Vigtigste > Cykling > Aluminiumsramede cykler - den ultimative guide

Aluminiumsramede cykler - den ultimative guide

Er aluminiumscykelrammer gode?

aluminiumsrammerer også lette og meget mere overkommelige end sammenlignelige kulfibrerammer. Medgodtdæk og et behageligt sæde og greb, enaluminium cykelkan være lige så behagelig som et stålcykel.18. maj 2021Aluminium er et af de mest almindelige materialer, der bruges til at bygge cykler, mens det billigste køb får mig til at stjæle de dyreste, en typisk kulfiber, mellemvejene bliver taget op af aluminium, hvilket jeg synes Masek ser særligt roligt ud og et dårligt ry for mange mennesker det er mindre behageligt end stål, det er ikke så let som kulstof, det er mindre holdbart end titanium, men det er virkelig godt, lad os afklare først, du bygger faktisk ikke cykler og aluminium, du bygger dem af aluminiumslegeringer, og hvad disse legeringer er afhænger meget af men afhænger også af rørens egenskaber og dermed rammerne, for eksempel Beaumonts cykler, der udelukkende bygger rammer af aluminium, vælger en 6000 aluminium til en ramme, fordi egenskaberne er lidt blødere, men de vælger det til en anden 7000 serie, fordi den er stivere og derfor lidt hårdere, men en For det første er aluminiumlegeringer godt som at være mere robuste. De er billigere end kulfiber, men hovedårsagen er, at fremstillingen af ​​kulstoframmer kræver meget, meget mere arbejdstid end aluminium. Nu er det ikke nødvendigvis dygtige arbejdstimer, mens hårdlodning af metalrør kræver betydelig dygtighed så meget fra aluminiumproducenter, at det kan automatiseres, selvom du klipper kulpladerne ved maskine, resten skal gøres manuelt, hvilket er en bestemt myte, disse dage, i det mindste er oprindelsen faktisk rodfæstet hovedsageligt takket være anden generation af aluminiumsrammer, der er kendetegnet ved denne fantastiske pragt. Kunder i begyndelsen af ​​90'erne med deres massivt store og også meget stive rør er nu det største problem med denne anden generation af rammer var rørene, som var nøjagtigt disse rør, hvilket betød, at deres egenskaber var konstante i alle retninger, i modsætning til en kulstoframme, som kan gøres stivere sideværts, men stadig mere fleksible lodret consi Lavere investering i aluminiumsteknologi hovedsageligt i Asien Nye fremstillingsmetoder som hydroformingsseng Vi antager, at rørformene kan variere betydeligt langs deres længde, og hvis du derefter udvider vores viden om, men ting, hvor rørtykkelsen varierer langs længden, hvilket betyder, at dele af din cykel kan være mindre end en millimeter tyk, og dele af den kan være betydelig Vær mere, hvilket alt sammen betyder, at aluminium, som er en af ​​dens vigtigste naturlige egenskaber, er, at det er meget blødt og alligevel giver dette stadig en stiv platform til pedalering og styring.

Dette er svært at svare på, som vi så i en tidligere artikel om kulfiber, når det kommer til robusthed, er teknik faktisk vigtigere end materialevalg, men som vi også så i denne artikel, har de to faktisk meget forskellige fejlmetoder, så at kulstof revner og derefter bryder aluminium vil buler og derefter bøje og derefter bryde, og enhver permutation af de to kan vise sig at være terminal, men måske er der ytring og robusthed af god grund, når du står over for konsekvenserne af en opsamling Hvis du skulle se et racerløb, du ville sandsynligvis se en masse brudt kulfiber, men det er meget sjældent, at du ser noget brudt i aluminium, hvilket betyder, at det virkelig fortjener det ry i den virkelige verden, men et andet interessant punkt er, at Selvom kulfiberrammer varer på ubestemt tid, aluminium har altid en holdbarhed, som Owensthe FatonAriel havde været træt over tid, men en som Trek her tilbyder faktisk en livstidsgaranti på deres aluminiumsrammer, som m ens disse bekymringer har sandsynligvis længe været gode, Annadoesn't fordi stålrammer er kendt for at ruste, der var en almindelig misforståelse om, at aluminium ikke korroderer, formodentlig fordi du ikke får de røde kontrollampe under malingen, men det korroderer, men i stedet for rust får du et hvidt pulver, typisk hvor vand er kommet ind under malingen og bragt det til Bead up, men igen n selvom det måske hører fortiden til, fordi jeg kontaktede Trek for at spørge om det og de sagde, at Alpha-serien aluminium ikke lider under dette problem, og de har en række beviser fra dem begge laboratoriet på den åbne vej såvel som tilbage Så det er godt, at ejere af ældre aluminiumscykler vil se på , Uanset om de har tegn på tegn på sprudlende laksejere. Ejere af moderne aluminiumsfælge kan være sikre. Aluminiumslegeringer er kategoriseret som mellemklassecykler af økonomiske årsager, men at overse det er et rammemateriale. som en high-end aluminiumcykel kunne nemt overgå en low-end carbon cykel med hensyn til kørefølelse alene, selvom de to priser og vægte er ens. På grund af dette investerer store mærker som Trek og Canyon stadig meget i højtydende aluminium såvel som mindre mærker som Bowman, hvad der er interessant er at se, at de to materialer stabler op på den åbne vej - og nævner den kulfiberartikel tidligere, hvis du ikke vil se det endnu, kan du klikke igennem det lige deroppe eller se bag kulisserne på Saranfactory, hvor vi ikke kun kunne se aluminiumsmaskine, men også kulstoflægning ovenfor, bare klik dernede for denne artikel ellers sørg for at du abonnerer på GCN, for at gøre det skal du blot klikke på kloden

kulhydratmanipulation

Er aluminium cykelstel holdbare?

Aluminium: Lys, stiv, letfordærvelig

For en,aluminiumsrammerer mindreholdbarend stål. For high-endvejog væddeløbcykler,aluminiumsrammerer en stærk mulighed, når vægten påvirker ydeevnen. I mange tilfælde,cykelmærker vil tilbyde begge delealuminiumog kulstoframmemuligheder, der passer til en række rytteres budgetter.
27. jul. 2016 nov.

Hvilken er bedre carbon eller aluminium cykelstel?For de lettesterammeri produktion, dogkulstofer den bedste løsning. Enkulstoframmemed low-end komponenter kan ende med at veje det samme eller mere end en godaluminiumsrammemed avancerede komponenter. Især hjul vil gøre en enorm forskel icykelvægt og hvor tung det faktisk føles, når man kører.okt 19 2018

Hvor længe holder aluminium cykelstel?

Det typiskealuminiumsrammehar en forventet levetid på fem til ti år. Træthedstiden for stål ermeget længere, men materialet kræver mere vedligeholdelse.

Hvilken er bedre legeret eller aluminium cykler?

Legeringstel har samme stivhed uanset typelegeringder bruges. Ifølge online er de typisk stivere end stålrammercykelinformationswebsted Brightspoke, selvomaluminiumhar en lavere stivhed, fordi rammen er bygget med et større volumen påaluminium.

Bryder aluminiums cykelstel let?Aluminiumsrammer vilmislykkes altid til sidst på grund af egenskaberne tilaluminium. En godt designet og byggetrammeskulle vare meget længe, ​​før dette dog sker. Bortset fra det, styrter ned, klodsede kørere, der bruger enrammesom er for let er åbenlyse årsager.21. sep 2006

Hvor længe holder aluminiumsrammen cykel?

aluminiumsrammerhar den korteste træthedstid for ethvert materiale, der anvendes til fremstillingcykelstel. Det typiskealuminiumsrammehar en forventet levetid på fem til ti år. Træthedstiden for stål ermeget længere, men materialet kræver mere vedligeholdelse.

anbefalede mountainbikes

Hvor længe varer en aluminiumscykelstel?

Det typiskealuminiumsrammehar en forventet levetid på fem til ti år. Træthedstiden for stål ermeget længere, men materialet kræver mere vedligeholdelse.

Hvorfor er aluminiumscykler bedre?På grund af deres holdbarhed, rustmodstand, stabilitet og lave vægt,aluminiumstel kan passe til behovene hos en række ryttere. Mens fordelene ved enaluminiumramme kan muligvis ikke sammenlignes med nogle titanium og kulfibrecykler, rammer lavet medaluminiumer væsentligt billigere.

Er aluminiumscykler dårlige?

Aluminiumer mere skør, så det er mere modtageligt for svigt gennem træthed eller skade. En enkelt bule iforkertsted kunne gengive enaluminiumramme usikker at ride. Og nåraluminiummislykkes, det fejler katastrofalt. Der er en misforståelse om, at stålcykelrammer er tunge, ogaluminiumrammer er lette.22. apr 2014

Hvor mange miles holder cykler?

Motorcykelværdier afhænger af en håndfuld faktorer, hvoraf en erkilometertal, men tidligere ulykker, ensartede (eller ikke) olieskift, væsketop-offs og andet regelmæssigt vedligeholdelsesmateriale også. Med en ren baggrund, acykelkunne indse på 50.000Tusindereller mere uden et problem.

Hvilken slags aluminium bruges til cykelrammer?

Aluminium cykelstelrør. Ren aluminium er ikke stærk nok til at blive brugt til cykelstelbygning. Aluminium er legeret med andre elementer for at øge dets styrke. Normalt blandes aluminium med silicium, magnesium eller zink for at gøre det stærkere og mere holdbart. 6061 og 7005 er de mest almindelige aluminiumslegeringer, der bruges til at bygge cykelstel.

Hvor meget vejer en aluminiumscykel?

Hvis vægten betyder noget for dig, vejer fornuftigt lette moderne aluminiumscykelstel omkring 1.200 g; der er lavet rammer på under 1.000 g, men de var ikke holdbare nok til at opfylde de nuværende standarder

Er det godt at købe en aluminiumscykel?

Når du køber via links på vores side, tjener vi muligvis en tilknyttet kommission, men dette påvirker aldrig vores mening. Aluminium er stadig et godt materiale til fremstilling af cykelrammer. På entry-level af markedet for landevejscykler er aluminiumsrammer næsten allestedsnærværende.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Trives med 8 ugers udfordringsanmeldelser - praktiske løsninger

Kan trives få dig til at tage på i vægt? Selvom den indeholder et par ingredienser, som videnskabelig forskning har vist, kan hjælpe med vægttab, mangler der forskning, der ser på fordelene ved selve plasteret. Der er nogle potentielle risici ved at bruge en Thrive Patch. Disse inkluderer vægtøgning efter brug og muligvis angst.3. 2018.

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike? For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baserede Fezzari er et direkte forbrugermærke, og dets cykler er forbløffende værdier.

De rosa bikes anmeldelse - hvordan man tackler

Hvor fremstilles De Rosa-cykler? Fabrikken i Cusano, Italien, i større Milano har været virksomhedens hovedkvarter og fabrik siden begyndelsen af ​​80'erne. Ugo er stadig i De Rosa næsten hver dag i showroomet og hilser folk på 86 år.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret? Med Smiths egne ord: ChromaPop-linser er ganske enkelt de mest avancerede polariserede linser i verden ChromaPop optimerer farver og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.