Vigtigste > Cykling > Overkommelige mountainbikes - pragmatiske løsninger

Overkommelige mountainbikes - pragmatiske løsninger

Hvad er en god billig mountainbike?

 • Co-op cykler - DRT 1.1.Bedst værdi mountainbikemed en unisex ramme.
 • Cannondale - Trail 8 '2021Bedste budget mountainbike.
 • Trek - Marlin 4 '2021.Bedstbegynderensmountainbike.
 • Merax - Finiss.Bedstindgangsniveaumountainbikefra Amazon.
 • Diamondback - Overdrive 29er.
 • Raleigh - Talus 1.
 • Schwinn - Bonafide.
 • Mongoose - Malus.Hvad er en god entry-level mountainbike? Jeg får dette spørgsmål hver dag. Derfor giver jeg dig i dag de værktøjer, du har brug for til at finde en ny eller brugt mountainbike, uanset mærke. Men først skal vi definere, hvad en startcykel er.

Hvis du er nybegynder og har ubegrænsede penge, er denne diskussion afsluttet. Bare gå derude og brug en masse penge på en dejlig cykel, så er du færdig. Men jeg antager, at de fleste begyndere er på udkig efter det mindste økonomiske engagement, de kan gøre, mens de stadig får en anstændig mountainbike.

Denne cykel er anstændig nok til at få dig i store problemer igen og igen. Endnu bedre, den er tilgængelig for $ 329. Ja, det er en Diamondback Overdrive, og jeg kører til Diamondback, men jeg vil have dig til at glemme i dag, fordi Diamondback muligvis ikke er tilgængelig, hvor du bor, eller du kigger på en brugt cykel.I dag vil jeg have dig til at lade som om denne cykel er farveløs og ikke har logoer. Hvordan bestemmer vi objektivt, at det er 'trailworthy', hvis du bare undersøger det? Lad os starte med den vigtigste indikator for en god mountainbike: bagskifteren. Hvis en mountainbike er udstyret med en bagskifter, skal den hænges i dette lille stykke metal kaldet bøjlen på rammen.

I tilfælde af et fald er bøjlen designet til at bryde af for at forhindre beskadigelse af rammen. Det kan derefter omorienteres eller udskiftes til lave omkostninger. Dette er langt bedre end at smide hele cyklen i skraldespanden, hvilket er hvad du skal gøre, hvis du bryder nogen del af din ramme.

er suppe sund

Vær forsigtig med sådanne patchløsninger, eller værre, med en skifter monteret direkte på rammen. Cykler som disse kan bare være et fald væk fra total ødelæggelse, og mountainbiking handler om at falde. Derfor er en skifterbøjle den allerførste ting, du skal kigge efter for at afgøre, om en cykel er trailworthy.Selv de enkleste cykler har et nøjagtigt skåret, funktionelt udseende derailleur-bøjle her. Så din undersøgelse skal begynde med og muligvis ende med den. Den næste vigtige del, du skal kigge efter, er en gevind SS-stamme, som du kan identificere ved hjælp af disse klemmebolte her, og disse 4 bolte, der holder styret på plads.

Hvis du ser dette i stedet, er det normalt dårlige nyheder. For at servicere eller udskifte noget foran, inklusive gaffelen, er du begrænset til upålidelige dele eller vintage mountainbike-dele, der er svære at finde. Held og lykke med at spore en splinterny gaffel i midten af ​​90'erne for at erstatte din gamle.

mountainbike vask

Ikke kun er en trådløs stamme lettere og billigere at vedligeholde, men den er også stivere, noget du vil gå på kompromis med. Når du går videre til hjulene, skal du sørge for, at de har lynhåndtag. Disse er almindelige på startcykler og giver dig mulighed for at fjerne eller udskifte hjulene manuelt uden værktøj; vigtigere, de er en indikator for den tilsigtede brug af cyklen.Hvis flade dæk er uundgåelige ved mountainbiking, er det problematisk at altid have en 15 mm skruenøgle med sig for at fjerne disse møtrikker. Værre er, mountainbikes med møtrikker på akslerne er svære at opgradere hjulene, og hjul er en af ​​de ting, som når du får erfaring, vil du vokse ud af dem. Så på en mountainbike på indgangsniveau skal du kigge efter hurtigudløsningshåndtag, og hvis du ser nødder, skal du holde dig væk.

Dernæst kommer krumtap- og kædehjulsaggregatet modulært og boltet sammen, ikke nittet sammen som et stort stykke. Jeg er sikker på, at du kan se problemet i dette. Hvis du bryder noget her, er du sandsynligvis prisen for hele din cykel til at fremstille noget, så hvis det er dine ting, så er det fint for dig.

Ellers skal du kigge efter noget, du faktisk kan skrue på. Den næste ting at kigge efter er skivebremser foran og bagpå. Selv billige skivebremser kan udskiftes til bedre, hvilket er vigtigt at bemærke, fordi din cykel skal have fastgørelsespunkterne til dette lige fra starten.

Endnu vigtigere er, at skivebremser er langt mere pålidelige end fælgbremser, og derfor skiftede mountainbikeindustrien hurtigt og afgørende til dem for flere årtier siden. Fordi en god mountainbike skal være vedligeholdelsesfattig og opgraderbar, bør man være meget mistænksom over for en uden skivebremser. Endelig skal du sørge for, at cyklen kommer i forskellige størrelser, og at producenten faktisk giver instruktioner om, hvilken størrelse du har brug for.

Dette er lige så let som at bruge Google, en mistet kunst. Under alle omstændigheder, hvis producenten ikke tilbyder disse oplysninger, tænker de sandsynligvis ikke meget på deres cykler, så du bør ikke stole på, at det fører dig dybt ind i skoven, så denne indikator er mindre objektiv end de andre , men du skal i det mindste have en Få en cykel der passer dig. Mens der er mange andre indikatorer for en trail-klar cykel, er de stort set irrelevante, hvis den pågældende cykel ikke opfylder de krav, som vi nu vil fokusere på, hvad vi kan forvente af en startcykel som denne og nogle af tingene du kan gøre med det kan gøre for at opgradere det.

min cykel blev stjålet for nylig

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at næsten alle entry-level mountainbikes vil være hardtails eller cykler uden baghjulsophæng. Forbindelsen, der kræves til baghjulsophæng, er dyr og tung, så det er generelt ikke værd at investere i, før du begynder at bryde tusind dollarpointet. Af hensyn til enkelheden begrænser vi denne diskussion til hardtails.

Hardtails er sjove og hurtige, så de er stadig gode at komme i gang med. Men hardtails under $ 500 er næsten altid XC eller langrendscykler. XC-cykler er optimeret til pedaler og kraftoverførsel.

De er hurtige og nemme at bruge til at rejse lange afstande. Men disse fordele kan holde dig tilbage, når du først prøver dig på freeride. Det betyder ikke, at du ikke kan hoppe lidt på en XC-cykel.

Det er bare spring, dråber, rockruller eller enhver form for lang nedstigning, der bedst gøres på en trailcykel. Denne sorte hardtail ved siden af ​​Overdrive er et godt eksempel på en trailcykel. Rivet gaffel, aggressive vinkler, brede styr, længere bevægelse og kortere stilk gør det bedre for den type ridning, jeg gør.

Da du ikke kan konvertere en XC-cykel til en Tra il-cykel eller omvendt, skal du være ærlig om, hvad du vil gøre med din mountainbike, før du køber en. Men hvis dit budget er under $ 500, uanset om du kan lide det eller ej, kan du få en XC-cykel, når du endelig går videre til at hoppe og smide cyklen lidt mere, du føler dig måske begrænset. Her er hvad jeg gjorde for at forbedre kapaciteterne på min budget XC-cykel.

Det bedste, du kan gøre, er at skifte dæk, når du smed de bredere, knudrede dæk på min overdrive, det føltes som en helt anden cykel. Jeg var i stand til at køre disse dæk ved et lavere tryk, hvilket gjorde dem mere gribende og tilgivende.

Men det var ikke alt. Hører du alt det raslen, min kæde klappede overalt, og faktisk kom den fuldstændigt ud på flere dråber og spring. For at løse dette installerede jeg en kædestyring, der næsten eliminerede problemet.

Dette koster dig meget mindre end at opgradere din drivlinje, som let kan køre dig så meget som denne cykel. Hvis jeg var nybegynder for at komme så langt som muligt på denne cykel, kunne jeg opgradere pedalerne og måske gaffelen til noget lignende. At gå ud over det ville ikke nødvendigvis være økonomisk, og i betragtning af at en anstændig trailecykel kan holde sin værdi godt, ville du hellere sælge den og opgradere det hele.

Når alt kommer til alt, hvis du allerede har en cykel og finder ud af, at den fejler nogle af disse tests, kan du stadig drage fordel af denne artikel. Hvis det i øjeblikket fungerer for dig, og du nyder det, skal du fortsætte med at makulere. Hvis du har lyst til at holde dig tilbage, har du nu værktøjerne til at finde noget bedre.

Når det er sagt, har vi ikke talt om montering, vedligeholdelse eller alle de andre opgraderinger, du kan spørge, ved hjælp af mine seere vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem i kommentarerne. Så find en god begyndercykel og nyd den. Fordi du kun er et år væk fra at sælge alle dine ejendele og få en uansvarlig dyre finansieringscykel. Det sker med de bedste af os. Tak fordi du slipper af med mig i dag og ses næste gang.

Hvor meget koster en anstændig mountainbike?

TILanstændig mountainbikeviljekostehvor som helst mellem $ 400 og $ 800, men der er mange måder at spare endnu flere penge på en kvalitetcykel.

mandelmælk og kræft

Hvad er det billigste mountainbike-mærke?

Det bedsteBudget mountainbikesOmkring $ 500
 • Kæmpe ATX 2. Kæmpe, verdens størstecykelproducent, ved bestemt en ting eller to om kvalitet af aluminiumsrammekonstruktion.
 • Trek Marlin 4.
 • Reid Xenon 29.
 • Haro Flightline One.
 • Norco Storm 4.
 • Montering Adventure 1.
 • GT Aggressor Sport.
 • Cannondale Catalyst 2.
24. mar 2020

Hvad er den bedste mountainbike på indgangsniveau?

Konklusioner:Bedste nybegynder mountainbikes
 • Co-op cykler - DRT 1.2 - $ 949.
 • Trek - Marlin 4 - $ 500.
 • Tommaso - Gran Sasso - $ 875.
 • Kæmpe - ATX - $ 480.
 • Cannondale - Trail 5 - $ 875.
 • Devinci - Marshall - $ 2229.
 • Co-op-cykler - DRT 3.1 - 2.199 $.
 • Liv - Tempt 1 - $ 1.060.

Hvad er de 5 største mountainbike-mærker?

Dettop 5 mountainbike mærkersom jeg anbefaler er: KæmpeCykler, Trek, SpecialiseretCykelComponents Inc., Santa CruzCyklerog Cannondale. Dissemærkerafcyklerer dem, der har eksisteret i lang tid, har gode anmeldelser på stierne og er endda en del af historien ommountainbikingsig selv.

Hvor meget skal jeg betale for min første mountainbike?

På det absolutte minimum anbefaler vi at se på hardtails til ikke mindre end $ 1.500 og fuld suspension på $ 2.000 til $ 2.500. Du kan bestemt købecyklerfor mindre, især hvis du kommer væk fra navnemærkerne eller er villig til at tage ringere dele.18. mar 2016

seje cykelsokker

Hvor meget koster en entry level MTB?

Enindgang-niveau mountainbike vil kostedu 500 til 700 USD, men i dette interval skal du stadig ikke ramme nogen stier.TILhjelmomkostningermellem $ 70 og $ 130, vil jeg ignorere tøj, fordi dukanfå dem billigere i lavprisbutikker.

Er det billigere at bygge din egen mountainbike?

Den konventionelle visdom har været, at det koster mindre at købetilkompletcykel, sammenlignet med at opbygge en fratilramme. Dette gælder for det meste. Med tilbud til rådighed på let anvendte rammer og komponenter, ved at opbyggetilramme kan undertiden værebilligeremulighed.24. jan. Dec 2019

Hvorfor er mountainbike rammer så dyre?

Moderne ryttere har højere forventninger med hensyn til sikkerhed og ydeevne. Desværre kører dette prisen påcyklerover hele linjen. Meredyrtkomponenter designes og bruges regelmæssigt.Cykleri dag koster det faktisk mere end for ti år siden.9. juni. 2017 nov.

Er det billigere at købe en ramme og bygge en cykel?

Koste. Den konventionelle visdom har været, at det koster mindre atkøbeen kompletcykel, sammenlignet medbygningen op fra enramme. Dette gælder for det meste. Med tilbud til rådighed på let brugtrammerog komponenter,bygningop arammekan undertiden værebilligeremulighed.24. jan. Dec 2019

Hvad er den billigste pris for en mountainbike?

Du har $ 200, der brænder et hul i lommen, og du vil se, om mountainbiking er noget for dig. Nå, vi har oprettet en liste over de 10 bedste billige mountainbikes under $ 200 i 2021.

Er der nogen billige mountainbikes med affjedring?

Ja. Hver cykel på denne liste (undtagen Mongoose Argus Sport) leveres med mindst en affjedringsgaffel. Du kan endda finde nogle gode cykler med fuld affjedring til overkommelige priser: $ 900 Diamondback Atroz 2 tilbyder fuld affjedring til mindre end nogle af hardtailcyklerne på denne liste.

Er der mountainbikes under $ 500?

Det ejes af REI.com, producenten af ​​et par smukke, glatte mountainbikes, der er under $ 500. DRT 1.1W er designet til kvinder, der ønsker at tage trail trail og tilbringe lidt tid i naturen. Du kan se det buede toprør, som er den væsentlige forskel mellem kvinders og unisex (læs: mænds, i dette tilfælde) DRT.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.