Vigtigste > Cykler > Mødecykel - en løsning på

Mødecykel - en løsning på

Hvad er et cykelmøde?

TILmotorcykel rallyer enindsamlingafmotorcykelentusiaster. Møder kan være store eller små og engangs eller tilbagevendende.

Vil du have prinsesser eller havfrue? - Havfrue. - Deal. Ved du, hvordan du gør det? - Ja! Vil du holde min tandbørste? - Ja frue.

Åh, det er meget! - (skriger) - Det falder af. Gå! Det hele er klæbrig! Dette er super vigtigt! Gætte? Vi starter denne vlog om et øjeblik. Jeg har noget rigtig sejt at vise dig! Tjek denne lille pige! - Hej far! - Hvad, vis dem hvad du kan gøre! Dette er hendes nye cykel. - Og se på dette! - Hvad? Ingen fødder? Du kan bare balancere? Adley, dette er så sejt! Åh ja, hvordan lærte du at cykle sådan? - Du lærte mig - Ja, du er så fin.

Åh ja, det er som Nikos foretrukne tidsfordriv i verden og går forbi sprinklersystemer. - Ja! - Åh, ja! Kommer du, skør? Gå i sprinklerne! - (skriger) - Jeg er nødt til at bade nu. - (ler) Hej, kunne du lide det? Hvordan var din dag, ven? Hvad gjorde du i dag, skat? - Meget rengøring. - Niko, hvem ringer du til? - Hej. - Min Barbie Jeep kan ride i græsset. - Okay, lad os rulle.Ja, tror du din cykel kan køre i græsset? - Nej, det kan det. - Prøv det. Jeg vedder på, at det kan.

Hvad? - Hvem. - Er der noget derinde? - Dette er ikke vores mail. - Ved du, hvilken der er vores? - Nej. - Også jeg, det er okay.

Kun mor ved det. Mor er postbudet. Jeg åbner det.Okay. To, tre, fire, fem, seks, syv. Det er det.

Syv. Fortsæt. Godt arbejde.

Fik vi noget godt? - Vi har stadig en nøgle! - Hvad betyder det? - Vi har en pakke - Kan vi pakke den ud? Og slå det? - Hvilket nummer er der? - A. - Det er ikke et tal. - Ja, gå og find brevet 'A. '- Bogstavet' A '- Fundet! - Jeg kan ikke se nogen bogstaver 'A'- Ja, bogstavet' A'- Åh, ikke? Jeg vidste ikke, at den skarpe markør blev talt. - (griner) Wow, jeg har ikke modtaget nogen mail på et stykke tid. - Familietur for at få posten. - Er det vejen at gå? - Ja, godt arbejde. - Er det den rigtige måde? - Ja - hun spørger dig, som om jeg ikke ved det - jeg ved det. (griner) - Jeg elsker det - hvem, det er en kasse - en mystisk kasse - slip det ikke - ved du hvad det er? - ja, bare slip det ikke - det er pærer - Vent, hvordan ved du, hvad der er i den kasse og ikke mig? Min familie er bedre end mig i posttid.Jeg er god i rumstationen i posttid, ikke i huset. - Åh, du har sko derinde. Det passer ikke. - Tag dine sko af.

Tag denne Red Bull ud. - Okay, Niko må ikke slippe det. - Godt gået, du trækker posten.

Woo! Jeg kan godt lide det. Start et vlog i slutningen af ​​dagen. Hvad hvis vi bare udsender en hel vlog i aften? Jeg har det sjovt.

Hvad? Det er vildt. Se, hun arbejder stadig! Hellig ko! Hej mister, hvad laver du - Åh vent, vi skal igennem sprinklerne. - Åh ja, hvorfor går vi ikke igennem babyen, jeg tør dig dobbelt.

Alle vil vende denne artikel op, hvis du gør det. Kør gennem sprinklerne med Niko i græsset. - Tjek hvor meget jeg har med. - Jeg bærer det til dig. - Nej, det gør du. - Vil du tør mig? Pærer våde. - Ja, vi skulle nok tage disse pærer ud.

Hej, ingen skjolde. (Skriger) Gå Niko, gå! - Kan du ikke lide det? - Det var den mest intense sprinkler tur, vi nogensinde har foretaget, hva 'Niko? Har du noget tilbage? - Han kan lide sprinklerne - Vi klarede det, hvad skal vi gøre? Vil du gøre det nu? - Lad os have spaghetti. - Okay. - Far! - Hvad? - Vis min tipi. - Hvad? - Lad os vise min tipi. - Åh, det er seje briller.

Lad mig se hende. - Kan du lade mig tage hjelmen af? - Jeg kan godt lide, at du bærer hjelm. Det er smart at holde dig sikker, ikke? - Jeg kan godt lide at bære hjelme, så jeg ikke kommer til skade. '- Har du brug for hjælp? - Nej, jeg har det.

Jeg har brug for hjælp. Tak skal du have. Disse er ikke briller.

De er beskyttelsesbriller - hvad er bedre beskyttelsesbriller eller beskyttelsesbriller? - beskyttelsesbriller er bedre, for hvis du svømmer, kan du svømme beskyttelsesbriller. svøm, svøm! Jeg vil vise dem min tipi. - Okay, lad os vise dem din tipi. de husker sandsynligvis husket - Adley, hej hvad laver du? - Prøv at komme ud. - Er det dit telt? - Jeg tror, ​​vloggen husker det ikke. - Skal vi vise dem? - Ja. - Og så spiser vi.

skal cykler stoppe ved stopskilte

Hvad spiser vi? - Spaghetti! - Ja! Velkommen til vores aften rutine vlog. Alt, hvad der sker om aftenen efter arbejde. Jeg tror, ​​det er det. - Dette er min tipi. - Oh yeah! Velkommen til banke, banke, banke. - Kom ind. - Hej. - Gæt. - Hvem, det er så sejt herinde. - Jeg har et hatchimal. - Dine hatchimale bor der? - Ja, alle mine hatchimaler er her live. - Det er en ret cool fæstning. - Ja, og jeg har en lille twinklet-special. (Legetøjsmusik spiller) - og så ryster du det - dette er min specielle ting - ja, kan du huske, hvem der gav det? det for dig? - Ja, bedstemor Donit. - Bedstemor Donit, donitmormor. - Ja. - Min bedstemorbjørn, min bedstemor McBride gav hende dette en uge før hun døde. - Og der er et mariehøne på det. (beroligende musik) - Der er et mariehøne på det - Der er.

Og hun opbevarer det altid på sit værelse og siger, at det er hendes specielle legetøj. Og hun holder den på øverste hylde og leger kun med den til specielle ting. - Ja - Det er sødt, at du bragte det til din fæstning.

Skal vi bringe det tilbage, så det er sikkert? - Ja - jeg lægger det her, så vi kan være forsigtige med det. Nu sker det. Hej hvad er du - far, se på dette.

Det er sjovt - hvad? Hej, du tilsluttede hans arm. - (griner) - Han går i fængsel - (stønner) - Lad os bygge et fængsel for Niko - Et fængsel? Flugt! Hvor skal du hen? Åh, han vil gå til legetøjsrummet, det ved jeg. - Ja han gør. - Ved du hvordan man går ned ad trappen, kammerat? Forsigtig.

Åh, det er en dårlig idé. Niko, du mig Jeg skal kravle ned ad trappen, kammerat. Du kan ikke bare stå over for planten.

Adley, din fæstning er en katastrofe. - Det var dog en sjov fæstning. Vlog, jeg ved, at vi plejede at gå på skateboard og hoverboard og gøre alle disse ting, og vi ved, at vi bare hænger sammen med familien, men det er hvad jeg gør nu.

Jeg arbejder bare meget og hænger derefter sammen med familien. Kan du lide min smukke kjole? - Jeg elsker din smukke kjole. - Far, se på dette. - Hvad, godt arbejde. - Far, se på dette, jeg kan hoppe på trampolinen. - Jeg ved det ikke.

Jeg er nervøs. Vær forsigtig. Hvad? Det er ret sejt.

Hej, Niko, jeg vil have en pandekage. - Kom nu! - Åh tak! Det ser så lækkert ud. - Jeg ved hvad jeg skal gøre. - Hvad? - Jeg ved det ikke (griner) Også mig.

Det er næsten aftensmad og derefter sengetid. Hvad skal vi gøre? Har du nogen ideer? Vi læser dine drenges kommentarer hele tiden. Så altid kommentere gode ideer, så vi gør Vi vil snart gå i zoologisk have.

Adley, vil du gå i zoologisk have og se dyrene? - Ja! - Også mig. Skal vi gøre det snart? - Ja. - Deal. Nej, min hånd, hun hører ikke på. (skriger) Hej. (ler højt) - Jeg holder ikke op med at grine. - Å nej, min hånd, åh nej.

Hun går ind igen. Åh nej, åh nej, åh nej, Niko. Kan jeg få noget smør? Brandon ringer.

Bye Brandon. - Hej, Brandon. - Fortæl mig mere. - Hej, Adley. - Hej, Brandon. - Godt job. - Hej 'Adley, hvad laver du? - Vi leger i legetøjsrummet igen. - Åh, herregud, det lyder så sjovt. - Brandon, ved du hvad. - Hvad? - Min far filmer, og han er også på vlogen, du Brandon. - Gæt hvad jeg laver, jeg laver vlog, når vi er færdige. - Hvad? - Jeg giver det til Brandon. - (ler) - Hvorfor ringede du alligevel på? (griner) Hvad er dit spørgsmål? - Jeg spekulerede bare på, om du filmede en vlog i dag - Ja, faktisk.

hvordan man indstiller en cykel

Vi startede med det samme. Jeg lavede næsten ikke en vlog i dag, og så lærte Adley at cykle! Så vi lavede en vlog - hvad, det er fantastisk! - Jeg ved. Og vi har en cool titel og miniaturebillede, fordi Adley lærte at cykle.

Adley, skal det være billedet for artiklen, kører du på en cykel? - Tak for at se - Hvad? Du kan ikke afslutte det. Hun prøvede bare at afslutte vlogen - Kan du cykle, Brandon? - Jeg kan cykle - Brandon cyklede i paraden. Kan du huske det? - Ja. - Du vil arbejde på dig selv.

Er det underligt? ? (gisp) Niko, vi ses senere, mand. Niko undslipper. Farvel - farvel - hvor skal du hen? Lad os se, om han ved, hvordan han skal gå ned ad trappen alene.

Du har det. Perfekt strategi. Lidt langsomt, men det er okay.

Hvad distraherer dig? Nogle chokoladechips. Dette er en fare, når du er på trappen. Lad os gå. (Glad musik) Du gjorde det.

Åh hej Vlog. Dette er os. Dette er din skygge, dette er min skygge.

Dette er Niko, dette er Adley. Hey, giv ham hans chokolade. Han klarede det. - Okay, du kan kun spise en. - Vlog, vi har spaghetti. - Ja, vi har spaghetti. - Far, se hvor hurtigt jeg kan spise min middag. - Du har sauce overalt i dit ansigt.

Sauce kys. (griner) En slags sen middag, fordi vi gik en tur, fik mailen, tilfældigvis begyndte at filme en af ​​de bedste dage nogensinde. Så det er bare middag nu og da sengetid, ikke? - Vent, hvor er Niko og mor? - Inde. - Ja, jeg tror, ​​Niko går i seng.

Vi savnede lidt hans sengetid, men det er ret kedeligt. Han laver kun baby ting. Hvad er Nikos rutine inden sengetid? - Tag jammies på, og gå derefter i seng og spis en flaske - Ved du, hvordan du drikker en af ​​disse? - Jeg kan se det. - Sip. Whoa, det var en god slurk.

Er der andet? - Noget af min spaghetti faldt ud af min skål - jeg har en idé. Vi lægger dem under verandaen til slangen. Her, slange, slange. - Forlad mig.

Vi så en slange under vores veranda - kan du huske det? Var det som begyndelsen på en af ​​artiklerne. - Lige her sender jeg det til ham. - Ah, det er klæbrig. - Kom under det for slangen. det virker ikke. (ler) Hvorfor fungerer det ikke? - Jeg ved.

Jeg bider i det, så slangen kan spise det. - God ide. Her er du, Snakey.

Kom dernede. Ja! Hvad vil du lave? - Jeg vil prøve noget af din spaghetti. - Jeg vil prøve nogle af dine spaghetti. Din har meget sauce. - Ja. - Skal vi lave din sengetid nu? Nummer et, vi skal vaske dit ansigt.

Se, hvor rodet dit ansigt er. - 'Kay. - Hvad vil vi ellers gøre for din sengetid? ? - Jeg er nødt til at tage et bad i aften. - Spaghetti Monster. - Og vi skal børste tænderne. - Okay. Skal vi gøre os klar til seng? Jeg er færdig med min spaghetti. - Det er jeg ikke. - Det er meget sauce.

Du er sauce-dronningen. Lad os vaske dit ansigt, kom nu - Nej, lad mig gøre noget med vlogen - Uh, et sauce-kys. (stønner) Okay, nu er det stinkende før sengetid.

Lad os gå. Nej, vent. Nej, gider mig ikke! Åbn mig ikke! Ingen sauce! Nej, hvem, hvad skete der? - Jeg har det fint. (griner) - 'Ja, lad os gå ind og gøre os klar.

Og sådan er det at have en tre år gammel, næsten fire. - Ah! - Sh, Niko sover. Ved du, hvordan du børster tænder? - Ja hvad? gør vi det først? - Tandpasta! - Nemlig.

Vil du have en prinsesse eller en havfrue? - Havfrue. - Deal. Ved du, hvordan du gør det? - Ja.

Har du min tandbørste? - Ja frue. Whoa, det er meget. Hun har en elektrisk tandbørste, fyre.

Her. - (skriger) - (skriger) Det falder af. Lad os gå.

Det hele er klæbrig. Hej, du har stadig spaghetti på dit ansigt, stinker. Tunge.

Skylle. Godt klaret. - Vandkop - Dette er Adleys lille vandkop.

Er vi klar til seng? - Det tror jeg. - Okay, skal vi stoppe vlogen? - Ja! - Ja. Jeg giver det til Brandon, okay - ja.

Brandon skal vlog hele dagen, men det er sengetid - jeg ved, det er sengetid. Og han skal vlogge hele natten, fordi vi filmede det så sent, ikke? - Ja! - (skriger) - Det bliver så sjovt - Tak for at se vores natrutine og overnatte hos vores familie, fordi det var så sjovt. Og Adley lærte at cykle alene.

Kan du lære disse fyre at cykle alene? - Hold fast i håndtagene. - 'kay. - Og bevæg mine fødder ved mine ankler. - Så? - Ja. - Det er ret sejt.

Så hvis en af ​​jer børn vil lære at cykle, skal du, fordi det er ret let, fandt Adley ud, ikke? Du skal bare være modig. Og nogle gange falder du, men så prøver du bare igen? - Ja. Lad os gå i seng.

Farvel vlog - vi stoppede aldrig vlogen. Vil du gøre det eller mig? - I. - Hvad med os to? Her spiller du halvdelen af ​​din hånd, og jeg spiller halvdelen af ​​min hånd - tak for at du har set det.

Farvel. (Glad musik) - Brandon we Vi sover ikke rigtig - Vi holder op og spiller spil - Ja, og så går vi i seng.

Hvor meget koster en konferencecykel?

CoBi-7 koster 13.750 $ + forsendelse, skatter og afgifter FOB vores New Jersey Warehouse eller 11.750 € FOB vores producent i Holland. 10% rabat på 3 eller flerecykler.

Vi har en 3D-trykt EJ20 Subaru boxermotor samt en 22RE Toyota in-line firecylindret motor. Vi starter ret simpelt og arbejder os gennem forskellige emner for hvert layout, inklusive de fire streger, affyringsintervallet og rækkefølgen af ​​vibrationer i hvert layout, emballageforskellene, cylinderhovedforskellene og endelig lidt om lyden af hver motor, begge layout er begge baseret på de samme fire takts indtag, kompression, kraft og udstødning.

Begge motorer affyrer en cylinder pr. 180 grader af krumtapakslens rotation, men de har lidt forskellige affyringsordrer for hver motor. Vi kan se cylindere 1, 2, 3 og 4, for boxermotoren er affyringsintervallet 1, 3, 2, 4, mens det på de lige linjer er 1, 3, 4, 2. Rækkefølgen af ​​de sidste to cylindre er skiftede derfor.

Disse layouts, der er skræddersyet til tændingsintervallet, giver nu nogle interessante forskelle med hensyn til balancen mellem motorerne i boxermotoren. Du vil bemærke, at stemplet bevæger sig ind og ud sammen. Dette betyder, at de primære kræfter, der når stemplerne øverst på cylinderen, samt når de når den nedre ende af cylinderen, annulleres i den firecylindrede in-line motor.

Det er den samme historie, de primære kræfter annullerer, når stempelparret når toppen og bunden på samme tid, når vi kommer ind i sekundære kræfter, men motorerne begynder dog at adskille sig. Sekundære kræfter oprettes, fordi stemplet bevæger sig hurtigere i den øverste halvdel af cylinderen bevæger sig, end i den nedre halvdel ved, men er det sådan? Når stemplet ankommer helt op eller helt ned i cylinderen, peger de sekundære kræfter opad, vi er ude af stemplet, nu med boxermotoren, da stemplerne vender mod hinanden, disse kræfter er afbalancerede, som resulterer i en meget jævn motor til at køre inline 4 alle kræfter peger i samme retning og annullerer således ikke hinanden, hvilket får motoren til at vibrere, hvis der ikke anvendes nogen balanceaksler, boxermotoren er ikke perfekt, fordi stemplerne ikke er perfekt justeret skaber det et vippende øjeblik, der får motoren til at rotere frem og tilbage langs den lodrette akse. Den fascinerende ting er dog, at når du tilføjer to cylindre til et af disse designs, hvad enten det er en bokser seks eller en inline seks, kan du fjerne alle de første og perfekt, kræfter og andenordens øjeblikke, du måske tror, ​​bokser seks ville have gyngende bevægelse fra cylinderbankerne på tre, men hver bank på tre annullerer gyngebevægelsen af ​​det modsatte i en V6-konfiguration, hvis man ser på de to motorer, er disse 3D-trykte motorer i en 35% skala.

Du kan faktisk sammenligne dem i størrelse, da de iboende vibrationer i in-line firecylindrede motorer ikke har tendens til at se motorstørrelsen så meget større end cirka tre liter, så historisk har de eksisteret i meget større størrelser. de, der i øjeblikket fremstilles, er faktisk en Toyota a2.7 inline 4-motor, der bruges i Toyota Tacoma, kun Porsche og Subaru bruger i øjeblikket boxermotorer i deres køretøjer, og derfor har de en tendens til ikke at være større end typiske inline 4-cylindre, selvom de har bedre vibrationsegenskaber.

Den anden store fordel ved boxermotoren er den lave samlede højde, som holder tyngdepunktet lavt og dermed reducerer lastoverførslen til dig i bilen, når du bremser i hjørner eller ved acceleration, hvilket forbedrer grebet med et lavere tyngdepunkt. Du kan også reducere kropshældningen og bruge blødere s. I tilfælde af kollision er det også lettere at placere motoren, så den passer under kabinen i stedet for inde i kabinen for øget sikkerhed.

Det vil ikke sige, at inline fire generelt ikke har sine egne fordele ved størrelse, det er lidt mere kompakt med kun et topstykke og ikke helt så bredt som boxermotoren, der giver mere plads til chassisets geometri og kan muliggør også bedre styringsvinkler, der bliver dækkene ikke så meget hæmmet, når ventiltoget er helt i indgreb, selvom netop denne Inline 4 har et enkelt overliggende kamera, vil du se to overliggende knaster meget oftere end boxermotoren gør på moderne køretøjer. Den store fordel med Inline 4 er, at der kun er et topstykke, så kun en indsugning og en udstødningskamaksel, færre bevægelige dele og en vis vægtbesparelse. Det er også meget nemmere at komme til topstykket til service, uanset om det er justering af ventiler eller udskiftning af tændrør, I-4 design gør det til en meget lettere opgave.

Endelig kommer vi ned til lydemnet, og her er vi de fleste mennesker enige om, at pit-rumlen er en bedre lyd, men ikke en reel fordel. Boxer-rumlen er en række uensartede længdeforgreninger, og da Subaru bevæger sig væk fra det udstødningsdesign , når nye generelt bliver meget ens med andre firecylindrede motorlyde, ville det faktisk være muligt at konstruere en inline-firecylindret motor med udstødningsrør i forskellige længder for at skabe en unik rumble, der almindeligvis er forbundet med Subarus. Men det er ikke ideelt til udstødningsgasrensning at have ulige impulser parret med en boxermotor.

Og en stor tak til Eric Harrell for at levere de 3D-trykte modeller. Se artikelbeskrivelsen til venstre. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at efterlade dem nedenfor, tak for at se!

Hvilket er korrekt på cykel eller på cykel?

'med' henviser til tingets instrumentalitet, det middel, hvormed. Nogle mennesker ankom i bil, andre forbicykel. 'ti acykel'henviser til tingen som en overflade, noget at sidde på: Cirkusklovnen kørte på et barncykelmed en anden meget større klovn sidder på skuldrene.

Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt, at du vælger den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stængel, sadel, endda sadelpind eller krumtaplængde - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, påvirker ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (Glæde elektronisk musik) - Lad mig forklare størrelsen, inden vi begynder. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.

Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres cykler på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder at måle din næste cykel på.

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en centerlinie fra bundbeslaget til hovedrørets centerlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.

Og ligesom at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi går ind i det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil kl. 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Så når du klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har meget spillerum til at justere.

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af, hvilken type cykling cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.

Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, kaldes Stack and Reach. Hvis du husker dem fra cykling i fortiden, er du relativt mere afslappet ved at køre eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel har Canyon af forskellige typer geometri delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den korrekte position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i vandret retning under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og let ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt vanskeligere.

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par centimeter, bør det aldrig gøres for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så læg den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

Men hvis du vil have en mere stabil og lodret position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Vil du have lang og lav eller vil du stå oprejst? Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger op, og hvis du ønsker flere artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvad kalder du en person, der cykler?

Hvisdu kørertil 'cykel, ”Dit køretøj kan også væreheddertil 'cykel. 'Dumåskehedderen 'biker', en 'cyklist' eller en 'cyklist'.23. aug 2019

frugtsukker

>> Domstol: Hej gutter, jeg havde min ven Brian overstået, og vi talte om en cykeltur, og han sagde 'Jeg har aldrig kørt på cykel', og du ved, jeg var som 'wow' okay. Dette er lidt cool, vi lærer dig hvordan og du ved, at vi lige er begyndt at arbejde på det. Men jeg troede, det ville være sejt at lave en artikel, hvis du eller en anden forsøger at lære at cykle let, men der er nogle nøgleelementer at finde ud af.

Så dette er Brian, hej kammerat. >> Brian: Hej >> Domstol: Ah, den ting ved den cykel, han kører på lige nu, er rigtig god, den er en lavtrinscykel. Så se, hvad det øverste rør hedder, det er ret lavt.

Forresten kaldes dette down tube. Her er gaffelen, fordi den ligner en gaffel og hjulene og alting. Her er den bageste kassette med gear, og der er de forreste kæderinge.

Okay, så der er de grundlæggende dele af en cykel. En anden virkelig vigtig del er bremserne. Så dette er bremsearmene lige her, og de trækker kaliberne, der sætter elektroderne i kontakt med fælgen.

Nogle cykler har skivebremser og andre ting, men det bliver vigtigt. Når du lærer at cykle, vil du have en cykel, der løber, så den passer dig, så du let kan stå over den. Se hvordan hans fødder er flade på gulvet.

Dette er en behagelig position, han vil ikke prøve du ved, at stå på hans blonder bånd falder af cyklen.

Og selvfølgelig bliver han nødt til at bruge disse bremser senere, når han begynder at lære. Uh, den måde, du lærer børn at cykle på i dag, er ved at have disse små kickbikes. De har ikke engang pedaler! Hvad du gør er at sidde i sædet, da det er lige og skubbe med dine fødder.

Og dette giver cyklen et lille momentum, og det er vigtigt, fordi det giver dig balance. Og så føles det stabilt 'gå videre og spar Brian lidt og sæt dine fødder op' lad os se, hvordan han kan få fødderne sådan op? Jeg mener, han pedaler ikke eller noget, men han får en følelse af balance. Og se, hvis du forsøgte at vende Brian rundt og du faldt, kunne du let sætte dine fødder ned.

Han behøver slet ikke at falde! Selvfølgelig har han hjelmen på. Hvorfor vender du dig ikke? Ja, se hvordan han sætter sin højre fod meget let ned. Så han lærer balance, og det er det første skridt, når du prøver at lære at cykle.

Uh, fortsæt og hold Brian her, lad os gå. Han kører ikke hurtigt nok til virkelig at skulle bruge sine bremser, han kan bare sætte fødderne ned, og hvis han bliver hurtigere, begynder han at bremse, fordi det er den slags cykel, du kan træde baglæns. Så her, hvorfor tager du ikke din ser du det sparke sådan? Um, ja, bare flyt dit ben, så skal jeg, ja tjek dette ud.

Nogle af barnets cykler og ting, når du træder baglæns, det er din bremse, men denne er lidt mere avanceret. Så du ved, han skal begynde at få dig til at tage sin hånd og faktisk nå frem til bremsegrebet. På denne cykel aktiverer højre håndtag bagbremsen.

Og det er faktisk den bedste bremse, og du kan falde af. Um, også hvis det begynder at glide, kan du gå ned, hvis den bageste glider, kan du på en eller anden måde trække den bag dig, og du får lettere balance, så den næste ting Brian er, at han vil øve at sparke, men kun med en fod. Og han sætter den anden fod på pedalen.

Ser du det? Den fod vil altid være fra jorden. Og det betyder, at halvdelen af ​​hans balance er væk; han kan kun stole på sin anden fod til at sparke. Dette hjælper ham med at gå hurtigere, og det vil også øge behovet for at balancere med hans torso, ikke hans fødder, okay? Og godt, det er godt, kan du se, din hånd er på bremsen, det er vigtigt, fordi vi før havde næsten en lille kollision med bilen derovre på cyklen og glemte at 'åh, jeg er nødt til at bremse', så hvorfor ikke gør du ikke denne Brian, bare kom med mig.

Det er næsten som en sparkescooter, den ene fod er oppe og den anden fod sparker. Venligst, og du ved, vi gør dette på en vej, der ikke er for travl, så det er ret sikkert. Han har hjelmen på.

Så tjek dette! Han kører næsten en cykel nu. Han pedaler ikke eller noget han snurrer.

Fortsæt og brems for mig Der, så han brugte stadig foden lidt, men han brugte bremserne. Så han udvikler det instinkt, du har brug for at cykle. Og hvordan, bogstaveligt talt 'Hvor lang tid er det siden du begyndte at studere, Brian?' >> Brian: 20 minutter >> Domstol: '20 minutter 'Så vi har kun øvet os lidt herude, og jeg besluttede at bruge kameraet.

Men det er ret fantastisk, som om 20 minutter kan du stort set sejle. Igen synes jeg, det er virkelig vigtigt at have den rigtige cykelstørrelse til at begynde med. Og udvikl derefter disse instinkter. Fordi 'du faldt?' >> Brian: Nej. >> Domstol: Nej, han faldt slet ikke.

Ingen ridser, ingen frygt opbygget, hvordan man balancerer. Du ved, han lærer! Er du komfortabel nok til at kunne lide, sætte den anden fod på pedalen og prøve at faktisk pedalere? Ja! Lad os gå dette er den første, dette er bogstaveligt talt den første Brian! Fortsæt og sæt bremserne på, vi skal øve på at bremse.

Bremser med dine hænder

Se, han har instinkt for fødderne. Se lige det her! Okay bringe det tilbage. Ja, temmelig fantastisk! Godt klaret. ..Haha! Lad os gå, okay, kig et kig. 'Vi bygger stadig disse vaner.

Men du ved, vi er omkring fem minutter. Her er din fem minutters gennemgang af, hvordan man cykler. At få cyklen rigtigt igen, øve balance uden at træde, blive lidt bedre ved at sætte den ene fod op og bruge den anden som en scooter og derefter øve på at bremse.

Og derfra cykler du dybest set. Så have det sjovt, vær sikker på at bære din hjelm og alt det der og øh, ja! derude. Dette er en rigtig god måde at komme rundt på.

amerikanske lavede mountainbikes

Det er sundt, samfundsorienteret og virkelig bare meget sjovt.

Hvad er en sætning for cykel?

Cykel sætningeksempel. Drengen arver uden tvivl en kapacitet til at ride encykel, ellers kunne han aldrig gøre det. Han løb ud til sincykelog skubbede kickstanden tilbage, mens han kiggede gennem vinduet.

Er cykel et ord?

TILcykeler et tohjulet køretøj, der drives af fodpedaler og styres med styr. Detord cykeler også et verbum, som i 'Jeg tror jeg vilcykelover til bageriet og køb nogle boller. ' Detord cykelblev opfundet i det 19. århundrede fra en kombination af det græske bi, eller 'to' og kyklos, 'hjul.'

Hvem er en cyklist?

TILcyklister en person, der cykler eller cykler.

Hvem cykler klasse 3?

Klasse 3Elektriske cykler

I Californien,Klasse1 og 2 eBikes kan betjenes i alle aldrerytterog kan bruge dedikerede cykelveje ud overcykelbaner på veje.
5. juni. Dec 2019

Hvordan vil du beskrive en cykel?

TILcykel(ellercykel) er et lille, menneskedrevet landkøretøj med et sæde, to hjul, to pedaler og en metalkæde forbundet til tandhjul på pedalerne og baghjulet. En ramme givercykelstyrke, og de andre dele er fastgjort til rammen.

Hvordan fungerer cykler?

Cyklergør energi skabt af vores kroppe til kinetisk energi. Acykelkan konvertere op til 90 procent af en persons energi og bevægelse til kinetisk energi. Denne energi bruges derefter til at flytte cyklen. Rytterens balance og momentum hjælper med at holde cyklen stabil, mens man kører langs en sti.7. juni. Dec 2019

Hvor mange mennesker er der på en konferencecykel?

En person styrer, mens den anden 6 pedal (eller ej), når cyklen ubesværet bevæger sig langs. Mere end 300 CoBies nyder nu af en lang række grupper i 18 lande.

Hvad er den bedste måde at køre en konferencecykel på?

En CoBi-tur er den perfekte måde at opleve søndagsgadernes bilfri rute på, og CoBi's samarbejdsvillige natur tilskynder folk til at tænke på transport på en helt ny måde, hvilket er et stort fokus for det arbejde, Livable City udfører. ” Tag din konferencecykel på en tur! Hvis afspilning ikke starter kort tid, skal du prøve at genstarte din enhed.

Hvor mange mennesker kører cobi-7 konferencecyklen?

CoBi-7 er trampet af 7 ryttere, der sidder i en cirkel. En person styrer, mens den anden 6 pedal (eller ej), når cyklen ubesværet bevæger sig langs. Mere end 300 CoBies nyder nu af en lang række grupper i 18 lande.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.