Vigtigste > Cykling > Cykelhjelmvurderinger - almindelige spørgsmål

Cykelhjelmvurderinger - almindelige spørgsmål

Hvad er den sikreste cykelhjelm?

Bontrager Rally MIPS scorede det højeste forsikkerhedblandt alle dehjelmetestet i 2020.

Hvad er den bedste cykelhjelm til sværdkamp? - Lad os tale om det. (Alarm ringer) (legende temamusik) (udbrud af ild) God mytisk morgen. - Cykler er en fantastisk måde at komme rundt i byen og komme rundt på samme tid, træne lidt, være miljøbevidst og lindre stress på din bundlinje - Okay, i dag hjælper vi dig ikke med at stresse din bundlinje, men Vi hjælper dig med at beskytte den noggin ved at bestemme den bedste cykelhjelm, du kan få under $ 100, det er tid til - ♪ Jeg er på en motorvej til Hel ♪♪ Met ♪♪ For at se, hvilken der er den bedste ♪ - Okay, nu Vi har udviklet en række strenge, men på ingen måde hensynsløse cykelhjelmtest.

Nogen kan komme til skade. Jeg håber, det er ikke mig. Måske skulle jeg bære hjelm. - Ho! Vi fjerner den hjelm, der klarer sig dårligst på hvert skød, indtil vi har en resterende vinder. - Her er hjelme, som vi vil teste.

Bel Adult Quake cykelhjelm til 35. - Kali Chakra Plusbike hjelm til 50. - Bern Lennox til 60. - Abus The Hyban Urban Hjelm med integreret LED baglygte til $ 70. - Og Giro Hex mountainbike hjelm til $ 80. - Til cykelsikkerhedszonen! - Vi er på vores tag. - Nu kan du cykle på gaden, men så skal du håndtere biler, så du skal køre på bygninger.Du skal være tagrytter. - Tagryttere! - Og hvis du er en tagrytter, vil du have en hjelm, der beskytter dit hoved, hvis du falder ned af bygningen. Vil kaste dem til jorden og se, hvordan de holder op. (Rockmusik) - Tre. - Okay - To, en. (Engelkormusik) (Hjelme banker) - Woo! - Åh. - Sikke et rod! - En masse fornuft. - Okay, lad os tale det ud. - Okay, jeg tror det er sikkert at sige, at alle disse mennesker er blevet såret.

Vi har i denne første, Giro, vi har to fuldt ud i taktæg. Okay for denne, der er Abus eller Abbis, er vi ikke rigtig sikre. - Det ser ud som en grib kom derinde - (humrer) Vi har ingen uræg.

Okay, så det er lige i bunden lige nu. - Okay og for Kali. Ikke i ur, i ur. - Åh okay. - Belen. - Åh, se på det.Ligesom en normal rede dernede. - Nej, de brister alle sammen. - Undtagen-- - Der er en. - En fuldt ud i takt. - En fuldt ud i takt. (smadrer ægget) Lige der, okay.

Og endelig Bern. Ah, intet er intakt herinde, mand. - Okay, så det er op til Abus og Bern. - Med Bern har mange hjerner reden - Okay, hvis du i det mindste vil knuse dine hjerner, vil du have dem til at blive i hjelmen - Der er mange rodede hjerner, men de er stadig inde.

Så for mig er det ret klart. Bern brænder. (Rockmusik) Lad os sige, at du har en papirrute i Arizona, og at du har deltaget for hårdt på din firmafest den 4. juli, så du vågner op næste dag ved middagstid, og du tror, ​​jeg har brug for at levere disse papirer, men hvad dælen, det er varmt! - Ja, og du vil ikke have dit menneskelige hoved til at lave mad i din hjelm, og menneskelige hoveder er dyre, så i stedet for bøffer bruger vi bøffer sammen med disse varmepistoler, der fjerner hjelmen, der gør bøffen til den bedste.Skyd dine våben, Link. (Varmepistoler hvirvler) - Okay, selv varme på begge. Åh det er varmt - Nå, du kan blive fristet til at sige, vent et øjeblik, fyre.

Den med ventilation skal være den sejeste, fordi den slipper det meste af luften ind. Måske er du endda gået så langt som at kommentere det. Gæt hvad, du tager fejl, fordi ventilationsåbningerne faktisk slipper ind varme, og de koger din hjerne, som om det er en bøf - Stop med at prøve at have ret i alt - Det er videnskab! - Mine arme bliver trætte. Jeg kommenterer ikke dette. - Nu bemærker jeg noget sprødt.

Lidt smelte på selve hjelme. I det mindste disse to. - Det lugter dårligt. - (humrer) Ja, du vil begynde at tænke, at det lugter godt, og så lugter du den brændende hjelm. - Uh, uh! - Okay, lad det stoppe os.

Varme pistoler slukket. - Okay, lad os starte her med kali. Åh, det er varmt! Lad os gå.

Hvis jeg ser på denne bøf bagfra nu, er der lidt af en kok, men slet ikke meget. Abus, Abus kadabbus. - Det er også ret godt. Det er lidt mere kogt foran. - Det er mere kogt. - Det er lidt tættere på hjernebarken, hvor du træffer dine beslutninger.

Lad os se på maven. Åh wow - Whoa - Vi har en dejlig bøf her. Bel, han har det ikke godt. - Nej og se på hjelmen selv Spot, men sådan ville solen gøre det. - Ja, du ville kun have krybdyrfunktioner på dette tidspunkt.

Du ville løbe instinktivt. Og nu skal vi ind i Giro. Er det Jee-ro, ikke? Jai-ro? Er det en helt? - Gee-ro. - Gee-ro. - Guy-ro. - Åh, åh, åh, det er også ret kogt. - Ja, det er det. - Men jeg kan med det samme fortælle Bat, bælen er mere kogt, mand.

Okay, bare en sidste kontrol her, disse er alle bøfehjerne. - Mine ser godt ud. - Mine er begge temmelig kogte, men jeg tror, ​​vi helt sikkert kan se, at bel er blevet kogt mest? Derfor ville din hjerne være mest kogt, og det er derfor Bel, jeg er ked af, at du kom til anden runde, men nu er du elimineret - du ved det. (Rockmusik) Hjelme er ikke det eneste, du muligvis har brug for en hjelm for at beskytte dit hoved, måske cykle med dine venner, tage den forkerte drejning og ende i et dårligt kvarter - Sagde nogen dårligt kvarter? - ja, ja - ja dette er et rigtig dårligt kvarter, du ved hvorfor, fordi vi alle går rundt med sværd - Hvem er du? - Jeg hedder Paul.

Og der var en - - Hej Paul - Der var en sværdbelastning i en lastbil, og den faldt om, og vi fik alle et sværd, vi bar allerede sværd i årevis - Okay, du virker som en flink fyr --- Vi tåler ikke ting i vores kvarter, som f.eks. disse små børn, der kører rundt i mit kvarter uden deres forældre. De har en lektion, der skal undervises, komme ud af vejen. (Engelkormusik) (grynt) - Hvad fanden, Paul? - Ja, tag det! Han har stadig tommelfingre op.

Han har ikke lært sin lektion, men gæt hvad? Jeg lærer hans lille ven. (Engelkormusik) (Sværdhamre) - Åh. - Disse børn er hårde.

Du bliver på cyklerne. Jeg har aldrig set det før. Det sker aldrig sådan. (Engelkormusik) (Bank sværd) Hyah! - Ja godt! Det er dårligt - dette barn har en hård hjelm. - Ja! Det var så modstandsdygtigt. - Meget imponerende. - Du klarede det ikke. - Nej, aldrig sket før. - Det er utroligt.

Dette går bestemt ind i næste runde. Giro har meget at tilbyde, så vi kan være, hvordan får jeg denne ting fra? - Nå, der er en lille rem, og du åbner den bare. Som alle hjelme. -Tak. - Dette barn har et andet problem, han burde se nogen om. - Lad os også tage Kali af, for jeg ved ikke, om det er, åh, se på dette.

Hvis du ser på det - - Det er et dejligt stykke der - Så denne hjelm, det gik bestemt igennem. Gik det hele vejen igennem? - Åh ja. - Åh ja, det har en større rude på styrofoam, hvilket betyder, at kaliumchlorid fjernes. (Rockmusik) - Og nu crush-testen - Der kommer en tid i enhver mands liv, hvor han ønsker at gå ud på gaden og blive lidt solbrændt og bare sprede sig derude, men hej, glem ikke din hjelm.

Fordi du ikke ved, hvornår et par fire efter fire kommer, med hjulene perfekt justeret med din næse - ja, så vi spændte vandmeloner ind i vores sidste to hjelme, og nu vil vi løbe over dem. (Rockmusik) (knusehjelm) - Åh, jeg tror det var dem - Det føltes godt, okay. Åh ved du hvad, lyset på denne er tændt.

Det er et godt tegn. - Ja, han har det dårligt. Ikke bedre end denne.

Tjek dette crush job. Åh gud. - Det har en planhed.

Naturligvis er klodsen fuldstændig ødelagt. Der er ikke flere tanker i det. - Åh wow.

Se på den fladhed. - Nu kan du se, jeg mener helt knust, selvfølgelig, men det har stadig noget --- integritet. - Det har en vis integritet - og lyset er stadig tændt! - Det faktum, at lyset tændte - Jeg tror, ​​resultaterne er klare - Ja, vores vinder, den officielle Good Mythical Morningbest hjelm er Abus Hyban City hjelm med integreret LED baglygte - du har det, ven. - Åh. - Min godhed. - Tak, fordi du kan lide, kommentere og abonnere. - Du ved hvad klokken er. - Hvad sker der fyre, jeg er Rob, og dette er Milo.

Vi er fra Washington DC, og vi kører i øjeblikket ned ad Potomic-floden, og det er tid til at dreje mytiske hjul - Ah, den hund har ikke hjelm på - Se dog glad ud. - Tisk tisk. Klik på linket ovenfor for at se, hvordan nogle BMX-cykler falder ud med os i Good Mythical More. - Og for at finde ud af, hvor Mythicality Wheel ender uh --- (mumlende) Jeg ender. - Store ting kommer i to med det reducerede dink it og synker det spisekrus sæt.

Få din nu på Mythical.store.

Har cykelhjelme vurderinger?

I samarbejde med Insurance Institute for Highway Safety, vihar bedømti alt 123cykelhjelmeved hjælp af STAR-evalueringssystemet.Hjelmemed flere stjerner giver en reduktion i hjernerystelsesrisiko for disse påvirkninger sammenlignet medhjelmemed færre stjerner.

Hvad er det bedste cykelhjelmmærke?

  • MISBRUGCykel-HjelmeHyban 2.0.
  • Cannondale Intent MIPS voksenHjelm.
  • Giro Register MIPS voksen fritidCykelhjelm.
  • LUMOS Matrix SmartHjelm.
  • Retrospekt CM-1Cykelhjelmtil voksenpendler.
  • Schwinn ThrasherCykelhjelm.
  • Tusind voksneCykelhjelm.
7. apr 2021

Cykelhjelme har bevæget sig langt fra styrofoam-spande, som mange af os voksede op med. De er så specialiserede, at jeg har en hylde ved min dør, der kun er til cykelhjelme. Det er lidt pinligt, hvor mange af disse jeg ejer, og jeg overvejer at afvise min samling som et konceptuelt kunstværk, næste gang min mor besøger, så jeg behøver ikke at forklare, hvorfor nogen har brug for et halvt dusin sikkerhedshovedbeklædning.

Før vi begynder vores artikel, der beskriver de bedste cykelhjelme på markedet, har vi inkluderet links i beskrivelsen for hvert produkt, der er nævnt, så sørg for at tjekke, hvilken der er inden for dit budgetområde. Fra og med den bedste samlede cykelhjelm har vi POC Octal X Spin, nogle mennesker, jeg kan lide sko, nogle mennesker kan lide tasker, og nogle mennesker kan lide ure, men jeg kan godt lide cykelhjelme. Jeg indrømmer, at det er lidt underligt at have et halvt dusin beskyttende hovedbeklædning hængende på flere døre, men jeg vil være sikker på, at jeg altid har det rigtige værktøj til jobbet, og jeg synes, der er dårligere muligheder for at bruge dine penge end at beskytte din hjerne.

Hvad der er endnu mere fremmed er, at jeg har tendens til at trække den samme hjelm ned hver dag. Uanset om jeg kører hundrede miles på vejen eller fem miles til butikkerne, er OCTALX SPIN den hjelm, jeg vælger til 90% af mine ture, og det er derfor, det fik titlen som den bedste cykelhjelm generelt. POC er relativt nyt for cykling, men dets fokus på sikkerhed og en tydelig skandinavisk æstetik har holdt det loyalt over for mærket. POC-mærket er forbundet med at sætte ryttersikkerhed over æstetiske eller aerodynamiske bekymringer, men dets nyeste modeller har vist sig at være Bevist populær blandt racere takket være deres støtte fra Cannondale professionelle cykelteam.

POC foretrækker lyse farver for at gøre chaufførerne mere synlige i racing og trafik, og det har den ekstra fordel, at deres atleter skiller sig ud fra mængden og giver brandet et stærkt image. For at fremstille Octal X SPIN tog POC sin populære racercykelhjelm - Octal - og optimerede en Fe w for at gøre den lige så velegnet til brug af stier. Sammen med en skal, der helt dækker foringen - et fælles træk ved off-road hjelme - POCadded SPIN-teknologi.

SPIN, som står for Shearing Pads Inside, beskytter mod skrå stød - noget, som mange standardhjelme ikke er så gode til. Mens CPSC-reglerne ikke foreskriver beskyttelse mod disse stød, tilbyder POC SPIN-teknologi til folk, der ønsker beskyttelse ud over det lovlige minimum. Hjelmens vigtigste funktion er at beskytte din hjerne, hvorfor POC gjorde dette til deres vigtigste salgsargument for Octal X SPIN.

Sikkerhed kan være en god grund til at vælge Octal X SPIN, men du bliver heller ikke svigtet, når det kommer til ydeevne. Kritikere elsker de behagelige stropper og 21 ventilationsåbninger, der får hjelmen til at forsvinde, når den er i brug. En motorcykel sagde, at den nye hjelm 'synes at bevæge luften lidt bedre' end den tidligere model.

Det brugervenlige og meget justerbare holdesystem blev også rost af eksperter. De værdsatte hjelmens lave vægt, hvilket gør den lige så velegnet til vej- eller bjergbrug. Endelig fik en korrekturlæser hurtig justering til at få Octal fra kassen til cyklen på to minutter.

Da jeg første gang satte Octal X SPIN på, bemærkede jeg, hvor meget mere af ryggen og siderne på mit hoved var dækket sammenlignet med en traditionel cykelhjelm. Dette gør Octal til et sikrere valg, især til off-road ridning, hvor lav hastighed falder og rammer til forskellige dele af hovedet er sandsynlige. På trods af sin større størrelse følte Octal sig ikke tung at bruge, og skalaerne bekræftede, at den er meget konkurrencedygtig ved 267 gram til Medium.

Det større kontaktareal syntes ikke at påvirke ventilationen, selv ved langsomme stigninger sikrede hjelmen tilstrækkelig luftcirkulation. Om aftenen, når jeg pendlede, følte jeg mig beroliget af den klart synlige orange-farvede skal og fandt 'Eye Garage' nyttigt at holde mine solbriller uden at det gled ud. Derefter har vi den bedste budgetcykelhjelm, der går ned ad Bern FL1 Trail.

To hundrede og halvtreds dollars kan ligne en masse penge at bruge på noget, der er beregnet til at bryde. Selvom det er sandt, at du kun har en hjerne, og det er værd at beskytte, kan det kun være dyrt at starte din cykeltur. Heldigvis skal alle hjelme, der er godkendt til brug i USA, bestå de samme tests, hvilket betyder, at selvom billigere hjelme måske vejer mere eller tilbyder mindre ventilation, beskytter de dig lige så godt som deres avancerede brødre.

Med FL1 Trail er kompromiserne ret små. Bern bruger den samme formede 18-vent-konstruktion som dens øverste del af hjelmen, men sparer penge ved at bruge en off-brand-drejeknap på den bageste låsemekanisme. Hjelmen tilbyder et visir for at beskytte mod regn, sol og vegetation undervejs.

Det føles ikke så meget anderledes i brug end dyrere hjelme på grund af den lave vægt på kun 271 gram og en masse ventilation. Cykelmagasinet elskede F1-stien med sin fire-niveau højdejustering til pasform og en tæt hagesnor og farveindstillinger for hver rytter, hjelmen virkede stumpet til at sidde højt på hovedet på korrekturlæsere på Bike Rumor, hvilket kunne være et problem i lav hastigheder. Hjelmen tilbyder heller ikke et MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), men BERN tilbyder en FL1-model med MIPS til $ 30 mere.

Nogle korrekturlæsere fandt størrelsen lidt lille, men Amazon-brugere bemærker, at Bern er en god kundeservice leverer, når størrelsen er et problem. Derefter har vi den bedste avancerede cykelhjelm, der går til Giros Aether. Giro har længe været et navn for den bedste præstation inden for cykling.

Dens hjelme har vundet cykelløb i næsten alle kategorier, og mærket har ikke kun fornyet ydeevne, men også sikkerhed. To af de største tendenser inden for cykelhjelme for nylig har været aerodynamik og MIPS (multiple impact protection). Begge blev kørt af Giro, men indtil for nylig krævede begge kompromiser, hvilket resulterede i, at racere ejede flere hjelme.

Aerodynamiske hjelme, ligesom Giros første generation af Air Raid, var hurtige på flyet, men havde tendens til at være tunge og dårlige ventilerede, hvilket gjorde det til et dårligt valg i kuperede dage. Giro introducerede flere stødbeskyttelsessystemer i cykelhjelme i 2015, men i sin tidligere generation af MIPS-hjelme var størrelsen undertiden lidt forkert, og MIPS-linerne havde en tendens til at knirke irriterende og klamre sig til solbriller sammenfiltret eller langt hår. Aether er en kompromisløs racinghjelm.

I stedet for at placere MIPS-laget på rytterens hoved, har Giro indsat lag af EPS-skum, hvilket resulterer i en mere behagelig og aerodynamisk hjelm. Elleve enorme åbninger får hjelmen til at forsvinde Stiger op. Ekspertanmeldere sagde, at Aether var 'blandt de sejeste, mest ventilerede hjelme, vi nogensinde har kørt i høje og lave hastigheder'.

Den store fordel ved Aether er selvfølgelig en, som ingen ønsker at teste. Stødbeskyttelse med MIPS-kuglesystemet er bedre end nogensinde, og nu er hjelmens pasform og ventilation kompromisløs, så du er altid bedst beskyttet i værste fald. Borte er den gule MI PS liner fra de tidligere modeller.

I stedet er det nye sfæriske MIPS-system integreret i hjelmen og giver mere stødbeskyttelse og mindre ubehag. Det justerbare Roc-Loc 5-Fit-system sikrer, at hjelmen opretholder den pasform, som en ekspert kalder 'usædvanligt behagelig' til alle hovedformer og størrelser; Giro hævder også, at hjelmen er lidt mere aerodynamisk end hans nuværende Synthe-model, og vægten er omtrent den samme. En motorcykel bemærkede, at denne integration af MIPS-systemet betød, at han var en størrelse fra et medium til stort, og dette er også min egen oplevelse.

Giro giver et praktisk størrelseskema, som du kan bruge til at hjælpe dig med at vælge den rigtige hjelmstørrelse til dit hoved. Og til vores endelige valg har vi den bedste bærbare cykelhjelm, der går til The Stack. Cykeldele er overalt - der er kørt over en million miles i NYC, og mange andre store byområder Områder følger efter.

cykling i benkramper

De fleste mennesker, der kører på bikeshare-cykler, gør det uden hjelm, og det kan være svært at medbringe en hjelm i fuld størrelse, når du beslutter dig for at tage en cykel til at køre til frokost. Det er her stakken kommer ind. Det er lige så sikkert og behageligt som en normal hjelm, men når det foldes, tager det kun halvdelen af ​​tiden i lommen.

Hvis du regelmæssigt bruger cykeldelingscykler eller pendler, bliver stakken hurtigt noget, som du aldrig vil forlade huset uden. I brug fungerer Stack som enhver anden cykelhjelm komplet med ventilation og en justerbar elastisk rem. Som enhver anden hjelm her skal den bestå en række strenge tests, der bestemmer dens evne til at forhindre hjerneskade i tilfælde af et fald eller fald Stack klikker pålideligt på plads i sin udvidede position, det kollapsede aldrig på os under testen, som var en bekymring, vi havde, før vi fik fat i en.

De skjulte åbninger og elastikbåndet sørger for en behagelig pasform, og hjelmen findes i to størrelser og fire farver, så der skal være noget for enhver smag. Om stakken fungerer den, når den ikke er i brug. I stedet for at have brug for en særlig fastgørelse på ydersiden af ​​din rygsæk hele dagen eller hænge akavet på din skuldertaske hele dagen, foldes stakken ind på sig selv og kan opbevares i en lomme, skuffe eller skrivebord. En erfaren tester syntes, det var dejligt, at stakken, der pakker til størrelsen af ​​en take-away container, gjorde det muligt for hende at opbevare den i lommen i stedet for at lade den svinge udenfor under sociale engagementer.

Rejsebloggeren ThePointsGuy fandt hjelmens pakkbarhed så nyttig, at han foreslog den som en gave til byture. Den kan pakkes i en håndtaske og bruges til sikkert at udforske en ny by. Med kun 330 gram er stakken ikke tung og lille nok til næsten at passe i en skuldertaske eller rygsæk.

Hvis du regelmæssigt bruger cykeludlejningssystemer, elektriske scootere eller ønsker at leje en cykel, når du rejser, er dette et fantastisk alternativ til hjelmfri ridning og for mindre end $ 80 en billig måde at være sikker på din vej rundt i byen. Så det er vores topcykelhjelme i 2019. Vi håber, du har haft det.

Når du har gjort det, bedes du efterlade en lignende på artiklen, og hvis du er ny her, klik på knappen Abonner. Vi ses næste gang, har en dejlig dag.

Er en MIPS-hjelm bedre?

MIPS hjelmegiver en ekstra grad af sikkerhed for alle cykelryttere. Så hvis du er klar til at udskifte din gamlehjelm, de ekstra $ 20 eller deromkring for at opgradere fra en ikke-MIPStilMIPS-udstyret model er prisen værd. I øjeblikket,MIPSteknologi er tilgængelig i udvalgtehjelmefra Giro, Bell, POC, Scott og Lazer.27. feb 2015

Hvor meget skal jeg bruge på en cykelhjelm?

TILcykelhjelmkan koste så lidt som $ 25, men en “god”cykelhjelmkan koste sommegetsom $ 500 eller mere. Afhængigt af hvad du har brug for det til, og hvilke funktioner der er vigtigst for dig, en godcykelhjelmkoster typisk mellem $ 75 - $ 150. Top-of-the-linecykelhjelmekoster typisk mere, omkring $ 250 - $ 350.

Er nutcase hjelm sikker?

Nutcase hjelmeer 100%sikker. Tro ikke, at de manglersikkerhedbare fordi de overleverer, når det kommer til design. AlleNutcasecykelhjelmehar CPSC 16 CFR 1203 og ASTM F1492 certificeringer, hvilket gør dem velegnede til multi-sports applikationer inden for cykling, scooter og skøjteløb.25. aug 2020

Hvad skal jeg se efter, når jeg køber en cykelhjelm?

Hvad skal jegsefor på en vejcykelhjelm? Den bedste vejhjelmevil være let og give god luftstrøm til dit hoved gennem specielt formede åbninger. Fastholdelsessystemer skal kunne justeres i bredden og skal være lette at justere, selv når man kører.

Har du virkelig brug for MIPS?

Et hoved i en hjelm medMIPSvil dreje mindre end et hoved i en hjelm udenMIPS. Derforvi behøverdetMIPSlag til at have en meget lav friktionskoefficient for at reducere hovedets rotation. '1. jul. Feb 2020

Hvordan ved du, om en hjelm er MIPS?

TILMIPS-udstyrethjelmser næsten identisk ud med en ikke-MIPS-udstyrethjelmmed undtagelse afhvornårdu kigger ind, vil duseen tynd gul liner under puderne. Udefra er den eneste indikatoratdethjelmer anderledes end en udenMIPSeratnogle mærker har en lille gulMIPSlogo derinde.

Er dyrere cykelhjelme sikrere?

Først og fremmest er der ingen forskel i sikkerhed mellem $ 30hjelmog $ 200hjelm. For at de kan sælges lovligtsom cykelhjelmeskal alle overholde de samme sikkerhedsbestemmelser.dybest set betaler du for to ting: udseende og komfort.

Hvad gør cykelhjelme så dyre?

Jo fleredyre hjelmeer generelt skulpturelle og designet til at have mere ventilation, være lettere, være mere justerbare, være mere behagelige, men i sidste ende stoler du på dem til at gøre jobbet. Jeg har enhjelmfor når jeg kører, skal jeg, og når jeg pendler, er jeg under personligt pres for at bære en.

Hvordan vælger jeg den bedste cykelhjelm?

For at hjælpe med at skære igennem denne støj hjælper vores gennemgang af de bedste cykelhjelme fra 2021 dig med at vælge den bedste cykelhjelm, der passer til dine behov og behov, hvad enten de er fokuseret på sikkerhed, vægt, komfort, ventilation, aerodynamik, værdi eller noget kombination af disse faktorer. Hvordan fungerer cykelhjelme?

Hvad betyder sikkerhedsvurderinger for motorcykelhjelme?

Sikkerhedsvurderinger for motorcykelhjelm vil indikere, hvor meget sikkerhed det kan give. Og hver hjelm er forskellig fra den anden. Plus skal du undersøge for at finde den bedste motorcykelhjelm med sikkerhedsvurderinger. Nogle motorcykelhjelme er mere holdbare og beskyttende. Overvej ikke udseendet på hjelmen, mens du køber den.

Hvilken er den bedste skarpe motorcykel sikkerhedshjelm?

Af dem, der passer korrekt og er komfortable, skal du vælge en med en høj SHARP-sikkerhed (stjerne). SHARP har i dag offentliggjort sikkerhedsvurderinger for fem motorcykelhjelme - MT Rapide, Spada Reveal, Shark Vancore 2, Nitro 2300 og Viper RS-V171. Dette tager det samlede antal hjelme vurderet af SHARP til

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Genopbygning af madpyramiden - brugbare løsninger

Hvorfor er madpyramiden forkert? Efter 1992 viste mere og mere forskning, at USDA-pyramiden var groft mangelfuld. Ved at fremme forbruget af alle komplekse kulhydrater og undgå alt fedt og olier gav pyramiden vildledende vejledning. Kort sagt, ikke alle fedtstoffer er dårlige for dig, og på ingen måde er alle komplekse kulhydrater gode for dig.

Sådan stopper du hurtigt med at svede - enkle svar på spørgsmål

Hvordan kan jeg berolige min sved? Hvad kan du gøre ved det? Brug lag og absorberende naturfibertøj. Forsøg stærkere antiperspiranter. Brug engangsunderarmsbeklædningsskærme til at absorbere sved. Gå ned i vægt, hvis du er overvægtig for at reducere sved. Få masser af motion for at reducere stress.

Vandflaskebur - hvordan man opnår

Hvad er det bedste vandflaskebur? Vores valg af de bedste flaskeburTriban 100. DAGENS BEDSTE TILBUD. Elite Custom Race Plus. DAGENS BEDSTE AFTALE. Lezyne Flow Cage. Årsager til at købe. Tacx Deva. DAGENS BEDSTE AFTALE. Silca Sicuro Titanium. DAGENS BEDSTE AFTALE. Stof Cageless flaskesystem. Årsager til at købe. Blackburn Outpost Cage. B'Twin Universal Bottle Cage Mount.12 2020.

Vegansk lavt blodtryk - hvordan løser du det?

Kan en vegansk diæt forårsage lavt blodtryk? Vegetarisk og vegansk kost med fuldstændigt fravær af animalske produkter vides allerede at sænke blodtrykket sammenlignet med altædende kostvaner. 24.07.2020

Bolle øjenslitage - hvordan man håndterer

Er Bolle et godt brand? 5,0 ud af 5 stjerner Fantastisk komfort, kvalitet og værdi Bolle er mit yndlingsmærke til solbriller. Jeg har brugt Bolle-solbriller i de sidste tyve år. De er de mest komfortable solbriller af højeste kvalitet til en pris af under $ 100,00.

Zwift-ruter - innovative løsninger

Hvad er de bedste Zwift-ruter? Vores 5 foretrukne klatrer på ZwiftFox Hill. Surrey Hills bane. Innsbruck KOM (fremad), Innsbruck bane. Leith Hill, Surrey Hills bane. Alpe du Zwift, Watopia bane. Ven-Top, Frankrig Bane. г.