Vigtigste > Cykling > Bike fitness tracker - holdbare løsninger

Bike fitness tracker - holdbare løsninger

Hvad er den bedste fitness tracker til cykling?

Her er debedste fitness trackere til cyklister
  • Fitbit Charge 4:Bedste fitness tracker til cykling.
  • Apple Watch Series 6:Bedstsmartwatch tilcykling.
  • Withings Steel HR Sport anmeldelse:Bedsthybridfitness tracker.
  • Garmin Forerunner 55:bedstværdi smart ur.
  • TicWatch Pro 3.
  • Huawei Watch GT 2.(mumler) - Det er tid til Ask GMBN, det er hvad Blake lige sagde. - Åh ja, det sagde jeg. - Blake og Neil i skuret besvarer dine spørgsmål. - Ja. - Lad os starte med nogen, der hjælper os.

Så Adrian Scwizgebel besvarer et spørgsmål fra sidste uge. En fyr spurgte os, om vi skulle bore en ramme til en sædepost, vi har tidligere talt lidt om det - lyder grimt - men Adrian siger: Tjek Maguras trådløse mulighed. De koster en nyre, men er okay. (griner) - Det kan jeg godt lide.

Vil koste en nyre. Jeg tror, ​​de koster en nyre - ja, jeg prøvede --- der er en masse teknologi bag den - fungerer på samme måde, du har en udløsergreb, og så kan du bevæge dig op og ned - hvad? - Ja. - Det er godt for en freerider, der faktisk ønsker en dropper-post, men ingen kabler, så hvis han vil lave visse tricks med barspins eller --- Men der kan ikke være mange, der ønsker at skrive et post. - Jeg ville have en. - Ville du? - Ja? - Ja.Jeg ville elske at prøve. - Som på min enduro-cykel kunne jeg lave bar spins. - Ah, okay.

Venlig. God idé. - Jeg kan godt lide det. - Lad os alligevel komme til spørgsmålene. - Nå, det er som at bruge din mobiltelefon, mens du kører bil.

Du ønsker ikke at bruge det under ridning - Ja, det er rigtigt. Har du et Apple Watch, der kan bruge GPS? - Ja, og jeg bruger det stort set hele tiden, når jeg er på min mountainbike. - At tale? Chat med folk? - Jeg taler med, ja, taler til Mr.Ashton på mit ur, det er lidt underligt, ja - Nå, jeg har begge dele. Dette er et Garmin-ur, og jeg har faktisk også en Wahoo-computer og en Garmin-computer. Og jeg har en tendens til at bruge computere meget mere på racercykler, fordi jeg er bekymret for at knuse dem, falde af cyklen og få dem til at ramme jorden på min stand.

Jeg vinkler sjældent mit håndled på gulvet. - Præcis, ja. - Selvom jeg virkelig kan lide at bære en handske, rasler det lidt. - Ja, det gør mig lidt ondt.

Jeg sætter den lidt under min racertrøje. Men det er det samme - funktionelt set er de praktisk talt nøjagtigt det samme - ja - bare med computere er de lettere at læse, hvis du vil, så for langrendskørsel, vejkørsel, sandsynligvis lidt bedre. Men du har en stor ting på din stand. - Ja.Gå i gang nu. Gå videre hurtigst muligt. Lav så mange løb som du kan.

Du var der - Ja, jeg startede ret ung, så 15, og kom lige ud i racerløb, så det gjorde jeg. Men ja, jeg synes bestemt, Young-ish er et godt sted at starte. Bare gør det. - Ja.

Fortsæt, fortsæt med at øve, fortsæt ned ad bakke. Deltag i et par løb på stedet. Deltag i en lokal klub, hvis du har en. - Dette er en gammel artikel, men vi gjorde en, hvor vi bad pro-showet om at være pro-cykelryttere. - Jeg kører ved 14, hvilket er ret sent, men jeg blev straks pro, da jeg var 15.

Jeg havde chancen for at lave en Cap Dye World Cupback gennem årene i bjergene over Monte Carlo, hvor jeg lige åbnede løbet, og der havde en god tid og chancen for at møde oversøiske sponsorer, så en af ​​Back i US-holdet ved navn Sun, det var en af ​​de største i marken, så hvordan jeg kom ind i sporten og fik min første professionelle kontrakt underskrevet. - Jeg kan godt lide det. - Du lavede en artikel, hvordan du blev professionel - - Ja, hvordan man blev professionel.

Ja. Det er smukt det er sværere end du tror. - Det er en ret vanskelig ting.

Lad os gøre begge dele. Hvor mange cykler ejer du, Blake? - Personligt? - Ja personligt. - En.

Det tilhører mig personligt - Betalt dine penge? - Jeg betalte mine penge. Faktisk betalte jeg ikke for det, jeg var sponsor. (griner) Og det er faktisk en snavscykel.

Det er intet, det vil ikke være godt for langrend eller noget. - Jeg tror, ​​at Avriel sandsynligvis spørger, hvor mange cykler vi har som en del af vores gode job hos GMBN, vi får cykler fra vores partnermærker at køre med. Så jeg har fire eller fem, jeg er ikke sikker på, cykler.

De tilhører ikke mig, jeg ejer dem ikke, vi låner dem til at lave artikler, og så sendes de tilbage Så vidt jeg har cykler, har jeg fået nok --- jeg har mange --- jeg har bare ikke ikke ejer dem. - Vi ejer kun omkring ti eller deromkring. Det er stort set - ja, det er meget, du har masser af cykler - ja, jeg har masser af cykler - ja, det ser ud til at du kører på din nye proof bikepacking cykel --- Jeg kan godt lide det og phat cyklen. - Ja . - Ja.

lunges vs squats for cellulite

Og min gambler - - Jeg har glemt din phatty. - Ja, det er virkelig skjult, så sne sæsonen starter. Min kone har to cykler, hun har flere cykler end mig.

Og hun har en rigtig god mountainbike. (Ler) Hun kører ikke engang på det. - Højre, det næste spørgsmål kommer fra Andor Yoko, hvis knirk får mine pedaler til at knirke.

Jeg brugte en slags vaselin - Det er forkert. - Er der andre, der er fede jeg skal bruge i stedet? - Ja. Nå --- Vaseline er virkelig tynd, ikke? - Ja, og det kan slides ganske godt.

Jeg ved, det er ret godt til at distribuere vand, så vand ikke kan komme ind, men --- jeg brugte det, det plejede at være super superlys på min Grip-Shiftcus. Men hvad angår pedalerne, vil du have noget tykkere. - Ja, jeg har brugt industriel, du kender de fedtpistoler --- Ja, de kommer med skibsfedt.

Det er ret ekstremt - Ja, det er præcis det, jeg bruger, fordi jeg ikke ville have nogen skrigende pedaler - Men jeg kender en mand, der er meget vidende om fedt. Han hedder Andrew Dawes og tilbringer al sin tid i værkstedet. Lad os få ham til at fortælle os om det. - Dette er det absolutte minimum, som du virkelig skal passe hjemme.

Så du har brug for en slags vandforskyder, som du bruger nu, efter at du har renset din cykel 'vi har brug for en slags kædesmøremiddel, der er flere derude på markedet, som vi vil forklare dig senere. En generisk type sprøjtesmøremiddel, da du kan bruge dette på forskellige dele af din cykel, som du kan. 'tget med et kædesmøremiddel.

Og en slags fedt. - Gud, han ved meget om smøring. - Det gør han, ikke? - Wow- Jeg ved ikke, hvad han gjorde.

Han ved alt - Han ved alt - 'Jeg tænkte på at få et Nukeproof 275 Scout Race', hvad er dit? Er det spejder? - Jeg har Scout Comp. - Okay. - Omtrent samme størrelse som Neil og jeg (griner) Jeg ville skære det ned, jeg ville skære det 760. - Ja, det er let at skære det ned.

Få dig en hacksav, eller hvis far eller mor har en hacksav. Du er kun 13 år gammel, og du har muligvis ikke din egen hacksav. - nej Og en lineal. - Ja, prøv at være så lige som muligt og gå selvfølgelig ikke for stramt, du kan ikke lime det tilbage --- du kan ikke sætte det på igen.

Nej. - Måske endda prøve 780. Nej 760 er god. Gør det i trin.

Stop det. Føl det. For bredt, klip det lidt mere. - Du ved det, men 10 ml fra hver side gør 20 ml. - Ja, glem det ikke, fordi jeg gjorde det i en ung alder, og jeg havde styret så smalt. (griner) - Spørgsmål om forsøgscykler, vi har ikke min her i dag.

Vi talte om det --- Skal vi passere denne? - Nej, vi vil prøve, vi prøver at måske en pedal, krumtap løber tør, det er det, det er for mig, så du ikke får nogen pedalslag. Men en længere krank ville ikke hjælpe med at få mere drejningsmoment til de store spring. Lange spring.

Hvad er normen? - Normen, hvad er syv fem - Nå, en normal, normal cykel ville være en syv fem. Du kan blive kortere, jeg kørte en seks fem --- På alpincykler har min alpincykel en seks fem - Fordi du hænger sammen og åbenbart vil ride hårdt. E-cykler, jeg prøvede den ene dag, havde en fem-fem krumtap - jeg har ikke set det, jeg har aldrig hørt om det --- føles som om du er på en børnecykel - Det kan være godt for dig ja jeg kan se det - Men ved du hvad GCN lavede en artikel om krumtaplængden med hensyn til den virkelige effekt af den kraft, du bruger.

De sagde, det betyder ikke noget. Bundlinjen var, det gjorde ikke noget. Men jeg ved ikke om drejningsmoment --- drejningsmoment, ja.

Måske er der en artikel til mountainbikes om det. - Nå, vi skulle spørge prøveeksperten, men han er ikke her i dag. - Han er ikke her i dag. - Undskyld, vi kunne ikke svare på det i en nøddeskal. - Okay, det betyder, at jeg havde et problem, jeg kom lige tilbage fra Audi Nines og kørte et spolestød --- På din spiller? - På min gambler.

cykelhåndsignaler

Det er en Fox X2-rulle, det var en 550 nib, alt var - - Det er en temmelig tung nib - ja, men det er ikke tung nok - ja - Så det er virkelig godt i skoven og på det grove materiale, feedbacken på rulle er sindssyg - ja. - Jeg elskede det. - Små ujævnheder - - Ja. - Og jeg troede, at jeg ikke kunne få det stift nok, og du kunne køre en stivere spole, mange af de store fyre derude som FZ-serien kører spoler.

Og de løber som 600, 650, 800 fjedre. - Sagen ved et luftchok er, at du også kan justere, hvor hårdt det starter op. - Du kan, ja. - Med volumen, plads og alt det der. - Ja.

Jeg foretrækker luft til fri rejse, fordi jeg har udnyttet det maksimale, jeg har en X-Pro, nej, jeg har et X2 Fox-skruestød, jeg har maksimeret det. Og jeg har 2019, og du kan køre det ved 300 psi, og det føles som træ. Det er langt bedre --- ja. - Til freeriding.

Og større spring. For freeride - næste spørgsmål - ja, ja. Hvis klippet passer - kan du, ja.

Mange mennesker plejede at gøre dette. Personligt er det ikke underligt, det er fint, helt fint, men du har en temmelig stiv sål med en temmelig stor pedal. Jeg tror, ​​de større pedaler er bedre med en blødere sål, så du får lidt fornemmelse der, men det vil helt sikkert fungere.

Jeg er ikke sikker på, om det er optimalt. - Ville det fungere, fordi du kender nogle af disse sko, Mavic-skoene? , de har store fodboldstøtter. - ja. - du bliver muligvis nødt til at fjerne dem. - jeg tror de vil fungere.

Er det rigtige svar. Jeg tror, ​​at hvis du har store fødder, kan du bruge større pedaler. - Ja.

Donny kører en stor pedal - Så ja, du kan få Crankbrother-stempelet lille eller stort, jeg har tendens til at løbe lille, og jeg har en britisk størrelse 8, der er en amerikansk ni - Ligesom mig, ja. - Så hvad, løber du også en lille? - Jeg kører også en lille, ja. Jeg synes det er perfekt, Donny er en størrelse 14 eller deromkring --- så han løber høj, de høje, og jeg kommer godt overens med de mindre.

Jeg er lidt på spidsen, når du ser på Crankbrothers-webstedet. Hvilken pedal skal jeg bruge? Og du kan også få dem i frimærket, de lavere, der koster £ 70, og jeg er ikke sikker på dollars og euro, men de er billigere end nogle af dem, vi bærer. - Ja. - Jo højere op --- Ja. - Kan du få de større? Ja, de store. - Ja.

Du kan bruge enhver pedal med en lille fod, ikke? - Ja. - Som om vi kunne tage en bred eller en større - - Ja - Føles bare lidt underligt, men du har mere platform og greb, og den store fyr skal --- Jeg kan godt lide at have lidt over pedalerne rul. - ja, du får mere greb, og du kan pucker, det føles som om du kan bøje din fod --- men så når du har en massiv fod, og du har en lille pedal. - du ruller rundt. (griner) - Mister dig selv i din sko - som abefødder - ja. (griner) Højre, hurtige skudrunde. - Åh. - Fordi vi har været sammen i evigheder --- Ja, ja. - Ja, du kan, du kan.

Hvis det passer. - Ja, sådan er det, så længe det har samme styrerør, ja. - Nej. - Ja, du har ikke godkendelse for nogle af dem. (griner) - Hvis du er 'Er du god til teknik, kan du det, men hvorfor? - Ja, sandsynligvis ikke. - Hvis alle skulle køre en hardtail, ville den hurtigste måske vinde verdensmesterskabet. - Men når de alle kører ned ad bakke? , Nej nej.

cykeljakke anmeldelser

Nej for helvede. (griner) - Hvad skal langrendsmaraton og olympiske langrendere gøre i lavsæsonen? - Søvn. (griner) Fordi de havde et forbandet godt år - jeg ville gerne sige cyclocross, det er svært - Åh ja. - Og mange gør det i lavsæsonen. - Jeg tror, ​​de kommer til at øve. - Sov også, ja. - Ja, de stopper ikke disse mennesker. - Nej. - Du stopper ikke. - Okay, hurtig ild skabte støv.

Ret mig nu, hvis jeg tager fejl, så folk har sendt dine seje artikler gennem uploaderen, så vi kan gennemgå, se hvad du laver og prøve at give dig nogle råd om, hvad der går galt. Så denne kommer fra

Samuel i Vallåsen Bike Park, Sverige. - Og han kører en Nukeproof Scout. - Ja, så --- Brugerdefineret. - Han vil --- Ser ud som et godt sted, tyndt? - Hej vil komme hurtigere og højere, så dette er første forsøg og overskyd det lidt, ikke? Så den første, overskyd lidt, så jeg siger, sænk det og gå lidt højere, også baren gik lidt skævt til venstre, så det kan være lidt risikabelt, hvis du er i luften lidt sidelæns og lander med sidestænger --- ja, ja.

Du skal også løsne lidt i luften. Det ser ud til, at du er stivnet fra at komme for hurtigt til et lille spring. Sagen er med pop, og den går højere, men du vil også gå hurtigere. - Ja, det siger han, han vil gå hurtigt og næsten højere. - Okay.

Nå, så er du nødt til at bruge denne bunny hop-teknik til at trække dig op og trykke ind i den læbe, bringe stængerne højt inde i dig og slippe dine hofter op og krølle dine fødder på pedalerne. Som en stor kaninhoppe. - Ja, tag bare en rigtig flot start i stedet for at prøve at bruge hastigheden til bare at bombe over den, jeg vil måske sige lidt langsommere. - Det handler ikke kun om hastighed, når du er oppe, ønsker at få ud - gå højere.

Men det er ret godt. - Ja, det er ret godt. - Dejligt.

Bliv ved med at sende artikler, vi ser dem og prøver at hjælpe dig med alt, hvad du mener, du har brug for hjælp. Okay, hvilke artikler skal vi smide Blake? - Woo, hvad skal vi gøre? Du er nådig for os. Um. (griner) - Her går du.

Hvordan bliver du professionel. Klik her Min version af How to Become a Pro How I Become a Pro - Jeg refererer til en anden af ​​dine artikler, Your Bike Packing One. Klik her, det er grimt, hvis du ikke har set det før.

Klik på underknappen, vi byder nye abonnenter velkommen - ja, lad os det vide i kommentarerne nedenfor, hvis du har spørgsmål, du gerne vil stille i de næste par uger hos GMBN - - ja - og vi ses næste torsdag .-- Tommel op.

Sporer nogen fitness-trackere cykling?

Vores valg til det bedstefitness trackerfor cyklister er det teknologiske Apple Watch 6. Det er topklasse, når det kommer til funktioner og teknologi, og det er fremragende tilsporingalle dinecyklingstatistik og behov.5. april 2021

Hvilken Fitbit er bedst til cykling?

DetFitbitSurge er et fremragende valg til at spore dincyklingrutiner. Den har indbygget GPS, så du ikke altid er bundet til din telefon. Med den lange batterilevetid, muligheden for trådløs synkronisering af dine data og indbygget GPS-sporing, erFitbitSurge er enstoreledsager tilcyklister.6. januar 2020

Hej gutter, dette er Ray fra DCRAINMAKER.com. Og i dag har jeg '9 nye ting at vide' om Fitbit Charge 4.

Jeg har brugt dette i et stykke tid nu, så jeg har en ret god idé om, hvad der fungerer godt og hvad der ellers kan være behov for lidt Kære, så denne artikel er ikke sponsoreret på nogen måde, form, eller form.

Jeg taler bare om alt det nye her. Hvad der fungerer godt, og hvad der måske ikke er så varmt. Den første ting du ved, inden vi kommer til den officielle '9 ting', er prisfastsættelse.

Det er 149 amerikanske dollars, jeg bruger de andre valutaer lige der. Der er også Fitbit Charge 4 Special Edition, der koster $ 169. Det får dig bare de ekstra bånd eller teknisk set et ekstra bånd i tre dele.

De er et flot band. Der er ingen anden forskel mellem de to, det er bare bands og bare bands. Det er en bemærkelsesværdig afvigelse fra fortiden, da Special Edition af en Fitbit-variant normalt havde et par andre funktioner.

Samme software igen, samme hardware bare ekstra bånd.

Så lad os komme til det første nye element i Charge 4, nemlig det faktum, at det inkluderer GPS. Tidligere fungerede det sådan, hvis du ønskede GPS-spor bagefter. For eksempel skulle du have din telefon i nærheden for at uploade til Strava.

Sammenlignet med nu, hvor dette Fitbit-krav er indbygget, er GPS cirka fem timers GPS-batterilevetid, og i mine tests ser det ud til at være rigtigt, vil jeg sige mellem fire og fem timer, men ret tæt nok på, at den normale batterilevetid er anderledes der er syv dage, når GPS'en ikke er tændt, og det også virker rigtigt, det er lidt svært for mig at fortælle, fordi jeg har opladet et par gange, du har haft en masse rigtig lang GPS-aktivitet, så det fungerer, når du ønsker at starte en GPS-aktivitet, du fortsætter, du skal bare stryge lige der, du vælger træning, du vælger den sportsgren, du vil have. Hvis du vil gå og slukke for GPS, vil du stryge opad på dette tidspunkt, og derefter ville du slukke for GPS, men hvad hvis jeg tog et løb? Eksempel uden for GPS er som standard slået til, du venter på, at GPS finder signalet, tager normalt mellem fem og ti sekunder, tryk derefter på det igen, og du er væk og kører bogstaveligt talt, mens du løber, det fortsætter og viser dit tempo Også med GPS på sho Er din afstand igen med GPS og alt det, der ser ud til at fungere mere eller mindre godt. Hastighedsstabilitet i ordene Hvor stabil er denne hastighed, hvis du løber temmelig støt, synes for det meste temmelig god, virker temmelig god her og der også vrir sig, men det er normalt de fleste mennesker? Jeg vil have fra et nøjagtighedsperspektiv, der også ser ret godt ud, jeg har lavet en række forskellige nøjagtighedstest i Woodsnann-skoven i de høje bygninger, alt det der, og for det meste er det ret solidt, det ser ud til at gøre det lidt bedre end jeg gerne vil til tider, men i det store og hele betyder det ikke noget, om du vil se masser af forskellige GPS-nøjagtighedstest, tjek min fulde skriftlige anmeldelse, der er linket nedenfor eller hvor som helst på skærmen Opladning af pulsnøjagtighed, som kommer ind på nummer to på listen, er tilføjelsen til Fitbit Pay, så du kan tage et kreditkort med et betalingskort og fylde det på denne watchassu Hvis din bank støtter, at vi kommer til den del på et øjeblik, så fortsæt og hold Gå til nærliggende købmænd, og tryk for at betale for noget ret simpelt, som du sandsynligvis har været på din i et stykke tid. Har brugt em-telefonen og haft Fitbit på deres bærbare pc'er i et stykke tid også, men bare det omvendte og ioniske dybest set deres høje -end wearables, så det er første gang, vi faktisk har det fik det fra Fitbitor til en pris af $ 149 har set noget af det $ 150 bærbare bånd, der har GPS i det og har kontaktløse betalinger i det, og en del af det er, at det virkelig er svært at foretage betalinger med os i et bærbart, fordi du er nødt til at tale med hver enkelt bankmand derude, der kommer tilbage til det første stykke, uanset om din bank understøtter Fitbit har et websted, du kan gå igennem og se om din bank er på listen der. Det er ikke så let at sige, at alle Visa all Amex er til alle Mastercards, din faktiske udstedende bank skal støtte det for at sætte det i sammenhæng, at i USA er min udstedende bank Chase og Chase for de fleste af mine kreditkort, så jeg kunne opkræve min chase kort et par sekunder, så du kan tilføje det, og derefter derfra, da det er enheden, og derfra holder du knappen på siden i et sekund og indtaster din PIN-kode, når det er gjort. PIN-kodedelen er lidt rodet, men du vil vænne sig til det, jeg tror, ​​så skal du bare trykke på vores betalingslæser, og du er lige der, men det var for USA, jeg bor i Holland, og min bank ING understøttes ikke her, det er slet ikke på listen , selvom de fleste af de andre store hollandske banker ikke er på listen, har jeg også kort fra Frankrig cal, og disse understøttes heller ikke, så du skal gå til hjemmesiden og se, om din bank ikke er der på dette tidspunkt, da den vil være et par år senere, hvis din bank ikke er der? Det ser sandsynligvis ikke super ud, selvfølgelig Fitbit tilføjer banker hele tiden, men husk det, forresten, dette er ikke noget nyt, når det kommer til støtte, når det sjove i denne artikel er interessant eller nyttigt for nogen, der rammer knappen under det tager kun et sekund, og det hjælper virkelig denne artikel og kanaliserer meget, så næste på listen er de nye søvnmålinger, specifikt søvnresultatet, som er en score fra 0 til 100, selvom det forhåbentlig ikke kan lide 0-siden af ​​tingene er, at jo højere din søvn bedømmer din søvn om natten, jo højere din søvn kalder hjertet din søvn, jo højere er scoren i de fleste tilfælde for mig, når jeg har småbørn derhjemme, der er omtrent 70 eller så liggende for en søvnvurdering, vil jeg sige, at det måske syntes lidt optimistisk, men jeg tror, ​​jeg bliver nødt til at tage det for at se din søvn score, som du faktisk får i resuméet. Du kan se udsigten til Fitbit-gebyret for dig selv eller se det senere i smartphone-appen, Fitbit-appen der du kan også se dine søvnfaser og varigheder i Fitbit-appen, de kan tegnes over tid, og al grafik viser sig godt, hvilket er, hvad du forventer af stort set enhver anden app, inklusive Fitbit-appen.

Plus, Fitbit har Fitbitpremium-tjenesten, som du kan betale for, der giver dig masser af søvnplaner og ting som Så søvnrådgivning eller coaching for forhåbentlig at give dig bedre søvn i mit tilfælde, hvis jeg foregav, at mine småbørn bare ville grine af mig ville. Fitbit har også lovet en ny funktion, som er en smart wake-up-funktion, der giver dig mulighed for at indstille et vækkeur, for eksempel 7:30 og derefter vække dig en gang mellem 7:00 og 7:30, afhængigt af din respektive søvnfaser eller faser nu i dette tilfælde, når det ikke har lovet en dato, der snart kommer, hvilket desværre passer ind i historien om især bitkategorien 'kommer snart' er ikke særlig stærk sidste gang de lovede noget, der kommer snart.

Det var næsten et år senere, så vi er nødt til at se, at det er noget, der kan findes på mange andre bærbare apparater, så lad os håbe, at vi ser, at Fitbit implementerer det engang snart. Der var fire på listen, det er tilføjelsen af ​​Spotify. Jeg mener, det er mere en Spotify-fjernbetjening end en Spotify på uret, den bærbare ting, så det vigtigste at tage med er, at der ikke er musik på Fitbit-opladningen i en periode, du kan ikke sætte musik på farven for Fajr for NE, da den ikke kan køre på selve denne bærbare enhed.

Du kan ikke afspille musik direkte fra dette til dine hovedtelefoner, bare for at gøre det klart for SuperDuper, at der ikke er nogen musik, der afspilles her, men det gør det, det kontrollerer musik andetsteds, så du går og du tager gebyret for Fitbit-appen og link især dem til dine Spotify-konti bag kulisserne eller noget magisk, og så kan du tage dette og kontrollere din Spotify-afspilning på din telefon eller på din computer eller noget andet, som Spotify spiller, kan du styre dem med dine håndled til noget andet, men når det virker meget, du går og spiller en anden afspilningsliste, du kan faktisk krydse den ud her, du kan stoppe og starte sange, du kan fortsætte og alle de ting, du forventer af en fjernbetjening, men i praksis din Håndled er det bare ikke super nyttigt, da det bare er akavet at bare bruge, men bare træk din telefon ud, du skal også være din telefon, så jeg er sikker på, at der er nogle meget magre scenarier, hvor du måske har dette med dig i gymnastiksalen og dine telefoner i en lomme tæt nok til r ange til arbejde og dine hovedtelefoner, du styrer det på den måde, men ærligt talt sætter jeg pris på gestus, men jeg vil takke, måske bare lægge noget musik derinde, det ville være sejt, men der er ingen musik herinde igen Den positive side det bringer os nummer fem på listen, hvilken udgave af Active Zone Minutes Active Zone Minutes er i det væsentlige Fitbit, hvilket giver dig æren for mere intense træningsprogrammer, men for at tale lidt om typen af ​​zone er minutmålet, at du har et hundrede og halvtreds minutter i den aktive zone om ugen, ved siden af ​​WHL - Følg AmericanHealth Association's retningslinjer for hundrede og halvtreds minutters træning om ugen eller cirka fem gange tredive minutter om ugen, når du nedbryder det, selvom det er virkelig op til dig, noget mange af de bærbare virksomheder har lavet i lang tid, og fitbit er kommet ind i det, og de har omdøbt dele af det og givet mig mere kredit for mere intense træningsprogrammer. For at sætte dette i en sammenhæng, lad os sige, at du løber 40 minutter, og de første 10 minutter er et relativt let opvarmningstempo, du får 10 minutters aktiv zone minutter kredit for dette. Jeg tænker mere som 10 mønter, men så går du dig og gør 20 minutters hård løb for at du er i en anden zone en hårdere zone, og du kan få 40 minutters kredit for de 20 minutters løb. Så i slutningen af ​​dit løb kan du have 60 minutter i den aktive zone til kun en 40 minutters løb, et sejt koncept og k Det giver mening, hvis du gentager virkelig hårde træningsprogrammer, kan du få dine aktive zoneminutter i slutningen af en træning på Se selve enheden såvel som på Fitbitapp og se, hvor mange aktive zoneminutter du har til dit ugentlige mål både på enheden og i Fitbit-appen, der fører os direkte til den næste, de nye pulszoner eller især den nye aktive zone.

Ideen bag dette er at tage generiske pulszoner og give dem smarte navne som fedt. Burn zone og cardio zone og sådan noget er dybest set bare pulszoner, som du sandsynligvis faktisk kan huske i dit hoved. Du kan nemt tilpasse nogle af disse zoner i Fitbit-appen, men for det meste er de, hvad de er, og hvordan de er struktureret, eller hvad de er, men når du træner, får du en besked, hver gang du ændrer dig zonen.

Du kan slå dette fra, men hvis det bare er irriterende i indstillingerne for hver enkelt træningstype, og efter det faktum i appen kan du se, hvilke zoner du var i, og hvor meget tid du brugte i hver zone og derefter se på kortet sig selv, hvilken ejer du er, mens du løber eller kører, uanset hvad det er, faktisk er det ret sejt, når du ser på kortet og ser det til en interval træning, fordi du lægger den hårde del af arbejdet i at kunne se rødt og lettere del i orange, fordi jeg kom mig der, så det er lidt pænt igen generelt, intet jordskærende, men det er lidt af en påskønnelse af, at det tager den sportslige side og gør det lidt mere til de lettere Wearables, som Fitbit har næste på listen. Der er en ny vejrmulighed eller vejr-widget, der betyder, at du kan stryge herude og gå til vejrmuligheden lige der og derefter se det aktuelle vejr omkring dig. Så hvis du er i en mørk hule, som jeg er lige nu, kan jeg se, hvad den laver udenfor.

Oakley feltjakke anmeldelse

Du kan også gå videre og tilføje din vens hus der ved at tilføje en anden by eller flere byer, hvis du vil, og så kan du stryge gennem disse byer og se dem ret nemt også. Også enkel er den næste funktion, der tilføjer dagsordenen, så du kan stryge den samme widget-rolle der, indtil du finder dagsordenen og forbinde den til din kalender på din telefon, du kan også vælge at have fritid, der vil vise eller ikke vise så du kan se, hvad der er gratis i en kalender, forudsat at din fulde dag er gratis, og at den ikke er gået ordentligt ned, eller hvad det end måtte være, og det sidste på listen her er, at de tidligere tilføjede en skibsmængde med flere urskiver eller se ansigter, der var lidt begrænsede, nu har du 24, hvilket betyder, at det er lidt mindre begrænset, du kan ikke tilpasse mange af dem, men de er der, du kan vælge hvilken du vil have, stryg gennem de forskellige muligheder i appen , anvend det for at se bandet, og du er god at gå. men hvordan passer dette ind i det større land som aktivitetssporere eller wearables eller sportsorienterede wearables, og jeg vil sige, at det passer godt ind i hundrede 49 dollars, der er intet andet på markedet, der inkluderer kontaktløse betalinger og GPS og t hat? Formfaktor og har syv dages batterilevetid, og det er solidt.

Så hvis du leder efter noget at lave på afslappede kørsler som 5k eller 10k kørsler, er dette en rigtig god mulighed for dig, men hvis du leder efter noget, der har flere funktioner i det, er det muligvis ikke muligt, for eksempel kan du ikke tilpasse et af datafelterne i sportstilstandene, du kan vælge forskellige sportstilstande, men du kan ikke fortælle, hvilke felter der er, eller hvilke felter du ser eller ikke ser, eller hvilke sider du vil have eller ej, tingene er sådan som de er , det er deres stil, og du kan ikke tilpasse noget af det, så du er nødt til at finde ud af, hvad du vil, det samme gælder GPS-batterilevetiden, hvis du vil gå på en længere dagstur, gør det ikke klart? Jeg afbryder den til fire til fem timers GPS til tiden. Hvis du kørte af sted om morgenen, endda var kommet tilbage klokken fem, ville dit batteri have været død omkring to eller tre om eftermiddagen, så det er noget, der holder mit stille stille for også langt størstedelen af ​​mennesker er dette en god mulighed for prisen, og det er rart at se det passe, men på en eller anden måde endelig at få det føler jeg, at de sidste par år har været lidt sådan hver gang jeg har været hos dem ser du er som mig, måske sætter jeg pris på salg sammenlignet med dette, jeg tror ikke dette skal være til salg meget ofte for stadig at være en temmelig solid aftale forhåbentlig finder du dette interessant eller hvad der måtte være, hvis det igen kan lide knappen dernede eller klik på abonnementsknappen, for i de næste par uger vil der være meget mere sportsteknologi og frem for alt bærbar godhed på markedet, S du ikke vil gå glip af, når du har en god

Er fitbit på cykelture?

Med den nye funktion, cyklisterkandrage fordel af alle de sensorer, der er pakket i Surge, med specifikke metrics tilridningtilcykel. Som de ercykling, brugerekanse deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier.23. april 2015

Er fitbit trackcykling som trin?

Desværre Apple Watch,Fitbit, og andre aktivitetsmonitorer fanger ikke tilsvarendetrintilcykling. Dette skyldes, at aktivitetsmonitorer som Apple Watch,Fitbit, Garmin og Xiaomi Mi Bandtælle trinbaseret på armbevægelse. Din arm er for det meste stille, mens du kører encykel.

Hvordan genkender Fitbit cykling?

Som de ercykling, kan brugerne se deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier. På skrivebordet kan brugerne se et kort over deres rute og sammenligne statistikken fra tidligere forlystelser for at se, hvordan de klarer sig over tid.23. april 2015

Tæller Fitbit trin, når du cykler?

Desværre Apple Watch,Fitbitog andre aktivitetsmonitorergørikke fange tilsvarendetrintilcykling. Dette skyldes, at aktivitetsmonitorer som Apple Watch,Fitbit, Garmin og Xiaomi Mi Bandtælle trinbaseret på armbevægelse. Din arm er for det meste stille, mens du cykler.

Henter Fitbit cykling?

Med den nye funktioncyklisterkan drage fordel af alle de sensorer, der er pakket i Surge, med specifikke målinger til at køre encykel. Som de ercykling, kan brugerne se deres afstand, varighed, gennemsnitshastighed, puls og forbrændte kalorier.23. april 2015

Fungerer Fitbit med motionscykel?

Fitbitkan ikke automatisk spore indendørs cykling. Så selvom du sveder voldsomt, mens du drejer dincykelpedaler, enhedenviljeikke automatisk kunne registrere, at du ercykling. Dukanstadig dog brugeFitBittil at måle din puls og forbrændte kalorier mensarbejderud.

Hvorfor tæller Fitbit trin, når du cykler?

HvorforgørminTrin for Fitbit-tællingnår jeg cykler? Det eneste dugjordei morges var din cykel på arbejde og stadig dinFitbitsiger du allerede har taget en hel deltrin. Det er muligt, at din tracker registrerertrinpå ujævn veje. Dette skalgørmed den bevægelse din krop foretager i det øjeblik.16. marts 2021

Hvordan fungerer en fitness tracker til cykling?

For at få fuldt udbytte af cykelsporingen klipper du den på din sko. Dette gør det muligt for den mere nøjagtigt at registrere din øvelse, som derefter kan mærkes som cykling i appen.

Hvilken er den bedste fitness tracker at købe?

Det er meget billigere end et Apple Watch, så det er en god prøve at prøve, hvis du bare dypper tæerne ned i en verden af ​​fitness-trackere. Med tilstande til sporing af elliptiske træningsprocesser, roning, daglige skridt og mere er Garmin Vivoactive en anden værdig konkurrent til en alsidig fitness tracker.

Hvilken er den bedste puls tracker til cykling?

Takket være dens integrerede GPS-færdigheder - ikke en særlig almindelig funktion i trackere - og en indbygget pulssensor, er M200 i stand til at logge enhver metrisk, du ønsker, fra et håndledsbaseret cykelbånd.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Gatorade vs vand - holdbare løsninger

Er Gatorade bedre end vand til dehydrering? Pedialyte og Gatorade er begge designet til at forhindre eller behandle dehydrering. Faktisk takket være deres elektrolytindhold er de mere effektive end vand ved rehydrering. г.

Utah cykel love - enkle svar på spørgsmål

Er det ulovligt at cykle på fortovet i Utah? I modsætning til mange stater i landet hedder det i Utah-loven, at cyklister kan køre på fortovet. Cyklister har lov til at køre på fortove uden for bykvarterer. I Salt Lake City er fortovscykling forbudt i kvadratområdet mellem North Temple, 500 South, 400 West og 200 East.2 2016.

Morgenmad på 600 kalorier - almindelige spørgsmål

Er det OK at spise 600 kalorier til morgenmad? Som en del af sin One You-kampagne anbefaler PHE voksne, der sigter mod en 400-600-600 diæt, hvilket betyder, at vi ikke spiser mere end 400 kalorier til morgenmad og 600 kalorier til frokost og middag. Det resterende anbefalede daglige kalorieindtag (2.000 for kvinder og 2.500 for mænd) kan tages op med snacks. 6 мар. 2018 г.

Ibis ripmo til salg - komplet manual

Hvor meget vejer Ibis Ripmo? Ripmo vejer en svag 6. 25 kg med et DPX2-stød og komplette byggerier starter ved 28 kg.

Brød, der er godt for dig - hvordan man løser det

Hvilket brød er bedst til vægttab? I en undersøgelse mistede folk på en diæt med lavere kalorieindhold, der omfattede fuldkorn, såsom fuldkornsbrød, mere mavefedt end dem, der kun spiste raffinerede korn, såsom hvidt brød og hvid ris. Hele korn giver flere vitaminer, mineraler og fibre end raffineret. Men at overdrive fuldkornsbrød kan også tilføje pund. г.

Sådan forhindres mavepine - søg efter løsninger

Hvad kan jeg spise for at stoppe mavesmerter? Forkortelsen 'BRAT' står for bananer, ris, æbleauce og toast. Disse kedelige fødevarer er milde på maven, så de kan hjælpe med at forhindre yderligere maveforstyrrelser.