Vigtigste > Cykling > Cykelbytte - hvordan man løser det

Cykelbytte - hvordan man løser det

Bygger cykling bytte?

Cyklingvil ikke give dig en størrerøv, men det kan give dig en mere formet på grund af sin hjerte- og muskel-bygningfordele.Cyklingarbejder dine ben ogglutes, især når du klatrer, men detgørikke vare længe nok eller give tilstrækkelig modstand modbyggestore muskler.Den beskedne ryg, kald det som du vil: bum, røv, bum eller bum. Det er et af de tre kontaktpunkter, du har med din cykel og uden tvivl det vigtigste. En øm bund er en trist bund.

Det var ærgerligt. Så her er de ti bedste tip fra GCN for at undgå at få en ond bum. Lad os indse det, sidde eller ligge ned og spise nogle af dine yndlingssnacks. Gennemse GCNs omfattende backkatalogartikler er undertiden den foretrukne mulighed, især efter en lang travl dag i sadlen selv i frygteligt vejr.

Giv din røv lidt tid. De vil elske dig mere og tage sig af dig, når du har mest brug for dem. Hvis du tænker over det, kaldes cykelshorts det, fordi de er korte og lavet til cykling.Underbukser har ingen beskyttet beskyttelse mellem sadlen og balderne og er ikke lavet af stoffer, hvad enten det er bomuld eller silke, der skal trækkes tilbage. Når de bæres mellem dig og dine shorts, ridser de og skraber og efterlader dig i smerte og ondt i flere dage. Så modige elementerne og træk dig nøgen under dine shorts.

Cykelshorts er stramme af en grund, og grunden er, at du ikke får friktionsforbrændinger på dine mest følsomme områder. Så sørg for at få de rigtige shorts med den maksimale fordel. For stramt, og de graver ind i nogle af de områder, de ikke burde grave og er for løse, og de glider rundt på dit landingsudstyr som en and på en frossen dam og en temmelig kløende frossen dam på grund af gnidning rullet ind i en episk skala .- Hvis du ikke vil have din patootie til at ligne en månes ansigt, skal du rense dine shorts.

Hvis du er en person, der er tilbøjelig til at sadlesår, og din hud udsættes for sved, snavs, og gud ved hvad der ellers i ugevis, hjælper det ikke. Det giver en ujævn og ubehagelig tur, og med ujævn mener vi lurvet - citronfrisk! - brug en vaskeskindcreme, så sej, for i fortidens dage blev den brugt til at beskytte undervognen mod temmelig hård sæde, der kom tilbage som shorts indsætter dagen. Godt, vaskeskrem bruges stadig i dag som en type voksen bleecreme, et beroligende hjælpemiddel mod friktion.Bare sørg for at du ikke bruger opvarmningsbalsam eller imbrication i stedet. En af de bedste måder at undgå en ond rump er at undgå en våd rump. Det er her, mudderbeskyttere kan hjælpe.

At holde dig selv og din cykel væk fra mudder og gadevand kan også hjælpe med at undgå 'Jeg var nødt til at bære et grimt uhelds look', der så ofte sker, når du vælger lettere farvet cykeludstyr. Der er mange forskellige former og størrelser på sadler på markedet, hvilket er fantastisk, fordi der ikke er en bestemt form, der passer til enhver type rytter. Så hvis du kæmper med komfort, mens du kører ud, så prøv et par forskellige sadler og se om du kan finde den rigtige til dig.

dåsemad

Husk dog, at hvis du leder efter en ny sadel, betyder det ikke nødvendigvis, at det ser behageligt ud, fordi det at sidde på en nål passer dig rigtig godt. Sandsynligvis ikke den første ting du tænker på, når du tænker på komfort, men når vi lægger mere kraft i pedalerne, lægges der mere vægt på benene, mindre på bagdelen. - Fra starten er der for alle, der har lidt eller ingen uden tålmodighed, når det kommer til luksus på bagsiden, et par muligheder for det venstre felt, som jeg vil demonstrere nu.Det første valg er, at du får en pude i korrekt størrelse og spænder den fast til din partners bagdel eller endda din egen ved hjælp af den metode, du har ved hånden. Det burde være en godbid. - Nå, jeg må sige Matt, jeg har allerede følt en stor lettelse i området med sadelsmerter, hvad er mulighed nummer to? - Nå, valgmulighed to er lidt anderledes.

Du får dybest set en lignende pude, når du har en ved hånden og dybest set fylder den i dine shorts. Det kan jeg godt lide, så behageligt. Jeg ved ikke, hvorfor folk ikke har tænkt på det før, Dan.

Skønt - Klar? - Ja lad os gå! Når det kommer til stykket, er der virkelig ingen måde at gøre din tur helt behagelig.

Det er bare et spørgsmål om praksis. - Ja, men timer, du har brugt på sadlen hver dag i årevis, på et tidspunkt vil din kaby bare vænne sig til den tortur, du udholder hver dag, og du tænker tilbage og spekulerer på, hvorfor det gik med al spænding. For instruktioner om opsætning af din sadelhøjde skal du klikke på vores artikel ovenfor - og hvis du vil lære at opsætte din fysiske sadel, skal du klikke nedenfor - og hvis du ikke har abonneret på GCN, er det helt gratis, og du skal bare klik på os.

Okay, så kom denne halv time mig ned. - Åh, jeg tror måske jeg har brug for - Kan jeg sætte puden på igen? - en massage.

Kan du lægge cyklen væk, Dan? Kan du give mig remmen igen? - Ja.

Hjælper cykling med at reducere balder?

Cykling kan hjælpetone ben, lår ogbalder

Sammen med løb og svømning,cyklinger en af ​​de bedste aerobe øvelser; det vil styrke og udvikle benled og muskler ogkan hjælpedutabefedt på lår og kalve.
11. august 2011

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

anmeldelse af bontrager-hjul

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi indgået et samarbejde med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro, hvad han siger han er også en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum er også hjemsted for de store blodkar og din pudendal nerve, som giver en følelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog Anthony nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel gør en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarig skade, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

cyklistens ben

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktionsdysfunktion. Gå og få det tjekket ud.

For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en behandling med erektil dysfunktion? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem.

Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes forkert for prostatakræft.

En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel masse tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din kardiovaskulære sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatakræft. Og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft.

Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det. Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen.

Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen. Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det.

Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt. Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

cykeltrænerprogrammer

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har nogen bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, så begrav ikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og derfor har brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandsynligvis det største problem, vi vil alle møde nu, jeg har sandsynligvis videregivet lidt for meget information, når jeg fortæller dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at have en samtale - med måske vores venner i klubben, der kører det her weekend, i det mindste har en snak om denne artikel Jeg tror, ​​det ville være et positivt sted at starte.

Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Er det godt at løbe for din røv?

Hvisdu erpå udkig efter en måde at øgeditbagsiden og øgesditkardiovaskulær udholdenhed, kan du overvejekører. Snøring og rammer fortovet forbedrer ikke kun den aerobe udholdenhed, men styrker ogsådine gluteneller musklerne idin røv.5. marts 2021

I dag skal vi fokusere på balderne, specielt gruppen af ​​gluten, der giver din røv sin form og funktionalitet. Tro det eller ej, din røv er ikke rent æstetisk og spiller faktisk en meget vigtig rolle i at gå og løbe bagdel og løbe økonomi Du med mig for at finde ud af hvorfor og selvfølgelig hvordan du styrker dine knæk Dine klamper holder dine hofter hver gang din fod rammer vores jord, og de arbejder også for fremdrift, når du løber og går, når din bagdel skyder ordentligt. Nu handler det om at gøre dig selv mere effektiv, hver gang du rammer jorden, så du kan løbe længere. De reducerer også risikoen for skader, de giver dig mulighed for at træne længere og gøre dig mere effektiv, det er en sejr og godt, fremdrivningsfasen, der er virkelig vigtig, især når du begynder at løbe hurtigere, så hvad er det godt du dig måske har hørt om Glutemax eller Gluteus Maximus, som er den største af de tre muskler og udgør det meste af din poesi, og selvfølgelig den mest berømte, men vi må ikke glemme Gluteus Minimus og Gluteus og Medius, jeg skal ikke kede dig for meget anatomi i dybden, men vi har en lille animation her for at forklare, hvordan de tre glute min orgoat es minimus er den mindste og den dybeste sidder under gluteus Meade og delvist foran den, men begge er til siden af din hofte og thengaloot til Meade eller gluteus medius er det næste lag, og som du kan se, dækker det et stort område og sidder lidt længere tilbage, men hvad enten det er mere overfladisk, og så er der den store glute max orgluteus maximus, som navnet antyder , det er både største og mest overfladiske og sidder længere bagpå, alle disse tre muskler arbejder sammen for at kontrollere bevægelse omkring din hofte, og sammen tillader de dit ben at bevæge sig udad og i bortførelse og adduktionion tillader de hofteforlængelse, der bevæger dit ben bagud, som samt intern og ekstern rotation, der dybest set roterer hele benet i en lur, men hvad betyder det egentlig, når det kommer til at løbe med stærke og stabile hofter, der giver dig mulighed for at være meget mere effektiv? som en løber og også forbliver skadefri og taler om skader. Hvis du nogensinde har været i fysio med en skade på underekstremiteterne, kan jeg være ret sikker på, at du på et eller andet tidspunkt får at vide, at du har brug for at styrke og aktivere disse glutes, for eksempel hvis din Glutes ordentligt fyring, kan du finde ud af, at dit knæ eller din fod ruller let ind, hvilket får din knæskål til ikke at spore din knæskål og derefter ender med løbere, men hvis du vil have mere information om løbernavnet, har vi faktisk en artikel om dette, så jeg vil foreslå at tjekke det ud, at når du er der på vores kanal, hvorfor ikke give os en like og en følg, er der to problemer, når vi taler om, at vores glutes ikke fungerer c Præcis hvad er deres ild og den anden er deres styrke, og det er en god idé at se på aktivering først, og der er et par os Deliciously Simple Tests, du kan gøre for at finde ud af, om dine gluter faktisk fungerer korrekt Du gættede sandsynligvis for denne test, at du ville begynde at ligge med ansigtet ned på gulvet - Jeg lægger bare en hånd på dine glutes og oven på dette På siden vil du prøve at løfte dit ben op i en bagudgående bevægelse og forhåbentlig vil du føle dine glutes stramme sig under din hånd, men det er ikke nødvendigvis altid fordi vores kroppe er meget dygtige til at kompensere, og du gør faktisk denne bevægelse kan ved at bruge størstedelen af ​​din hamstring i stedet for dine gluten, og ideelt set vil du have, at dine gluten skal affyre først og gøre det meste af bevægelsen.

Denne test kan faktisk gøres til en dejlig aktiveringsøvelse, så hold din hånd mod din lim for at kontrollere, at den antændes ordentligt, mens du stadig ligger, tryk dine glutes virkelig stramt, og når du har den sammentrækning, skal du holde q ueeze stramt og løft derefter dit ben op og ned igen. Gentag dette ti gange og derefter på den anden side, og du kan lege lidt med det, fordi nogle mennesker har lettere ved at aktivere deres bagdel ved at bevæge dit ben eller bøj dit knæ og derefter stadig gøre den samme forlængelsesbevægelse, men det er en lidt mindre lang håndtag, vil denne næste test indikere en gluteusfejl. Median Glute Min i modsætning til Glute Max, så du bare står foran et spejl med dine hænder på dine hofter og kontrollerer, at de er lige, og de laver ankerpunkt, og derfra skifter du din vægt til den ene side og derefter tager den anden knæ, der ikke er hele vægten, vægten op til 90 grader og det vigtigste punkt her er at se på niveauet eller placeringen af ​​dine hænder i spejlet, og de skal forblive i niveau, når du finder ud af, at den hævede side faktisk er falder på det hævede knæ bare falder på denne måde viser det, at dine glutes på den modsatte side ikke skyder ordentligt godt, du kan derefter gøre dette til en aktiveringsøvelse, så når du har den kontrol i en god slowmotion, kan gøre dem mere dynamisk og relevant, så du kan tilføje dem med et armdrev som at løbe, og du vil bare pumpe dine arme med dine knæ, så hvis du gør dette 10 gange, og du vil opdage, at denne dynamiske bevægelse virkelig gør det lidt sværere og fyrer bagdelen endnu mere og gentager det så også på den anden side, nu ved du, om din bagdel måske eller måske ikke skyder ordentligt, kan du arbejde på at styrke dem og aktivere dem ordentligt, og de to tests, vi lige har kørt, kan avanceres med noget som et træningsbånd .

Så når du ser på din tilbagelænet øvelse, kan du bare pakke dette rundt om dine knæ, så du har brug for det lidt strammere, men du vil være sikker på, at du holder knæene i hoftebredden fra hinanden, så når du derefter forlænger dine hofter, du får det maksimale af din bagdel ild, men også noget g lute meter godt, fordi du er nødt til at modstå både det indadgående træk og det bagudgående træk, og når det kommer til benstøtten, skal du bare lægge det omkring dine fødder, så du står på båndet og så vil du mærke modstanden, når du trækker dit knæ op i en hoftebøjning, men du vil også modstå det træk indad, så jeg skyder alle gluter igen. CREB-gåture er blevet mere populære på det seneste. Du kan muligvis se folk gøre det. For at gøre dette i gymnastiksalen har du simpelthen brug for et træningsbånd af en eller anden type, og du vil lægge det enten omkring dine ankler eller lige over dine knæ og derefter til din startposition On du vil have dine fødder, hofter og knæ skal pege fremad, hoftebredde fra hinanden, så at sige, så denne spænding på ledbåndet og så kommer du ind i en demi-squat, så en dejlig knæbøjning og bare kigger videre fremad og sørg for, at dine hofter forbliver pæne i niveau, og at du vil tage sidelæns skridt til siden, og når du er færdig med ti, kan du vende dig om og gå den anden vej, og hele tiden vil du virkelig fokusere på at holde dem glat og sørg for, at vores hoveder ikke bevæger sig for meget op og ned, og når du er færdig i begge retninger, skal du hvile og gentage en gang mere eller måske to gange, og du vil virkelig begynde at mærke den brændende fornemmelse i din bagdel og måske ikke har du ikke nok plads i dit motionscenter til at tage ti trin et vej og tilbage, eller hvis du bare vil have en A. lternativ, godt kan du gøre dette statisk, og hvis det er muligt igen, foreslog jeg det foran et spejl, så du kan have den samme startposition i dette demisquat og herfra hjælper det ofte hvis du lægger hænderne på dine hofter for blot at kontrollere, at du gør det rigtigt, skub vægten til den ene side, og derfra tager du bare dine ben ud og væk fra dig i den retning, og jeg kan mærke det med det samme, det er faktisk ret hårdt, det er mere intens end sidetrinnene, og du kan gøre dette fem til ti gange på hvert ben, og hvis du har lyst til at gentage det en eller endog to gange, er der en anden variation af denne øvelse, der aktiverer gluterne lidt mere, så gør stadig det Den samme startvægt af musikken overføres til det ene ben med ledbåndet stadig omkring din ankel, og herfra skal du strække benet ud til siden.

Du vil tage det ud og tilbage i en diagonal bevægelse og gøre dette med denne bagudgående strækning såvel som denne bortføringsbevægelse vil affyre alle tre gluter, selvfølgelig var de tidligere øvelser rettet mod aktivering, men de vil også gøre en vis styrke, så gør et valg af dem, og du vil gøre dette først, før du går videre til de følgende øvelser, som jeg har, der udelukkende er relateret til styrkelse, og igen vil du vælge et par herfra ved hjælp af en bestemt hofte- eller rygforlængermaskine eller endda en fysiobold og du vil sikre dine fødder eller i det mindste have dem på jorden, som du antyder at folde dem ind, så dybest set ved dine hofter, og når du starter i denne foldede stilling, vil du bare hvile dine hænder lidt på hver side af din hoved og tænk virkelig på at aktivere din kerne og din rygsøjle Holde ule i en dejlig neutral position, da alle bevægelser skal ske på dine hofter, ikke din nedre ryg og ja det vil spænde dine rygmuskler lidt for at holde dig der, og det vil også spænde dine hamstrings, men i sidste ende vil du virkelig fokusere på din bagdel, når du først er i din startposition, skal du tænke på at skubbe dine gluten for at skyde dem op og derefter mest bruge dem til at strække, så bringe din krop op mod tyngdekraften, indtil du kommer ind, være i en lige linje fra dine hofter, skuldre og knæ og sørg for, at du virkelig er forsigtig med ikke at overforlænge, ​​og jeg vil sige, at hvis du har rygproblemer, ville jeg undgå denne øvelse eller kl. mindst med en professionel, så de kan sikre sig, at du gør dem ordentligt. Denne øvelse er så ren kropsvægt, når du arbejder mod tyngdekraften. Mål for tre gange fem reps. Forøg antallet af gentagelser hver uge, indtil du når ti, og så kan du tænke på at tilføje ekstra vægte.

Bare hold den vægt tæt på brystet og hold resten af ​​bevægelsen nøjagtig den samme, og denne øvelse vil være en kombination af din nedre ryg og bagdel som jeg nævnte, men begge måtte arbejde sammen, når du kører den vægtede hoftebroudlejning er en anden øvelse, der ser ud til at vinde popularitet i gymnastiksalen og sandsynligvis af æstetiske grunde, men det er også blevet praktiseret af baneløbere i lang tid, da det i høj grad hjælper løbende effektivitet, da det bruger dine glutes og hamstrings, og det gør det i grunden også trin op er fra den meget enkle og standard hoftebro dybt i ryggen med dine knæ bøjede fødder hoftebredde fra hinanden, klemmer din kerne ind og skubber dine hofter mod loftet, indtil der er en lige linje fra dine skuldre til dine knæ med Focus on k on Hvis du holder dine hofter pæne og jævne, kan du udvide dette til enbenede hoftebroer. Virkelig fokus på at holde dine hofter parallelle i denne position, det vil arbejde dine hamstrings og glutes på samme tid, så du får brug for en fysiobold, og du vil starte med at ligge på ryggen, lægge dine hæle på bolden og derefter løfte dine hofter op mod loftet, så du har en dejlig lige linje, der løber fra dine ankler til dine skuldre, og uanset hvad din bås i denne position kan du begynde at aktivere dine muskler, og du vil være let hele tiden at trække hælen mod din røv og forsøge at holde dine skuldre og torson og stadig så rigtig foregiver at være, og så er du, hvis du finder det let, kan du glide det væk for at udføre en enbenet handling med det med samme kontrol Du Jeg løfter bare et ben af ​​brættet og derefter trækkes det ene ben tilbage til din røv og væk igen, og ved den lejlighed vil du virkelig være sikker. Sørg for, at dine hofter forbliver pæne og jævne under bevægelsen. Jeg vil slutte med en lille note, vi forsøger ikke at få Kim Kardashian eller en JLo Shake Derriere her, men vi prøver at få fuldt funktionelle glutes, der giver os mulighed for at lægge al vores energi på det, bare gå hurtigere og mere Gå mere sparsomt fremad, og der er et stort udvalg af øvelser at vælge imellem, hvis du er i tvivl om, hvorvidt den du har valgt, vil aktivere dine glutes, vær ikke bange for bare at have en fornemmelse, læg dine hænder på din bagdel når du udfører øvelsen, så ved du snart, om det er camping nedenunder, og du alligevel skulle få forbrændingen fint. Lad mig vide, hvad dine yndlings gluten øvelser er.

Du kan gøre det i kommentarerne nedenfor og tjekke vores andre sociale kanaler på GT og give os en lignende og følge med, hvem der har spurgt dig

Hvordan giver cykling dig en stor røv?

Cykling fungerer med dine ben og gluter, især når du klatrer, men det varer ikke længe nok eller giver tilstrækkelig modstand til at opbygge store muskler. Det tager mere end at cykle for at give dig en stor røv. Denne fantastiske kale pesto er kun 210 kalorier og antioxidantrig!

Hvorfor gør min røv ondt, når jeg kører på min cykel?

Den dårlige nyhed er, at de fleste mennesker har inaktive gluten, så desværre fungerer deres røvmuskler ikke så godt, som de burde. Glutes bliver dovne, og så har andre muskler tendens til at overtage - som f.eks. Dine quads. Dette er en af ​​grundene til, at mange mennesker ender med ømme quads efter cykling, men aldrig mærker det i deres røv.

Hvordan er det at cykle godt for dine gluten?

Sådan kan jeg godt lide at være placeret på min cykel til en god glute-træning. Den opretstående torso og en 90 graders bøjning ved knæet gør opsætningen næsten som at lave enkeltbenede knebøjninger eller step-ups. På den måde, når du skubber ned på pedalen, er det som at lave en dyb knebøjning med et ben, som du kan skubbe igennem dine glutes på.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.