Vigtigste > Cykling > Retningslinjer for cykeltilpasning - omfattende håndbog

Retningslinjer for cykeltilpasning - omfattende håndbog

Hvordan fortæller du, om en cykel passer til dig?

”Stammen skal ikke være super kort eller super lang for at gørecykel passer dig. ” Ideelt setduskal kigge efter en rækkevidde, hvor albuerne bøjes lethvornårdine hænder ligger på hætterne - uden at din rygsøjle bøjes og bøjes for at nå bjælkerne - for en god vejcykelpasning.25. august 2015Hej gutter! Det er Arleigh med Bike Shop Girl, og i dag ville jeg tage et par minutter på at forklare jer, hvad en grundlæggende cykeltilpasning indebærer. Dette vil slet ikke være en superomfattende cykeltilpasning, men det giver dig basisværktøjerne for at sikre, at din nuværende cykel eller måske en cykel, du leder efter, passer dig ordentligt. Hvis du er en ivrig cyklist, anbefaler jeg at investere i en cykelpasning.

Så jeg bliver hurtigt ændret og går på denne Jamis Xenith, som vi var nødt til at gennemgå og give dig mine grundlæggende tip for at sikre, at din cykel passer til dig. (Cyklen skynder sig forbi) (fugle kvitrer) Så vi er klædt i noget elastan. Lad os nu tale om, hvad du rent faktisk har brug for for at samle cyklen på forhånd.

Så den allerførste ting, du har brug for, er en villig ven. Så den ven vil være den, der rent faktisk vil se på dig på din cykel og foretage justeringerne. Ja, du kunne gøre det med et spejl; det er svært, jeg klarede det.Det er meget hurtigere, når du har en ven, der kigger på dig og laver annoncen, der gør retfærdigheder i farten. Den anden ting er de rigtige værktøjer. De fleste af de værktøjer, du har brug for, findes sandsynligvis på et multiverktøj.

Hvis du arbejder med kulstof, skal du bruge en momentnøgle og en lodrørsbob for at justere dit knæ ved hjælp af pedalspindlen. Og så endelig et målebånd til at måle alt, når du er færdig. Personligt tager jeg målinger, før jeg justerer min cykel, og bare hvis du ved, måske gjorde jeg noget forkert, måske begynder mit knæ at gøre ondt, når jeg har foretaget justeringerne. og jeg går tilbage til hvor jeg begyndte at bruge det som en basislinie snarere end den pasform, der generer mit knæ eller ryg.

Så jeg tog mine sko på, og vi begynder at tage disse Jamis Xenith Endura 1 modtaget fra JensonUSA. Der er grundlæggende to måder at holde din cykel stabil nok til at holde en cykel fit. Den første og mest foretrukne metode er at bruge en cykeltræner.Hvis du er en ny cyklist og ikke har en cykeltræner, skal jeg i dag vise dig, hvordan du læner dig mod en mur, og det er en af ​​grundene til, at vi har denne ven til at foretage justeringerne for os, så vi ikke læner os over, se eller vælte. Derefter justerer jeg min sædehøjde inden for det interval, jeg tror, ​​det vil være. Hvis du har en nuværende cykel, som du er super behagelig på, skal du tage denne måling.

Hvis ikke, finder vi bare toppen af ​​vores hofteben og måler den med sadlen, og den skal være inden for samme højde, det afhænger af, om du er på landevejscykel, crosscykel, mountainbike og hvilken slags Sko, du har på, men det er et godt sted at få dig en tomme fra dit foretrukne sæde. I det næste trin skal jeg svinge et ben over cyklen, læne mig mod væggen og klikke på plads meget forsigtigt for ikke at vælte væggen. (opløftende musik) Så den første ting, vi vil justere, er sædehøjden.

Du vil have en dejlig bøjning i dit knæ, ikke låst ud, ikke for aggressiv. Så hvis din fod er flad i bunden af ​​pedalslaget, skal du bare sørge for, at du har et dejligt genbøjet knæ. I det næste trin vil vi sikre os, at sædet er behageligt for os.Som du kan se, vrikker jeg rundt og prøver at finde det bløde punkt, og når jeg finder det, går jeg rundt og binder min bum og finder den lille knude under mit knæ og sørger for, at den er over min pedalspindel. Dette sikrer bare, at kraften rettes direkte til pedalspindlen, og jeg har ingen knesmerter, se på vinklen på mine hofter, sørg for, at mine hofter ikke er for lukkede, så min ryg ikke er for rund, hvilket betyder, at jeg ikke føler behageligt i sædet, eller cyklen har ikke den rigtige længde i øjeblikket. Et andet tegn på, at cyklen ikke passer dig, er at du strækker dig ved skuldrene eller ryggen for styret.

En ideel racercykelposition kunne faktisk se sådan ud. Min ryg er pæn og flad og behagelig, mine skuldre strækker sig ikke, albuerne er pæne og afslappede, og jeg overbelaster mig ikke på nogen måde. Så det var en super hurtig gennemgang af det, jeg leder efter i en grundlæggende cykelpasning.

Hvis du har problemer med fleksibilitet, hvis du har knesmerter, nedre ryg, skulder, virkelig, hvis du cykler (fniser) en hvilken som helst afstand, især fanget, se din lokale cykelbutik, find en cykelsædespecialist i nærheden af ​​dig Hvis du har spørgsmål, hvis jeg savnede noget, skal du smide dine kommentarer nedenfor. Hvis denne artikel var nyttig, kan du abonnere eller lide mig på YouTube, så jeg ved, at jeg vil fortsætte denne artikel til Bike Shop bliver en pige. Hold øje med den kommende artikelanmeldelse af denne Jamis Xenith Endura 1, som vi har fra JensonUSA.

Indtil næste gang det var Arleigh med Bike Shop Girl, så sørg for at abonnere, besøg bikeshopgirl.com, så ses vi næste gang.

Hvilken størrelse cykel passer til min højde?

Plukkerhøjre cykelstørrelseer en af ​​de vigtigste ting, når man taler omcykelmontering.
...
# 1 - SimpeltStørrelseDiagram.
DitHøjdeCykelRammeStørrelse
5'7 '- 5'11'16 - 17 tommer
5'11 '- 6'2'17-19 tommer
6'2 '- 6'4'19 - 21 tommer
6'4 'og højere21+ tommer

Hvordan ved jeg, om min cykel er for lille?

Hvordan man fortæller omdet erfor lille? Indstilcykelop tilditspecifikationer (sædehøjde, rækkevidde, sadelnedslag, bjælke til sadelhøjde) og derefter stå tilbage og tage et kritisk kig på det.Hvisdet ser forkert ud og ude af proportioner (ligesom mådeogsåmeget ellerlillesadelpind, stilkogsålang ellerkort) så er det forkert.3. juli 2008

Hvad betyder en 26 tommer cykel?

Hjulstørrelsenermåling af hjulets diameter med et monteret dæk. Normalt er størrelsen skrevet på dækkets sidevæg, for eksempel kan den læses26x 2,2 ”, et typisk bjergcykelstørrelse. Dette indikerer, at hjulet er26”Og dækket er 2,2” bredt. Ældre vejcyklerkan have 27 ″ hjul.

Okay, velkommen til denne uges Ask GMBN, showet, hvor vi gør vores bedste hver uge for at besvare dine spørgsmål. Du står foran os. Blake, hvordan kan du sende os spørgsmål? tjek nedenstående kommentarer eller send dem til ask@GMBN.com. - Ja, så du har ingen undskyldninger.

Men lad os komme til denne uges spørgsmål om et øjeblik. Den første, Blake er fra 'Bigballer', og han siger, 'Jeg ser ikke ud til at få et godt standpunkt på cyklen, når jeg er på stierne, føler, at jeg er overalt på cyklen og ikke er sikker på, hvor jeg skal jeg tabe igen og igen, eller mangler der noget? '- Nå, denne uge skal vi gå til det grundlæggende i starten. Grundlæggende skal du finde dig selv at stå på din cykel med armene udstrakte, benene stående og derefter slappe af bare komme ned på din cykel.

Det sætter dig i den rigtige position. Og så dybest set placeringen af ​​dine fødder på din cykel. Find ud af, hvilken fod du er foran med, som du er fortrolig med - Ja, dette er et virkelig vigtigt tip til at sømme din forfod fremad.

I begyndelsen kunne du være, jeg er i et jern, skal have min højre fod, min venstre fod. Men når du har det, har du en tendens til at roe dig ned i en position, der er naturlig for dig - ja - der er ingen rigtig eller forkert vej at gå. Alle har en anden kørestil. - Ja, ja. - Denne fyr kører som en total gal. - Og jeg er fjollet.

Men det er et andet spørgsmål, vi ikke kommer ind på - Ja, vi kommer bare ikke ind på det. Prøv at finde den forfod. Du føler dig godt tilpas med det.

Og lad det bare ske - ja - du finder det. Det handler om at ride meget - ja, bare ride meget. Og bare slappe af på cyklen.

Komme i gang. - Okay, næste spørgsmål. Andrew Davis spørger: 'Kan jeg bore huller i min aluminiumsramme for at køre kablerne indeni?' - Jeg vil ikke anbefale det - Nej, vi 'Jeg siger stort nej til dette - Mm, stort nej til dette - gør det ikke, for med en vil du svække rammen. - Det er dig. - Og det vil det ikke være strukturelt solid. Og den anden tror jeg garanterer, ikke? - Ja.

Og det vil du have, hvis du gør du får kabler til at rasle.

Plus snuble, jeg vil ikke anbefale det. - Ja, lad os sige nej til at bore huller i vores aluminiumsrammer. At bore huller i rammer får mig altid til at gå sådan her - ja. (griner) - Den næste til dig her Blake. 'Hvor ofte skal jeg udskifte fjederen på min spole?' - Åh.

Nå nej, aldrig rigtig. Medmindre du fangede det. -Ja. - Så ja. - Ja, det bliver ikke værre.

Det er ikke rigtig som et bilstød. -Nej. - Gammeldags bilstød, der bliver værre med årene. - Ja, ja, ja - Det er virkelig usandsynligt, at du har en støddæmper, der er nedværdigende og ikke længere fungerer.

Så du udskifter det ikke rutinemæssigt. Um, du behøver for eksempel aldrig at udskifte en titanium støddæmper. - Ingen måde - Nå, medmindre det er brudt. - Ja. - Hvis den ikke er i stykker - Reparer den ikke. - Det er det A.

Um, spørger Arlington Guy, åh han er seks meter høj - Woah - han er på en Stumpie XL med 29 'hjul. Han spørger: 'Jeg ved, at du er anti-29ers.' Woah - Woah.

Jeg er ikke en 29er-modstander. På en eller anden måde var det. Det har jeg ikke. - Vi spekulerer på, om sættet ikke er imod 29er. - Jeg kan godt lide 29er. - Det virker logisk for store drenge at køre på større hjul. '- Nej, ikke nødvendigvis - Nej, jeg mener, du er seks fod - Ja, jeg er seks meter høj. - Seks fod.

Fire fod seks, sådan noget. - Fem tre. - Um, og. - Jeg ved det ikke. - Du elsker din 29. - Det gør jeg.

cykling knæ smerter

Jeg kørte det nye bevis. - Du blev forelsket i det. - Jeg elskede det, ja.

Jeg tror, ​​det er bare min kørestil, jeg foretrækker en 27.5, men der er ikke noget rigtigt eller forkert. - Im XC er du.

Se mange af de bedste kvindelige XC racere. Små små piger - og de er små - på store 29ere, og de får dem til at arbejde, men det er et godt punkt, fordi jeg havde en snak med Greg Minnaar i Fort William i år. Han var på den helt nye 29 tommer Santa Cruz V10.

Og han sagde sine egne ord: 'Jeg har endelig en cykel, der passer mig.' .Hvis du er en stor fyr, kan en 29er måske arbejde for dig. - Ja, ja. - Prøv det. - Donnie elsker det, og han er seks meter høj. - Ja, absolut.

Her er en rigtig god en for dig, Blake. Charlie Murray sendte, han er ti år gammel, han kører på et Saracen-mantra. - Dejligt. - Har du nogle lette springtricks, han kunne lære? - Yo, jeg kunne lære mange nemme tricks. - Du har et trick baggy, det er dybt.

Det er som Mary Poppins taske. - Det er det. - Kee p lægger armen i lommen. - Grav den op, grav den op.

Så du kan starte med One Hander, Tabletop, One Footer. Ingen sidefod, noget. - Det prøver du bare på at lære nu, ikke? Ingen sidefod? - Ja, ingen sidefod, ja - Du får det, du får det - Der er meget. - Jeg har ret, du lavede en helt fantastisk artikel om otte tricks, du skal lære som begynder i snavspring, så se dette i luften.

Dette er den ene hånd, den ene sidefod, bordpladen. Ret, dette næste trick er så gammelt, at din nan sandsynligvis ved alt om det. Det hedder X-er.

Så dette næste trick er No Footer. Den ene hånd en fod. Dybest set en stor søstjerne.

Dette er kælken. Spørgsmål kommer tykke og hurtige. Blake, The One Who Dies 'Er der noget galt med at købe en 26 tommer cykel? Jeg ved, at det skulle være forældet, men internettet ser ud til at tro, at de stadig er så gode som 27.5'- Huah. - Nå. - 26 er ikke død.

Jeg kører stadig 26 tommer cykler. - Ja. Jeg mener, 26 tommer hjul har eksisteret i 30 år - åh ja - de fungerer utroligt godt.

De er bestemt ikke forældede. - Nej. - Industrien, når det gælder nye cykler, udfaser dem naturligvis. - Ja, ja. - Men det betyder ikke, at du ikke kan få fat i en fantastisk cykel. - Nej du kan ikke lave god handel.

De er super billige - Åbenbart fordi de gradvis udfases - Ja - Gode priser på 26 tommer hjul - Ja, ja - Så ikke en dårlig idé. De ser lidt vanvittige ud nu, fordi vi alle er vant til 27.5. - Ja, de ser lidt små ud. - Ja. - Jeg går og ser på mit snavs spring, og jeg er ligesom, 'Woah, dette er virkelig lille . ' - Ja.

Du ser lille ud. Men de arbejder stadig. Du taler om meget små forskelle. - Ja. - Du sagde, ikke sandt, 29 er et startår for ned ad bakke. - Præcis for ned ad bakke. - Ikke så skør. - Å nej, vil 27 være forældede? - Det er et rundt hjul, går rundt. - Præcis. - Som de andre. - Men 26 tommer hjul er sandsynligvis også gode for en nybegynder. - Ja. - En ung mand.

En lille fyr. Hver person virkelig. Det kan jeg godt lide - ja - ja.

Det ville være strålende på noget. - Ja, 26, ikke død. Absolut værd at kigge på, især hvis du leder efter et godt tilbud.

MaxMan siger, 'Jeg har for nylig købt en Cube Fully 160 Travel. Spjældet rammer altid. 'Å nej - det er ikke godt - selvom han satte spjældet på et anbefalet tryk.

Han tilføjede endda lidt. Vil du anbefale at tilføje et par tokens? - Jeg vil sige ja. - Helt bestemt. - Læg under alle omstændigheder masser af dem derinde.

Afhængigt af hvor tung du er. Indtast det korrekte beløb. Du vil ikke gå derovre.

Uanset hvad det anbefalede beløb er. I dit sjældne chok, du har - Ja. Jeg er ikke en suspensionsekspert, så jeg spurgte Doddy om dette tidligt, og han sagde ligesom, 'Ja, gør det.

Det er super nemt at gøre. ”Han gjorde det faktisk. Se det her.

Han gjorde det i weekenden på grund af sit chok. Sagde, at det tog cirka ti minutter. - Se på det.

Det er en dejlig indkørsel - ja. Så ja, køb en pakke tokens - ja - Andrew Brown. 'Har du nogle tip til, hvordan man med succes nærmer sig rødder eller klippehaver?' Det gør jeg ikke.

Som en amatør, der stadig lærer, bliver han nervøs, når han nærmer sig en ny sektion som den på sporet. Og han gør det til en lille bjerghindring. - Ja.

Der skete for mig - Blake, hvordan kan du ændre det? - Nå, du sagde, det er et nyt afsnit. Så det bedste er at sætte din cykel på siden af ​​stien. Og gå igennem.

Vælg din linje. Fordi det bedste er at finde den rigtige linje gennem en stenhave eller rodområde. For hvis du vælger den forkerte linje, ender det bestemt ikke godt. - ja, du ender dårligt. - og du vil sandsynligvis ikke lide sten for evigt. - ja, og du vil ikke overlade disse ting til held. - nej. - Du vil ikke være god til det på den måde.

Du bliver god til det ved at forstå vejen foran dig. - Ja. - Det betyder, at du skal gøre det, tjek det, før du rammer det. - Ja. - Læg det ikke væk, bare gå hurtigt. - Bare gå hurtigt. (griner) - Hastighed er ikke altid svaret. - Nej, nej. - Nogle gange er det. - Ja. - Men du skal have taget denne beslutning. - Ja. (Latter) Øv, øv, praktiser.

Fortsæt - Ja, lidt, lidt, se kurset. Marek Nadymacek siger: 'Hvordan kan jeg blive en professionel enduro-rytter? 'Han har været 18 år gammel mountainbike i tre år. Um, stier, enkelt stier, mellemstore spring.

Tak for svaret. Jeg ville ønske, jeg havde et rigtig simpelt svar - ja. Vi som professionelle tog år - ja - du tog meget tid sammen med dig.

For at komme til, hvor vi er, i vores positioner, tog det måneder og engagement, kærlighed og alt. Skader. - Ja.

Det tager alle de store ord; intensitet, koncentration, fokus - yep. Alt - Tunge ord, der betyder noget. - Ja. - Fordi det er sandt.

Du skal bare investere meget tid. - Bestemmelse. - Og kun lidenskab. - Ja. - Så meget lidenskab i at ride selv. - Det gør det. - Det er det, vi som 'tidligere professionelle' dikterer.

Jeg tror, ​​vi er stadig professionelle - ja - bare forskellige slags professionelle - forskellige slags, ja - jeg er bestemt en anden slags professionelle. (Latter) Men hvorfor spørger vi ikke profferne? Se denne artikel. - Downhill verdensmester. Fire gange verdensmesterskab. EWS-mester.

To gange verdensmester i nedadgående retning.En gang Southwest BMX-mester. - Jeg begyndte at køre, da jeg var 14, hvilket er ret sent.

Men jeg blev straks professionel chauffør, da jeg var 15 år. Jeg åbnede netop løbet og havde en god tid der. Og havde chancen for at møde nogle sponsorer og få en fra holdet i USA kaldet Sen, som var et af de største hold, vi kom ind i sporten og underskrev min første professionelle kontrakt - Blake, det er den hurtige ildrunde.

Forbered dig selv - Ja. (Falske pistol lyder) Fire away - Det første spørgsmål er fra Poolehart. Han siger, ”Få Neil med så meget som du kan.

Optagelse af din helingsproces er lige så vigtig som noget andet. ”Det er og vi vil. - Ja.

Vi vil. Næste spørgsmål. ”Ligesom Neil lavede en“ How to Crash ”-artikel, og han styrtede ned,“ Fattig kap.

Han tog ikke sin - det er rigtigt. Bliv frisk snart Neil - Bliv frisk Neil - John Galvan siger, 'Kan du sætte ophængsgafler på en landevejscykel?' Hvis du vil (latter) - hvis du vil - hvis du virkelig vil. - Nogle af crosscyklerne har dog affjedring. - Ja nogle. - Nogle gør det. 'Hvilken forskel betyder det, hvis du har dækkene forkert? ”Langsomt.

Sandsynligvis mindre greb - Meget mindre greb. - Afhængigt af dækket. - Meget mindre greb. - Og de er meget langsommere. - Ja, og folk vil bemærke og kalde dig dum. - Ja.

Og det er pinligt. (Mund 'Jeg gjorde det') - Jordan McCal siger, 'Skal jeg gøre mit' 2 Buy 'til et' One By '? Hvis du vil. - Hvis du vil. - Hvorfor ikke? - Ja, gå til det. - Ja. - Fortsæt Blake. - 'Hvad vil du kalde en let eller tung cykel?' Jeg går til midten. - Alt er i midten. - Ja. - Jeg siger, jeg begyndte at cykle, da de alle blomstrede hårdt.

Så for mig er de alle lette. - Dengang, hvornår var det, 19-noget? - Det var i 19'erne. 'Kunne du lære GCN-gutterne, hvordan man laver en ordentlig hurtig ildskød?' Ja det kan vi - Vi prøvede.

Vi gør det nu. - Ja. Ved ikke, hvordan man gør det.

nicotinamid-mononukleotid-fødekilder

Næste spørgsmål. 'Kan du lave en artikel om fælge til støtte for supertunge ryttere?' Og det er fra Rene Gomez. - Rene Gomez.

Jeg ved ikke, om vi kan gøre det. - Ja. - Vi leder efter en stor fyr.

Hvis vi kan finde en - Doddy er ret høj. - Vi sætter ham på en cykel.

Måske kan vi få ham til at spise meget. Lad os gå, det er det. Løsning. - Udført. - Reece Wright siger: 'Er 150 foran og 140 bag nok til at køre til Enduro-kørsel?' - Ja det er det.

Jack har endda tommelfingrene op. - Han giver tommelfingeren op. - Det er godt at gå, fyr. - Ja, perfekt.

Højre, sidste spørgsmål fra, kan du sige det? - Guilherme Cameira. - Lad os gå. 'Fejler du og redder Neil Special? 'Ooooh.

Sikkert ikke. Det er lidt rå. - Det er lidt rå. - For tidligt, for tidligt. - Hvis du ser på hans Instagram, er det stadig rå hans ankel. - Lad os få ham tilbage i ét stykke. - Ja. - Dejligt og sikkert.

Og så gør vi det derefter. - Deal. - Vi klarede den hurtige runde af brandkammerat.

Flink fyr. Virkelig godt, hvis vi gør det. Spørg, fordi vi altid ser nogen ride.

Ret mig, hvis jeg tager fejl. - Ja. - Så lad os gøre det nu. - Mhm. - Og vi kan prøve at gøre din ridning lidt bedre, lidt blidere. - Få lidt flere tip. - Tag et skridt videre .

Fremskridt. Hvis vi kan. - Ja, ja. - Og i denne uge skal vi prøve Marwan Balarby.

Og han driver et rodfæstet afsnit. Og han vil have nogle tip til, hvordan man kan forbedre det. Så lad os tage et kig - her er artiklen - se ham komme ind - se ham ind, jeg kan se rødderne - Marwans vil jeg slags rulle i skuddet.

Der er han. Og. Åh! Hvad synes du nu? Lad os se på det igen. - Ja, lad os se på det igen. - En gang mere.

Han ved hvad han laver. - God hastighed. - Han renser dem deroppe.

Okay, jeg har et par punkter at komme med. Jeg vil sige, at tempoet var godt. - Tempoet var godt.

Tempoet var rigtigt. Den samme ting kommer ind. Jeg tror, ​​han går lidt tidligere for mig - han går lidt tidligere.

Du ville have brugt det? - Jeg ville have brugt roden. Jeg tror du ville være gået før? - Sprang det? - Jeg ville have hoppet frem. - Ja.

Nu kan du se, hvad jeg tror, ​​du kan lære af dette, Marwan, at der ikke altid er en måde at gøre tingene på. Jeg tror, ​​jeg og Blake, hvis jeg bare ser et lille klip, har de begge forskellige ideer fungerer.

Men jeg tror, ​​du er bestemt midt i de to punkter, du kan få. Enten måtte du gå lidt tidligere. - Ja. - Næsten hvor du trækker fronten op, hvor din ryg er. - Som de kalder det American Bunny Hop. - Og hoppede det på forhånd.

Eller jeg ville sandsynligvis have brugt rødderne selv, fordi jeg virkelig kan lide min. Kør forhjulet af. - Ja, brug det som en kicker. - Jeg ville sandsynligvis have ventet et øjeblik og bare sorteret i hånden. Og lad baghjulet arbejde en bit. - Ja, ja. - Fordi jeg kan lide denne Da-Da-Da, nede ved rødderne - ja - øh - det var godt.

Men jeg tror, ​​at deres teknik er bunny hop. Du vil ikke hente cyklen - ja. Så du vil have tohjulede tragte - brug den lille rod til at slå dig selv over eller pre-hop, en slags amerikansk kaninhoppe ind i det - ja.

Men med hensyn til hastighed fik du det rigtigt. Så prøv det bare lidt senere. Tjek det lidt tidligere.

Selvom det kunne være. Det er en ret ekstrem evne på dette tidspunkt - ja - er muligvis ikke noget for dig endnu. Men ja.

Spil med det lidt - ja, leg faktisk med begge teknikker - og se om det hjælper dig med at forbedre. Vær venlig at informere os. Hav det sjovt at arbejde igennem dine spørgsmål.

Hold dem mailet til ask@gmbn.com. Du kan bruge hashtagget #askgmbn.

Eller selvfølgelig kan du bare lade dem være i kommentarfeltet under denne artikel, så ser vi på det i næste uge. Så spørg venligst væk. Hvis du vil se flere artikler om os, skal du bare klikke her for at se Blake 'BingBomb' Samson lige her Megavalanche. - Ja, og hvis du vil se vores nye holdkammerat rive stien, klik her på 'Can Doddy Ride'. - Ja, og selvfølgelig skal du klikke på kloden for at abonnere på GMBN.

Og tak, for vi kan godt lide at få dem. Giv os en tommelfinger op hvordan.

Skal dine fødder røre jorden på en cykel?

Højden afditsadlen er vigtig for den mest behagelige position og sikre kørestil. Når du sidder på sadlen, beggefødder skaletageog bolde afdine fødder skalværerører jorden. Styret pådin cykel skulleideelt set være i tråd medditsadel eller lidt over sadlen.

Er det bedre at få en mindre cykelramme?

Hvis du vil have hastighed over komfort, skal dumindre rammekunne passe digbedre, for eksempel. Der er ingen hårde og hurtige regler her. Det bedstecykelfit for you er en kombination af alle disse målinger og din egen kørestil og præference.12. juni 2020

Er 26 tommer cykel god for voksne?

26'+ Hjulcykler -Egneti alderen 11+ (disse er klassificeret somvoksencyklusser.)

Er en 26 tommer mountainbike til voksne?

Med hensyn til ydeevne,26 tommerdæk er gode til manøvredygtighed. Drejning, ridning på smalle stier og afsatser forbedres. De har også mindre materiale, så de er lettere og udmærker sig, når du skal vandre-a-cykel. Kompromiset er, at de ikke ruller over klipper og ru terræn som deres større fætre.

Skal dine ben være lige, når du cykler?

Hvornårdu cykler,dine ben skalblive fuldstændigligehvornårdetpedalen er veddetned for det mesteafdens cyklus. Meddetknæligeogbenethelt udstrakt.23. april 2021

Hvor skal fødderne være på cykelpedaler?

Når du placerer dinfodpå en lejlighedpedal, din kuglefod skalvære lige foranpedalspindel. Dybest set spindlen påpedalen skalstøtte den bageste del af den kødfulde del af din kuglefod. Denne placering giver rytteren mulighed for at holde sig afbalanceret, når han står påpedaler.

Hvad skal jeg se efter i en cykelpasning?

'Stammen skal ikke være super kort eller super lang for at få cyklen til at passe dig.' Ideelt set skal du kigge efter en rækkevidde, hvor albuerne bøjes let, når dine hænder ligger på hætterne - uden at rygsøjlen bøjes og bøjes for at nå stængerne - for en god cykelpasning.

Hvilken er den vigtigste parameter til cykeltilpasning?

I modsætning til en vis opfattet visdom skal dine krumtaplængder være proportionale med benlængden og efter vores mening er de den tredje vigtigste cykeltilpasningsparameter efter højde og tilbageslag. Dette er især tilfældet, hvis rytteren er relativt kort.

Hvordan monteres en landevejscykel, der starter med foden?

Med det sagt fungerer montering af en landevejscykel bedst, når du starter med den rigtige størrelse cykel eller i det mindste, en cykel, der er tæt nok på din rigtige størrelse.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.