Vigtigste > Cykler > Omvendt styrecykel - besvare spørgsmålene

Omvendt styrecykel - besvare spørgsmålene

Kan du cykle baglæns?

Efter otte lange måneder kørte Sandlin endeligbaglæns cykel. Han siger, at der var et øjeblik, hvor hankunneføler en sti i hans hjerne låse op. Det tog noget tid at opnå reel kompetence, men med udholdenhed mestrede han endeligridningdetbaglæns cykel.

Hej, det er mig Destin. Velkommen tilbage til Smarter hver dag. Du har hørt folk sige, 'Det er som at cykle', hvilket betyder, at det er virkelig nemt, og du kan ikke glemme, hvordan man gør det, ikke? Men jeg har gjort noget.

Jeg gjorde noget, der skadede mit sind. Det skete på gaderne i Amsterdam, og jeg var ærligt talt virkelig bange. Jeg kan ikke cykle som du kan.

Inden jeg viser dig artiklen om, hvad der skete, er jeg nødt til at fortælle dig historien bag mange seks-årige med en MacGyver-mulle jeg lærte at cykle, da jeg var meget ung. Jeg havde lært en livsfærdighed, og jeg var virkelig stolt af det. Alt ændrede sig imidlertid, da min ven Barney ringede til mig 25 år senere.Uanset hvor jeg arbejder, er svejserne genier, og de kan lide at joke om ingeniørerne. Han havde en udfordring for mig. Han havde bygget en speciel cykel, og han ville have mig til at køre på den, styret til venstre, cyklen skulle gå til højre.

Hvis du drejer det til højre, går hjulet til venstre. Jeg troede, det var let, så jeg hoppede på cyklen for at vise, hvor hurtigt jeg kunne slå dette. - Og her er han, mine damer og herrer, Mr.

Destin Sandlin. Første forsøg på en cykel - Ja, ja. Jeg kunne ikke.Jeg kan se mig selv grine, men jeg er virkelig frustreret. I det øjeblik havde jeg en rigtig dyb åbenbaring. Min tænkning var gået i stå.

Denne cykel afslørede en meget dyb sandhed for mig om cyklen, men jeg forstod det ikke. Så at vide er ikke forståelse. Jeg ved, hvad du sandsynligvis tænker.

Destin er sandsynligvis bare en ukoordineret ingeniør og kan ikke. Men det er slet ikke tilfældet. Algoritmen forbundet med cykling er bare så kompliceret i din hjerne.Tænk over det. Nedadgående kraft på pedalerne, lænet hele kroppen, trækker og skubber i styret, cirkulær procession i hjulene, hver eneste kraft er en del af denne algoritme, og hvis du ændrer en del, påvirker det hele kontrolsystemet ikke så ofte endelige udsagn, men Jeg fortæller dig om et øjeblik, at du ikke kan køre på denne cykel. Du tror måske, du kan, men du kan ikke.

Jeg ved det, fordi jeg ofte bliver bedt om at tale på universiteter og konferencer, og jeg tager min cykel med mig. Det er altid det samme. Folk tror, ​​at de prøver et trick, eller de vil bare trække det af.

Det virker ikke. Din hjerne kan ikke klare det for to hundrede dollars bare for at køre den cykel 10 meter over scenen. Alle troede, han kunne gøre det.

Nej Nej Nej. Du forstod ikke Så sådan, ikke sådan.

Okay, når du er klar. Husk, du skal holde fast på dine fødder. Du skal i det mindste begynde at rulle.

Og slukket. Hold fødderne på pedalen, gå. Bare hold dine fødder på pedalerne.

Okay en gang til. Når du har en stiv tankegang, kan du nogle gange ikke ændre det, selvom du vil. Så her er hvad jeg gjorde.

Det var en personlig udfordring. Jeg blev herude i denne indkørsel og øvede mig i ca. 5 minutter hver dag. Mine naboer gjorde narr af mig.

Jeg har haft mange vrag. Men efter 8 måneder skete det. En dag kunne jeg ikke cykle, og den næste dag kunne jeg.

Det var som om jeg kunne mærke en slags sti i min hjerne, der nu var låst op. Det var virkelig underligt. Det er som om der er denne sti i min hjerne, men hvis jeg ikke passede nok nok på det, ville min hjerne let miste den neurale sti og springe tilbage på den gamle vej, den var mere fortrolig med.

Enhver lille distraktion, som en mobiltelefon, der ringer i lommen, vil straks kaste min hjerne tilbage til den gamle kontrolalgoritme og ødelægge mig. Men i det mindste kunne jeg køre det. Min søn er genetisk tættest på mig, og han har kørt på en normal cykel i 3 år, det er mere end halvdelen af ​​hans liv.

Jeg ville vide, hvor lang tid det ville tage ham at gå baglæns, så jeg fortalte ham, at hvis han lærte at gå baglæns, kunne han tage det til Australien og møde en rigtig astronaut, vil du give op? - Nej. - Fortsæt. Sådan starter det.

Se det her. Dette er sådan en big deal. Stå op, du har det.

Så du hans? Hjernen forstået? Så han, om .. Hvor mange uger har vi gjort det? To uger? Om to uger gjorde han noget, der tog mig 8 måneder at gøre, hvilket viser, at et barn har mere neural plasticitet, siger jeg det endda? Som voksen.

Fra dette eksperiment er det klart, at børn har meget mere plastiske hjerner end voksne, så det bedste tidspunkt at lære et sprog er, når du er et lille barn. Okay, dagens cykelprotokol. Jeg kan ride roligt, jeg kan gå hurtigt, jeg tror eksperimentet er slut.

OK, nu er jeg i Amsterdam, en by der har flere cykler end folk. Spørgsmålet er, kan jeg køre på en normal cykel nu. Jeg mener, brugte jeg hele tiden på at lære at cykle, når jeg går tilbage og prøver at cykle? normal vil ødelægge min hjerne.

Så jeg tweetede et smartere hver dag .. Meetup hvis du vil.

Og jeg vil se, om nogen bringer en cykel, og jeg prøver at køre på en almindelig cykel. Det er baglæns, det er baglæns. Dette var et af de mest frustrerende øjeblikke i mit liv, jeg har kørt på en normal cykel siden jeg var seks år gammel, men i det øjeblik kunne jeg ikke gøre det mere, jeg tog af sted Men for at bevise at jeg kunne slippe min hjerne med en kognitiv bias, men på dette tidspunkt er jeg ret sikker på, at alt hvad jeg har bevist, er, at alt hvad jeg kan gøre, er at omdøbe denne bias.

Så hvad du ikke kan se, er at der er en gruppe mennesker der ser på mig. Når jeg ser på den mærkelige amerikaner, der ikke kan cykle, fordi de synes, jeg er dum. Men jeg er faktisk to niveauer dybt, fordi jeg har lært, og jeg har ikke lært.

OKAY. Efter at have narret mig selv i 20 minutter, klikkede min hjerne pludselig tilbage på den gamle algoritme. Jeg kan ikke forklare det, men det skete i et meget specifikt øjeblik.

Jeg har det, jeg har det, jeg har det, jeg er tilbage. Åh, det klikkede. Det klikkede.

Jeg har det, jeg har det Okay der er det. Det var øjeblikket. Okay, jeg kan cykle.

Jeg forsøgte at forklare dette for folk omkring mig, men de forstod det bare ikke. De troede, at jeg havde forfalsket de sidste 20 minutter, og jeg kunne ikke få nogen til at tro mig. Det så ud som om jeg forfalskede det, gjorde det ikke.

Du tror, ​​jeg forfalsker. Du tror ikke på mig - Det så så mærkeligt ud - Du tror jeg lyver, ikke sandt.

Jeg lyver ikke. Jeg følte mig som den eneste person på planeten, der nogensinde havde glemt at cykle, og jeg kunne ikke fortælle nogen, fordi alle bare vidste, at du ikke kan glemme at cykle. Så jeg lærte 3 ting fra dette eksperiment.

Jeg har lært, at svejsere ofte er klogere end ingeniører, det er hvad jeg har lært. Viden er ikke altid forståelse, og jeg har lært, at sandhed er sandhed. Uanset hvad jeg synes om det.

Så vær meget forsigtig med, hvordan du fortolker ting, fordi du ser verden med en bias, uanset om du tror, ​​det er dig eller ikke Destin, du bliver klogere hver dag, vær fint. OK, hvis du vil støtte Smarter hver dag, kan du downloade en gratis lydbog på audible.com/smarter. Det var fantastisk.

Hvis du tænker over det, måtte jeg lære at køre på en anden cykel, og min søn gjorde det også, men C-kommandør Hadfield måtte lære at køre et andet rumskib. Ikke kun det, men også en anden type rumstation. Han var på Mir og den internationale rumstation.

I hvert fald, hvis du vil støtte Smarter hver dag, hørbar. com / smartere, en astronaut guide til livet på jorden. Jeg er Destin, du bliver klogere hver dag.

genopbygge cykler

Hav en god en. Alt er forkert

Min instinktive reaktion er forkert. (Destin) Hvorfor ikke? Kør det. Du bygger det bare? - Jeg kan ikke køre det, jeg bygger det bare.

Hvad er bagud hjernecykel?

Eksperimentet hængte på encykelspecielt designet til at svinge til højre, når du drejer styret til venstre, og til venstre, når du drejer styret til højre. Du kan ikke køre på dettecykel, Forsikrer Sandlin trygt sit publikum om den brugerdefinerede krydstogt.5. 2015.

Skader pedal baglæns en cykel?

Hvis du taler fast gear,pedal baglæns erdybest set det samme sompedalerfremad, undtagen dincykel vilrejse den anden retning. Naturligvis detteviljevære vanskelig at kontrollere ogviljesandsynligvis resultere i at du går ned og beskadiger dincykel.

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. Derfor har vi indgået et samarbejde med en af ​​de førende urologer her i Storbritannien - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solid og praktisk rådgivning, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring til at tro på, hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på en cykel, og det færdig er et tæt på en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Under alle omstændigheder, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er urinrøret, som forbinder blæren med omverdenen via penis.

Perineum indeholder også de store blodkar og pudendalnerven, som giver området en fornemmelse og dermed også hjælper med erektion. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form synes det rimeligt at skabe forbindelse mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog, at Anthony nedbryder dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarige skader, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en mærkelig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have cyklet, hvad er den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Nu hvis du kommer på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshed derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og i betragtning af hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være: 'Åh, dette er min sadel bare på grund af cykling.' Det skal være sådan, at jeg ikke begraver mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud. Du synes godt med det faktum, at det ville være ret vanskeligt at påføre den slags skade på din pubic nerve, som derefter ville føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den mærkelige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktion.

Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion. Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektil dysfunktionsbehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld.

Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer.

hvad er v ups

Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatacancer udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes forkert for prostatacancer. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der bruges som PSA kaldet hæve blodprøven kunstigt en prostataspecifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel masse tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det er det påvirket.

Det er lidt, men hvis du ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatakræft, cykling og motion gør ingen forskel for indikatorerne for prostatakræft, så cykling er god, det gør dig bedre, det forbedrer din kardiovaskulære sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det har ke indvirkning på upassende screening af prostatakræft. Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft.

Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det. Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Det første du skal være opmærksom på nu, er nogle af symptomerne, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen Så skal du se enten en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen.

Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen. Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det.

Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt. Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler på tidlige tilfælde, du kender, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne. Men bestemt hvis du kommer forbi 50, skal du tænke over det, og hvis du har nogen bekymrende symptomer, rådgiv ikke panik, ikke begrav dit hoved i sandet og drik en rimelig diskussion og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for det, så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatacancer, men prostatacancer er et stort problem for en stor del af cyklisterne bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og så har brug for tænk over det Nå jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp n når vi har brug for det, fordi vi ikke At få tynde gs er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for.

Nu sendte jeg sandsynligvis lidt for meget information om at fortælle dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror på den note, måske skulle vi alle prøve at føre en samtale med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden, i det mindste chat om denne artikel tror jeg, det ville være et positivt sted at starte. Sørg også for, at det giver mig store tommelfinger op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan klare det første problem med døvhed direkte.

Er pedal baglæns dårligt for cyklen?

Det lyder måske lidt, um, tværtimod, men forskergruppen siger detpedal baglænskunne være gavnligt for cyklister ved at ændre måden, hvorpå benmuskulaturen stimuleres, ligesom maratonløbere drager fordel af at arbejde sprints til træningssessioner, og vægtløftere drager fordel af små ændringer i barbellgreb.25. 2015.

Hvordan lærer hjernen at cykle?

Når man tilegner sig en ny færdighed somkører på cykel, lillehjernen er den del afhjernebehov forlæreden koordinerede bevægelse. Vi fandt ud af, at der er en celle, der strukturerer signaludgangen fra lillehjernen til en bestemt kode, der er indgraveret som hukommelse for en nyuddannet motorik. ''17. 2009.

Hvad er en hjernecykel?

DetHjernecykelaf Motion Fitness er en sjov og nem at bruge træningcykelder kræver, at brugeren skal pedalerecykelfor at bruge pc'en. Det leverer et komplet sæthjernestimuleringsøvelser designet til at holde dinhjerneskarp, sund og ungdommelig, plus giver dig en mere aktiv og afbalanceret livsstil.

Er det godt at træde baglæns?

Pedal baglænspå en motionscykel er mulig og har endda nogle positive fordele for din krop.Pedal baglænshar fordele som bedre quadriceps-aktivering, højere kaloriebrug og lægger mindre pres på dine knæ. Mekanisk er det ikke et problem og beskadiger ikke din cykel.

Hvorfor kan du træde baglæns på en cykel?

Frihjulet tillader fremadgående pedalering for at låse og kørecykel, men drejer frit, når den vendes. Noget BMX-stilcykler(og børncykler) har coasterbremser, hvorhvis du træder baglæns(godt normalt degørfaktisk ikkepedal baglæns, bare bevægelsen er begyndt) og den bremsercykel.22 2011.

Hvorfor går cykelpedaler baglæns?

De fleste cykler har en frihjulsmekanisme. Når du træder fremad, går de i indvendige tænder med ting, der kaldes paler. Når rytteren stopperpedaldetcykelvil kyst. Det hererfordi tænderne, som palerne griber ind ierrampede på den ene side og skub palerne op af vejen.

Skifter du gear, mens du træder på pedalerne?

Regel 1.Dumå værepedal, når du skifter gear. hvisduklik på skifterne udenpedal, detgearvil ikkelave omså længedu gørStartpedalognår du gør det,duJeg vil høre nogle meget foruroligende lyde.Duheller ikke vilflyttedetgear mensstå stille.

Hvordan påvirker styring cyklens retning?

Den næste ting at overveje er gaffelens indflydelse og mere specifikt mængden af ​​sti, den skaber. Når kontaktplasteret for et hjul går bag en gaffels styreakse, vil det have en tendens til at tilpasse sig cyklens retning (som hjulene på en indkøbsvogn eller en kontorstol).

Ved du, hvordan man cykler baglæns?

For at undgå dette skal du annullere og logge ind på YouTube på din computer. Der opstod en fejl under hentning af delingsoplysninger. Prøv igen senere. Her er en universel sandhed, som vi alle kan stole på: alle, der har fået mulighed for at lære at cykle, ved hvordan de gør det.

Hvordan påvirker styrets bredde styringen på en cykel?

Styrets bredde kan have den samme effekt på cykelens styringsrespons som stængelængde. Bredere bjælker spredte hænderne fra hinanden (især når hætter eller dråber holdes), og dette øger størrelsen på cykelens styrebue. Smalle stænger giver en mindre bue og derfor hurtigere og mere følsom styring.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ugentlig krisealder - hvordan løser vi det?

Har Weekly Chris en kæreste? Chris og Datrie har været tæt i et stykke tid nu, de har været på ferie, hængt meget sammen og arbejdet sammen om at skabe indhold. Der er rygter om, at parret dater, men de har ikke bekræftet et forhold.

Chris Horner Doping - Handlingsorienterede løsninger

Brugte Chris Horner peds? Horner har aldrig testet positivt, og han har benægtet nogensinde at have brugt præstationsfremmende stoffer, senest efter hans sejr i de tre uger, Vuelta rejste mistanke. Før denne Vuelta havde han aldrig været en favorit til at vinde en Grand Tour.

Hvor gammel er chris froome - hvordan man håndterer

Hvor meget er Chris Froome værd? Chris Froome nettoværdi: Chris Froome er en britisk cykelrytter, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars.

Hvor er Chris froome fra - almindelige spørgsmål

Hvor voksede Chris Froome op? Froome blev født i Nairobi af britiske forældre, der senere blev skilt, da hans far indgav konkurs. Han og hans mor, der opmuntrede hans ridning, flyttede til Sydafrika, hvor han blev uddannet og begyndte at træne i en alder af 12 år med den kenyanske cyklist David Kinjah. 16.05.2021

Hvor høj er chris froome - enkle svar på spørgsmål

Hvor høj er den gennemsnitlige cyklist? En undersøgelse fra 2017 af Pro Cycling Stats viste, at den gennemsnitlige højde af en WorldTour-cyklist var 5'9. Undersøgelsen viste også, at klatrere i gennemsnit var mere end en halv tomme kortere end sprintere, og at den gennemsnitlige højde af tidsspecialister var en halv tomme mere end andre WorldTour-cyklister.

Chris froome cykelspecifikationer - en løsning på

Hvilken type cykel bruger Chris Froome? Froome kører på Factor's nye OSTRO VAM-ramme i en størrelse 56cm. OSTRO VAM er en af ​​mange gør-det-alle lette, men alligevel aero-cykler, designet til at herske på tværs af alle racerscenarier. 20.01.2021