Vigtigste > Cykler > Pivot cykel - den ultimative guide

Pivot cykel - den ultimative guide

Er drejecykler gode?

Det er en hurtig, legende cykel, der kan tage nogle virkelig aggressive stier. Og Mach 6 har en af ​​debedstkombinationer af faldende stabilitet og klatreeffektivitet, vi har testet. Fordi deres priser er høje,Drejecyklerer ikke for alle.10. jan Dec 2019

Hej folk, det er Wil her fra Flow Mountain Bike og velkommen til denne artikel anmeldelse af den splinternye Pivot Trail 429 Ja, dette er en helt ny tredje generation Trail 429, dette er Pivots hurtige trailcykel, så den sidder mellem den Mach 4 SL XC racercykel med 100 mm kørsel og Awitchblade, all-mountainbike med 142 mm, Trail 429 deler forskellen med 120 mm kørsel bagpå og 130 eller 140 mm kørsel foran og bevæger sig således i en på samme måde som territorium som Santa Cruz Tallboy, Ibis Ripley, Norco Optic og Specialized Stumpjumper som sædvanlig, er den fulde test af Trail 429 nu live på flowmountainbike.com. Klik på linket i artikelbeskrivelsen nedenfor, og det fører dig til den fulde gennemgang af denne cykel lige her i denne artikel, jeg vil se et bredere kig på Trail 429.

Jeg vil gå ind på nogle detaljer om, hvad der har ændret sig på den nye cykel, og hvordan den kører på stien, hvad denne cykel klarer sig godt, hvad den kæmper med og i sidste ende hvilken type rytter den er bedst til. Den nyeste Trail 429 får en helt ny kulfiberramme med det lodrette stødlayout, vi så på Mach 4 SL, Switchblade og den nyeste Mach 6. Pivot byggede den omkring et drejeligt monteret spjæld, der faktisk klemmer det samme slag i en mindre Pakke, der gør det muligt for ingeniører at bygge et mere pladsbesparende rammedesign. Rammestørrelser inklusive de ekstra små rammer i sig selv er stadig en rent kulstofaffære, men Pivot bruger dog dyrere kulfibre med højere modul til at reducere vægten af ​​Pivot-krav.

Den nye Trail 429 ramme vejer kun 2,7 kg inklusive det bageste stød fastgjort til svingarmen. Hovedrammen er en dw link suspension design g drejebolte og enduro max lejer med stor diameter med den nye ramme Pivot opdaterede geometrien på Trail 429 med ændringerne du ville sandsynligvis forvente 75 grader, men den største ændring af denne cykel er måling af rækkevidde på midterrammen, her er den vokset fra 439 millimeter til 455 millimeter, i det væsentlige en fuld størrelse ned Bundbeslaget sidder lidt lavere, der er et fald på 33 millimeter bundbeslag, og det bageste centrum er blevet holdt pænt og kort på 432 millimeter. Den nye Trail 429 bærer tilpasningsevnen til hjulstørrelsen på den originale model Mullet-cykel med et 29 tommer hjul foran og en almindelig 27,5 tommer baghjul for yderligere justering Pivot har en geometri med to indbyggede positioner, cyklerne sendes fra fabrikken i lav position, men ved at dreje chippen til den høje position hæves den nederste arm t højde seks millimeter og gør vinklerne stejlere en halv grad over dette drejepunkt.Trail 429 tilbydes i en racingversion med 130 mm Fox 34-gaffel og en Float DPS-spjæld og enduro-byggeri med en Fox 36-gaffel med 140 mm vandring og en Float DPX2-spjæld med opgraderingsmulighederne til Race og enduro bygger Live Valve og carbonhjul er i alt 20 forskellige udstyrsindstillinger tilgængelige i Trail 429-serien nu tilgængelige priser starter ved 8.499 AUD for Race XT-byggeriet og stiger til 18.999 AUD for Team XX1 AXS Live Build, der leveres med alle batterier. Cyklen, jeg testede her, er detailprisen på Team XTR-bygningen, der koster $ 13.499 AUD for din sorteper. Du får en Fox Factory gaffel og dæmper, en Shimano XTR 1x12 drivlinje med carbon Race Face-krumtap med XTR fire-stempelbremser 180 mil rotorer foran og bagved et Reynolds Black Lab el-carbon hjulsæt og 2,4 tommer Maxxis Dissector EXO-dæk bekræftet, at vægten til vores mellemstore testcykler rørløs opsætning og vejet uden pedaler er nu kun 12,4 kg i 175 cm højde. Jeg kørte en mellemstor størrelse på stien 429, men det er værd at tage opmærksom på, at den nye cykel er betydeligt længere end den gamle cykel, som har en rækkevidde på millimeter til et medium og sædevinklen, selvom den er stejlere, ikke så lodret som nogle andre trailcykler på markedet, og at betyder, at din vægt er forholdsvis jævnt og komfortabelt fordelt over cockpittet, selvom jeg er til enhver, der normalt er vant til det, for at øge størrelsen for at få et større interval, se nærmere på geometribordet, fordi denne cykel er ret lidt l onger end før takket være det dybt trukkede toprør og kompakte ophængsdesign drejning, har sæderøret på den nye Trail 429 faktisk lavet en smule kortere x transfer dropper sadelpind. Der er faktisk plads til mig at bruge en 175 mm dropper, hvis jeg ville til.

Pivot tager sig af resten af ​​efterbehandlingssættet på Trail 429 med en 45 millimeter lang spindel og 780 millimeter brede stigestænger samlet, det sikrer en målrettet og effektiv kørestilling som en XC-cykel, men med bredere fodaftryk og stabilitet på en Trailcykler med længere rejse som enhver anden drejning, vi har testet på stien. 429 er en absolut brise for mine 68 kilo rides takket være denne clip-on sag guide. Vi satte 160 psi i spjældet, og det har nu bragt mig til den blå linje i guiden.

Hvis du vil have en lidt blødere opsætning, kan du køre mere Sag, bare sigte mod den røde linje på Sag-guiden. Pivot har den største mængde afstandsstykker i DPS-spjældet, og det betyder, at suspensionen er ret progressiv ud af kassen. Jeg har klaret dette fint, men mindre aggressive ryttere og alle, der kæmper for at få fuld rejse, vil måske krympe ned til en sm. Alt volumenafstand er uden tvivl en af ​​Trail 429s mest imponerende egenskaber for, hvor effektiv den er pedal.Der er en smule ujævn bevægelse i starten, og når du er på farten, kan du se det. Denne vippearm, der svinger i rytme med din vægt, skifter drejelejeholderen, luftkammeret med stort volumen og den progressive gearing betyder den indledende følsomhed af denne cykel er helt fantastisk. Nu kan du slukke for noget af denne bevægelse med den blå kompressionskontakt bagpå.

Sæt dette i den faste position, hvilket ikke er en blokering, men det er velegnet til kørsel på bitumen og glatte brandveje. Imidlertid er virkeligheden, at træde på denne cykel ikke spilder meget energi. Der er en temmelig solid mid-lift platform, der griber rundt om det slappe punkt, så snart du begynder at træde.

Forbindelsen trækker ind under kædemomentet, der fremdriver hele cyklen fremad med den slags stand up and go-holdning, du ville forvente af en landevejscykel som Mach 4 SL, selv med spjældet helt åbent, føles denne cykel energisk og boblende, når du fremskynde. Det, der virkelig er imponerende, er imidlertid det ruere og mere tekniske terræn, jo bedre pedalydelse er dw-link-designet virkelig imponerende ved at adskille pedalindgange fra, hvad bageste chok gør, når man træder over stenhaver, den relativt høje tur højde hjælper her på Trail 429, baghjulsophænget ruller meget lidt, og bundbeslaget er også ret højt. Jeg måler den statiske bundbeslagshøjde 338 millimeter over jorden, hvilket er lidt højere end Optic og Ripley og betydeligt højere end Tallboy og Stumpjumper.Dette gør det meget usandsynligt, at den effektive pedalydelse og den generøse frihøjde drastisk har forbedret mine chancer for et rent løb i det afgørende øjeblik af en besværlig teknisk klatring på disse 50/50 klatresektioner. med det nyudstyrede frontcenter har Trail 429 et virkelig solidt fodaftryk på stien, hvilket fremmer større stabilitet ved høje hastigheder end sin forgænger på trods af en vægt på under 13 kg. Det tager en hel del at blive bumpet rundt, mens man kører, flyder ikke som Switchblade med længere rejse, det absorberer en lang række påvirkninger både effektivt og effektivt, det progressive fjedringsdesign giver en masse kontrol ved høje hastigheder, og det styrer fuldstændigt dens rejsespjæld rigtig godt, 34 foran er lige så imponerende, men efter at have kørt GRIP2-versionen af ​​denne gaffel, må jeg indrømme, at jeg savnede den smøragtige glatte præstation her. GRIP2-spjældet giver mere justerbarhed, bedre højhastighedsstilling og er mere følsom end FIT4-spjældet, men det er dyrere, tungere, muligvis sværere at indstille, og det savner også lockout, så jeg kan se, hvorfor Pivot bruger FIT4-gaffelen til Race Build og virkeligheden er, at de, der leder efter mere kraft til at køre på teknisk terræn, naturligt er trukket mod Enduro-bygningen, der på trods af den ekstra længde kommer med 36 GRIP2 gaffel og DPX2 spjæld og stabilitet, Trail 429 har stadig en meget pop og legesyge.

Takket være den lave vægt og det responsive karbonchassis er det let at bevæge sig på stien. Den forudsigelige affjedringsadfærd spiller også en nøglerolle for at sikre, at spjældet ikke ser ud til at sidde fast. Det betyder, at vægtfordelingen er mere jævn foran end du stadig skal køre foran med mere selvtillid end den gamle cykel, og når alt kommer til alt kommer den ekstra stabilitet ikke gratis, når du føler dig lidt træt eller doven og bag på cyklen er det mere sandsynligt, at den understyrer og vasker ud på en smallere cykel. Det, der hjalp her, var imidlertid at dreje geometri-chippen til høj position, nu er naturligvis bundbeslaget hævet for at give dig lidt mere frihøjde, og den effektive sædevinkel bliver stejlere til 75,5 grader, hvilket forbedrer klatrepositionen mere, når du sidder. Skønt det også gør styringsvinklen stejlere med en halv grad, og det skubber selvfølgelig mere vægt på håndtagene og ned ind i forhjulene.

Denne opsætning tillod mig at starte drejninger mere naturligt, og det tillod mig også at skære strammere og kurvede stier lettere.Here hjælper Trail 429's korte bageste midterlængde med at gøre hurtige retningsændringer lettere, men det er det stive chassis og klumpede bageste trekant, der får bagenden til at sikre, at hjulet ikke vandrer offline gennem sving med høj hastighed. Der er bestemt en meget stærk forbindelse mellem styret og baghjulet. Jeg siger også, at Maxxis Dissectors er en god tilføjelse til Trail 429s. Disse dæk ruller hurtigere end en Minion DHF, men de er også mere alsidige og giver mere greb om hjørner end en Rekon.De er bestemt fine for mine lokale støvede stenede stier, selvom der er en lidt irriterende trækkraft mellem midterprofilen og hjørnet blokerer, når de forpligter sig, og hvis du læner cyklen, klæber de godt sammen, og hvis du skubber grænserne for overfladegreb, glider de af en smuk håndterbar drift, da resten af ​​komponenterne på Trail 429 fungerer godt og er en pakke af meget høj kvalitet som dig for prisen var det ikke helt immunt for problemer, selvom vi havde noget kabelrangle fra en af ​​hovedrørets indgangsport, der havde brug for noget elektrisk bånd, o stram op, og selvfølgelig gør Shimanos finnede bremseklodser den sædvanlige rangle.

Jeg vil anbefale at udskifte disse med ikke-ribbet pads, så snart originalerne er slidte, ellers er de fulde stempel XTR-bremser fantastiske med utrolig kontrollerbar kraft, og skiftkvaliteten var bunnsolid under testene. Det er ret let og ser også godt ud. Det er parret med et brugerdefineret Enduro bundbeslag, der har dybere introduktionskopper og Enduro MAX-lejer i dobbelt række.

Der er mange andre gode detaljer cykler.Jeg kan også lide 3D-kædebeskytteren og muligheden for at montere Pivot Tool Dock-systemet.Jeg kan også lide Pivot-låsehåndtagene, der har en dejlig klæbrig blanding og en tilspidset profil, der bliver tykkere mod det ydre enden af ​​styret, og jeg kan også godt lide Fox's dropper-greb, som har en pænt bearbejdet aluminiumspade, der sidder lidt længere væk fra håndtagene, hvilket gør det lettere og renere at ramme Olds-hjulene er helt fantastiske, de er ret lette. De vejede kun 1540 gram og med deres asymmetriske carbonfælge med en flad profil og de fejende Industry Nine frihjulshub tilbyder de fremragende acceleration med en smuk og fejende, men velkoordineret tur, der passer godt til Trail 429 og mine venner bringer os om dommen om den nye Pivot Trail 429. Jeg vil sige, at det ikke kun er den flotteste iteration, men det er også den mest kraftfulde trailcykel, der nogensinde har båret navnet Pivot Cycle ved at redesigne spjældlayoutet , ingeniørerne hos Pivot forbedrer ikke kun den samlede emballage af denne ramme, det forbedrer også den dynamiske ydeevne på stien. Ramme og den korte og klumpede bageste trekant tilføjer hjulstørrelses tilpasningsevne og upåklagelig pedalydelse i den justerbare geometri, og der er ingen tvivl om, at dette er en af ​​de mest alsidige og afbalancerede trailecykler, der i øjeblikket er på markedet.

Hvis du gerne vil læse den fulde anmeldelse af den nye Pivot Trail 429, skal du klikke på linket i artikelbeskrivelsen nedenfor for at lede dig til den fulde anmeldelse på flowmountainbike.com. Hvis du har spørgsmål til mig om Trail 429, så send dem i kommentarerne nedenfor og giv os tommelfingre, hvis du kunne lide denne artikel, ellers er det mine folk, og vi ses næste gang

Hvor fremstilles drejecykler?

Omdrejningspunktfokuserer på ydeevne såvel som på enkelhed og langvarighed. Udvikling, prototyping og laboratorietest udføres alle i USA. Bill Kibler er ansvarlig for prototypekonstruktion. Værktøjerne og hydroformningsformene til produktionencyklerer allefremstilleti USA og afsendt til Taiwan.30. okt 2014

Hvor meget koster et drejepunkt snavs-jumper?

Når det kommer til at skabe et modernesnavs hoppecykel, stål og enkelhed hersker stadig.Pivot Point Dirt Jump/ Pumptrack Hardtail - $ 1.599 komplet af $ 599 kun ramme. Uden nogen overblæst fanfare eller hype,Omdrejningspunkter stolte over at kunne annoncere sit seneste tilbud, det nyopdateredePunkt.22. mar 2021

Alex 00:00 Hej YouTube, velkommen Alex 00:00 tilbage til kanalen. Hvis du har set vores kanal, ved du, at vi handler om fremskridt og fremskridt i alle aldre. Hvis der er en cykel, der har hjulpet mig med at forbedre spring, er det den tredje springer.

er oksekød rykkende sundt

Hvor kom de fra? Hvordan udviklede de sig? Og har du brug for en? Det er det store spørgsmål. Jeg er 100% sikker på, at du har brug for en af ​​disse ferier fra Lee Like Bikes for at slutte sig til mig, han er ikke så sikker.Lee 00:21 du behøver ikke en snavs-cykel. Alex 00:22 Så vi sammensatte et beslutningstræ, der er noget videnskab bag det, og hvis du har brug for en snavsprinter eller ej.

Så hold dig opdateret. Snavs jumpere og udviklingen af ​​BMX cykel alle disse fyre på deres BMX cykler bygget store snavs spring i skoven, disse fyre blev ældre. Og da de blev ældre, blev de temmelig slået op, og de ville have noget, der var lidt mere behageligt, bjerget, cyklen var kommet ud, og 26-tommer-hjulet var blevet en ting.

Så fyrene begyndte at bygge stort set store BMX-cykler, det fungerer, det fungerer så godt og har startet en helt ny kategori af cykler. Så hvad gør Dirt Jumper så speciel, vi ved, at du skal vælge en hjulstørrelse og være en idiot ved det. Og det er fantastisk.

Hver hjulstørrelse er et kompromis. De små hjul giver dig mest pumpekraft. Men hvis du laver en fejl, er det den mest straf, et stort hjul som en 29er, eller det giver dig mindre pumpe og mindre straf giver. et 26 tommer hjul, det er et rigtig godt kompromis, og du får meget pumpning.

Men selvom du bliver lidt kort, ødelægger det ikke din jumpstart perfekt, den ruller stadig ret hurtigt, Alex 1:29 en masse standoverhøjde, når du er på et pumpespor eller springer giver dig masser af plads til at læne dig på Og gæt hvad der sker, du bærer denne bevægelse, som du har udviklet her, på din trailcykel, Lee 1:43 din mountainbike har stort set to håndtag, der er en håndtag, der går fra bunden til beslagene, har dine hænder og håndtag, der går fra bunden til bagsiden, har et større gearingsforhold, jo mere kraft strømmer ind i baghjulet, når du trækker bjælken med trailcyklen, gearingsgraden på denne cykel er omkring 1,75 til et forhold er ca. to til en. Så det betyder, at hvis jeg pumper eller hopper eller springer snavs, så giv mig cirka 15% mere strøm.

Jeg er altid som at du ikke har brug for en snavspringcykel, jeg skrev bare dette spor på min snavspringcykel og jeg skrev det på denne. Det stinker. Alex 02:15 har du været på sporet før? med nogen, der bare trækker sig væk fra mig og ikke engang træder? Det er pumpekraft.

Fordi det er jumpere, der er udviklet fra BMX, er de singlespeed. Fantastisk, fordi der ikke er noget at bekymre sig om. Den anden ting du vil bemærke er, at de forreste gear er meget små.

Årsagen til, at det er lille, er, at du nogle gange har et 5050-spring. Og det er når du kommer ned på et spring med et hjul på den ene side og et hjul på landingssiden. Og når det sker, vil du ikke, at dette gear graver ned i jorden.

Fordi det holder dig op og driver dig over baren. Lee 02:46 Sammenlignet med en typisk trailcykel giver en snavs-jump-cykel dig meget mere feedback, lad os sige, at du virkelig fanger den fulde ryg af en rulle, det giver dig mere hastighed, lad os sige, at din timing er forkert, og du er fanger lidt luft fra toppen af ​​rullen, og du fanger ikke ryggen. Det giver dig mindre hastighed.

Dybest set er der en sløjfe i din hjerne, der fremskynder feedback-sløjfen, fordi cyklen giver dig mere præcis og eftertrykkelig feedback 27 529 uanset hvad det er, du kan bare se på det, og du vil opdage, at det vil være mere kendt end en BMX-cykel . Hvis du lærer noget den 26. kan du med det samme oversætte det til din større cykel, hvilket vil gøre dig lidt mere behagelig, er det faktum, at det gør det. Det er lidt suspension.

Efter nutidens standarder. Det er ikke meget, det handler om 100 millimeter. Det er bare nok til at tage nogle af disse landinger, når vi bliver ældre.

Det er rart ikke at have en stiv gaffel, skal jeg fortælle dig. Så det første spørgsmål er, har du brug for en anden cykel? Heldigvis er der en matematisk formel at finde ud af. Formlen er n plus en, og den repræsenterer det nuværende antal cykler, du har. Jeg har fire cykler, tilføj en og få svaret, som er fem.

Det er antallet af cykler, du har brug for. Jeg kan gå over det igen. Hvis du er ligesom Lee kl. 4:15, har du råd til en snavsstikker, der ikke er helt ny? Snavspringcykel som superkørbar for lidt over $ 1.000, en rigtig knap høje ende, du kunne være 2000.

Der er mange mennesker derude, der købte en snavs-jumper og derefter blev såret, og nu er denne snavspringcykel på Craigslist til en rigtig billig en Par $ 300, så chancerne er, at du har råd til Jumbo der. Et pumpet medikament er defineret som en kontinuerlig medikamentløkke af ruller og hvilestole, der kan skrives uden at trampe. Hvis du har et pumpespor i dit område, kan du overveje at købe en tredje springcykel.

Hvis du har et asfalteret pumpespor med cykelløsninger i nærheden, skal du trykke på pause. tag det på sporet, slå dig selv op. Og så når du havde en genopretnings smoothie, der så denne artikelAlex 05:11, har du snavs hopper i nærheden af ​​dig? Det er et smukt sæt snavs, der springer nær dig, det kan bare være uimodståeligt.

Du lærer så meget, når du begynder at hoppe, stejlere spring eller stejlere landinger. Du bliver bare bedre, der er ingen to muligheder og slags supermagt. Hvis du er en elsker som hende, kan du måske ikke lide den beskidte jobscene, det er stort set hvad du har med dig, dybest set som, hej, jeg er bare færdig med at arbejde kan være elastisk, ingen behøver at vide noget om flannel , men perle azumi ikke så meget.

Det bedste ved snavs jumpere er, at du vil skaffe dig en hjernespand. Ja, Derek Jones, du kan blive underlig. Ikke kun er det okay, det tilskyndes.

Og selvfølgelig hele ansigtet, hvad er det rigtige beløb? På min anden dag på et lille pumpespor tog jeg cyklen, og mit hoved ramte jorden så hårdt. Jeg kørte til den nærmeste cykelbutik, jeg købte en helhjelm. Og så kom jeg tilbage og begyndte at ride igen.

Alex: Er du okay med at holde dig til arkene? det handlede om ikke at blive såret og gøre alt så sikkert som muligt og så avanceret som muligt, så du aldrig træder ind i det ukendte svar ja. Næste spørgsmål: Har du en 26-tommer hardtail, grave den op, støv den af ​​og læg nogle hurtigere rullende dæk på den. Og jeg tror, ​​du måske har en ret god mulighed.

Se om du kan lide det, og hvis du gør det? Elsk det, og skaff dig derefter en snavsstrik. Ukendt højttaler 06:47 Okay, næste spørgsmål. Alex 06:48 Har du en BMX-cykel? Og kørte du på det? Hvis det er tilfældet, skal du ikke få en snavsstrik.

cykeltræner

Men hvis det er som din søns cykel eller din datters cykel, og den er i garagen, og du tænker på at køre, der gør en snavsprinter meget mere tilgivende, vil du anbefale BMX til nogen, der er interesseret i mountainbiking og ønsker at lave snavspring? Sean 7:06 Jeg tror ikke det. Medmindre jeg voksede op med BMX, så det var derinde et eller andet sted, men jeg tror, ​​at hvis jeg kommer ned på mountainbike for mig selv, måske bare vil hoppe frem og tilbage. Jeg tror, ​​at jumpere er vejen at gå.

Men jeg tror, ​​at BMX på en måde er det ultimative værktøj. Du kan ikke lade være med at tale. Ja okay, jeg har hørt alle disse spor fra Lee 7:30 på hver cyclocross-tur, men jeg er nødt til at fortælle dig, at denne cykel er udsøgt.

Som enhver lille ting, du lægger i det, giver det dig, at der er så mange gode kemikalier i dit system. Ren. Lige nu afslører jeg et aspekt af mig selv, som jeg ikke er meget stolt af.

Og det er, at jeg nogle gange er ligeglad med, hvad folk synes om os, men nogle gange gør det. Og jeg tjekkede det på toppen af ​​bilen. Jeg troede, det er den eneste cykel, der siger, at du faktisk kan køre, hvis du har en langrendscykel.

Ved nogen, om du har en fuldcykel? Hvem ved, om du har det Hvis du har en af ​​disse, betyder det bare en ting. Du er på pumpesporet, eller du er herude, og du makulerer, du siger sandsynligvis ja, men der er en bedre BMX-cykel derude. Ved du hvad nu, i min alder, når en BMX-cykel er på min bil, ser det ud til at jeg lige har hentet en ny julegave.

Det hjalp slet ikke repræsentanten. Hvis du kunne lide denne artikel, skal du klikke på knappen Synes godt om. Håber det var nyttigt.

Og hvis du vil se mere, skal du trykke på knappen Abonner. Og lad os vide i kommentarerne, hvad du vil se. Vi leder altid efter ideer, vi ses næste gang. På cykelglæde

Hvad er en drejetap?

: handlingen med at vende et punkt: handlingen afdrejelig. : en person eller ting, der er centralt eller vigtigt for nogen eller noget andet.

En af de bedste ting ved Excel er, at et enkelt regneark kan indeholde så meget information. Faktisk kunne du udfylde milliarder celler, hvis du havde brug for så meget plads. En fil med så mange data kan blive ret overvældende, men der er en funktion kaldet PivotTables, der kan hjælpe med dette.

Pivottabeller giver dig mulighed for at opsummere og manipulere dine data uden faktisk at ændre noget i regnearket. Lad os se, hvordan de fungerer. I dette eksempel har jeg nogle virksomheds salgsdata med kolonner for sælger, region, konto, ordrebeløb og måned.

Og jeg er nødt til at finde svaret på et meget specifikt spørgsmål: Hvor meget sælger hver sælger? Da hver sælger har data på mere end en linje, skal jeg normalt tilføje disse for at finde svaret. Men en pivottabel kan gøre dette automatisk for os, hvilket gør opgaven meget, meget lettere. Først skal du vælge dine datoer.

mobil cykel reparation

Du kan bare klikke på en hvilken som helst celle, hvis den er formateret som en tabel. Ellers bliver du selv nødt til at vælge alle cellerne (og glem ikke kolonneoverskrifterne). Når du er færdig, skal du gå til fanen Indsæt og derefter klikke på kommandoen Pivottabel.

Normalt vil du placere din pivottabel på et nyt regneark, så sørg for at denne indstilling er valgt. Klik derefter på OK og et nyt ark vises.

Til venstre er vores tomme pivottabel (det er ok, at intet er der endnu). Til højre er en liste over felter, der faktisk blev trukket fra vores kolonneoverskrifter. Her styrer vi, hvad der vises eller ikke vises i pivottabellen.

Men inden vi går videre, lad os tage et nyt kig på dette spørgsmål: Hvor meget sælger hver sælger? Dette spørgsmål fortæller os nøjagtigt, hvilke felter vi skal bruge til at finde svaret: sælger og ordrebeløb. Alt du skal gøre er at markere afkrydsningsfeltet næste i feltet og det føjes til et af følgende områder - i dette tilfælde kategorien 'Rækker'.

En anden metode er at trække og slippe det felt, hvor du vil have det; vi sætter disse under værdier. Hvis vi går tilbage til pivottabellen kan vi nu se de oplysninger, vi ledte efter, med andre ord det beløb, der sælges af hver sælger.

Så vores spørgsmål blev kun besvaret ved valg af de felter, der skulle medtages. En af de bedste ting ved PivotTables er, hvor let de er at ændre, så du kan se og analysere forskellige ting. Lad os for eksempel sige, at du vil vide hver persons månedlige salg, ikke kun det samlede salg.

Træk bare feltet Måned herned til Kolonner og dette tilføjer en kolonne for hver måned i regnearket.

Hvis vi ønskede at vide, hvad hver region solgte, kunne vi fjerne felterne Måned og Sælger og derefter trække Region ned til Rækker.

Hver gang vi ændrer felterne, kombinerer pivottabellen bare kildedataene på en anden måde, så vi kan vise de oplysninger, vi har brug for. Og vi gør alt dette uden at tilføje eller ændre noget i det originale regneark. Du kan endda eksperimentere ved at trække boksene i forskellige områder, men nogle kombinationer fungerer bedre end andre.

For eksempel, hvis jeg flytter ordrebeløbet til kolonner eller rækker, kan du se, at vi ikke får nogen rigtig nyttige data. Da ordremængden indeholder numeriske værdier, fungerer den virkelig bedst i afsnittet om værdier. Endelig, når vi klikker på pilen ud for Bestillingsmængde og går til Værdifeltindstillinger kan vi ændre funktionen til noget andet end SUM.

I stedet kunne vi tælle antallet af celler; beregne gennemsnittet eller brug en af ​​de andre muligheder her. Nogle af disse funktioner er mere nyttige end andre afhængigt af dine data. Så husk det.

I vores næste artikel, 'Gør mere med pivottabeller', taler vi om rapportfiltre, tjek Slicers og PivotCharts, som giver dig endnu flere måder at arbejde med din PivotTable på.

Hvem startede drejecykler?

Når Chris Cocalisgrundlagde Pivot Cyclesi 2007 havde han en vision for en virksomhed, der var forpligtet til at designe og opbygge verdens bedste præstationercykler. Ingeniører, designere, atleter, industraveteraner og historiefortællere sluttede sig til ham en efter en.

Hvad er omdrejningsniveau i handel?

TILdrejepunkter en teknisk analyseindikator eller beregninger, der bruges til at bestemme den overordnede tendens på markedet over forskellige tidsrammer. Detdrejepunkti sig selv er simpelthen gennemsnittet af den intradag høje og lave og slutkursen fra den foregåendehandeldag.

Er pivot sikkert at downloade?

Anti-virusadvarsler

Et par browsere og antivirussoftware, såsom Norton, kan give advarsler forOmdrejningspunkt. DetOmdrejningspunktinstallationsprogrammet inkluderer tilbud til anden software, men de er alle valgfri under installationen og vil ikke skade din computer.Omdrejningspunktog installationsprogrammet ersikker.

Hvem er en pivot person?

1.pivot mand- detpersoni en rang omkring hvem de andre ruller og manøvrerer.

Hvornår startede pivot?

Chris Cocalis blev lanceretDrejecykleri 2007 efter at have ført TitusCyklersiden 1991. Hanbegyndtehans karriere icykelforretning i Chicago i begyndelsen af ​​1980'erne og arbejdede i detailkanalen, mens hun kørte BMX gennem gymnasiet.2. jul. 2008 r.

Hvad er pivotværdi?

TILomdrejningspunkter et betydeligt prisniveau, der er kendt på forhånd, som forhandlere ser som vigtige og kan træffe handelsbeslutninger omkring dette niveau. Som en teknisk indikator, aomdrejningspunktprisen svarer til et modstands- eller supportniveau. Hvis denomdrejningspunktniveau overskrides, forventes prisen at fortsætte i den retning.

Hvilken slags cykel fremstiller PIVOT Cycles?

Dette er en cykel, som du kan makulere med tillid overalt fra 24-timers løbskurser til utæmmet højalpin singletrack. Mach 5.5 Carbon bygger på arven fra vores berømte Mach 5.7 Carbon som den typiske trailcykel.

Hvor gammel er pivot mountainbike-mærket?

Selvom det er knap 10 år gammelt, er Pivot hurtigt steget til at blive et af de mest eftertragtede og innovative mountainbike-mærker på markedet.

Hvem er medarbejderne i PIVOT Cycles?

Pivot Cycles-medarbejdere og atleter over hele kloden er bundet sammen af ​​en fælles kærlighed til MTB-teknologi, en lidenskabelig lidenskab for høj ydeevne. Meget innovative Pivot Cycles, der blev grundlagt af ingeniører, påvirker en helt ny generation af mountainbike-design og kulstoframmeproduktion.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.