Vigtigste > Cykling > Balancecykel - hvordan man håndterer

Balancecykel - hvordan man håndterer

Hvilken alder er en balance cykel til?

Balancecyklerer egnede som en førstecykelog er ideelle til børn fra 3 årgammel. De er også en fantastisk måde for børn at finde deres fødder inden de går videre til pedalcykler. Når din lille først får deresbalance cykel, de kan 'gå'cykel- holder fast i styret og går langs det.Sådan kan dit barn blive en selvsikker cyklist ved at starte tidligt, når de har det sjovt at gå og løbe, og kan begynde at spille balancecykler fra omkring to år. Her er nogle enkle trin for at komme i gang Hvad er en balance-cykel? lille cykel til småbørn, den har ingen pedaler og ret tykke pneumatiske dæk. De fleste cykler leveres med en bremse, selvom mange småbørn sænker foden først. Hvis dit barn er lidt højere, kan du bare fjerne pedalerne fra deres cykel og dreje den til en afbalanceret Transformer cyklen, hvis du vælger den til dit barn, bør barnet bære en hjelm, sørg for at de sidder korrekt skal dække deres pande, og stroppen skal være tæt, dækket skal oppustes, sadlen skal ikke være vinglet og bremser skal være Du skal gå af cyklen og derefter svinge dit ben over cyklen mod dig og svinge dit ben over toppen begge fødder skal være flade på jorden, og begge hænder skal være på styret, så barnet kan opnå bremsning trøst normalt, men kun at komme af og på cyklen, løft ikke bare barnet på cyklen, gå langsomt med cykelhønsen, hvis du vil stoppe, bare stop med at løbe, gå gå igen og støt dine fødder på jorden, husk hvor du ikke skal hen for at se på dine fødder skal du sidde op og se lige frem. Det hjælper at have nogen foran dig til at se på dig. Ser du på børn, der let distraheres, kan du gøre dette ofte, og dit barn vil naturligvis gå hurtigere, hvis de vil sænk farten for at tilskynde til længere skridt, siger Push Push Glide vælg en meget blid hældning og opfordre dem til at få fødderne væk fra gulvet.

Der er mange grunde til at vælge en afbalanceret cykel i stedet for en med stabilisatorer eller en trike, da din første cykel er enig i, at det er bedst at lære balance først, før du prøver at træde pedalhjælp, dit barn vil have mere kontrol over deres cykel og lære at styre og sænk ordentligt, når du først har mestret at løfte deres fødder, kan du hjælpe dem med at styre cyklen ved at få dem til at læne sig og forsigtigt lukke styret bevæger sig. Du kan vise dem, hvordan man forsigtigt trækker bremserne, når de er klar. Hav det altid sjovt, før dit barn er træt eller sulten - et lille barn kan sandsynligvis kun øve cykling i cirka en halv time, så tag balancecyklen lidt og ofte ud og snart vil dit lille barn zoome normalt rundt, når dit barn er omkring 4 år og har været regelmæssigt med en balance-cykel, det er ret nemt at skifte til en pedalcykel uden stabilisatorer, da de allerede har lært at balancere styring og bremsning for at komme til det næste opmuntrende trin for at komme, selvom fremskridtene er langsomme, og du ender med at bære cyklen hjem

Hvad er meningen med en balance cykel?

Balancering: Den primæreformålet med en balance cykeler at lære et barn atbalancemens de sidder og er i bevægelse, hvilket er den sværeste del af at lære at ride encykel! Træningshjul forhindrer et barn i at prøve at gøre detbalanceog faktisk vant børnene til at ride på en vippe, som er helt slukketbalance.17. maj 2021

Er balance cykler spild af penge?Mens mange finder ud af, at det kan betragtes som enspild af pengepå grund af den kortvarige brug af det, ville det være kortsynt tænkning. Sandheden er, atbalance cykeler så effektiv til at lære børnene at køre korrektcykelat de hurtigt vokser ud af det.

Forestil dig en person, der altid tager de rigtige økonomiske beslutninger. Lad os kalde hende 'Penny'. Penny nærmer sig ethvert pengeproblem med perfekt logik og sund fornuft.

Hun bliver aldrig følelsesladet eller impulsiv og ved altid, hvad der er i hendes egen interesse. Du synes sandsynligvis, at Penny lyder imaginær (og lidt krænkende). Men i over hundrede år mente de fleste økonomer, at verden udelukkende bestod af øre.At du og jeg og alle, du kender altid tog de bedste beslutninger for at maksimere vores lykke, som det lyder, var den populære tro indtil en lille gruppe økonomer og psykologer begyndte at stille spørgsmålstegn ved, om Penny overhovedet eksisterede.

En af dem, Richard Thaler, modtog sidste år Nobelprisen for at bevise, at folk ikke kun laver pengefejl, de laver forudsigelige fejl. Han spøgte, at han kaldte sin forskning 'Dumb Stuff People Do', men nu hedder det Behavioral Economics og har ændret den offentlige orden rundt om i verden, at folk ikke helt kan fjerne deres følelser fra beslutningsprocessen, men evnen til at forudsige dem pengesvigt, kan hjælpe dig med at undgå dem. Lad os sige, at du hjælper din mor med at rydde op i garagen og finde en pakke Pokemon-kort, som du må have købt som barn og har glemt at åbne.

Så gå igennem det, og HOLY COW har en første udgave af Charizard i fin stand! Selvom du let kunne få $ 3.000 for det på ebay, skal du beslutte at købe en ramme og opbevare den på en hylde i dit hjem. Okay, lad os spole tilbage og se på et andet scenario: I stedet for at hjælpe din mor med at rense garagen, beslutter du at gå til tegneseriebutikken. Der vil du se et første udgave Charizard-kort i et udstillingsvindue til $ 3.000.Selvom du tidligere elskede Pokemon, ville du aldrig drømme om at bruge den slags dej på et spillekort, og du går ud af butikken. Dette kan virke som en forståelig opførsel, men det er fuldstændig irrationel. du beslutter, at et Charizard-kort er værd at opgive $ 3.000, men i det andet scenarie beslutter du, at et Charizard-kort ikke er værd at opgive på $ 3.000.

For et perfekt rationelt væsen som Penny, uanset om du allerede ejer kortet, skal det være irrelevant, når det kommer til at bedømme dets værdi, men for folk som dig og mig er det naturligvis meget relevant. Thaler kaldte dette 'fundamenteffekten', vores tendens til at lægge mere værdi på de ting, vi allerede ejer, end på de ting, vi måske ejer. Hver gang du nægter at sælge noget til et beløb mere, end du betaler for det, oplever du fundamenteffekten.

Ugh, denne film er forfærdelig! Jeg ved. Lad os se noget andet. Vi kan ikke.

snavs hoppe mountainbiking

Hvorfor ikke? Fordi jeg betalte $ 6 for at leje denne film! Vi kan ikke bare smide pengene væk! Ugh! Du brændte popcornet! Nå skal vi afslutte det. Tasken var 89. Har du nogensinde set en film, som du hadede til slutningen eller færdiggjorde et måltid? Du nød ikke det bare fordi du betalte for det, og du ville 'få dine penge værd'? Jeg er SUNK COST FALLACY.

Det er ikke som at sidde gennem emoji-filmen godtgør lejeprisen magisk - pengene er sunket og kommer ikke tilbage, så hvorfor udsætte dig for yderligere smerter? De fleste af os holder en følelsesmæssig balance i hovedet, optaget mindre af faktiske gevinster og tab end af følelser af gevinster og tab. Selvom at se filmen gør dig mindre glad, skal i det mindste $ 6 ikke være et tab i din mentale checkhæfte, hvis du sidder igennem den. Vores frygt for sunkne omkostninger er så stor, at virksomheder kan bruge dem til at presse endnu flere penge ud af os.

Mange detailhandlere sælger 'medlemskaber', der inkluderer frynsegoder som rabatter og gratis forsendelse. De ved, at nogle mennesker køber ekstra ting, som de ikke rigtig har brug for, bare for at sikre, at de er 'pengene værd'. Forestil dig at købe hovedtelefoner og ved at købe nogle til $ 15, når du finder ud af, at butikken nede på gaden sælger nøjagtigt det samme par til $ 10.

Det tager kun ti minutter lk. Vil du gøre det? Nå, det samme scenarie, men køb denne gang en bærbar computer, den første butik har den model, du vil have til $ 675. Den anden butik $ 670.

Nu går du en tur? Mange mennesker vil besvare Disse to spørgsmål er forskellige, selvom de stort set er det samme spørgsmål: er en 10-minutters gåtur værd $ 5? Alle andre sammenhænge skal være irrelevante. Men folk er mere tilbøjelige til at sige ja til det første scenario, fordi det føles som om, du får en bedre aftale. Dette er kendt som transaktionsværktøj, den mængde mental glæde eller smerte, vi får, når vi føler, at vi har betalt mindre eller mere, end noget virkelig er værd, og det er ofte helt adskilt fra den lykke, du får fra selve tingen, har altid været udnytte fordelene ved transaktionen, såsom den notorisk overdrevne 'producentens salgspris', hvilket får det til at se ud som om hver vare altid er til salg.

Og nogle kunder er så afhængige af transaktionsværdi, at de fylder deres hjem med det fyld, du har brug for, og vil aldrig bruge det til at jage det gode tilbud. Det er selvfølgelig altid vigtigt at kigge rundt for at finde den bedste aftale, men husk at det eneste, der betyder noget for hvert køb, er, hvad der er værd for dig. Du vandt $ 100 på et lotteri, hvad ville du tjene med pengene? Køb et dyrt par sko? Spis en lækker middag? De fleste mennesker siger, at de er mere tilbøjelige til at bruge uventet indkomst på noget overbærende useriøst, fordi hej, det er ikke som om jeg arbejdede for de penge. Det var gratis! Thaler kaldte denne tankegang for mentalregnskab, hvilket betyder at opdele penge i imaginære kategorier.

Mental regnskab bryder reglen om, at penge er fungible, det vil sige helt udskiftelige. Når du har en dollar, er den som alle andre og bør ikke behandles anderledes bare fordi den kom fra. For Penny er det par sko enten værd at opgive $ 100 eller ej.

luftring næse

Bare fordi nogle penge uventet dukkede op, gør skoene det ikke længere værd. Mental regnskab kan være nyttigt til oprettelse og fastholdelse af månedlige budgetter, men selv da kan det føre os ned på irrationelle stier. En undersøgelse fokuserede på, hvordan forbrugere reagerede på et fald i benzinpriserne fra 4 til 2 dollar gallon i starten af ​​finanskrisen i 2008, så man skulle tro, at de fleste familier ville have brug for meget af de ekstra $ 40 om ugen. I stedet fandt forskerne, at overraskende nok spildte folk disse besparelser på benzin af højere kvalitet! Det er som om de havde et bestemt beløb pr. Måned i tankerne om benzin og derfor skulle bruges på benzin; de kunne ikke behandle pengene som svampelige. Mentalt regnskab er ofte en fejlslutning af samme grund: fordi vores hjerne ikke er en perfekt supercomputer, og vi bruger mange mentale genveje og følelsesmæssige instinkter til at komme igennem.

Men hvis du ved, hvad disse forkortelser er, behøver du ikke stole på dem så kloge som Penny i fremtiden men det at være pen nyvis er også ret godt.

Og det er vores krone! For flere eksempler på 'dumme ting, folk gør', se Richard Thalers Misbehaving: The Making of Behavioral Economics. Det er en sjov og fascinerende historie fra Thaler's forskning. fuld af overraskende undersøgelser for at inspirere dig til at tænke anderledes om penge.

Skal jeg få en balance-cykel til min 2-årige?

Balancecyklerer en afdetbedste værktøjer derude til at hjælpeditsmåbørn udvikler deres grovmotoriske færdigheder. Ifølge Kid SenseBarnUdvikling, læringbalanceog koordinering er vigtig for forebyggelse af skader, selvregulering og udvikling af et fundament for fremtidig udvikling af finmotorik.20. august 2015

At vælge den rigtige størrelse cykel er en simpel proces, men der er nogle virkelig vigtige punkter at huske. Vi vil dog være de første til at indrømme, at vi ikke er eksperter på dette område, så vi har udviklet Toila-cykler, der drives af en gruppe rigtige eksperter til at give os en guide, dette er min cykel, det første punkt er ikke at vælge en cykel baseret på alder er der værktøjsbørn og småbørn. Selvom der kan være nogle grundlæggende henvisninger, er alderen alene ikke nok til at sikre, at dit barn er sikkert og behageligt på sin nye cykel, hvordan man vælger dem godt, måler først deres højde, hvis du kan få dem til at blive stille længe nok ved siden af en væg.

Sæt en bog på hovedet og marker det punkt på væggen, hvor hun rammer gulvet, og det er hendes højde. Mål derefter hendes skridtlængde nu, dette er den vigtigste del. Placer bogen mellem dit barns ben og nestl mod væggen. Mål igen det punkt på væggen, hvor bogen møder længden på din insi-arm, tag disse to målinger. Du skal nu være i stand til at få en meget bedre idé om størrelsen. De fleste dedikerede børnecykelfabrikanter angiver højden og skridtlængden som en guide på deres hjemmesider.

Så hvis du går til din lokale cykelbutik eller rejser, har du bestilt online. Hvordan ved du, at dette er den rigtige størrelse? Den første ting at se på er, at når du sidder på serveren som denne, med en fod på gulvet og en fod på pedalen i bunden af ​​navet, er dit knæ let bøjet, ligesom det, lige det samme i. Det faktum, at du ville komme på en voksen cykel, selvom de sad på sodavand med begge fødder på jorden, sikrer at begge fødders kugler kan nå jorden for stabilitet, men sørg for at cellen ikke er for lav, da pedalerne er særligt svære for dig, og det også kan gøre balanceringen lidt sværere - da dine knæ ikke kan bevæge sig fra den ene side til den anden, er balancecyklen lidt anderledes, så sadlen skal justeres, så dit barn kan få op arvingen fladt på gulvet og stadig har en svag bøjning i knæet Åh, mens du bruger den rigtige ramme og hjulstørrelse, er dette nok den vigtigste del af pasformen til begge cykler på en cykel, for at være virkelig behagelig og have det sjovt, er stadig nødt til at holde øje med nogle af de andre dele af webstedet th ey er specielt tilpasset til mindre mennesker, så ac Vær særlig opmærksom på bremserne, så dine hænder nemt kan nå dem, og du kan også se på diameteren på de lidt mindre styr, der gør dem sikrere på låret og på bremserne også , sørg for, at håndtagene også er lette at trække i. Vær opmærksom på krumtapene og pedalerne, da de skal være i det korrekte forhold til resten af ​​krumtapene, især så sadlen kan justeres til den korrekte højde, men stadig når pedalen kommer op til knæet, og hofterne behøver ikke at være for brede, så det er mere behageligt, og det betyder også, at hele cyklen selv b.

Lidt dybere og stadig meget plads i sving. Sne her ville være noget, jeg ikke ville have tænkt på, men tilsyneladende skal yngre børn sidde mere oprejst på deres cykler end ældre Børn, fordi deres indre organer er forholdsmæssigt meget større, der er masser af tid til at få fly senere, sammenhængen mellem alder er u Omkring fem og midlertidigt er det rigtigt, det er bare mindre behageligt for hende at blive bøjet, og så er det selvfølgelig lettere at lære at cykle, når du er trist eller oprejst, behøver det ikke at være flyve jeg ' Jeg kommer om et øjeblik samme Billy okay god dreng Poppieson der okay god lad os lave en almindelig fejl, når du køber en cykel til dit barn, det er at vælge en størrelse for stor, så de har lidt tid til at vokse i den, og det er retfærdigt, det er noget som jeg tidligere har været skyld i mig selv, men vi bør prøve at undgå denne fristelse, fordi en større cykel er meget sværere for dem at håndtere, og de er meget mindre behagelige at skrige, det kan også kompromittere deres tillid eller være os ærligt, det er også meget le Det er sikkert, da større hjul faktisk kan gøre cyklen lettere at håndtere, mere stabil og derefter bedre i stand til at håndtere bump for at klare noget. Så hvad hvis du har et valg mellem et 16 'hjul og et 20' hjul? Balancecyklen og dit barn er lige så behagelige og vælger de større cykler.

Vi kommer lidt tilbage booboo boo boo boo boo i sidste ende handler det om at vælge den rigtige størrelse cykel til dit barn alt for at sikre, at de er komfortable. Husk ikke at beslutte på baggrund af deres alder, at yngre børn skal være mere lodrette, og at alle dele af cyklen skal være i forhold. Nu er det tid, hvis du vil se mere vægt på vores beatchip fra den gamle blok, hvis du vil se flere artikler om cykler, men denne gang for voksne, hvis du rammer tilpasning, er der noget andet om, hvordan du gør Juster din sadelhøjde og mange af principperne forbliver de samme eller bare dernede for en artikel om krumtaplængden, som vi sagde, er også vigtig for børnecykler åh og sørg derefter for at du ikke allerede har abonneret på GCN ja

Er 3 for gammel til en balance cykel?

3flere årgammeler faktisk den optimale alder for brugbalance cyklerog de fleste børn vil klare sig bedre med enbalance cykelover en træningcykelmed stabilisatorer i denne alder. Nogle børn i alderen3vil kæmpe med pedalerne på en træningcykelda de måske ikke er klar til at pedalere endnu.

Er balance cykler det værd?

Så for at besvare spørgsmåleter balance cykler værdhypen? Absolut! Vi elsker vores, og det er blevet videregivet til lillesøster, som selvfølgelig måtte give det en lille makeover for at gøre det lidt mere flot for hende. Der er et par ting, jeg anbefaler, når jeg starter på enbalance cykel.

Hvorfor er balancecykler dårlige?

Balancecyklerer skabt til dit barn at sidde på sædet og skubbe sig sammen med fødderne. Detcykelvælter ofte fra dit barn, der kører for hurtigt og tager en tur. Dette har den virkning at lære dit barn modstandsdygtighed, 'komme tilbage påcykel'.

Er balancecykler farlige?

Balancecyklerer et perfekt sikkert alternativ til trehjulede cykler og træningshjul til småbørn. Da der ikke er nogen pedaler, har barnet sikkerhed for at have fødderne på jorden. Hvis dencykelbegynder at vælte, kan barnet instinktivt bruge deres fødder til at kontrollerecykelog forhindrer sig i at falde.

Hvor meget skal du bruge på en balance-cykel?

Pris. Nogencykeler bedre end nejcykel. Forvent atbruge$ 100 til $ 150 for at få en god kvalitetcykel-endet vil vare et stykke tid, være sikkert og køre godt til din kiddo.3. marts 2016

Er balancecykler bedre end pedalcykler?

Balancecyklerer mindre og lettereend pedalcyklerhvilket betyder, at børn i denne alder vil være i stand til at lære at kontrollere og manøvrere dem meget hurtigt. Sompedalcyklerer tungere, er det meget sværere at samle op og lære at bruge ogbalancetændt, selv med træningshjul.

Hvordan stopper du på en balance-cykel?

At lære athold open hurtig bevægelsecykeler afgørende i de sidste to faser afbalance cykelridning. Børn af natur ved at bruge deres fødder tilhold op. De bruger normalt hele deres fod tilhold opbruger deres hæle med fødderne foran dem.17. maj 2021

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Priser på cykler - hvordan løser vi det?

Hvor meget koster en god cykel? De cykler, vi har testet, har kostet fra omkring $ 300 til næsten $ 2.000. Vi fandt ud af, at flere penge køber en letvægtsramme lavet af kulfiber, aluminium (eller en kombination af begge materialer) eller højstyrkestål og andre komponenter af høj kvalitet. Men du kan stadig købe en god cykel for kun et par hundrede dollars.

Stationært cykeltilbehør - hvordan man løser det

Hvordan kan jeg gøre mit motionscykel sæde mere behageligt? Sådan laver du et motionscykelsæde mere behageligt (eller landevejscykel) Det kan hjælpe at justere sadlen. Kontroller vinklen på din sadel. Din haleben skal ikke røre ved sædet, så juster det i overensstemmelse hermed. Placer styret i niveau med eller lidt højere end sadlen.

Hurtigste cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er den hurtigste hastighed på en cykel? 183.932 mph

Mobil cykelreparation - praktiske løsninger

Hvor meget koster en cykelindstilling? Afhængigt af dit område koster den gennemsnitlige cykelindstilling alt mellem $ 60 og $ 100. De fleste butikker tilbyder to muligheder - En mindre / grundlæggende justering, der koster $ 55 til $ 89 og en Major Tune-up, der typisk koster mellem $ 119 og $ 150. Omkostninger afhænger ofte af de tjenester, der er inkluderet i afstemningen.

Livestrong cykel - hvordan løser du det?

Hvor meget koster en Livestrong cykel? Cyklen, der kommer i varemærket gul-og-sort farve, koster $ 1.700, hvoraf $ 1.000 går til Livestrong, Lance Armstrongs kræft-velgørenhed.

Cykelfolk - besvare spørgsmålene

Hvad kalder du en person, der cykler? Hvis du cykler, kan dit køretøj også kaldes en cykel. Du kan blive kaldt en cyklist, en cyklist eller en cyklist.