Vigtigste > Cykler > Zwift-cykler - omfattende håndbog

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk?

Testfeltet
modelKunst afTrænerepris
Elite Direct X (Zum Test)Rulletræner med direkte kørsel729
Elite Nero (til test)fri rolle679,99
Relaxdays rulletræner (til test)Rulletræner79,90
Tacx NEO 2T Smart (til test)Rulletræner med direkte kørsel1.299Jeg er Marcus, din vært her på Apparel Training Video Series Training er afgørende for at nå dine generelle fitness- eller racingmål, uanset om du fører pelotonet, går på din første tur, vi har alle disse dage, når vi kæmper, få motivationen især hvis vejret eller terrænet er tid ikke fungerer godt sammen Lad mig introducere dig til en revolutionerende smart cykel, der giver dig mulighed for at træne, hvordan beklædningsgenstanden på den simulerede bakke opfører sig for at få den mest realistiske indendørstilbud, du kan have, og vejen føles arbejder med kontrolsoftware eller Swift-appen for at få træneren til at vibrere og simulere kørselsfølelsen på forskellige vejoverflader som brosten og grus, når den er tilsluttet en ekstern strømkilde Get Gear Field efterligner også følelsen af ​​dit kædespring efter g i et andet gear og Da du er tilsluttet en ekstern strømkilde, simulerer simuleringen nøjagtigt en nedstigning. Neo-Bike har et indbygget cockpit med intelligente fans, der bliver hurtigere med stigende puls eller hastighed, dine køredata, og hvis du er freeriding, kan du også se, hvilket udstyr du har på dig. En ting, du også vil elske, er at have en tablet, der er perfekt til at holde din Garmin Edge-telefon, vores diæt for nem adgang, og under cockpittet finder du to USB-opladningsporte, der oplader din tablet eller telefon, mens du kører En bekymring, vi tog vores kunder seriøst, er lyden, som træneren får nogle til at synes, det er bare for højt. Vi vil have dig til at tjene penge, ikke støj, og med Neobike løser vi disse bekymringer ved at kombinere Neo Intelligent teknologi og det interne design af Neo Cykel fører til en af ​​de mest støjsvage indendørs cykeltrænere på markedet l du gik på cyklen, og det stopper ikke dig, du kan lave eksplosive sprints op til 2200 watt og realistisk simulerede stigninger op til 25% hældning gør, lad mig fortælle dig en sidste funktion, der hjælper dig med at få mest muligt ud af neo-cyklen, som neo-cyklen kommunikerer via ANT + FPC-protokollen og Bluetooth Smart-teknologien, så den fungerer med en række populære træningsapps som taxa-træningsapp-træner annonce og Swift.

Du kan endda tilpasse din træningsplan med kontroltræningssoftwaren med gratis premium- eller premium HD-abonnementsmuligheder. Fitnessniveau og arbejde på dine mål. Det gratis abonnement inkluderer funktioner som at skabe træningsprogrammer til gratis cykeldataanalyse dashboard statistik dataeksport og følge venner til at opgradere premium-abonnementsdataimporten af ​​3dGPS-træning og strukturerede træningsplaner, og med Premium m HD-abonnementet får du de samme fantastiske funktioner som Premium-planen plus high definition-artikler. Både Premium- og Premium HD-abonnementerne er tilgængelige for enten et månedligt eller et årligt gebyr. Så vælg den plan, der hjælper dig med at nå dine mål, og træne din neo-cykel giver dig en unik køreoplevelse nu kan du træne når som helst og hvor som helst, så begræns ikke dig selv på grund af vejret eller rejsetiden, omskol hårde ture verden rundt og nyd din tur fra sadlen på dit tøj Axneo Bike Hey, tak fordi du tog dig tid til at lære mere om Garmin Tax Neo Bikesmart træner.

Jeg har dette er Marcus fra Garmin, jeg ønsker dig alt godt og i alt hvad du gør, vil vi hjælpe dig med at slå dig

Hvordan beregner Zwift ydeevne?strøm/ (Kropsvægt) = w / kg = hastighed

Hun har en vægt / kg-strømpå 2,5 og fører tilZwiftpå den flade rute ca. 30 km / t. Peter fører ved 70 kg med 170 w og dermed med en w / kg-strømfra 2,5 også ca. 30 km / t.
08.01.2020

hej, jeg vil teste trainerroad rampetest rampetesten er et alternativ til standard ftp-test såsom 8, 20 min. og 1 times ftp-test. hvordan fungerer rampetesten? det starter ved omkring 50% af din anslåede værdi ftp, du skal først indtaste din estimerede ftp; hvis du ikke kender din nøjagtige ftp, skal du bare starte med en lavere estimeret ftp. det påvirker ikke testresultatet.

Hvis du estimerer din FTP-værdi til at være omkring 250, kan du indtaste 200, og resultatet bliver okay. Efter opvarmning øges ydelsen ikke længere med 6% effekt hvert minut og fejler. Testen bruger derefter din bedste effekt på 1 minut, som normalt er sidste minut af testen, og ganger wattforholdet med 0,75. resultatet skal være din ftp. hvorfor rampetesten og ikke de andre formater som 20-minutters testen? der er normalt et par problemer med standard ftp-test.For det første gør det ondt at køre over eller på tærsklen i 20 minutter eller en time. Det er som et løb. Som en 40 km tidsprøve.

Du mister en masse styrke og energi under testen. For det andet skal du være meget god til at køre en FTP-test. Især til 20 minutters og 1 times test.

Du har brug for en masse erfaring for at vide, hvor meget strøm du skal lægge på 20 minutter eller 1 time uden at falme. Du skal også have en idé om din faktiske FTP-værdi - mere eller mindre for at få tempoet rigtigt. og tid er også en faktor.Testen på 20 minutter tager cirka 1 time og 1 times test endnu længere. Rampetesten varer mellem 15 og 22 minutter og med opvarmning og nedkøling cirka en halv time.

Hvor god er Zwift?

Zwifter dejligt at bare hoppe på rullen og have det sjovt? men det er også et kraftfuldt træningsværktøj med en bred vifte af strukturerede og disciplinfokuserede træningsprogrammer, der hjælper dig med at blive endnu bedre.10.03.2020

Det er latterligt. Jeg bor i et cykelparadis. Jeg bor i et løbende paradis.

Jeg er 38 år gammel. Jeg har rejst verden rundt med min sport, og jeg prøver at være på Zwift niveau 47. Der er et par dele til mit første møde på Zwift.

Én krig var en alvorlig trafikhændelse - som ikke var den sjove del - det fik mig til at være inde. Lad os indse det, før Zwift var indekørsel bare en smerte. Det var noget, du skulle gøre, når det regnede og skar det halvt hver gang.

Og så fandt jeg ud af, at jeg allerede var på Zwift. Jeg havde aldrig hørt om Zwift før. Mærkeligt nok kørte nogen der på mine vegne. ved ikke engang, om de var hurtige.

Jeg skulle have tjekket det. Jeg er ikke en stor fan af datadeling. Jeg kan ikke lide det.

Virkelig? Nej, det gør alle. Jeg har lyst til, når jeg går til en advokat og beder dem om at ordne noget for mig. Jeg vil ikke vide, hvilke bøger han læser.

Jeg vil bare vide, at han vil løse sagen. Jeg har det på samme måde med en atlet. Jeg synes, det er værd at gøre noget uden at vise alt.

cykel hjerte

Men alle ønsker at se alle data hele tiden. Savner du din hund, når du er væk? Meget meget. Vi læste en bog lige før vi fik det første barn.

Og bogen sagde: 'Du må ikke tro det nu, men på et eller andet tidspunkt vil du elske dit barn mere end din hund. ”Og jeg tænkte:” Hvad taler du om? ”Okay, Sebastian Kienle, hvor er du? Jeg barberede mine ben for første gang i går aftes, denne gang uden for sæsonen og tænkte, at jeg ville se ud som en D ____ foran kameraet. Mine ben ser så hvide ud.

Jeg voksede op i en intellektuel husstand. Sport var aldrig rigtig et problem, men jeg havde altid et overskud af energi, jeg var virkelig nødt til at løbe. Da jeg var fire år, var jeg tilsyneladende den første til at lave halvtreds omgange i sofaen.

Jeg har altid haft dette drev, selvom jeg kom meget sent i sport. Jeg voksede op i Cape Town og lærte at surfe eller bodyboarding i det blide vand på det tidspunkt og kunne lide det så meget, at jeg begyndte at surfe mere og mere. Og problemet var, at jeg ikke kunne svømme.

Så min mor var meget ivrig efter at tage mig med på svømmetimer. Hurtig. Det er præcis, hvad der skete.

Jeg gik på svømningskurser og fandt ud af, at konkurrencemæssig fordel så hurtigt. Og var i stand til at leve ud af al min konkurrenceevne hele tiden. Hver dag.

I hver eneste gentagelse. Jeg elskede at svømme i seks måneder, ti gange om ugen. Til sidst gik jeg til et svømmeteam ledet af en tidligere konkurrencedygtig svømmer.

Old school, ungarsk hardass. Han formede mig som atlet og som person. Da jeg var yngre, var jeg en frygtelig konkurrent.

juster forskifteren

For hvis jeg mister, eller hvis jeg er ved at tabe, ville jeg bare miste alt. At miste min s___ helt. Hvis det var et brætspil, sænkede jeg brættet.

Det var ikke sjovt at være sammen med mig. Jeg reducerede min konkurrenceevne til stedet - kun relateret til triatlon. Jeg angriber ikke min søn før målet.

Hundepasning, babysitter Jeg var på morgenmadsvagt i morges. Det er cool. Jeg kan lide det.

Jeg er ikke den yngste længere. Dine børn har givet dig et nyt perspektiv på livet? Den smukkeste hobby i verden. Den smukkeste ting i verden.

Jeg plejede at tænke på sport og alt omkring det og jeg i sport er toppen af ​​livet.

Du lærer ikke at passe for meget på dig selv, hvilket er godt. At faktisk vokse selv som atlet. Næsten tyve år af det.

Omkring sytten. Sytten år som professionel Min motivation er at finde grænsen. Find hvad der er muligt.

For at se, hvor jeg kan forbedre mig. Jeg tror, ​​at lykke er tæt knyttet til forbedring. Jeg føler mig som et lille barn, fordi så mange mennesker kører så meget bedre end mig.

Jeg ser andre atleter her, der bare har latterlige gennemsnitshastigheder. Og du kan også beregne de gennemsnitlige hastigheder for deres karriere. For at være ærlig er det en Mindf ___.

Fordi du bare træner det er som: 'Denne fyr gjorde det som 40 miles i timen over tyve tusind miles eller noget lignende.' Og her prøver jeg bare at gøre mine ting.

Nick flyttede til Girona inden for en uge. Vi mødtes ved poolen og begyndte at svømme og har trænet sammen i fem år nu, hvilket er et latterligt langt partnerskab. Med hensyn til motion, udholdenhed sammen, træning: Jeg kan ikke håndtere nogen anden i mere end tre dage.

Først havde han ingen træner, så han kom til mit hus, og vi sad i vores lille smertehulrum sammen, mit smertehulrum var otte kvadratmeter, så det var en meget saunaoplevelse. Ikke rigtig det bedste. Han er sandsynligvis ikke så vanedannende som jeg, så vores træning udenfor tog en lille smule. Jeg tror, ​​han fortalte mig forleden, at han kørte på Zwift i 16 dage i træk? Jeg var fantastisk.

Jeg havde ikke set ham i lang tid. Vi kørte ikke sammen, og det er derfor. Han var i zonen i sit smertehulrum.

Seksten dage. Der er altid noget at opmuntre. Det får mange udholdenhedsatleter til at krydsse.

Det er som 'Jeg vil have dette niveau!' Jeg sammensatte min bedste streng nogensinde i 16 på hinanden følgende dage. Igen er der et badge hver uge. Jeg ser på det, og jeg synes, det er dårligt.

Jeg elsker det. Det er virkelig bare - letheden. Jeg har et meget travlt liv i øjeblikket.

Jeg har otte gryder, der åbner komfuret på samme tid, og jeg kan bare skifte tøj, komme i gang og afslutte. På en eller anden måde kan jeg være et barn derhjemme på Nintendo. Men i mit arbejde.

Jeg tjekkede aldrig, hvor mange køreture jeg modtog. 830. Jeg er sikker på, at Lionel får tusinder.

Og jeg kan ikke lide min avatar stinker i sving. Min avatar går altid langt. Nogen på Zwift, tjek min avatar.

Kort sti, kort sti: Bare tag denne indre linje. Jeg har tendens til at være her og nu. Så 2018 var en værdifuld oplevelse, fordi jeg var på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var mættet med atletiske udfordringer alt i alt, jeg var temmelig ubekymret med min forberedelse, jeg lavede en million og en fritidsaktiviteter.

Virkelig følte mig, at jeg ikke fortjente titlen i år og fik den. Den slags fik mig på kurset 'Hvis jeg får en til, tror jeg, jeg er færdig.' Og så var 2018 bestemt en øjenåbner, fordi jeg fik se løbet fra en outsiders perspektiv.

Jeg indså, at jeg bestemt ikke er klar til at hænge mine sko op, det var første gang, der var lidt vrede, vil jeg sige, i min cocktail af følelser er det en stor følelse, når man styrer den i en retning, som ikke er altid let. Men jeg tror, ​​jeg klarede det meget godt. Det fik mig tilbage på sporet for 2019.

Den store ting kom tilbage efter mange tvivl. Især når du har en stressfraktur i korsbenet, ved du ikke rigtig, om din krop kan holde det op. Det er en alvorlig skade.

Om denne hofte kan holde ud for at bære dig yderligere 4.500 tusind kilometer gennem en løbssæson, er et spørgsmål, der kun vil blive besvaret denne dag. Jeg brugte Zwift op til ti dage før Kona, sollyset i Maui og slukkede for blæseren, og Zwifting i tre timer er en meget effektiv måde at vænne sig til varmen på. Det er også en meget effektiv måde at stege dig selv på.

lav carb diæt og afib

Jeg følte virkelig, at jeg havde vundet årene før, fordi jeg led mere end nogen anden, og jeg tror, ​​at der altid er det element i Kona, men det føltes til tider rigtig godt, hvilket jeg ikke er sikker på i Kona Content er hårdt og svært sted at være. At være tilfreds betyder at du er stoppet med at lede efter kanten. Jeg er ikke klar til at slå mig ned.

Jeg er måske den gamle mand på racerbanen nu, men jeg er sulten.

Hvordan beregner Zwift watt?

Ydeevne / (kropsvægt) =i/ kg = hastighed

Lad os lave et eksempel: Jana vejer 56 kg og sparker 140Watt(i). Hun har en med deti/ kg output på 2,5 og fører tilZwiftpå den flade rute ca. 30 km / t. Peter fører ved 70 kg med 170iog dermed med eni/ kg output på 2,5 også ca.

Så hvordan beregner Strava min personlige præstation? Arbejde er kraft gange afstand, så du har brug for at kende den kraft, der udøves af cyklen Antag at den fjerde er for hjulene på vejen ganget med den afstand, den bevæger sig for at få mit energiforbrug Denne rytter har ingen data, jeg har ikke en meter eller en kraftmåler, men jeg skriver ned mine GPS-data fra mit Garmin-ur til Forest Saddle, så det kender klokkeslæt og GPS-placering. Hvis jeg har et højdemåler i uret, kan du også træne højde eller få disse oplysninger fra kort Lad os se Stryver beregne ydeevne ud fra disse oplysninger Nå, der er et par komponenter, jeg tror, ​​Stryver bruger til at skabe ydeevne, og den første er, at når du gå op ad en bakke, du går op ad bakke, selvfølgelig får du potentiel tyngdekraftenergi, som du klatrer gennem et højdedelta H i en tidsramme T, og den potentielle tyngdekraftenergi er M gange G gange delta H, så jeg vil få noget tyngdepotentiale energi og fordi magt er energi over tid, kan Strava beregne min effekt, blot få M baseret på tyngdepotentialets potentielle energiforøgelse.

Nu har jeg givet rytteren mine massedata og massen af ​​min cykel, så han allerede kender nogle af disse detaljer. Lad os så se på nogle data, så jeg kom på min cykel, og når jeg klikker på dataene, kan du klikke her og eksportere dataene til GPX-filen, og det gav mig disse data, så det gav mig et tidsstempel som ved data om bredde og længdegrad og nogle andre data med den puls, som den registrerer, og jeg lægger disse data i en tabel, og nu går jeg bare til tabeloversigten og ser nærmere på det, så jeg har bare nogle af disse data her, men du kan se, at vi nu har data om bredde og længdegrad. Den første ting du skal gøre er at beregne intervalafstanden, som er en formel, så hvis denne komplekse formel, jeg ikke har skrevet, har jeg slået den op, er det en formel til at beregne, hvor langt i meter jeg er baseret på breddegraderne - og længdeinformation er rejst, og det fører til sammenligning af det forrige tidsstempel med det nye tidsstempel for naturligvis at vide, hvor langt jeg er rejst. vegone, det fortæller mig, hvor langt jeg er gået, men hvad der virkelig er interessant er ændringen i højden.

Da der er højdedata i denne kolonne, har jeg beregnet højdeforandringen her, dvs. fra den ene tidsramme til den næste, hvor meget hvor meget jeg kom, og jeg kender den forløbne tid, så der registreres et tidsstempel her og her Jeg har beregnet intervalltiden, så intervaltiden kun trækkes fra en tidsstempelterr fra det forrige tidsstempel, og så får du et tidsstempel i dage, fordi Excel har standardtidsenheden som en dag, og så konverterede jeg dette til sekunder ved at dividere tid som brøkdel af en dag med 24 har jeg ganget timer med 3600 sekunder på en dag, så på 4,4 sekunder klatrede jeg i alt 1,2 meter, hvilket nu betyder min klatrehøjde, min højdeforskel ganget med min masse er cirka 80 kilo og mine cykeltider med G på 10 er 800 x 1,2 meter divideret med 14 sekunder i denne bestemte tidsramme og en gennemsnitlig ydeevne på ca. 70 watt nu kan jeg nogle gange gå ned ad bakke, så hvad jeg gjorde er de sektioner, hvor jeg går ned ad bakke markeret i rød her Jeg tog stigningskraften, som naturligvis vil være negativ, og så klatrekraften opad, jeg har lige fået denne kolonne, lavede kun positive værdier af denne kolonne, dvs. det satte alle negative værdier til nul, og så beregner det min styrke, at jeg sætte ind, og jeg slukker ikke for strøm, når jeg går ned ad bakke, så jeg tilføjede alle disse senere, indtil jeg får de toppede bakker og derefter et gennemsnit på hundrede syvogfirs watt, det er bare et gennemsnit af min opstigning for hele den kolonne.

Lad os skifte tilbage til præsentationsvisningen, så du kan se, at mit regneark nu har fundet 167 watt i det samme sekund Strava The Hill, der er her, får mit gennemsnitlige output på 170 watt, så du kan se, at mit gæt altid er sådan lys, men ikke meget under Strava z's estimat for min effekt, og det er fordi jeg i gennemsnit er ti miles, når jeg går op ad bakke i en relativt langsom time, min effekt var næsten udelukkende fra tyngdepotentiale energiforøgelser, men det var der er en lille forskel, og det skyldes sandsynligvis den energi, jeg ville have brugt på at rejse inden for os med konstant hastighed, fordi rejser gennem flyet ville forbruge energi, så lad os lave en lille analyse for at gå gennem flyene - hvis jeg ikke får nogen tyngdekraft potentiel energi, men stadig en præstation på Keep-pedalerne, hvor går denne præstation godt? Lad os finde ud af, hvor meget magt Stryver tilføjer, når du kører på flyet, jeg kom her til en lokal velodrome, jeg skal lave et par omgange, og så får vi se, hvad Strava synes. Min præstation er ved konstant hastighed, lad os gå, så jeg har lavet et par omgange på fem kilometer i en time med stigende intervaller op til 40 kilometer i timen, lad os se på nogle af disse data. Dette gjorde Strava, så det var min 10 km time, og Strava estimerede min gennemsnitlige effekt for denne omgang til 1533 til 22 watt og så videre, så jeg har taget forskellige datoer, og her er et resumé, så du kan se ved højere hastigheder , Strava vurderer, at min styrke er større, men den er bestemt ikke lineært god.

Jeg har lige analyseret disse data i Excel, og du kan se en graf over hastigheden i kilometer i timen versus effektkurven som en rimelig kurve som denne, og faktisk foreslår det Elle, hvorfor hver af effektudgangene er omkring 0, 16 gange den hastighed i km / t i kvadrat, så der er en god formel, der sammenfatter, hvordan Strava beregner effekt, når man kører på fladen, og her er bare en bekræftelse på, at jeg kvadrerede på hastighedsdataene, og jeg var som først i meter pr. sekund og en kvadrat af hastighed giver en flot lineær tilpasning mellem dem og effekt, og det svarer godt til Dr ag-formlen, trækformlen er 1/2 CD CD er trækkoefficienten, og det er et tal, der afhænger af cyklen, formen , den aerodynamiske position, du lægger på osv. rho her er lufttætheden a er overfladearealet, så hvis du ruller over i en tæt position, bliver a mindre og V er hastigheden, som du nu kvadrerer.

Selvfølgelig kender Strava ikke min cykels trækkoefficient og spark eller rækkevidde, så det vil være et skøn baseret på en gennemsnitlig kørestilling, så lad os sammenfatte Strava estimerer din effekt uden en effektmåler fra en kombination af din klatringskraft og kraften i din tur på hastighed og stigningskraft er MGH over T, og hastighedskraften virker som Stryver beregner ud fra en formel på ca. 0,16 V i kvadrat, hvor Vis er din hastighed i kilometer i timen, du har nydt denne lille analyse

Hvad er Zwift Power?

På ZwiftPower.com kan du tilmelde dig dinZwiftVis grupperejser og løbsresultatlister og nyttige statistikker. De omfattende beskrivelser og oplysninger til kommende begivenheder er også meget nyttige og nogle gange endnu bedre til planlægning end den ledsagende app fraZwift.

Hvor kan du teste Zwift?

Der har været en offentlig beta siden juli 2018PrøvedetZwiftAndroid-version. DetZwiftDu kan downloade Android-appen fra Google Play Butik.02.11.2018

Hvor meget koster Zwift pr. Måned?

Nye brugere kanZwiftBrug op til syv dage gratis for at lære platformen at kende. Efter detomkostningertjenesten 15 euro /måned, kan abonnementet opsiges månedligt.08.11.2019

Hvor nøjagtig er Zwift?

Begge tests kræver 95% af den gennemsnitlige effekt, der udøves i løbet af 20 minutters testblok. I slutningen af ​​testen viserZwiftmuligheden for at opdatere FTP-værdien i din profil med personen fra testen.

Hvorfor ZwiftPower?

ZwiftPower.com, kan du vise lister med resultater og nyttige statistikker til dine Zwift gruppedrev og løb. De omfattende beskrivelser og oplysninger til kommende begivenheder er også meget nyttige og nogle gange endnu bedre til planlægning end Zwift Companion App.04.12.2018

Hvor kan jeg se min FTP på Zwift?

Hvis du har en nyFTP-Værdien er nået, dette vises, når du er færdig med din rejse. Ellers kan du i menuen under dine detaljer (rediger knap ved siden af ​​dit navn) din aktuelleFTP-Vis værdi til enhver tid.

Hvordan får du en cykel på Zwift?

Hit niveau 17 for at låse denne cykel op. Gennemfør 'Tour Italy' -udfordringen for at få denne søde dogme og køre ligesom Froomie. Hit niveau 5 for at låse op. Gennemfør 'Ride California' -udfordringen, og en asfalt vil være din. En meget let cykel, Emonda er passende låst op, når du gennemfører Everest Challenge.

Hvilken er den fjerde hurtigste cykel på Zwift?

Tjek vores test lap data. Fjerde hurtigste cykel på Zwift. Hit niveau 22 for at låse op. Anden hurtigste cykel på Zwift. Hit niveau 24 for at låse op, eller doner $ 183US for at støtte Team Dimension Data til Qhubekas mål om at sætte 5.000 på cykler til at mobilisere Afrikas landdistrikter og få en speciel gul S5!

Kan et Wattbike-atom forbindes til Zwift?

Du kan nemt forbinde Wattbike Atom op til Zwift eller en lang række andre fitness-apps, der overfører alle dine data gennem programmet, men som også giver cyklen mulighed for at ændre sig i gradient, når du hælder eller falder. Det er en fantastisk smart cykel, der leverer alt hvad du behøver for at opnå optimal ydelse.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Sådan får du dig til at kæbe - svar på problemerne

Hvilke fødevarer får dig til at kæbe med det samme? 15 sunde fødevarer, der hjælper dig med at skaffe æbler. Æbler er en god kilde til fiber med et lille æble (5,3 ounces eller 149 gram), der giver 3,6 gram fiber (2). svesker. Svesker bruges ofte som et naturligt afføringsmiddel - og med god grund. Kiwi. Hørfrø. Pærer. bønner. Rabarber. artiskokker.

Koala drinks - finde løsninger

Hvad drikker en koala bjørn? De er afhængige af en diæt af eukalyptusblade, der normalt forbruger omkring 1,1 til 1,8 pund (500 til 800 gram) dagligt. Ordet Koala menes ikke at have betydet nogen drink på et af de australske aboriginalsprog. Koalaer er blevet påstået, at de aldrig drikker gratis vand i naturen eller kun drikker lejlighedsvis.4 2020.

Undskyldninger for ikke at give nogen en tur - almindelige svar

Hvordan afviser du at give nogen en tur? Du siger, jeg vil ikke være i stand til at hjælpe dig med det. Ingen 'undskyld' eller undskyldning nødvendig. Hvis du siger undskyld, kan jeg ikke hjælpe dig? Åh undskyld, jeg kan virkelig ikke give dig et lift eller på nogen anden måde undskylde, så det er en fod i døren for dem at arbejde væk fra dig.

Racercykel med enkelt kædehjul - holdbare løsninger

Er enkeltkæde bedre? De enkelte forreste kædesystemer tilbyder nogle gode fordele: 1. Lettere vægt Løs den anden kædehjul, men også frontskifteren, skifteren og kablet. 2.

Store skillelinjer - praktiske løsninger

Hvor starter og slutter den store kløft? Fra Queenslands Cape York-halvø i nord ned syd til New South Wales bøjer det sig vestpå til Victoria og opløses endelig i Grampians. Det er 3.700 kilometer robuste bjergrige terræn og højland.

DIY skumrulle - find løsninger

Hvad kan jeg bruge i stedet for en skumrulle? Vores top 6 skumrullersubstitutter En tennisbold. Det mest almindelige alternativ til skumrulle er en tennisbold. En Lacrosse Ball. Lidt blødere end en tennisbold er en lacrosse-bold også et andet godt alternativ til en skumrulle. En kagerulle. En vandflaske. En PVC-rør. En softball eller baseball.