Vigtigste > Cykling > Cykelcomputer - besvare spørgsmålene

Cykelcomputer - besvare spørgsmålene

Har du virkelig brug for en cykelcomputer?

Imidlertidcykelcomputere er designet specielt tilcyklingog batteriets levetid erekstremtvigtig. ”Til noget mere end en to til tre timers turjeg kunne tænke migen dedikeretcykelcomputerfordi de flestecykelcomputere har mere end 10 timers køretid med GPS kørende. ”6. februar 2020

Har du brug for en effektmåler? Selvom prisen går ned, foretager de stadig en ret seriøs investering. Her er seks gode grunde til, at du mener, at du seriøst bør overveje at investere dine hårdt tjente kontanter. (elektronisk chillmusik) - At have en effektmåler først vil resultere i enorme fitnessgevinster. - Vent et øjeblik, Dan.

Du kan ikke bare slutte den til din cykel og forvente, at du gør det. Du skal lære at træne med det, analysere analysedataene og derefter bruge disse data til at oprette en personlig træningsplan - det er sandt. Men hvis du gør alt dette, holder jeg mig til min oprindelige erklæring.

Og jeg vil give et personligt eksempel på at sikkerhedskopiere denne effektmåler i en alder af 23. På det tidspunkt var jeg fuldtidschauffør i fire år og en racerchauffør i over 10 år. Alligevel har jeg inden for de første 12 måneder efter at have brugt en korrekt og trænet med den haft en forbedring på 10% i FTP, hvilket er ret stort.For det andet gør effektmålere segmenttider fuldstændig irrelevante. Du kan indstille en ny PB, cykel p energi, i stedet for køretid. - Nå, vent et øjeblik Dan.

Du skal sørge for, at aerodynamik og vægt forbliver den samme, for selvom du siger, at du har forbedret din ydelse med 10 watt, betyder det ikke meget, hvis du samtidig får 10 kg tungere - det er meget sandt. Men hvis du holder alle disse andre faktorer lige, vil en effektmåler lade dig se det store billede. Så hvis du for eksempel var langsommere på en bestemt del af din rejse, men din præstation er højere, ved du, at der er gode grunde til det.

Du kan blive udsat for en let modvind. Eller det kan være, at lufttrykket var højere. For selvom du var langsommere, var det bedre fysiologisk præstation.Fordi ydeevne er absolut. Det er sandt. Når vi taler om, er effektmåleren et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at håndtere mentalt med forhold som denne, jeg ved ikke, jeg ved ikke om dig Matt, men jeg hader modvind.

Da jeg var meget yngre, græd jeg faktisk i modvind, fordi det tvang mig under mit gennemsnitlige hastighedsmål på 20 mph. - Nå, jeg hadede modvind, Dan. Og det gør jeg stadig, men det gode ved effektmålere, de giver dig mulighed for at holde et rigtig godt jævnt tempo, og ligesom det sidste punkt, skal du ikke bekymre dig om den hastighed, som kraften skaber.

Faktisk bruger jeg modvindssnit for at hjælpe mig selv med at klatre. - Derefter giver en effektmåler dig mulighed for at gå hurtigere uden at blive montør - Vent et øjeblik, Dan. Virkelig? - Ja, virkelig, Matt.I gangtempo. Så med en effektmåler kan du sørge for, at du ikke går i rødt i starten af ​​din begivenhed og betaler for den i slutningen. Ved at teste i træning ved du, hvad du har i tanken, og fylder derfor din tank på nøjagtigt det rigtige tidspunkt Din begivenhed.

Uanset om det er 24 minutter eller 24 timer, giver effektmålere dig en anelse, så du kan sammenligne dig selv med dig selv. Hvad er virkelig vigtigt, hvis du vil opnå forbedringer af ydeevnen Du har en lokal testspike, der giver dig mulighed for netop det. Men skønheden ved effektmåleren er, at du kan sammenligne anstrengelsen på ukendte veje med dem derhjemme.

Det giver dig også mulighed for at oprette en præstationsprofil. Det viser dig, hvad dine styrker og svagheder er. Og du kan endda sammenligne din indsats med de professionelle. - En watt er en watt, uanset hvilken verden du befinder dig i.

Og uanset vejret. - Med ordene fra doktor Andy Coggan, en af ​​pionererne inden for træning med en effektmåler, er testning træning og træning er testning. Og en effektmåler giver dig mulighed for at tage dine tests på den åbne vej uden at gå til et laboratorium. - De er et godt værktøj til at spore dine fremskridt og se, om din træning forbedrer.

I forbindelse med din puls kan du også se, om du forbedrer effektiviteten. Du kan teste din sprint, dine færdigheder på korte stigninger, på bjerge og i tidsprøver osv. - Hvad vi gerne vil vide er dine oplevelser med træning og racing med en effektmåler, både god og dårlig.

Du kan efterlade dem i kommentarerne nedenfor. På den anden side, hvis du ikke har en effektmåler, og du heller ikke er interesseret i noget køb, så lad os vide, hvorfor i kommentarfeltet nedenfor - og hvis du ikke har abonneret på GCN, er du et stop tændt, når det kommer til cykling. Klik på kloden på Sådan testes din FTP Bare klik her nedenfor.

hvordan man opretholder fitness

Og for at se, hvordan du kan måle dig selv til en individuel tidsforsøg, skal du bare klikke nedenfor. Og glem ikke at kunne lide og dele denne artikel. Skål, fyre.

Hvad er en cykelcomputer?

Den anden mulighed er en såkaldt 'smart'cykelcomputer. Disse computere forbinder ikke kun medcykelsensorer ved hjælp af Bluetooth, men kan også oprette forbindelse til din smartphone for at piggyback sin GPS-funktion. Dette betyder, at du kan bruge dem som GPS-computere og spore din tur for at uploade den til Strava, når du kommer hjem.24. november 2020

Kan jeg bruge min telefon som en cykelcomputer?

Cykelmåler. Cyclemeter vender dinsmartphoneind i en storcykelcomputer- hvis du er nede med at lægge dintelefonpå dit styr, altså. Det ligner Wahoo Fitness i sit væld af tilpassbare muligheder underdetride, men du får også et smørbrød af analyse efter turen.31. maj 2021

Selvom mobiltelefoner har ændret sig dramatisk siden 90'erne, er mange af myterne omkring dem stadig de samme! Jo flere megapixel telefonens kamera har, jo bedre billeder får du; jo mørkere skærmen er, jo bedre er det på dine øjne; Opladning natten over beskadiger batteriet, smartphone kan flyde! Nej, det gjorde jeg op. Smartphone-myter er mange og vedholdende. Så lad os poppe et par af de tvivlsomme bobler, skal vi? 1.

Mobiltelefoner kan starte en brand på en tankstation. Det vil blive hævdet, at olie er meget brandfarligt og kan antændes af en gnist. Den gnist kan komme fra en lighter, tændstik eller statisk elektricitet - men ikke fra din smartphones dårlige batteri (hvilket er ret usandsynligt). Der er ingen beviser for, at noget lignende nogensinde er sket.

Årsagen til, at mobiltelefoner er forbudt på tankstationer, er sandsynligvis fordi de kan distrahere dig fra den aktuelle opgave og kan føre til alvorlige ulykker. Opladning af en smartphone natten over beskadiger enheden.

Der er en gyldig grund til, at din mobiltelefon betragtes som 'smart' Takket være den integrerede beskyttelse ved den, hvornår den skal stoppe opladningen. Og hvis overopladning for et årti siden faktisk kunne beskadige batteriet, behøver du ikke længere bekymre dig om et sådant resultat Dråbe vand, læg det i ris. Mange mennesker tror, ​​at de fugtgivende korn vil absorbere vand fra alle kroge og kroge på deres soggy telefon.

Men her er problemet: ris opsuger ikke væske, der tilfældigvis findes. For at absorbere vand skal riskorn være i direkte kontakt med det. Værre er, at risblanding af stivelse med væske skaber en pasta, der kan tilstoppe den sarte elektronik på din smartphone.

Eksperimenter viste, at ris stadig kunne absorbere 13% af fugtigheden fra telefonerne efter 48 timer. Da enhederne var helt tørre, korrosion, var deres skrøbelige elektroniske interiør allerede blevet beskadiget. Det bedste, du kan få her, er smartphone-sushi, men jeg kan ikke forestille mig, at det smager meget godt! 4.

Din telefon kan koge et æg. Denne myte blev populær efter en viral internetartikel - mange mennesker troede, at radiobølger fra en mobiltelefon var så stærke, at du kunne koge et æg ved at placere det mellem to enheder. Nå, dårlige nyheder for dem, der elsker utraditionelle madlavningsmetoder.

Mængden af ​​stråling, der udsendes af en mobiltelefon, er så lav, at 7. æg - og selv dette nummer er meget harmløst, da ingen endnu har kontrolleret det. 5.

En smartphone kan afmagnetisere dine kreditkort. Opbevar aldrig din telefon med dig på dit kreditkort! '- Du har sikkert hørt denne anbefaling før. Din enhed har et magnetfelt, men det er så svagt, at det ikke påvirker dine bankkort på nogen måde.

En køleskabsmagnet kan derimod beskadige dit kreditkort, så det ikke længere fungerer! 6. Magneter kan slette data fra din smartphone. Hvis det er den stærkeste magnet i verden, sandsynligvis, og også hvis du gemmer dine data på disketter og bånd.

En moderne smartphone? Umulig. Magneter kan ikke! permanent skade på din telefon. Der er endda flere små magneter i din smartphone, der bruges til bestemte funktioner.

Moderne telefoner har solid state-drev, der ikke kræver magnetisme for at gemme data. En magnet KAN interferere med din telefons kompas kan sige 'Ok, jeg har ikke brug for det alligevel!' Men så er dine navigationsapps, som GPS og alle slags kort, ikke i stand til at bestemme din position, og spilapplikationer forstår ikke din telefons orientering .7.

Lad din telefons batteri aflade helt, før du oplader den. En af de værste tynde gs, du kan gøre med telefonens batteri, er ved at tømme den konstant. Hvert lithium-ion-batteri har et bestemt antal opladningscyklusser (som lader batteriet køre fra 100 til 0%).

Moderne telefonbatterier holder omkring 400 til 500 cyklusser. Hvis du aflader batteriet hver dag, holder din telefon ikke mere end halvandet år. Nogle eksperter anbefaler, at du kun aflader telefonens batteri helt, hvis din enhed er stoppet med at arbejde med 20% opladning. 8.

Jo flere megapixels dit kamera har, jo bedre fotos får du. De fleste mennesker er sikre på, at antallet af megapixel er den bedste indikator for, hvor gode dine billeder bliver. Hvad de ikke ved, er, at ikke antallet af megapixels, men deres kvalitet er den vigtigste faktor her.

Et 12 megapixel kamera kan være meget bedre end et 16 megapixel kamera. Pixel i høj kvalitet er også større, og færre skal pakkes ind i et enkelt billede. 9.4G bruger flere data end 3G.

Da 4G-forbindelsen er hurtigere, tror de fleste mennesker, at den bruger mere data. Men uanset hvilken forbindelse du bruger, er 5 MB data stadig 5 MB data. Med 4G har du kun brug for mindre tid til at downloade.

Den eneste grund til, at 4G også spiser din internetpakke. Snart bliver dine downloads hurtigere, og du bruger flere data på kortere tid. Jo mørkere skærmen er, jo bedre.

Når alt kommer til alt sparer det din batterilevetid, og det er en god ting, ikke? Din optiker er uenig. Hvis skærmen på din smartphone er for mørk, skal du stramme øjnene. Og mens der sandsynligvis ikke opstår permanent skade, får du hovedpine og trætte øjne.

Hvis skærmens lysstyrke er højere end 50%, skal du dog holde den lidt lav. En skærm, der er for lys, kan forårsage mange kortsigtede øjenproblemer, fra irritation til tørre øjne og overanstrengelse. 11.

Bedre specifikationer betyder bedre ydelse. Når du køber en helt ny telefon, kan du forvente at nyde høj hastighed, lang batterilevetid og andre frynsegoder. Men i virkeligheden, selvom en telefon har fremragende specifikationer pro, er dens ydeevne muligvis ikke så tilfredsstillende afhængigt af applikationskompatibilitet, byggekvalitet og andre faktorer. 12.

Smartphones udsender skadelig stråling. Moderne mobiltelefoner udsender elektromagnetiske bølger. De samme bølger får din radio til at fungere.

EM-strålingsfrekvensen er, at din smartphone-emissioner er helt sikre for dig. Denne kendsgerning er bevist af tusinder af offentliggjorte artikler, der rangerer emnet telefonstråling blandt de bedst undersøgte. 13.

Hvis du foretager et opkald, mens din telefon oplades, kan det antændes i flere tilfælde, hvor enheder begyndte at brænde, men dette skete på grund af batterier af dårlig kvalitet, mistænkelige brugte opladere og tvivlsomme opladningsmetoder (såsom forsøg på at oplade en telefon over højspænding linjer). Hvis du har originale batterier og opladere (på den måde, de skal bruges), kan du bruge en opladningstelefon, som du vil, inklusive at foretage opkald. Det tager bare længere tid at oplade telefonen, det er alt. 14, jo større din telefons batteri har c kapacitet, jo længere holder den.

Batteriets levetid afhænger hovedsageligt af, hvor meget strøm enheden bruger. Så hvis du har to smartphones med samme batterikapacitet, varer den ene med mere effektiv elektronik og skærm længere ved en enkelt opladning. Den måde, du bruger din telefon på, påvirker også batteriets levetid.

single speed mountainbike

At spille spil, tage fotos og bruge sociale medier tømmer dit batteri hvert minut. 15. Luk baggrundsapps for at forbedre din telefons ydeevne.

Ved første øjekast lyder det meget logisk - jo flere apps din telefon kører, jo mere batteri brænder den. Men i virkeligheden kan både Android og iOS multitaske, og baggrundsapps kører ikke, de er bare klar til en hurtig genstart og bruger ikke meget strøm, lukning af baggrundsapplikationer spilder mere batteri, fordi din telefon har mere ressourcer til at åbne en app end genstart. 16.

Brug af inkognitotilstand beskytter dit privatliv. Privatlivsproblemer øges i disse dage. Det får flere og flere til at bruge privat eller inkognitotilstand, mens de surfer på Internettet for at beskytte deres personlige oplysninger.

Det menes at være en sikker måde at beskytte dine data på. Den private tilstand forhindrer din browser i at gemme dine cookies, adgangskoder og andre oplysninger. Men det er ikke en krypteret forbindelse, og andre mennesker, såsom internetudbydere, kan se din browserhistorik.

Derudover beskytter inkognitotilstand ikke din enhed mod malware. Til dette har du brug for et antivirusprogram. Endelig, hvis du kan lide min smartphone sushi-idé, fortæl mig alt om dine opskrifter i kommentarerne! Hej, hvis du har lært noget nyt i dag, kan du lide artiklen og dele den med en ven! Og her er nogle andre artikler, som jeg tror du vil nyde.

ab træning for begyndere

Klik bare på venstre eller højre og bliv på den lyse side af livet!

Hvilken er den bedste cykelcomputer?

De bedste GPS-cykelcomputere, i rækkefølge
  1. Wahoo ELEMNT Bolt. Bedste GPS-cykelcomputer.
  2. Garmin Edge 520 Plus. Bedste Garmin cykelcomputer til de fleste kørere.
  3. Lezyne Super GPS. Bedste billige cykelcomputer - fantastisk til mere afslappede brugere.
  4. Garmin Edge 1030. Bedste Premium cykelcomputer.
  5. Cateye Master Smart +
  6. Lezyne Mega XL GPS.
  7. Polar Unisex V650.
14. april 2021

Hej gutter! I denne artikel ser vi på de fem bedste cykelcomputere, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Vi har overvejet deres kvalitet, funktioner og værdier ønsker at indsnævre det bedste valg.

For mere information og opdateret prisfastsættelse af de nævnte produkter, se linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste cykelcomputere. Det femte produkt på vores liste er Planet Bike Protégé 9.0 trådløs cykelcomputer.

Protégé 9.0 trådløs cykelcomputer er perfekt til begyndere. Du behøver ikke bruge meget tid på at finde ud af, hvordan det fungerer, og hvad det kan gøre for dig.

Det er simpelt og ukompliceret. Du kan maksimere alle dens funktioner og fokusere på de relevante ting, der hjælper dig med at lære alt hvad du behøver at vide om cykling. Denne trådløse cykelcomputer har funktioner, der gør det muligt for kørere at måle deres køretid og deres nuværende, gennemsnitlige og maksimale hastighed d.

Det har også et ur, termometer og dobbelt kilometertæller til tohjulede størrelser. Så du kan nemt måle din rute. Du behøver heller ikke at estimere tid og temperatur, når du er ude på din cykel.

Til sit design har den en 4-linjers makro-monitor LCD, der viser fem stykker data på samme tid og et 40 mm x 55 mm hus. Den leveres også med et universelt styr eller et stangkompatibelt beslag. Så hvis du tror, ​​at din cykel har en kort stamme, og du er bange for, at den ikke passer, er det fint! Denne cykelcomputer passer til styr, der er 25-31.8mm, du kan bruge denne kompakte cykelcomputer med alle dens funktioner og trådløse funktioner til en overkommelig pris.

Du har alt hvad du behøver at vide om at cykle uden at bekymre dig om rod i kabler og bryde din bank. og- Op til to cykler kan bruge det. Ulemperne er dog: - Det er svært; og- Det har et gammelt design.

Hvis du bare er en nybegyndercyklist, der bare har brug for det grundlæggende, er Planet Bike Protégé9.0 trådløs cykelcomputer et godt valg. På fjerde plads er Cateye Velo 7.

Cateye Velo 7 er en anden cykelcomputer, der er ideel til nye cyklister. Den leveres med et kilometertæller, speedometer og en stor skærm, der viser hastighedsdata, tilbagelagt afstand, forløbet tid, tempopil og ur. Du kan bruge den i op til tre år! Så du behøver ikke bekymre dig om, at din cykelcomputer pludselig mister ydeevne under din cykeltur.

Du kan nyde din cykel, som du vil. Cateye Velo 7 er bygget med et klassisk Bu-design og har en kabelført hastighedsføler, som du fastgør til din cykel. Dette gør det muligt for cykelcomputeren at genkende, når du er stoppet, det være sig på grund af trafik eller en omvej til det nærmeste supermarked.

Enheden stopper automatisk med at tælle din tid og hastighed. I slutningen af ​​dagen kan du være sikker på at du har dine nøjagtige køredata. Plus, denne cykelcomputer er immun over for virkningerne af dårligt vejr, hvilket betyder at den er vejrbestandig, så du kan tage en cykeltur når som helst, regn eller skinne, alt i alt Denne kompakte og holdbare cykelcomputer er noget, du kan bære med dig i lang tid.

Hvad der gør Cateye Velo 7 endnu bedre, er at du får den til en så billig pris. Dens fordele er: - Du behøver kun at trykke på en knap for at bruge den; og - Det er kompakt og let. Det har dog ingen GPS.

Cateye Velo 7 er en cykelcomputer til både begyndere og ældre, der ikke ønsker at forhindre cykling. Det tredje produkt på vores liste er Lezyne Mega XL. Når det kommer til cykelcomputere, kan ryttere have brug for mere end bare det grundlæggende; Hvis du betragter dig selv som en, vil du muligvis have en enhed, der kan gøre mere end bare Lezyne Mega XL GPS-cykelcomputer, såsom hastighedsdata, køretid og tilbagelagt afstand.

Denne cykelcomputer har dog også ANT + og Bluetooth Smart-forbindelse, fuld navigation og pulsmåler. Derudover er Lezyne Mega XL velegnet til lange cykelture, da den har et lithiumpolymerbatteri, der lagrer en batterilevetid på op til 48 timer. Du kan udfordre dig selv på lange cykelture uden at reducere din cykeltid, bare fordi du skal oplade dit batteri.

Derudover behøver du ikke bekymre dig om at gå vild og forvirret, når du tager på Newtrails. Denne cykelcomputer kan vise dig vejen med sin sving-for-sving-navigation. Du kan også tilpasse dine ruter! Fastgør den bare til sin Standard X-Lock-holder på stammen eller styret på din cykel, så er du klar til at gå.

Endelig kan du overvåge dine fremskridt, da denne enhed kan synkronisere alle dine køredata med flere træningsapps. Denne cykelcomputer måler 57,5 ​​mm x 78,3 mm x 26,6 mm.

Den har en stor 2,7 '' skærm, så du kan se alt hvad du har brug for, og Lezyne Mega XL kan tage dine cykelture til det næste niveau. Dens fordele er: * Den har en lang batterilevetid; og * Den har en stor skærm.

Det er dog ikke så kompakt som andre cykelcomputere. Hvis du er en person, der ønsker at skubbe dig selv til det yderste og teste dine grænser, er Lezyne Mega XL GPS-cykelcomputer en god tilføjelse. Det andet produkt på vores liste er Garmin Edge 1030.

Garmin Edge 1030 er en af ​​de bedste cykelcomputere på markedet med funktioner, som enhver cyklist vil dø for, hvis du bruger en smartphone i stedet for en cykelcomputer på grund af dens fantastiske skærmfunktioner. Du kan nemt se dine rejsedata og navigationskort på denne skærm, selv når det regner. Så du behøver ikke bekymre dig om at træde på bremserne bare for at kontrollere din skærm.

Du kan nyde dine cykelture så glat som muligt. Garmin cykelkort er forudinstalleret for at give dig den bedste vej- og terræninformation. Det giver også navigationsadvarsler i realtid og giver dig mulighed for at oprette dine ruter.

Så nu kan du udforske nye måder. Vær ikke bange for at fare vild. En anden funktion, der får dig til at tro, at denne cykelcomputer fungerer som en smartphone, er dens messaging-kapacitet.

Det giver dig mulighed for at komme i kontakt med dine medpassagerer, især hvis du rejser med en gruppe, så farvel med at undre dig over dine manglende venner. Nu kan du vide, hvor de er. Garmin Edge 1030 kan også give dig mulighed for at oprette forbindelse til tredjepartsapps gennem IQ, så du kan synkronisere dine køredata til en pris, men vær sikker på at denne cykelcomputer er det værd.

Dens fordele er: - Den leveres med en stor farveskærm. - Den har en 20 timers batterilevetid og - Det har avancerede funktioner. Det er dog dyrere sammenlignet med andre cykelcomputere.

Garmin Edge 1030 er cykelcomputeren til alle, der ønsker at tage deres cykel med på nye eventyr. Før vi giver væk nummer et, skal du læse beskrivelsen nedenfor for de seneste tilbud på hver af disse varer, og sørg for at abonnere, hvis du vil holde dig ajour med de bedste produkter derude. Vores største cykelcomputer er trods alt Garmin Edge 830.

Garmin Edge 830 leveres med en lastbil med funktioner, som enhver cykelentusiast gerne vil prøve. Øverst på listen er Garmin Cycle Map-navigeringsteknologi. Det er din gateway til forskellige cykelruter.

Du kan tage din cykel til nye steder uden at skulle bekymre dig om at gå vild med at prøve deres cykelstier. Selvfølgelig kan du også bruge denne cykelcomputer til at oprette dine egne ruter for at imødegå en anden udfordring. Andre spændende funktioner, som du måske kun ser med Garmin Edge 830, er dens funktioner til overvågning af ydeevne, der giver dig mulighed for blandt andet at overvåge din højdeakklimatisering, diæt og hydrering.

Alt du skal gøre er at parre enheden med de rigtige sensorer. Det samme gælder brugen af ​​dets sikkerhedsfunktioner. Den er kompatibel med forskellige bagkameraer radar og lys, så du ikke behøver at bekymre dig om synlighed om natten.

Denne enhed har også en cykelalarmfunktion! Det har også funktioner til at overvåge dine spring, hænge tid og grus. Derudover kan denne cykelcomputer øge sværheden ved din tur. Garmin Edge 1030 leveres også med ANT + og Bluetooth, som du kan bruge til at overføre data.

Du kan også bruge nogle gratis apps, widgets og datafelter med denne enhed. Det ser ud til, at Garmin Edge 1030 kan gøre alt, hvad enhver cyklist vil have en cykelcomputer til at gøre. Når du monterer det på din tur, bliver cykling en helt ny oplevelse.

Dens fordele er: - Den leveres med mange funktioner. - Det giver detaljerede navigationsinstruktioner. - Den har lang batterilevetid.

Howe Der er tilfælde, hvor nogle softwareversioner muligvis ikke fungerer korrekt. Med mange funktioner er Garmin Edge 830 enhver cykelentusiastes drøm. Og det er alt for vores top fem cykluscomputere på markedet, links til mere detaljeret information om hvert af produkterne.

Og husk at efterlade en kommentar for at fortælle os, hvad du synes. Det er det for nu. Tak fordi du kiggede med! Når vi får dig Har du hjulpet på nogen måde, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'.

Vi ses i de næste artikler!

Hvorfor er cykelcomputere så dyre?

CykelGPS er mindre, har skærme af lavere kvalitet (det meste af tiden) og indeholder mindre råmateriale end en bil-GPS endnucyklingGPS er 40 til 50 procent meredyrt. * Markedet for bilnavigationsenheder er meget, meget større (stordriftsfordele).7. december 2016

Hvor længe holder cykelcomputere?

Mestcykelcomputereviljesidstop til 18 timer, omend når det bruges konservativt. Sensorkompatibilitet: Dette kan være en ekstern effektmåler, pulsmåler eller kadenceføler, uanset hvad du skal kontrollerecomputerensmulighed for at oprette forbindelse til sensorer og enheder.

Hvilken cykelcomputer bruger professionelle?

Wahoo Elemnt Boltcykelcomputer

Dettilpeloton er afhængig af nøje at overvåge deres individuelle præstationer, mens han kører Tour de France, og det er hercykelcomputerekom ind.
9. september 2020

kulhydrater

Hvor lægger du din telefon, når du cykler?

Hvisdu eriført encyklingtrøje,ditjersey lomme er den enkleste mulighed. Hvisdin telefoner lille nok, og en lomme med lynlås er tilgængelig, det er et ret ideelt sted at opbevare det.10. august 2020

Er en cykel GPS det værd?

Det gør også alle de fancy syncy strava-ting. Jeg fandt ud af, at med min Garmin monteret på mine barer og altid kunne se min hastighed, skubbede jeg mig bestemt lidt hårdere på hver tur. Af den grund alene vil jeg sige, at de erdet værd.13. januar 2017

Er billige cykler værd?

Ja. Billigerecyklerkan normalt ikke vare så længe. Imidlertid har jeg set mange mennesker, der har haft de samme $ 99cykeli deres garage i 10, 20 år. Dette er til dels et resultat af godt tidsbestemt vedligeholdelse, og de har ikke kørt det så meget.13. februar 2019

Er GPS-cykelcomputere det værd?

Medmindre du er villig til at lægge dit ur på dine styr, så er det detværdidet. Jeg finder det utrygt at se på mit ur, menscyklingisær når man går ned ad bakkerne. Jeg prøvede i lang tid med mit Garmin-ur og gav derefter op og fik encykelcomputer. Det har også været nyttigt, da jeg gik vild, da det har kort på det.

Hvilken computer kan jeg bruge på min cykel?

Den anden mulighed er en såkaldt “smart” cykelcomputer. Disse computere forbinder ikke kun med cykelsensorer ved hjælp af Bluetooth, men kan også oprette forbindelse til din smartphone for at bruge din telefons GPS-funktion. Dette betyder, at du kan bruge dem som GPS-computere og spore din tur for at uploade den til Strava, når du kommer hjem.

Hvilken er den mindste cykelcomputer i verden?

Gå ind i verdens mindste cykelcomputer: Garmin Edge 25. Lad ikke størrelsen narre dig; det pakker et slag. Edge 25 er ANT + kompatibel til hastigheds- og kadence-sensorer samt pulsmåler. Du kan også parre med GPS + GLONASS, den første cykelmonitor i denne størrelse, der inkluderer GLONASS.

Hvad er gennemsnitsprisen på en cykelcomputer?

Mit svar er, det afhænger af dine behov. Der er de grundlæggende, der koster mindre end $ 100, mellemniveau og premium, der går så højt som $ 300 +. Når det kommer til cykelcomputere, domineres markedet i dag af Wahoo og Garmin. Det er ingen overraskelse, at de fleste cyklister i vores lokale flok bruger modeller fra begge mærker.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.