Vigtigste > Cykling > Cykel rygsæk - omfattende håndbog

Cykel rygsæk - omfattende håndbog

Hvad er den bedste cykelrygsæk?

Bedste cykelrygsække
 • Osprey Archeon 25L.
 • Timbuk2 Special Medium 30L.
 • Thunderstorm City 30 højde
 • Brooks Pickwick Daypack.
 • Thule Pack 'n Pedal.
 • Osprey Radial.
 • Ortlieb Commuter Daypack City 21L.
 • Chrome Citizen Messenger-taske. Holdbar, vandtæt og med en integreret flaskeåbner.Det ældgamle spørgsmål, som enhver, der cykler til arbejde, universitet eller skole, spørger sig selv, er, hvordan man bedst kan bære deres vigtigste ting. Så uanset om det er som en bærbar computer eller et komplet tøjskift eller muligvis begge dele, er det et spørgsmål, der meget kan klage. Og der er tre hovedmuligheder.

Der er rygsækken, der hæver vægten eller kaster vægten over bagsiden af ​​din cykel, bagagebærer, lidt old school eller den nye og trendy mulighed for Giant sadeltasken. begge efterlader dig åbenlyst ubekymret, men de vil forvandle din trofaste hest. De gør det.

Så hvert system vil have sine relative fordele, men hvad vi virkelig vil vide, og vi formoder, at du også i hemmelighed vil, er hvilke af dem der er hurtigste. Hvad er den mest aerodynamiske måde at transportere dine ejendele på? - Det er GCN Commuteaero-udfordringen - Åh, det kunne være et hashtag, Commuteaero har hvervet hjælp fra flere ingeniører, der er her i den verdensberømte vindtunnel i Politecnico Milano - Ville det virkelig ændre den måde, du bærer dine ting på arbejde, Si? - Ja, du ved hvad jeg tænker. Jeg bruger normalt en rygsæk, fordi det er let, fordi det får min cykel til at føles let og aflæst, men hvis jeg kunne spare mig lidt tid, ville jeg helt sikkert gøre det. (optimistisk musik) Politecnico Milano-tunnelen kaldes en lukket tunnel og har faktisk to testrum langs dens længde.Vind genereres af 14 ventilatorer, hver med en diameter på 1,8 meter og i alt 1,4 megawatt effekt.

Det ene rum bruges hovedsageligt til ingeniørprøver, dvs. broer, vindmøller og lignende, og kan skabe turbulente vindforhold. Det andet rum er meget mindre og har meget stabile vindforhold, der er perfekte til test af cykler, kørere og bagage, der sjovt nok har de aldrig været før - Vores superpendlercykel er monteret her i vindtunnelen.

Han kører i seks minutter ad gangen, mens hans samlede modstand plus cykel måles og registreres i dataindsamlingscentret uden for tunnelen. Nu føres de første to minutter af hver test i en lige mod modvind. Og så for at måle forskellige tværvind, hvad vi? Drej hele platformen på en pladespiller, der bringer den til forskellige vinkler mod vinden, kaldet kæbevinkler. (Joy Music - Dette er min egentlige rygsæk.Jeg ville have noget, der var lille og også super let, begge felter krydsede, det var stort set godt. Hvad der er indeni vil variere på en given dag, men selvfølgelig har jeg en pumpe som minimum og også et multiverktøj og en slange, min bærbare computer og så tager jeg et ekstra par sokker, boksershorts og også en t-shirt. Jeg lader alt andet være på arbejde nu, men for at være lidt mere repræsentativ vil jeg også være en. Du bærer også en sweatshirt og jeans.

Åh ja, hårprodukter også, uden det ville du ikke gå nogen steder. Nu ved du, jeg lyver, jeg bruger ikke hårprodukter, det vidste du. (Glad musik) Sidste gang jeg var i en vindtunnel, har jeg ikke briller.

Ingen fortalte mig, hvor vigtige de er, fordi dine øjne bare skinner, så jeg tog de pålidelige gamle Bono-briller ud. Åh ja. - Okay Så okay? - Okay. - Okay? - Forhåbentlig - held og lykke.Råb ikke, når der er et problem, fordi vi ikke kan høre dig. - Tak. - Åh, det er en tung dør, wow.

Oh yeah. (Griner) (døren smækker) Okay. (Fræk musik) Denne test gentages tre gange, en for hver af vores pendulopsætninger, den første er rygsækken, som dig. Du kan se her, at vindtunnelens forskere markerer Si's position på cyklen, så de kan være sikre at han genskaber den samme kropsposition for hver af vores tests, så det er en rimelig sammenligning af pendulopsætningen (glad musik) Er du okay? - Ja, jeg har det faktisk fint, jeg har glemt, hvor mærkeligt det er at køre i en vindtunnel, det faktum, at vinden er helt konstant, så det er bare den hvide støj, der er virkelig høj, men ja det var godt, det føltes som om jeg i grunden kørte hjem, ind i en mørk tunnel. - Jeg husker det også, forbandet koldt. - Det var, ja, lidt koldt, men det er fint.

Det er så meget fanealder, som jeg har brug for. faktisk når jeg træner indendørs, så det skal være fint - fan alder - fan alder, ja - godt ord. (griner) (glad musik) - Kør derefter nummer to, vi har et komplet sæt cykelpakker.

Så vi har Topeaks enorme sadeltaske, en rammetaske og en upload med os. Omtrent samme volumen som rygsækken. Det eneste, jeg kan tænke på, er at jeg ikke får min bærbare computer herinde. - Ja du kan, det passer derinde, det er enormt. - Hmm. - Ja, det vil være fint. - Er du sikker på den Emma? - Ja, bestemt og så skal du bare pakke dine jeans rundt.

cykelhåndsignaler

Det ville tage dig længere tid end turen bare at pakke dine tasker, men du ved - det ser lidt underligt ud at have dine underbukser i en rammelomme. Jeg kan ikke Emma, ​​jeg kan ikke have en toprørslomme. Jeg antager, at jeg kan knuse disse ting et andet sted. - Ja. - Vi har meget plads. - Du har meget plads.

Det handler om effektiv pakning, Si. - Du inspirerede mig med mit bærbare forklæde. - Det ligner virkelig en triatletes madkasse, ikke? (optimistisk musik) Så det vigtigste her er, at vi er i samme position, så vi trak linjer rundt om kroppen - ja, forskere trak linjer omkring ydersiden af ​​hans krop.

Men det eneste der har ændret sig er bagagepositionen, fordi du kun kan ændre en variabel ad gangen, ellers får vi forvirrende resultater. Så som Stefano sagde, på denne skærm kan vi se, at det øverste tal er Si's kadence. Så har du sin hastighed, har du en effektmåler? - Nej, vi har ikke en effektmåler, vi har en styrkebalance.

Han er der under linjen, så vi kan måle vindstyrken til en styrkebalance - ja, så det er vindhastigheden, Velocchita, og så er det nederste tal der er trækkraften, så bogstaveligt talt er den træk, han oplever målt mod effektbalancen - Ja. (optimistisk musik) - Okay, stadig i live? - Næsten ja. - Dejligt arbejde, ser ikke let ud. - Nå, selve kørslen er fint, men ja, der er ikke rigtig meget at sige, poserne var almindeligt ude på vej - du var nødt til at holde denne position så det ud til at det ville blive lidt trættende efter et stykke tid - ja, måske lidt.

Men ja det er alt sammen godt, jeg er god, jeg er fascineret af at se resultaterne Noget meget nyt og anderledes. (Joy Music) Fra moderne cykelemballage til old school har vi et smukt par håndlavede cykeltasker. Jeg tror, ​​vi næsten fordoblede volumen, tror du ikke? - Ja. - Måske vil jeg hellere tage tingene med på arbejde i en uge. - Eller en stor frokost. - En tre-retters frokost, ja, lad os nu tale. lad os pakke.

Ja, du holder dem i din side. - Okay. - Jeg tager mig af bukserne. - Ja.

Er alt opsat der? - Færdig. - Vi ses på den anden side. Jeg vil ikke fortryde at se bagsiden af ​​døren. (Dør smækker) (livlig musik) - Si kommer ind i t. ind i pedalerne i vindtunnelen ved hans tredje løb.

hjælper cykling dig med at tabe dig

Denne gang har vi de gamle skolebannere, og han er meget hård og har samme stilling som før. Og her kan vi se, dette er skærmen, som han også næsten kan se, du kan se, at dette tal her, modstandsdygtigheden, er rødt, fordi det er højere end sidste gang, faktisk er det højere end den første Mal, så jeg tror forskerne her vil tale med os om resultaterne senere. Det interessante, du kan se med det samme, er at taskernes luftmodstand er betydeligt højere end rygsækken eller Giant sadeltasken. (Glædemusik) Så lige nu kan du se, at vi ændrer kæbevinklen. ændre Si's rotation i vinden, hvilket betyder, at det næsten er som at have en sidevind, mens du cykler.

Og det sjove er, at på sadeltaskerne er antallet lejlighedsvis grønt, hvilket betyder, at det nogle gange er lavere end rygsækken, hvilket betyder, at jeg måske antager, at sadeltaskerne fungerer lidt som et skivehjul, lidt som en sejleffekt til tværvinden . Jeg finder lige på dette, så det er sandsynligvis ikke sandt. Forskerne her vil fortælle os senere.

Øjeblikkelige værdier betyder ikke noget, det er det to minutters gennemsnit, der betyder noget. Godt gået Si. Mange tak.

Jeg ved, det var ret hårdt at hænge i vindtunnelen. Jeg har nogle dårlige nyheder til dig, hvad angår forskerne nedenfor, lad os sige, at vi er nødt til at lave en bagagefri grundlæggende test. Så vi tager kufferterne af igen, og du skal igennem det igen. - Igen. - Jeg er virkelig ked af det. - Nå, jeg mener, det giver mening. - Det er godt for dig, jeg mener, det er en lille træning. - En smule træning, ja. Okay, lad os gøre det. - Det er hårdt, han er hårdt, det er godt - Denne grundlæggende test giver os mulighed for at se, hvor meget træk jeg faktisk opretter minus eventuelle poser.

Ikke kun er det et interessant punkt, men det fungerer også som en kontrol for at sikre, at den anden tests data kan sættes i sammenhæng. Så over til testingeniør Stefano Giappino - Så vi vil diskutere resultaterne af pendler sammenligningen med Stefano, testingeniøren her i vindtunnelen. Og Stefano, kan du forklare det? Vi ændrede trækstyrken, du målte i watt, er det korrekt? - Ja, baseret på modstanden, som vi modtog fra skalaen, beregnede vi præstationen for 40 kilometer i timen.

Så dette er styrken til at overvinde 40 kilometer i timen vindvind - og så har vi de forskellige positioner for pendlerbagagen der, og disse svarer til de forskellige opsætninger, som Si havde. Så vi har rygsækken, de kæmpe sadeltasker og tasker. Så Stefano, hvad kan det? ser vi resultaterne? - Okay, vi startede helt uden taske.

Så når vi har tilføjet lommen på bagsiden sådan, går vi ind i den position, så dette er langsommere. - Så der er mere wattmodstand. - Mere watt, mere modstand.

Og hvis vi lægger poserne på den reelle vægt, denne position, er dette den værste position, vi har fundet. - Så tasker er de værste? - Ja. - Højre, interessant. - Men til sidst, når vi sætter cyklen på, som sadlen, og denne position. - Kæmpe sadeltaske. - Vi har næsten ingen forskel på denne position. - Godt at vide Mange tak - Vi havde de øverste linieresultater.

Emma, ​​kan du møde os med et par watt. - Slå dig selv med watt. Så det bedste og værste var der faktisk 20 watts forskel. 20 watt? - Det er ret meget, så det bedste var Giant sadeltasken, som man kan sige fungerer som en slags bagpanel. - Fantastisk, vi har brug for en af ​​dem. - Og det svarede til basislinjen uden bagage, faktisk selv i din vinkel, dvs. direkte modvind, som endda kunne være lidt hurtigere i aerodynamiske termer end uden bagage. - Interessante ting.

Og taskerne, så de var 20 watt langsommere end vores Giant sadeltaske. - Ja, og hvis du ikke kan lide tasker alligevel, ved du, det er en god grund til ikke at bruge dem antager jeg. - Ja, nu er det noget for mig var faktisk det faktum, at rygsækken var i midten, og fyrene nedenunder sagde, at meget afhænger af din aktuelle position på cyklen.

Så jeg tog en relativt rolig position, og fordi min hjelm var i vejen, og fordi rygsækken er temmelig smal, kunne det faktisk ikke have generet så meget, som de ellers ville have troet, men hvis min position var mere aerodynamisk, så ville have været mere af en hindring, ikke? - Ja, så var din rygsæk i det væsentlige? bag din hjelm, så det næsten lignede en forklædning bag hjelmen. - Hovedafdækning denne gang. - Et hovedafdækning. - Hvis du på den anden side vil blive super aerodynamisk, måske endda pendle på en tidssporcykel til af en eller anden grund er Giant -Sadeltasker bestemt vejen frem. - Ja, det er ja, og jeg skal tilføje, at disse wattforskelle er omkring 40 kilometer i timen, og fordelen falder, når du går langsommere.

Ikke sikker på, hvor mange mennesker pendler 40 km i timen - jeg tror, ​​det afhænger virkelig af trafikken. Som en erfaren pendler er vi nu bevæbnet med dataene, vil du ændre noget? - Nå, jeg må sige, at jeg virkelig kan lide min Giant sadeltaske, selvom mange mennesker har fortalt mig om det. Det er ikke rart af tøjhensyn, jeg er ligeglad, jeg kan godt lide at have en svedfri ryg, men med hensyn til brugervenlighed Altid en rygsæk til mig, fordi det er så let at tage på og tage af og min sadel er så lav, at jeg risikerer at gnide mod baghjulet med denne Giant sadeltaske, det bliver bestemt ikke hurtigere, jeg kan fortælle dig, at jeg ville gå med det, der er hurtigst.

Jeg tror, ​​at komforten i rygsækken stadig kan herske for mig med en rygsæk, men faktisk ville jeg være fristet til at prøve min hånd på en Giant sadeltaske, hvis jeg skal komme fra A til B så hurtigt som muligt. Jeg fik faktisk øjnene åbne for cykelbagage. Så tjek dette sted - så hvis du tilfældigvis kører på arbejde og er interesseret i at spare et par minutter, hvorfor ikke tjekke GCN's tidlige artikel 'Pimp my' på pendlen '- Præcis, spar minutter, stå op senere og have det sjovere var absolut strålende.

Og flere artikler kommer snart. Jeg ville give store tommelfingre.

Kan du cykle med en rygsæk?

Rygsække, messenger tasker og crossbody tasker er dit bedste valg for tasker at have påcyklingfordidehold dig på plads på ryggen, mensridning. Ikke kun vil det kaste din balance væk, men det vil hoppe mod dit hjul, begge skader ditcykelog din taske.13. maj 2015

Hvordan bærer du en rygsæk på en cykel?

Du har brug for et simpelt bagstativ og enrygsækder har sidestropper.
 1. put denrygsækpå stativet, tilbage mod sadelpinden;
 2. hæng skulderstropperne rundt om sadelpinden efter hinanden;
 3. Lægrygsækfladt på stativet, træk sidestropperne gennem stativet og fastgør dem;

Nogle gange er du nødt til at tage et par ting med dig, når du kører. At være forberedt selvfølgelig. - Du er super let eller bærer en masse ting. - Ja, vi fortæller dig, hvordan vi stort set gør det, hvordan du bærer alle de ting, du har brug for for at få dig ud af problemet, når du har et behov at lave en stor tur. (fræk musik) - Lad os starte med det grundlæggende.

Når jeg kører min normale type, en slags enduro, går jeg aldrig langt fra bilen i mine oprindelige skove. Jeg laver en slags session, ned ad bakke, så dybest set tager jeg ikke andet end min mobiltelefon og måske en slurk vand. Men hvis jeg går lidt længere, og det måske er mere end en halv time at gå til bilen, hvis noget går galt med min cykel, så overvejer jeg bestemt at tage et multiværktøj med.

Det kunne du selvfølgelig bære i lommen. Men det kan jeg ikke rigtig godt lide. Når du gør dette, føles det farligt for mig.

Så jeg tænker på, hvor jeg kan sætte dette bedre - hvis du er som mig, kan du bare sætte dette i din flaskeholder. Så du er krop, der er ingen grund til at grave ned i dine arterier, hvis du går ned, så dette er min ninja-flaskebur med tåpluk med multiværktøjsholder. Enkel, enkel, men stadig effektiv.

Skræmmende, en anden god en let mulighed fra disse stropper. Du kan have en slange, en slangedåse og nogle rørløse stik i den. Selvfølgelig har du brug for noget til at sprænge en slange, når du har et problem.

Disse er simpelthen knyttet til din ramme. Jeg bruger dette meget til enduro racing, skulle jeg sige, og på min langrendscykel. Jeg holder dem spændt hele tiden.

Dette er min røvlomme, blød pakke. Jeg synes det er for let. Jeg tror, ​​jeg er nødt til at bære meget mere.

Så denne Camelbak bæltetaske bar 1,5 liter vand. Jeg har også en flaske på min cykel, når jeg har brug for den, når jeg går på en lang tur.

Og jeg kan bare tage en overflod af snacks med mig. Flere multiværktøjer, slange og en større pumpe for mere volumen. En anden god måde at bære dine ting på cyklen i stedet for på kroppen er en sadeltaske.

grøn jersey tour de france 2019

Et kar passer derinde, et multiverktøj, et par dækhåndtag. Det er en smuk langrendskører på bagsædet, som du ikke bruger et lavt sæde sammen med. Fungerer ikke meget godt, når du folder sædet op og ned.

Meget ofte bruger vi en af ​​dem og derefter en pumpe på siden og min flaskebur, som jeg brugte på Solstice Ride sidste år - Hvis du nu vil med på en episk tur, er det for let. Du kan nemt bære meget mere vand ud af vores store rygsæk end på din cykel. Her er tre liter vand, og der er så meget plads, at selv en fransk pind kan passe ind.

Plus en masse ting. Her har du udstyr, flere snacks, flere snacks, værktøj, indvendigt slange og en større pumpe. Åh vent, og nogle flere snacks, elsk snacksne.

Og hvad hvis du vil ud på et kæmpe eventyr nu, Neil? Du er nødt til at bære en masse ting. - Nå, vi backpackede Gower sidste år. Så vi havde telte, reservedele, masser af mad, en sovepose og tøj på cyklen, ikke? - Ja, så vi havde et telt foran, en mellemlæs fuld af mad. - Masser af mad. - Masser af mad. - Masser af snacks.

Og vi havde også en baglæsser. Måske har vi en sovepose og mere tøj. Jeg havde faktisk ikke en rygsæk til det. - Jeg har en rygsæk nu, men jeg havde mere kameraudstyr og al jazz med mig - Det er godt at have store dage, når vi er på et superstort eventyr i mere end to dage.

At have alt på en cykel er virkelig rart. Cyklen føles super stabil. Drop sæde (stemmen er dæmpet), meget mere behagelig. - Ja, gjorde du det på Island? - Jeg var på Isle of Wight, Gower, vi er nødt til at gøre en anden. - Vi gør det, nu er der to forskellige typer mennesker.

Jeg kan godt lide at være super minimalistisk, han kan lide at bære. - Jeg kan godt lide at bære alt i denne verden. Selv køkkenvasken er der tilbage. - Snacks og køkkenvaske.

Så hvis du vil se en artikel, hvor jeg for nylig sagde om ting, du ikke behøver at tage med dig. - Jeg vil måske virkelig se dette. Glem ikke at abonnere på verdenen, fordi du går glip af nogle vanvittige ting - der er en artikel om cykelpakker derovre fra sidste år.

Og vi ses næste, vi ses.

Hvad er den bedste rygsæk til mountainbiking?

Bedste mountainbike rygsække
 • Camelbak H.A.W.G. Pro 20.
 • Dakine Syncline 16L. Højt, lairy og funktionelt.
 • Evoc Trail Builder.Rygsæktil trail fe.
 • Osprey Raptor 14L. Multipurposerygsækmed ekstern opbevaring af vådsæt.
 • Camelbak M.U.L.E. Pro 14.
 • Osprey Syncro 20L. Godt organiseret behemoth.
 • VaudeCykelAlpine 25 + 5.
 • Dakine Seeker.
23. apr 2021

Er cykling med en rygsæk dårlig?

Registreret. med en pakke i størrelse, hvor du ser på en betydelig vægt. Hvor du sandsynligvis vil opleve problemer, er med din øvre ryg og skuldre. Som du bemærkede, er pakken designet til ikke at vandreridningså den lægger belastningen højere på ryggen og bruger en taljerem til at stabilisere det hele.5. sep 2008

hvad man skal købe til hele fødevarer

Hvordan bærer du dagligvarer på en cykel?

Hvis du har et for- eller bagstativ på dincykel, at binde en kasse eller en robust kasse til den er en god mulighed forbærer dagligvarer. Du kan fastgøre det til dit stativ med lynlås, reb med pålidelige knuder eller bungeesnore for en mindre permanent løsning.14. apr 2020

Hvordan bærer man tingene på en cykel?

Du kan spændetingdirekte til det. Du kan købe metalkurve, der kan foldes sammen, og som du kan lægge din taske, taske, rygsæk eller købmandsposer i. Min stærke anbefaling er at investere lidt mere og købe nogle tasker - sadeltasker designet til at klipse på dincykelrack.24. aug 2016

Hvad har mountainbikere med i deres rygsække?

Her er en liste: lomme 1, lomme 2, lomme 3. Hvis jeg ikke er dettransportererreserveflaskens ting blandes rundt for at omfordele vægten.31. jan. 2011 r.

Hvad er den bedste hydreringspakke til cykling?

Camelbak Lobo

Lobo fra Camelbak ser ud til at være en favorit af fans. Hvis du skal ud hele dagen eller har brug for at bære genstande i dinhydratiseringspakke, dette er det for dig. Det har en kapacitet på 3 liter og masser af lagerplads. Husk, Camelbak tilbyder også specifikke modeller til kvinder eller mindre indrammede mennesker, der kan passebedre.

Hvordan bærer du en cykel på en cykel?

En mulig måde er at køre encykelog skub den anden. Den ene hånd går til styret og forbremsen, den anden griber den andencykelved styrestammen. Dette er naturligvis langsomt og klodset, men hvis du er i stand til at køre den nævnte rute uden hænder, skal du være i stand til at flytte beggecyklersåvel.21. aug 2014

Hvordan bærer man tunge ting på en cykel?

Du kan spændetingdirekte til det. Du kan købe metalkurve, der kan foldes sammen, og som du kan lægge din taske, taske, rygsæk eller købmandsposer i. Min stærke anbefaling er at investere lidt mere og købe nogle tasker - sadeltasker designet til at klipse på dincykelrack.24. aug 2016

Hvilken er den bedste cykelrygsæk at købe?

Top 10 Cykelrygsække Rang Pakke Navn 1 Ortlieb Velocity Rygsæk 2 Camelbak M.U.L.E 3 Shimano Unzen 4 Enduro 4 Deuter Giga Pro 5 flere rækker

Har du brug for en rygsæk til en cykel?

Uanset om det er for vores daglige pendling, vejkørsel, en sprængning omkring et MTB-sti eller bare for ren cykelglæde, har du virkelig brug for en cykelspecifik rygsæk. Mere end en ligetil dagsæk, en cykeltaske skal være let, strømlinet, åndbar og behagelig, afhængigt af hvilken type cykling du laver.

Er der nogen rygsække, der er vandtætte til cykling?

Hvis du er på udkig efter en vandtæt pakke uden kompromis til dit pendler- eller cykeleventyr, er det det. Thule tænkte på vådt vejr, da de byggede denne rygsæk. Ikke kun er hovedrummet vandtæt med en rulletop tæt, pakken leveres også med et højt synligt regndæksel for at sikre, at intet bliver vådt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.