Vigtigste > Cykling > Cykelkædesmør - holdbare løsninger

Cykelkædesmør - holdbare løsninger

Hvad er det bedste smøremiddel til cykelkæder?

Bedste cykelkæde smøremidler- vores valg
  • Rock N Roll Gold.
  • Silca Super SecretKædeSmør.
  • GrønOlieVåd smøremiddel.
  • Finish Line våd.
  • CeramicSpeed ​​UFO Keramisk glidecreme.
  • Tru Tension All Weather.
  • Smeltet Speedwax. Vokskædertage lidt ekstra arbejde, men er værd at gøre det.
  • Sprøjtkædesmøremiddel. Højtydende voksbaseret smøremiddel.Smøreolie, en loyal ven og mere præcist den loyale ven af ​​en triatlet, for uden den kan alle de kilometer, vi cykler på vores cykel, ødelægge vores kæde. Tro det eller ej, vi har en række forskellige måder at smøre vores kæder på, uanset om vi leder efter bedre gearskift, forlænger levetiden for vores kæde- og cykelkomponenter eller bare ønsker at få mere effektivitet ud af vores cykeltur, så vi kan opnå nogle betydelige gevinster ved korrekt at smøre vores kæder. Så i dag skal jeg tale om, hvilket cykelsmøremiddel vi skal bruge, og hvornår. (dramatisk musik) (let musik) De fleste producenter har tendens til at gruppere deres smøremidler i en af ​​to kategorier, nemlig våde og tørre smøremidler.

Du tror måske, at dette er sandt for den særlige type tilstand, du taler om. I. E. tør i det smukke sommervejr og vådt i det elendige vintervejr.

Og for det meste har du ret. Der er forskel på disse to kategorier af smøremiddel. Nu refererer det tørre element til smøremidlets smøremiddel.Og det fungerer effektivt på din kæde, mens du kører, og er for det meste en voksagtig type indskud. Nu påføres disse tørre smøremidler på din kæde som en væske, før det tager et par timer at tørre. Så husk det, før du starter din tur.

vejcykelture

Det positive ved tørt smøremiddel er, at det ikke tiltrækker for meget snavs eller støv og snavs, når du bruger det, så det er perfekt til tørre sommerdage. Ulempen er dog, at det skal anvendes temmelig regelmæssigt, især hvis du har kørt på en våd dag, eller hvis du har været ude på sadlen en rigtig lang tur, og det bliver bare tørt og knirkende. Og ingen kan rigtig godt lide at have den tørre knirkende kæde på en cykeltur.

Vådt smøremiddel var det oprindelige valg af smøremiddel. Faktisk brugte de fleste mærker noget, der lignede mere en bilmotorolie. Konsistensen var så god som bedre end enkle sprøjtesmøremidler, som stort set er designet til at fortrænge vand.Kort sagt, det var mere holdbart og langvarigt. Og den kvalitet forbliver hos moderne våde smøremidler den dag i dag, fordi de stadig påføres kæden som våde smøremidler, smøremidler, som vi talte om, de forbliver i denne form på kæden, og konsistensen er lidt tykkere, hvilket betyder, at den holder sig til kæden, hvilket faktisk betyder, at de er mere perfekte til våde forhold, da de har øget regnmodstand og jo sværere de er at vaske af, når de er i kæden. Nu er den tilknyttede ulempe ved vådsmøring, at det tiltrækker meget mere snavs og snavs til kæden.

Som et resultat er vi nødt til at rengøre kæden lidt oftere, end vores kolleger med tørt smøremiddel ville gøre. Hvis du måske er lidt mere interesseret i ydeevne, kan du overveje at bruge et keramisk eller voksbaseret smøremiddel i din kæde. Nu sidder disse et eller andet sted mellem de tørre og våde versioner af smøremiddel, men som med begge versioner påføres de kæden i flydende form, men tørrer lidt mere klæbrig.

seje cykeltriks

Disse tunge smøremidler hjælper med at reducere friktionen og træk mellem din kæde og de andre bevægelige komponenter reducerer din kæde. Og på grund af det vil de kun hjælpe dig med at få den lidt mere strøm, du leder efter, men det er værd at bemærke, at de er lidt dyrere. Det behøver ikke at blive anvendt så ofte.Brug af en silikonebaseret Teflonor-spray som denne er en rigtig god ide bare for at holde tingene pæne og glatte og stille også. Jeg taler specifikt om dele, hvor kæden kunne ramme ringene foran eller kassetten bagpå. Og det er også en rigtig god idé at scanne over cyklen og finde andre områder, som du også kan slippe lidt af.

Som for eksempel fjedrene i bagskifterne på vores Ailleurs såvel som ting som bremse- og gearkabler, hvis du selvfølgelig ikke bruger elektronik. Uanset hvilket smøremiddel du vælger, fungerer det altid bedre, når det påføres en pæn og ren kæde, så det er virkelig virkelig værd at tænke på at gnide hele drivkæden med en klud eller et håndklæde eller noget lignende for at få alt til at blive rengjort efter hver tur. Og helt sikkert sørg for at prøve en rigtig dyb rensning med sæbe og varmt vand efter at have sagt en lang søndagskørsel, gør det med dine venner eller klubben, forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig med fremtidige beslutninger, du måske tager om et smøremiddelvalg eller ridning forhold, du forventer på denne tur.

Hvis du har andre forslag til, hvordan du smører din cykel korrekt, så giv os besked i kommentarerne nedenfor. Vi vil meget gerne få denne. Plus, forhåbentlig nød du artiklen.

ideel cykelvægt

Så klik venligst på knappen 'Synes godt om'. Klik også på kloden og abonner for at modtage alle vores andre artikler. Hvis du nu vil se en artikel, jeg lavede om en triatloncykel, kan du finde den her, og en anden artikel, som Mark og jeg om den Pakker din cykel kan findes her.

Er det OK at bruge WD40 på cykelkæden?

Kan jeg bruge WD-40at smøre mincykelkæde? Nej. Du burde aldrigbrug WD40somkædesmøremiddel sidenWD-40er IKKE et sandt smøremiddel, da det er primærtbruger som opløsningsmiddel eller rustopløsningsmiddel.24. feb 2020

Hvilken olie skal jeg bruge til at smøre min cykelkæde?

LysOlie. Et lysolieer typisk bedst for dincykelkædei gennemsnit til tørre kørselsforhold. Lette olier er gode til at trænge igennem bøsningernekæderfor at minimere den mængde slid, der opstår mellem leddene.

Hvad kan jeg bruge i stedet for kædesmør?

Motorolie er et andet alternativ til at få en faktisksmøremiddel til cykelkæde. Faktum er, at det vil slette de komponenter, det erBrugtpå grund af dets surhed og partikler. Tilsvarende vaselinmagtsynes at være et godt produkt tilsmøring af cykelkædepå skrift.

Hvor ofte skal jeg smøre min cykelkæde?

Hvis du er enhyppigrytter ved hjælp af dincykelflere gange i løbet af ugen, dincykelvil drage fordel af regelmæssig rengøring og smøring af drevetkæde.CykelTutor anbefaler rengøring og smøring af dincykelkørekædemindst en gang om måneden for at opretholde optimal ydelse og beskyttelse.21. februar 2019

kyst til kyst cykelsti

Kan jeg bruge olivenolie til at smøre min cykelkæde?

Ja, fordi en ekstra jomfruolivenolieti acykelkædeer bedre end nejolieoverhovedet.Olivenolievil aldrig være så effektiv som korrektsmøreolie, men detkanhjælp meget, når du er i en nødsituation. Detkangiver en midlertidig virkning, somskulle gernevære nok til at få dig til encykelshop næsten for ordentlig reparation.12. okt 2020

Kan jeg bruge vegetabilsk olie på min cykelkæde?

Smøring akædemedvegetabilsk olie

Mens du smører dinkædemedvegetabilsk olievil arbejde på kort sigt (det erolietrods alt), det er virkelig ikke tilrådeligt. Det vil gummi din drivlinje hurtigere end et specialfremstillet smøremiddel, tiltrække mere snavs og er bedre tilbage i køkkenet.
17. november 2015

Kan du bruge olivenolie til at smøre cykelkæden?

Det korte svar er ja og nej. Ja, fordi en ekstra jomfruolivenolieti acykelkædeer bedre end nejolieoverhovedet.Olivenolievil aldrig være så effektiv som korrektsmøreolie, men detkanhjælpe meget nårduer i en nødsituation.12. okt 2020

Skal jeg olie min cykelkæde?

For at få mest muligt liv fra enkæde,du burderegelmæssigt rengøres ogsmøringditkæde. Rengør dinkædehvert par forlystelser eller direkte efter mudrede forlystelser.Du burdePåfør derefter et passende smøremiddel og sørg for, at det er smurt korrekt til hver tur.12. september 2017

Hvilken er den bedste glidecreme til kædecykler?

Bedste kædesmør: Våd smøremiddel 1 Grøn olie våd smøremiddel. Grøn olies våde smøremiddel er fuldstændigt biologisk nedbrydeligt og er lavet af 100% naturlige ingredienser. 2 Muc-Off våd smøremiddel. Muc-Offs våde smøremiddelformel indeholder ingen skadelige syrer, CFC'er eller opløsningsmidler såvel som bionedbrydeligt. 3 Weldtite TF2 Extreme våd smøremiddel.

topcykler 2020

Hvad er forskellen mellem våd og tør kædesmør?

På trods af de tilsyneladende uendelige forskelle kan kædesmør opdeles i kun to enkle kategorier: våd og tør. Simon Nash fra Green Oil, der fremstiller miljøvenlige smøremidler, forklarer: ”Våd smøremiddel var det originale smøremiddel, du valgte.

Hvornår skal jeg bruge våd glidecreme på en cykel?

Våde smøremidler bruges under alle vejrforhold, men kommer virkelig i forgrunden, når man kører om efteråret og vinteren, da de er vandtætte, så de ikke skylles af ridning gennem vandpytter eller i regnvejr. De fleste våde smøremidler giver effektiv smøring i mere end 100 miles kørsel med en applikation.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ohiopyle svømning - typiske svar og spørgsmål

Kan du svømme på Ohiopyle? Et besøg i Ohiopyle er en fantastisk måde at tilbringe en dag på Yough River! Bemærk, dette er ikke et bestemt svømningsområde. Svøm på egen risiko.

Alaska Fat Bike - hvordan beslutter du dig?

Er fede cykler det værd? Den fede cykel er ingen undtagelse. Den fede cykel har meget mere pude, trækkraft og komfort til din tur. Hvis dine gader er plettet med sne og is, er disse den bedste mulighed for dig. Hvis du leder efter komfort og trækkraft, ville dette være den ekstra vægt værd.

Wow fortsætter med at gå ned 2017 - hvordan man løser det

Hvorfor kollapser min wow? Ændringer af softwareindstillingerne på dine grafikkortdrivere kan forårsage nedbrud eller ydeevneproblemer. Nulstil dine indstillinger for videodriveren for at løse dette problem. Overophedning kan forårsage ydeevne problemer, spil nedbrud og fuld computer lockups. Hvis problemet fortsætter, skal du afinstallere og geninstallere spillet.

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

James Dobson Death - Sådan løses

Hvor gammel er James Dobson nu? James Dobson / Alter

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.