Vigtigste > Cykling > Er Diamondback-cykler gode - enkle svar på spørgsmål

Er Diamondback-cykler gode - enkle svar på spørgsmål

Er Diamondback bedre end Trek?

Men den generelle konsensus er detDiamondbackcykler er det bedste valg for ryttere, der ikke er sikre på, at de fuldt ud forpligter sig til sporten mensTREKcykler imødekommer den seriøse rytter, der foretager en større indledende investering i hobbyen.Hvad er en god entry-level mountainbike? Jeg får dette spørgsmål hver dag. Derfor giver jeg dig i dag de værktøjer, du har brug for til at finde en ny eller brugt mountainbike, uanset mærke. Men først skal vi definere, hvad en startcykel er.

Hvis du er nybegynder og har ubegrænsede penge, er denne diskussion afsluttet. Bare gå derude og brug en masse penge på en dejlig cykel, så er du færdig. Men jeg antager, at de fleste begyndere er på udkig efter det mindste økonomiske engagement, de kan gøre, mens de stadig får en anstændig mountainbike.

tour de france gennemsnitlige hastigheder

Denne cykel er anstændig nok til at få dig i store problemer igen og igen. Endnu bedre, den er tilgængelig for $ 329. Ja, det er en Diamondback Overdrive, og jeg kører til Diamondback, men jeg vil have dig til at glemme i dag, fordi Diamondback muligvis ikke er tilgængelig, hvor du bor, eller du kigger på en brugt cykel.I dag vil jeg have dig til at lade som om denne cykel er farveløs og ikke har logoer. Hvordan bestemmer vi objektivt, at det er 'trailworthy', hvis du bare undersøger det? Lad os starte med den vigtigste indikator for en god mountainbike: bagskifteren. Hvis en mountainbike er udstyret med en bagskifter, skal den hænges i dette lille stykke metal kaldet bøjlen på rammen.

I tilfælde af et fald er bøjlen designet til at bryde af for at forhindre beskadigelse af rammen. Det kan derefter omorienteres eller udskiftes til lave omkostninger. Dette er langt bedre end at smide hele cyklen i skraldespanden, hvilket er hvad du skal gøre, hvis du bryder nogen del af din ramme.

Vær forsigtig med sådanne patchløsninger, eller værre, med en skifter fastgjort direkte til rammen. Cykler som disse kan være et fald væk fra total ødelæggelse, og mountainbiking handler om at falde. Derfor er en skifterbøjle den allerførste ting, du skal kigge efter for at afgøre, om en cykel er trailworthy.Selv de enkleste cykler har et nøjagtigt skåret, funktionelt udseende derailleur-bøjle her. Så din undersøgelse skal begynde med og muligvis ende med den. Den næste vigtige del at kigge efter er en SS-spindel med gevind, som du kan identificere ved hjælp af disse klemmebolte her og de 4 bolte, der holder styret på plads.

Hvis du ser dette i stedet, er det normalt dårlige nyheder. Hvis du har noget at servicere eller udskifte foran, inklusive gaffelen, er du begrænset til upålidelige dele eller vintage mountainbike-dele, der er svære at finde. Held og lykke med at finde en splinterny gaffel i midten af ​​90'erne til erstatning for din gamle.

Ikke kun er en trådløs stamme lettere og billigere at vedligeholde, men den er også stivere, noget du vil gå på kompromis med. Når du går videre til hjulene, skal du sørge for, at de har lynhåndtag. Disse er almindelige på startcykler og giver dig mulighed for at fjerne eller udskifte hjulene manuelt uden værktøj; vigtigere, de er en indikator for den tilsigtede brug af cyklen.Hvis flade dæk er uundgåelige ved mountainbiking, er det problematisk at altid have en 15 mm skruenøgle med sig for at fjerne disse møtrikker. Endnu værre er det, at mountainbikes med møtrikker på akslerne næsten er umulige at opgradere hjulene, og hjul er en af ​​de ting, du vil vokse ud, når du får erfaring. Så på en mountainbike på indgangsniveau skal du kigge efter hurtigudløsningshåndtag, og hvis du ser nødder, skal du holde dig væk.

Dernæst kommer krumtap- og kædehjulsaggregatet modulært og boltet sammen, ikke nittet sammen som et stort stykke. Jeg er sikker på, at du kan se problemet i dette. Hvis du bryder noget her, er du sandsynligvis prisen på hele din cykel til at fremstille noget, så hvis det er dine ting, så er det fint for dig.

Ellers skal du kigge efter noget, du faktisk kan skrue på. Den næste ting at kigge efter er skivebremser foran og bagpå. Selv billige skivebremser kan udskiftes til bedre, hvilket er vigtigt at bemærke, fordi din cykel skal have fastgørelsespunkterne til dette lige fra starten.

Endnu vigtigere er, at skivebremser er langt mere pålidelige end fælgbremser, og derfor skiftede mountainbikeindustrien hurtigt og afgørende til dem for flere årtier siden. Fordi et godt bjerg Hvis cyklen er vedligeholdelsesfattig og kan opgraderes, skal man være meget mistænksom over for en uden skivebremser. Endelig skal du sørge for, at cyklen kommer i forskellige størrelser, og at producenten faktisk giver instruktioner om, hvilken størrelse du har brug for.

cyklist kropsfedt

Dette er lige så let som at bruge Google, en mistet kunst. Under alle omstændigheder, hvis producenten ikke tilbyder disse oplysninger, tænker de sandsynligvis ikke meget på deres cykler, så du bør ikke stole på, at det fører dig dybt ind i skoven, så denne indikator er mindre objektiv end de andre , men du skal i det mindste have en Få en cykel der passer dig. Mens der er mange andre indikatorer for en trail-klar cykel, er de stort set irrelevante, hvis den pågældende cykel ikke opfylder de krav, vi har brug for.

Vi fokuserer nu på, hvad vi kan forvente af en startcykel som denne, og nogle af de ting, du kan gøre for at opgradere den. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at næsten alle entry-level mountainbikes er B. hardtails eller cykler uden baghjulsophæng.

Forbindelsen, der kræves til baghjulsophæng, er dyr og tung, så det er generelt ikke værd at investere i, før du begynder at bryde tusind dollarpointet. Af hensyn til enkelheden begrænser vi denne diskussion til hardtails. Hardtails er sjove og hurtige, så de er stadig gode at komme i gang med.

Men hardtails under $ 500 er næsten altid XC eller langrendscykler. XC-cykler er optimeret til pedaler og kraftoverførsel. De er hurtige og nemme at bruge til at rejse lange afstande.

Men disse fordele kan holde dig tilbage, når du først prøver dig på freeride. Det betyder ikke, at du ikke kan hoppe lidt på en XC-cykel. Det er bare spring, dråber, rockruller eller enhver form for lang nedstigning, der bedst gøres på en trailcykel.

Denne sorte hardtail ved siden af ​​Overdrive er et godt eksempel på en trailcykel. Rivet gaffel, aggressive vinkler, brede styr, længere bevægelse og kortere stilk gør det bedre for den type ridning, jeg gør. Da du ikke kan konvertere en XC-cykel til en Tra il-cykel eller omvendt, skal du være ærlig om, hvad du vil gøre med din mountainbike, før du køber en.

Men hvis dit budget er under $ 500, uanset om du kan lide det eller ej, kan du få en XC-cykel, når du endelig går videre til at hoppe og smide cyklen lidt mere, du føler dig måske begrænset. Her er hvad jeg gjorde for at forbedre kapaciteterne på min budget XC-cykel. Det bedste, du kan gøre, er at skifte dæk, når du smed de bredere, knudrede dæk på min overdrive, det føltes som en helt anden cykel.

hvordan man cykler på tværs af crunches

Jeg var i stand til at køre disse dæk ved et lavere tryk, hvilket gjorde dem mere gribende og tilgivende. Men det var ikke alt. Hører du alt det raslen, min kæde klappede overalt, og faktisk kom den fuldstændigt ud på flere dråber og spring.

er 1500 kalorier nok

For at løse dette installerede jeg en kædestyring, der næsten eliminerede problemet. Dette koster dig meget mindre end at opgradere din drivlinje, som let kan køre dig så meget som denne cykel. Hvis jeg var nybegynder for at komme så langt som muligt på denne cykel, kunne jeg opgradere pedalerne og måske gaffelen til noget lignende.

At gå ud over det ville ikke nødvendigvis være økonomisk, og i betragtning af at en anstændig trailecykel kan holde sin værdi godt, ville det være bedre at sælge det og opgradere det hele. Endelig, hvis du allerede har en cykel og finder ud af, at den fejler nogle af disse tests, kan du stadig drage fordel af denne artikel. Hvis det i øjeblikket fungerer for dig, og du nyder det, skal du fortsætte med at makulere, og hvis du har lyst til at holde dig tilbage, har du nu værktøjerne til at finde noget bedre.

Når det er sagt, har vi ikke talt om montering, vedligeholdelse eller alle de andre opgraderinger, du kan spørge, ved hjælp af mine seere vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem i kommentarerne. Så find en god begyndercykel og nyd den. Fordi du kun er et år væk fra at sælge alle dine ejendele og finansiere uansvarligt dyre finansieringscykler. Det sker for de bedste af os. Tak fordi du slipper af med mig i dag og ses næste gang.

Er Diamondback-cykler dyre?

De er dog typisk billigere end deres konkurrenter. Jeg undersøgte det og fandt ud af detDiamondbackbjergcykleromkring $ 500 koster $ 200 - $ 400 mindre end andrecykleraf lignende kvalitet. En ting, der skiller sig ud, er deres balance mellem pris og kvalitet.Diamondback cyklerhar tendens til at tilbyde mere kvalitet.9. okt 2020

Hvad er bedre Diamondback eller Raleigh?

Diamondbacker en kendt cykelfabrikant med en bred vifte af kvalitetsprodukter. Virksomhedens mål er at levere produkter med kvalitetskomponenter, der tilbyder brugerkomfort og fremragende ydeevne.Raleighcyklerne er robuste, og rammen er lavet af aluminium og stål.

Hvilket firma fremstiller Diamondback-cykler?

Regent, L.P.

Er Giant bedre end Trek?

Pris. Samlet set,kæmpe storer billigereend Trek. På grund af hvor de er fremstillet,kæmpe storer i stand til at holde omkostningerne ved sin cykel lavere.Trekcykler tilbyder budgetvenlige forlystelser, men deres cykler er i gennemsnit dyrere at købe.

Har Diamondback-cykler kickstands?

DetDiamondbackFirkantkickstandgiver dig friheden til at stoppe dincykelhvor som helst - ingen læne er nødvendige! Det passer direkte på kædestagen, så det bremser dig heller ikke.

hvordan man taber sig på en time

Hvor meget er en Diamondback-cykel værd?

MestDiamondbackbjergpriser på cyklerstart på lidt over $ 300. Men hvis du er seriøs med off-road ridning, vil du gerne bruge omkring $ 500. Når du føler dig rig, kan du bruge hele vejen op til $ 2.500 for deres top-of-the-line fuld-suspension bjergcykel.28. august 2013

Er Diamondback-cykler fremstillet i USA?

RaleighAmerikaejer stadig mærkerne og har sine kontorer i Kent, Washington. Ikke desto mindre de flesteDiamondback cyklererlavetaf Kinesis Industries, et taiwansk-baseret firma med en fabrik i Kina.

Er Raleigh-cykler af god kvalitet?

Så for at besvare dit spørgsmål,Raleigher somgodttilkvalitetsom enhvercykelbutiksklassecykeltil en lignende pris. Hvis du sammenlignerRaleighmed topklasse mærker som Trek eller Specialized eller Cannondale vil du generelt finde detRaleighvil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Gør Giant Raleigh-cykler?

BeggeRaleighogkæmpe storbære ydeevnecyklerfor den seriøse cyklist.kæmpe storbruger f.eks. sin egen TCR Advanced-vejcykelramme, der passer nøjagtigt til sin avancerede vejcyklertil brugeren.Raleighhar målrettet professionelle cyklister med både vej og bjergcykler.8. juli 2011

Hvilken cykel laver Diamondback?

Diamondback har ry som et mærke, der bygger nogle af de mest holdbare, højkvalitets og samtidig overkommelige grus-, landevejs- og mountainbikes. Virksomheden startede som en BMX-cykelfabrikant i 1977, men i dag producerer de næsten alle cykeltyper.

Er det godt at købe en diamantcykel?

Er Diamondback-cykler gode? Svaret er et lige ja. Diamantcykler tilbyder stor værdi, da de er komfortable, holdbare og overkommelige blandt andre fremragende funktioner.

Er der en garanti på en Diamondback-cykel?

Hvis du har andre problemer, håndteres de normalt af din lokale cykelbutik. De løser problemet og sender regningen til Diamondback, hvilket er rart. Men den gode nyhed er generelt, at Diamondback-cykler er holdbare, og sandsynligvis vil du aldrig bruge rammegarantien. Relateret: Hvad gør MTB'er med fuld suspension så dyre?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Solide gummicykeldæk - hvordan løser vi det?

Gør de solide gummicykeldæk? TANNUS SOLID DÆK Letvægtspatenterede flercellede skumdæk er 100% punkteringssikre.

Vintage motobecane-cykler til salg - Sådan repareres

Er Motobecane-cykler gode? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene.

Sådan parkeres en cykel - holdbare løsninger

Hvordan låser du din cykel på en parkeringsplads? Når du parkerer udenfor, skal du kigge efter: sikre, forankrede udendørs cykelstativ. Cykelstativ, hvor der er to kontaktpunkter med rammen, giver sikkerhed og stabilitet (dvs. post-og-ring pullerter, omvendt-U, løkker, forskudt hjulbrønd, vægbeslag, klædebøjler) god belysning. områder med høj eller medium trafik.

Van rysel-cykler - anførte spørgsmål og svar

Hvilken gruscykel? Vi testede disse gruscyklerMærkeModelPrisMeridaSilex + 6000Testbogstav2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTestbogstav 2.999 Euro

Carlton cykler - almindelige svar

Hvornår købte Raleigh Carlton? 1960