Vigtigste > Cykler > Rabat på elektriske cykler - holdbare løsninger

Rabat på elektriske cykler - holdbare løsninger

Hvad er den bedste billige elektriske cykel?

DetBedste billige E-CyklerDu kanKøbe
  • BedstVærdi. Aventon Pace 350. aventon.com. $ 1.099,00.KØBENU.
  • OverkommeligCharge Hauler. Rad PowerCyklerRadWagon. radpowerbikes.com. 1.699,00 $.KØBENU.
  • ER-Fed. Sondors X. sondors.com. 1.199,00 $.KøbeNu.
  • Opbevarbar. Blix Vika + blixbikes.com. 1.599,00 $.
  • Letvægts. Propella V3.4. propella.cykel. 1.299,00 $.
femten. 2020.Hej fyre, lad os tale om de billigste e-cykler på markedet lige nu. Fra og med 2012 har jeg dækket ca. 191 af disse cykler, og jeg synes, at noget under $ 1500 er overkommeligt. Jeg har ikke dækket alle cykler, der passer ind i denne kategori, og jeg læste kommentarerne, så lad mig vide, hvad du synes.

Måske savnede jeg noget, og jeg kan holde styr på det og dække det i fremtiden. Jeg vil løbende opdatere denne kategori. Hold så hold øje med denne kanal og min hjemmeside elektrisk cykel anmeldelse .com hvor jeg kategoriserer alt.

Hvis du er der, skal du også tjekke foraerne, for der kan rigtige ejere, der har cyklen i mere end blot et par dage, efterlade en anmeldelse. Det er her, de offentliggør deres artikler og billeder og lignende. Det er virkelig nyttigt.Så lad os gå med det samme, og jeg fortæller jer, hvad mine bedste valg er. Så først er RadCity. Dette er min præmievalg.

Cyklen er er fantastisk. Det er som fuldstændig oprettet med Fenders. Det er punkteringssikre dæk, reflekterende sidevægge, indbygget belysning, og det kommer i begge niveauer og et højt niveau, og der er en lille størrelsesforskel mellem de to.

Så hvis du er en tolerant person eller bare vil have en stivere ramme, får du det høje niveau. Prisen er lige der for $ 1.500. Den eneste ulempe ved denne cykel er de mekaniske skivebremser.

triatlon cykelNu er der stadig 180 millimeter rotorer, og disse er lidt lettere at justere og hydrauliske, men kræver lidt mere håndstyrke. Rad gør et godt stykke arbejde. De har mange forhandlere.

De har et fremragende ry i USA, Canada og internationalt. Du kan muligvis se et par klager online på denne cykel, men jeg tror, ​​det er fordi de bare sælger så mange flere produkter. Wheel er faktisk en annoncør på siden, og jeg vil være gennemsigtig omkring dette, men jeg opfordrer kun virksomheder til at annoncere, som jeg virkelig stoler på.

Faktisk har min far og stedmor begge RadRovers, som er deres fede dæk, og de får også trin for trin gennem det samme batteri. Så du kan faktisk skifte mellem de forskellige modeller, og videresalgsværdien af ​​disse modeller er normalt god. For mig er det noget som det større billede her.Du får en god pris, et funktionsrige produkt fås i en Kombiner forskellige rammetyper med god kundesupport, og de har nu varevogne, der kan levere og samle cyklerne til dig. Normalt køber du disse billigere cykler online, og så vises det i en enorm kasse. Men med hjul har du et par flere muligheder for at gøre brugeroplevelsen bedre, og ja det er en af ​​de bedste efter min mening.

Derefter er den billigste elektriske cykel med den bedste værdi for pengene, og jeg snyder på dette, fordi jeg tror, ​​at prisen er sådan, jeg gik til Model Y fra Electric Bike Company. Nu er Electric Bike Company baseret i Newport Beach. De sælger online ligesom Rad, men de har ikke en mobil leveringstjeneste, og de har ikke hovedkontor i Europa og Canada.

Men deres produkt koster lidt mere er som 1699 plus 189 forsendelse, deres produkt har hydrauliske skivebremser. Du har en rigtig kraftig motor. Du har denne seje forreste kurv, som batteriet faktisk passer i, så den har noget nyttigt.

Jeg monterede en slags batteri på rammen. Og jeg tror, ​​du faktisk kan øge kapaciteten på dette batteri ved også at tilføje en kurv. Og dette firma vil brugerdefineret farve rammerne, fælgen, kurvene, de har de valgfri bagagestativ.

De har også de punkteringssikre reflekterende dæk og indbyggede lys. Disse cykler er efter min mening temmelig søde, og virksomheden gør et fremragende stykke arbejde med kundesupport. Så for mig betaler jeg lidt mere for noget som dette, især hvis det er dig, okay med cruiser-looket, det vil tage dig som denne cykel at fungere rigtig godt.

Det giver dig den ydeevne, den har en gashåndtag såvel som pedalassistance. Det er et fremragende valg. Næste er den overkommelige, overkommelige mulighed en, det handler også om Rad.

De gør et godt stykke arbejde med at få disse prispoint, og de lancerede netop en ny model kaldet RadMission ved 999. Så dette produkt har en enkelt hastighed, det har ikke syv gear som RadCity-modellerne og virkelig de fleste andre cykler . Og det er lidt tungt, det var tungere end forventet med en enkelt hastighed, men det har ret god vægtkapacitet, og det har den samme montering foran, så du kan tilføje et frontstativ.

Alt tilbehør kan udskiftes, inklusive batteriet her, så batterikapaciteten er lidt lavere end de fleste andre modeller. Det er en del af, hvordan de får prislappen og holder det let og simpelt for singlespeed, de har faktisk en affjedringskædestrammer, der er rigtig flot, og de har stadig gas og de har stadig reflekterende punkteringssikre dæk, så du har en blandet, mellemniveau og et højt niveau samt seks forskellige farver. Det er fantastisk for en $ 1000 cykel.

Jeg vil se produkter på Amazon eller Costco eller Walmart, og det er som, hej, $ 1.000, og det virker okay. Jeg kan se det, jeg kan røre ved det, men kvaliteten har en tendens til at være lavere. Efter min erfaring er kundesupport næsten ikke-eksisterende.

Jeg tjekkede faktisk cykler, der blev solgt på Amazon, og da jeg fik, åbnede, tjekkede og postede cyklen, var cyklen ikke længere tilgængelig online, og det var sådan noget lort, og det dukkede aldrig op igen. Så det er som om folk køber dette produkt, og det ender med at være næsten engangsbrug, og det er sådan en bummer, fordi disse cykler kan vare, hvis du tager dig af dem. Så i et firma som Rad, hvor de har dette godt understøttede batteri, har de alt dette fantastiske tilbehør, og de har et godt ry på internettet, for mig er dette det bedste, du kan gøre med hensyn til pris for at komme ind i det Derefter er den annoncerede cykel i denne kategori, så når det kommer til elektriske cykelanmeldelser, prøver jeg virkelig ikke at oversvømme webstedet med annoncer, og jeg inviterer visse virksomheder, som jeg synes er gode Produkter skal annoncere deres cykeltop af den overkommelige pris kategori, og jeg nævner det her, men jeg tror også på dette produkt, jeg synes, det er godt.

Selvfølgelig er det fra Rad Power Bikes, det er RadRunner. Nu er den tilgængelig i en standardversion, der annonceres; det er en enkelt hastighed svarende til RadMission. Den unikke ting ved denne cykel er, at den ligner en mini-cykel, eller den kaldes en utility-cykel.

Det er lidt lavere på jorden, mindre hjul, men stadig næsten som de fede dæk tommer sammenlignet med fire tommer, hvilket giver dig en vis komfort, da det ikke har en affjedringsgaffel og gør det muligt at gå off-road, måske gennem sne og sand eller bare bare lidt lettere gennem blødt terræn, som græs, har en Super 73 isit de længere muligheder for banansæde, så du kan tage en passager med pløkker, men hovedsædet ligesom kaptajnen er på en sadelpind, der går op og ned, så du får en fuld benforlængelse og faktisk har en dejlig, behagelig tur, lysene, de punkteringssikre reflekterende dæk og support og netværket og alt det, jeg talte om før til Rad. For mig var det virkelig rart at se denne cykel. Det er 1199, det er ikke meget mere end RadMission, men det sparer dig nogle penge i forhold til nogle af RadCity-, RadRover-modellerne eller RadWagon.

Og det kom faktisk ud før RadMission. Jeg var lidt overrasket, fordi jeg endelig troede, at Rad ville lave en super overkommelig cykel. Og for hende at gøre noget så unikt og nyttigt, næsten som en mini-lastcykel, troede jeg bare, det var noget specielt.

Som om det er virkelig sejt for folk at have denne cykel. Hvis du er villig til at betale lidt mere, kan du få RadRunner Plus, som har en affjedringsgaffel, der inkluderer lette opgraderinger og passagersættet plus en syv-trins drivlinje. For mig er det pengene værd, og jeg har også dækket det på hjemmesiden.

Okay folkens, den sidste er den ærede omtale, og det går til Electra Townie 7D, som står for 7-speed derailleur. Electra ejes af Trekand Trek er en af ​​de tre store cykelfabrikanter Trek, Giant og Specialized, og det er værd at bemærke, da disse mærker har butikker over hele USA og flere andre lande, hvor du faktisk kan gå ind og foretage praktiske justeringer og tilpasse cyklen testning. Nogle af højdepunkterne er, at dette køb kommer i syv forskellige farver, hvilket er ret sejt.

Det går til kædedækslet. Det er ikke kun indstillingen. Det har dog ingen fendere.

Du skal betale ekstra for dem, og så males de ikke. En anden fordel er, at den fås i både høje niveauer og i fuld rammedesign, forskellige rammestørrelser kan være mere af en maskulin eller feminin stil, afhængigt af hvilken rammetype du vælger. Sagen er, at når du får den trinvise ramme, ender du med lidt mere frame flex.

Jeg mener, batteriet på denne cykel er ret langt bagud og ret højt. Ideelt set vil du have vægten lav og i midten; dette er en anden kompromis. Men batteriet er aftageligt, så du kan oplade det separat fra cyklen.

Det har ingen gas, det er bare pedalassistance. Bremserne på disse er mekaniske versus hydrauliske. Du skal bruge lidt mere håndstyrke, og de er ikke særlig fancy, de har ikke indbyggede motorhæmmere.

Og det er fordi denne cykel bruger en momentføler i stedet for en kadenceføler som de fleste andre på denne liste. Det betyder, at det vil være ret lydhørt, når du begynder at træde i pedalerne. Men du skal arbejde lidt mere aktivt, og det er en del af det, der giver denne cykel ret godt rækkevidde, på trods af at du har et relativt mindre batteri, er dækkene ikke punkteringsbestandige, de har ikke reflekterende sidevægsstrimler, og denne cykel gør ikke kommer ikke med lys.

Så du kan ende med at bruge mere end $ 1.500 for at gøre det sammenligneligt med nogle af de direkte-til-forbruger-cykler, vi talte om tidligere. Du kan gå direkte til butikken, du kan få noget tilpasning der og derefter have nogen til at hjælpe dig fysisk . Du kan ikke lide at vente på, at folk sender ting frem og tilbage. Så efter min mening er dette stadig en ret god mulighed.

Det afhænger bare af, hvad dit tilbehør har brug for. Nå folkens jeg håber dette hjalp jer. Den overkommelige kategori er en af ​​de mest populære med hensyn til tilbehørstrafik, og jeg kan forstå hvorfor, hvis du kan få en cykel hurtigere, hvis den gør det, koster det ikke så meget.

Og du kan som regel nyde cyklen og måske have ro og ro, hvis den bliver stjålet, mister du ikke mange penge. I det mindste går det gennem mit sind, selvfølgelig er der tidspunkter, hvor det gør det, måske vil du betale lidt mere for en mountainbike, lastcykel eller et hvilket som helst antal kategorier.Jeg har denne liste til de 11 bedste kategorier på websted oprettet og husk hver af disse anmeldelser har en artikel på 30 minutter og al statistik og alt dybere, hvis du finder noget, du kan lide på denne liste, så tryk på det lille sammenligningsværktøj. Sammenlign det med nogle af de andre muligheder i denne og andre kategorier.

Mit mål er at hjælpe dig med at finde den rigtige cykel, du vil have denne, og det er det, jeg prøver at hjælpe dig med at indsnævre den lidt, men jeg har ikke dækket alt. Så lad mig det vide igen i kommentarerne, måske har jeg helt forkert, og jeg vil arbejde på, at det også er dækket. Jeg vil gå i dybden og forhåbentlig hjælpe dig.

Jeg elsker dig. Vi ses næste.

Hvad er den bedste elektriske cykel for pengene?

ANKER 20MPHEbike:Bedstsamlet setelektrisk cykel

ANCHEER 20MPHEbikevinder let over det samledebedste elektriske cykelaf kategori 2021. Mærket bliver hurtigt et af de mest populæree-cykelproducenter i verden med en række velbyggede og rimelige modeller.

Er billige elektriske cykler gode?

Når det kommer tiler-cyklerjo tungere rammen er, jo mindre er denkvalitet. De fleste tunge rammer kan trods alt være meget skrøbelige, så du kan forventebillige elektriske cyklerat bruge dem. Dette er i direkte kontrast til lettere rammer, der ofte findes i metallegeringer, der er lavet til at holde.

Vil e-cykler falde i pris?

ER-cykler vilhelt sikkert blive billigere i sidste ende som enhver anden gadget eller teknologi. Bare forvent ikke denspriserat bosætte signedpå få måneder eller endda år.

(Cykelklokke ringer) - Hej gutter, dette er Court. Det er lidt anderledes. Jeg gennemgår ikke en cykel eller noget i dag, men jeg har lige været de sidste par måneder, ved du, 2021, flere virksomheder hæver deres priser, og jeg har bemærket, at mange forskellige mærker er udsolgt.

Jeg tror, ​​det var første gang, jeg hørte dette fra en specialist, og de sagde: 'Vores priser vil stige.' Og så bemærkede jeg, at OHM og Juiced Bikes, Rad Power Bikes gjorde disse prisstigninger. Og måske er der en større snak her om pengemængden og kunne følge nogen som Greg Foss eller Jeff Booth, forstyrre forsyningskæden, jeg troede, det ville være rigtig interessant at høre, hvad en person, der faktisk er i branchen og i e-cykel Området fungerer.

Så jeg spurgte Specialized, hvis hun hej, vil du have en samtale? Og jeg tror, ​​de fleste virksomheder viger væk fra åbne samtaler, og de er store virksomheder. Hvem taler du faktisk til, hvem har autoriteten til at tale om alle disse forskellige niveauer? Men et tættere selskab som DOST, som en opstart, ville være en god kandidat til det. Så jeg talte med min ven Sam herovre.

Han driver et firma kaldet DOST og har faktisk været i e-cykelsektoren i mange år. Så vi er her i Vancouver, og jeg ringede til ham og sagde: 'Vil du have en samtale om det? Fordi du ved, hvordan dine priser er? Og hvordan ser forsyningskæden ud for dig? ”Så jeg har mine spørgsmål her, og jeg ville bare dele dette med dig, du er velkommen til at sende mig en linje i kommentarerne og så videre og dele dem også med det, du så. Dette er bare en autentisk samtale, og det giver dig virkelig disse signaler.

Mit første spørgsmål til dig, Sam, er hvorfor, hvorfor sker dette? Nå ved du hvad ser du? - Tak, Courtney. Dette er en fantastisk mulighed for os at tale om, hvad der foregår bag Manufacture Turer og Bicycle Builders. Hvis jeg opsummerede det, ville jeg lægge det i to spande, produktion og logistik.

Det er de to flaskehalse, som vi i øjeblikket ser, der forårsager forsinkelser og prisstigninger - Hvis du bemærker denne afmatning, kan du bare bytte dele ud, når du bemærker noget i forsyningskæden? - Vi bygger højtydende cykler, der går 45 kilometer i timen og 20 miles i timen - Klasse 3. Så, klasse 3. Så har dele.

Det kan bekræfte, at platformen er meget vigtig. Så vi går aldrig ned, vi går aldrig tilbage og går efter den billigere del. Vi opgraderede alle, hvis noget, nogle af vores komponenter til at bruge mere almindeligt tilgængelige, let tilgængelige komponenter, men højere ende, vi kunne gøre det på nogle dele, men når du har at gøre med 25 forskellige leverandører, mangler en af ​​dem en Talte, og du kan ikke, du har ikke en fuld cykel i ekstra lang tid. - Jeg bemærkede, at ligesom nogle af de cykler, jeg har set på, ser Surface 604 ikke på dit canadiske firma.

Du har arbejdet med dem tidligere. De havde brugt SRAM-komponenter som SRAM-forskiftere i stedet for Shimano afhænger. 'Så der ser ud til at være lidt af den udskiftning.

effekt / vægt-forhold

Jeg har også lyst til, at cykler er lavet alle forskellige steder, men mest et eller andet sted i Asien. Har du ændret det sted, hvor du laver dine cykler, eller hvordan går det? Stof? - Vi bygger vores cykler sammen med nogle af de bedste mærker som Specialized, Norcos og Treks i verden. De er bygget i Taiwan.

Og det er svært at bringe denne produktion til Nordamerika, bare fordi 90% af komponenterne, egerne, brystvorterne, kæderne, de, du ved, vi taler om batterier og motorerne, de kommer alle fra Asien. Så det er svært at få hende her. Så vi får dem fra Asien, især Taiwan.

Så jeg vil bare høre dig. Jeg fik alt dette fra det, jeg forstår, men er det sandheden? Jeg mener nu, hvad skal der til for at få en Shimano-skifter? - Nå, for seks uger siden udgav Specialized denne rigtig dejlige infografik, da de viste: Hej, der er en cykel, og den har alle disse komponenter på den. Nogle havde 200 gange om dagen, andre 300 gange om dagen.

Tag f.eks. En affjedringsgaffel. En simpel komponent er, at vi lige nu sidder ved 600 til 650 dages leveringstider, hvilket betyder, at vi er tvunget til at placere vores 2.023 ordrer for at sikre, at vi har noget påfyldning dengang - wow - og det er april 2021 lige nu, til reference .- Tidligere tog det os 45 til 90 dage at få komponenter, 90 dage er det værste tilfælde.

Når jeg taler om disse leveringstider, taler jeg om os producenter, når vi bygger vores serie cykler. Hvis vi fremstiller tusind cykler, bestiller vi tusind af alt. Og så når de kommer, sætter vi dem sammen og pakker dem sammen, så er de klar til at gå.

Tidligere tog det, som jeg sagde, op til 60 til 90 dage og derefter yderligere to uger at bygge cyklen og normalt omkring tre uger at sende til Nordamerika. Samlet set ville man sige tre til fire måneders leveringstid, forsendelseskomponenten alene tager næsten lige så lang tid, tre til fire måneder. Og ikke kun det, priserne er steget med næsten 10X sammenlignet med for et år siden - 10X om et år - 10X om et år - Så dette er virkelig værdifulde cykler - Især når du sætter dem sammen, når du sætter dem sammen og klar -bygget skib, der er kun så mange, at du kan få plads i en container - jeg ved, at du var udsolgt tidligere på året, og så havde du disse partier.

Var det ret konsekvent? Som du ved du, du får dit næste parti i tre måneder, Sam. Eller vil de blive flyttet? - De bevæger sig næsten hver uge i disse dage - Wow - Desværre måtte vi sende en e-mail, der informerede vores kunder om, at 'Hej, dine forudbestillinger til april er ikke i slutningen af ​​maj.' - Wow. - Og det er uheldigt, og det sker overalt, du ved, overalt.

Selvom vi var i stand til at absorbere produktet og delforsinkelser, var vi i stand til at lagre på så mange dele, at vi nu ikke har noget problem med dem, logistik har udviklet sig til en anden flaskehals. - Ja. - Vi har også seks containere på lageret i øjeblikket i Taiwan er klar, men forsendelsescontainerne har så travlt, at de ikke overtages for at bede om bestikkelse.

Du auktionerer dybest set pladsen på containerskibet til højstbydende - Wow, ja, og så skete det hele, du ved, at skibets blokering skete - Suez-kanalen. Er det rigtigt? - Ret. Så Suez-kanalen havde en krusningseffekt.

Vores containere går naturligvis ikke gennem Suez-kanalen for at komme til Nordamerika. Men hvad der forårsagede det, er denne ringvirkning af manglen på containere. Så mange skibe sidder fast i Suez-kanalen.

Nu bliver de alle udskrevet. Så før de vender tilbage til Asien for at blive genopladet, tager det tid, og vi føler det i en form for containermangel. En del af grunden til, at du ser, at mange prisstigninger fra andre producenter, inklusive os selv, har været på varer som aluminium generelt. - Jeg hørte om det, træ. - Træ.

Det, ja, det er det værd. Det er gået op fire gange. X.

Rå aluminium er steget med 35% om året her, og alle cykler, vores cykler er bygget med aluminium - ja - og jeg kan fortsætte og navngive, gummi er steget, så dæk er dyrere og så videre og så videre. - Du er så at sige makroøkonomisk, hvordan reagerer regeringerne? Hvordan viser det sig? Det er en stor, interessant samtale. Derfor er det så sejt, som en-- Hvis jeg må tilføje-- Ja, ja - En anden grund til, at vi ser sådanne prisstigninger, er, at værdien af ​​den amerikanske dollar faktisk falder.

Selvom vi er et canadisk firma, køber vi vores cykler og komponenter i amerikanske dollars - Virkelig? - Og når du køber dem i Taiwan, konverterer du alt til deres valuta. Eller hvis du køber det fra Kina, kan du konvertere til deres valuta. Så den amerikanske dollar er faldet 8% i forhold til renminbien. - Whoa. - Så 8%, det betyder, at vores komponenter nu er 8% dyrere. - Åh, min gud. - Så det har et direkte forhold til din periode - Det er som om det er dig, jeg rammer hvert hjørne - Højre - Det er frustrerende.

Og du kender USD, jeg kommer oprindeligt fra Amerika, og jeg ved, at det er den globale valuta. Det er som det, du bruger overalt - Præcis - Interessant at høre denne ændring. Jeg fortsætter med at beregne canadiske dollars, amerikanske dollars osv.

Og jeg ser dem svaje lidt, men jeg kan ikke se renminbi, den kinesiske valuta. Så lad os se. Mit næste spørgsmål, hvornår er det bedre? Hvornår er det bedre, Sam? - Det er et spørgsmål på en million dollar, men baseret på alt, hvad vi ser, er stigningen 400% efterspørgsel efter cykler.

Og det er en simpel lov om udbud og efterspørgsel. Den måde, det fungerer på, ser jeg først i slutningen af ​​2022 - Okay. Og du siger dette, fordi dine cykler bogstaveligt talt er som om du har flere trin, når dine cykler rammer markedet, men hvad er længst udenfor, som du har bestilt nu? - Vi er bestilt indtil 2023 - Whoa, 2023. - Og vi sælger undertiden cykler i syv måneder. - Og det er på min liste.

Jeg er sådan, så køb nu eller vent? Og ærligt talt er du stadig derude. Hvad er din leveringstid i øjeblikket? - Vi sidder nu ved fire måneder - Okay - Det forbedres kun fra dette tidspunkt. I begyndelsen af ​​året sidder vi syv måneder, og det var en vanskelig beslutning.

Det var et vanskeligt spørgsmål. Hvis du beder om en forudbetaling Noget, som du ikke vil se i syv måneder, og det er ikke billige cykler, og vi er de første til at indse dette. Har du hævet dine priser endnu? For eksempel har vi dette

Heldigvis har vi $ 99 roduct til at gå op til $ 31,99 for vores basissats. Det er trådt i kraft og er ikke i nærheden af ​​den procentvise stigning i omkostningerne, vi i øjeblikket ser. - Nå, det er svært, fordi du vokser dit team, du tager et fald i indtægterne, men du ekspanderer også.

Har du? set et stort frafald? Hvor følsomme er folk for prisen? for hvis du er forudbestilt, skal folk stadig være interesserede - jeg vil sige, at vi er ret velsignede med den måde, vi kom ind på markedet, og vores kunder var fantastiske, skabte en rigtig god, god følelse af fællesskab omkring vores brand og kunder, som vi kærlighed - ja - vi prøver at gøre vores bedste, når vi kan. At yde den bedste support, den bedste kommunikation, det bedste produkt - ja - og der er nogle spændende produkter, vi stadig arbejder på. Jeg har tjekket alle deres cykler på electricbikereview.com.

Jeg vil gennemgå flere cykler, du ved, at de driver virksomheder, de har. Jeg håber, dette hjælper dig videre om dig selv som altid, og jeg troede, det ville bare være sjovt. Det er bare sådan, at du ved, at det er rigtigt, svarer Sam. - Jeg sætter virkelig pris på det.

Tak - Rock on Hey guys, vi er her i Port Moody, nær Vancouver, jeg hænger sammen med Norm, vi er i Cap's Bicycle Shop, du har været hos os siden 1932 - 1932 - Hvor længe har du været på arbejde her, Norm? - Jeg tror, ​​jeg har været forbundet med Cap's siden omkring 2005. (Norm ler) - Nå, jeg ville bare tale med en butik, og du ved, jeg kan godt lide Cap's mange mærker, og du har været rigtig god at arbejde med. - Tak.

Tak. - Og det var derfor, jeg ville have et perspektiv, en norm og bare høre, hvad der foregår i branchen. Fordi det ser ud til, at du har mange cykler her, men jeg har hørt, at det kan være svært at få visse mærker.

Jeg bemærkede, at jeg gik til deres websted, der siger, at det hele er udsolgt. Hvad så du? - Jeg tror, ​​at de cykler, der er udsolgt online, er fordi cykelbutikkerne har afgivet deres ordrer, så de er nødt til at tage disse ordrer til cykelbutikkerne - det giver mening - ved du, at det er enestående tider, ikke? - Ja - så det er meget svært at få en cykel bare på grund af udbud og efterspørgsel. Du ved, jeg tror, ​​at hvis COVID rammer tilbage, vil jeg - lad os sige så tidligt som i april 2020 var cykelindustrien bare ikke forberedt på det.

kan en mand ride en kvindes landevejscykel

Og hun var ikke forberedt på alle, der rent faktisk ville gå ind og få en cykel fra cykelbutikkerne, og det var bare fantastisk. Jeg mener, vi solgte flere cykler, end vi kunne bygge. Vi kunne ikke bygge det hurtigt nok.

Vi kunne ikke tjekke dem ud hurtigt nok. Alt i cykelbranchen var sandsynligvis udsolgt i maj eller juni sidste år. - Wow. - Så du foretager normalt dine cykelordrer i slutningen af ​​cykelsæsonen, som normalt er august for at sige september, kender du? -Ja. - Jeg har allerede i år lavet to store cykelordrer, faktisk allerede tre store cykelordrer - Wow. - I 2022.

Så du er nødt til at projicere nu for at kunne opfylde disse ordrer. Så hvis du afgiver en ordre til 2021 i 2020 - Cykler, der er forladt, kan du ikke få cyklen, hvis du ikke bestilte den, fordi den er udsolgt - ser jeg - så jeg har, en af ​​mine mest populære modeller er Specialized Como og denne cykel er allerede udsolgt. Så hvis du ikke har det på din ordre, kan du ikke bestille.

Det er ikke som før COVID, hvor du kan placere en cykelordre og sige, bestille tusind cykler, og så siger vi, at du har brug for 1.002, og du kan ringe til din sælger og sige, 'Hej, jeg har brug for et par flere af disse.' Du får det bare ikke. - Så størrelse og farvevalg, det ligner det, du ser, er det, du får lige nu? - Jeg har mange cykler, der ikke er her endnu.

Jeg har ventet på mange ordrer, nogle af dem allerede i november. - Wow. - Og igen, jeg tror, ​​det er bare udbud og efterspørgsel.

Jeg tror, ​​at da COVID ramte en masse af branchen, blev den lukket ned. Så en masse produktion blev stoppet. Mange leverancer er stoppet, og det har netop gjort det vanskeligt at få produkter.

Så alt som dele og tilbehør, ting som hjelme, og der var et punkt, hvor jeg næsten var på et rør, ved du? - Wow. - Det var bare

Vi er heldige, fordi vi er Cap's, vi har arbejdet i 89 år. Lad os se, hvad de har. - Der er flere butikker i dette område. - Ja.

Og vi har forbindelse til den nye Westminster-butik. Disse to virksomheder ejes af Gordon Hobbis, hans far var Cap. Han startede forretningen i 1932.

Han sagde, at han aldrig havde set det, det var sidste år, jeg har set det sådan i 30 år - Wow. Jeg har måske hørt noget andet, at Specialized er et af de virksomheder, der hævede sine priser, men det er ikke kun dem. Flere virksomheder har meddelt dette - stort set alt, hvad jeg synes, cykelindustrien har set en prisstigning siden sidste år.

Næsten meget alle mine store virksomheder har haft prisforhøjelser og ikke kun cykler men dele. Det blev endda skiftet tilbehør på grund af efterspørgslen - Fik du en forhøjelse? Jeg håber, du har fået det, du kan følge med i denne storm. - Jeg får godt betalt. - Nå, godt. - Jeg er meget godt passet. - Du gør et så godt stykke arbejde. - Ja.

Tak. Og det var kun på grund af tilbuddet, at jeg måtte afvise kunder, fordi vi havde vores opbakning, ved du? Vi tager vores kunder, fordi vi selvfølgelig har en servicepakke, som du får med vores cykler. - Ja - Så vi er naturligvis engagerede i vores kunder, men de andre siger bare, 'Nå, du ved, vi vil blive støttet indtil udgangen af ​​denne måned.' Og nu bliver vi støttet nu, lige nu tror jeg, at vi har støtte nu næsten indtil slutningen af ​​maj. - Jeg forstår.

Wow - sådan var det. Jeg mener, det er godt, men det er ikke godt for alle, du ved, jeg mener, folk, der leder efter cykler, har svært ved at finde en cykel, fordi den ikke er blandt dem. - Ja. - Jeg har mange cykler, som jeg har præ-solgt.

Ligesom der er virksomheder, der kommer og sælger cyklerne. - Nogle af disse, som vi har her, er allerede præ-solgt. Her siger han, 'Jeg vil' - Han siger, 'Jeg har brug for lidt kameratid.' - Vi elsker dig.

Hør her, jeg ved, det er travlt og alt, Norm. Jeg tror, ​​vi besvarede alle spørgsmålene. Jeg ville bare råbe på dig for at være et af de steder, der har cykler. - Vi har cykler. - Og så for at fortælle folk, når de ser det og vil have en sådan cykel, går de hurtigt. - Som jeg sagde, er vi virkelig heldige, at vi har en virkelig utrolig loyal fan til vores basiskunder. .

Og det var virkelig godt for os, men ja hvis du ser det købe det, fordi du ikke får det før 2022. Det er så simpelt - Okay. Tak igen.

Mange tak. - Du er velkommen, mere end velkommen. (Fugle kvidrer)

Hvor meget skal jeg bruge på en god elektrisk cykel?

Generelt,elektriske cyklervil variere i omkostninger fra et lavt niveau på $ 600 til over $ 8000. Ikkemangekvalitete-cyklerkan fås for under $ 1000, med de fleste mainstreame-cyklerkoster mellem $ 1500 $ 4000. Næsten 80% afe-cyklerJeg samlede oplysninger om var under $ 4000 MSRP.

bæltdrev touring cykel

Er elektriske cykler det værd?

I sidste ende, enelektrisk cykelkan spare dig for mange penge. Der kan være lidt højere købsomkostninger end normalt sammenlignet med traditionellecykler, men selv det er ikke en sikker ting. Ud over det oprindelige køb,eBikeser også relativt billige at vedligeholde, især sammenlignet med biler og motorcykler.

Hvor længe holder batterier på elektriske cykler?

En typisk lithiumionbatteriviljesidsti omkring 500 opladningscyklusser, før kapaciteten begynder at falde, og du begynder at bemærke en forskel i rækkevidde. Dette er let nok tilsidst3-5 år. Vi har kunder, der kørercyklerder nærmer sig 10.000 miles, ogbatterigår stadig stærkt!

Hvor meget skal jeg bruge på en eBike?

Artikelsammendrag. Generelt vil elektriske cykler variere ikostefra et lavt niveau på $ 600 til over $ 8000. Ikkemangekvalitete-cyklerkan fås for under $ 1000, med de fleste mainstreame-cyklerkoster mellem $ 1500 $ 4000. Næsten 80% afe-cyklerJeg samlede oplysninger om var under $ 4000 MSRP.

Hvor længe varer min e-cykel?

Duskulle gerneforventer dinelektrisk cykeltilsidst(med regelmæssig vedligeholdelse og pleje) somlangsom en almindelig cykelville. Medmindre du forsømmer detdetregn, det erskulle varedig op til 10 år.

Hvor meget skal jeg bruge på en e-mountainbike?

I betragtning afprisrækkevidde på $ 1.200 til $ 9.000, dengennemsnitlige omkostningerafelektriske mountainbikes, hvis vi kun skal se på det oprindelige salgpris, er omkring $ 4.150. Det er dog også vigtigt at se på de regelmæssige drifts- og vedligeholdelsesomkostninger for eMTB'er, da de kan tilføje sig over tid.

Hvilken er den billigste elektriske cykel på markedet?

Nakto 26 ”City er muligvis den billigste e-cykel, der er meget funktionel. 6. Aceshin 26 ″ Aceshin 26 ″ er en simpel e-cykel. Den er baseret på en simpel mountainbike af aluminiumslegering med en ekstra 250 watt elektrisk motor og et hurtigopladende 36V / 8AH lithiumbatteri.

Er det muligt at køre på en elektrisk cykel gratis?

Omkostningerne ved en elcykel er meget lave, og du kan endda køre gratis, hvis du vælger at slukke for elmotoren. Med de nuværende gaspriser sparer du en formue, og samtidig gør du Moder Jord en enorm tjeneste.

Hvilket er det bedste mærke af e-cykler?

E-cykler er en miljøvenlig transportform og vil også være let for din tegnebog. Hvis du er interesseret i e-cykler, skal du bare kigge ind i vores online butik. Vi tilbyder en række el-cykler fra kendte mærker som Radon, Cube eller Merida.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Gatorade vs vand - holdbare løsninger

Er Gatorade bedre end vand til dehydrering? Pedialyte og Gatorade er begge designet til at forhindre eller behandle dehydrering. Faktisk takket være deres elektrolytindhold er de mere effektive end vand ved rehydrering. г.

Utah cykel love - enkle svar på spørgsmål

Er det ulovligt at cykle på fortovet i Utah? I modsætning til mange stater i landet hedder det i Utah-loven, at cyklister kan køre på fortovet. Cyklister har lov til at køre på fortove uden for bykvarterer. I Salt Lake City er fortovscykling forbudt i kvadratområdet mellem North Temple, 500 South, 400 West og 200 East.2 2016.

Morgenmad på 600 kalorier - almindelige spørgsmål

Er det OK at spise 600 kalorier til morgenmad? Som en del af sin One You-kampagne anbefaler PHE voksne, der sigter mod en 400-600-600 diæt, hvilket betyder, at vi ikke spiser mere end 400 kalorier til morgenmad og 600 kalorier til frokost og middag. Det resterende anbefalede daglige kalorieindtag (2.000 for kvinder og 2.500 for mænd) kan tages op med snacks. 6 мар. 2018 г.

Ibis ripmo til salg - komplet manual

Hvor meget vejer Ibis Ripmo? Ripmo vejer en svag 6. 25 kg med et DPX2-stød og komplette byggerier starter ved 28 kg.

Brød, der er godt for dig - hvordan man løser det

Hvilket brød er bedst til vægttab? I en undersøgelse mistede folk på en diæt med lavere kalorieindhold, der omfattede fuldkorn, såsom fuldkornsbrød, mere mavefedt end dem, der kun spiste raffinerede korn, såsom hvidt brød og hvid ris. Hele korn giver flere vitaminer, mineraler og fibre end raffineret. Men at overdrive fuldkornsbrød kan også tilføje pund. г.

Sådan forhindres mavepine - søg efter løsninger

Hvad kan jeg spise for at stoppe mavesmerter? Forkortelsen 'BRAT' står for bananer, ris, æbleauce og toast. Disse kedelige fødevarer er milde på maven, så de kan hjælpe med at forhindre yderligere maveforstyrrelser.