Vigtigste > Cykler > Opbevar cykel udenfor - hvordan man tackler

Opbevar cykel udenfor - hvordan man tackler

Er det OK at opbevare cyklen udenfor?

Bundlinjen: Efterlad dincykel udenforfor en dag eller to vil ikke skade større. Du kan se tegn på rust efter en uges forsømmelse. Efter en måned idårligtforhold, din elskedecykeldele begynder at nedbrydes.16. okt 2020(dramatisk musik) (mystisk musik) - Før jeg kommer til selve artiklen, vil jeg bare påpege, at dette ikke er skræmmende taktik eller noget lignende, men desværre har vi nogle skruppelløse mennesker blandt os, der ønsker at stjæle vores stolthed og glæde, og hvis du er som mig, har du arbejdet godt og hårdt, så du kan spare for at købe det. Så i dag skal vi se på et par hacks, så du ikke behøver at bære en stor gammel kæde og hængelås rundt med dig på din træningsture. Plus, denne artikel er virkelig bare et forsøg på at stoppe den opportunistiske tyv mere end en professionel, for ærligt talt kommer de igennem næsten alt, hvad du lægger i vejen for dem. (Glad musik) Dette er nøjagtigt når cyklister elsker caféer.

De elsker også kaffe, og de elsker også kage. Så hvis du går på caféen, hvorfor ikke lade din cykel være i det højest mulige gear. Så den store kædehjul og den lille lille tandhjul på bagsiden, så hvis nogen kommer hen og prøver at tage den, medmindre de er bygget som en sporsprinter, ved de sandsynligvis ikke, hvordan gearene fungerer, og de kommer ikke ind være i stand til at trække væk med tilstrækkelig styrke, og du kan bare stoppe dem sådan! (mystisk musik) (optimistisk musik) Nu den næste fik jeg fra en ven af ​​Adam Hansen-kanalen, da jeg så noget på hans twitter-side.

Hvad han gør, når han stopper på en café eller kun midlertidigt på sit fælgbremsehjul, fjerner han faktisk hjulet fra frafaldet, bare skubber det let fremad eller bagud, så dækket faktisk hviler på undersiden af ​​bremsekaliberen eller gaffelkronen , hvilket betyder, at hvis nogen forsøger at stjæle det, når de prøver at få det på, så falder de bare fladt på deres ansigt. Med denne cykel har jeg denne bremse, så noget, du nemt kan gøre, er let at fjerne din aksel, hvilket betyder, at hvis en tyv forsøger at køre på den, forhåbentlig forhjulet falder ud og du lander fladt på dit ansigt , eller du kan bare tage baghjulet ud af frafaldet der også, tænk selvfølgelig. Hvis du strammer gennem akslerne igen, kan det ikke kun få dig øm, men også ud af lommen med nogle mulige skader på cyklen. (mystisk musik) (glad musik) Hvis du har standard fælgbremser, kan jeg selvfølgelig give dig nogle råd bare for at løsne hurtigudløsningsmekanismen på selve tykkelsen, stramme tøndejusteringen helt og derefter prøve at låse hurtigudløsningsmekanismen igen , med det bogstaveligt talt, hvis nogen prøver at sætte af sted på sin cykel, er han på banen med låste bremser.Det vil ikke være særlig let, min favorit, men jeg ser stadig folk gøre det, når de fra tid til anden vender det uden for butikker og caféer, de bare vender deres cykel på hovedet, hvilket er noget for en af ​​disse tyve gør det mere ubelejligt at gå med og tage det med dig. Afhængigt af hvor du skal hen og hvor meget plads du f.eks. Har i lommerne, kan du tage noget som dette, dette er en næsten industriel lynlås, hvis du vil. Dette kommer fra Hiplok og har endda en integreret kombinationslås.

Gå på din café-tur, fordi den sandsynligvis er lille nok til at passe i din jerseylomme, eller endda hvis du er på en togtur, hvor du ikke altid kan holde øje med din cykel, slip en tyv og vær os ærligt, hvis en cyklen er låst, og en ikke, tyven er mere tilbøjelig til at tage den ulåste version. Nu kan du gøre endnu et frækt lille trick med at bruge din hjelmrem og spænde som en midlertidig lås, og mine cykelvenner, vi har en regel, ingen hjelme på cafébordet, så hvorfor ikke bruge det af denne grund? Så bare vikl det rundt om et stelrør, fastgør det til noget, du ikke kan flytte. Så hvis tyven prøver at tage det, kan de ikke. (dramatisk musik) Nu kommer denne sidste lille klump fra min kollega Ollie, der siger, hvorfor ikke skaffe noget papir, lægge alle dine detaljer på det, laminere det og derefter opbevare det i et af stelrørene, skub det ind i det øverste rør, for eksempel Ud af gaffelen og gør det samme.

Så hvis din cykel desværre er blevet stjålet, men heldigvis skal findes af politiet, når du officielt skal identificere den, kan du fortælle dem nøjagtigt, hvor noten er skjult og bevise, at den i det væsentlige er din. Så kunne du selvfølgelig bare bede en af ​​dine venner om at tage sig af din cykel, når du stopper ved en kaffebar, mens du går ind og får noget, og omvendt, bare for at være ekstra sikker. Her er vi, et par sikkerhedshacks, så din stolthed og glæde forbliver lidt mere sikker, når du hurtigt går ind for lidt kaffe og kage.Håber du nød det, lad mig det vide, selvom dine sikkerhedshacks bare er dernede i kommentarerne. Og husk også at lide og dele denne artikel med dine venner, glem ikke også! Tjek GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com, vi har meget, du kan prøve.

Og nu til en anden god artikel, denne gang, hvordan fungerer et frihjul? Hvordan fungerer forskellige typer frihjul? Bare klik her nedenfor.

Kan landevejscykler opbevares udenfor?

På forsiden af ​​at holde dincykel opbevaret udenforer ikke den ideelle løsning. For det første er det ikke så godt beskyttet mod elementerne, hvilket vil påvirke dets langsigtede pålidelighed og vedligeholdelse. Beskyt derefter dincykelmed en dedikeretcykeldække for at forsøge at holde det værste vejr væk.16. mar 2018At tage på et cykeleventyr er noget, som hver af os kan prøve, hvad enten det er en stor tur, måske en overnatningstur eller en fantastisk episk flerdags episk udflugt. At tage på et cykeleventyr er en utrolig utrolig givende oplevelse, og hvis du overvejer at prøve det, kan du gøre det? Tro ikke, at det at hjælpe dig på vej ned ad disse veje er urealistiske rørdrømme, jeg troede jeg ville give du mine bedste tip til, hvordan du tilpasser din cykel, ja, den i din garage til dit eget eventyr Okay for at forklare det hele? Jeg har besluttet at bruge min Pinarello, det er den cykel, jeg bruger til alle mine sædvanlige forlystelser her på gcn. Du ved, jeg bliver ramt af Hank og sprinter lige ind i kaffebaren eller bare kører de lokale baggader i et par lette timer, men i dag gør jeg det klar til eventyr, så den første ting at gøre er opbevaring, hvordan du vil gemme alt dit udstyr på en cykel uden stativ eller bærer bærere? Du kan godt spørge dig selv cykeltasker Cykeltasker giver dig mulighed for at bære en stor mængde udstyr, der er klogt fastgjort til tasken o rammen på din cykel uden bagagebærer, som min racercykel ikke har, så de er gode, så her har en sædetaske, en rammetaske og en styretaske, og disse tasker er designet til at bære størstedelen af ​​dit udstyr, når du går på eventyr, så ting som toiletartikler, reserve tøj, reserveudstyr til din cykel måske en sovepose foran eller endda bleer, hvis du skal på familieeventyr, og du kan pakke og bære det meste af det udstyr i en rygsæk og bære det på ryggen og ikke lade mig stoppe dig i denne henseende, hvis du gør det, lad det ikke blive i vejen for dit eventyr, men hvis du gør det, kan du lægge det på din ramme, fordi det tager belastningen på din nedre ryg og understøtter din cykel Vægten i stedet, hvilket giver en meget mere behagelig tur, okay så du kan bære 24 gallon af ting i de tasker, du ser her, og faktisk fås sædetasken i ab igger-størrelse, det er 10 liter, men det kan passe i en størrelse på 15 liter, hvilket vil betyde, at du i alt kan bære 29 liter med dette Topicbike-pakke-sæt, og det betyder, at du faktisk kan veje 16 og et halvt kilo, hvilket virkelig er imponerende, hvis du spørger mig, skal du Selvfølgelig fylder disse poser ikke op til deres maksimale vægt, og du behøver heller ikke tage alle poser med.

Du kan bruge et par poser, eller du kan bare bruge en enkelt sædelomme, hvis du vil tage på en kortere tur. Rejs let, tænk på alt, hvad du har brug for at pakke, har en vægt, som du vil bære op ad bakke, vil være hensynsløs virkelig hensynsløs, hvis du virkelig pakker denne omfangsrige T for eksempel sneakers, eller du kan slippe af sted med lettere klipklapper, der passer i dine lommer a meget lettere, og hvis du virkelig har brug for den afslappede reserve-t-shirt, skal du bare huske hvad du pakker og prøve at skære den ned, hvis du kan? Jeg pakker dette op nu og um, viser dig, hvordan jeg pakker min sædetaske, min ydre vandtætte lagtrøje også to bundtrøjer. Funky funktioner, jeg holder dem ude. Jeg har brug for et håndklæde til stort håndklæde, jeg tror, ​​jeg var lidt ambitiøs med at håndklædet okay vi går store, omfangsrige ting kan tages camping en styretaske som denne kan bære en stor sovepose og også holde den tør taske i et ydre vandtæt lag, så du ikke kan bruge regnen som en undskyld ok, det er størstedelen af ​​min Gear på min landevejscykel, så lys næste, selvom du har et eventyr midt om sommeren, hvor du måske ikke kører i mørket, lys er stadig en efter min mening, du kan have et uventet stop, dit Kørselsforsinkelser, som får dig til at køre langt ind i skumringen, og du kan ramme nogle tunneler for bump, så det er altid en sikker og god idé at medbringe et par lys med denne USB-genopladelige og gode, hvis du vil være ude i mørkere forhold, kan du klippe disse på rammen på din cykel eller klemme m på dine cykeltasker lige derude, og du ved, at du lader dem være der, så kan de tændes, når de er nødvendige nu, og når de er nødvendige nu bruger jeg også en anden mindre led-pære, som er ret billig for at være ærlig, du kan vælge dem op på en cykelbutik eller tankstation, der ligner denne model, bare en anden lille praktisk enhed, som du kan lægge hvor som helst jeg sætter den på min hjelm. Disse LED-lys handler mere om at sikre, at du er synlig for andre trafikanter i stedet for at se selve vejen, så hvornår er du? Hvis du har kørt i mørket i lange perioder, vil du måske overveje noget lidt større og stærkere lys. Soyeah, det er heller ikke så klodset, det er ret lyst. Dette er et frontlys, og det giver dig hele 1500 lumen med en maksimal batterilevetid på 36 timer, så perfekt til at belyse din sti, og jeg har også et områdelys. Denne baglygte giver dig maksimalt 80 lumen med 48 timers batterilevetid, og jeg bruger disse to, da jeg lavede min sommersolhvervstur med Hank hele natten, og det fungerede perfekt, virkelig let at lyse op ad vejen og se, hvor du skal hen og også ret let og let at fastgøre til din ramme, så jeg vil sige dette oni, lysere end min svoger nigler traktor zuphone cykel computer lyser goprobatterien måske en e-læser jeg ved, at papirbøger er gode, men tænk seriøst over, hvilken elektronik du også tager med Hvis du vil være i stand til at oplade dem, skal du ikke bekymre dig, der er en række muligheder, hvis du opholder sig i en a Indkvartering Jeg vil anbefale at medbringe et USB-stik med flere stik.

Du kan slutte alle dine enheder til et stik uden at skulle bære flere stik, og du kan tage lettere ledninger med dig for at oplade alle disse enheder, hvis du bor i fjerntliggende områder, måske er du camping? Så tænk måske på at få mig en strømadapter. Jeg hentede dette i min lokale elektronikbutik. Det koster omkring 50 euro, men det har en kapacitet på 15.000 mAh, der kan overoplade din telefon cirka fem gange.

harley davidson elektrisk cykel

Den har flere stikkontakter, vejer 340 gram og er slank nok til, at du nemt kan glide den i lommen. Så det er en god mulighed, hvis du skal til fjerntliggende områder, kan du også overveje at få en solopladning, hvis du tager lang tid væk, og du vil efterfylde din elektronik efter et par dage og ikke tror, ​​at et bærbart batteri gør det job Jeg kan godt lide at tage nogle ekstra batterier med mig, når jeg går på eventyr bare for at sikre, at jeg kan overvinde eventuelle tilbageslag, der kan komme op, når jeg er ude. Her er en liste over ting, jeg kan lide at tage med mig, når jeg selv går ud. Ekstra dæk, en masse ekstra slanger og et reparationssæt til nedbrydning er også meget praktisk, jeg behøver ikke tage så mange reserveslanger med mig Reservekædeforbindelser Ekstra bremseklodser Et par ekstra eger til de hjul, du bruger Lille kar med vådt kædesmøremiddel, når jeg er på mit eventyr, kan du tilføje kæden hurtigt mellem dagene, fordi din kæde har tendens til at blive smurt igen og så jeg kan også godt lide at køre på nye dæk og smøre alle lejer på cyklen, før jeg kører, bare sørg for at cyklen virkelig er i god stand, og glem ikke at oplade dine elektroniske gear, når du kan holde alle dine mekaniske dele i en lille lille taske eller måske en tør taske bare så du kan adskille dem fra resten af ​​dit udstyr - du vil ikke have, at alle dine elskede t-shirts bliver fedtede, ikke? Du kan opbevare den i din rammepose midt på din cykel, for eksempel hvis du lægger al den ekstra vægt i din ramme, holder du et bedre tyngdepunkt, og din rammepose kan faktisk også holde mere vægt, da den har en meget mere støtte fra rammen, så bare et lille tip, jeg kan også godt lide at have et par kabelbindere pakket pænt langt stærkt, du ved aldrig, hvornår du har brug for dem, og de er praktiske og praktiske i alle tilfælde Derudover er de meget lys og ikke tager for meget plads, så det er umagen værd at indsætte et par.

Tag også et rigtig godt multi-værktøj med dig med masser af muligheder, herunder en kædebryder, så du har den bedste chance for at løse mekaniske problemer, mens du er ude på dit eventyr, og du behøver ikke at klippe det kort eller lave et tur til en cykelbutik, når noget går galt. Jeg lavede for nylig en ruteplanlægningsartikel, som du kan finde her, men her er nogle af de grundlæggende for dig Oprettelse af en GPX-fil er en fantastisk måde at holde fast i, når du er på dit eventyr , kan du sætte det på Download din hovedenhed, og det er virkelig nemt at spore det, mens du er på farten, hvilket betyder mindre navigationsproblemer, når du er på en flerdages tur. Jeg vil anbefale at oprette alle disse GPX-filer på forhånd og downloade dem til din hovedenhed, så du kan vælge hvilken som helst dag til din morgen- eller eftermiddagsafgang, hvis du kan lide en flerdages rejseplanlægger fra Lionnow. Flerdages rejseplanlægger er et fantastisk værktøj, der gør alt dette ét sted.

Du opretter simpelthen dit eventyr fra a til b, og så er det opdelt i dagens tur, så alt er klar for dig at vælge, når du er på farten. Forlæng batteriets levetid på cykelcomputeren ved hjælp af Bluetooth-forbindelse og sluk for alle andre trådløse forbindelser, selvom du slukker for baggrundsbelysningen, som også sparer batteri og holder din enhed længere, svarende til at bruge en telefon, så download kortene til offline brug på denne måde du er ikke på mobilt internet eller wi -Fi instrueret i at kontrollere, hvor du skal hen, hvilken mad der skal bringes, det er spørgsmålet, der altid er et vigtigt spørgsmål. Faktisk vil jeg aldrig blive sulten, og jeg tænker på mad i dit eventyr , vil du gerne vide, hvor du skal hen, når du er i afsidesliggende steder eller kører gennem byer, hvor du muligvis kan genopfylde, mens du går, er jeg Altid en god mulighed, hvilket betyder, at du ikke behøver at bære overvægt jævnt under hele turen, men hvis du skal til fjerntliggende steder, så prøv kaloriefyldte fødevarer, du ved, du kan i et lille rum, ting som grød, du skal forberede, eller pakke havregryn, som du kan lave mad på en gaskomfur , eller ris, der muligvis også c også på komfuret i et begrænset rum, det er ikke særlig spændende, men det får dine kalorier og giver dig den energi, du har brug for til at ride jævnt, når du bruger cykeltasker, brug det elastiske mesh på ydersiden til at opbevare et par barer og sandwicher, måske noget ekstra mad uden for posen, som du nemt kan tage med dig, mens du kører, det er et for praktisk sted at lave en ekstra regn En anden mulighed at overveje er en lille styretaske med en stilk, kun for at bære lidt ekstra mad, og det er fantastisk selv hvis du er ude en dag, og dine lommer er dristige, er din mad i en behagelig position, denne tager en liter, så du kan få en flaske og måske få noget mad i, eller det fylder det bare med mad, som jeg kan lide at lave. Jeg kalder det min madpose, der er let tilgængelig for at nippe på vejen, som jeg sagde før, prøv at sætte nogle nye dæk på, inden du starter dit eventyr.

Dette giver dig mindre chance for at få et fladt dæk, og det betyder også, at du har mere tid, før dine dæk slides, især hvis du også prøver at skifte til et så bredt dæk som muligt. For mange af os vil dette være 28 mils, men for nogle af os kan det være op til 32 mils, hvis du taler om min Orbea orca. Jeg tror, ​​jo bredere jo bedre i nærbillede, med alt dette ekstra gear vil din cykel være tungere end normalt, hvis du kører på et bredere dæk, kan du køre et lavere tryk uden risiko for sammenbrud, du får en mere behagelig tur og jeg også tror du kan håndtere din cykel meget bedre med taskerne, så du føler dig mere stabil og selvsikker som et resultat af at vælge de bredere dæk, og også hvis du kan, ville jeg vælge skivebremser med alle de ekstra vægte igen, hvis du har skive bremser, du vil være i stand til at håndtere din cykel meget bedre i nedstigningen, du vil have lidt mere bremsekraft, især i vådt tænk, det vil kun give et mere behageligt eventyr, du skal tænke på det for at løsne din position lidt, når din cyklen er opstillet i en super aggressiv racerstilposition, end du måske burde n. Overvejer du at ændre dette, når du går på dit eventyr, måske løfter det forreste styr lidt eller dobbeltindpakker dit styretape for komfort, selv før headi gå ud på dit eventyr med dine tasker på din cykel med din fulde opsætning til dig Virkelig at få en idé om ikke kun, hvordan cyklen føles, men også hvis poserne hindrer din pedalstil, og hvis det er tilfældet, kan du foretag ændringer og forbered dig på, hvornår dit eventyr virkelig starter.

Der vil være mere arbejde at gøre på disse stigninger, så hvis du kan vælge et lettere udstyr, inden du går, kan det betyde, at du får et co-compact kranksæt foran eller en større kassette bagtil bare for at give dig flere muligheder og enklere gear til brug kan fremskynde disse stigninger. Dette er nogle af mine tip til dit næste cykeleventyr. Håber du fandt denne artikel nyttig, og jeg håber, det har inspireret dig til at komme ud på din cykel og prøve noget nyt, men hvis jeg savnede noget, så lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor.

Det er dejligt at dele alle disse oplysninger, tænker jeg, og lad os lave en afstemning på gcnapp for at høre, hvad alle siger, handler om det, og hvad spredningen er, men jeg tror, ​​jeg må hellere komme tilbage til min ridning, virkelig har jeg nogle bjerge at erobre og se en smuk flod, så se dig snart alle tata

Hvor kan jeg opbevare min cykel uden garage?

TILcykelskur er et perfekt udendørscykelopbevaringløsning til familien, der har en have eller gårdhave, meningen garage(eller agarageder har begrænset plads). Hvis du har nogle DIY konstruktionsevner, kan du bygge din egen eller købe et lidt mindre attraktivt færdigt skur.22. okt 2020

Hvordan opbevarer jeg min cykel uden for rust?

Holdeditcykeltør. Vand vil forårsage dincykeltilrust, og sørg for at tørrecykelslukket føropbevaringdet blev vådt. For det andet skal du bruge et smøremiddel tilholde cykeldele smurt og olieret. Endelig, hvis du er regelmæssigtopbevaringditcykel udenfordu skal investere i encykelbeskyt det mod elementerne.

(dramatiske brusende lyde) - Velkommen tilbage til en anden episode af GCN Tech Clinic. (blød beroligende baggrundsmusik) Hvis du har et cykelproblem, uanset hvad det er, skal du sørge for at lade det være i kommentarsektionen, så vil jeg gøre mit bedste for at besvare det i en af ​​de næste episoder, eller du kan sende mig disse spørgsmål i alle former for sociale medier med hashtagget askgcntech. Uden yderligere ado er det tid til at gå videre til det første spørgsmål i denne uge, og det kommer ind fra

Faktisk vil jeg bare læse dit efternavn, fordi jeg bestemt ikke kan sige dit fornavn. Kommer fra Wu. ”Hej John, jeg kan virkelig godt lide dit show.

spring cykler

Jeg fulgte dit råd ved at vaske min cykel med sæbevand hver uge. Når jeg har vasket min cykel, lader jeg den bare lufttørre. For nylig bemærkede jeg, at både min kassette og Min kæde begyndte at ruste, vaskede jeg den for ofte, eller er det fordi jeg lufttørrer min cykel? Vil sæbevand også forurene skivebremseklodser? Cykel, hvilket er helt fantastisk, jeg er glad for at du gør det.

Noget andet du kunne gøre godt, medmindre det er rigtig varmt, masser af vanddråber hængende rundt på cyklen, så skaff dig et gammelt håndklæde, bestemt ikke et, du vil bruge efter et brusebad, bare kør kæden og også tandhjulene igennem og prøv at tørre af så meget overskydende vand, som du kan luftslange, blæser også det ind. Det gør et fantastisk stykke arbejde med at slippe af med alle vandpartiklerne, ligesom produkter som Muck Off's Bike Protect eller nogle af WD-40's produkter, nogle af cykelspecifik, kan du sprøjte det på drivstationen bagefter, og det sørger bare for, at vand forsvinder, og det begynder ikke at give dig den overfladerust, som ikke er så flot. Hvad angår sæbevand, der forurener skivebremseklodser, nej, så længe du skyller det af med rent vand bagefter.

Forhåbentlig bliver du rustfri fra nu af. Dernæst er Samuel Li, der siger: 'H i GCN Tech, jeg har et 10-trins Ultegra 6770 Di2-gruppesæt, og jeg vil opgradere det til 11-trins. Er det okay bare at opgradere bagskifteren, kassetten, samledåsen, kæden og lade resten være, som den er? Nogle siger? Der vil være et problem med firmwarekompatibilitet, men andre siger, at det vil fungere fint, så jeg er bare lidt forvirret. ”Lige, Samuel, du får også brug for skifteren.

Årsagen til dette er en 11-trins bagskifter og en 10-trins bagskifter, der taler ikke det samme sprog, og det er virkelig mit tekniske sprog, fordi de bare ikke arbejder sammen. De fungerede oprindeligt, men når du først tilslutter din firmware og opdaterer eller opgraderer for at sikre dig, at du har de nyeste manuelle transmissioner, hvis det giver mening, fungerer de bare ikke. Det er meget sandsynligt, at den nye bagskifter er forprogrammeret til ikke at arbejde med en gammel skifter.

Så ja, du skal få begge til at få mecs. Vi har nu CafeConLech81. 'Hej John, jeg har nogle problemer med, at min skifter springer over.

Jeg tog det til en mekaniker i et cykelværksted, og det skulle udskiftes. 'Det er altid en trist dag.' Jeg har en Scram Red 22 bagskifter, den grønne udgave, og jeg vil erstatte den med den samme grønne udgave-model, men det ser ud til at være nogen steder at finde, er der nogen måde at servicere eller genopbygge den gamle på eller har brug for at udskifte den? Hvis ja, nogen forslag, hvor jeg kan finde det til en rimelig pris? '' Okay, dette er virkelig et dramatisk drama, fordi du har sat dit hjerte på denne limited edition grønne komponent eller grøn dekoration på den.

Det vil til sidst blive slidt og vil ikke gå med noget andet. Hvis du har OCD som mig, er det ikke en god situation, du kan sandsynligvis ombygge bagskifteren, tjek Sram-webstedet, de har en hel masse reservedele at se på, du køber sandsynligvis hver enkelt komponent for at genopbygge den, og det bare fungerer som nyt. Alternativt ville den mere tidseffektive proces være at gå ud og købe en ny W, men det matcher ikke alle disse grønne komponenter, så du kan derefter gå til et klistermærke eller et klistermærke og prøve at lave noget, du kan sætte over den hvide eller røde skrift, der meget vel kunne være den nye skifter, tag den til nogen, der vil male den på, og så kunne de bare male derovre.

Der er et par løsninger eller forslag til dig. Lige næste er Carl Cook, der siger, 'Hej Jon, (åbenbart) Jeg opgraderede' min kæde til en 11-trins KMC i guld. ”God mand, Carl. 'Jeg købte også en ultralydsrenser for at holde alle mine kassetter og kæder skinnende. ”Jeg begynder virkelig at kunne lide dig, Carl. 'Har jeg virkelig brug for et nyt link med KMC-kæden, hver gang jeg vil fjerne det for at rense det? Eller mangler jeg noget? Jeg har nogle rigtig gode nyheder til dig, fordi nogle af disse KMC-quicklinks er klassificeret som sæt til engangsbrug, men endnu bedre nyheder eller virkelig nyhederne for dig, lad os se det, nogle af dem kan genbruges.

Så kig på KMCs websted, så finder du en, der er præcis, hvad du har brug for til dine behov. Jeg kender modellen til denne 10-trins eller 11-trins kæde, som du har, 11-trins, jeg var bare nødt til at tjekke den ud. Se dig omkring der, måske kan du endda få en anden farvet til virkelig at skille sig ud og se rigtig cool ud, jeg elsker absolut, at du gør, hvad jeg elsker at gøre, og det er at tage kæden af ​​og rense den pænt.

Du kan bare gøre det meget renere ved at tage hende af cyklen, end hvis du går rigtigt, næste har vi Olivier Hiroz. 'Hej, Jon, den almægtige cykelguide.' Jeg kunne bruge et skæg og en hat.

Nej, jeg kunne ikke besvare det spørgsmål. Er Shimano SPD-SL klamper kompatible med Garmins Vector 3-effektmåler? På forhånd tak for din hjælp, Ollie. Nå, Ollie, nej, Shimano SPD-SL-klamperne har en anden størrelse og form end Look Keo-pedalerne, der er kompatible med disse Garmin Vector-pedaler, så det er præcis, hvad du skal bruge.

Forsøg ikke at bruge noget andet, og prøv at snige dig rundt. Hvis du har en pedalgrænseflade med dit klampe, vil du have det til at være helt perfekt. Du vil ikke risikere at trække pedalerne af, når du slipper disse watt-bazookaer.

Derefter er Violin Reax. Jeg er nødt til at spørge, hvor får du dine brugernavne? Nogle af dem er virkelig normale. Violinfreax ved jeg ikke.

Under alle omstændigheder, 'Hej Jon elsker showet, jeg har mulighed for at få et næsten nyt Shimano 6800 Ultegra Group-sæt, skifteren, derailleur og derailleur, til en ret god pris. Jeg har i øjeblikket et Shimano 6600 gruppesæt på min cykel, kranken er en 6700. Kan jeg holde kranken, skal jeg købe en 6800? Tak på forhånd.

Hold kranken. Brug ikke penge på arbejdende gear endnu. De vil ikke være så skarpe som om du havde en 6800 kæde sat der, fordi kædeledafstanden har ændret sig lidt gennem årene, da vi gik fra 10 til 11 gear og alt.

Men jeg brugte kædesæt fra tre eller fire generationer siden med den nyeste generation af gruppesæt, der er derailleurs, og det fungerede helt fint. Som jeg sagde, får du ikke pointen med at skifte, men det vil være okay. Gode ​​nyheder.

Ret, vi har nu ConceptDLX. Jeg har lige fået en ny Focus Izalco Max og kan ikke stoppe flysædestolpen fra at knirke. Uanset hvor meget kulstofpasta jeg bruger, vil den ikke stoppe.

arm træning uden vægte

Har du noget råd til mig? ”Ja, sørg først for, at det er den egentlige sadelpind, der krøller. Det skulle ikke rigtig knirke derinde i rammen, medmindre du selvfølgelig holdt fast i det sæde, Post, og det lykkedes dig at få det til at knirke, da du forsøgte at flytte det. Først ville jeg kontrollere, at sadlen passer til sadelklemmen eller sædeholderen oven på sadelpinden, den er også helt tæt, så den strammes ordentligt.

Og måske hvis du har kulstofskinner på sadlen, så brug der også noget kulstofpasta, alternativt brug noget kobberpasta eller noget anti-C noget. Sørg for, at alle bolte er korrekt smurt og smurt, og som jeg sagde, er de strammet, inklusive sadelklemme bolt der også. De siger, at du brugte meget kulstof, så sørg også for at det er lavt nok nok i rammen.

Så måske er du nødt til at vedhæfte et værktøj, måske en lang skruetrækker, og sørg for, at det også ligger rundt om sadelpinden. Fordi nogle gange, når du skubber en sadelpind ind, ser du bare den komme tilbage i sadelpinden og ikke gå ind i selve sædet. Kroent er næste, og Kroent siger, 'Jeg har en Stevens fra omkring 1999 med en' Tiagra 4400.

Jeg elsker den håndlavede lille aluminiumsramme og vil genskabe GCNs billige cykel. Hvordan fastgør jeg en 105 R5 800 Brazeon-skifter, hvilken klemme har jeg brug for? Kroent, min ven, du får brug for en loddeforbindelse til fugt. Hvad er det nøjagtigt? Det er bare en klemme, der går rundt på ydersiden af ​​dit sæderør, så kan du skrue loddet på skifteren.

Med hensyn til diameter, da de kommer i en række forskellige størrelser, skal du få et par kaliber eller et mikrometer og faktisk bare måle den udvendige diameter på dit sæderør og sørge for at få en ordentlig montering, men det vil være en absolut brise. Og jeg ser frem til faktisk at se cyklen, når du er færdig med makeoveren. Nu har vi George Duffy, som er den slags brugernavn, jeg kan lide.

Det er let, det er dit navn. Højre, så George siger, 'Jeg kører en ældre, specialiseret asfalt og finder ud af, at jeg får en hel del bremsning på baghjulet, når jeg klatrer, eller når jeg virkelig bremser kraften.' På omkring 85 pund og på den stærkere side forventer jeg en smule flex i mine hjul, men den anden dag under rengøringen af ​​min cykel bemærkede jeg, at malingen på min ramme var slidt væk, hvor de bageste ophold møder bundbeslaget, så hjul gnides også der.

Jeg spekulerede på, om det er hjulet, eller er det? bøjer rammen? Hvordan kan jeg finde ud af, hvad synderen er? ”Lige, George, de kan begge bøje sig. Det kunne være, at dine hjul havde en vis spænding fra egerne, måske skal de bare strammes lidt 'for at holde dem lidt mere på linje. Gnider det selv på den ene eller begge sider? Hvis det kun er på den ene side, lyder det som om hjulet måske ikke sidder ordentligt, eller skålen er ude af drift på begge sider, kan du køre dæk, der er for brede til frafaldet.

Beklager, de faktiske kædestænger passer. Når alt kommer til alt er dette ikke rigtig en god ting. Det kan være, at du har en lille revne i din ramme, der bare gør det muligt for hjulet at bøje og dreje.

Uden at se det faktisk er det virkelig svært at give et endeligt svar. Tjek alle disse ting, hvis du er i tvivl, gå til din lokale cykelbutik og se, hvad de har at sige om dem. Denne uges sidste spørgsmål kommer fra iRacecraft, der siger: 'Kære Jon, jeg elsker at læse' næsten lige så meget som jeg elsker at cykle.

Er der nogen bøger, du vil anbefale for at gøre mig til en bedre cykelmekaniker? Wow, Roger Moore, My Word Is My Bond, dette er en god bog. Det hjælper dig ikke med din cykelmekanik, men jeg er en enorm Roger Moore-fan, så jeg vil foreslå at læse dette. Hvad angår bøger, der bliver en bedre mekaniker, er bøger generelt gode til at lære en teori, men når det kommer til den praktiske side af tingene, er det netop, hvad vi skal gøre på vores motorcykler, de er ikke så gode.

Med nye komponenter og nye dele og dele, der altid frigives, vil du aldrig rigtig være opdateret. Hvad jeg gjorde, og hvordan jeg lærte, og hvordan hver mekaniker? Jeg tror, ​​jeg ved, at du lærte ved at tinkere med din egen cykel. Du laver et par fejl, du retter disse fejl, og så er det tilbage at udvikle hele processen.

Du kan komme til din lokale skrotplads eller prøve at købe en billig brugt cykel, hvis du ikke vil køre rundt og lege på din yndlingscykel og derefter faktisk lære af den cykel, fordi du ikke bliver for ked af det, hvis du laver en fejl . Sig f.eks. Noget som dette, hvis du vil bygge hjul. Forhåbentlig er det okay med dig, men der er nogle gode guider derude, som Parts Tool, de har en stor blå bibel, som jeg gerne kalder det, og den har masser af oplysninger i den.

Det kan måske hjælpe dig godt. Jeg håber, jeg har været i stand til at hjælpe med at løse og løse dit problem i denne uge. Hvis ikke, lad det som altid være i kommentarfeltet nedenfor, og jeg vil gøre mit bedste for at besvare det i en kommende episode og dele denne artikel med dine venner.

Glem ikke at tjekke GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com også, vi har masser af gode ting, du kan tjekke ud, og nu til to fantastiske vedligeholdelsesartikler, hvad med bare at klikke her nedenfor og her nedenfor.

Hvordan kan jeg beskytte min cykelopbevaring udenfor?

Cykelomslag erdetbilligstecykelopbevaringmulighed forudendørsog med god grund. De gør bogstaveligt talt intet andet end at holdedetregn og sne ud afdin cykel. Men hvis det er alt hvad du behøver, så er de en fremragende (lille) investering.Cykelcovers er typisk lavet af vinyl og varierer i pris fra $ 15 USD til $ 30 USD.11. nov. 2015

Kan cykler udelades i regn?

Dukanabsolutforladeditcykel udiregn, men du skal være forsigtig med det. Ikke alt tilbehørkantag vandet, og det bliver du nødt tilgørregelmæssig vedligeholdelse, hvis du vil have dincykeltilBlivi topform.

Vil min cykel ruste i garagen?

Ikke alene er snavs, mudder og vejsalt grimt, men ogsåviljespis i rammen afcykel, forårsagerrust. Endelig skal du sørge for, at dækkene er oppustede, og at kæderne og kablerne er smurt, inden du lægger dine cykler i opbevaringkorrosioni løbet af de ledige måneder.1. feb 2020

Kan jeg holde en motionscykel udenfor?

Hvis du planlægger at bruge et udækket rum og vil have permanent træningsudstyr, kan du også undersøge trinklatrere,motionscyklereller skimaskiner, der er specielt designet til at blive installeretudendørsog modstå elementerne.

Er det dårligt at hænge din cykel ved hjulene?

Hængendetilcykelop af sinhjuler slet ikke noget problem. Dethjuler designet til at tage belastninger langt over vægten afcykel. Det eneste potentielle problem vil være, hviscykelholdes lodret af dækket, og dækket går fladt! Vil de hydrauliske bremser stadig fungere, hvis jeg opbevarer encykellodret?

Er cykling i regnen dårligt for cyklen?

Ridning iregner farligere end at køre i tørre forhold af en åbenbar grund: glat, når det er vådt. Vejen i sig selv er glattere. Malede overflader og metalhindringer er som is. Det tager længere tid at stoppe, og det er lettere at glide ud, så du skal bremse tidligere og lettere, især i våde nedkørsler.1. sep 2020

Skal du tørre din cykel efter regn?

Mensdin cykeler våd, sprøjt det i det mindste ned for at få mudder og grus afdetramme, dæk, kæde og bagskifter, før det tørrer og hærder. ”Det gør det lettere atgøren mere grundigcykelvasksenerepå hvisdu ervasker ikkedin cykelmed det samme, ”forklarer Sue Grandjean, en tidligere pro-mountainbiker.9. feb 2021

Er den udvendige butik udsolgt af cykler?

2021 bliver et hårdere år for at få cykler end 2020. Dette påvirker ikke kun The Outside Store, det påvirker alle lokale cykelbutikker, alle canadiske cykelbutikker og alle cykelbutikker over hele verden. Bogstaveligt talt verdensomspændende. Verden er udsolgt af cykler.

Hvad er den bedste måde at opbevare en cykel på?

Og du behøver muligvis ikke rense det hver gang du kommer hjem! Et cykeldæksel trækkes simpelthen over din cykel for at holde det værste vejr væk, mens det opbevares udenfor. De er billige og kan også være gode til langvarig opbevaring, da de holder støv og andet snavs ude.

Er det OK at lade en cykel være udenfor?

Lige så vigtigt er det mere sandsynligt, at det bliver stjålet, hvis det bare er udenfor, og jeg vil altid hellere komme på en tør cykel end en våd / kold cykel. Afhængigt af budgettet (mindst $ 400 til $ 500) virker et cykelskur som en god mulighed.

kan du tage co2-patroner på et fly

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.