en lille ting, som jeg ikke vil sige nu, batteriet er meget vanskeligt at få adgang til, og hvis du vil købe et ekstra batteri, skal du betale 500 euro mod 300 euro for den ene betaler Robosea løn The Sublue Navbow er en anden af ​​mine favoritter, så det er den hurtigste af alle hånd- og snap top Du har indbygget svømmeren Den leveres med sin lille praktiske bæretaske Du har en skærm med en LCD-skærm med fuld information du ønsker fotograf eller videograf at rette GoPro her GoPro Down Du har masser af tilbehør muligt for at tiltrække dig. Det kan gå op til 40 meter. Du har noget at gøre. Du kan opdatere det via Bluetooth takket være Sublue-applikationen til komplet med Navbowpoint fra Speed Se i Tu rbo-tilstand har du otte minutters autonomi efter at have været i hurtig hastighedstilstand i 15 minutter med 6,2 km i timen og derefter skiftet til hastigheden til en pris på 1299 euro e tini husk, jeg testede i starten, deraf valget af duetter , hvoraf to har du til en pris af 1335 euro.

Så hvad du skal vide er, at disse to derfor kan bruges separat af børn og derefter til familiemanden eller til en voksen, du vil have samlingerne, og det gør dig til en stor scooter, der er lige så kraftig i turbo som armbuen, men med meget mere autonomi, fordi du har to batterier små ulemper i forhold til Navbow, du har ikke en kuffert, når du transporterer vægten, den er stadig tung, den er 5,5 kg, så når du har den i hånden, vejer den sin vægt Nu er vi kommet til de øverste 3 af mine foretrukne scootere her for at afslutte denne fantastiske anmeldelse. Jeg vil gerne fortælle dig, at der er en masse sublue, fordi det skal siges. Alligevel er det et meget, meget godt mærke, så jeg har meget mellem Tiny og the Geneinno S2 tøvede. Det, der fik mig til at skifte til denne model, er ikke Tini, men denne er meget billigere end Tign, ​​og så har du en forskel på 100 euro mellem de to, hvilket ikke må forsømmes, hvis du kører under vand scootere for sjov vil gerne , så i kategorien Manar og under 700 euro har vi Sublue White Shark, den allerbedste 2017 bestseller, som jeg ærligt siger dig, for mig er den meget, meget god, meget effektiv, en masse sjov, det er toppen så kommer vi mindst 1000 euro til, så det samme er nøjagtigt det samme, bortset fra at denne er endnu stærkere er pro mix og ønsker, er allerede i denne sort og guldfarve, det er dejligt, du kan rumme en masse tilbehør, det fungerer godt batteriet er beskyttet for at demontere propellen for mig, det er virkelig det bedste for sjovt er virkelig toppen af ​​rækken, så nu hvis du vil have topklassen, og du altid skifter til sublue på navlen, koster det mindre end 1300 euro, du har ruller royce af undersøiske scootere jeg kunne teste det jeg elsker dig og vi kan udstyre det i overflod, det er virkelig godt, du har tre hastigheder, du har en LCD-skærm, det er al undervandscooters ruller, og for mig bliver det nummer et, vi kommer til slutningen af ​​denne test, du har det, du elsker mig lille skat, så navlen er toppen af ​​toppen for mig tilgængelig med et fyrtårn til overvintring er perfekt, du kan udstyre den i overflod, du har professionelle eller amatører fotos artikler, du har en skærm, du holder tæt i din hånd, du har en integreret flyde, det er virkelig godt, så har du det pro-mix, som jeg testede i hvidt og sort, men jeg foretrækker det i sort, det var kun en mindre forresten, jeg elsker disse to modeller, som vi meget snart vil mødes til en ny test på min kanal. farvel.

Er Marin-cykler bedre end Trek?

Marin cyklerer glatte, stabile og pålidelige i ridning. Det er en smule kortereenddetTrekgør det til en god kandidat til kontrol og håndtering. Racecyklerer stive og lette, mens udholdenhedcyklerer varieret i design. Mest lavet af kulstof, dencyklerkøre en jævn kørsel selv over hårdt terræn.

Hvilken er bedre Giant eller Trek?

Samlet set,kæmpe storer billigere endTrek. På grund af hvor de er fremstillet,kæmpe storer i stand til at holde omkostningerne ved sin cykel lavere.Trekcykler tilbyder budgetvenlige forlystelser, men deres cykler er i gennemsnit dyrere at købe.

Hvad er en Marin?

DetMarineer en varm, fugtig vind i Franske Lion-bugten, der blæser fra sydøst eller syd-sydøst til Languedoc og Roussillons kyst. Vinden tørres normalt af föhn-effekten, når den krydser bjergene og ned på den anden side.

Hvem bruger Marin Software?

Marin Softwareer oftestBrugtaf virksomheder med 10-50 ansatte og 1M-10M dollars i omsætning.

Ejes Trek af kæmpe?

kæmpe storer verdens største cykelfabrikant efter omsætning. Virksomheden sælger cykler under eget navn og fremstiller dem til større mærker som f.eksTrek, Scott og Colnago.30. aug 2013

Hvem er Marin Zelda?

Marineer en karakter, der vises i spillet Links Awakening. Hun er datter af Tarin og bor i Mabe Village på Koholint Island.Marineer en pige med en ondskabsfuld side, der kan lide at synge Ballad of the Fish Fish og nyder at stirre på havet.10. feb 2021

Hvilken slags cykler fremstiller Marin Bikes?

Marin Bikes tilbyder flere slags cykler: mountainbikes, fortovscykler, e-bikes og børnecykler. Virksomheden bygger mountainbikes til robust terræn såsom bjerge, mens fortovscykler er bygget til mildere terræn og ridning på asfalt.

Hvem er produktchef for Marin Bikes?

Her er hans videoanmeldelse. Marins egen Full Suspension og Aggro Hardtail Product Manager Matt Cipes slutter sig til os for første del af Marintroducing, en serie hvor vi lærer ansigterne bag de cykler, du kører, at kende. '... En af de mest legende, sjove Enduro-cykler, som vi har været på for nylig.'

Hvilken slags cykel er Marin Sausalito?

Min Sausalito er en 1998. Jeg har haft denne Marin Sausalito-cykel i fjorten år. Det har været overalt med mig, i regnvejr, camping, tur, lokale cykelture, endda brugt det som en hård kerne mountainbike i et par sæsoner. RS-stødene er stadig gode i dag.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.