Vigtigste > Cykler > Barclays-cykler - enkle svar på spørgsmål

Barclays-cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad skete der med Barclays-cykler?

Afcykler3.993 er første gang rullet ud for 10 år siden, selvom deres dele er blevet udskiftet for at sikre, at de er sikre og fungerer godt. I alt 6.654cyklusserer blevet afviklet siden ordningen startede på grund af grunde til, at de er gået tabt, stjålet eller beskadiget uden reparation.07.30.2020Mig? Cykler i London? Ingen! Jeg dør. Du skal være sindssyg for at cykle i London. Jeg ville cykle, men der er for mange veje.

Jeg prøvede at cykle en gang, men der var en bus på tværs af gaden. Aargh! Hvad er der galt med disse mennesker? Cykling er en god øvelse, det er gratis, det er sjovt, du kan ændre din rute, uanset hvad du vil, du kan parkere hvor som helst, det er normalt hurtigere end bussen, nogle gange hurtigere end røret, og alligevel er der cyklister i London af en eller anden grund sjælden og mærkelig Så hvorfor er cykling ikke normalt i London? Har det at gøre med den måde, vejene blev bygget på? Eller er det noget forankret i vores kultur? Eller er det en kompliceret og nuanceret blanding af begge, kombineret med nogle andre overraskende interessante faktorer, der tager cirka ti minutter at diskutere? ♫ ♫ ♫ Cykelinfrastrukturen i London har eksisteret længere, end du tror. Allerede i 1930'erne, hvor næsten ingen kørte, besluttede de smarte byplanlæggere, at biler og cykler ikke skulle blandes.

Nye forstæder i Morden, Perivale og Romford fik skinnende, brede, separate cykelbaner. Den første af sin art blev åbnet i 1934 af transportminister Leslie Hore-Belisha. Men de blev ikke brugt meget og blev derefter forbudt fra almindelige veje.Det er præcis, hvad Leslie Hore-Belisha ønskede og sagde, at cyklister er 'de farligste mennesker på gaden i dag'. Så en cyklerevolution kom aldrig. Men en ny revolution var lige rundt om hjørnet.

Introduktion af den nye bil. Tror du ikke, du har råd til en bil? Takket være teknologien er den nye bil billigere end nogensinde. Du har råd til den nye bil.

Den nye bil giver dig mulighed for at køre rundt i din nye bil - Kan du lide din nye bil? - Jeg elsker min nye bil. (humrer) (holder latter) Efterhånden som bilerne blev mere overkommelige, blev gaderne mere travle. Og derfor ændrede planlæggerne i 1960'erne i deres endelige visdom de eksisterende gader i London for at give mere plads til biler.Og cyklister blev helt glemt. Historisk Hyde Park Corner er blevet omdannet til en kæmpe uhyggelig rundkørsel, hvor hver bane er den forkerte bane, Elephant and Castle, Waterloo og Hammersmith. (Bilhorn) Westway blev bygget.

Blurgh! Og næsten alle cykelbaner i forstæderne forsvandt i 1930'erne. Nogle blev baner til biler og andre blev parkeringspladser. Ikke overraskende faldt antallet af cyklister i London i løbet af de næste årtier. * Crash - Oww !! Tro det eller ej, denne skræmmende artikel fra omkring 1984½, der forsøgte at promovere cykling i London, viser, hvor forræderisk og forfærdeligt livet på to hjul var blevet.

Der var biler 1, cyklister døde. I mellemtiden i Europa besluttede byer som Amsterdam, der var ligeledes dødbringende i 1970'erne, veje til London for ikke at nævne nogle få døde børn at gøre noget modigt.I løbet af de næste tre årtier blev de historiske gader fuldstændigt redesignet for at prioritere fodgængere og fodgængere. Biler er blevet forbudt fra nogle gader, og nye er adskilt, brede, uafbrudte, glatte cykelbaner er blevet bygget i de baner, som folk plejede at køre. At dreje Amsterdam udad var ikke let og skete ikke natten over, men til sidst blev cykling den normale transportform.

Og det var biler, der måtte lære at vente på deres tur, komme ud af vejen og gå den lange vej. Det betyder ikke, at hollænderne er cykelentusiaster. Det er lidt som at sige, at alle i Storbritannien er besat af støvsugere, bare fordi alle har en - I Holland - Holland! der er ingen cyklister i Holland.

Disse mennesker er lærere, læger, advokater, studerende, systemanalytikere, chartrede volumenvurderere og pornostjerner. Hvorfor skete det ikke i London? Det er faktisk svært at sige. Måske er det fordi vi briter altid har været for knyttet til vores biler.

I 1980'erne var biler et statussymbol. Margaret Thatcher sagde som bekendt 'En mand over 30 år, der er i en bus, kan kalde sig fiasko.' Dette betød, at politikere og planlæggere, der ønskede at gøre cykling bedre altid gjorde det med deres hænder bundet bag ryggen.

De kunne ikke komme i vejen for vores smukke biler. En anden mulig årsag er den måde, London er blevet kørt på i så mange år. Efter at Thatcher afskaffede GLC i 1986, blev cykelinfrastruktur og lignende leveret af de 32 krigende bydele i London, så der var ingen, der kunne foretage en byomfattende kulturændring.

Men det skulle ændre sig i 2000. For første gang nogensinde havde London en konference og en direkte valgt borgmester med magt og budget til at tænke stort. Ken Livingstone * ribbit og den nyoprettede Transport for London, eller TfL tackling Londons kroniske overbelastning og forurening, og de så, at cykling kunne spille en vigtig rolle.

Selvom det var sent, med den rigtige investering, havde London potentialet til at blive et cykelmekka ligesom Amsterdam. Alligevel det har det samme klima, det er fladt (for det meste), vejene er brede nok, og de fleste ture i London er perfekt kørbare på mindre end 3 km.

Det var absolut gennemførligt. De måtte gøre det snart, og de var nødt til at gøre det nu. Næsten mere end 7 år senere stjal Ken Livingstone en idé fra Paris: Cycle Hire Scheme.

Overalt i det centrale London skal der oprettes dockingstationer med for tunge cykler og iøjnefaldende for at forsøge at stjæle. Og enhver med et bankkort og et par ben kunne leje dem mod et mindre gebyr. Det var først i 2010 for planen at komme i gang, at London havde en ny borgmester, hvis idé det var.

De gav programmet det vildledende, men mindeværdige og vedvarende kaldenavn 'Boris Bikes'. De blev et øjeblikkeligt hit, populære blandt lokale og rystende turister. De hjalp med til at fremme ideen om, at bycykling ikke kun er for Lycra-klædte entusiaster, men alle.

Med så mange nye rystende jiggles på vejen var det vigtigere end nogensinde, at London havde sikre veje at cykle i. Og det samme år kom borgmesterens modigste plan til dato: cykelovervejene. Dette var en ny speciel pendlercykel-motorvej, der var tydeligt mærket over lange afstande og malet i lyseblå for at matche af Barclays, der sponsorerede det hele. 12 cykelveje var planlagt, som blev talt som timer på et ur, der stammer fra Londons centrum.

Den første, der åbnede i 2010, var CS7, der krydsede den underudnyttede Southwark Bridge, snegede sig omkring Elephant and Castle og fulgte den nordlige linje helt ned til Colliers Wood. Derefter kom CS2, som løb øst fra Aldgate gennem Whitechapel til den fremtidige olympiske park i Stratford. Men var disse superveje gode? Uh nej - skønt meget - AAAARGH !! AAARGH !! skønt det er meget godt skiltet og i en smuk blå skygge, var der ikke noget, der adskiller cyklister fysisk fra forbipasserende biler, busser og lastbiler.

Nogle gange stoppede den blå farve pludseligt, blev til en busbane eller fyldt med parkerede biler. Genert nye cyklister, de mennesker, der blev udviklet til at føle sig sikre gennem dette program, følte sig slet ikke sikre. Endnu mere bekymrende var, at nye og selvsikre cyklister blev lullet i en falsk følelse af sikkerhed, da den blå maling slukkede, splat.

Venera Minachmetova, en 24-årig russisk forretningskvinde, blev dræbt af en lastbil ved den notorisk utilstrækkelige Bow Interchange, en af ​​5 cyklister, der døde på gaderne i hovedstaden på kun 2 uger for borgmesteren og TfL at stoppe med at dræbe cyklister. Et nærmere kig på de originale motorvejsdesign afslører, at de var farligt dårligt gennemtænkte. Ifølge dette kort skulle CS11 køre op ad den meget smalle Kilburn High Road.

Og hvor var det nøjagtigt? Planlægningen at gå? Så TfL gik tilbage til tegnebrættet og tog det denne gang mere alvorligt. Den næste generation af motorvejs cykler fra 2013 var en massiv forbedring. Fysisk adskilt fra trafik med funktioner som dedikerede trafiklys og flydende busstoppesteder var disse ægte cykelstier, som hollænderne var værdige.

Var disse nye motorveje en succes? F *** ja, cykling på disse ruter er steget med hele 60%. I myldretiden er 60% af alle ture på cykel. Der er endda cykelstop.

Det er bevist at vise, at når du bygger dem, vil de komme. Fremskyndet af succesen med cykelvejene begyndte byen at gøre sig dum ved at cykle. Se! Torrington Place er lukket for biler, der kører vestpå.

Se! Bankkryds er kun busser og cykler på hverdage. Se her! Camden fylder sine gader med bæltedyr. ARMADILLOS! Vi begynder endda at rette vores 60'ers fejl ved at gøre tidligere store uhyggelige rundkørsler til meget sikrere, omend forvirrende, tovejs spørgsmålstegnformede kryds.

Buegang, elefant og slot, Waterloo, men ikke Hammersmith - det er for sent for Hammersmith. Så alle er glade eller er de? Cykelrevolutionen har fået kritik fra nogle grupper som (Game Show Summer) - Åh, uheld, og du løber tør for tid.

Men du klarede dig meget godt. Du lavede historien, du lavede motorveje, du gik endda til Amsterdam. Men der er så meget mere at tale om.

Kommer du tilbage til del 2? - Det gør jeg. - Fremragende! Vi ser frem til det, ikke? Vi ses efter pausen! pause ♫ ♫

Hvad hedder Boris-cykler nu?

3. Re: London afBoris Cykler-er de stadighedderat?Boriser ikke længere borgmester i London, så ikke mereBoris Cykler. Den nye borgmester er Sadiq Khan, så de er detnuSadiq cykler.

Pennywise the Dancing Clown er langt det mest efterspurgte monster i 'How to Kill' historie, så det er på høje tid, vi leverer. Nu er Pennywise ikke din seriemorder.

Det er evigt, allmægtigt og fuldstændig ondt. Dybest set er det en gud, og det bliver meget sværere at dræbe end at sprænge en stor fyr med en maske på. Men hvis en flok snot-nosed tabere kan, kan du også.

Så tag din bedøvelsespistol, slå dine næver på stolperne og stirre lige ind i deadlights, for i dag skal vi fortælle dig, hvordan du dræber Pennywise. Først og fremmest tip: Som Fred Durst sagde: 'Du er nødt til at have tro (tro på, at jeg ved, at George Michael faktisk fandt ud af det.) Under alle omstændigheder er det ikke let at klassificere den terror, der er City of Derry hjemsøgt, men' psykisk vampyr 'virker ret tæt på samme tid, hans fysiske form lever af dine opdelte lemmer, Hiya, Georgie! På et andet virkelighedsniveau er Pennywise chowi Slip dine følelser.

Er det din yndlingsret? Lækker, velsmagende, smuk frygt. Pennywise elsker at nippe til børn, fordi deres frygt er så let at manipulere, æggedreng! Og det elsker at forvandle sig til den form, der skræmmer dem mest. Han kan dukke op som en teenagers varulv, en uhyggelig ansigtsløs dame fra et maleri og selvfølgelig din døde lillebror.

Ahhh! ”Kay, farvel. Hjemme, når Pennywise køler ned i sofaen med en halv liters halo-top og skrig fra døende børn, tager han sine klovnesko af og glider ind i form af en enorm, monstrøs edderkop for noget mere behageligt og klæder sig som otte forbandede ben. Ben, ben, ben, ben, ben

Ahh

Hver gang det tager form, er det bundet af fysikens regler, der styrer det, herunder svagheder, så længe du tror. Når taberne slår et hul i Pennyvises kranium, er det ikke rigtig kuglen, der gør ondt, det er deres barnlige, overvældende tro på, at sølv dræber monstre. Ligesom et barn kun ved, at julemanden er ægte, når du VID Pennywise, kan den dræbes, det kan han.

Jeg vil bare have dem til at dræbe julemanden. Vi har allerede vist dem, hvordan man gør det! Vi viste dig, hvordan du dræber julemanden, bare gør det! Folk, jeg har gaver til jul! Du slog dig ihjel julemanden! Okay, undskyld. Frygt kan give næring til og styrke Pennywise, men det kan skade din tro og tillid, som batterisyre.

hjerte sundt kød

Det er batterisyre, du SLIM! Du kunne fokusere din tro bag totemer som sølvkugler, inhalatorer eller boltpistoler, bare kunne gå sammen mod ham og sparke ham. Jeg er nødt til at dræbe denne funky klovn. Velkommen til Losers Club, Airhead! Når børnene har overvundet deres frygt og fungerer som en enhed, lægger de sladderen ned til Pennywise med rør, flagermus og endda deres bare hænder.

Taberne ramte ham så dårligt, at han kan sende ham, at han gemmer sig i endnu en cyklus, men desværre tager det mere end et spark i snavs at dræbe ham for godt. Angst. Den afgørende krig mod Pennywise skal kæmpes på to fronter, så mens dine venner ødelægger hans krop på jorden, skal du kæmpe på It's Turf.

Nå, dette er alt bogområde, så vær tålmodig, da vi taler om begreber, der er vanskelige at udtrykke visuelt. Det er fordi Pennywise ikke eksisterer fuldt ud på vores virkelighedsplan. Den fysiske form styrtede ned i vores verden for millioner af år siden, men det er bare toppen af ​​isbjerget.

Jeg er for evigt, barn! Jeg er verdens spiser! Og fra børn! Pennywise taler meget lort. Han er ligesom han gør denne skæld og jeg er som fyr, chill, bare dræb disse børn! For eksempel er de bange, du er et flydende klovnehoved, det er nok. Det er den virkelige essens uden for vores eksistens, i et rige kaldet Macroverse er nært beslægtet med myten om 'det mørke tårn', hvor det kaldes 'Todash Space', monstrene fra 'The Mist' og selvfølgelig Pennywise.

Dens astrale form kan ikke forstås af mennesker. Vores hjerne fortolker det, vi ser som en levende, vridende orange glød kaldet deadlights. Selv gennem dette abstraktionslag er et blik nok til at gøre dig helt sindssyg.

Mist dit lille sind i mine deadlights! Men hvis du vil dræbe ham, skal du før eller senere møde dem. Under taberens første møde får Bill telekinetisk hjælp fra Maturin, en kæmpe kosmisk skildpadde, der bogstaveligt talt pukede universet. Han fortæller Bill, at hans eneste chance er at møde Pennywise i Ritual of Chud, en tradition fra Himalaya, der involverer en shaman og en shapeshifter, holder deres tunger sammen og kæmper med en puslespil.

Bill og Pennywise har den samme test af vilje i metaforisk målestok. Hans bevidsthed kæmper. Det er sand form i universets fjerne dybder, og med hjælp fra skildpadden sender Big Bill Pennywise til at pakke i 27 år. Den voksne Bill har ikke så meget næste gang Lucky.

Hans kæmpe hestehale kan hjælpe ham med damerne, men hans barndoms overbevisning er væk, taberklubben er en mand, endelig fik jeg det fyre! Jeg er i deadlights nu! Og skildpadden kvæles i en galakse for mange år siden. Eddie ofrer sit liv for at trække Bill tilbage til jorden, og med chudens ritual er det tid til dødsslaget, at det er tid til at rive hjertet fra hinanden. Så du har besejret din frygt, overlevet deadlights og nu vil du afslutte disse melonbønder for godt.

Nå, det er den sjove del. For nu er der kun en hårdt såret kosmisk tarantula tilbage, og der er ingen støvle på jorden, der er stor nok til at stampe på. Bortset fra måske en stor plastik Paul Bunyan-statue? Nej, det ville være for osteagtigt.

Så saml alle dine venner sammen, som ikke er døde eller katatoniske, mener jeg, så jag den sugekop ned og riv den fra hinanden. Da hans åndelige selv vakler, vender taberne denne bastard over og stikker deres næver i hans underliv. Og når vanvidet aftager, er Pennywise mere død end det mørke univers.

Det tog banden 27 års prøvelse at dræbe, men der er altid en chance for at ondskab vender tilbage. Pennywise er muligvis ikke det eneste medlem af hans art. Og hvis du møder en på Mid-World, så tøv ikke med 'Skyd det i hovedet' Serien 'The Dark Tower' kombinerer mange af Stephen Kings bøger.

Den har Randall Flagg fra 'The Stand', præsten fra 'Salems Lot' og i den ekstremt mærkelige sidste bog støder heltene på den samme slags skabning som Pennywise. Når de endelig når titeltårnet, støder krigsskydere Roland og Susannah på en hytte med en haltet, enøjet gammel mand indeni. Han siger, at han plejede at være stand-up komiker, og efter at have inviteret dem to, startede han sin rutine.

Da jeg var 16, troede jeg faktisk, at opkastning var et tegn på modenhed! Du ved, mens alle de andre børn sneg sig rundt i skoven og smuglede cigaretter, var jeg bag huset med fingrene i halsen! Hans vittigheder er halte, men snart kvæler vores helte bogstaveligt talt deres latter, da manden ved navn Dandelo bliver yngre og sundere. Du prøver at redde alle verdener, og de bliver en stand-up komiker! Det er bogstaveligt talt ikke tid til vittigheder! Uanset hvad. Guds ord siger, at han i det mindste er af samme art som Pennywise, og muligvis undlod en af ​​It's Descendants, at Ben ikke stampede.

Ligesom Pennywise er Dandelo en følelsesmæssig vampyr. Det føder på menneskers latter, glæde og sorg. True Form er et mareridt monsterinsekt.

I bogen kommer Susannah til fornuft efter at have kogt i ansigtet og fundet et advarselsbrev fra Stephen King i badeværelset. Nævnte jeg, at 'The Dark Tower' forresten er helt sindssyg? ? Lortet bliver vildt. Nu hvor hun ved, hvad hun har at gøre med, overvinder hun sin frygt som taberklubben og blæser Dandelos hoved af med Rolands revolver.

Som forresten er smedet af de smeltede rester af Excalibur. Hans våben er smedet af Arthur Elds eget sværd. Hvorfor i helvede ikke? Det kunne være grunden til, at Dandelo går meget nemmere ned end sin fætter i New England.

Men uanset hvad, han er lige så snoet. Men jeg kan godt lide det, når mine morderklovne tænker større. Pennywise var det rådne, onde hjerte i en hel by i tusinder af år, og jeg tror stadig ikke, at en flok tabere virkelig kunne dræbe ham for evigt.

King har antydet, at han stadig er derude, så jeg antager, at jeg giver diasshowet videre indtil videre, men hvis du ikke kan holde dig ude af kloakkerne, skal du i det mindste tænke på vores guide, for før eller senere skal du dræbe det forbandet klovn. Hej gutter, tak fordi du kiggede! Hvis du er ny med How to Kill, skal du tjekke vores playliste for alt hvad du behøver at vide om at overleve Slashers og dræbe monstre.

Er Boris-cykler gratis?

Hvad synes du om en clickbait-titel Så dårlige nyheder på vejen til coachingens død Det er som at gå tilbage til 90'erne, det er ikke copyright-klasse, men uh desværre øh der er dårlige nyheder for youtube og youtubere øh youtubers øh øh faktisk kort til side først og fremmest um, jeg undskylder, hvis mit energiniveau er lidt lavt i dag, jeg var på en boris-cykel i går, nogle af jer har muligvis set artiklen um, jeg har ikke kørt i årevis, og jeg fandt det ret svært, men du siger hvad sjovt det er. London Hvis du bor i London, brug en boris cykel um knolde ja, jeg læste en bog kaldet stammer af seth, er det seth rogen eller seth nogen eller noget, og de sagde, at du skulle prøve at opfinde noget navn til dig for dine folk, der følger dig Det er en meget god idé, jeg mener, der er en dame på YouTube, som jeg følger, og du bør bestemt gå og tjekke hende ud, hun hedder Kelly Stamps og hun dræber de mennesker, der tilhører hendes stamme, hun skynder sig, det er virkelig klog, er det ikke, jeg kan ikke tænke på noget, jeg var youtubers tube pipe, jeg mener, hvis jeg kalder dig fløjter, ved jeg ikke, lyder lidt fornærmende, he, jeg tror, ​​pipe er faktisk uh fornærmelse, men jeg Jeg er ikke særlig god til at opfinde de slags slagord og ting, som jeg husker, når jeg oprettede mit konferencesamtale. Jeg kom op med sloganet Buzz Conferencing Simple ligesom du gjorde, fordi jeg ville have det til at være et simpelt system, og jeg ville have det til at resonere med publikum.

Jeg tænkte bare som om du ville have været en god, tilsyneladende sagde marketingfolk, at det ikke var godt. Så hvis du finder på et navn til en stamme af mennesker, der følger mig ved at give dem youtube-tip, skal du sende dem i kommentarerne nedenfor, og alle disse ting, jeg elsker alligevel, jeg kommer til hovedmødet um, men det er en ting, som jeg finde virkelig svært ved Facebook-livet. du er nødt til at gøre denne indledning ikke, hvis det får folk til at indse, at du gik live, bit smerten i balderne, men jeg kan se, at der er tre mennesker, der bor nu.

Lad os komme i gang med det samme. Jeg har glemt at dele min skærm sidste gang, så jeg skal gøre det nu og så forhåbentlig vil du? for at se, hvad jeg fik lige her, er de dårlige nyheder, at januar på youtube vil være meningsløst, hvis du prøver at udvide din kanal i januar Mine venner, jeg er bange for, at du har en opadgående kamp, ​​det er hvert år den samme januar af en eller anden grund bliver youtube virkelig virkelig tavs. Jeg ved ikke, om folk har gennemsøgt youtube om ferien, om det er annoncørerne, der har trukket deres budget, og mange af dem vil naturligvis trække budgettet, efter at lydløs har krævet, at mange annoncører trækker deres budget ud, um, jeg ved ikke, at det sker hvert år.

Måske vil dette år være anderledes, måske dette år vil være anderledes med pandemien, men januar bliver hård, men det bliver bedre, jeg lover dig, at det bliver bedre uh mod slutningen af ​​januar, måske bliver det endda en smule bukser i februar, men det bliver bedre, når vi møder noget modvind, hvilke ting skal vi fokusere på fra januar for at give, at vi kan fokusere? . 'Vi har den bedste chance for at klare os godt og udvide vores kanal i januar, men efterhånden som året skrider frem, vil vi se på de tre ting, vi først skal fokusere på: hvilken type indhold der skal oprettes, og der er to dimensioner, der er virkelig emnet og også det faktiske format på de artikler, vi producerer. Så lad os først tale om emnet, da YouTube er en opmærksomhedsøkonomi, og medmindre du producerer indhold, som folk ønsker, vil ingen magi eller optimering gøre din kanal vellykket, uanset hvad du lytter til.

Folk, um såkaldte YouTube-eksperter, prøver at fortælle dig og sælge dig, at det ikke virker, fordi det hele handler om indholdet og re. går allieret kan du tænke på det som to primære typer indhold på youtube, hvoraf den ene er information, som folk kalder på youtube for at få oplysninger underholdt, og jeg gætter på, at du kunne have en tredje, der besøger folket for at følge berømtheder, men medmindre du har allerede en enorm youtube-kanal, i hvilket tilfælde du sandsynligvis ikke ser på mig, så er det sandsynligvis de to første, så spørgsmål eller underholdningssvar, og den første af disse to oplysninger er den enkleste og nemmeste, fordi youtube som jeg nævnte før jeg elsker at vise dig igen, hvis du vil, vil faktisk vise dig, hvad folk leder efter.

Derfor, hvis du allerede har en YouTube-kanal med indhold, skal du bare oprette en artikel, der besvarer disse spørgsmål nu. En af de rigtig gode måder at finde ud af, hvad dine næste artikler skal handle om, er at finde ud af, hvad der passer til dig nu fungerer, og også finde ud af, hvad dit nuværende abonnement er, rs ser allerede på andre kanaler og derefter bare oprette mere af det indhold Jeg tror, ​​det er en ting, som vi som YouTubers virkelig har at gøre med, for for at få succes er den bedste strategi ofte at sige stort set den samme ting igen og igen, men på en anden måde eller med et andet punkt på eller fra et lidt andet synspunkt. Selvom mange mennesker kommer til at se din kanal for første gang, og jeg nævnte, at de fleste af dine synspunkter tidligere er fra folk, der ikke abonnerer på din kanal.

Jeg er allerede klar over, at dette kan være en fejl, hvis du ser, hvad de leder efter ok, så her er analysen, så du kan komme ind i analysen, og jeg vil vise dig, hvordan jeg ville finde ud af, hvilke artikler jeg ville producere, hvis jeg var interesseret i at bygge denne kanal, som jeg ikke er særlig interesseret i, er nede af dine trafikkilder, og vi kan her se, at øh stort set alle, der eller ikke alle, uh 32 37.2 af de mennesker, der kom til min kanal via søgning, kom op med en søgning på kanalen og bare tjek, hvad de leder efter ærligt London red light district London natteliv, jeg kunne måske gøre lidt mere af dette engelske rødt lysområde rødt lysområde i London Soho London, så øh, hvis jeg virkelig har meget mere Hvis jeg ville have synspunkter på denne kanal, ville jeg få min um iPhone og derefter vandre gennem Londons røde lysområder, hvor artikler blev produceret, det gjorde jeg i et stykke tid færdig og holdt op, du ved, fordi de øh , de dæmoniserede de artikler, jeg producerede, I s roduceret i Soho, selvom de ikke var beskidte, var de ikke frække, men nogle gange byggede de din kanal op, øh og. ? ? ? ? ?? At tjene penge på din kanal modsiger sig selv, men lad os lade det være.

Men jeg vil foreslå, at du går ind i din analyse og finder ud af, hvad folk leder efter, og derefter producerer flere artikler om disse emner. Husk hvad vi siger: Find ud af hvad de vil have, giv det til dem dræn, gentag køb et stort hus, så det er klart, hvad folk vil have, fordi folk leder efter det, men der er en anden dimension, og det er relativt nyt, øh, relativt ny funktion at YouTube implementerede, der ikke fungerer på alle kanaler. Jeg tror, ​​at din kanal skal konfigureres noget for at dette kan fungere, men hvis du går til fanen Målgrupper i din Analytics, har du sandsynligvis et felt her, der siger Andre videoer Din målgruppe har set Andre videoer Din målgruppe har set set så disse er ikke dine artikler.

Jeg går ind i hans artikler og finder ud af, hvilken slags artikler han laver. Jeg antager, at han er den, han kan være. være, at hun ikke kan være sexistisk ved at gøre personen, jeg vil se, om jeg får nogen spor, det kan være, at jeg kan finde ud af, hvilke af artiklerne der virkelig gør hans artikler rigtig godt, og så kan jeg bare gå o og lave dem lidt bedre øh, jeg kan sandsynligvis ikke gøre dem lidt bedre, og jeg kan sandsynligvis ikke gider at gøre dem lidt bedre, for at være retfærdig, men det kunne du, hvis du virkelig vil udvide din kanal øh øh, det ville være rigtig godt, tjek det ud, og det er gratis og gratis, hvorfor siger folk gratis og gratis, fordi der er tre hovedskrammer, men det er gratis og fri for youtube-analyserne okay, det er ideer til emnet, øh, bare for at minde du? Husk naturligvis, hvad jeg sagde om spørgsmål.

Det er en god ide at besvare spørgsmål, og en måde at få youtube til at give dig gratis rådgivning er at skrive noget som hvad er øh hvad er kærlighed hvad der foregår her morgenmad hvad hedder du? lad os sætte det i en niche, jeg kender ikke træk, f.eks. B.

Tog Tog Tog til børn Soundtrack-sange Bare gå ind og tjek autokorrekturen, så finder du alle mulige svar eller forslag til dig, der er betalte værktøjer til dem. Tal med kammerat om, at iq osv., Der ville gøre det bedre, men det er ikke en dårlig start i 10. så format um yeah i årevis og år og år youtube har fortalt os at lave artikler, der har et aflangt landskab og generelt form længere artikler udført bedre end kortere artikler, fordi afspilningstiden var længere, hvis du har set mine artikler for nylig.

Du har hørt mig tale om korte artikler. Shorts er en ny type artikel, som YouTube støtter uh, jeg formoder stærkt, at det er på toppen væk fra konkurrencen fra tiktok, så du bør helt sikkert begynde at eksperimentere med shorts i 2021 eller endda nu, og jeg har en er en anden youtube live, jeg sendte undskyld facebook live Jeg skrev med oplysninger om, hvordan man laver shorts, men de er lidt af et fænomen uh, og jeg vil vise dig, hvorfor bare kort de af jer, der sandsynligvis har set en hel del af dette nu, lad os tage et kig øh ja, her er en ny kanal, som jeg oprettede for et par dage siden, og det var, uh, hvad satte den op 23. muligvis 20 sekunder, jeg har den oprettet 22. Første artikel blev offentliggjort onsdag den 23. uge eller deromkring, ligesom du kan se det tager cirka 400 visninger øh, tre abonnenter, øh, men lad os se på nogle første analyser, så vi kan opnå dette.

Du kan se, at 70 eller 69,4% af trafikken her er fra shorts. Derfor er shorts en god ting, hvis du kigger på nogle individuelle artikler, denne har uploadet 46 visninger, det er måske ikke fire timer fem, shortsen slog det normalt, men øh, tjek det ud, når vi ser på de sidste 48 timer, vi havde her en stejl kurve og nu er det aftaget, hvilket sandsynligvis skyldes, at det blev taget af den korte hylde, er youtube tydeligvis um test forskellige artikler fra forskellige skabere og.

Se hvilke der klarer sig bedst i round robin her, så jeg har sandsynligvis brugt min tid i solen, i det mindste lige nu. Dette sker normalt med shorts, når du får et pludseligt boost, og så vil trafikken falde, men god en ny kanal 'um, hvis du uploader kort indhold, og' fordi jeg har mange abonnenter, og som jeg har nævnt mange gange, som abonnenter på er ikke rigtig værdifuldt for dig. Måske skulle jeg lave en artikel om, hvorfor de ikke er så værdifulde.

Jeg kan ikke se nogen omtale af shorts i trafikstatistikken endnu, men det betyder ikke, at det ikke sker ofte med shorts, de bliver begravet, og derefter viser youtube-algoritmen dem og viser dem så korte i den korte hylde . Du vil se en stor, hvis muligvis midlertidig, stigning i trafikken, men på dette tidspunkt tage alle de synspunkter, du kan få, så det er en check, hvilket format jeg foreslår dig, og vi vil nu se på, hvor ofte du uploader en masse diskussioner, det skal uploades dagligt skal uploades ugentligt skal uploades månedligt generelt, hvis din kanal er ny eller meget ny eller ikke helt ny, hvis den er ny eller rimelig

Hvordan får jeg en gratis Santander-cykel?

Indtast blot koden CFD2020 i appen eller på en dockingstation, hvor du normalt betaler for enSantander cykelog du får det tilledig. Du skaltageet bankkort for at gennemføre transaktionen. Det skal du stadigbrugdetcyklersom normalt dog docking dem hvert 30. minut.09.09.2020

Denne U-lås er ikke ordentligt fastgjort til noget solidt, så jeg kan bare hente cyklen og køre væk. Sørg for at fastgøre din cykel til noget permanent eller virkelig tungt. Så U-låsen er fastgjort her, men jeg kan bare fjerne hurtigudløsningen fra sadelpinden.

Så vi sætter U-låsen rundt om styret eller stammen her, men vi kan tage den af ​​med en unbrakonøgle. Så med U-låsen her kan jeg ikke få rammen, men jeg kan stadig få gaffelen. Så kun hjulet her er låst.

Så vi har en ramme, og nu har jeg en balance-cykel. I stedet for at bruge en hurtig frigørelse på sadelpinden kan vi erstatte den med en af ​​disse i stedet. Så en fantastisk måde at låse dem på er gennem baghjulet og rammen - det fortsætter sådan.

Det går ingen steder. En anden forholdsvis sikker metode er at låse gennem forakslen på hjulet, rammen og bagagerummet. Vi bruger et kabel på forhjulet.

Den ene løkke gennem den anden giver dig masser af længde at arbejde med. Klip lås gennem rammen og baghjulet. Nu er du god.

Hvad sker der, hvis du mister en Boris-cykel?

Hvis din cykluserfaret vildeller stjålet, ring til kontaktcenteret på 0343 222 6666 *.Vier åben hver dag på året.Duskal altid sætteditpersonlig sikkerhed først.Hvisdetcykluser taget fradumed magt, ring til politiet.

Hvad er den hurtigste cykelhastighed?

Søndag den 16. september 2018 brød Denise Mueller-Korenekcykeljordfartrekord på 167mph, rammer 183.932mphi Utahs Bonneville Salt Flats.

Hvor meget koster en bilenky cykel?

Dette er en næsten ny omkostningsbesparende topniveau boutique langdistance touringcykel, næsten ingen miles! Det starter med den smukke filet loddetBilletterMidlands-ramme (detailhandelpris$ 3000), med alle skærme og rack monterer digkunnevil have! Den er udstyret med skivebremser for den bedste tilgængelige stop.

Er Boris-cykler billige?

Fordelene ved at bruge enBoris cykel: Det er debillig, sjovt og meget effektivt til korte ture, når du ikke ønsker at forlade encykelet eller andet sted eller skal køre hjem. At købe din egencykelkan være dyrt, og det kan tage tid at finde den rigtige.

Er Boris-cykler langsomme?

Boris cyklervar aldrig hurtige en faktor, der uden tvivl har forhindret mange ulykker undtagen Pashleycykelgiver lige så afslappet en tur som man kunne forvente af sit eget mærkecyklusser. Manglen på hastighed kan også skyldes de mindre hjul og de bredere styr, hvilket resulterer i mere smidig håndtering, men dårligere luftdynamik.

Hvordan får jeg en gratis cykel på NHS?

Overvægtige får adgang tilcyklerpå denNHSi regeringens seneste plan for at tackle fedme. Statsministeren sagde, at læger i områder i England med dårligt helbred vil blive opfordret til at ordinerecyklingmed patienter i stand til at få adgangcyklergennem deres lokale kirurgi.28. 2020.

Hvor er Barclays 4 cykler i Dalston London?

Barclays 4 Bikes begyndte livet på Bradbury Street Dalston, London i 1992. Oprindeligt kaldet 'Better Bikes', jeg ændrede navnet, da jeg flyttede til nye lokaler på 515 Kingsland Road, Dalston i 1994. Efter 25 år kl. 515 har butikken flyttet - men lige nede ad vejen - til 466 Kingsland Road.

Hvor kan Barclays Cycle Hire udvides til?

Samt på al markedsføring og kommunikation. Fremtidig udvidelse af Barclays Cycle Hire og roadshows Den gode nyhed fra sponsoratet er, at ordningen muligvis er i stand til at udvide hurtigere til områder som Canary Wharf og det ydre London. Dette er ifølge LCCs meddelelse.

Hvornår startede verden Barclays 4 cykler?

Da jeg fik cyklen, må jeg have været den lykkeligste dreng i Liverpool måske begyndte Barclays 4 Bikes verden på Bradbury Street Dalston, London i 1992. Oprindeligt kaldet 'Better Bikes', ændrede jeg navnet, da jeg flyttede til nyt lokaler på 515 Kingsland Road, Dalston i 1994.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Priser på cykler - hvordan løser vi det?

Hvor meget koster en god cykel? De cykler, vi har testet, har kostet fra omkring $ 300 til næsten $ 2.000. Vi fandt ud af, at flere penge køber en letvægtsramme lavet af kulfiber, aluminium (eller en kombination af begge materialer) eller højstyrkestål og andre komponenter af høj kvalitet. Men du kan stadig købe en god cykel for kun et par hundrede dollars.

Stationært cykeltilbehør - hvordan man løser det

Hvordan kan jeg gøre mit motionscykel sæde mere behageligt? Sådan laver du et motionscykelsæde mere behageligt (eller landevejscykel) Det kan hjælpe at justere sadlen. Kontroller vinklen på din sadel. Din haleben skal ikke røre ved sædet, så juster det i overensstemmelse hermed. Placer styret i niveau med eller lidt højere end sadlen.

Hurtigste cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er den hurtigste hastighed på en cykel? 183.932 mph

Mobil cykelreparation - praktiske løsninger

Hvor meget koster en cykelindstilling? Afhængigt af dit område koster den gennemsnitlige cykelindstilling alt mellem $ 60 og $ 100. De fleste butikker tilbyder to muligheder - En mindre / grundlæggende justering, der koster $ 55 til $ 89 og en Major Tune-up, der typisk koster mellem $ 119 og $ 150. Omkostninger afhænger ofte af de tjenester, der er inkluderet i afstemningen.

Livestrong cykel - hvordan løser du det?

Hvor meget koster en Livestrong cykel? Cyklen, der kommer i varemærket gul-og-sort farve, koster $ 1.700, hvoraf $ 1.000 går til Livestrong, Lance Armstrongs kræft-velgørenhed.

Cykelfolk - besvare spørgsmålene

Hvad kalder du en person, der cykler? Hvis du cykler, kan dit køretøj også kaldes en cykel. Du kan blive kaldt en cyklist, en cyklist eller en cyklist.