Vigtigste > Cykler > Kørecykler - anførte spørgsmål og svar

Kørecykler - anførte spørgsmål og svar

Hvad er den bedste cykel til gadekørsel?

  • Racercyklererbedsttilridningpå glatte, asfaltede veje.
  • bjergcyklererbedsttilridningafvej.
  • Hybridcyklerer en megetpopulærvalg tilcykelpendlere takket være deres alsidighed.
  • Touringcyklerer bygget tilvejmindre rejste, og gør også fremragende pendlere til grove byveje.Du har besluttet at købe din første landevejscykel, forbløffende har du taget dit første skridt ind i en meget større verden, men at købe din første cykel kan føles lidt overvældende og forvirrende, da de ser ud til at være mange forskellige typer lavet af forskellige materialer med forskellige komponenter bestå, så vi er i denne artikel. Jeg vil give dig en praktisk guide og fortælle dig præcis, hvad du skal kigge efter, og hvad forskellene er. Jeg brænder virkelig for cykling, så alt, hvad der får flere mennesker på cyklen og deler den lidenskab desto bedre.

Derfor slog vi os sammen med Decathlon, de har en rigtig omfattende cykel med mange forskellige funktioner, og de har også god værdi for pengene, hvilket betyder, at dette er det ideelle sted for mig at vise dig alt, hvad du kan gøre, og jeg har også brug for en ny kitesurf-drage plus en tanke, der dræber to fugle i en sten. Den første ting at gøre er at bestemme, hvor mange penge du vil bruge, men hvor mange penge skal du bruge godt, der er ikke noget rigtigt svar um, når det kommer til at købe en landevejscykel, men hvad du kan vide er, at indgangen af ​​høj kvalitet- niveau-cykler starter normalt på omkring 260 oro eller £ 250 som denne, og når du bruger flere penge, kommer rammerne normalt ind og stivere, og komponenterne på disse stel er lettere og mere sofistikerede. For omkring 600 euro kan du få en masse penge til cykelfrygt, typisk noget med en aluminiumsramme og nogle gode indgangskomponenter, da måske endda skivebremser og cykler med denne type spec er utrolig dygtige, du kan helt sikkert vide, at bjerge eller alperne måske laver du et par løb på en cykel med denne form for spektrum, jeg ved, fordi det er alt, hvad jeg gjorde på min første landevejscykel, jeg vil anbefale, at du ikke bruger alle dine penge på cyklen alene, budget på alle det vigtige tilbehør som sko og pedaler, tøj og alle de første ting, du skal overveje. At vælge din cykel er de komponenter, der er knyttet til den fra samlebetegnelsen for bremser, og gearskiftet er gruppen, nu er der forskellige producenter af Campagnolo-gruppen, SRAM-mikrochip og måske den mest berømte shimano, som uanset mærke kommer i hierarkier eller grupper, når du bevæger dig op i gruppehierarkierne, de bliver dyrere, og komponenterne bliver lettere de os Ually får flere gear mere funktionalitet de er lavet af mere eksotiske materialer og skiftende gear vil også være glattere nu entry level cykler og entry level racercykler leveres normalt med gruppesæt, der er lavere i hierarkiet, fremragende eksempel er denne Shimano Sora, som er et Shimano-gruppesæt i anden klasse og findes ofte på cykler omkring £ 500. 00 Shimano Sora kunne bevæge sig ned i gruppehierarkiet havde Shimano og jeg skrev det i mig eller Carall over cyklen, jeg har endda kørt det et par løb, men en af ​​de ting at huske på er gruppesættets udvekslingsforhold.

Denne cykel har en 1132-kassette på bagsiden, som jeg vil anbefale til din første landevejscykel, grunden er, at dette ene 32-tandhjul på bagsiden af ​​kassetten er virkelig nyttigt til bakker. Dette betyder, at ved at vride dine ben mere, kan du få en højere kadence, og det vil kun gøre bakker snappier. Dette er i modsætning til nogle cykler, der kommer med en lidt hårdere kassette: 28 vær opmærksom, og kædesættet har nu også forskellige størrelser af kæderinge, hvad jeg vil anbefale til din første landevejscykel er et kompakt kædesæt med en 50:34 lignende Vi har det her og af samme grund vil jeg anbefale 32'erne, backit gør bare bakker lidt lettere, hvis du er nybegynder.Hvis du er nybegynder i landevejscykling og vil have gear, der kan hjælpe dig med at klatre op i bakker, du vil have, er større bagbremser og mindre bagbremser, som nævntes, også en del af gruppen, og generelt er der to forskellige typer fælgbremser eller som du kan se på denne cykel skivebremser, og disse bremser koster lidt mere end fælgbremser, men hvis du bor eller vil køre i et kuperet område? i bjergrigt terræn vil jeg sige, at de er ekstra værd, fordi de tilbyder meget mere kraftfulde bremser, der er mere ensartede især under våde forhold og generelt bare har bedre kontrol. Jeg er nødt til at understrege, at fælgbremserne, der bruger dem, er helt passende, skal vinde Tour de France i 100 år, og de har den fordel, at de er lidt lettere end disse bremser, da materialet rammen er lavet af har en massiv indflydelse på cykelens samlede kørekvalitet med de mest populære materialer Aluminiumstål og kulfiber fra omkring 250 til 1.000 pund euro og dollars, de fleste af de cykler, du kan finde, er lavet af aluminiumslegeringer, og det er fantastisk, fordi aluminium er et meget alsidigt materiale, der er let og har et godt forhold mellem vægt og vægt, det er derfor, når det bruges i luftfart , det er også meget korrosionsbestandigt og kan fremstilles til en meget lavere pris end kulfiber, hvilket betyder, at cyklerne kan blive over tusind euro mere overkommelige. Du begynder at se kulfibercykler på indgangsniveau som disse vanreisel edr 105 eller sang Sang, som de siger foran, hvor vi er lige nu. Kulfiber er normalt lettere og stivere end aluminium og stål, hvilket giver en bedre kørekvalitet kulfiber er et fantastisk materiale til fremstilling af cykler, men hvis dit budget ikke er fuldt kulfiber, skal du ikke bekymre dig, min første landevejscykel var aluminium, men en god funktion er en aluminiumcykel med en kulfibergaffel, dette reducerer vægten, gør gafflen meget stivere og reducerer også vejvibrationer, og det summende gennem styret at vælge et velrenommeret mærke er tilrådeligt på denne måde, du ved, at rammen er korrekt designet og testet og også har en solid garanti, der ender på rammer at passe på, er dækafstand, jo mere desto bedre vil jeg sige, da dette giver dig større alsidighed.

cykling ned ad bakke

Du kan montere bredere dæk, hvis du vil, hvis du kan lide omstrejfede veje og har et lille eventyr, kan du tilføje ting som mudderbeskyttere, bagagerammer og en lang række andet tilbehør, og en sidste detalje på rammen er bundbeslaget - disse er lejer, hvor kædesættet på hver cykel med en ydre leje i et gevind med indre leje får bonuspoint i min bog, fordi disse har tendens til at kræve mindre vedligeholdelse og vare længere. Jeg fortæller dig nu om Imean-hjul som en slags nøglekomponent på hver cykel, nu kommer entry-level cykler normalt med entry-level hjul, fordi det er den mest populære komponent, som cyklister opgraderer lavere ned på linjen. De kommer mere ind i sporten og bytter dem normalt ud til noget, der er lettere, stivere og måske mere aerodynamisk, men med disse forbedrede ydeevneområder på hjulene tilføjes omkostningerne og holder derfor d Prisen er lav eller startniveau cykler kommer med et enklere hjul, men når du vurderer de hjul, som din cykel vil anbefale med det, jeg foreslår, skal der bemærkes et rigtigt højt røgnummer, da dette vil hjælpe med at gøre hjulet stærkere og mere robust, jeg vil også foreslå, at du ser på fælgbredde - ideelt set vil du have fælge, der er mere egnede til bredere dæk, så en lidt bredere fælgbredde som 25 mm dæk eller 28 mm dæk giver lidt mere komfort, noget mere greb, og det har også lidt mindre rullemodstand, hvilket betyder at du kan køre med samme hastighed med lidt mindre indsats.

hvad er en næsten perfekt kilde til protein

Nu vil jeg give dig nogle andre hurtige oplysninger, du har brug for at vide, når du køber din første landevejscykel. Racercykler er designet til at blive brugt med polstrede shorts, hvilket betyder, at det er normalt for dem at føle sig ubehagelige uden polstrede shorts, og sadelkomforten er også meget personlig, så det er normalt for ryttere at ændre ting ofte. De fleste racercykler leveres ikke med pedaler, selvom nogle low-end cykler har flade pedalshows.Hvis du har lange forlystelser eller gør EOBs-sport, anbefaler vi, at du opgraderer nogle klipløse pedaler og sko, da disse giver dig mulighed for at glide ned og trække op med pedalbevægelsen for at gøre dig lidt mere effektiv. Du kan også få kvinders specifikke cykler, vip for at have den samme ramme, men forskellige kontaktpunkter for at imødekomme de anatomiske forskelle mellem kønnene og lidt kortere krumtap, men dette er ikke strengt nødvendigt. Vi anbefaler, at du går efter det, der er mest behageligt for dig. Du kan være interesseret i grus- eller blandede cykler.

Disse er i det væsentlige landevejscykler med et par ændringer for at tilføje alsidighed, så du har mere dækafstand med større volumen, der er meget mere kraftfulde off-road lettere gear, du kan se det massive tandhjul på kassetten her og skivebremser, og det betyder, at du i det væsentlige har en landevejscykel med drop barer, der er meget hurtigere på vejen end en mountainbike, men også på grus eller ride brude affald, som du ikke ønsker at gøre på en standard landevejscykel er fantastisk til blandede terrænfolk på udkig efter eventyr , måske pakke et par cykler, eller måske bare en pendler, der ikke bare vil holde sig til vejen. Jeg er en stor fan af denne race af cykel, en gruscykel på grundniveau koster omkring fem hundrede pund eller seks hundrede ert euro. Flokken af ​​katte gjorde et godt stykke arbejde med at finde min nye drage, men også masser af andre ting, men jeg glemte fuldstændigt, at jeg alligevel har brug for det, hvis du nød denne artikel og fandt den informativ, og giv os en lignende og en opfølgning, og nu vil du Vi har besluttet dig for den cykel, du vil have, du skal sandsynligvis vide, hvordan du får den størrelse, du har brug for, heldigvis har vi artikler om dette og masser af andet virkelig nyttigt nybegynderindhold. Jeg skal hjem nu og lege med mine legetøj

Hvad er en god cykel til cykling?

HybridCyklerblev oprindeligt udtænkt til at give fordelene ved begge vejecyklerog bjergcykler. Deres store, polstrede sæder og lodrette styr giver et behageligtridningposition og er bedst til afslappetridningrundt i kvarteret ellercykelstier, pendling til korte afstande og ærinder omkring byen.

Er det en god øvelse at cykle?Cyklinger en førsteklasses cardio træning. Du forbrænder cirka 400 kalorier i timen. Plus det styrker din underkrop, inklusive dine ben, hofter og glutes. Hvis du vil have en træning, der er skånsom mod din ryg, hofter, knæ og ankler, er dette et godt valg.

Hvis du vil tabe dig, skal du bare forbrænde flere kalorier og forbruge dem regelmæssigt, og du kan gøre det enten ved at ændre din diæt og træne mere, og hvis du har lidt motion, er spørgsmålet, hvilken sport der er bedst er at forbrænde disse overdrevne kalorier. Vi har allerede sammenlignet forskellen mellem svømning og løb med et groft eksperiment og ville nu se på forskellene mellem cykling og løb, så vi kan sætte tingene lidt op som om vi går til fysiologilaboratoriet her i holdbadet og Vi ' vil involvere videnskab i dag. Vi valgte at cykle og løbe, fordi begge er aktiviteter på land, så vi kan blive mere videnskabelige med vores beregninger, men også fordi de begge er meget anvendte til at hjælpe dig med at tabe sig, ja og før Ved at sammenligne kalorietællingen selv syntes vi det var værd at kontrollere out the vo Fordele og ulemper ved hver sportsgren.

sne cykel

Løb er derfor vægtbærende, det hjælper med osteoporose ved at stresse knogler og led på den anden side, vores led er mindre stressede og derfor mindre tilbøjelige til at komme til skade, løb kræver minimalt udstyr og kan gøres næsten overalt, men cykling kræver en cykel og lidt mere kit, selvom de fleste fitnesscentre har indendørs spin-cykler, så der er også nogle alternativer, begge sportsgrene kan være omgængelige, selvom cykling sandsynligvis er lidt mere, da det kan gøres med en lidt lavere intensitet, kan du selvfølgelig nu gå længere fra sidste punkt Cykling, da det er mindre stressende Vi besluttede at bruge kalorier som et mål på vores krop, da de fleste mennesker kender denne enhed, og det er en nem måde at måle energi på, som vi faktisk er. Du vil henvise til kilokalorier, hvilket er indikationen på tusind kalorier, da dette er det nummer, du får på ethvert madmærke, men også på dine fitness-trackere, ja nu meget let at tabe sig, du er nødt til at du brænder alt tiden mere kalorier gennem din træning og daglige aktiviteter, så tag ind gennem mad og drikke hele dagen. Med det i tankerne, lad os se på, hvordan vi kan måle vores kalorieudgifter, nu er der flere muligheder, men nogle er mere nøjagtige end andre, nu kan du bruge en simpel kalorieberegner og i dette tilfælde lægge din vægt i din alder og derefter estimere intensiteten som du har arbejdet med, men du får et meget groft tal ud af det, fordi kalorieberegneren skal finde ud af, hvor stærk du er, give dig en indikation af, hvor mange kalorier du forbrænder.

Vi hviler fra det, ville være en fitness tracker eller et sportsur, der kontinuerligt kan måle din puls under alle aktiviteter, så den kender den intensitet, du har trænet, og derefter kombinere dette med de personlige data, der allerede er gemt der, for at give dig en at være i stand til at give et mere realistisk skøn over din mængde kalorier. Vi blev brændt i denne aktivitet, så i dag går vi et skridt videre for at måle vores kulinariske output med de mest nøjagtige måleteknikker, så vi går til laboratoriet for at se præcis hvad det betyder. Jeg lytter ikke igen tak, fordi du brugte dit laboratorium og din tid i dag, vi vil se på forbrændte kalorier kontra cykling med løb, og jeg ville gerne vide, hvordan vi kan gøre det, og hvordan vi faktisk kan måle det nøjagtigt her okay så i dag vi skal måle iltforbruget, der så ofte omtales som vo2 og folk her vo2 max, men dette vil være submaximalt. Det afhænger også af, hvor meget ilt du bruger ved en given træningsintensitet, og ud fra det, med nogle få antagelser, kan du træne kalorieudgifter og naturligvis vil det variere afhængigt af de intentioner du arbejder med, og vi har så meget tid så i dag Hvis vi skulle vælge to typer niveauer for at finde ud af, hvad den bedste vejleder er, tror jeg, hvad du vil gøre i dag, fordi du naturligvis vil se niveauerne af mennesker kunne opretholdes, så vi kunne se på niveau 2 se , temmelig aerob træning og derefter sandsynligvis niveau 4, og en tærskelbaseret træning, der kunne være zoner, som folk virkelig ville holde igennem i deres specifikke tidsperioder, og du gør, når vi tager vo2-aflæsninger, ser du en stor forskel i iltforbrug fra overgang fra at gå til at løbe okay, også for hvert ord, jeg vil have en ændring i hastighed, ja, jeg er nysgerrig efter at se, hvilke resultater jeg og Heather fik ved at måle vores forbrændte kalorier under løb og derefter cykle.

Heather har trukket det korteste træk og vil arbejde hårdere tættere på sin tærskel i zone 4, men jeg vil holde mig til en aerob kapacitet i min zone for at øge intensiteten. De fleste mennesker antager, at løb forbrænder flere kalorier end at cykle, så vi vil være nysgerrige efter at se, om dette er sandt, og hvis forskellen mellem cykling og løb er fuldstændig, er det tid for Jonathan at lave noget matematik og gøre cardio Pooh for vores respektive bestræbelser på at beregne korrekt n vi har lige fået vejret tilbage Jonathan Jeg vil først se på tallene Først og fremmest, hvordan kommer mine kalorier ud, når jeg cykler i forhold til at løbe Når vi ser på det i en time, Når vi løber efter en time, det er cirka 900 91 kalorier i timen, og så er Viking 868 okay, så det er en forskel på omkring 124, og så havde sætningstallet lille Sotracer lidt højere, så årsagerne til at det var lidt større er indlysende, så det bruger mere Junior, så med hensyn til det faktiske energiforbrug forventer du, at det bliver højere, så det er 1156 fra at løbe og 994 fra at køre cykling, så forskellen kommer lidt mere ud ved 212. Jeg tror det er sikkert at sige, at vi begge troede at løb ville være i spidsen af vores lille eksperiment her, som det gjorde, i betragtning af sportens hvede-væddemål og det faktum, at det var tættere på at cykle en helkropstræning, er at den har denne fordel, men cykling kan selvfølgelig gøres meget længere, så hvis du har meget tid på din side, kan det være bedre at bruge cykling til at forbrænde flere kalorier, men personligt synes jeg, at løb er den nemmeste måde for mig at tabe sig, dels fordi det undertrykker min appetit, dels fordi når jeg får noget som dette Jeg drikker kaffe og kage temmelig ofte, hvilket nu slet ikke er dårligt, hvis du har en af ​​disse sportsgrene, og du måske er tilbøjelig til at prøve at tabe lidt i vægt, så lad os det vide og post i kommentarerne, så vi ' Jeg elsker at høre om det.

Forhåbentlig nød du vores artikel Find kloden overalt på skærmen og se efter alle de andre artikler, vi lavede, og hvis du vil se en artikel, som vi lavede for at miste lidt flere kalorier, frygter vi denne artikel her, og hvis du vil se en sammenligning mellem svømning og løb, når det kommer til kalorieindtag, kan du finde det her nedenfor

Hvordan vælger jeg en cykel?

Fra rammestørrelse til ekstra funktioner: Sådan finder du din perfekte tur.
  1. Vælgedet rigtigecykeltype baseret på dine behov.
  2. Beregn, hvor meget du vil bruge.
  3. Sørg for, at dincykelpasser dig.
  4. Kend dine gear, affjedring og bremsetype.
  5. Juster pasformen og tag en testtur.
2. 3. 2016.

Er cykling godt for din røv?

Cyklingarbejderditben ogglutes, især når du klatrer, men det varer ikke længe nok eller giver tilstrækkelig modstand til at opbygge store muskler. Samlet set kardioaktivitet såsomcyklingvil værebedreved forbrænding af fedt omkringditglute muskler, end det vil være at lavedin røvstørre.

Er det bedre at cykle end at gå?

Cyklinger mere effektivend at gå, så du vil sandsynligvis arbejde hårdere afhurtigt og sandsynligvis udøve dit hjerte, lunger og store muskler mere. På den anden side,cyklinger sandsynligvis mindre hårdt på dine hofter, knæ og anklerend at gå.

Kan cykling reducere mavefedt?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.

se delta cykelsko

Hjælper det at cykle med at tabe mavefedt?

Ja,cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. At reducere samletbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.02.02.2021

Slanker dine ben dine cykler?

De kalorieforbrændende fordele vedcyklinghjælp tilslank dine ben, selvom du forbrænder kalorier fra heleditlegeme. For at sikre, at du brugerdit benmuskler til udholdenhedsopbygning, der trimmer fedtcyklussen i et tempo mellem 80 og 110 omdrejninger pr. minut (o / min). Dette er et ret hurtigt tempo.06.06.2019

Hvor ofte skal du cykle?

For at holde fremskridt og forbedre din konditionduideelt set nødt til at væreridningditcykelhver anden-tre dage, selvom det kun er en turbo-træner-træning. Minimumetdukan slippe af med og stadig se betydelige fitnessgevinster er treforlystelseren uge.

Er der nogen selvkørende cykler i Holland?

Introduktion til den selvkørende cykel i Holland. Hollænderne cykler mere end nogen anden nation i verden, næsten 900 kilometer om året pr. Person, svarende til over 15 milliarder kilometer årligt. Den selvkørende cykel muliggør sikker navigation gennem byen for Amsterdam-beboere og fremmer Googles ambition om at forbedre by

er sushi godt for dig

Hvad er reglerne for kørsel i nærheden af ​​cyklister?

Men for jer chauffører er her vores 10 vejregler for kørsel i nærheden af ​​cyklister. Bilister har tendens til at tænke på cyklister som '' på deres måde. '' Snarere bør de betragte dem som lige, lige så berettigede til kørebanen som førere er. Mere end 20 stater har vedtaget love, der kræver, at bilister giver cykler på kørebanen ca. 3 fod plads. 1.

Er der nogen kædeløse eller akseldrevne cykler?

Mens et lille antal kædeløse cykler var tilgængelige, forsvandt for det meste akseldrevne cykler fra syne det meste af det 20. århundrede.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Icarus cykling - omfattende håndbog

Er Icarus forbudt i Rusland? politik er ikke så langt hentet. Inden jeg fortsatte med at vinde en Oscar sidste år, førte Icarus til en af ​​de største kontroverser i verdenssporten. Rusland havde tilsyneladende ikke lært af tidligere fejltagelser, og som et resultat har WADA nu forbudt landet fra at deltage i alle større sportsbegivenheder i verden i fire år.

Vintercykelbukser - praktiske løsninger

Hvad er de bedste vintercykelbukser? Bedste vintertætservietterCastelli Tutto Nano Bibtight. Bløde og varme strømpebukser, der kaster en overraskende mængde regn. Velocio termiske hagesmæk. dhb Classic Thermal Bib Tights. Rapha Cargo vintertights. Pearl Izumi Elite AmFib bibtights. Castelli Sorpasso RoS. Endura Pro SL Biblong. Gore Wear C3 Windstopper Bib-strømpebukser. 14 dage. 2020 г.

Hvor længe holder cykelkæder - hvordan man løser det

Hvor ofte skal jeg udskifte min cykelkæde? hver 2.000 miles

Off-season cykeltræning - almindelige svar

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen? Indarbejd crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske synes om at gøre, og som supplerer cykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet i løbet af løbet. 22.10.2015

Skræddersyet cykel - brugbare løsninger

Hvor meget koster en brugerdefineret cykel? Så dybest set kan du få en total tilpasset landevejscykel på højt niveau til $ 3.700 fra Seven eller $ 5.000 fra Serotta eller nemt bruge op til $ 14.000 til superbilen til road bikes. Med en komponentpakke på øverste niveau og rammemateriale af højere kvalitet ville et godt skøn være $ 6-9.000 alt in. 23 dollars. 2011 г.

Hvornår sælges cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvilken måned sælges cykler? ”Fra oktober til april kan jeg normalt skaffe dig den cykel, du har brug for,” sagde Boles. 'Derefter bremser cykelfabrikanter produktionen, når de begynder at løbe op til næste modelår.' Længere mod nord har de fleste butikker en langsom sæson om vinteren efterfulgt af et stort opsving i salget, når vejret bliver varm. г.