Vigtigste > Cykelsadel > Skær sadlen ud - hvordan beslutter du dig

Skær sadlen ud - hvordan beslutter du dig

Fungerer udskårne sadler?

De fleste cykelmontører, selv dem med begrænset erfaring, kan være enige i, atskære-uder ikke en sølvkuglesadel. Det gør det ofte ikkearbejde/passe. Endnu værre er det for store laterale tryk, der sideløbende med enskære-udafsnit fører ofte til udvikling af tidligere ikke-eksisterende patologier.Hvorfor har cykelsadler udskæringer?Cykelposition

Går efter ensadelmed en kortere næse fjerner i det væsentlige delen afsadelsom kommer i vejen, når duerlavt foran. Mens en stor centralskåret udhjælper med at lindre trykket på perineumområdet, hvilket hjælper blodgennemstrømningen.

Hvornår skal du ride ud af sadlen?

I sidste ende er der ingen magisk formel at arbejdeudhvornår eller hvor længe du skalride ud af sadlentil. Meget af det handler om at gøre det, der føles bedst. Hvis du har brug for at give dine muskler hvile eller styrke gennem en stejlere sektion, så stå op. Hvis det bliver svært igen, skal du læne dig ned igen.12. 2018.

At vide hvornår man skal komme af sadlen er en kritisk færdighed i at få mest muligt ud af din cykling. Vedtag disse teknikker for at accelerere, klatre og komme sig meget mere effektivt - Så lad os se på årsagerne, hvornår og hvordan - Vi spikrede det - Ja, det fik vi stort set, ikke? - Jeg havde kun et massivt trumfkort, undskyld! (Matt - kaklende latter) Når vi kommer ud af sadlen, kan vi skubbe meget mere kraft og dermed generere mere drejningsmoment gennem pedalerne, end vores benmuskler alene tillader. Dette skyldes, at vi understøtter kropsvægt og den ekstra muskelrekruttering af vores arme, skuldre, ryg, bryst og kerne. - Nå, der er adskillige lejligheder, hvor du kunne drage fordel af en fuld sprint.

vægtet ab træningDen mest berømte er at vinde et cykelløb eller bare at slå din ven. Det behøver dog ikke være at vinde, starte et angreb og bryde væk fra en gruppe igen i en racersituation; Men hvis du ikke handler om racing, er sprint en fantastisk måde at få type, styrke og kraft på cyklen til at udvikle sig og være sjov på samme tid. En fuld sprint er nu en anaerob anstrengelse.

Det gør dig hurtigt åndenød, og dine ben brænder (gisp) - Sprintindsats udføres normalt på et fladt eller let niveau - op ad bakke, mens du holder styret nede. Først skal du vælge et gear, der giver dig tilstrækkelig modstand, når du kommer ud af bilen for at accelerere igennem uden at overdrive det. Det første pedalslag skal udføres med dit foretrukne ben, hvilket giver dig den bedst mulige start, samtidig med at du løfter dig selv ud af sadlen og flytter din kropsvægt direkte frem over bundbeslaget.

Vip derefter cyklen sidelæns væk fra din krop, og gå ned ved at trække styret op. Kroppen skal holdes så lige som muligt, mens cyklen bevæger sig under dig. Den ekstra styrke fra dine arme osv. Oversættes til ekstra styrke.I klatring kan vi generere mere styrke, fordi vi kan rekruttere flere muskelgrupper. Og vi kan også bruge vores kropsvægt til at hjælpe pedalerne eller læne sig på pedalerne. Imidlertid har ridning fra sadlen en pris.

Vi bruger mere energi gennem den øgede stress på muskelgrupperne. - Ja, det er derfor det er afgørende at vide, hvornår man skal komme ud af sadlen, da det generelt er meget mere effektivt at sætte sig ned, mens man klatrer, når hældning, fitness og gangart tillader det. Det er kortere, stejlere stigninger eller hårdere sektioner inden for lange stigninger, når vi muligvis skal komme af sadlen.

Dette sker nu normalt i kortere bursts på grund af det ekstra forbrug af energi. Derfor er det vanskeligt at opretholde lange perioder, medmindre du er Alberto Contador. - Ja.Og igen, ligesom sprint, ved at komme ud af sadlen giver dig mulighed for at accelerere, hvilket er fantastisk til at starte et angreb. Og det er også godt til at opbygge styrke ved at forbedre din klatring og hastighed. Ja! Og ligesom sprint giver klatring ud af sadlen dig mulighed for at accelerere hurtigt afhængigt af din kondition.

Så det er også godt for angreb. Og faktisk også for at udvikle din styrke og fitness. Selvom du finder ud af, at tyngdekraften er mod dig meget hurtigt med en kort, skarp anstrengelse af kraft ud af sadlen - din kadence skal være lavere ud af sadlen, end når du sidder.

Så lige før du træder ud af sadlen, skal du skifte gear for at give dig mere modstand mod at skubbe mod, blødere teknik og så du ikke bobler rundt, hold fast i håndtagene og skub din krop opad, når dit foretrukne ben når Klokken 12 position på krumtapene. Dette giver dig den bedste position til at skubbe dig ned, når du kommer ud af sadlen. Mens du gør dette, skal du forsigtigt vippe cyklen fra side til side ved at skubbe den til venstre, når dit højre ben skubber ned og til højre, når dit venstre ben går ned.

Tyngdekraften hjælper, da vægten af ​​din krop er over pedalen. simpelthen for at lindre belastningen på visse muskelgrupper, der bruges i lange perioder, når du træder, især dine glutes. Hvis du er nybegynder med at cykle, kan det være svært for dig at forblive i en fast position i lange perioder, og du vil måske komme ind og ud af sadlen regelmæssigt, selvom du finder ud af, at selv de mest erfarne fagfolk er nødt til at skifte fra tid til anden. - Hvis, når som helst du virkelig har lyst til det, vil din krop fortælle dig hvornår.

Generelt, hvis du har siddet i den samme position i en længere periode, får du denne fortællingssmerter i enten vores ben, især din bagdel eller lænd. Og det vil være på en lang flad vejstrækning eller en lang, stabil hældning. Nå, hvis dine lokale veje er ret kuperede, vil mange af jer aldrig komme i den position, fordi terrænet naturligvis får dig til at komme i sadlen eller at komme af sadlen.

Men hvis du har veje, hvor du lander i samme position i lange perioder, ved du, hvad vi taler om. - På flyet skal du bare skifte op to eller tre tandhjul og forsigtigt komme ud af sadlen ved at gå til modstand fra det større gear for at opnå en lav kadence og berolige din ømme nedre ryg eller bagdel. Brug det samme princip, som du stiger op.

mountainbike lys

Bare sørg for at komme af sadlen i en blid handling. Og kast ikke bare din cykel baglæns, især vigtigt hvis du kører i en gruppe. Ved du hvad, Si? Vi har haft 18 gange siden denne artikel startede. fra sadlen, sagde. - Crikey. 19 nu når du har sagt det.

Forhåbentlig har det imidlertid præciseret, hvorfor, hvornår og hvordan man kommer ud af sadlen. 20 Faktisk. Præcis talt om andre artikler har vi en anden god nybegynderartikel til dig her, hvis du bare klikker dernede.

Sådan skifter du gear. - Ja, vores seere troede måske, at du havde glemt dine linjer der. Men nej, nej, havde du det? Nej slet ikke.

Eller hvordan du forbedrer din balance på din cykel, en artikel, der blev filmet på den nøjagtige stigning, skal du bare klikke dernede. - Det var en solskinsdag, ikke? - (humrer) Det var det.

Er det tilbage i sadlen eller tilbage på sadlen?

At fåtilbage i sadlenbetyder at vende tilbage til noget efter et fravær; at gøre et nyt forsøg efter at have lidt en fiasko at vende tilbage til noget, der er kendt. Udtrykket fårtilbage i sadlenkom i brug i 1800'erne.

I denne engelsk lektion ville jeg hjælpe dig med at lære det engelske udtryk 'back in the sattle'. Du har måske bemærket, at jeg ikke har taget en engelskundervisning siden fredag. Jeg tog en lille pause, men i dag er jeg tilbage i sadlen. Hvis du siger, at du er tilbage i sadlen, betyder det, at du er begyndt igen at gøre noget, du tog en lille pause fra, så sæt dig ned, jeg er tilbage i sadlen.

Jeg er ikke bogstaveligt talt på en hest, en sadel er noget, du trækker på en hest, hvis du var en cowboy, ville du sadle en hest, og du ville være i sadlen, hvis du var på hesten, men vi bruger kun det sætning, for at tale om ting, vi gjorde igen efter en pause, så du vil bemærke, at der ikke var nogen artikel på mandag, men i dag er jeg tilbage i sadlen, og der er en ny engelsk lektion for dig. Den anden sætning, jeg ville lære dig i dag, er sætningen 'at blive sadlet'. Hvis du er sadlet op med noget eller sadlet med nogen, betyder det, at du skal udføre et job, eller du skal gøre noget med den person med noget, selvom det måske ikke er sjovt.

Nogle gange har du et projekt på arbejde, der gør. Du er nødt til at få dem færdige, og du kan blive sadlet op af en kollega, hvilket betyder, at din chef kan sige, 'Du skal gøre jobbet med Jimmy.' (griner) Og måske kan du ikke lide at arbejde med Jimmy. Så vil du sige, at jeg sad på Jimmy.

santa cruz elektrisk mountainbike

Når du sadler med nogen, betyder det, at du skal arbejde med dem, du skal endda gøre noget med dem, selvom det måske ikke er ideelt. Så når du er tilbage i sadlen, betyder det, at du er tilbage til noget. Så i dag er jeg tilbage i sadlen, jeg er ude på denne smukke decemberdag for at lave en engelsk lektion for dig, jeg er bestemt tilbage i sadlen.

cykelruller

Og når du sadler, når du sadler med nogen eller noget, betyder det, at du skal gøre noget med nogen, og det er muligvis ikke ideelt. Hej, lad os se på en kommentar fra en tidligere artikel Kommentar er fra Athanasios. Og Athanasios siger: 'Tak, lærer Bob, gode sætninger, nu synes jeg det er et godt tidspunkt at overvinde dette dårlige 2020 og gå videre med det gamle, ind med det nye år, glem ikke, selvom det ofte ikke er sandt, det bedste er endnu ikke kommet. 'nasios, det er en meget positiv og god kommentar.

Mit svar var: 'Jeg synes, det er en god tankegang i 2021, det er tid til at efterlade dette år og være positiv i 2021.' 30. december, jeg ved, at vi har endnu en og en halv dag i 2020, men jeg synes, det er et godt tidspunkt, som Athanasios siger, det er et godt tidspunkt at efterlade dette år og have positive tanker om 2021. Jeg håber, hvad du end gør torsdag aften, jeg ønsker dig en god nytårsaften og en god start på 2021.

Det er bestemt et godt tidspunkt at efterlade meget. Når du efterlader noget, betyder det, at du på en eller anden måde glemmer det eller bare holder op med at tænke på det. Og der er dele af 2020, som jeg vil efterlade.

Der er dele af 2020, der har været gode, men der er bestemt dele af 2020, som jeg gerne vil have efterladt. Du undrer dig måske over, hvorfor jeg siger 2020, og hvorfor jeg siger 2021. Vi, når vi taler om året, siger vi det begge veje, jeg kunne sige, at dette er 2020, jeg kunne også sige, at det er 2020, næste år bliver 2021 Jeg kunne også sige, at det bliver året 2021, jeg tror, ​​at de fleste sandsynligvis vil kalde det 2021.

Så næste fredag ​​bliver den 1. januar, det bliver den første dag i året 2021. Faktisk vil du se en artikel den dag, jeg vil have en anden indtil fredag ​​på denne kanal. Måske gør jeg et godt nytår eller noget, vi får se.

Alligevel tak meget for at se, jeg er glad for, at du blev hos mig i min lille pause, jeg havde det rigtig godt. Faktisk fik jeg et par nye støvler til jul. Jeg ved, det kan være lidt svært at se, jeg troede bare, det ville være en god ting til jul, jeg var så glad, nu kan jeg gå ud og lave artikler, og mine fødder bliver ikke kolde.

Hvor længe skal en sadel vare?

Det afhænger af kvaliteten afsadel, hvor godt du tager dig af det, oghvor oftedu kører. Nogle læder af høj kvalitet engelsk og rebsadler kanletsidst15 til 20 år, hvis du tager dig af dem.

Er tilbage i sadlen et ordsprog?

At fåtilbage i sadlenbetyder atVend tilbagetil noget efter et fravær; at gøre et nyt forsøg efter at have lidt en fiasko tilVend tilbagetil noget der er kendt. Udtrykket fårtilbage i sadlenkom i brug i 1800'erne.

Hvem skrev sangen tilbage i sadlen igen?

Det blev co-skrevet afAutrymed Ray Whitley og udgivet første gang i 1939. Sangen blev forbundet medAutrygennem sin karriere og blev brugt som navnet påAutry'sselvbiografi i 1976. Medlemmer af Western Writers of America valgte det som femte af de 100 mest vestlige sange nogensinde.

Hvad sker der, hvis din sadel er for lang?

En hest redet i ensadeldet erfor langtvil ofte stramme lændens muskler i nogle tilfælde,dukan faktisk se hesten hule og falde ryggen indenforsøg på at komme væk fra presset frasadel. Han kan endda bukke i ekstreme tilfælde, ienbestræbelser på at få vægten fra hans lændeområde.

Kan en sadel være for kort til en hest?

Uansethestebaglængden har rytteren stadig brug for det samme rum at sidde påsadelog den samme vægt skal fordeles, så naturligvissadelsædet kan ikke afkortes, da rytteren ikke passer og derfor har konklusionen indtil nu været at forkorte panelet og dermed øge

Hvad betyder det at sadle op?

: at komme på en hest Han sad påopog red væk.

Har du brug for en sadel med en udskæring?

Dette kan være et tegn på, at du har brug for en sadel med en udskæring, og - afhængigt af din kørestil - kan en kortere næse også hjælpe. Som vi vil røre ved i det næste afsnit, vil Specialists bløde 'Mimic' -indsats også give lignende trykaflastning, men uden tilstedeværelse af en udskæring.

Hvordan ser en sadelsnit på et rør ud?

En sadelsnit er en måde at skære et rør på for at matche den udvendige buede overflade på et andet rør. Det resulterende mønster vil ligne en sadels profil, en buet midtersektion, der går over det andet rør og to buede sektioner, der strækker sig ned på begge sider.

cykel rygsæk

Hvordan vælger jeg den bedste cykel sadel?

Ingen to mennesker er bygget ens, og ingen sadel fungerer for hver person, så det at vælge den bedste cykel sadel til dig vil være en personlig tilgang, der potentielt vil indebære en lille prøve og fejl. Der er mange sadeltyper, herunder dem med centrale udskæringer, sadler, der kurver, og dem der er flade.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Genopbygning af madpyramiden - brugbare løsninger

Hvorfor er madpyramiden forkert? Efter 1992 viste mere og mere forskning, at USDA-pyramiden var groft mangelfuld. Ved at fremme forbruget af alle komplekse kulhydrater og undgå alt fedt og olier gav pyramiden vildledende vejledning. Kort sagt, ikke alle fedtstoffer er dårlige for dig, og på ingen måde er alle komplekse kulhydrater gode for dig.

Sådan stopper du hurtigt med at svede - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg berolige min sved? Hvad kan du gøre ved det? Brug lag og absorberende naturfibertøj. Forsøg stærkere antiperspiranter. Brug engangsunderarmsbeklædningsskærme til at absorbere sved. Gå ned i vægt, hvis du er overvægtig for at reducere sved. Få masser af motion for at reducere stress.

Vandflaskebur - hvordan man opnår

Hvad er det bedste vandflaskebur? Vores valg af de bedste flaskeburTriban 100. DAGENS BEDSTE TILBUD. Elite Custom Race Plus. DAGENS BEDSTE AFTALE. Lezyne Flow Cage. Årsager til at købe. Tacx Deva. DAGENS BEDSTE AFTALE. Silca Sicuro Titanium. DAGENS BEDSTE AFTALE. Stof Cageless flaskesystem. Årsager til at købe. Blackburn Outpost Cage. B'Twin Universal Bottle Cage Mount.12 2020.

Vegansk lavt blodtryk - hvordan løser du det?

Kan en vegansk diæt forårsage lavt blodtryk? Vegetarisk og vegansk kost med fuldstændigt fravær af animalske produkter vides allerede at sænke blodtrykket sammenlignet med altædende kostvaner. 24.07.2020

Bolle øjenslitage - hvordan man håndterer

Er Bolle et godt brand? 5,0 ud af 5 stjerner Fantastisk komfort, kvalitet og værdi Bolle er mit yndlingsmærke til solbriller. Jeg har brugt Bolle-solbriller i de sidste tyve år. De er de mest komfortable solbriller af højeste kvalitet til en pris af under $ 100,00.

Zwift-ruter - innovative løsninger

Hvad er de bedste Zwift-ruter? Vores 5 foretrukne klatrer på ZwiftFox Hill. Surrey Hills bane. Innsbruck KOM (fremad), Innsbruck bane. Leith Hill, Surrey Hills bane. Alpe du Zwift, Watopia bane. Ven-Top, Frankrig Bane. г.