Vigtigste > Cykling > Fordele ved fast gearcykel - hvordan man beslutter

Fordele ved fast gearcykel - hvordan man beslutter

Hvad er en fast gearcykel god til?Chris og jeg kom her i dag med et enkelt mål, og det er at lære at cykle på en fast gearcykel. - Jeg har ikke kørt på en fast gearcykel siden sidste gang jeg kørte denne fyr på banen i 2012, og det har været en verden væk fra fixie-ridning i bymiljø. Der er et par grunde til, at du måske vil køre på en fast hjulcykel udenfor, hvoraf den ene er den lave vedligeholdelse og måske følelsen af ​​den drivlinje lige ind i baghjulet - eller måske den rene spænding ved at køre på en meget grundlæggende cykel. - Hvad med at vi starter i starten og starter langsomt? - Jeg synes, det er en god idé Chris - Lad os prøve det. - Lad os gøre det. (urban beats) - Der er en meget vigtig ting at huske på, når du kører en fixie, og det er, at dine ben konstant drejer, da momentum i hjul, krumtap og dine ben er nok til at holde dig i gang og muligvis smide over stængerne. (Blond mand stønner) Før du starter, er der et par kontroller, som du absolut skal foretage af din fixie, og jeg vil starte med at sikre dig, at dit baghjul er lige og stramt.

Og dette er især vigtigt med en fixie, fordi det ikke kun er dit ankerpunkt for din kraftudvikling, men også for din bremsning. Så det er især vigtigt. - Jeg gjorde det faktisk nu, men hvis du er bekymret, er det værd at få din lokale cykelbutik til at tjekke det ud. - Ja, bestemt, det er et godt råd.

rotor 3d krumtap gennemgang

Og når du gjorde det, ville jeg gå videre til din sadelhøjde, fordi du sænker den lidt omkring en halv tomme fra, hvad du normalt ville køre på din landevejscykel, det giver dig mulighed for at komme rundt på cyklen meget mere effektivt bevæger sig i de tekniske sving og alle de manøvrer, du gør, men det hjælper også med de kræfter, der kommer gennem dine ben, når du bremser. skal vi komme i gang? - Ja, hvis du er tilfreds og tilfreds med din cykel, forstår jeg ikke hvorfor ikke. - Lad os gøre det. (moderate bybeats) Nu ved vi, hvordan vi gør det, jeg synes det er vigtigt, at vi kigger på, hvordan man stopper, og jeg gik efter et klip i pedaler. - Ja, og jeg synes virkelig, det er en rigtig god idé, og jeg vil anbefale, at du også prøver det hjemme, fordi det giver dig den ekstra sikkerhed, når du skubber serven tilbage for at trække bremserne. Lad os gå? - gå! (Klapper i hænderne) De fleste lande har en forbremse som et minimum lovkrav.Når du overvejer, at din bagbremse er dine ben, betyder det, at du effektivt kan bruge to bremser, ligesom normalt. Jeg vil bruge din forbremse til virkelig at bremse op ad en bakke eller et pludseligt stop. Men for alt andet vil jeg anbefale at få fat på dine ben som bremser.

Når du er kommet op i hastighed, skal du langsomt lægge modtryk gennem den øvelse. dette løfter dig først lidt fra sadlen, men bliver naturligt over tid. Det er fuldt ud muligt at låse bagbremsen, ligesom enhver cykel, men jeg kan ikke rigtig tænke på en grund til, at du skulle. Skids kan se ret seje ud.

Det vigtigste at huske er at forsigtigt moderere kraften gennem dine ben. Det kræver praksis at bedømme, hvor meget kraft der skal bruges, men efter et stykke tid bliver det naturligt. (moderat bybeats) - Nu har du mestret at bremse og stoppe, fokuser på svinget.Og det er ikke altid den nemmeste ting at starte i den korridor - Nej, du valgte en ret stor korridor der, kammerat. Så du vil virkelig fokusere på at opretholde dette momentum ved at scanne vejen foran dig og de manøvrer, andre vil skabe, det terræn, der nærmer sig, og eventuelle farer, der lurer på vejen - dette er en god periode Chris. - For hvis du ved, hvad der kommer din vej, du kan sætte farten ned, før du kommer til det, og det hjælper dig med at fortsætte med at rulle. - Dybest set siger vi ved at være en god og hensynsfuld vejbruger, vil du let være i stand til at følge den hårdt tjente tempo - ja, det giver mening - men hvad med bakkerne? - Ah, jeg har en plan for hende. - Å nej - ja, cyklens direkte kraftoverførsel giver dig faktisk mulighed for at klatre meget hårdere stigninger i lignende gear, end du kunne med din almindelige cykel.

Disse cykler kan virkelig flyve op ad bakke. På en racercykel vil jeg ikke foreslå at bruge lidt mere tempo til at bestige stigningerne; en god 10 sekunders stigning i en stigning kan virkelig komme langt på en fixie. (bybeats) - Nu er vi lidt mere selvsikre på cyklen, måske skulle vi prøve nogle grundlæggende færdigheder.

Og disse færdigheder kan endda hjælpe dig på gaden. - Ja, det er rigtigt, det kunne du. Og så starter vi med sporet.Det faste gear gør det faktisk meget lettere for os at balancere effektivt, især på en negativ kvalitet, da du kan glide tilbage for at holde den perfekte position. - Skal jeg prøve? - Ja - lad os gøre det. (langsomme bybeats) At køre en fixie er den perfekte cykel til at gå baglæns - selvom det er en helt ubrugelig færdighed, er det en rigtig parkeringsplads overbærenhed - men øvelse er perfekt perfekt scenarie, så en 30- minutters øvelse går langt. (langsomme bybeats) Så du har lært at ride en fixie og endda lært nogle færdigheder, men hvad kan du ellers gøre? - Nå bruges fixies til pendling.

De bruges af leveringskurer i byer. Og folk kører dem stadig, både indendørs på velodromen og udendørs. - Så der er en hel verden af ​​fixie, der kører derude.

Nogle fagfolk bruger det endda til vintertræning. - Ja, det er godt at blande det sammen. (langsomme byture) Forhåbentlig fik disse tip dig derude og fikset. - Ja, så hvis du kunne lide denne artikel, bedes du give os tommelfingre - Og klik her for flere instruktioner - Eller her.

Hvorfor er cykler med faste gear dårlige?

Fast-gearcykler er gode vintercykler, men de er også fremragende byture, forudsat at du ikke behøver at tackle lange, stejle bakker. Manglen på skiftere betyder, at der er en færre distraktion og evnen til at kontrollere dinfartdirekte gennem transmissionen giver dig ennyttigekstra grad af kontrol.6. maj 2021

Er cykler med fast gear gode til træning?

For at være sikker på at få enfixieer endårligtidé for mange ryttere. ridning afast-udstyr tager tid at vænne sig til. Det er heller ikke for ude af form, og hvis du har detdårligtknæ, ridningfastkan gøre dem værre. Men skiløb på Telemark kan også skade dine knæ.5. juni. 2013 g.

Er cykler med fast gear hurtigere?

Fast gearridning fungerer tre vigtige aspekter af dine cykelevner, der er vigtige for begge landevejskørere: Udholdenhed, BenFart/ Effektivitet og styrke. Afhængig af længden på din tur får du en solid udholdenhedtræningog arbejd også på din muskulære udholdenhed.

Er fixies farlige?

Hvis du har bremser, så afixieer ikke merefarligtend en enkelt hastighed, når du først er vant til ikke at kunne køre. Kort sagt, på enfixie, hvis cyklen bevæger sig, skal du træde i pedalerne. Tag det med ro i starten, så tilpasser du dig hurtigt.30. maj 2013

Hvorfor er fixies så populære?

I den digitale tidsalder, hvor alt hvad du ønsker er noget simpelt og pålideligt, ligesom den cykel, du havde, da du var barn, der fik arbejdet gjort.Fixieskan hjælpe dig med at købe ind i denne enkelhed uden at skulle betale for udgiften. Pedal hurtigere, du går hurtigere. Pedal langsommere, du går langsommere.

Er fixies mere farlige?

3 svar. Hvis du har bremser, så afixieer nejmere farligend en enkelt hastighed, når du først er vant til ikke at kunne køre. Kort sagt, på enfixie, hvis cyklen bevæger sig, skal du træde i pedalerne. Når du starter på enfixiedet kan væremereat beskatte dine ben, end du måske forventer i starten.30. maj 2013

Er fixie-cykler ulovlige?

'Følelse af kontrol' Michael kører enfixie- tilfasthjulcykel - uden forbremse. Dette erulovlig. Bagsidenfasthjul på enfixie- som en rytter kan bremse ved hjælp af pedalerne - tæller som en bremse.24. aug 2017

Hvorfor er fixies så dyre?

Udbud og efterspørgsel. Fast er modeudtalelser i øjeblikket. Dette går ofte hånd i hånd med lidt retro-følelse,du har mange mennesker efter en ret kort forsyning med brugte faste hjulcykler, og fordi de ikke modsætter sig 'ældre maskiner', forbliver prisen op. Det gælder også andre nicher.19. aug 2007

Er 20 km / t på en cykel hurtigt?

Gennemsnitlig hastighed - indikationer

De fleste cyklister kan nå 10-12mphgennemsnit megethurtigtmed begrænset træning. Rimelig oplevelse, medium (for eksempel 40 miles): gennemsnit omkring 16-19mph. Ganske kompetent klubrytter, nogle regelmæssige træning sandsynligvis, mellemlange afstande (siger 50-60 miles):tyve-24mph.

spin klasse i nærheden af ​​mig

Hvad har du brug for at vide om cykler med fast gear?

Uden gear, gearskifter eller endda bremser er cykler med fast gear (fælles fixies) cykler på deres mest basale. Cykling med fast gear kan være både givende og praktisk, selvom du bliver vant til at være uden nogle af de bekvemmeligheder, der normalt kommer som standard på landevejscykler og mountainbikes.

Hvad er fordelene ved en fixie-cykel?

Da ryttere er nødt til at starte og stoppe deres momentum uden den gradvise, nemme opbygning, som et sæt gear giver, kan pedalering af en fixie hurtigt blive en udfordrende træning i underkroppen. Det tvinger dig til at dreje hele tiden, du kører. Fixies er uden tvivl den reneste form for cykel derude.

Hvilken type vedligeholdelse har du brug for på en cykel?

Nogle tilfældige svar: Vedligeholdelse er meget, meget lav. Du skal holde dækkene og kæden i god stand, og på en cykel kører du på vejen, forhåbentlig en eller anden form for bremse. Det er det. På de fleste velodromer er du nødt til at køre på en cykel med fast gear, så hvis du kører på banen, har du intet valg.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ohiopyle svømning - typiske svar og spørgsmål

Kan du svømme på Ohiopyle? Et besøg i Ohiopyle er en fantastisk måde at tilbringe en dag på Yough River! Bemærk, dette er ikke et bestemt svømningsområde. Svøm på egen risiko.

Alaska Fat Bike - hvordan beslutter du dig?

Er fede cykler det værd? Den fede cykel er ingen undtagelse. Den fede cykel har meget mere pude, trækkraft og komfort til din tur. Hvis dine gader er plettet med sne og is, er disse den bedste mulighed for dig. Hvis du leder efter komfort og trækkraft, ville dette være den ekstra vægt værd.

Wow fortsætter med at gå ned 2017 - hvordan man løser det

Hvorfor kollapser min wow? Ændringer af softwareindstillingerne på dine grafikkortdrivere kan forårsage nedbrud eller ydeevneproblemer. Nulstil dine indstillinger for videodriveren for at løse dette problem. Overophedning kan forårsage ydeevne problemer, spil nedbrud og fuld computer lockups. Hvis problemet fortsætter, skal du afinstallere og geninstallere spillet.

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

James Dobson Death - Sådan løses

Hvor gammel er James Dobson nu? James Dobson / Alter

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.