Vigtigste > Cykler > Cykler til korte kvinder - hvordan man løser det

Cykler til korte kvinder - hvordan man løser det

Hvilken størrelse cykel skal en 5 fods kvinde få?

TilKvindermellem5 fod.5inches og5 fod. 7 tommer, encykelrammestørrelsepå 17 eller 18 tommer er ideel.12. 2021.Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt at vælge den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stængel, sadel, endda sadelpind eller krumtaplængde - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, vil påvirke ydeevne og følelse. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig helt rigtig.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (glad elektronisk musik) - Før vi begynder, lad mig forklare størrelsen. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres hjul på. Bare fordi hvis du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder at måle din næste cykel på.

cykelsokker længde

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en centerlinie fra bundbeslaget til hovedrørets centerlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

cykelbremseværktøj

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.Og ligesom at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi går ind i det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det virkelig nemt at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk pedalen til klokken 6, læg din hæl på pedalen. Du skal nu finde dit ben lige.

Så når du klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har stor frihed til at justere. Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen.

Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af, hvilken type cykling cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt. Mens en gruscykel er lidt kortere og højere.Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, kaldes Stack and Reach. Hvis du husker dem fra cykling i fortiden, er du relativt mere afslappet ved at ride eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere. For eksempel har Canyon af forskellige typer geometri delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry.

Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position. Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet.

Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den rigtige position, skal skulder- til hoftevinklen være 40 til 45 grader i vandret retning under hjulene med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og let ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt vanskeligere. Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stilk, eller i mit tilfælde skal du bytte hele styrets opsætning.

Men hvis du har øget din stamme med mere end en tomme eller to, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan flytte din sadel frem og tilbage et par centimeter, bør det aldrig gøre det for at reducere din rækkevidde. Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så læg den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne.

nitratrige fødevarer

Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor. Nu er forskellen mellem disse to cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her.

Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk. Men hvis du vil have en mere stabil og lodret position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde.

Men du skal virkelig bestemme hvilken type ramme, du vil have. Vil du have lang og lav eller vil du stå oprejst? Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger op, og hvis du ønsker flere artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvad er en god cykel til en kort kvinde?

ClearyCykler. Trek Gør mindrecyklersåvel somKvinder-bestemtcykler. Giant The avail er rettet modKvindermen ikke super feminint udseende. Brompton.

Hvilke cykler er gode til korte mennesker?

Bedste cyklerTilKortRyttere
  • Bajaj Avenger Street 160. 1.04.912 | Krydstogter | 160 cc.
  • Bajaj Pulsar 150. 96,458 | Gade | 149,5 cc.
  • Royal Enfield Classic 350. 1,69,384 | Krydstogter | 346 cc.
  • Suzuki Intruder 150. 1.27.443 | Krydstogter | 155 cc
  • Jawa 42 (fyrre to)
  • TVS Apache RTR 200 4V.
  • Jawa Perak.

bakke gentager cykling

Er en 26 tommer cykel god i hvilken højde?

26hjulstørrelse er perfekt til de fleste voksne med enhøjdeover 6 fod. De fleste af de touring cykler og hybrid cykler kommer i 700C metriske hjul, som også er kendt som 29-tommehjul.

Er en 24 tommer cykel for lille til en kvinde?

Kvinderhvis højder er 5,4 og derunder kan køre en24-tommer cykel. Dette skyldes, at rammen har den rigtige højde til at imødekomme længden af ​​deres ben og vil sikre, at de finder det let at peddle. Hvis dine fødder rører jorden, når du står over rammen, kan du køre på den.02.09.2020

Hvilken højde passer en 26 tommer cykel?

26hjulstørrelse er perfekt til de fleste voksne med enhøjdeover 6 fod. Det meste af turnéencyklerog hybridcyklerkommer i 700C metriske hjul, som også er kendt som 29-tommehjul.

Er en 26 tommer cykel god for mig?

Så,26 tommerhjul, i enmountainbikesammenhæng, er sandsynligvisgodtfor nogen omkring 4? 10? -5? 2? for at opnå den bedste balance mellem vægt, overførselsevne og håndtering. Når det er sagt, for en turnécykelpå fortov er der virkelig ingen grænse for, hvor høj rytteren kan være.

cykling diabetes

Er en 24-tommer cykel for lille til en voksen?

Det ville ikke være noget problem for envoksenat ride en24hjulcykelHVIS rammen er designet medvoksnei tankerne. En almindelig størrelsevoksenforsøger at ride siddende på en24hjul til børncykelvil sandsynligvis ende med at blive træt eller ubehagelig ganske hurtigt.

Skal jeg få en 26 eller 28 tommer cykel?

Det vigtigste er aten ramme, der passer til dig og har en behagelig geometri. Hvis du er mindre end 170 cm i højden,26hjul kan give mere mening på encykelden lille. I de mindre størrelser følger den med26hjul og28hjul i større størrelser.13.05.2014

Hvor høj skal jeg være for en 26 tommer cykel?

*Krydsercyklerbrug26? hjul. Der er faktisk ikke sådan noget som en26-tommer cykel. Der ercyklermed26-tommehjul, som er velegnede til højder mellem 5'0? og 5'5 ?.

Hvilken slags cykel kører korte kvinder?

Ofte bruger vejcykler forholdsvis usædvanlige 650c-dækstørrelser til korte kvindelige ryttere. Rør og dæk til sådanne maskiner sælges sjældent uden for specialcykelbutikker. Mursten-og-mørtel-cykelbutikker og online-cykelhandlere har typisk cykler designet til kvinder. Store boksbutikker har ofte kun trinvise rammer med skrånende toprør.

Hvor meget koster en mountainbike for en kort dame?

Billige cykler designet til korte damer koster ofte under $ 200 og har få ægte kvindelige specifikke designs. Kvalitets bjergcykler på niveau-niveau designet specielt til kvindelige ryttere koster mellem $ 300 og $ 500. Cykler til seriøse bjergcyklister og amatørkørere koster fra $ 500 til $ 1.500.

Hvor stor skal en lille kvindecykel være?

Mindre kvinder lærer at foregribe skuffelse, når de handler cykler og udstyr. Når vi ruller ned for at se på produktspecifikationer eller beder butiksmekanikeren om størrelser, er chancerne for, at den cykel, vi elsker, ikke passer - og hvis den gør det, kan det bare være en 54 cm krympet ned til en 46 cm, hvilket betyder, at geometrien måske være forkert for os.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Icarus cykling - omfattende håndbog

Er Icarus forbudt i Rusland? politik er ikke så langt hentet. Inden jeg fortsatte med at vinde en Oscar sidste år, førte Icarus til en af ​​de største kontroverser i verdenssporten. Rusland havde tilsyneladende ikke lært af tidligere fejltagelser, og som et resultat har WADA nu forbudt landet fra at deltage i alle større sportsbegivenheder i verden i fire år.

Vintercykelbukser - praktiske løsninger

Hvad er de bedste vintercykelbukser? Bedste vintertætservietterCastelli Tutto Nano Bibtight. Bløde og varme strømpebukser, der kaster en overraskende mængde regn. Velocio termiske hagesmæk. dhb Classic Thermal Bib Tights. Rapha Cargo vintertights. Pearl Izumi Elite AmFib bibtights. Castelli Sorpasso RoS. Endura Pro SL Biblong. Gore Wear C3 Windstopper Bib-strømpebukser. 14 dage. 2020 г.

Hvor længe holder cykelkæder - hvordan man løser det

Hvor ofte skal jeg udskifte min cykelkæde? hver 2.000 miles

Off-season cykeltræning - almindelige svar

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen? Indarbejd crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske synes om at gøre, og som supplerer cykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet i løbet af løbet. 22.10.2015

Skræddersyet cykel - brugbare løsninger

Hvor meget koster en brugerdefineret cykel? Så dybest set kan du få en total tilpasset landevejscykel på højt niveau til $ 3.700 fra Seven eller $ 5.000 fra Serotta eller nemt bruge op til $ 14.000 til superbilen til road bikes. Med en komponentpakke på øverste niveau og rammemateriale af højere kvalitet ville et godt skøn være $ 6-9.000 alt in. 23 dollars. 2011 г.

Hvornår sælges cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvilken måned sælges cykler? ”Fra oktober til april kan jeg normalt skaffe dig den cykel, du har brug for,” sagde Boles. 'Derefter bremser cykelfabrikanter produktionen, når de begynder at løbe op til næste modelår.' Længere mod nord har de fleste butikker en langsom sæson om vinteren efterfulgt af et stort opsving i salget, når vejret bliver varm. г.