Vigtigste > Cykler > Fjern cykelfedt fra tøjet - innovative løsninger

Fjern cykelfedt fra tøjet - innovative løsninger

Kommer cykelolie ud af tøjet?

Cykelfedt er en af ​​de mest stædige former for pletter, du kan. Hvordanfå cykelfedtud af tøjet! Påfør opvaskemiddel på fedtetpletskrub det derefter med en gammel tandbørste. Skyltøjmed koldt vand inden vask medvasketøjvaskepulver.

Overgangen er ikke kun et middel til at komme fra en disciplin til den næste, den er en del af løbet. En hurtig overgang kan forbedre din præstation yderligere. Så vi har samlet et par tip fra nogle af elite- og professionelle triatletter til T1. fra svømning til cykling. (glad technomusik) Så det kan være ret hårdt at tage våddragten af ​​efter din svømmetur, når den er våd, og du er gået helt til din cykel.

Så en hurtig og nem løsning er at påføre lidt babyolie på underbenene og underarmene, inden du tager dit vådedragt på. Nu vil du virkelig ikke have, at disse ting dækker alle dine hænder, før du svømmer, så jeg foreslår, at du bruger en taske eller endda får en ven til at anvende den til dig. I det væsentlige fungerer olien lidt som et smøremiddel, hvilket betyder at du kan tage dit vådedragt pænt og hurtigt af. (glad technomusik) I stedet for at lægge din hjelm på gulvet, skal du lægge den på styret eller endda hænge i en af ​​stropperne.

Så det er hurtigt og nemt at gribe fra taljehøjde. Og ved at lægge stropperne til side forhåbentlig forhindrer det, at stropperne bliver fanget eller sammenfiltret, når du sætter hjelmen på hovedet. En anden ting at overveje er den side, hvor du sætter din hjelm på.

Så tænk over hvilke? Side, du vil fjerne og placere din våddragt, og hvordan du tager fat på din cykel og afslutter overgangen. Så eliterne vil sætte hjelmen på samme side, så de ikke behøver at læne sig over deres cykel for at få fat i hjelmen, jeg ved, det ser kun ud til at spare et minut, men alle disse små ting hjælper. (upbeate techno music) Indrømmet, ikke alle laver en flyvende montering fra T1 til deres cykel, men i så fald kan brug af elastikker hjælpe dig massivt.

lance armstrong 30 til 30

Uden elastikkerne kunne dine sko ridse gulvet, hoppe eller endda blive fanget på hovedet på gulvet. Men den virkelige fordel ved at bruge elastikbånd er, at de holder skoene på plads, klar til at sætte fødderne på eller endda lige i dine cykelsko. Nå, hvordan fastgør du disse elastikker er opgaven op til dig, men den mest populære metode er at binde eller løkke et gummibånd fra højre sko til frontmekanisme og fra venstre sko til bageste hurtigudløsning.

Men omvendt er det helt fint. Så bare fastgør det til noget, fastgør solidt eller stærkt til cyklen. (glad technomusik) Det er vigtigt, at du tager højde for det udstyr, du efterlader din cykel i T1.

Hvis du lader det være i det forkerte gear nu, kan cykelholderen blive ret vanskelig. Generelt vil du have en relativt let gangart, så du kan bygge dit sving i et langsomt tempo. Vær selvfølgelig opmærksom på skråningen efter bjerglinjen.

For eksempel, hvis der er en bakke umiddelbart efter bjerglinjen, vil du måske vælge et lettere udstyr, du måske endda ønsker at droppe den lille ring. Den sidste ting du vil have er at sidde fast i et for hårdt gear og prøve at opbygge dit sving. (Joy techno-musik) I en eliteovergang ser du ikke meget på gulvet.

For at holde tingene smarte, vil du prøve at fastgøre alt, hvad de kan, til cyklen. Det betyder geler, solbriller og endda varmt vejrudstyr. Ideen er, at de sætter noget udstyr på cyklen, hvilket gør overgangen meget hurtigere og sikrer, at de laver alle rygsække ud af T1.

Nu er der forskellige metoder til din. fastgør geler og ernæring til din cykel. Du kan bruge elastikbånd eller endda tape.

Nu foretrak jeg bestemt noget som elektrisk tape. Og jeg har lige fastgjort gelen til det øverste rør langs gels tårelinie. Så jeg pakket båndet rundt, og det betød, at gelit åbnede, samtidig med at jeg greb det.

En anden metode er at fastgøre gelens hovedlegeme. Og du kan gøre det tilbage op på røret og derefter bare folde båndet tilbage i enderne for at skabe en lille fane, så det kan fjernes hurtigt og nemt. (glad technomusik) Så der er en håndfuld tip fra elite triatleterne om, hvordan man laver en hurtig T1 Hvis du har andre gode forslag, skal du slippe dem i kommentarerne nedenfor, og hvis du kan lide denne artikel, så giv den store tommelfingre op og du kan se flere artikler som denne ved at klikke på kloden og abonnere på GTN.

Og for at se vores artikel om 9 væsentlige Triathlon-færdigheder skal du bare klikke her. Og for at se, hvordan man gør som en professionel på cykeltrænet, skal du bare klikke her.

Hvordan får du sort fedt ud af tøjet?

Påfør en lille mængde opvaskemiddel påfedtplet.
...
  1. Sug dentøji varmt vand.
  2. Fjerntøj, og skrubbe Aloe Vera gel ipleti en tæt, cirkulær bevægelse.
  3. Vasktøji varmt vand.
  4. Lufttør eller hæng tørttøjnår du bruger denne metode.

I dag kan det virke som om intet er lettere end at vaske: Du smider bare dine trampede tøj i vaskemaskinen, og det er rent på ingen tid, ikke? Selvom jeg ikke kan være uenig med denne tilgang, er der nogle tip, der kan gøre din tøjdag meget sjovere! For eksempel lægger jeg altid vådservietter i vaskemaskinen, inden jeg fylder tøjet i dem. Og af en grund. Hvis du har et kæledyr eller elsker mørkt tøj, er dette irriterende problem bestemt kendt for dig.

Du tager dine knirkende rene tøj ud af vaskemaskinen, og hvad ser du? Ret, de er dækket af fnug og dyrehår overalt! Aargh! Og det er netop derfor, jeg vasker mine ting med vådservietter! Du behøver ikke at kamme byen på udkig efter specifikke vådservietter - de almindelige, der sælges i hvert supermarked, er nok! Tag flere servietter, læg dem i vaskemaskinen og læg i. Du vasker dit tøj. Under processen bevæger håndklæderne sig rundt på vaskemaskinens tromle og samler fnug og hår. Men på trods af enkelheden ved denne metode er der vigtige punkter at huske på: - Brug aldrig de samme håndklæder to gange; - vælg ikke duftende vådservietter; Ellers kan dit tøj absorbere lugten; - Vådservietter skal være tætte nok til ikke at rive inde i maskinen; - Det er bedst at bruge antibakterielle vådservietter; - Hvis du ikke har fundet lugtfri vådservietter, skal du tilføje noget skyllemiddel - det neutraliserer lugten; - Brug ikke mere end 3 vådservietter på samme tid.

Dette er et ret sejt trick, der kan gøre dit tøjresultat meget mere tilfredsstillende. Men det er ikke det eneste tip, jeg har til dig i dag! - Læg to opvaskemaskintapper i tromlen på din vaskemaskine, og vask dem varmt med maskinen tom. Sådan slipper du af mikrober, snavs og endda kalk! - Coca-Cola kan hjælpe dig med at slippe af med blodpletter.

Du kan suge det snavsede tøj i sodavand natten over for at få det bedste resultat. Brug af denne metode til hvidt tøj er dog muligvis ikke den bedste idé. Sæt et par tennisbolde i vaskemaskinen, når du vasker dine dunjakker.

Kuglerne holder dunen løsnet og fjern alt skum. Du kan også sætte to eller tre tennisbolde i tørretumbleren sammen med puder, dyner og så videre. De hjælper dit tøj med at tørre hurtigere og forblive bløde og smukke Sørg for at bruge RENE tennisbolde! Du kan også pakke dem i gamle sokker, så den grønne fluffiness ikke holder fast i dit tøj. - Tilsæt to kopper stærk kaffe eller tilsæt te, hvis du vasker sort tøj.

Disse drikkevarer fungerer som et naturligt farvestof, der genopliver og styrker genstandens originale farve. - Kast nogle isterninger i tørretumbleren, så fjerner du folder på dit tøj. Brug ikke for mange på samme tid Brug ikke isterninger og fyld ikke tørretumbleren til randen med for mange tøj - Brug aluminiumsfoliekugler til at bekæmpe statisk ophobning i tørretumbleren.

En aluminiumskugle kan tjene dig i cirka seks måneder, inden du skal skifte til en ny. - Dit sengelinned og tøj bliver meget blødere, hvis du lægger flere kugler af neutralfarvet uld i tørretumbleren - Selvom du ved et uheld vasket din last af hvidt med en lys rød sok (og lad os indrømme, at disse ting er endda de bedste af os ), har du stadig mulighed for at gemme dit tøj. Bland en opløsning af varmt vand og bagepulver med en halv kop vaskemiddel og en halv kop salt, og blød dit ødelagte tøj i denne opløsning, inden du lægger dem i tørretumbleren.

Hvis alt går godt, får du dine ting tilbage så hvide som sne før. - Majsstivelse er praktisk, når du skal håndtere fedtpletter. Påfør det direkte på det beskidte område og lad det være der i et par minutter.

Sæt derefter en ren, tynd klud på fedtpletten og stryg den på høj varme - olien absorberes af majsstivelsen - du kan også bruge kridt til at fjerne fedtpletter. Gnid lidt kridt på det beskidte område og vask tøjet som normalt. - For at få fedtpletterne til at forsvinde, kan du også bruge opvaskemiddel på det snavsede område og gnide indtil alt er boblende.

Kast derefter genstanden i vaskemaskinen. Og en anden måde at slippe af med fedtpletter er med kunstigt sødemiddel (forventede du ikke det, gjorde du?)?). Drys det bare på en frisk fedtplet, og tør den derefter af, indtil alle spor af din pizzamad er væk! Hvad er det et øjeblik! Pizza? og du inviterede mig ikke? - Har du nogensinde spekuleret over, hvor alle de mistede sokker gik hen? Jeg ved heller ikke

Men jeg kender en fantastisk måde at forhindre dem i at forsvinde! Sæt hvert familiemedlems sokker i deres egen lingeri. Disse tasker vil senere gå gennem vaskemaskinen og tørretumbleren uden at miste en eneste sok! - Skjorter har tendens til at samle al din kropsolie på kraven. Men det er ikke et problem, så længe du husker, at shampoo bare er det, du skal fjerne ringe omkring kraven. - For at forhindre, at farverne på dit nye tøj falmer, skal du tilføje en halv kop salt inden vask - Når du vasker dine håndklæder, hæld noget eddike i skyllemiddel tørretumbler ark - En håndfuld aspirin sammen med en mængde hvidt lyser tøjet op og fjerner gule pletter og hovedpine, det forårsagede dig - En halv kop hvid eddike forhindrer mørk denim i at falme - For at forhindre skimmel og skimmelsvamp fra at vokse i din vaskemaskine, tilsæt en halv kop borax, et naturligt alkalisk mineralsalt sammen med din mængde vasketøj.

Borax er også effektiv til at fjerne stædige pletter fra græs, kaffe og markører. Sug et plettet tøj i en opløsning af en kop varmt vand og en halv kop borax. Lad det suge i en time og vask det derefter af.

vinterpendlercykel

Vil du vide det bedste om denne metode? Det er sikkert selv for de mest sarte stoffer! - For at fjerne kæledyrslugt fra dit tøj skal du blande en kop vaskemiddel med en halv kop eddike og vaske som du altid gør - Hvis dine jeans gnides mod andet tøj i vaskemaskinen, mister de gradvist deres farve. For at minimere denne uønskede virkning skal du vende dine jeans indeni, inden du sætter maskinen i. - Hvis et tøj kommer ud af vaskemaskinen med en plet, skal du ikke lægge det i tørretumbleren.

Ellers vil varmen få pletten til at sætte sig, og det bliver meget sværere at slippe af med det. - Både håndrensemiddel og hårspray er kraftige opløsningsmidler, der kan hjælpe dig med at fjerne pletter fra dit tøj! Blød pletten i blød med et af disse produkter, lad den sidde i ca. 10 minutter og vask den som normalt. - Skær en citron eller to i skiver og smid stykkerne i en gryde vand.

Kog vandet, sluk for varmen, og sæt dit hvide tøj på er blevet kedeligt i gryden. Lad det suge i en time, og vask det derefter af som normalt. Du skal dog sørge for, at stoffet tåler varmen. - Hvis dine jeans har pletter på græsset, skal du blande 2 spsk hydrogenperoxid med 1 spsk opvaskemiddel.

Påfør denne blanding på græspletterne, lad den suge, og vask derefter dine jeans, som du normalt ville. - For at slippe af med irriterende gule armhulepletter på dit tøj skal du svømme det berørte område med en opløsning af bordsalt og varmt vand og derefter vaske som normalt. - Du kan også hælde en opløsning af lige store dele vand og hydrogenperoxid på svedpletterne og lad det stå i en halv time før vask, men brug IKKE denne metode på farvet tøj! - At gnide lidt hvidvineddike en ectly i armhulerne inden vask er en anden effektiv måde at få dit tøj pletfri igen.

Og det slutter dette segment af tøj

Hvad med dig? Kender du andre vasketip, som du kan dele? Så lad mig det vide i kommentarerne! Hvis du har lært noget nyt i dag, kan du lide denne artikel og dele det med en ven. Men - hej! - Spark ikke den røv endnu! Vi har over 2.000 seje artikler at se, alt hvad du skal gøre er at vælge den venstre eller højre artikel, klikke på den og nyde! Bliv på den lyse side af livet!

Hvordan fjerner du affedtningsmiddel fra tøjet?

Bagepulver er et almindeligt køkken hæfteklammer, der bruges til madlavning, deodorisering og også til rengøring. Du kan bruge bagepulver på to måder som enaffedtningsmiddel til tøj. Til mindre fedtpletter, tilsæt en kop bagepulver til en mængdevasketøj; bagepulver løfter fedtet fra tøjet i lasten.

Velkommen tilbage til Gentleman's Gazette! I dagens artikel skal vi diskutere en række teknikker, der er absolut nødvendige for at holde dit tøj bærbart så længe som muligt, og hvordan man fjerner enhver form for pletter, du måtte støde på. Denne artikel er en del af en serie om pleje af tøj; Tidligere episoder af serien handlede om at fjerne den muggen lugt fra vintagetøj, vaske og pleje uldtrøjer og nogle billige og lette vasketøjshacks. Du kan finde disse artikler ved at klikke på bannerne til højre.

Dagens artikel er den sidste del af denne serie og dækker som nævnt ovenfor pletfjerning. Uanset hvor forsigtig en mand kan være med sit tøj dagligt, er lejlighedsvise pletter uundgåelige, det være sig fra en plade spaghetti og spontane dækskift på siden af ​​vejen eller virkelig når som helst med et lille barn, du vi er nødt til at støde på en hård plet på et eller andet tidspunkt. Heldigvis behøver pletfjerning ikke være besvær eller omfatte renseri.

Så længe du forstår noget grundlæggende kemi, er du klar. For det første er her en oversigt over de fire grundlæggende typer af pletter, du generelt vil støde på. Pletter kan være organiske eller uorganiske i naturen og kan derfor eller måske ikke være fede.

Med andre ord er de fire typer pletter organiske, uorganiske, olieagtige og olieagtige uorganiske. Som eksempler på hver af disse betragtes pletter fra levende organismer inklusive planter som organiske, såsom græspletter, blod eller rødvin. I mellemtiden er pletter fra menneskeskabte materialer uorganiske, såsom blæk, opløsningsmidler eller maskinstøv.

Fedtede organiske stoffer er ting som grillsauce eller svedpletter, og fedtede uorganiske stoffer er generelt kosmetik som læbestift. Når det er sagt, er der et par undtagelser for så vidt angår behandlingen. Kaffe og te behandles for eksempel som uorganiske stoffer.

For sådanne undtagelser og under alle omstændigheder gør det aldrig ondt at undersøge lidt på internettet, men generelt er her de bedste teknikker, vi har fundet for at slippe af med alle disse forskellige typer pletter. For det første behandles traditionelle organiske pletter bedst med varmt vand og et stof, der almindeligvis markedsføres som et blegemiddelalternativ. Blegemiddelalternativ og iltblegemiddel er markedsføringsnavne for et stof, der videnskabeligt er kendt som natriumpercarbonat eller kortfattet SPC.

Det er den aktive ingrediens i rengøringsmidler som Oxiclean, men mens disse typer kommercielle rengøringsmidler normalt indeholder fyldstoffer, er SPC mest effektiv i sin rene form. Her er et relateret punkt, så længe vi taler om blegealternativer, skal du aldrig bruge traditionel klorblegemiddel på dit tøj. Ikke til pletter og ikke til lys.

De fleste hvide tøj behandles faktisk med midler, der kaldes optiske blegemidler eller optiske blegemidler. Ikke alene er klorblegemiddel skadeligt for kroppen, hvis det indtages ved langvarig kontakt, det kan også fjerne disse optiske lysemidler fra tøjet, hvilket får dem til at se mindre hvide ud og kan beskadige fibrene i tøjet over tid. Så blegemiddelalternativ, eller SPC, som vi kalder det i resten af ​​artiklen, er vejen at gå.

For at behandle en organisk plet skal du først placere et håndklæde på din arbejdsflade. Faktisk er det en god ide at lægge et rent håndklæde ned for enhver af de typer pletter, vi ønsker at dække. Dernæst tilføj noget SPC, vi brugte ca. 1/2 hætte i et bassin med varmt vand og rør for at opløse det fuldstændigt.

2017 tour de france praktikophold

Våd derefter det farvede område af det relevante tøj grundigt med blandingen af ​​varmt vand og SPC. Læg tøjet fladt på håndklædet, og blæk pletten forsigtigt med et rent bomuldshåndklæde, vaskeklud eller håndklæde. Du kan også bruge en vasketøjssikker pletbørste på de fleste stoffer, som vi gør her.

Undtagelser er uld og silke, da disse stoffer ofte er mere sarte, vil vi behandle dem separat senere i artiklen. Når du har forbehandlet din plet på denne måde, kan du vaske den normalt i din maskine, og hvis du vil, kan du også tilføje lidt mere SPC direkte til maskinens tromle under vaskeprocessen. Dernæst fjernes almindelige uorganiske pletter som blæk bedst med et opløsningsmiddel.

Gnidningsalkohol eller teknisk set isopropylalkohol er bedst her. Du kan dog også bruge forskellige stoffer såsom almindelig vodka. Påføring af alkohol på pletten med en sprayflaske fungerer godt, hvorefter den forsigtigt kan tørres af.

Vask derefter som normalt og som før, hvis du vil tilføje noget SPC til maskinen. Alle fedtede pletter, hvad enten de er organiske eller uorganiske, behandles bedst ved først at håndtere olien. Da olier ofte omgiver andre farvestoffer, vil vi betragte disse pletter som en pletesandwich bestående af et lag olie, lag af plet, lag af olie.

For at fjerne det første lag olie skal du fylde en sprayflaske med en opløsning af 50 procent hvid eddike og 50 procent vand. Sprøjt olien på pletten, og fjern den derefter. Faktisk er det her, hvor brug af en pletbørste kan fungere bedst.

Påfør derefter lidt vand sammen med vaskemiddel eller, endnu bedre, sæbeflager og skrubbe igen for at behandle det primære lag af pletten, og spray det sidste lag olie igen med din vand- og eddikeopløsning, og dab eller skrubbe en sidste gang. For at afslutte her gættede du det! Vask normalt med valgfri SPC. Endelig lægger vi særlig vægt på svedpletter i dette afsnit, da de ofte er en kombination af fedtede organiske stoffer og aluminiumet, der findes i mange kommercielle antiperspiranter.

De behandles bedst med en kombination af SPC og en pletfjerner. Påfør et par dråber pletopløsningen på svedpletten, og tilsæt derefter en knivspids. Du skal lave en pasta ved hjælp af enten din finger eller din pletbørste.

Lad denne pasta sidde i mindst 20 minutter eller mere, hvis du foretrækker det, og skyl den derefter af med varmt vand. Faktisk fungerer kogende vand fra en kedel bedst her og vask det derefter som sædvanligt med valgfri produktresumé. Her er et relateret tip til at forhindre, at pletter vender tilbage på disse beklædningsgenstande.

Du kan sprøjte de berørte områder med din eddike-vandopløsning, inden du vasker dem i din maskine som normalt. Hvad med behandling af pletter på uld og silketøj? Som nævnt tidligere er disse typer tøj normalt mere sarte, så du ikke ønsker at anvende SPC direkte på dem eller skrubbe med en pletbørste. Det er bedst at suge disse stoffer i blød i vand med en lille pletfjerner og derefter vaske som normalt.

Når disse beklædningsgenstande lægges i vaskemaskinen, skal de naturligvis pakkes hver for sig og tæt i tøjposer med mesh. Du kan tilføje noget SPC til maskinens tromle under vasken, hvis du ønsker det, da den lave koncentration og den minimale direkte kontakt ikke vil være alt for slibende. For mere information om vask af silkeuld og andre sarte stoffer, her er nogle tip fra vores tidligere artikel om vask af trøjer.

Her er et par sidste tip til i dag. Uanset hvilken type plet og den resulterende fjernelsesmetode, skal du vide, at du ikke bør forvente, at pletten fjernes helt, når du skrubber. Sig snarere til ca. 80% reduktion i pletens synlighed, og vask derefter maskinen, og resten skal komme ud.

Som vi sagde i vores sweaterartikel, bør vask i det varme med ekspressindstillingen være nok til de fleste tøj, og du kan altid tilføje lidt SPC til tromlen, hvis du ønsker det. Når alt kommer til alt kan det godt være, at en bestemt plet ikke kun er en af ​​de pletter, vi dækkede her i dag. Så hvis du har prøvet en metode til fjernelse, og pletten ikke er kommet helt ud, skal du bare prøve en eller flere af de andre fjernelsesmetoder, og i sidste ende skal du få succes.

Som et eksempel på behovet for at bruge flere metoder fandt vi, at både fyldepenblæk og læbestift, som vi brugte til demonstrationsformål i denne artikel, var særligt elastiske. De kom ikke ud med hver af de første metoder, vi anbefalede, så vi brugte et par andre metoder til at få dem ud. Vi tror, ​​de er omkring 80% tærsklen, vi har ledt efter, og når de lægger dem i vaskemaskinen, skal det fjerne de resterende pletter.

Med disse teknikker i dit arsenal bør pletter ikke længere udgøre en væsentlig trussel mod dig eller dit tøj, og du bør være i stand til at tage sig af dem i dit eget hjem. Som jeg sagde i begyndelsen af ​​artiklen, skal du sørge for at tjekke de tre foregående dele af denne tøj- og tøjplejeserie her. Hvilken af ​​de teknikker, vi præsenterede i dag, overraskede dig mest, og har du alternative teknikker til farvning? Afstand, som vi ikke nævnte her? Hvis det er tilfældet, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor, og som altid, glem ikke at abonnere på gentleman's Gazette YouTube-kanal og tryk på det lille bellicon for at få disse artikler direkte til din indbakke.

I dagens artikel bærer jeg et tøj, der normalt kunne bæres rundt i huset, og jeg tager en dag på at tage lidt af den nødvendige tøjpleje. Min mellemblå cardigan er især uformel på grund af sine to lommer foran. Jeg bærer den over en Charles Charles Tyrwhitt-skjorte med et rutet mønster i blåt og hvidt har skjorte franske manchetter, men i dag bærer jeg dem i konfigureret tønde, så de passer bedre under sweaterens ærmer. mine manchetknapper er vintage sølv og har et simpelt geometrisk mønster at rutemønsteret på min skjorte supplerer mine enkle brune bukser godt med min skjorte og cardigan, og du kan se vores artikel om, hvordan du effektivt kan kombinere brun og blå for at matche dette farveskema, mine sokker er solide blå, men en subtil stribe i vævet men hvis du er på udkig efter andre typer tilbehør Hvis du vil se manchetknapper og bindestifter, kraveklip, boutonnieres, lommeruter osv., skal du bare stoppe her i Fort Belvedere Shop

Hvordan rengøres cykelfedt?

At fjerne virkelig hårdtfedtpletter, prøv at lave en tyk pasta ved hjælp af en lille mængde opvaskemiddel og lidt bagepulver. Brug en gammel tandbørste til at skrubbe pastaen forsigtigt ned i pletten. Skylfedtplet med koldt vand.

Nogle gange har din cykel bare brug for en virkelig grundig rengøring, især når du har en stor begivenhed som en sport eller et løb. Først skal du køre en spand varmt sæbevand. Jeg laver altid vaskemiddel, fordi der altid er noget i mit hus.

Hvis du er mere organiseret, kan du bruge en bestemt cykel eller bilsæbe. Jeg har aldrig haft et problem med dette før, så det er op til dig. Det er vigtigt, at det er varmt, da det vil få fedt og olie meget bedre.

Før din cykel bliver våd, skal du dog først dekantere noget affedtningsmiddel i en gammel gryde. En halv gammel vandflaske fungerer særligt godt Pro-mekanik tip, fantastisk Nu bruger jeg bare den gamle pensel til at male affedtningsmidlet generøst på kæden, nogle mennesker sværger, at de skal tage kæden af ​​for at rense den grundigt. Jeg er uenig og mere end det jeg er ret overtroisk over, hvor mange gange du klipper den og derefter endda sætter strømmen sammen igen, så jeg prøver at undgå det og bare male, male. Efter at kæden er grundigt overtrukket med affedtningsmiddel, skal du tage en fladskruetrækker og bare gå rundt om støttehjulene bare for at skrabe alt snavs af, og så får jeg lidt mere affedtningsmiddel sparsomt - så til sidst også på kæderinge.

Nu hvor fjernelsen er det. Det er tid til at rengøre resten af ​​cyklen med en gammel bilsvamp. Jeg starter cyklens forside og arbejder derefter baglæns og nedad for at få masser af sæbevand på den. Når du kommer til drivaggregatet, bytter jeg min rene bilsvamp ud med fede gamle, jeg finder kæden på den store ring meget lettere at rengøre på ydersiden af ​​kæden, men for at komme ind skal medtage din svamp et andet sted, der nu er blevet temmelig ren, hvis det tager lidt mere, skal du bare anvende lidt mere affedtningsmiddel og lade det arbejde igen.

Nu når jeg kommer tilbage, bruger jeg min rene svamp, og den skal være temmelig uberørt. Nu er det tid til at henvende sig til skifteren og kæderingen. Denne lille børste var et fremragende køb, da den går ind lige der.

Sørg for at fjerne affedtningsmidlet rigtigt grundigt, når du har renset det til et tilfredsstillende niveau. Enhver affedtningsmiddel, der er tilbage der, ødelægger dybest set ethvert smøremiddel, du anvender bagefter, så sørg for at det skylles grundigt og grundigt af. Nu vil jeg rette opmærksomheden mod hjulene, tage den forreste ud og derefter begynde at rense rammen og forhjulets gafler, som du kan få fra os, hjulet var i.

hvordan man kommer i form uden et motionscenter

Vær også særlig opmærksom på kalibrene. Nu vender jeg opmærksomheden mod forhjulet, og jeg sørger for, at jeg er renere, så jeg er ekstra forsigtig med at rengøre sidevæggene på Blackwall-dæk ikke så stort et problem, men hvis du har hudvæg dæk, din cykel vil aldrig se ren ud med beskidte sidevægge. Rengør derefter egerne, og afslut derefter navet. Slip nu også baghjulet ud.

Hvis du ikke har en arbejdsstand, skal du ikke sætte cyklen på hovedet på sædet, og der er STI'er. Placer det i stedet på toppen af ​​gaffelbladene og -bremserne, og læn det derefter mod noget andet. Bare for at holde cyklen lidt renere.

Gå hen til baghjulet på samme måde som forhjulet. Den eneste forskel er kassetten. I modsætning til kæden vil dette sandsynligvis drage fordel af rengøring.

Jo dyrere din kassette er, jo sværere er det faktisk at få den ren, men i dette tilfælde prøver jeg bare affedtningsmiddel og derefter en klud, du kan bare passe ind mellem tandhjulene og rense den på den måde tilbage i cyklen skulle være ret uberørt nu, så alt hvad vi skal gøre er at udskifte vores spand snavset sæbevand med rent vand og skylle cyklen. Du kan også bruge en slange på dette tidspunkt. Nogle mennesker bruger højtryksrensere, men når du gør det, skal du bare være lidt forsigtig, især med sarte lejer, så du ikke sprænger alt fedt ud og fjerner komponenterne helt.

Det er ikke ligefrem et problem, men det vil give dig mere vedligeholdelse i det lange løb. Cyklen er ret uberørt bortset fra en skurrende ting. Nu har du bemærket, at Tom Last kører rundt på en beskidt bartape.

Nu er der ikke meget, du kan gøre for at få det rent, især hvis du kører whitebartape, og det er derfor, de fleste sandsynligvis bruger sort, men du vil give det atry soap ikke fungerer, så prøv wd -40 og derefter med albue fedt . Så cyklen er ren, men dit job er ikke færdigt endnu. Vi skal se på et par små dele, så vi kan slippe forhjulet igen og kontrollere dækket for skarpe genstande i slagtekroppen.

Hvis der er noget, kan du bare enten tage det eller et billede og lirke objektet ud. Hvis hullet er for stort, og du er bekymret, kan du altid tage en lim lim fra dit reparationssæt til nedbrydning og bare lim dækket sammen igen. Hvis det er for dårligt, bliver du nødt til at udskifte hullet, så det bliver helt fint, nu kan du naturligvis gentage processen på dit baghjul, og mens hjulene er ude, vil du ofte kontrollere dine bremseklodser, hvis du har aluminiumsfælge, de kile små metalstykker i dem, og så kan du lirke snavs indefra.

Det er virkelig meget vigtigt, hvis du også bruger carbonfælge, fordi det er en dyr fejl, hvis du lader nogen splinter eller lignende i dine puder. Nu til gensmøring. Brug det smøremiddel, du kan lide.

Jeg ved, at mine fem minutters tip til rengøring af cykler ikke fungerer på min WD40, fordi vi brugte kædeaffedtningsmiddel, så dette holder bare ikke, så jeg har en tendens til at bruge et vådt smøremiddel, bare fordi jeg lever, og den stil, jeg kører på, gør jeg ofte , men hvis du er heldig nok til at leve tørt hvor som helst, skal du bruge tørt smøremiddel. Tag din klud og tør bare det overskydende af, og det vil tage luft og give derailleurs noget sportif eller dit løb, ellers er det fint bortset fra det lurvede styretape, jeg skal skifte til Tom Last. For mere dybdegående rengøring og vedligeholdelse, klik her eller for en hurtigere og hurtigere rutine, tjek min fem minutters snyderguide der.

Hvilket fedt skal jeg bruge på min cykel?

-Cyklerder har keramiske lejer har brug for keramikfedteller keramisk sikkerfedtfor at maksimere ydeevnen samt beskytte lejerne mod unødvendigt slid.

Får Hairspray fedt ud af tøjet?

FedtRengøringsmetode:Hårspray

Metoden: Læg det snavsedetøjpå et papirhåndklæde og mætt pletten medhårspray. Lad det sidde i 30 minutter, vask derefter i varmt vand. Hvis du stadig kan sefedtpletten, spray igen og lad den sidde i yderligere 30 minutter.Gørtør ikke genstanden, før pletten er løftet.
6. nov. 2020 g.

Hvad fjerner cykelfedt fra hænderne?

Detbedste måde at fåfedtafdine hænderer ved at gnidedine hændergrundigt med en blandingafbagepulver, sæbe og vand. Simpelthen støvdine hændermed bagepulver, tilsæt lidtafsæbe og vand, og begynd at vaskedine hænder. En anden mulighed er at oprette en sådan blanding i en skål og anvende den pådine hænder.

Hvad kan du bruge i stedet for cykelfedt?

Men nogle af desmøremiddelmulighederne vil faktisk nedbryde smøremidlerne. Så bortset fra mærkecykelkædesmøremiddel, de mest almindelige muligheder, folk vælger, inkluderer olivenolie, husholdningsfedt og madolie. Hovedårsagen erdeer alle lettetiladgang derhjemme.

Hvor smører jeg min cykel?

Detbedste måde at anvende glidecreme på erdin cykeli et stativ ellerdetbaghjulet slukketdetjord. Påfør en dråbe smøremiddel i hvert kædeled og arbejddetpedaler gradvist rundt, indtil du har gennemført hvert afsnit.29. aug 2019

Hvilke pletter fjerner Hairspray?

Den hemmelige ingrediens iHårspray: Alkohol

Permanent og kuglepenblæk er oliebaserede blæk og derespletterkan nogle gange værefjernetved at bruge spritalkohol påført med en vatpind eller vatpind.Hårsprayplejede at indeholde alkohol, som var den hemmelige ingrediens, der gjorde det muligt at få blæk udpletter.
5. feb 2021

Fjerner Hairspray olie?

Tro det eller ej,hårspray kanfaktisk arbejde forfjernefedtpletter. Brug din fedtplet med kraftigthårsprayved hjælp af et papirhåndklæde mellem stoffet og sprayen. Lad det bløde i tredive minutter, og læg det derefter i vaskemaskinen til en regelmæssig vask.

Kan du holde cykelfedt ud af tøjet?

Det kan være frustrerende, men du kan ikke bare smide din pålidelige cykel væk for at holde dit tøj væk fra de stædige fedtpletter. Der skal være en anden måde at beholde begge dele, og heldigvis er der altid en løsning på ethvert problem. Du behøver ikke at kassere tøj, fordi der er mange metoder til at fjerne pletter.

Hvad er den bedste måde at fjerne fedt fra tøjet på?

Bedst til: friske fedtpletter på bomuld og syntetiske stoffer. Gnid lidt opvaskemiddel ind i pletten. Opvaskemiddel er en god fedtfjerner på tøjet, fordi det er designet til at skære fedt og fedt på snavsede retter. Skyl pletten godt med koldt vand.

Hvad er den bedste måde at rengøre en cykelkæde på?

Du kan rengøre din cykelkæde med en grundlæggende klud eller klud. Dette er den tid, hvor de pålidelige affedtningsservietter også er nyttige. Brug en klud / aftørring til at rense fedtet fra kæden, kæderinge og andre fedtede dele ved at anvende en generøs mængde cykelrengøringsopløsning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.