Vigtigste > Cykling > Statistik over cykelulykker - hvordan løser vi det?

Statistik over cykelulykker - hvordan løser vi det?

Hvor almindelige er cykelulykker?

Overblik overCykelulykkeri USA

I 2015 blev der rapporteret 45.000cykelulykkeri USA, ned fra 50.000 rapporteredeulykkeri det foregående år. Dog antallet af fataleulykkersteget med mere end 12 procent i løbet af samme tid.
1. december 2019

(elektronisk musik) - Nå, her er vi i Chamberythe morgenen efter Roubaix-fasen af ​​Tour de France 2018, og vi var heldige nok til at tilbringe en halv time med Dr. Kevin Sprouse, holdlægen hos Team EF Drapac. Mange tak for din tid.

Kan du fortælle mig, hvad er de fem mest almindelige skader, du ser hos chauffører? - Jeg tror, ​​nummer et er gadeudslæt, og desværre så vi det i går, og det er noget, vi arbejder på kontinuerligt nu. Det er svært at rangordne dem med hensyn til frekvens, da det har nogle finesser, men jeg tror, ​​jeg vil gå over de fem, som jeg ser mest. Så gadeudslæt, kravebenbrud, håndledsskader, desværre hjernerystelse og derefter knæproblemer.

Disse er normalt kronisk overforbrug - og så lad os starte med gadeudslæt, hvis det er okay. Da jeg var chauffør, spøgte vi altid med, at det var trivielt og overfladisk, jeg mener, det er bogstaveligt talt overfladisk, men det kan være et virkelig alvorligt problem, især når det er et stort område, og hvis det forårsager betydeligt ubehag, kan det ændre kørestilen. Og kan du bare groft fortælle mig, hvordan du håndterer en bred vifte af vejudslæt? - Visst, ved behandling af gadeudslæt er dette en slags barn, der er den pose med tricks, jeg bærer med mig, vi bruger porøst kirurgisk tape til at holde det på plads.Omnifix er hvad jeg har med mig, men vi griber lidt, hvad der er tilgængeligt på apotekerne, når vi løber tør. Men det er et bånd, jeg bruger, Telfa-bandager er bare en non-stick gaze, noget du nemt kan få på dit lokale apotek. Du har sandsynligvis set det før, en slags skinnende pels, så den ikke klæber til såret, hvor vi kun anvender en tredobbelt antibiotisk salve.

I USA kalder vi dette Neosporin, dette er en generisk version, men du anvender det bare der, og det går direkte til såret. Brug det, du sandsynligvis har set på driverne, dette brændenet. Så dette er noget, som min syvårige elsker at cykle, og han er der, når han falder af og insisterer på, at jeg sætter ham på knæ og albuer. Men du har sikkert set dette med ryttere i pelotonet, der bare satte bandager på.

Vi bruger det meget på knæ og albuer, de områder, der bevæger sig konstant i løbet af fire til seks timers ben, ellers begynder disse ting at skifte og vandre, når det bliver svedigt, og du ender med at bandage tage sluk og bare blive irriteret læg dig og hold fast i alt dette. Og alt dette er ting, du kan få fra apoteket. Du har ikke brug for en særlig medicinsk licens eller noget, det er ret let - Så kraveben, vi joker som cyklister om, at du ikke er en rigtig cyklist, før du bryder kravebenet, hvilket ikke er sandt.Men det er en meget - (ler) - Jeg har stadig min - Det er en meget almindelig cykelskade, ikke? det? - Det er det. - Kan du først og fremmest fortælle os lidt om hvorfor? Har det noget at gøre med kraftoverførsel, når nogen - Absolut cykler det falder ned.

Og når dine hænder er på stængerne, og du rejser med relativt høj hastighed, ser du dem ofte nogle gange lige over dem. Polakkerne går, men det meste af tiden er der en manøvre, som du bør undgå at falde, og hjulet drejer, og så gå ned sidelæns, og den medfødte tendens, refleksen, er at nå ud, og den kraft overføres opad, og ofte på kravebenet, som er en type S-formet knogle, har det svage punkt i kæden og det revner - ja, og du vil vise mig denne utrolige ultralydsmaskine. Fortæl mig om det, så --- ja, det er dejligt, på turen er vi meget heldige at have en røntgenmaskine i slutningen af ​​hvert trin. Det gør de ikke i mange løb.

Giro gør det, men jeg tror, ​​det er bare de to løb, så ofte når vi er 'Vi er bekymrede for et brud, så leder vi virkelig efter et skadestue, et hospital. Det er logistisk krævende. Chaufførens opsving og alt, hvad han har, kan tage lang tid. Vi har nu den ekstra fordel at have disse enheder, ultralydsmaskine, der meget let kan undersøge overfladiske knogler som kravebenet, kan se på håndled, hånd og kaste foden Hvad vil vi se? Håndled. - Scaphoid? - Scaphoid bone, lad os se på den distale radius her og ned i scaphoid bone.Og sådan er det, denne gel muliggør, at lydbølgerne, der kommer ud af transduceren, kan overføres til huden. ned gennem knoglen eller ned til knoglen og giv os et billede af cortex der. Og du kan se, at det er smukt og kontinuerligt, og jeg kan slags bevæge mig frem og tilbage.

Og vi går ned, hvis du havde et brud, så kunne vi se, at lige der hvor linjen virkelig er kontinuerlig, ville der være en hoppe, ganske mærkbar - okay Kevin, kan du kontakte os via håndled og fortælle håndskader ? - Sikker på, så vi har talt om kraveben, og hvad er grunden til, at chauffører ender snoet og går ned med en udstrakt hånd, og kravebenet har en tendens til at tage byrden af ​​det, men hvordan har du det? Forestil dig, at håndleddet og hånd, jeg mener, de rammer gulvet. Du risikerer selvfølgelig hudskade, men håndledets knogler og de små knogler i bunden af ​​hånden, slags hvor hånden møder håndleddet, er også ofte ofre for disse falder. Radius er knoglen her på siden af ​​tommelfingeren, den side af hånden, der har tommelfingeren, og så er ulna herovre.

Scaphoidbenet er en lille knogle, der sidder nøjagtigt i denne divot - ja - og den er også ofte skadet. Så når en rytter går ned, ser vi ofte på disse knogler, på brusk og på sener --- ja. - Det omgiver der og derefter knoglerne der i håndens bund. - Ja. - Men nogle af dem er vanskelige at helbrede, og så nogen ville ikke køre med dem.

Du ville være ude af drift. Men den lille scaphoid-knogle, på grund af den måde blodet kommer ind på, kommer det faktisk, blodtilførslen går ned, det passerer gennem knoglen og kommer derefter bagud mod det, så hvis du bryder knoglen, kan du, kan du faktisk skære blodforsyningen, hvilket naturligvis gør det vanskeligt, hvis ikke umuligt, at helbrede. Selv disse små brud er undertiden kirurgiske, så du vil se dem tidligt - så fortæl mig om knæ.

Det er en af ​​de få ting, jeg ikke havde forkert med mig på en cykel, så (griner) - Perfekt! Intet knæ, selvfølgelig er der traumatiske skader på knæet, så du falder af cyklen, støder på knæet, det er et problem, der kommer op, men ærligt, ikke? Jeg ser mere af, at knæet er offer for kroniske overforbrugsskader eller et problem med positionering.

Normalt er det begge dele. Behandling afhænger af årsagen. Og det betyder ofte at tage et skridt tilbage og se på deres bevægelser, se på deres kraftmønstre, se på deres pasform.

knæbehandling udstyr

Har de ændret deres klamper? Har de ændret sadelhøjde? Ofte har de måske ikke gjort disse ting med vilje, så de var ude, og de kommer tilbage på deres cykel derhjemme, og sadelpinden glider lidt, og vi får dem til at måle det, og det er ligesom, ah, det er to inches ned eller en tomme eller hvad som helst, der lægger pres på knæet, og hvorfor det gør ondt - Kevin, Hjernerystelse, jeg husker det alt for godt. Det er meget ubehageligt. Tal med os om en diagnose og derefter, hvad du laver med en rytter med hjernerystelse - Så hjernerystelse er noget, der helt sikkert påvirker cyklister, og vi ser det e i løbet af året, og noget vi virkelig har lært som et medicinsk samfund i løbet af de sidste fem til ti år, som vi sandsynligvis tager mere alvorligt, skal mænd.

I min uddannelse var hjernerystelsesdiagnose og behandling en meget stor del af pædagogiske gåder og noget, vi fokuserede meget på. Og jeg tror, ​​du ser i cykling, at dette afspejles, at vi implementerer disse protokoller, vi begynder at indse det, og det at være meget mere opmærksom på det kan være svært, fordi diagnosticering af hjernerystelse er subjektiv, hvilket betyder, at der ikke er nogen test det fortæller os, at nogen har hjernerystelse. Du kan ikke scanne dem, du kan ikke lave blodprøver, og så er det meget vigtigt at kontrollere deres balance, det ser på deres hukommelse og hukommelse, og det ser på de symptomer, de fortæller os.

Så på en måde er vi prisgunstige i det, de fortæller os. - Det er svært for mig at forestille mig, hvordan det som læge kan være, det skal være så svært at afslutte en slags f-diagnose eller i det mindste forsøge at stille den første diagnose under tidspres, for selvom det måske er mere sikkert for vores seere Da din overbærenhed måske lyder, hvad hvis du trækker nogen ud på dag tre af en Grand Tour, og de gør det? Ingen hjernerystelse? Bare fordi du måske har ramt dit hoved, kan du ikke gøre det, det er ikke retfærdigt over for holdet eller chaufføren. - Nej. - Så du er nødt til at bruge tvivlen til at fortsætte, til at begynde med, gætte I. - Jeg ville spille det sikkert. - Ja. - Hvis jeg er bekymret --- Ja. - Hvis noget er galt, gjort. - Ja. - Og hvis jeg ender med at trække nogen uden hjernerystelse, selvom jeg ikke skulle have det, foretrækker jeg at tage den beslutning.

Nu vil det spise af mig. (griner) - Ja - Hvis vi kommer tilbage til hotellet, og alt er i orden, sparker jeg mig selv, men jeg vil hellere det end at sætte dem ind igen og sparke mig af andre grunde. - Ja - Den anden vanskelige ting ved hjernerystelse er symptomer, der normalt vises over tid. - Ja. - Efter min erfaring er det ganske usædvanligt, at en rytter går ned, rammer hovedet og står der på en cykel og får hjernerystelsessymptomer med det samme. - Ja.

Kevin, mange tak, det var fascinerende tilskuerne, så de mest almindelige skader, som professionelle kørere ser, sandsynligvis vil være vejudslæt, brudt kraveben, håndledsskader, hjernerystelse og knæsmerter, og jeg tror nok, det er det samme for de fleste fritidscyklister . Jeg håber, du fandt det interessant. Kevin, tak igen og held og lykke for resten af ​​turen. - Tak. - Hvis du kan lide denne artikel, så giv os tommelfingre op, klik på Tilmeld og klik her for mere tourindhold.

Hvor mange mennesker dør på cykler hver dag?

De 840 amerikanske cyklisterdræbti sammenstød med motorkøretøjer i 2016 repræsenterer mere end todødsfald hverenkeltdag. Disse dødsfald udgjorde 2,2 procent af de samlede dødsfald. Desværre er dette tal steget fra 2015, hvor 829menneskervardræbt.17. jan 2021 g.

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Det har jeg, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi gået sammen med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

crossfit ab træning

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum er også hvor de store blodkar og din pudendal nerve er placeret, hvilket giver en fornemmelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der producerer sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du allerede har set, de foreslog Anthony at nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde du skal sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter kom jeg ud og indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så i slutningen af ​​dagen tror jeg, at der ikke skete noget på lang sigt, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarig skade, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Derefter ville det næste emne være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektilproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du er en cyklist nu og i den bestemte alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktionsdysfunktion. Gå og få det tjekket ud.

For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektionsproblembehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem.

Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes forkert for prostatakræft.

En af de ting, vi bruger til at give en indikation af en risiko for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blodprøve en prostataspecifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde, at blodprøven er kunstigt forhøjet, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for, at det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god Du får montør, det forbedrer din kardiovaskulære sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke upassende test af prostatakræft, og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen.

Så kan I to beslutte, om de vil fortsætte eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, stikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for dem, så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er en stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og har derfor brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for nu. Jeg har sandsynligvis videregivet lidt for meget information, når jeg fortæller dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror måske i den forstand vi skal alle forsøge at hav en samtale - Med måske vores venner i klubben, der kører det i weekenden, skal du i det mindste snakke om denne artikel. Jeg tror, ​​det ville være et positivt sted at starte. Sørg også for, at det giver mig store tommelfinger op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne.

Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Hvor ofte går den gennemsnitlige cyklist ned?

gennemsnit742cyklisterdø dødeligcykelulykkerhvert år. Ifølge Federal Highway Administration (FHWA). Fra 2007 til 2018 8.908cyklisterhardødeover hele USA. Vi tog dette nummer og delte det med 12 for at fågennemsnit.

Hvor mange cyklister døde i 2020?

Udenfor magasinet peges2020cyklistdødsfald: Dødetil dato 675, men det er med COVID-19, der reducerer trafikken sommegetsom 41 procent i flere måneder ad gangen, ifølge Bloomberg.12.22.2020

Nogle mennesker holder aldrig op med at jagte adrenalinhastigheden, der følger med at skubbe konvolutten stort - og desværre er risikoen nogle gange langt større end belønningen. Her er et kig på vovede, der tragisk mistede deres liv i vanvittige stunter. Lim Ba's menneskelige evne til at drømme om lunefuld stunts er måske kun overgået af offentlighedens ønske om at se folk udføre bizarre stunts, hvilket viser sig at være en temmelig fatal kombination har vist sig.

I oktober 2017 forsøgte den malaysiske tryllekunstner Lim Ba et stunt, hvor han var i en kæmpe wok med lidt ris og majs. Lim havde udført dette særlige stunt i mere end et årti og havde en rekord på 75 minutter i woken, der var større end livet. Men tryllekunstneren nærmede sig også 70 og blev behandlet for højt blodtryk. og havde for nylig gennemgået hjerte-bypass.

Det var overflødigt at sige, at han ikke var i den bedste fysiske form på tidspunktet for hans død. Cirka 30 minutter inde i forestillingen begyndte Lim at banke på indersiden. Da omslaget blev fjernet, fandt publikum ham bevidstløs - og da det medicinske personale ankom til stedet, var Lim død.

Den officielle dødsårsag var et hjerteanfald, skønt politiet fandt udøvende kunstner også lidt andengrads forbrændinger. Kirk Jones: Der er noget ved Niagara Falls, der inspirerer våghed, på trods af det foruroligende tre-til-et-forhold mellem vellykkede stunts og dødbringende. Af alle de våghalser, der forsøgte at køre et køretøj over vandfaldene, det være sig en tønde eller en kajak, overlevede 16 mennesker og seks døde.

Det inkluderer selvfølgelig ikke de dusin mennesker, der vælger at afslutte deres eget liv i Horseshoe Falls - heller ikke over 5.000 lig, der er kommet sig fra bunden af ​​faldet siden 1850. Superman kan bare ikke redde alle så meget som vi ønske. Myndighederne fandt Kirk Jones 'lig under vandfaldet den 2. juni 2017, men ingen synes virkelig at vide meget om hans spring. I april opdagede politiet' en oppustelig kugle ', der gik over afsatsen, og senere fandt politiet Jones' personlige websted kaldte 'Kirk Jones Niagara Falls Daredevil', som fik Jones til at sælge T-shirts, der sagde 'Tro på det umulige' Niagara Falls. ”Misty var Jones 'pet boa constrictor menes at være han i den oppustelige bold, Jones havde med sig.

Desværre siges det, at slangen også er omkommet om efteråret. GiGi WuPure-originalitet er svært at få i dagevis. Det ser ud som næsten alt, hvad der er gjort før - og naturligvis sendt online til hele verden.

Vandreren og socialmediestjernen GiGi Wu fandt faktisk en måde at skille sig ud fra andre vandrere ved at tage en bikini på. Vi havde traditionelle vandretøj på, mens hun besteg bjergene, men da hun kom til toppen, tog hun sin to-delt jakkesæt på. Den selvudråbte 'bikini-klatrer' elskede at vandre alene og mente, at alle skulle gøre det, ifølge Washington Pos t.

Naturligvis har vandring alene sine egne sikkerhedsmæssige bekymringer - især hvis en vandrere er upassende klædt. Vi faldt 20 meter ned i en kløft under en solo-vandretur på Yushan-bjerget i det centrale Taiwan, hun var klar nok til at foretage et telefonopkald efter faldet, selvom hun sagde, at hun ikke kunne bevæge sig på grund af en skade på benet. Desværre kunne redningsmænd ikke komme til hende før en dag senere - og Wu frøs tragisk ihjel, før hun kunne reddes. Jon James Ingen skal gå rundt på vingen af ​​et fly, medmindre den står fast på asfalten uden sindssyg træning.

Masser af mennesker blev såret - eller værre, dræbt - efter at have spillet rundt med et fly, der kunne være en farlig forretning. ”En rapper ved navn Jon James troede, at et vingevandringsstunt ville skabe en god musikartikel. Selvom han efter sigende har trænet nogle til den dristige handling, var han langt fra en professionel stuntudøver - og han havde ikke den nødvendige øvelse for sikkert at udføre dødsudfordrende handling.

James gik angiveligt lidt for langt på vingen, hvilket fik piloten til at miste kontrollen med flyet. Rapperen forsøgte at holde fast, mens Cessna drejede, men da han slapp, var James for tæt på jorden til at bruge sin faldskærm. Piloten genvandt kontrollen med flyet og landede sikkert, men James mistede tragisk sit liv i ulykken.

Owen Hart Alle ved, at professionel brydning er iscenesat, men det er ikke tilfældet betyder, at der mangler reel fare. I maj 1999 faldt den 33-årige pro wrestler Owen Hart 25 meter fra bjælkerne på KemperArena i Kansas City under et stunt. Hart skulle falde i arenaen før hans kamp, ​​men hans sikkerhedssele var ikke ordentligt fastgjort.

Fordi fans kender teatrene ved professionel brydning, troede mange mennesker i mængden, at de så en del af showet. Seer Leo Washington fortalte New York Daily News: 'Da de gik ind på en bane, jublede alle ham som om han var en fodboldspiller, der blev taget af banen.' Det var først en time senere, at kommentatorer bekræftede, at Hart var død det efterår.

Anastasiya Maximova Cossack Riding er en performancekunst med rødder i monteret krigsførelse.Ryttere udfører stunts i høj hastighed, herunder imponerende bedrifter som at stå i en pyramideform på bagsiden af ​​deres monteringer, udføre sværd- og spydtricks og hoppe ud af sadlen før vender tilbage hopper ind. Du ved, den specielle slags vanvid, der ikke kun virker umulig, men også slags dårlige råd.

Kosakker er utroligt dygtige ryttere - men som du helt sikkert har lært nu, kan selv stor evne ikke beskytte dig mod usædvanlige ulykker. Deltog i 2015 den 24-årige kosakrytter Anastasiya Maximova på et akrobatisk show, da hendes fod blev fanget i hendes stigbøjle. Uheldet fik Maximova til at falde, og hendes panikhest trak hende hen over arenaen, inden hun skyndte sig ind i et siddeområde, da andre kunstnere prøvede sit bedste for at indeholde det.

Maximova døde af sine skader, før hun kunne komme til hospitalet. Tragedier, der sker under stunts, er ikke mindre tragiske end enhver anden dødelig ulykke, men der er noget at sige, hvis du dør, hvad du elsker. Maximova siges at have sagt en gang om kosakkeridning: 'Det er en fræk, smuk og lys sport.

Det giver mig rystelser. ''

Hvor mange fodgængere dræber cyklister?

I den anden ende af skalaenfodgængereogcyklisterudgør meget lille risiko for andre trafikanter - dog femfodgængerevardræbti hændelser, der involverercyklisteri året. I alt tremenneskeri motoriserede køretøjer vardræbti kollisioner medfodgængereogcyklisteri 2019.05.02.2021

Hvor mange cyklister er dræbt i 2020?

Udenfor magasinet peges2020 cyklistdødsfald ved 675 til dato, men det er med COVID-19, der reducerer trafikken med sommegetsom 41 procent i flere måneder ad gangen, ifølge Bloomberg.12.22.2020

Hvor mange cyklister dræber mennesker?

I 2016 18.477cyklisterblev såret i rapporterede trafikulykker, herunder 3.499, der vardræbteller alvorligt såret. Disse tal inkluderer kuncyklister dræbteller såret i trafikulykker, der blev rapporteret til politiet.18.09.2020

Hvad tid indtræder de fleste cykelulykker?

Uanset sæson, cyklistdødsfald opstod mestofte mellem kl. og 21:00 Cyklistdødsfald forekommer mesttitibyområder (75%) sammenlignet med landdistrikter (25%)i2017. Cyklistdødsfald: Dødevar 8gangehøjere for mænd end kvinderi2017.

Hvor sker de fleste cykelulykker?

Næsten halvdelen afcyklistens dødsfald forekommerpå landveje. Omkring 80% afcykelulykker opståri dagslys - hvilket er hvornårmest cyklingfinder sted. For barncyklister, 90% af deresulykker opståri løbet af dagen.03.11.2017

Hvordan dræbes de fleste cyklister?

I enflertallet afcyklistdødsfald: Døde, detmestalvorlige kvæstelser er i hovedet og understreger vigtigheden af ​​at bære en cykelhjelm.

Hvor mange mennesker dør i cykelulykker hvert år?

Cyklistedødsfald blandt personer under 20 år er faldet 89% siden 1975, mens cyklistedødsfald blandt personer i alderen 20 år og derover er tredoblet. IIHS fandt også, at mænd hvert år siden 1975 blev dræbt i cykelulykker med meget højere priser end kvindelige cyklister i ulykker med motorkøretøjer.

Hvem er mere tilbøjelige til at dø i en motorcykelulykke?

I 2019 var motorcyklister næsten 29 gange mere tilbøjelige til at dø i passagerer end personbiler pr. Køretøjsmil. Bemærk: Statistik over dødsulykker med motorcykler er også tilgængelig fra Insurance Institute for Highway Safety.

cykling i colombia

Hvornår sker de fleste cykelulykker i Californien?

I Californien skete 78,6% af cykelulykker i dagslys. 15,1% fandt sted om natten med gadebelysning til stede. 1,7% på veje, hvor der ikke var gadelygter. Ulykker ved skumring eller daggry tegnede sig for 3,8% af ulykkerne.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

2020 uci verdensmesterskaber på vej - praktisk løsning

Hvem vandt UCI Men's Road Race 2020? Franskmanden Julian Alaphilippe

Cyclocross verdensmester - hvordan løser vi det?

Hvem vandt cyclocross mesterskabet? Mathieu van der Poel kom sig efter et andet omgangsnedbrud, inden han satte en masterklasse på cykelridning for at opnå en fjerde elite mænds cyclo-cross verdensmestertitel. Den 26-årige afsluttede en ren fejring af verdens titler til Holland fra UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet i den belgiske kystby Oostende.

Runner's verdens digitale abonnement - hvordan man løser det

Hvor meget koster et Runner's World-abonnement? Et år siden lanceringen har Runner's World + -medlemskab haft 18.000 tilmeldinger med 13.500 nuværende aktive medlemmer, hvoraf 60% har tilmeldt sig det årlige abonnement, der koster $ 50 eller $ 30 for eksisterende trykte abonnenter. 10.03.2020

Uci verdensmesterskabsvej - mulige løsninger

Hvor kan jeg se UCI Road World Championships? USA Cycling annoncerede den 4. september 2020 de atleter, der vil repræsentere USA i Elite mænds og kvinders tidsforsøg og landevejsløb ved UCI Road World Championships 2020, der finder sted i Imola, Italien den 24. - 27. september 2020. Du kan se alle væddeløb live på den olympiske kanal.

Verdens hurtigste kvinde 2016 - almindelige svar

Hvem er den hurtigste kvinde i verden 2020? Shelly-Ann Fraser-Pryce bliver den hurtigste kvindelige sprinter i live, løber bedste 100 m siden Florence Griffith Joyner. Kun en kvinde i historien har kørt en hurtigere kvindes 100 meter end Shelly-Ann Fraser-Pryce gjorde lørdag: Florence Griffith Joyner. 2021.

Runner's verdenshalvmaratonplan - varige løsninger

Er 2 timer og 30 minutter en god halvmaraton-tid? Sæt dine mål At afslutte et halvmaraton på mindre end to timer er et fælles mål for erfarne halvmaratonløbere. Højst konkurrencedygtige løbere sigter mod hårdere mål, som en halvmaraton på 1 time og 30 minutter (6:51 minutter pr. Kilometer tempo eller hurtigere).