Vigtigste > Cykelsadel > Sadlesår abscess - holdbare løsninger

Sadlesår abscess - holdbare løsninger

Hvordan behandler man en sadel ondt i bylden?

Healing kan fremskyndes ved at anvende en receptfri acne creme med benzoylperoxid eller salicylsyre og blødgøre området med en varm komprimering. Det er også bedst at midlertidigt fjerne de to faktorer, der bidrager tilsadelsårsved og gnidning ved at blive af cyklen, indtil tilstanden er løst.

Så her er hvad man skal se efter, når man skifter sadel. Ved at sænke sadelhøjden endte du med at blive jaget af elge og hvaler og bjørne hele tiden. Hej drenge.

I morgen, Trainiacs. Mig og hundene skal tage en cykeltur med Zwift inde på træneren, og det er på tide, at jeg prøver disse Cobb-sadler. Så nu skal jeg vise dig, hvordan du skifter en sadel og sørger for, at du har aflæsningsmålingerne, og dybest set er du klar til at komme til et udgangspunkt, hvor du ikke har nogen større problemer med sadelsmerter, dvs. bagdel.

Det fører dig til komfortablen. Her er hvad man skal se efter, når man skifter sadel. Tjek denne Physique-sadel, der følger med cyklen.Sammenlign det med denne Cobb-sadel, der er et par store forskelle. Nummer et, bredden er lidt anderledes. Jeg synes, denne er lidt bredere.

Nummer to, skinnerne er al. opbygget lidt længere, og vi vil tale om, hvorfor det er. Så i sidste ende er det en højere, bredere sadel, og den kan endda være lidt længere.

Og det betyder, at vi gennemgik hele sadelopsætningen, trykmappningssystemet på Alter Ego Sports, for at sikre, at jeg blev ringet op med det, men jeg vil dybest set sætte det på samme sted. Det er lidt vanskeligere end bare at sige, 'Okay, jeg vil løsne skruerne, tage dette af og derefter sætte det på igen. ”Fordi strukturen, som du kan se, er anderledes.Så du tager to målinger, før du fjerner den første sadel. Nummer et. Jeg kan godt lide at bruge stammehætten, for selvom styret drejer lidt, og du er lidt væk, skubber du stadig det samme sted, fordi det bare drejer på det samme sted.

Derefter måler du til sadlenes forreste næse ned ad siderne til bunden af ​​pedalslaget og op, ikke bunden af ​​sadlen, da hatten kan ændre sig med sadelens tykkelse, men du måler til toppen af ​​sadlen Forsiden af ​​sadlen. Så dybest set lige der, når det begynder at planere sig, og så prøver du at justere det ved at gå frem og tilbage og op og ned med sædepinden, lad os gøre det nu, så hvad du skal gøre, er at du skal gå frem og tilbage lidt, i mit tilfælde nåede jeg rækkevidden først og derefter højden på sadlen. At bringe sadelhøjden ned forvrængede rækkevidden, så du bliver nødt til at holde alt løs, så det er derfor, jeg har momentnøglen her.

Sørg for at bruge en momentnøgle og momentnøgle for at sikre, at du ikke er for strammet og krumtap. Krumtap? Åh. Når du knækker kulstof, holder du bare hver enkelt lidt løs, sørg for at målingen er korrekt, og hvis du gør det rigtigt, smider du ikke den anden væk.Så det er her, jeg skal knække, nu kan jeg tage begge på. Og giv mig nu en time og en lille smule Zwift, og jeg fortæller dig, hvordan jeg kan lide denne Cobb-sadel. (Glad musik) Vil du have mig til at gå? - Ja tak. - Farvel. - Farvel, sir. - Ulempen ved en smart træner, hvis vi ønsker at gøre alle disse Zwift-ting og have en wahoo-kicker knyttet, skal vi være nede for alt andet i vores liv som internettjeneste.

Jeg sved bare, jeg tror, ​​jeg kørte på cyklen i 20 minutter, og måske har jeg stadig tid til at afslutte dette job, ja, 25 minutters kørsel, to telefonopkald og stadig ingen fungerende internet og Bluetooth senere, jeg er ikke ridning, jeg har ikke tid. Hvis det var midt i sæsonen, ville Taren være ked af det. Fortæl dig, i 25 minutters ridning og 30 minutter senere i telefon med internetfirmaet, kan jeg fortælle dig, at Cobb-sadlen ikke er dårlig Cobb-sadlen sidder lidt højere end kroppen.

Skinnerne på Physique-sadlen er ikke nær så høje her som skinnerne på Cobb-sadlen her, og hvad? John Cobb siger, at han rent faktisk gør disse skinner højere, så de har lidt mere stødabsorbering. Dette er heller ikke tilfældet med disse to sadler, men John Cobb siger, at han i gennemsnit forsøger at gøre det rum, du kan bevæge dig frem og tilbage på disse skinner lidt længere. Han ønsker, at atleter skal have mere spillerum for, hvor langt de kan bevæge sadlen, for at gøre det behageligt på en eller anden måde. Disse skinner er højere, så de har mere overholdelse og længere, så de er lettere at justere.

Derefter tilføjer den omkring syv gram til sadlen, men han siger: 'Du ved hvad hvis vi tilføjer syv gram, men det gør sandsynligvis en rytter mere behagelig. 'Dette er et kompromis, han vil indgå hele dagen. Der er en lille kanal i Physique-sadlen her, men en hel kanal er skåret ud i denne Cobb-sadel.

Tilsyneladende hvad John Cobb gjorde, da han begyndte at fremstille sadler, som de er lidt trofaste mod i dag. De vil starte med en sadelform, og når rytterne kører på den og tester den, spørger de rytterne, hvor der er trykpunkter, og hvor er problemområder, og hvor er disse problemområder, det er her, de begynder at barbere materiale. Og hvad de opnår er som en stiv sadel, da de potentielt kan rumme så mange problemområder som muligt under barberingen.

Denne sadel er lidt større end det, så den vil veje lidt mere. Fysik-sadlen vipper under The Cobb-sadlen vipper opad, den er i en højere vinkel. Når du sætter en sadel på, skal du have den så niveau som muligt eller bare lidt ned.

Du vil ikke gå for langt ned, for så begynder du at glide, og dårlige ting vil ske med dit undervogn. Så lad os gå. Hvis du har brug for at ændre dine sadler, er det hvad du kan gøre.

Hvis du vil bruge den samme sadel og har brug for at flytte den rundt, kan du tage en sharpie-markør og markere pletterne her og på sadelpinden kan du markere stolpen, hvor den skal være, men jeg vil skifte sadlerne sammen dig få disse målinger, så du i det mindste kan komme tæt på det punkt, som du ved, vil være okay. Bliv modløs, jeg går af denne cykel, bare glemmer den, jeg glemmer den, og jeg går til akupunktøren Peggy. Hun vil holde et par ting på min hæl.

Okay, så jeg vil sprænge dig væk med noget her. Nummer et, dette er den nye triathlon Taren HQ. Jeg har ikke delt fremskridt med jer i et stykke tid, fordi der er en overraskelse for jer alle, at jeg venter på at vise det, indtil det er helt færdigt, det er ret cool.

Men her, se på dette. (optimistisk musik) Og 270 meter senere er jeg hos akupunktøren. Det bliver rigtig godt her.

Coach Pats hjem er mindre end en kilometer væk. Puljen er nøjagtigt en kilometer væk en halv K i den retning. Triathlon Taren HQ er cirka fem meter fra mit bageste trin.

Hvis jeg nogensinde flytter, er jeg nødt til at flytte et sted, hvor alt er inden for et par tre skove og ni jern væk. Men måske er det ikke frossen tundra. Nåle i fødderne, mmmmmmmm.

Men jeg er en hård fyr, så jeg gjorde det. Jeg er heller ikke nøgen her nede, men jeg er ædel. Dette er akupunktør Peggy. - Hej. - Hun tager sig af mig og stikker mig med nåle. - Det gør jeg (griner). - Og griner.

Okay, tak, Peggy. - Farvel, Taren. Hav en god dag. - Også dig.

Hun er officielt den sødeste. Hun er den bedste. Hun bragte julegaver til Kim og mig sidste år.

Hun gav mig denne canadiske triatlon, tjek den ud. Løb, svømning, klatring, det er nøjagtigt. Bliv jaget af elge og hvaler og bjørne hele tiden, derfor er vi så hårde.

Derfor er vi så seje. Okay, det er alt for i dag. Tak akupunktør Peggy, du er den bedste.

Skal du sprænge en sadelsår?

Forsøg ikke atpop,briste, klem eller på anden måde rod medsadelsår- bliv bare ren og tør og lad din krop gøre resten.

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folk, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Sammen er vi de bedst kendte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening Selvfølgelig, Bob. - Jeg foreslår Brad, du kan se det, jeg er foran ham. - Ah, han har mig! ”Det er som om jeg træner --- Jeg ville sige, at jeg sandsynligvis har et godt udkast.

Ja, det har det, det er som at køre bag en sejlbåd. (humrer) - I dag taler vi om enkel og på den måde kan du lindre smerter i knæ, ryg og iskias. - Det er rigtigt, Bob. - Meget vigtigt for den korrekte position. - Det er rigtigt, mange mennesker spørger om at cykle med isjiasmerter i ryggen, så lad os give svarene. - Okay.

Vi har artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Du vil også gå til vores websted bobandbrad.com.

Fordi vi altid giver noget væk, hvad giver vi væk nu? Vi ved det ikke. Gå over og tjek det ud. De er gode, men de er vidunderlige gaver.

Nogle gange som en SleepOvation-madras kan noget lignende være. Under alle omstændigheder kan du også gå til Bob og Brad på Facebook, den er fastgjort øverst på siden, du kan også se en kortere version af os på Twitter og Instagram. Bob, okay.

Skal vi fortsætte? - Ja. - Ja, vi kan stoppe med at træde i et stykke tid, så vi kan tale effektivt til vores publikum. Så big deal med rygproblemer, knæsmerter forbundet med cykling er attitude.

Hvor? Det er meget vigtigt at folde sædet op og ned, fremad og bagud er det næste, og så er højden på dit styr helt afgørende for at fjerne belastningen fra ryggen - hvad vi har her er, at vi har to forskellige niveauer af cykling her. Vi har en cross-trainer-cykel, den fungerer meget godt, normalt vil folk, der ikke er seriøse cyklister, ikke kører mange kilometer, have en cross-trainer. Det er ikke altid sandt. - Det er mig. - Og det er en racercykel.

For alle Tilfælde, der er sværere at indstille for at minimere stress i lænden, og jeg vil tale om det om et øjeblik, det vil vi være, så når du har samlet en cykel til dig, vil du have den samlet korrekt ellers kaldes den en outsider. - Er det ikke sødt? Så lige nu-- - Og jeg siger dig - jeg er slet ikke ekspert på dette, men jeg ser det hele tiden, og jeg synes, det gør mig vanvittig, især det sæde, der er for lavt. - Højre, højre.

Dette for lave sæde er det største problem. Bob, hvorfor går du ikke på din cykel, så taler vi - først og fremmest --- du vil have mig på din cykel til at vise, hvordan det er, når du --- ja, jeg vil bare nævne et par ting. Få din cykel i en træner, det er den bedste måde.

Åh, gå ikke længere. - Sæt forhjulet i et beslag, og målet er at få din cykel i niveau, så den aksel til aksel, jeg bliver teknisk her nu, men hvis ikke ved du det, hvis du kun har en, der ønsker en generel tilpasning, hvis du vil have det generelt, okay, vi har det her. Se på sædet, hvis du ser på Bobs sæde, kan du se, at det er lidt højere.

Det er ikke niveau, og Bob klagede. Han siger: ja, det er ubehageligt. Han føler altid, at han bliver skubbet tilbage, og det er ubehageligt i det perineum eller prostata, og det kan føre til problemer i dette område, og det vil du ikke have. - Præcis. - Så dette sæde skal nivelleres, hvilket er hvad Det gør vi ikke, men det er bestemt et mål senere her --- Jeg sætter pris på det, Brad.

Jeg sætter pris på, at du foretog justeringerne her, så - Så gør alt klar, nu kommer du ind, Bob. Nu har vi sat det op, så Bob kan sparke. Bob har, jeg kalder dem stigbøjler, nogle kalder dem buret, når du ikke har klip eller klikløse pedaler, men vi kommer til at ramme lejlighederne en gang, og det er fint, det vi taler om her.

Nå, Bob, hvorfor træder du ikke bare for at sidde i. Så sæt din bum i sadlen, så den lyder eller føles behagelig, det er her du normalt går normalt? - Højre, højre - Okay. I cykelverdenen kaldes dette en sadel.

Når jeg siger sidde, siger de hvad sit er, ingen idé? - Højre, højre. - Lad os alligevel gå ned til 6:00-positionen på den pedal, du vil have det --- Jeg går faktisk lidt længere tilbage, ikke? - Ret. - Lad os gå. - Akslen, kan du løfte foden? - Ja. - Pedalaksen skal være på linje med dine falanger, lige der, de store, jeg går på fodkuglen. - Sikker. - Lige hvor tæerne forbinder, og du har disse led, dette er den rigtige position for foden på pedalen. 6:00 position, fod på gulvniveau, så nej, kan du bøje dorsa, bob? Ja, det ville være alt for lavt, og hvis ja, gå derop eller bøj plantarly, lad os få det rigtigt, og så ser vi på knæbøjningen.

Nu har jeg været i en ekspertundervisningskurs --- det er bag dig, Brad. - Jeg har lagt det der, så jeg ikke behøver at kigge - (Bob griner) Fysioterapeuter og en kinesiolog, og de er meget af cykler kørte, studerede dette grundigt h, de var de mest professionelle mennesker og kyndige mennesker i marken, og de sagde, at mellem ni og 14 grader knæbøjning er den rigtige højde. Hvis vi nu ser på Bob, ved jeg, at du ikke har et goniometer, men du kan klare dig uden ham, hvis jeg måler ham nu, vil han have 50 graders knæbøjning - Wow - Sædet er tydeligvis for lavt.

Dette knæ får meget overdreven belastning over tid, så hvorfor rejser du dig ikke bare Bob, denne cykel er smuk, fordi sædet er let at justere, jeg går op omkring en og en halv, det fungerer fint for en artikel. Normalt skal du komme ud af en skruenøgle og gøre det. Træd nu tilbage på pedalerne, Bob.

Føler du en stor forskel? - Oh yeah. - Og vi må se, at du måske er for høj. - Det kan, det føles som om jeg næsten er ved at komme til enden - Kom nu, hvis du har lyst til det, når du ned for at røre ved pedalen, det er næsten helt sikkert for højt.

Hvorfor går du ikke tilbage kl. 06:00 Ja, jeg kan allerede se, at du er for høj.

Du når og ting går frem og tilbage, ja, og du er under ni grader. Lad os bare svigte dig lidt, så bruger jeg ikke mere tid på det, men det er ideen. OKAY.

Så du fik sædet rigtigt på den måde, du fik højden-- - Nu føles det - Det føles som om vi er temmelig tæt på - Og det føles fordi du kørte det for lavt er. - Ret. - Og du bemærkede en forskel. - Ja, ja. - Okay.

Dernæst går vi til positionen 3:00, det vil sige at 12:00 er her, nu er vi ved tre fødder, vi skal se om sædet skal være fremad eller bagud. Hvad der fungerer bedst er, at du bruger en lodret lodde bob, så jeg har faktisk en lod bob her. Vi hænger det på knæskallen eller knæskallen, kan du holde det, Bob? - Jo da. - Fortsæt, tak, perfekt.

Få det af vejen. Og du lader det falde til ro, og når vi ser på det, sidder du på det sted, hvor du har det godt? , ofte er jeg, jeg ville være sådan. Det er behageligt her. - Okay.

Så han sidder i sædet, og det skal vi se. Nu skal spidsen af ​​lodet være på linje med pedalaksen, som er omtrent her. Så hans sæde bliver sandsynligvis nødt til at bevæge sig en tomme frem, når vi er igennem med denne artikel.

Jeg vil flytte sædet fremad og udjævne det, så vi kan få denne position rigtig. - Fremragende. - Nu er vi færdige med sædet.

Du har cockpittet klar til start. - Gotcha. - Det er det, vi kalder det, det er det, jeg kan lide at kalde det.

Og den næste er bagsiden. Hvordan skal vi holde stresset tilbage? Nu er en elliptisk maskine med denne type styr sandsynligvis det bedste scenarie for at minimere rygspænding. Du har rygsmerter eller ischias, der holder dig oprejst, okay. - Ja, du vil ikke være sådan. - Præcis, nøjagtigt.

Godt. - Jeg ved ikke, hvordan ser jeg ud? Min krop? - Du ser vidunderlig ud, Bob. - Jeg mener, min kropsbevidsthed er - Åh nej, jeg ville ikke fortælle dig sandheden, men hvis din kone holder øje med det, ved du det.

Så højden kan justeres lige her, du kan løsne det, og faktisk, hvis det blev højere, ville det tage mindre stress af ryggen, ja, virkelig blive så stor som muligt. - Jeg synes det er så højt som det bliver .- Det kan være, det er meget godt - og du har en dejlig, ja, for det kan også indstilles her, - Åh, det vil sige - - På halsen-- - Det var ikke klart for mig. - Du har to forskellige justeringer, ikke.

Men du er også så høj som du kan. Det kan måske gå lidt højere. Hvis du nu er en seriøs cyklist, tænker du på hastighed, og du vil have mindre rygsmerter, de passer ikke. - Lige. - Fordi du er mere som et sejl, vil du fange vinden, det vil bremse dig , men det er du bliver nødt til at ofre for din ryg. - Ret, og min eneste bekymring er at bevare min rygsundhed y. - Sådan er jeg.

Jeg ved, at med min cykel her er jeg indstillet på racercyklen, det er meget mere stressende for min ryg. Hvis du ser nøje her, fik jeg en mekaniker til at foretage en halvanden ekstra kontrol, end det normalt bremser mig, men alligevel er det sådan, jeg arbejder med det. Og på et tidspunkt går jeg sandsynligvis endnu højere eller får en elliptisk maskine, det afhænger af, hvordan min ryg føles, når jeg træder ind i 80'erne og 90'erne. (Latter) Jeg er optimistisk nu! - Atta dreng, kammerat! Jeg kan lide det! - Gå så væk, Bob.

Gå væk, okay. Så Bobs cykel er sat op, og så skal jeg gå over noget igen om rygsmerter og generel komfort på en cykel. Hvis du har en landevejscykel, okay, jeg har aerobarer på min, fordi jeg laver triatlon og jeg kan også lide det.

Når du får det, bliver dine fingre følelsesløse, og du er på fald eller noget i hætten, eller du er her, og min højre hånd begynder normalt at blive følelsesløs. den mediale nerve, så jeg går ind i den position og holder den der. Det er lidt sværere på ryggen, men det fjerner følelsesløshed i mine hænder.

Jeg kører normalt på fladen sådan her, jeg føler mig meget bedre på ryggen. Sænker mig ned med vinden, men ryggen føles bedre, og i denne alder skal jeg i lang tid, jeg skal redde min ryg og arbejde den her op. Så Bob, er det ikke flere spørgsmål til dig? - Nej, men jeg kan nu sige, at min plads skal skubbes fremad.

Fordi jeg skal balancere min ryg, er jeg lige ved hånden, så --- Ja, lige lige - jeg er sådan, og du er lige nu, når du påpeger, at dette er virkelig ubehageligt! - Ja! Du vil ende med prostata problemer. Hvis du ikke - - Ja, jeg - synger sopran her - Så alligevel tror jeg, vi har det hele dækket, Bob - Ja, meget godt. - Ting ser ret godt ud, så sæt din cykel ordentligt op, kør ikke upassende og nyd vejret. Jeg justerer min cykel, jeg vil være i god position - Okay, vi må sige farvel nu - Okay, adios! - Du kan satse på det.

Kan sadelsår blive inficeret?

Chafing asadel ømkan udvikle sig, når huden gnides på grund af friktion forårsaget af glidende kræfter mellem kroppen og tøjet. Hvis chafing er alvorlig nok, kan huden gå i stykker ogblivemavesår (fig. 1), og i nogle tilfælde kan det skeblive inficeretog fyld op med pus, der kaldes en byld (figur 2).

Smerter i sadlen. Åh, jeg tror, ​​at nogle af jer måske har krøllet blot ved at høre disse ord. Men hvis du aldrig har oplevet en før, bliver du måske lidt forvirret af de klager, du hører fra triatleter og cyklister - ja, desværre har jeg faktisk oplevet et par gennem årene.

Og jeg kan stemme for deres ubehag. Faktisk føler visse dele af min anatomi, at de prøver at komme i sikkerhed. Men rolig, du behøver ikke være en del af cykling.

Og der er meget, du kan gøre for at forhindre dem og gøre cykling og triatlon meget sjovere. Derfor har vi sammensat et par tip til at hjælpe dig med at undgå sadelsår. (højt brøl) musik) - Hvad er først et sadelsår? Kort sagt, det er irritation af huden, hvorfra den er i kontakt med sadlen.

Din bagdel. Og tro mig, du ved, hvornår du har en. - Ja, de varierer fra gnidning, en Gentagen gnidning af huden, der fører til pletter og koger, der forårsager indgroede hår eller bakteriel hudinfektion.

Intet af dette er smukt. Så lad os se på, hvordan man holder disse i skak. (glad musik) Okay, da din bum er et af de vigtigste kontaktpunkter med din cykel, og det tager det meste af vægten, er det værd at investere i cykelspecifikke shorts med polstring.

Vi kalder dette sædehynde. Og det er en livredder. Generelt, jo dyrere shorts, desto bedre vil siddepuden være i dem.

Men det vigtigste er at kontrollere, at de sidder godt. Fordi dette vil gøre den største forskel. (Glad musik) - Og det samme gælder vores tri-dragter, de fleste vil have en siddepude.

Faktisk vil jeg altid anbefale at bære tri-dragt med en siddepude, men de adskiller sig fra vores cykelshorts, så hvis du skal triatlon iført cykelshorts, vil de sandsynligvis opsuge halvdelen af ​​denne sø, og det er ret ubehageligt at gå ind. Så de er lidt tyndere, de er lidt mindre, men dette varierer også. Så jeg vil overveje længden af ​​den triatlon, du deltager i, og længden af ​​cyklen som polstring af din tri-suit, cykelshortsen er fit.

For hvis benet glider op, og du får bundtet materiale, kan det også føre til gnidning og sadelsår. (Joy Music) - Et af de mest oplagte områder er sadlen, men det er også et af de sværeste at få ret. Hver af os har en anden form, så der er ingen sadel, der passer til alle.

Så du bliver nødt til at være tålmodig for at eksperimentere for at finde den rigtige til dig, men på plussiden er der et stort udvalg at vælge imellem, så du til sidst finder den rigtige pasform. Det er også værd at bemærke, at det ikke nødvendigvis handler om, at den større, mere polstrede sadel er mere behagelig, men snarere om formen. Nogle sadler kommer endda med et udskåret område, hvilket er især populært hos mange kvinder. (upbeat music) - Og så h vi ave chamois creme - nogle cyklister sværger absolut ved disse ting.

Personligt synes jeg, at du ikke rigtig skulle have brug for den rigtige sadel og veltilpassede, godt passende shorts, men det er tydeligvis stadig meget populært. Det dræber de bakterier, der kan føre til hudinfektioner, og det fungerer også som et smøremiddel mellem din hud og dine shorts; Anvend det bare direkte på din hud eller alternativt på sadelpuden på dine shorts selv. Anvend ikke for meget, da det rent faktisk kan arbejde i den modsatte retning og også få det til at se ud som om du har haft en uheldig toiletulykke.

Og jeg vil sige for en triatlon, at ting kan vaskes væk under svømning, faktisk en triatlonspecifik version, eller som mange atleter og professionelle bare kan bruge vaselin. (glad trommemusik) Okay, du kommer hjem fra en mega cykeltur. Alt hvad du vil gøre er at læne dig tilbage og slappe af.

Og du spiser sandsynligvis helvede meget. Men hvis du virkelig har din c Hvis du får en ond sadel, foreslår jeg, at du prøver at komme af dine cykelshorts så hurtigt som muligt. Og bedst af alt, spring i brusebadet, hvis du kan.

Det er ret indlysende, men alt dette hjælper med at fjerne de grimme bakterier fra den region. (fræk musik) Okay, meget simpelt. Rengør dine cykelshorts.

Af hensyn til både dig og din træningspartner. Jeg vil virkelig ikke anbefale at bære din cykelshorts flere gange uden at vaske dem af de samme bakterielle grunde som før. Sørg også for, at de skylles helt ud i slutningen af ​​vaskecyklussen, da rengøringsmidler kan være let irriterende. (høj elektronisk trommemusik) - Okay, hvis du har smerter i sadlen på en tur eller triatlon, skal du bare gå hurtigere.

Dette lyder sandsynligvis ikke som intuitivt, men hvis du kører lidt hårdere og pedaler lidt hårdere, har du selvfølgelig et lille løft fra sadlen, som forhåbentlig tager noget af smerten ud af sadlen og forhåbentlig der vil give dig noget vejrtrækning. (høj rockmusik) - Okay, hårfjerning. Uanset om det vokser, barberer eller en anden metode, undgår du måske en mere intim klipning omkring dit underområdehår og i et område, der kræver en del pres og friktion, kan dette betyde indgroede hår og muligvis endda infektion.

Lige nu taler jeg især til mændene. Jeg sætter pris på ikke at kunne fortælle kvinder, hvad de skal gøre. Det lyder måske lidt ru, men hår i denne type område hjælper faktisk med at transportere og fordampe sved fra huden. (Høj rockmusik) - En sadel, der er for høj, skæv eller skrånende, kan forårsage gnidning.

Og som nævnt tidligere er sadlen et af tre kontaktpunkter med cyklen. Og det bruger det meste af din kropsvægt. Så det er værd at sørge for, at det er indstillet korrekt til dig.

Men hvis du regelmæssigt har sadelsmerter, er det sandsynligvis værd at få en cykelpasning, især hvis du kører triatlon eller TG. (Høj rockmusik) - Sidst men ikke mindst er cykelshorts designet til at blive båret ved siden af ​​huden; de kan bruges til at bære daglige undertøj, men når det kommer til cykling og triatlon, skal du lade dem være hjemme. Hvis du bruger det under din cykelshorts eller din triatlondragt, fører det kun til ubehag eller endda til et sadelsår.

citi cykel anmeldelse

Nu, hvis du allerede har udviklet en sadelsår, Nå, GTM sender deres medfølelse. Du skal bare reducere din træning på cyklen eller give afkald på den helt, indtil dine symptomer forsvinder. Og følg derefter disse tip. - Ja, og når du ikke har gjort det endnu, og du gerne vil se flere GTM-artikler, skal du bare klikke på kloden for at abonnere.

Og hvis du vil se, hvad vi som triatleter kan lære af landevejscyklister, skal du klikke her. Hvis du kan lide vores triathlon-bugartikel til begyndere, skal du bare klikke her.

Koger sadelsår?

De fleste medicinske eksperter siger detsadelsårer faktiskkogerforårsaget af hudbakterier, der invaderer overfladeslid.

Forsvinder sadelsår?

Hvis du fanger dem tidligt, er de typiskgå vækefter et par dage af cyklen, men dyberesårkan tage nogle uger, siger han. Se din læge, hvis du bemærker, at de vender ofte; vare mere end to uger eller hvis du harsmerteder dramatisk øges, feber og røde striber på stedet.17. 2018.

Hvordan slipper du af en sadelsår klump?

CHAMOIS CREAM: Enhver bedste cyklisters ven er en god vaskeskindcreme. Dette reducerer friktionen mellem din hud og dine shorts. Ikke kun det, men mange cremerharantiseptisk og antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at reducere opbygning og irritation af bakterier.25.10.2016

Hvordan ser sadelsår ud?

Sårfor det mestekomme til syneomkring de øverste indre lår, pletten og den overgangsrygg, hvor benet bliver bund. De kan materialisere sig som hårde smertefulde klumper, væskefyldte cyster eller endda slid, lidtsynes godt omfriktion brænder. Den mest almindelige form for asadel ømsammenlignes med en inficeret hårsække.

Hvorfor får jeg sadelsår?

De opstår som et resultat af fugt, tryk og friktion, hvor atleter sidder på cykelsædet (sadel).Sadelsårmenes at udvikle sig over tid, begyndende med simpel gnidning af huden over bagdel, kønsregion og indre lår.

Hvorfor er min bum øm efter cykling?

Det er normalt for dinrøvat føle sig lidtondt efteren tur, for når du sidder på encykelsæde fordeles det meste af din vægt på to meget små knogler i bunden af ​​dit bækken. Det kan føre tilømhed, især hvis du er på en lang tur, forklarer Maddy Ciccone, en SoulCycle-instruktør i Boston.14. 2018.

Hvorfor gør mine sideben ondt, når jeg cykler?

Forkert tilpasningditcykel kunne være hovedårsagen tilditsadel ubehag. Hvisditsadelerfor højt, for lavt, for langt frem, for langt tilbage, ikke niveau, eller hvis duernår for langt tilditstyr, kan du oplevesmertesom resultat.

Hvad forårsager et ømt på siden af ​​sadlen?

Imidlertid vil en generel beskrivelse være et ømt, ofte hævet hudområde i regionen, der får regelmæssig kontakt med sadlen. Nogle sadelsår ligner meget pletter, og disse er ofte forårsaget af en inficeret hårsække. Sår, der ligner mere koger, er normalt større og kan være mere smertefulde.

Hvordan slippe af med hård klump type sadelsår?

Lancing det kan resultere i en infektion, og det er ikke sjovt, ikke sjovt overhovedet. At tage et par dage fra sadlen kan også hjælpe med at tegne et dejligt bad (med Epsom-salte, hvis du kan). Anvendelse af varme (pude, varm komprimering) er også nyttigt.

Hvad skal du gøre, hvis du har en byld på dit ben?

Når din byld er ren, skal du anbringe sterilt gasbind eller et bandage over det. For at forhindre infektion skal du skifte bandagen, hvis abscessen løber igennem det, eller hvis belægningen bliver våd eller snavset. Du kan også anvende Manuka honning på din byld med en vatpind, før du dækker den for at forhindre infektion.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Højde telt - hvordan man adresserer

Fungerer højdetelte virkelig? Indtil videre undersøger de fleste undersøgelser, hvor effektive højtetelte er til at tillade atleter at leve højt, træne lavt, mens de bor i lav højde. Forskere ved et amerikansk hærs laboratorium på Colorado's Pikes Peak viste for nylig, at søvn i et hypoxisk kammer er mindre effektiv end at sove i ægte højde, 'siger han. 24 2013.

Parlee-cyklusser - hvordan man opnår

Er Parlee-cykler gode? Parlee-rammer er kendt for deres kørekvalitet, og efter at have kørt ESX aero-rammen var jeg fascineret af at se, hvordan Altum sammenligner. Heldigvis skuffede det ikke, at turen er blød og kompatibel, når den ruller langs mindre end perfekte veje, men alligevel lægger strømmen ned, og stivheden er fremragende.

Aaron Gwin cykel - Find løsninger

Hvilken cykel kører Aaron Gwin? Vi mødtes med Aaron Gwin på Fontana for nylig og fotograferede ham på sin nye Intense 279 downhill cykel, som var helt designet omkring 29 / 27.5 hjulopsætningen.

Sådan pakkes jordnøddesmør - praktiske beslutninger

Hvordan pakker du æbler og jordnøddesmør? Kerne et æble og fyld det tomme center med jordnøddesmør. Skær derefter æblet som normalt og pakk det hele i plastfolie for at holde frugten frisk. Dine børn kan trække æblet fra hinanden og nyde masser af PB på hver skive.

Cykelbilsæder - hvordan man løser det

Hvilken alder kan barnet gå i cykelsædet? De fleste barnesæder er velegnede til børn i alderen omkring ni måneder til fire år. Den nedre grænse afhænger af dit barns evne til at sidde op, ikke understøttet, dvs. på gulvet snarere end understøttet med puder.7 2020.

Hvad man skal se, mens man træner - Komplet vejledning

Hvad skal jeg se, mens jeg træner? Alamy. 4/12. Sex and the City (Streaming på HBO Go) Nogle gange er en god fortælling alt hvad du behøver for at holde dig beskæftiget - og Sex and the City har dem i spar. Getty Images. 5/12. Gossip Girl (Streaming på Netflix) Alamy. 6/12. Pretty Little Liars (Streaming på Netflix) Alamy. 7/12. Glee (Streaming på Netflix) г.