Vigtigste > Cykelsadel > Gendan cykelsadel - levedygtige løsninger

Gendan cykelsadel - levedygtige løsninger

Hvordan renoverer du en cykelsadel?

RenoveringtilCykelsadelMed læder
 1. Trin 1: Det gamleSadel. Detsadelhavde en syntetisk polstring, som ikke var så god med hensyn til forbrug af bukser
 2. Trin 2: Fjern afdækningen.
 3. Trin 3: Og polstringen.
 4. Trin 4: Marker figuren.
 5. Trin 5: Klip og dypp det.
 6. Trin 6: Skab det.
 7. Trin 7: Lad det tørre.
 8. Trin 8: Det passer som en handske.

Jeg er ikke sikker på, at jeg talte meget om det, men Matt og jeg red den episke Taiwan KOM Challengeback i oktober, så det var lige så godt, vi havde det. Stof ALM sadler var på disse cykler. Nu er de et relativt nyt brand.

De blev lanceret i 2014, og det var faktisk den første mulighed, jeg nogensinde havde til at køre. Det første indtryk, foruden at ALM er super let og et dejligt sted at sidde, var at designet var meget forskelligt fra alt, hvad jeg så før. Og heldigvis er Fabric HQ kun 45 minutters kørsel fra GCN, så vi møder chefen og finder ud af lidt mere om mærket.

Hovedet op, tunnel! (up-beat elektronisk musik) Lad os gå. Du huskede mine bukser, ikke okay, du fik mine bukser, okay. Færdig. (elektronisk synthesizer-musik) Vil du se lidt rundt.Så dette er Nick. Han er grundlæggeren af ​​Fabric, tak for at have os - Ja, jeg er meget glad for at have dig her, vise dig rundt, vise dig hvad vi gør.

Der var ikke mange mennesker her, så det er godt at vise, hvad vi laver. Så vil du komme op og se, hvad vi gør, se hvordan ting fungerer. - Ja, tak, okay. (Elektronisk synthesizer-musik) - Så lad os gå. - Ret. - Det hele skete her.

Den første gruppe mennesker, du bliver introduceret til, er Anthony, Rebecca og Ian - Hej - Og dette er vores industrielle designteam. Og som du kan se, arbejder de på alle mulige skøre ting og dele. Nogle af tingene er begreber, andre ting er ting, der er klar til at gå i produktion - Jeg vil ikke lyve, det kan jeg ikke rigtig finde ud af endnu - Jeg kunne (ler) - Kan du? Fortæl os? - Ja, det er et beslag, som vores beslag - Åh, jeg kan se. - Til bagage.

chris froome tour de france 2019Så det er det, trykt i 3D. - Cool. - Det er det, der på skærmen skal du bare foretage et par ændringer. - En ting folk ikke ved er, at vi senere på året lancerer en ny type sadeltasker og bagage, og det er det, vi arbejder på lige nu. - Vores første eksklusivitet af dagen - vi har produktchefer, så dette er Logan - hej. - Disse fyre gør dybest set ideerne til virkelighed.

De arbejder med fabrikkerne, og de forvandler alle ideer, vi kan tænke på, til egentlige produkter. - Dette er Steven. Han er en anden produktchef og arbejder på lamper.

Du kan se det, så du kan se alle Lumarayson-tabellerne der. Dette er vores grafikafdeling. Ikke alle er der i dag.De gør hjemmesiden, al reklame, hele salgsstedet. Alt, hvad der definerer produktet og gør vores brand kendt. Folk der ser det, så alt, hvad der sker i butikken, hvad du ser på hjemmesiden, alle vores Instagram-feeds, sociale medier, alt gøres her.

makronæringsstofcykling

Og på denne side er dette en slags kommerciel og marketing side, så Neils Events and Marketing, Sports Marketing Manager. Ben er ansvarlig for at sikre, at vi sælger masser af ting overalt. (Latter) Så kom ind på kontoret, så giver vi dig lidt flere detaljer om, hvordan vi arbejder - Sejt kontor, jeg kan godt lide det! Højre, så jeg håber, du kan tale os igennem designet til faktisk en ny sadel, der teknisk set ikke ses endnu.

Men inden vi gør det, kan du fortælle os lidt mere om stoffet bortset fra sadlerne. Hvad gør du ellers? - Vi laver en hel masse forskellige produkter. Så vi laver lys, vi laver værktøjer, vi laver pumper, og vi arbejder på alle mulige forskellige kategorier.

Men det vigtigste ved Fabric er, at vi forsøger at identificere områder af markedet, hvor vi kan være forskellige fra designet, men også hvordan vi får produktet til at give reelle fordele for kunden, så at sige - så det forklarer hvorfor du sagde, 'Hej, ved du, vi laver rigtig gode sadler, lad os lave multiverktøjer. '- Ja - Fordi det ikke ser ud til, at der er denne slags, ved du, et link, produktrelateret, bestemt designmæssigt. Du skal gøre to helt forskellige - Ja. - ting. - Jeg mener, vi deler innovation i to ting.

For det første design, så hvordan kan vi differentiere os gennem design? Men jeg synes også, at innovation er den måde, tingene er lavet på, og meget i cykelverdenen er gjort det samme i 30-40 år. Især i de områder, hvor det har givet rytteren store fordele - for mig er der alligevel ret meget, næsten tung industri, tunge materialer i sadlerne. Så for eksempel ALM, som Matt og jeg brugte i Taiwan, tror jeg korrekt, du startede med 3D-trykt titanium? - Ja, ALM havde en bestemt idé i tankerne, og jeg spurgte mig selv, om det ville være muligt at tage trøst af skinnerne.

Vi ved, at titaniumskinner bøjes, vi ved, at kulstofskinner har en vis grad af fleksibilitet, det kan konstruere det, så skinnerne blev som en fjeder. Så jeg gik faktisk til nogle kulteknikere og sagde, kunne vi gøre en hel trist? lavet af kulstof, og de fleste sagde nej, hvilket jeg fandt var en god udfordring. Så mit mål med ALM var at fremstille en carbon sadel, der lignede andre carbon sadler, der er ekstremt ubehagelige for de fleste mennesker, fordi de ikke har nogen polstring - ja - du får al komfort fra skinnerne.

Vi har en masse forskellige værktøjer nedenunder, næsten som et designteknisk værksted, hvor vi kan male og fremstille ler og gøre mange ting i hånden, og så har vi en hel masse 3D-printere, som alle gør forskellige job. - Kan vi se på dette? - Vi kan gøre det. Dette er vores industrielle design, så at sige, men det er vores beskidte værksted.

Der er ingen 3D-printere her. Det hele er meget praktisk. Det er her, vi også arbejder på alle vores hemmelige projekter.

Kun fire personer er tilladt på kontoret her - de tre industrielle designere og selvfølgelig mig. Forhåbentlig fungerer mit fingeraftryk. Og vi kan gå ind. - Nå, lyt, vær ikke genert, kom ind. - Så vi gennemgår et produkt fra start til slut. - Ret. - Og dette er et produkt, der sandsynligvis rammer markedet.

Det behøver ikke nødvendigvis at være Nå, disse to sadler her er standard sadler. Og det er den slanke version, vi startede med. Dette er en bredere version. - Så dette er smalt for nogen med en smal bum. - Det er rigtigt, ja der er også mulighed for at blive bredere også.

Sadler går igennem, mange forskellige tendenser sker, kommer og går. Hvad jeg virkelig kan lide ved en bred sadel er et større overfladeareal, mere overfladeareal. Mere overfladeareal, mere kontaktfordeling af vægten, når du sidder på sadlen, vil naturligvis være en mere behagelig sadel.

Ian og jeg har en idé om, hvad vi gerne vil gøre, men det første, vi ville gøre, er at modellere denne bue i ler - Så det er bil ler. Det er, hvad de bruger til at gøre karosserier, så ser du, det er virkelig blødt, varmen på 58, det er her, det skal være - ja - og når det kommer til stuetemperatur, vil du føle, at det bliver meget sværere. - Okay, ja. - Nå, det er lidt anderledes end traditionel lyd.

De arbejder næsten baglæns, du bager det ikke. -Ja- Så så går det tilbage til skærmen, og Ian vil modellere det på skærmen. Og så er det en meget hurtig proces mellem at oprette den på skærmen og begynde at sætte den i 3D-udskrivning. Igen, vi har tre forskellige typer 3D-udskrivning, som jeg kan vise dig, jeg synes det nok er bedst at se på 3D-printerne - tjek disse ud - dette er vores bank nu med 3D-printerprinter.

Hver 3D-printer har en meget anden og specifik rolle. Vi har en printer her, der hedder MakerBot, og den udskriver de ideer, du så på computerskærmen. Vi får noget som dette, det er meget groft, men det viser sig stadig, hvordan det vil se ud.

træning til århundreders tur

Og det giver os en idé om, hvordan det kommer til at føles, og dette giver os også mulighed for at gå hurtigt tilbage og ændre ting meget hurtigt, som rint, og så går vi, faktisk er der en anden printer, der har modellerne i kan udskrive i meget højere kvalitet. Så dette er ligesom hvad Ian plejede at gøre, hvordan sadlen sandsynligvis vil se ud - Så det er 3D-trykt? - Det er 3D-trykt. Det er stadig i stykker, som du kan se.

Og dette er noget, så vi virkelig kan forestille os, hvordan det vil se ud; det er også et rigtig godt salgsværktøj. Så dette er naturligvis et dyrt produkt til sprøjtestøbning. - Ja. - Så når vi laver noget som dette, er dette ikke den bedste kvalitet, det kan være, og jeg vil vise dig en af ​​de allerbedste kvaliteter, vi fremstiller.

Men dette er en meget bedre visualisering af, hvordan produktet skal se ud, hvordan det skal føles, og det er også en perfekt ting at sætte på en cykel for at se, hvordan det ser ud, virkelig har en god idé om Hvordan det bliver. Som et eksempel er dette en model, der faktisk kom fra den 3D-printer og blev sprøjtet i sprayen ved siden af ​​ooh, og dette er en udskrift af produktet, du kan se, at det er lidt ru nu, det er splittet, det er et par år gammel. Og du kan se, hvor præcist det faktisk er for det endelige produkt.

Dette er en standard sadel, hvor præcis den er, og hvor tæt den ser ud. - Ja, det er smukt - Pas på, for skinnerne er tydeligvis trykt. - (hvisker) Det ville jeg ikke bryde. - Dette er endnu et 3D-print, så du kan se, hvor fantastisk - Dette er et 3D-print? - Du kan se.

Så dette er en cellesadel, en anden sadel, som vi laver. Sandsynligvis en af ​​mine foretrukne 3-D-udskrifter. Selv skinnerne er trykt på printeren, så du skal være virkelig forsigtig med det - Wow.

planke ab træning

Hvis jeg havde de fem bedste ting, som 3D udskrev, ville det helt sikkert være muligt. Dette er forbløffende! - Nå, Nick er lige blevet aflyst fra et møde, så jeg troede, vi ville komme og kigge rundt i lagerrummene, for der er nogle absolutte perler her. Så som du kan se, er de fleste cykler batchcykler.

Denne heroppe er en personlig favorit. Det er som et Vans-samarbejde. Jeg synes bare, det er vanvittigt, en 29er, en BMX, fantastisk.

Og så længere nede skal du have cykler, som folk faktisk bruger til at køre til arbejde, ja, jeg har altid ønsket BMX som en cruiser. Og der er et par slag, som du tror måske ikke er som om jeg ved hvad jeg skal gøre med en cruiser BMX end cruising. Ja, tjek det ud, state of the art tager fat her.

Flere bånd af ståluld, end du kan ryste med en pind. Højre, så vi kom lige tilbage ovenpå for at diskutere det næste trin i processen? Så dette er vores 3D-trykte prototype. Hvordan går man så frem for at få det til at ske? Jeg mener, selvfølgelig laver du mange sadler, så jeg gætter på, at du har en fabrik, som du bruger - Yep. Derefter begyndte vi at arbejde med en fabrik for at tegne det, fremstille et værktøj og derefter producere produktet.

Og vi har et par værktøjer, vi skal have o. Vi har et værktøj til dækslet, så det hele er i stykker. Et værktøj til plastbasen eller nylonbasen eller kulstofbasen.

Og så et værktøj til skinnerne. Og hver ting koster penge ved at investere i disse værktøjer. Betydelige investeringer, og der er titusinder af pund til at begynde at fremstille dette produkt.

bremseklodser i gummi

Så det er vigtigt, at vi ved, at alle ideer, vi har tænkt over, rent faktisk vil blive til salg for at spørge dig. Det var den trænerfabrik - ja - og det er sadlen, der er lavet på en trænerfabrik - Højre, den seje ting ved denne sadel er, at ved at bruge teknologien, der er i sko, er denne sadel i hånden, den er virkelig hård, men når du kommer til trykpunkterne på sidebenene, drejer disse ting sig, og den store ting ved dem er, at disse små pyramider stort set har samme blødhed gennem hele deres rejse, er en sadel, der virkelig understøtter, hvor du har brug for det for at være støttende, og hvor trykpunkterne er, er det blødere end det skum, og det sidste ved det er, at det er helt lufttæt, mange tak, fordi du tog dig tid til at tale os igennem design- og fremstillingsprocessen. Du ved, mit overvældende indtryk af at gå rundt og se det brede udvalg af opladningscykler, du laver, og så alt fra en 140 gram carbon sadel i ét stykke til en luftaffjedring sadel, tilsyneladende har du eller du givet dig en smule kreativ frihed, så jeg er virkelig interesseret i at vide, hvad der er næste.

Hvad er det næste for Fabric? Alt næste til stof. Jeg kan fortælle dig, at den sadel, du så, sandsynligvis er i produktion. Du så et par tip til andre ting, der kan komme senere i efteråret, bagage ting, som du vil se mere af i fremtiden, er jeg? Jeg er også motiveret til at sikre, at vi er miljøbevidste på en måde, som vi adresserer disse produkter.

Uanset om det handler om deres holdbarhed eller deres genanvendelighed, er sådanne ting absolut i spidsen for hvad vi laver kategorier, vi er trods alt de nye kategorier. Jeg ville elske at se hver enkelt. Og vi vil kun udelukke dem, hvis vi virkelig tror, ​​at vi ikke kan være bedre eller have en fordel på disse områder, så jeg håber, du fandt dette lige så fascinerende som mig.

Ikke kun et glimt af Fabric-mærket, men også hvordan et produkt er designet og i sidste ende bragt på markedet. Sørg for at give artiklen store tommelfingre, når du har nydt den. Nu, hvis du vil se en mere, hvad med at tjekke Tektro TRP-fabrikken og hovedkvarteret i Taiwan, er det ret vanvittigt.

Hvordan fikser man en flået cykelsadel?

Rette optilRevet cykelsadelMed Sugru
 1. Introduktion:Rette optilRevet cykelsadelMed Sugru.
 2. Trin 1: Rens alle olier, snavs og fedt.
 3. Trin 2: Varm lim eller kontaktcement.
 4. Trin 3: Ælt Sugru i en tynd rulle.
 5. Trin 4: Våde fingre mens du glatter ud.
 6. Trin 5: Giv det en dag til at helbrede og tilpasse igen.

Nu er det tid til at hælde noget harpiks med spatlen for at gøre Resi. for at adskille n og arbejde dig under læderet, og nu skal vi lade det hvile i fire timer for at hærde i henhold til instruktionerne. glem ikke at blande med 25% hærderpulver. Påfør nu tyndt og adskilt med en spatel og læg nu stencilen på den og stryg i 45 sekunder.

Når du har sat stencilen på, skal du ikke flytte den og ikke lade strygejernet røre ved læderet efter strygning i 45 sekunder. Sekunder lad det køle af i 3 minutter efter 3 minutter, køle det af stencilen, hvis du så stencilen stikke, stryg den igen da du kan se, at vi har nogle ufuldkommenheder, vil jeg anvende endnu et tyndt lag, du kan lade det være sådan, eller at det er meget bedre at lave huller som dette nu, kun når du kommer tættere, vil du bemærke reparationen. Hvis du kunne lide artiklen, skal du klikke på knappen like og abonnere, så ses vi i den næste artikel

Hvad kan jeg gøre med et gammelt cykelsæde?

Når det er sagt, hvordankandu genbrugercykelsæde. Først i køen er donation, hvis den kan genbruges eller videresælges. 2. mulighed ertageadskille og genbruge spoler, læder og fyldning hos det relevante affaldshåndteringsfirma. Eller opret nogle sjove ting som kunstnerne nedenfor ser.tyve. 2014.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.