Vigtigste > Cykler > Diamondback vejcykler anmeldelser - omfattende håndbog

Diamondback vejcykler anmeldelser - omfattende håndbog

Er Diamondback landevejscykler gode?

Mens det er kendt for sin overkommelige priscykler,Diamondbacklaver også nogle avancerede, højteknologiske modeller tilvejracing og mountainbiking. Dens Haanjo linje afcyklerer en af ​​de mest alsidige tilgængelige med muligheder for pendling, touring og grusridning, der gør det til en favorit blandt vores redaktører.

Så jeg er her med Ty Magners Diamondback Equipe, der kørte til Rally Cycling Team, som for det meste er baseret i USA, så vi får ikke set disse cykler meget ofte. Lad os se nærmere på det. (Techno Music) Så, Magner, han vælger en lille ramme, der ifølge mærkaten på sæderøret er egnet til ryttere mellem 5 og 5 fod.

Hvis du ser på hovedrøret, er det en temmelig big deal, er det ikke? ? Og så igen et meget stort nedrør, der strækker sig ind i bundbeslaget, som er en PF30-forbindelse. Og så forbliver øverst på sædet, hvor de forbinder til sæderøret, vi har et ret stort hul der. Det er ret usædvanligt. sadelpinden, det er en HED Grand Tour, og derudover har vi en Specialized Power-sadel, som sandsynligvis er en af ​​de mere usædvanlige sadler, du virkelig vil se på en standardcykel, fordi den alligevel er mere traditionel. til en prøveperiode.

For når du ser på det, er det ret kort, bare se på, hvor langt det ramte tilbage på skinnerne. Dette er ved grænsen, faktisk er det over grænsen. Derefter stammen og styret, det er også HEDs Grand Tour, som supplement til sadelpinden.

Stammen kommer med 140 mm, og styret er 42 cm bredt. Begge er også lavet af aluminium. Derfor har vi SRAM Red bremsehåndtagskontroller og er forbundet til SRAM Red bremsekaliber.

SRAM Red front derailleur og bag derailleurs samt et SRAM Red crankset. Og den leveres med en 55 kædehjul. Dette er den største, jeg hidtil har set på Dubai Tour, og det er parret med en 44 indre del.

Effektmåleren er Quarq og deres DZero. Krumtapene, de er 172,5 millimeter høje og har også nogle SpeedplayTitanium-akslede pedaler fra HED, og ​​den bageste nav er lavet af aluminium, mens den forreste navskal er lavet af kulstof i midten. Dækkene på den er Kenda SC a, og profilen af ​​dem ligner meget Vittoria eller Veloflex, måske er der noget der.

Selvfølgelig matcher rørformede dæk 60 mm-profilen på disse HED-hjul. De indstillede forhold er 11-28, og dette er SRAMs PG-1170-model. Nogle af de sidste detaljer på Magners cykel er SRAM korkstyretape.

Føles lidt svampet der, måske er der noget gel under det øverste rør. Dejlig lille gestus. Hvis vi også ser på kabelindgangspunkterne, er de aftagelige, så denne ramme faktisk er kompatibel med elektroniske grupper.

Så hvis de passer til EPS eller Di2, er det slet ikke noget problem. Og selvfølgelig ofte, når du monterer ETAP, kan du simpelthen tilslutte et par tomme stikkontakter. Så flaskeholderne leveres af det amerikanske mærke Arundel, som nogle af jer måske er bekendt med, men hvis du ikke gør det, kan du se dem på nogle af World Tour-cyklerne hos Cobbled Classics før.

Ja, jeg køber dem, og så genmonterer de dem og bruger dem. Og de sidste små tilføjelser er her fra K-Edge. Så på fronten har vi en GPS-holder, og bagpå er der en lille nummerholder, der er monteret lige under den bageste bremsekaliper.

intermitterende fastecyklus

Dimensionen fra midten af ​​bundbeslaget til toppen af ​​sadlen er 70,5 centimeter og fra sadelspidsen til midten af ​​styret 59,7 centimeter.

Og nu til Free Hub Sound Test. Lad os veje det, ikke? Den vejer 7,1 kg.

Lad os tale med Ty Magner og finde ud af, hvorfor han valgte disse komponenter. Okay, så nu er cykelejeren, Ty Magner, med. Nå Ty, fortæl os om sadlen.

Det er ret kort. Det slog ret lidt tilbage. Hvad er grunden til det? - Ja, dybest set prøver jeg at strække mig så meget som muligt.

Jeg har lidt problemer, jeg har super lange arme, en super lang overkrop og virkelig korte ben, så det betyder ikke noget, hvilken cykel jeg går på. Jeg prøver altid at blive længere, og hvis du ved, du kommer på forskellige hold, og du får forskellige dele, så du altid tilpasser dig - og har du nogensinde haft en cykelpasning og noget lignende? Du gættede det lidt, eller er det bare, hvordan du vil være fra dit eget synspunkt? - Øh, stort set fra mit eget synspunkt. Jeg har haft et par cykelgange, og vi har ændret et par ting, men jeg ender altid med at gå tilbage til min gamle position, hvilket er lidt sjovt.

Men ja, jeg har gjort det i et stykke tid, og det er det mest bekvemme for mig. - fedt nok. Og jeg kan ikke lade være med at lægge mærke til en 55-tandskæde der.

Det er en stor hund, som du bragte her til Dubai. - Ja, de siger, at disse sprints er hurtige, så jeg bruger sjældent en 55 i en sprint. s gjort før og ret godt.

Men ja, vi kan lige så godt, de er på 55, og jeg sagde bare, 'Bare rul det.' (ler) - Det er rigtigt, der er ikke mange løb, virkelig med evnen til faktisk at være vært for dem. Faktisk bemærkede jeg, at resten af ​​dit team også havde dem, ikke? ? Så jeg forventer at se det orange tog foran, ved du i disse sprints, og hvem ved, hvis vi også får en stor medvind, vil du le, ikke? - Ja? , det er sagen, jeg mener, på disse flade veje får du medvind, og du har, du ved, quickstep foran, disse fyre kan, de er vant til det og de kører 54'ere, 55'ere og de skubber dig hele dagen så du kender dig, nogle gange hjælper det at komme i gear. (griner) - Højre, jeg håber du nød dette blik på Ty Magners Diamondback Equipe.

Lad mig vide i kommentarerne, hvad du synes om dette. Husk også at dele denne artikel med dine venner også og til to flere gode artikler, hvad med her nedenfor, for Why Don't Pros Slam your Stemsand hernede for en anden pro-cykel.

Er Trek eller Diamondback bedre?

Men den generelle konsensus er detDiamondbackcykler erbedstvalg for ryttere, der ikke er sikre på, at de fuldt ud forpligter sig til sporten mensTREKcykler imødekommer den seriøse rytter, der foretager en større indledende investering i hobbyen.

Hvad er bedre Diamondback eller Raleigh?

Diamondbacker en kendt cykelfabrikant med en bred vifte af kvalitetsprodukter. Virksomhedens mål er at levere produkter med kvalitetskomponenter, der tilbyder brugerkomfort og fremragende ydeevne.Raleighcyklerne er robuste, og rammen er lavet af aluminium og stål.

Går Diamondback-cykler ude af drift?

I 1999Diamondback Cyklerblev købt af Derby Cycle Corporation, som også ejede RaleighCykelfirmaog fusionerede Raleigh ogDiamondbacksammen. I 2001 solgte Derby Cycle Corporation Raleigh ogDiamondback. I august 2019 solgte Accell GroupDiamondbacktil Regent, L.P.

Er Diamondback bedre end kæmpe?

Den største forskel mellemkæmpe storogDiamondbacker, at sidstnævnte hovedsagelig sælger online.kæmpe stortilbyder komplette cykler, men du skal delvist samle enDiamondbackdig selv. Begge mærker tilbyder gode budgetcykler, menkæmpe stortilbyder cykler i alle kategorier.Diamondbackhar en meget mindre line-up.

Er Diamondback-cykler dyre?

Grusom.DiamondbackAtroz er en linje med start-niveau og begynder fuld suspensioncyklerrettet mod dem, der lige er begyndt på stierne. I øjeblikket er der tre modeller til rådighed, der hedder Atroz 1, Atroz 2 og Atroz 3. Hvis du kan lide dem, er de til en overkommelig pris mellem $ 700 og $ 1.500.09.10.2020

kamelpakker Amazon

Har Diamondback-cykler kickstands?

DetDiamondbackFirkantkickstandgiver dig friheden til at stoppe dincykeluanset hvor lænende det er nødvendigt! Det passer direkte på kædestagen, så det bremser dig heller ikke.

Er Raleigh-cykler af god kvalitet?

Så for at besvare dit spørgsmål,Raleigher somgodttilkvalitetsom enhvercykelbutiksklassecykeltil en lignende pris. Hvis du sammenlignerRaleighmed topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale vil du generelt finde detRaleighvil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Gør Giant Raleigh-cykler?

BeggeRaleighogkæmpe storbære ydeevnecyklerfor den seriøse cyklist.kæmpe storbruger f.eks. sin egen TCR Advanced-vejcykelramme, der passer nøjagtigt til sin avancerede vejcyklertil brugeren.Raleighhar målrettet professionelle cyklister med både vej og bjergcykler.8. 2011.

Er Diamondback en Walmart-cykel?

DiamondbackLine 27,5 '9-speed Shimano Hardtail MountainCykel, MD 18 'ramme -Walmart.med -Walmart.med.

Hvilken er den bedste Diamondback mountainbike at købe?

I løbet af 80'erne og 90'erne udvidede mærket kraftigt til mountainbikes og stillede landevejscykelhold. Selvom vi ikke gennemgår en af ​​de vildeste cykler, der findes, Diamondback Andean, som er et kunstværk i sig selv, vil vi fokusere på de bedste Diamondback landevejscykler til denne artikel i både standard- og skivebremsemodeller.

Hvornår kom den første diamantryggcykel ud?

I starten koncentrerede de sig kun om BMX-cykler og sponsorerede kørere, som hjalp dem med at blive velkendte dengang. Mærket blev oprindeligt navngivet Diamond Back (og derefter DiamondBack) men ændrede senere navnet til Diamondback. I 1982 lancerede Diamondback deres første MTB-model kaldet Ridge Runner.

Hvor meget vejer Diamondback Century 2?

Uanset hvad, i denne diamantback-vejcykelanmeldelse har Century 2 dig dækket. Det er kun 21 pund, hvilket gør det super, hvis du vil smide det i bilen eller fastgøre det til et cykelstativ. Mange landevejscykler tvinger din krop i en lav position, hvilket er fantastisk til aerodynamik.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykeldoping - løsninger på problemerne

Hvilken type doping bruger cyklister? Cyklistenes favorit erythropoietin har forårsaget næsten tre gange så mange forbud som den næste mest populære PED. Lance Armstrong kaldte EPO for 10% -er og et lægemiddel, som du simpelthen var nødt til at tage. Det øger strømmen af ​​røde blodlegemer og ilt til musklerne for mere kraft og energi.

Hund og cykler - hvordan man håndterer

Er det ulovligt at cykle med din hund? NSW-lov. I henhold til NSW Road-reglerne må en cykelrytter ikke føre et dyr i snor, heller ikke ved fastgørelse, mens cyklen bevæger sig. Dyr skal sidde eller opbevares i passende områder.

Rabat på elektriske cykler - holdbare løsninger

Hvad er den bedste billige elektriske cykel? De bedste billige e-cykler, du kan købe, den bedste værdi. Aventon Pace 350. aventon.com. $ 1.099,00. KØB NU. Affordable Cargo Hauler. Rad Power Bikes RadWagon. radpowerbikes.com. 1.699,00 $. KØB NU. E-fedt. Sondors X. sondors.com. 1.199,00 $. Køb nu. kan opbevares. Blix Vika + blixbikes.com. 1.599,00 $. Letvægts. Propella V3.4. propella.cykel. $ 1.299,00.15. 2020.

Yeti-cykler til salg - typiske svar og spørgsmål

Er Yeti-cykler gode? Seriøst, de er virkelig gode cykler, og ja, de er også dyre, men hvis deres geo passer til dig, og du kan lide, hvordan de kører, er det det der betyder noget.

Bedste komfortcykler - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem en cruiser cykel og en komfort cykel? En komfortcykel er bedst egnet til langsomme, afslappede forlystelser langs fortovet. En cruiser-cykel vil ofte være udstyret med et højt sæde- og styrearrangement. Hvad er en cruiser-cykel bedst til? Cruiser-cykler er ideelle til både bykørsel og nogle lette stiudflugter.