Vigtigste > Cykling > Cykelhovedskade - Komplet manual

Cykelhovedskade - Komplet manual

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg rammer mit hoved på cyklen?

DetUSA Cycling-websted anbefaler det eftertilfalder eller går neddin cykel,duskal straks evalueres aftillæge. Husk at viseditbeskadiget hjelm tilditlæge. Det herviljeHjælpdetlæge bestemmedetsværhedsgraden afdetindvirkning.Lavejo dadetlæge undersøgerdithele kroppen og ikke baredit hoved.Hvis du mener, at nogen har lidt hovedskade, er der seks vigtige ting, du kan gøre for at finde ud af det. Du reagerer muligvis ikke selv i kort tid. Der kan være et hovedbundssår.

spin klasse i nærheden af ​​mig

Du kan klage over svimmelhed eller kvalme. Du kan have hukommelsestab fra begivenheder på tidspunktet for skaden eller før skaden opstod. Du klager måske over hovedpine.

Du kan være forvirret. Hvis du er bekymret for en person, der har haft en hovedskade, skal søge lægehjælp fra en alvorlig hovedskade, kan du opleve, at de har lidt et alvorligt slag i hovedet, ikke reagerer eller forværres, blod eller vandig væske fra øre eller utæt næse, ulig pupilstørrelse, alvorlig hovedskade, søg akut lægehjælp. For at behandle en person med en lettere hovedskade skal du sætte dig ned og give dem noget koldt at holde imod skaden, såsom en isbagside eller frosne grøntsager indpakket i en klud.Bedøm hans svar ved hjælp af AVPU-skalaen. Spørg dig selv: A - er alarmen? Er deres øjne åbne? Reagerer de korrekt på kommandoer? V - Svarer personen på din stemme? Kan de besvare enkle spørgsmål? P - Reagerer personen kun på smerter? Hvis du klemmer deres øreflip, åbner de øjnene? U - Svarer du ikke på noget af det ovenstående? Hvis du kan reagere normalt, er hovedskaden sandsynligvis mindre. Fortsæt med at overvåge omfanget af reaktionen, træk vejret og se efter ændringer.

Behandl hovedbundssår som blødning ved at dirigere dem, og tryk på såret. Når den tilskadekomne er kommet sig, skal du bede en ansvarlig person om at overvåge og passe på dem. Hvis en skadet person har fået en hovedskade under træning, skal du ikke lade dem genoptage træningen, før de er blevet vurderet fuldt ud af en læge.

Anbefaler at se en læge, hvis: tilstanden forværres, du er over 65 år, har haft tidligere hjerneoperationer, har antikoagulant medicin, drak alkohol eller brugte stoffer, eller hvis der ikke er noget ansvar at se på, når du har deres kontrol af lydhørhed og de er ikke opmærksomme og tror, ​​at de har lidt en alvorlig hovedskade, ring 999 eller 112 for at få hjælp, og lad dem vide, at du har mistanke om en hovedskade. Brug en højttalertelefon, så du kan fortsætte med at behandle personen tilfældigt under opkaldet til hjælp. Hvis de er lydhøre, men trækker vejret normalt efter en hovedskade, skal du åbne luftvejene i den position, de blev fundet i bare i tilfælde af, at de også havde en rygmarvsskade.Dette er for at reducere yderligere nakkebevægelser. Ring 999 eller 112 for nødhjælp. Fortsæt med at overvåge lydhørhed, mens du venter på at få hjælp.

Hvis du tror, ​​at nogen med en mild hovedskade bliver værre, kan de vise følgende tegn: øget døsighed, vedvarende hovedpine, forvirring, svimmelhed, gangbesvær, talevanskeligheder, opkastning, dobbeltsyn, anfald. Hvis du er bekymret, skal du ringe til 999 eller 112 og se, hvor godt han reagerer, sæt dig ned, behandle hovedbundssår og se, hvor godt han reagerer. Hvis han har en alvorlig hovedskade, skal du ringe til 999 eller 112 for at få nødhjælp.

Og det er sådan, vi behandler nogen med hovedskade. Hvis denne artikel var nyttig, bedes du hjælpe med at støtte St. John Ambulance ved at besøge tosja.org.uk/donate

Kan du få hjernerystelse fra at falde af en cykel?For cyklister, ahjernerystelse kanforekomme når som helst hovedet kommer i kontakt med jorden, men det kan også resultere i enhver anden ulykke, når hovedet pludselig skubbes fra side til side - uanset om hovedet får en stød eller ej.31. jan. Okt 2018

(elektronisk musik) - Nå, her er vi i Chamberythe morgenen efter Roubaix-fasen af ​​Tour de France 2018, og vi var heldige nok til at tilbringe en halv time med Dr. Kevin Sprouse, holdlægen hos Team EF Drapac. Kevin, mange tak for din tid.

Kan du fortælle mig, hvad er de fem mest almindelige skader, du ser hos chauffører? - Jeg tror, ​​nummer et er gadeudslæt, og desværre så vi det i går, og det er noget, vi er. Jeg arbejder kontinuerligt på det nu. Det er svært at rangordne dem med hensyn til hyppighed, da det har nogle finesser, men jeg tror, ​​jeg vil gå over de fem, som jeg ser mest.

Så gadeudslæt, kravebenbrud, håndledsskader, desværre hjernerystelse og derefter knæproblemer. Disse er normalt kronisk overforbrug - og så lad os starte med gadeudslæt, hvis det er okay. Da jeg var chauffør, spøgte vi altid, at det var trivielt og overfladisk, jeg mener, det er bogstaveligt talt overfladisk, men det kan være et virkelig alvorligt problem, især når det er et stort område, og hvis det forårsager betydeligt ubehag, kan det ændre kørestilen.

Og kan du bare groft fortælle mig, hvordan du håndterer en bred vifte af vejudslæt? - Sikker på, at ved behandling af gadeudslæt er dette en slags barn, det er den pose med tricks, jeg bærer med mig, vi bruger porøst kirurgisk tape til at holde det på plads. Omnifix er hvad jeg har med mig, men vi griber lidt, hvad der er tilgængeligt på apotekerne, når vi løber tør for bånd, som jeg bruger, Telfa-bandager er bare en non-stick gaze, noget du bare lægger i din Du kan få en apotek på stedet. Du har sandsynligvis set det før, en slags skinnende pels, så den ikke klæber til såret, hvor vi kun anvender en tredobbelt antibiotisk salve.

I USA kalder vi dette Neosporin, dette er en generisk version, men du anvender det bare der, og det går direkte til såret. Brug det, du sandsynligvis har set på driverne, dette brændenet. Så dette er noget, som min syvårige elsker at cykle, og han er der, når han falder af og insisterer på, at jeg sætter ham på knæ og albuer. Men du har sikkert set dette med ryttere i pelotonet, der bare satte bandager på.

Vi bruger det meget på knæ og albuer, de områder, der fortsætter med at bevæge sig over fire til seks timers fase, ellers begynder disse ting at skifte og vandre, når det bliver svedigt, og du ender med at bandage starter og bare være irritabel sættes på, og hold fast i alt dette. Og alt dette er ting, du kan få fra apoteket. Du har ikke brug for en særlig medicinsk licens eller noget, det er ret let - Så kraveben, vi joker som cyklister om, at du ikke er en rigtig cyklist, før du bryder dit kraveben, hvilket ikke er sandt.

Men det er en meget - (griner) - Jeg har stadig min - Det er en meget almindelig cykelskade, ikke? det? - Det er det. - Kan du først og fremmest fortælle os lidt om hvorfor? Har det noget at gøre med kraftoverførsel, når nogen - Absolut cykler det falder.

Og når dine hænder er på stængerne, og du rejser med relativt høj hastighed, ser du dem ofte nogle gange lige over dem. Polakker går, men det meste af tiden er der en manøvre, som du bør undgå at falde, og hjulet drejer, og så gå ned sidelæns, og den medfødte tendens, refleksen, er at nå ud, og den kraft overføres opad, og ofte på kravebenet, som er en type S-formet knogle, har det svage punkt i kæden og det revner - ja, og du viser mig denne utrolige ultralydsmaskine. Fortæl mig om det, så --- ja, det er dejligt, på turen er vi 'Jeg er meget heldig at have en røntgenmaskine i slutningen af ​​hvert trin. Det gør de ikke i mange løb.

Giro gør det, men jeg tror, ​​det er bare de to løb, så ofte når vi er 'Vi er bekymrede for et brud, så leder vi virkelig efter et skadestue, et hospital. Det er logistisk krævende. Chaufførens opsving og alt, hvad han har, kan tage lang tid. Vi har nu den ekstra fordel ved at have disse enheder, ultralydsmaskine, der meget let kan undersøge overfladiske knogler som kravebenet, kan se på håndled, hånd og kaste foden Hvad vil vi se? Håndled. - Scaphoid? - Scaphoid bone, lad os se på den distale radius her og ned i scaphoid bone.

Og sådan er det, denne gel muliggør, at lydbølgerne, der kommer ud af transduceren, kan overføres til huden. ned gennem knoglen eller ned til knoglen og giv os et billede af cortex der. Og du kan se, at det er smukt og kontinuerligt, og jeg kan slags bevæge mig frem og tilbage.

Og vi går ned, hvis du havde et brud, så kunne vi se, at lige der hvor linjen virkelig er kontinuerlig, ville der være en hoppe, ganske mærkbar - okay Kevin, kan du kontakte os via håndled - og fortælle håndskader ? - Sikker på, så vi har talt om kraveben og hvad årsagen bag, hvorfor chauffører ender snoet og går ned med en udstrakt hånd, og kravebenet har en tendens til at tage hovedtyngden af ​​det, men hvordan har du det? Forestil dig, at det er håndled og hånden, jeg mener, de rammer jorden. Du risikerer selvfølgelig hudskade, men håndledets knogler og de små knogler i bunden af ​​hånden, slags hvor hånden møder håndleddet, er også ofte ofre for disse falder. Radius er knoglen her på siden af ​​tommelfingeren, den side af hånden, der har tommelfingeren, og derefter er ulna herovre.

Scaphoidbenet er en lille knogle, der sidder nøjagtigt i denne fordybning - ja - og den er også ofte skadet. Så når en rytter går ned, ser vi ofte på disse knogler, på brusk og sener --- ja. - Det omgiver der og derefter knoglerne der i håndbunden. - Ja. - Men nogle af dem er svære at helbrede, og så nogen ville ikke køre med dem.

Du ville være ude af drift. Men den lille scaphoidben, på grund af den måde blodet kommer ind på, det kommer faktisk, blodtilførslen går ned, det passerer gennem knoglen og kommer derefter bagud mod det, så hvis du bryder knoglen, kan du, kan du faktisk skære blodforsyningen, hvilket naturligvis gør det vanskeligt, hvis ikke umuligt, at helbrede. Selv de små frakturer bliver nogle gange kirurgiske, så du vil fange dem tidligt - så fortæl mig om knæ.

Det er en af ​​de få ting, jeg ikke havde forkert med mig på en cykel, så (griner) - Perfekt! Intet knæ, selvfølgelig er der traumatiske skader på knæet, så du falder af cyklen, rammer dit knæ, det er et problem, der kommer op, men ærligt, hva? Jeg ser oftere knæet lide af kroniske overbelastningsskader.

Og det betyder, at der kan være en muskuløs ubalance e eller et positioneringsproblem. Normalt er det begge dele. Behandling afhænger af årsagen.

Og det betyder ofte at tage et skridt tilbage og se på deres bevægelser, se på deres kraftmønstre, se på deres pasform. Har de ændret deres klamper? Har de ændret sadelhøjde? Ofte har de måske ikke gjort disse ting med vilje, så de rejste og kom tilbage på deres cykel derhjemme, og sadelpinden gled lidt, og vi fik dem til at måle det, og det er som, ah, det er to inches ned eller en tomme eller hvad som helst, der lægger pres på knæet, og hvad der gør det ondt. - Kevin, hjernerystelse, jeg husker det alt for godt.

Det er meget ubehageligt. Diskuter os, en diagnose, og derefter hvad vi skal gøre med en rytter med hjernerystelse - Så en hjernerystelse er noget, der helt sikkert påvirker cyklister og noget, vi ser hele året, og noget, vi har de seneste år for fem til ti år siden som et medicinsk samfund vi lærte virkelig, at vi sandsynligvis har brug for at tage det mere alvorligt. I min uddannelse var hjernerystelsesdiagnose og behandling en meget stor del af pædagogiske gåder og noget, vi fokuserede meget på.

Og jeg tror, ​​du ser i cykling, at dette afspejles, at vi implementerer disse protokoller, vi begynder at indse det, og det at være meget mere opmærksom på det kan være svært, fordi diagnosticering af hjernerystelse er subjektiv, hvilket betyder, at der ikke er nogen test det fortæller os, at nogen har hjernerystelse. Du kan ikke scanne dem, du kan ikke lave blodprøver, og så er det meget vigtigt at kontrollere deres balance, det ser på deres hukommelse og hukommelse, og det ser på de symptomer, de fortæller os. Så på en måde er vi nådige over for dem, hvad de fortæller os. - Det er svært for mig at forestille mig, hvordan det som læge kan være, at det skal være så svært at afslutte en slags f-diagnose eller prøve i det mindste den første diagnose under tidspres, for mens det måske er mere sikkert for vores seere Hvad din overbærenhed angår, hvad hvis du trækker nogen ud på dag tre af en Grand Tour, og de gør det? Du kan ikke gøre det bare fordi du rammer dit hoved, det er ikke retfærdigt over for holdet eller chaufføren, tror jeg. - Jeg ville spille det sikkert. - Ja. - Hvis jeg er bekymret --- Ja. - Hvis der er noget galt, gjort. - Ja. - Og hvis jeg ender med at trække nogen uden hjernerystelse, selvom jeg ikke skulle have gjort det, ville jeg hellere træffe den beslutning.

cykelskat

Nu vil det spise af mig. (griner) - Ja - Hvis vi kommer tilbage til hotellet, og alt er i orden, sparker jeg mig selv, men jeg vil hellere det end at sætte dem ind igen og sparke mig af andre grunde. - Ja - Den anden vanskelige ting ved hjernerystelse er symptomer, der normalt vises over tid. - Ja. - Efter min erfaring er det ret usædvanligt, at en rytter går ned, rammer hovedet og står der på en cykel og straks får hjernerystelsessymptomer. - Ja.

Kevin, tak så meget, det fascinerede mængden, så de mest almindelige skader, som professionelle kørere ser, sandsynligvis vil være vejudslæt, knækket kraveben, håndledsskader, hjernerystelse og knæsmerter, og jeg tror nok, det er det samme for de fleste fritidscyklister . Jeg håber, du fandt det interessant. Kevin, tak igen og held og lykke for resten af ​​turen. - Tak. - Hvis du kan lide denne artikel, så giv os et tommelfinger op, klik på Tilmeld og klik her for mere tourindhold.

Hvor længe efter at have ramt hovedet er du sikker?

I de fleste tilfælde tager hjernerystelse opsving ca. 7 til 10 dage. Men hvisduikke få nok hvile eller følgditlægens anbefalinger, bedring kan tagetillidt længere. Lær mere omhvor længehjernerystelse sidst. Derudover udvikler nogle menneskertiltilstand kaldet post-hjernerystelse syndrom.

Kan du stadig få hjernerystelse med en cykelhjelm?

Din ven har ret: Nejhjelm kanforhindrehjernerystelse. Der er ingen måde at forhindre hjernen i at bevæge sig inde i kraniet.hvis duslå dit hoved hårdt nok, din hjernekanbank ind i den hårde knogle og forårsag ahjernerystelse.

Skulle cyklister blive tvunget til at bære hjelme, er det et spørgsmål, der garanteret giver anledning til et argument. Alle har en mening Problemet er, at de normalt ikke er baseret på beviser Lad os starte med noget ligetil. Jeg har ikke et problem med cykelhjelme, når Jeg cykler, jeg bruger normalt en, og når jeg falder af min cykel, og mine hjelme er ordentligt monteret, og jeg kører på noget i lav hastighed. Beviset viser, at det sandsynligvis vil hjælpe mig, så få cyklister til at bære hjelme lige hvor han er, hvor det begynder at blive kompliceret. Lad os først høre fra en læge, der var direkte involveret i hovedskader sidste år. Jeg cyklede over hele Amerika, et drejeligt spejl på en lastbil ramte mig bag på hovedet ved 70 mph, slog mig af min cykel og ud på gaden, men jeg havde heldig at jeg havde en hjelm på, hvis det ikke var for mig Klare hjelme kan redde liv, men lad os nu høre fra en anden læge, at det ser sundt ud ikke kun for enkeltpersoner, men for befolkningen generelt - meget godt bevis for, at det iført cykelhjelme er mindre attraktivt for mennesker og sandsynligvis vil reducere mængden af ​​cykling, og der er overvældende bevis for, at de sundhedsmæssige fordele ved cykling langt opvejer sundhedsrisikoen.

Cykling er heller ikke så farligt, som folk tror, ​​at der er en død i Storbritannien for cirka hver 30 millioner kilometer cyklet, det drejer sig om hundrede cyklister dræbt hvert år, faktisk står der: 'Første gang, men døde samme år Godt over 85.000 mennesker udvikler tidligt sygdomme forårsaget af inaktiv levevis - mange ting som hjertesygdomme, diabetes og kræft, og det er netop disse sygdomme '. Cykling kan spille en rigtig stor rolle i forebyggelse Cykling er en af ​​de bedste måder at bekæmpe cykling som en del af trafikken som en del af hverdagen betyder, at folk får moderat motion regelmæssigt. Det er ikke noget, de skal gå i gymnastiksalen for - de kan gøre det - de kan lide at arbejde på det, gåtur til butikkerne osv.

At tvinge brugen af ​​cykelhjelme, selvom det gjorde cykling mere sikker, ville stadig være en samlet pris i offentligheden Førende sundhed, og der sker noget andet, når cyklister sætter en hjelm på noget, der synes fast forankret i vores natur Forskere kalder det risikokompensation. Dybest set, når du har mere beskyttelse, har du en tendens til at tage flere risici. Ja, vi har folk i laboratoriet, og vi fortæller dem, at vi skal se på beslutningstagningen, mens de har en sporingsenhed på hjelmen, og så lavede vi forskellige beslutningsopgaver på spilopgaver, og vi fandt ud af, at de mennesker, der fik hjelmen var på Spilopgaven har taget flere risici og viser tilsyneladende højere sensationalisme, så forfattere ser ud til at bruge denne ekstra beskyttelse til at være mere hensynsløse, hvor det bliver mere skræmmende andre trafikanter, så synes de også at tage flere risici med cyklister i et andet eksperiment er Ian med denne cykel travlt med en meter undertiden havde han undertiden en hjelm, og han fandt ud af, at når man havde hjelmen på, flyttede trafikken i gennemsnit tættere på, undertiden farlig, så vi havde to mulige forklaringer på, at det kunne være let for dig at være med en hjelm så ud mere erfarne al Chaufførernes reaktion på alle de andre mulige forklaringer var, at Glamour i det væsentlige troede, at han var beskyttet og kunne tage risici.

Så hvad skete der, da lande gjorde cykelhjelme obligatoriske? Forskere har udført omfattende undersøgelser i tre lande Canada, New Zealand og Australien for at finde ud af, om hjelme forbedrer den samlede sikkerhed for en hjelm - deres konklusion er, at der ikke er noget bevis for, at de gør dette med wire. Mange cykeleksperter er virkelig frustrerede, når cykelsikkerhedskampagner er baseret på hjelme Et bikube handler bare om at bære en cykelhjelm hver gang du har en rem. Det er ikke børn, der bærer deres hjelme med stolthed. Nogle af disse frustrationer bedre end de fleste er ChrisBoardman, den tidligere olympiske mester, der er cyklistaktivist, hjelm splittende problem, du har tendens til at få reaktion fra mennesker, der befinder sig i et miljø, jeg føler mig hjælpeløs Der er ikke noget, jeg kan gøre Cykling er en helgenes aktivitet. Det er miljøet, der er farligt, det er, at vi hollænderne skal ændre, har brugt 40 år på at lave sikre cykelbaner til bygge, og næsten ingen kører med hjelm, men i Holland cykler omkring fire gange så sikkert som Storbritanniens hovedvej. Du ved, tag en genvej væk, hvis du bare se fremad Interessen for alle trafikanter er det største antal blandt bilister. Så hvis nogen er tvunget til at bære hjelme, tak for at se, så lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor, tjek de andre artikler om andre i theries, og sørg for at abonnere på mere

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg falder på min cykel?

hvis duindse detdukan ikke undgåfaldet, så prøv at vedligeholdedetfølgende position underfaldet: holde fast idetstyr, holddetknæ tættest pådetjorden gemt icykel, og læg pres pådetinde i styret. Ved at bruge denne nedbrudsmetode,din cykelender med at absorbere noget afdetindvirkning.

Hvad er en hjernerystelsestest?

Hjernerystelse testvurderer din hjernefunktion før og efter et hovedtraume. Dettestudføres af en læge eller anden sundhedspersonale med ekspertise i evaluering og behandling af mennesker medhjernerystelse.31. maj 2019

Hvor meget kræves der for at bryde en cykelhjelm?

Evaluering afhjelm-Komprimeringsdata viste kun initialrevnerder opstod i intervallet 100-200 lbf. Gennemsnittetkrakningskraftblev fundet at være 140 lbf. Kraniet oghjelmsamling kunne ikke knuses i kompressionsstativet selv under det maksimalekraftopleves af vejecellen (470 lbf).

Kan jeg sove, hvis jeg rammer mit hoved?

Dr. Alexander siger, at hjernerystelse er enhovedskade, der undertiden indebærer bevidsthedstab, men ikke er forbundet med intern blødning. Medmindre en læge siger, at personen har brug for yderligere behandling, den skadedeskal soveog hvile.8. mar 2019

Bliver alle hjemslag hjernerystelse?

Hovedtraume har tendens til at forårsagehjernerystelse, men voldsom rysten afhovedkan også udløse enhjernerystelsesom i en bilulykke. Væsken i dit kranium beskytter hjernen mod stød.

Er det normalt at falde af din cykel?

Vi ser brud, masserafbrud på underarmen, menneskerfalder af cyklerefter ulykker, der kommernedpå en udstrakt hånd eller udstrakt arm og bryde deres underarm.Detde mest alvorlige ting, vi ser, er hovedskader, og det kan være virkelig alvorlige skader.21. apr 2017

Hvad sker der med dit hoved i en cykelulykke?

Hovedskader fra en cykelulykke 1 Cykelulykker og hovedskader. Statistikker viser, at der opstår hovedskader i 22 til 47 procent 2 En traumatisk hjerneskade skyldes normalt et slag mod 3 Cykelulykke Hovedskader og børn. 4 Værdien af ​​en hovedskadesag afhænger af

Hvor mange cyklister om året får hovedskader?

Alle årsager: 30.533 Cyklister: 2.183 Cykling repræsenterer 7,1% af alle hovedskader Andel af alle skader, der involverer hovedskade: Alle årsager: 34,2% Cyklister: 37,6% Fodgængere: 43,7% Alvorlige hovedskader:

Kan en cykelhjelm forhindre hovedskader?

Overholdelse af vejreglerne, inklusive alle trafiklove, kan hjælpe med at forhindre skader, men det kan også bære en cykelhjelm, der er korrekt monteret. Flere mennesker får hovedskader fra at cykle, end mange mennesker er klar over. Se på disse statistikker - de taler for sig selv.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Radcity cykel anmeldelse - varige løsninger

Er RadCity-cykler gode? RadCity 4 imponerede os med sin usædvanligt behagelige og glatte kørekvalitet. Denne cykel har forudsigelig håndtering og en pænt dæmpet følelse takket være sin forreste affjedring og omkredsede dæk. Den har også en afslappet geometri, rigeligt justeringsområde i sædepinden og stammen, plus en behagelig sadel og ergonomiske greb. 3 авг. 2020 г.

Cykling til skolen - hvordan man beslutter

Er det sikkert at cykle til skolen? På individuelt niveau kan gå og cykling øge elevernes sundhed, fysiske aktivitet og endda deres koncentration i skolen. Jo flere studerende, der går eller cykler, jo færre biler på vejen omkring skoler, hvilket kan minimere sikkerhedsrisici og mindske luftforurening.

Quick release-cykel - almindelige spørgsmål

Hvad er en hurtig frigivelse på en cykel? Hurtig frigivelse eller gennem aksel? En hurtigudløsningsaksel har en 5 mm stang med en kamstang på den ene side og en møtrik på den anden, og dens funktion er at lade dig fjerne hjulet på din cykel uden brug af værktøj. En hurtigudløsningsaksel giver dig også mulighed for at fjerne hjulet uden at fjerne akslen.

Byg din egen cykel - holdbare løsninger

Er det billigere at bygge din egen cykel?

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje? Se efter vandmodstand, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre, skal du passe på cykeltrøjer lavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.

Cykelposition - levedygtige løsninger

Er cykling dårlig for kropsholdning? Cykling og siddende er ikke det samme; cykling styrker dit kardiovaskulære og muskuloskeletale system, mens siddende ødelægger begge dele. Problemet er, at cykling og siddende forårsager lignende ubalancer i musklerne; en afrundet kropsholdning, en 'fast' og stiv øvre ryg og stramme hofter (især hoftebøjere) .24 авг. 2016 г.