Vigtigste > Cykling > 2016 Mongoose Cykler - Handlingsorienterede løsninger

2016 Mongoose Cykler - Handlingsorienterede løsninger

Er Mongoose-cykler stadig gode?

Hvis det bruges korrekt, skal stormagasinets linjeMongoose cyklerkan holde op megetgodt. Selvom disse modeller muligvis ikke tilbyder de bedste komponenter eller stiveste rammer, hvad enten det er til eller off-road ridning, skal det forstås, at stormagasinetMongoose cyklerer ikke lavet til præstationsorienterede forlystelser.Hej alle sammen, og velkommen tilbage til endnu et tirsdagstip, hvor jeg vil tale om, hvorfor Walmart BMX-cykler ikke er rigtige BMX-cykler i denne artikel for at overbevise dine forældre eller en anden om at købe dig en rigtig BMX-cykel, men de køber det ikke og de har brug for grunde fra nogen med en vis troværdighed, og de har brug for en person som mig til at fortælle dem at skaffe dig en rigtig BMX-cykel, hvis du virkelig er i BMX på dette tidspunkt, skal du stoppe artiklen og enten bringe den til dem eller tage dem der og lad dem se. Resten, så lad os komme til spørgsmålet om, hvorfor Walmart BMX-cykler ikke er rigtige BMX-cykler. Du udsættes ikke for næsten de samme kvalitetsstandarder, hver eneste del på denne BMX-cykel er designet til misbrug.

Det er lavet til at tage fald Det er lavet til at køre som en rigtig BMX-cykel Walmart-cykler er lavet til at blive kørt i cirkler i indkørslen Ti år gamle børn, der aldrig hopper og ikke burde sige, at det er en Walmart BMX-cykel, der ikke kan misbruge, det betyder, at du ikke vil have det til at forsøge at udholde det misbrug, som ægte BMX-ridning lægger på det, og det bringer os direkte til det næste punkt, jeg taler om, og det er materialer, materialer til en BMX-cykel fra Walmart er langtfra den samme kvalitet som materialerne på en ægte BMX-cykel Rio BMX-cykler er lavet af 4130 Chromoly og i nogle dele af aluminium i høj kvalitet, men når det kommer til hjul, er Walmart og BMX-cykler Walmartsie-cykler lavet af høj styrke stål til alle hovedkomponenterne på cyklen og aluminium til alt andet, og de er ærligt talt, de er bare skrammel og ærligt talt vil du aldrig have en fuld højstyrkestålramme til enhver form for kørsel i virkeligheden -Deal BMX ridning i meget lang tid, i det mindste muligheden for, at efter en meget kort periode eller hårdt smækker eller falder, cyklen svigter eller viser tegn på fiasko, den tredje ting, jeg ville tale om, og dette er den største ting, jeg ville tale om, og det er sikkerhed. Som jeg sagde, er disse cykler ikke beregnet til at hoppe. De er ikke beregnet til at blive slibet, de er beregnet til at blive redet i cirkler af små børn uden hensigt om nogensinde at gøre noget rigtige BMX-cykler igennem, så igen er dit barn ikke sikker på rigtige BMX-tricks på en cykel fra Walmart kan de slippe af med det lidt, men du vil ikke sætte dem i fare ved at grine af dig selv og købe en cykel fra Walmart, især når du overvejer at dette er noget, du ikke overvejer, at du kan gå til Craigslist eller Facebook, og sandsynligvis inden for 50 miles fra dig kan du finde en ægte BMX-cykel til en rimelig pris. Det kan være en komplet cykel, som nogen købte og ikke ender med at bruge. Det kunne være en komplet cykel, der er specialfremstillet med alle mulige forskellige dele af høj kvalitet Ligesom dette, og du vil sandsynligvis kunne betale lidt mere end det. Ville du have investeret i en Walmart-cykel efter skat og alle disse ting til noget, der var ægte og bygget til at håndtere din barn? Dette er den del af artiklen, hvor jeg beder de voksne, jeg fortalte, hvem der bragte denne artikel til dig, at bringe dig artiklen, og dette er den del, hvor du kan vende den om og sørge for, at de er forpligtet til BMXFor at cykle mindst et stykke tid inden du går ud og bruger en masse penge på en cykel.

Så ja, nogle gange kan det være okay at slippe af sted med en Walmart-cykel i en uge. Jeg ville ikke tage det mere end en måned med at prøve at køre BMX på skateparken, fordi det kommer til at skade dem. Jeg lover, hvis de fortsætter med at køre på en Walmart-cykel, en skatepark på stier eller endda på gaden, kan du huske at du har kørt. På et eller andet tidspunkt vil de skade sig selv eller den cykel, du bliver nødt til at skaffe dem noget, der kan modstå det misbrug, de står over for, og dette kommer også med alderen, når dit barn er lidt ældre 14 15 og prøver at køre BMX.De bliver selvfølgelig større. Og det betyder, at en Walmart-cykel håndterer endnu færre af dem. Så du bør overveje at gå til din lokale cykelbutik nej, du vil måske ikke overveje det faktum, at du absolut skal gå til din lokale cykelbutik og spørge dem hvad? De har at tilbyde, og hvilke prisklasser, og de vil være i stand til at hjælpe dig.

Jeg har også nogle andre artikler på min YouTube-kanal, som du kan se som en BMX-købers vejledning. Der er masser af andre artikler online, som du også kan se, og jeg kan bogstaveligt talt ikke understrege nok, hvor vigtigt en nærliggende cykelbutik kan være for dit barn, hvis de holder sig til BMX-ridning. Det er et sted at gå, og der er en anden person, der kan være omkring for at se efter dem, når du ikke er i nærheden, og de, når de er på deres cykel, og det er et sted at få hjælp, og det er bare en positiv indflydelse på børn, der kører i de fleste tilfælde. Hvis jeg ikke engang synes, du skal overveje Walmart og købe en cykel, skal jeg absolut som du sagde, gå til din lokale cykelbutik og tale med dem først, da chancerne er, at de kan hjælpe dig, og hvis de kan Du må ikke handle i BMX, find en anden og besøg dem, for der er sandsynligvis en butik i nærheden, du er i BMX og bare vil hjælpe børn.

Vær sikker og få succes ved at cykle på den måde, som jeg vil have dig til. En anden ting at overveje, når du køber fra lokale cykelbutikker, er at hver gang du køber en cykel hos dem, kommer det også med deres støtte til den cykel. Hvis du køber en cykel fra Walmart og tager den med dig, skal jeg bare have dem til arbejdsløn på cyklen. De vil sandsynligvis ikke vise dig, hvordan du gør tingene med det, men hvis du køber en cykel til dit barn i denne cykelbutik, vil de sandsynligvis gerne hjælpe dem og vise dem ting på cyklen uden at skulle medbringe den til vedligeholdelse, når de bare har et hurtigt spørgsmål, og de kan anbefale ting til fremtidige opgraderinger og lignende, mens de handler på Walmart eller på internettet? noget at overveje, når du køber en BMX-cykel, og når den virkelig tæller, når du ser det barn køre BMX om seks måneder til et år.Du vil ikke rode med en Walmart-cykel, for hvis du gør det, køber du en anden cykel, hvis de ødelægger den cykel, du købte på Walmart, og så bruger du så mange flere penge, så hvorfor ikke bruge en Walmart-cykel? Penge på en legitim BMX-cykel for at komme i gang uden at bekymre dig om dine børns sikkerhed for en og to Dine penge spildes kun på en cykel, der falder sammen, og når du er i en position, hvor du absolut skal have købt en cykel fra Walmart, fordi du ikke har råd til andet. Jeg har venner, der fremstiller disse cykler hos Walmart, og deres råd i denne artikel er: bogstaveligt talt kontrollere alt på cyklen, tag det til en cykelbutik. Når de skal se på det og bare sørge for, at alt er ordentligt og ordentligt sat sammen, fordi du ikke vil have Jimmy, der er uden for at ryge cigaretter, mens han skubber vognen tilbage til Walmart, der bygger din BMX-cykel, gør det forkert eller ikke sat sammen ordentligt og dit barn går videre og går til skateparken og prøver at hoppe lidt, og barerne kommer tilbage eller går fremad og lad dem falde på en andens regning og fejl.

Når det er sagt, håber jeg, du så denne artikel og lyttede til og forstod alt, hvad jeg havde at sige, fordi det hele er sandt, og jeg vil virkelig bare hjælpe den, du er, det kan være at se denne artikel og tænke på at købe en BMX-cykel til dit barn eller hvem det end er. Tag en informeret beslutning og køb, når du køber noget. Jeg har set masser af artikler online fra YouTube BMX-folk, der prøver at køre på en Walmart-cykel, ligesom de kører på deres egne cykler, og de bare ødelægger dem, og det er en af ​​de ting, som jeg virkelig ikke er interesseret i, at nogen har set, hvem der er virkelig bliver talt om.

Hvorfor sker dette? og hvorfor der er forskel på denne Walmart-cykel og en ægte BMX-cykel som denne, og jeg ved, at en person, der ikke er i BMX-verdenen, muligvis ikke kan fortælle forskellen mellem de to bare ved at se på dem, men hvis du sætte to af dem ved siden af ​​det? hinanden kan du absolut se forskellene, og jeg lover dig, at der er større forskelle, endnu mere end dem, jeg lige har talt om, og de virksomheder, der laver de cykler, du ser på Walmartare, prøver disse cykler sådan at imitere bedst muligt, så meget som muligt er det forståeligt, at nogen kan forveksle dem med hinanden, før de har noget reelt kendskab til emnet. Når det er sagt, har alle spørgsmål, lad dem være i kommentarerne nedenfor, eller rul gennem kommentarerne, og sørg for, at dit spørgsmål ikke er blevet stillet, fordi jeg ved, at der vil være mange af dem i kommentarerne, og jeg vil gerne hjælpe med så mange mennesker som muligt, og jeg vil have så mange børn som muligt at cykle. Jeg vil ikke have, at et barn holder op med at køre, fordi de havde en Walmart-cykel eller kører på deres gamle Walmart-cykel i skateparken Forsøger at hoppe og falde noget og aldrig vil ride igen Vil ikke se, at jeg vil BMX så mange mennesker som muligt ser.Så jeg afslutter artiklen her, så hvis du har lært noget eller foretaget en bedre beslutning, har du haft det, skal du abonnere på at købe en BMX-cykel til nogen i dit liv på grund af denne artikel, så lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor Dig er dernede, fordi jeg har så mange artikler som dette eller det, som dit barn eller den, der måske finder nyttige, efter at de får deres BMX-cykel, jeg har tip til, hvordan man arbejder på din cykel, jeg kommer med en hver gang BMX-nyhedsartikel er ude Fredag ​​taler om alle de nye ting, kommer ud og professionelle laver artikler og alle mulige andre ting plus bare artikler om mig, der har det sjovt eller kører med mine venner andre ugedage og nogle gange streamer jeg og snakker om forskellige aspekter af BMX , så hvis det lyder som noget, du måske er interesseret i, skal du trykke på knappen 'Abonner'. Flere artikler vises, og du kan finde alle artiklerne med flere tip og tricks, der i fremtiden vil hjælpe med den cykel, du kan købe, medmindre det er en Walmart-cykel, fordi jeg ærligt talt ikke har foreslået at lave artikler om arbejder på sådanne cykler, fordi jeg ikke tror, ​​at nogen, der prøver at køre BMX, skal køre på en af ​​disse cykler og med det? Tak igen for at hænge ud og se denne artikel. Jeg håber virkelig, det var nyttigt og vi ses i morgen, forhåbentlig til en anden artikel.

Tak og farvel

cykelmekaniker i nærheden af ​​mig

Lav Mongoose high-end cykler?

Mongoose cyklerbliver ofte beskrevet som en af ​​de bedste,høj-kvalitetscykler.17. jan 2021 g.

Er Schwinn bedre end mongoose?

Vinder:Schwinnpå grund af det store antal cykeltyper og individuelle cykelmodeller, de tilbyder. Ikke desto mindre, hvis du er på markedet for en BMXellerbycykel,Mongooseerbedrevalg.

Der er et problem, der har generet mig i et stykke tid. Og det betyder, at startcykler har et bæredygtighedsproblem. Altid under $ 500, bliver du fortalt, at du ikke gider at beholde eller opgradere det.

Det er det ikke værd, og det virker spildt. Men Schwinn forsøger at omdefinere, hvad vi mener, når vi siger Walmart Bike. (moderne intro-musik) Hej alle sammen, mit navn er Joseph og velkommen tilbage.

Inden vi går ind i denne artikel, vil jeg afsløre, at Schwinn sendte mig cyklen gratis for at lave en artikel, men du havde ingen kontrol over denne anmeldelse, og jeg holder ikke cyklen, når jeg er færdig. Alle disse meninger, som du er ved at høre, er mine egne. Tilbage på sporet er Walmart-cykler ikke rigtig elskede i disse dage.

Kanaler som KevCentral viser imidlertid, at der er en stor gruppe mennesker derude, der bare vil ramme lette stier uden at gå i stykker. Men hvad hvis du på et tidspunkt vil blive mere aggressiv? Spor? Problemet med mange Walmart-cykler er, hvordan de er bygget. Rammen er normalt bygget tung eller billigt, og så er mange af komponenterne enten proprietære eller bare ikke bygget til at slå.

Det er her, Schwins nye Axum begynder en interessant samtale. For $ 398 er det bestemt ikke den billigste cykel på Walmart, men det er stadig billigere end de fleste af de muligheder, du kan finde i din lokale cykelbutik. Schwinn skubbede virkelig så meget som muligt på denne cykel for lige under $ 400, og cyklen bruger mange nuværende standarder, der gør reparationer lette.

Jeg får snart en fuld nedrivningsartikel, der går over alle dele af cyklen, men her er det høje niveau. Fra fronten har vi en 720 mm flad stang med 16 mm stammen. En Schwinn-mærket 100 mm affjedringsgaffel med lockout og forspænding er justerbar i bunden.

Hjulene er 20 nines med 2,6 'dæk, som burde tilbyde meget trækkraft og lidt mere komfort. Bremserne er mekaniske skiver med en 180 mm rotor foran og 160 bag med en rækkevidde på 11 til 40 tænder.

Bagskifteren er et design, som Schwinn udviklede på deres fabrik. Den har nogle yderligere fjederbelastede drejepunkter, der skal hjælpe med kædespænding i grove sektioner. Vi taler om det senere.

Der er mange gode ting på denne cykel, men den har en fangst, den kommer kun i en størrelse, og det handler om en stor. Dette er en af ​​grundene til, at cyklen er så overkommelig, men det begrænser antallet af mennesker, der kan, der passer på cyklen. Ved 6 '2' med en 32 'skridtlængde passer jeg cyklen ret godt på standarden.

Du kan lege med sadelpositionen og prøve forskellige styr og stængelkombinationer, men efter et punkt er der kun så meget tilbage at gøre, hvis du bare er for kort eller for stor til at passe på cyklen. Nu for cykelfreakene derude, her er den fulde liste over geometrinumre. (gammel retromusik) Og for alle andre har cyklen overraskende moderne geometri, ikke kun en Walmart-cykel, men en budgetcykel generelt.

niacin og sollys

Alt i alt kunne jeg virkelig godt lide denne cykels udseende, rammen virker høj kvalitet til prisen, og malingsjobbet ser rigtig skarpt ud. Du får også intern kabelføring til en vario sadelpind, og den bageste hub er en hurtig frigivelse 141. Vi taler mere om det senere.

Mange har sandsynligvis bemærket kickstanden på denne cykel. Jeg mener, jeg forstår hvorfor Schwinn tog det på, og det er let at tage afsted, men det føles stadig ude af sted. Jeg vil hellere bruge denne pris til bedre komponenter andre steder på cyklen.

Jeg er sikker på, at alle bare vil vide det rigtige svar. Hvordan fungerer det på stien? Det var lidt vanskeligt at vente på, at vejret var på min side, men jeg var i stand til at få det ud på et spor, før verden blev lidt skør. Vi er tilbage i Floyd Hill for at køre på slusen, og for dem af jer, der har set min GT Avalanche-anmeldelse, vil vide, at dette spor er en, jeg vil teste alle mine motorcykler på, omend ret avanceret med funktioner, der kan gå alle vej op til Double Black Diamond.

Så det er sandsynligvis ikke, hvad cyklen skal køre. Vi vil dog forsøge at tage det med ro. Så jeg fjernede stativet, bare fordi jeg virkelig ikke synes, det er nødvendigt i dag.

Jeg spændte mine knæpuder til det øverste rør. Lad os klatre ud. Åh, jeg vil ikke lyve, dette sæde føles slet ikke godt.

Det er en tæt pasform. Cyklen er anstændigt tung på lige under 35 pund. Husk dog, at dette er en cykel, der koster under $ 400, og sammenlign den med andre Walmart-cykler, der faktisk ikke er dårlige.

Gearet på cyklen hjælper helt sikkert med at styre den ekstra vægt, og hvis du er nysgerrig efter, hvor al den vægt på cyklen kommer fra, skal du passe på nedrivningsartiklen. Geometrien føles rigtig god; Jeg mener, ærligt talt, en hardtail er alligevel en god klatrer, så det er ret svært at ødelægge den formel. Og disse overdimensionerede dæk tilbyder meget trækkraft, men du skal være forsigtig, når du justerer trykket.

Der er et problem med cyklen. Bundbeslaget er usædvanligt lavt, hvilket får det til at føle sig godt ved høje hastigheder, men at klemme gennem tekniske sektioner er lidt besvær. Den gode nyhed er, at denne cykel kommer med et tilspidset hovedrør, der gør opgraderingen af ​​gaffelen meget lettere.

En længere gaffel her kan bestemt hjælpe med at hæve bundbeslaget lidt op. Fik lige en erkendelse. Jeg blev overhalet af nogle mennesker med rigtig pæne mountainbikes, og ingen kiggede på min cykel endnu en gang, en psykologisk effekt.

Du vil ikke være genert for at gå på ægte mountainbike stier og sige, ”Oo! Nogen kan gøre grin med mig om min cykel. ”Nej, ingen bryr sig. Det ligner en mountainbike.

Og de har travlt med at tage sig af himmelfarten. Det er noget at tænke over. Jeg besluttede faktisk at sætte denne teori på prøve, da jeg mødte nogle andre mountainbikere.

Uden at give dem nogen information bad jeg om deres ærlige mening om cyklen. Jeg mødte lige John og Parker herude på sporet, de ved ikke noget om denne cykel, og de har nogle smukke søde cykler, som jeg ville hvad siger du, det var? - mojo 3 - mojo 3? - Specialiseret en duro. - Specialiseret en duro.

Så hvad synes du om det? Ligesom at kigge igennem det, første indtryk - rent - ja det er bestemt godt sammensat, ren cykel - moderne udseende - bemærk de mekaniske skivebremser, afskærede krumtapaksler og derailleur - så hvor meget vil du sige det? Cykelture til detailhandel? - Fem, fem-ish. - Fem? $ 500. Hvad synes du? - Jeg skal 850. - 850? - 850. - Så som du nævnte, er dette Schwinn. - Mmm hmm. - Det er $ 400, og det sælges hos Walmart. - Dejligt. - OK. - Det kunne have potentiale --- det er ikke dårligt for $ 400. - Store fyre. Tak for det første indtryk, så kører jeg på den ting. Se hvad der sker. - Sejt. - Hav det sjovt. - Her går vi. Ja. Okay.

Absolut ikke designet til denne type kørsel. Brug for to fingre til bremserne. (Fniser) Bremserne skriger.

Nu må jeg sige, at dækkene har meget greb. Gud-- (bip) Jeg kan ikke tro, at jeg kørte dette. Det var den dummeste ting nogensinde.

Åh, chokket påvirker dybest set ikke turen. Det er ikke engang der. Du ved, at jeg vil springe over rock roll i dag som på Flow.

vejcykelhandsker

Tinget skinner virkelig på grund af det lave bundbeslag. (griner) Nej, ikke i dag. Ikke i dag.

Jeg tror ikke folk sætter pris på, hvor sketchy denne rock-funktion er. Oh yeah. Åh dette føles bedre.

Det er rart. Flyde. Okay, lad os tage venstre linje.

Dybest set ude af de hårede ting nu. Oh vent. Jeg tror ikke, jeg vil gøre det igen.

Det var virkelig sketchy. OK, lad os tage alvorligt et øjeblik. At prøve denne cykel ud på et så avanceret spor er helt uden for det, den var designet til.

I virkeligheden er dette den type tur, som de fleste mennesker på udkig efter deres første mountainbike får en Double Black Diamond på vores første tur. Cyklen var meget sjov, bare for fjollet og fik bare en fornemmelse for det. Skift skete ret godt, og jeg havde lige en stor fejl forårsaget af at forsøge at sætte for mange gear ud under tung belastning - bremserne tager to fingre for virkelig at få lidt strøm ud af dem, men for de fleste ryttere er det mere end nok til stier de vil ride var god.

Selvom gaffelen ikke er den bedste, glatter de 2 0,6 tommer dæk tingene ud og giver dig masser af trækkraft til at styre cyklen. Når jeg taler om hjul, er jeg sikker på, at folk vil spørge, kan du konvertere dem til to plus? Det korte svar er ja, men det ville jeg ikke.

Fælgen er for lille i diameter, hvilket betyder, at der er meget spil mellem dækket og fælgen. Dette gør det vanskeligt at sætte dækket på fælgen - du har brug for en CO2-beholder for selv at håbe, at det læner sig tilbage på fælgen. Og selv da er det et gamble.

Da den bageste hubstørrelse er 141 hurtige udgivelser, betyder det, at der er nogle 148 Boost-nav derude, som jeg understreger, at det er nødvendigt at lave dit hjemmearbejde, især inden du køber noget, og den bedste måde at gøre dette på er at tale med producenten for at finde hvad der passer til 141. Hvis du kan finde en god del på 148 boost-cyklen, som du kan konvertere til 141, er det en god opgradering, at du senere kan skifte til en ny cykel. Jeg har lavet en hel artikel om, hvor jeg kan finde nogle af mine bedste tilbud, og du kan finde det ved at klikke her ovenfor eller ved at finde det i beskrivelsen nedenfor.

Det er en god artikel, der sparer masser af penge. Hvis du besøger denne bagskifter, er det fjedersystem, de har, bedre end ingenting, men det er stadig ikke en erstatning for en frontskifter, der har en kobling. Nu hjælper en kobling med at holde kæden under spænding, når den rammer store slag eller går gennem ru sektioner.

Nu vil ingen tage den cykel ud af en 5 fods dråbe, men det er bare for at vise dig, hvor meget et træk kan hjælpe. Dette viser dig også, hvorfor du virkelig skal tage standpunktet, hvis du vil køre mere aggressive stier. Det er bare ekstra vægt.

Det kan falde hvor som helst, og hvis du falder, er det et meget skarpt stykke metal, der flagrer rundt, så du ikke vil komme i nærheden af ​​dig. Nu kommer vi til spørgsmålet om, hvem er denne cykel til, og skal de købe den? Dette er hvad jeg kom på. Schwinn begynder at skrælle big box-persona ud og indser, at de kan tilbyde mere o nogen, der leder efter deres første mountainbike.

Ikke alle har den luksus at bo i nærheden af ​​en god cykelbutik. Og selv da, medmindre det er i slutningen af ​​året, er det svært at finde en cykel under $ 400, medmindre cyklen ikke passer ordentligt, eller der er andre alvorlige problemer. Det er let at fortælle nogen at købe en brugt cykel eller gå direkte til forbrugeren, men folk på udkig efter deres første mountainbike vil normalt have tingene så smertefri som muligt.

Hvis du er en erfaren rytter, havde jeg bedt dig om at huske, hvordan det var, da du først begyndte at spille sporten. Du skal vide, hvad du skal kigge efter på en brugt cykel. Og ideen om dig At bestille din første cykel online og samle den selv kunne være ret skræmmende for mange mennesker.

Jeg elsker virkelig, at denne cykel bruger alle standarddele. Det kan gøre opgraderinger lettere, men vigtigst af alt kan du gå til enhver cykelbutik for reparationer, og de kan bare få fat i noget fra hylden. Det gør hyldecyklen mere økonomisk i det lange løb.

Og selvfølgelig opgraderer du dele, når tingene slides. Nu er det en fantastisk cykel at lære vedligeholdelsesevner også. Ingen grund til at bekymre sig om at beskadige en $ 100-del, mens du lærer det grundlæggende Nå, det er stadig en Walmart-cykel, det kan være den bedste Walmart-cykel, jeg har set.

Det er langt fra perfekt, men folk kunne gå over denne cykel med meget dårligere muligheder i sportsafdelingen, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor. Hvis du fandt denne artikel informativ eller i det mindste underholdende, er du velkommen til at lide og deltage i del den med en anden. Plus, abonner på det for dig Gå ikke glip af fremtidige artikler.

kobling bagskifter

Jeg har denne nedrivningsartikel snart, og jeg kan arbejde på en anden artikel, indtil der sker ting, der sker i verden. Normalt vil jeg bede dig om at gå ud og finde dit næste eventyr, men tingene er lidt skøre derude lige nu. Så jeg logger af ved at sige, at vi bliver og forbliver sunde.

Hvad skete der Mongoose-cykel?

Mongooseblev solgt til American Group i 1985 og markedsført af deres serviceCyklusdatterselskab. Bell Sports købte American Group i 1995 og solgteMongoosetil Brunswick Outdoor Recreation Group i 1997. Fra og med 2018Mongoosemodeller er tilgængelige via PacificCyklusi Madison, Wisconsin.

Er Mongoose et dårligt cykelmærke?

GodtMongoose cyklerer berygtede for at lave store boksbutikkercyklereller stormagasincykler. De er ret velkendtemærketilbage på dagen især til BMX. Deres mid-high end ting, der ikke findes i Walmart, er gode køb, så vær sikker på der. Undgå dem for enhver pris, hvis du leder efter en anstændigcykel.23. mar 2018

Hvilket er bedre Huffy eller mangoose?

Mens begge mærker deler visse ligheder, har deres mountainbikes nøgleforskelle i styling, funktion og priser.Huffytiltrækker en mere traditionel cykelentusiast med sine mere konservative stilarter.Mongoosehar fokuseret på en mere aggressiv ridestil siden grundlæggelsen, da den kun lavede BMX-cykler.16. nov. 2018 nov.

Ejes Mongoose af Schwinn?

Udendørs rekreative produkter. Som moderselskab for sådanne legendariske mærker somSchwinn,Mongooseog Kid Trax, Pacific Cycle leverer nogle af de største navne inden for friluftsliv.

Er Schwinn-cykler af god kvalitet?

Sammenlignet med alle andrecykleri dag,Schwinn cyklerer affremragende kvalitetfor deres salgspris. De er ikke længere dencykelproducent, der producerer både entry-levelcyklerog øverst på linjencyklerafgod kvalitet. I dag er deres brand synonymt med billigt startniveaucykleraf anstændigtkvalitet.8. jul. Feb 2020

Skal jeg købe en cykel fra Walmart?

Walmarteller store boks butikcyklerer ikke for alle. Du planlægger ikke at køre ofte - Hvis du ved, at du kun kører et par gange om året, aWalmart cykelfungerer fint. Du vil have en enkelt hastighedcykel- Fordi de er så enkle, enkelt hastighedWalmart cyklerer ikke dårligekøbe.

Er Mongoose-cykler til voksne?

MongooseTyax Comp, Sport og ExpertVoksenbjergCykel, 27,5-29 tommer hjul, Tectonic T2 aluminiumsramme, stiv hardtail, hydrauliske skivebremser, flere farver.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.