Vigtigste > Cykling > Cykellåse - mulige løsninger

Cykellåse - mulige løsninger

Hvad er den stærkeste cykellås?

DetStærkeste cykellås
 1. Kryptonite New York Fahgettaboudit:StærkesteULåse.
 2. Abus Granit X-Plus 54 Mini: Stærk og let.
 3. Kryptonite New York Standard: Stærk og stor.
 4. OnGuard Brute Mini: Stærk og billig.
 5. Pragmasis Protector:StærkesteStationær kædeLåse.
 6. Kryptonite New York-løkke:StærkesteBærbar kædeLåse.(Drill brummen) (hamre) (mand skriger) - Velkommen tilbage til What's Inside, jeg er Lincoln, og dette er Dan, og i dag er dette min helt nye mountainbike, som jeg fik til jul - Det er en meget fancy mountainbike. Sikkerhed er noget, alle tænker over. Denne artikel er sponsoreret af SimpliSafe, en hjemme-sikkerhedstjeneste til dit hjem.

Vi taler mere om dette i slutningen af ​​artiklen, så hold dig opdateret. Vi vil være så sikre som muligt og beskytte denne cykel, så jeg gik til Amazon og købte de fem eller fire hårdeste cykellåse, du muligvis kunne købe på Amazon - det ligner håndjern - det ligner store håndjern til din cykel. Hvor robuste er disse cykellåse virkelig? Lad os se, hvilken er den hårdeste stand Lincoln skal bruge på sin cykel, når han går i skole.

Dette er Lincolns lås, som han har brugt i et stykke tid. Lad os teste det med disse clipper ting fyre. Lad os se, om disse klipper, ok så jeg har det, og så klemmer jeg det bare sammen. (lunken) - Det var latterligt let - Så let, at selv Lincoln kan gøre det med sine baby muskler. (griner) - Det er så simpelt - Dette er den typiske cykellås, du køber med kabler indeni.Du er meget, meget svag. Så hvis du virkelig prøver at holde din cykel sikker, er det måske ikke værd at købe den billigste lås. Lad os gå, okay, tryk på London nu.

Fortsæt! Fortsæt, du har det! Men hun fik det næsten, det er næsten - (skriger) - det gjorde jeg! - Det lykkedes dig! Det er så let, at selv en ottende klasse i tredje klasse, det vil sige en pige med en JoJo Siwa-bue i håret, kan skæres i halvdelen. Så sæt spørgsmålstegn ved dine livsvalg, hvis dette er den cykellås, du vælger at bruge til dine børn på dine dyre cykler eller endda billige cykler, når du sender dem til skolen. London, tak for musklerne. - Okay, farvel. - Farvel.

Lås nummer et er brudt. Hvad med de hårdeste låse i verden? Denne cykellås bruges også til motorcykler. Jeg spekulerer på, om vi kan bryde det åbent med denne fyr. - Det er ret stærkt.Åh det er stærkt. (grunts) (pund) Okay, jeg tror, ​​det bestod testen for denne fyr. - Gjorde det en bule? - Hvad gjorde det? Lidt på begge sider. det gjorde lidt.

En cykellås bøjede metallet på dette værktøj. (bankende) (optimistisk musik) Okay, vi har en stor gammel knæk på gulvet lige fra det ene hit. Stærkt metal. - Det er ret hårdt.

Vi bekræftede, at klipper og slaghammer vil arbejde med denne lås) skære noget af, snappe cyklen og afsted. Så kommer en vinkelsliber til at skære igennem denne skøre, seje Master Lock-fyr? (glad musik) Nej! - Det tog ikke så lang tid. - Tællede du? - Um, det var - minut? 30 sekunder? - 20 sekunder - Det er højt - Og det gjorde ondt på min cykel - Din cykel ser okay ud. Ja, din cykel er okay, dine støddæmpere er gode - Ja! - Det er næsten sådan, som om vi laver en artikel om at bryde ind på en cykel, det er ikke vores hensigt.Dette er fascinerende - hvad er det? Cykellås. - Af alle de cykellåse, du lige har set, er dette den dyreste, $ 135. - Det? - Ja.

Det er titanium --- Mere end den halskæde? - Mere end den enorme kryptonithalskæde, ja - den er ikke engang så tung. (glad musik) - Pas på dine fingre, Lincoln - Dette er godt at se på. (skrig) - Ow! - Se på dette, Titan.

Lige igennem den dårlige dreng. - Det ramte min finger, som om den gled underligt. Præcis som fastspændt på det.

Men jeg så den lille gnist, hvad var det? - Jeg hørte det gøre som en lille knitrende lyd, men jeg tænkte måske, at det er dette plastlag der sidder på det. Men nej, det fik det bare rent. - Ingen måde. - Køb ikke den $ 135 lås.

Dette var den dyreste. Godt at vide. Fejl - videre til den næste - Kryptonite! (Rockmusik) Hvem bruger Kryptonite? - Nå, i Batman-vers brugte Batman Kryptonite mod Superman - Det er hvad Batman bruger mod Superman.

Hold det, Lincoln, jeg stjal Batmans cykel, troede, det gjorde det (griner), det skete bare på den måde. Det fungerer ikke. Ikke godt. (humrer) Kryptonite Evolution. gå! (optimistisk musik) (hamring) Plasten åbnes, den har kun plastik omkring sig, men metalintegriteten er stadig stærk så fin, nu til den hårdeste test af alle.

sadelsår cykel

Hvor lang tid tager det, Link? - Tre minutter. - Tre minutter? Jeg siger mindre end 30 sekunder. (Glædemusik) Brød, stop det.

Stop tiden. Ikke kun lavede jeg et snit, jeg skar to forskellige sider af det og skar et helt afsnit ud, så du bare kunne gå derefter, det er sandsynligvis varmt, lad os se, det er lidt varmt. Så så kunne du bare gå sådan. - Ingen måde! - Træk det ud. - Hvor længe var det? - Tjek hvor varmt det er! Jeg skar bare det hele ud.

Det er så varmt, at jeg helt brændte fingeren. - Kan jeg røre ved det? - Se ikke, kan du se det vide? Dette er brændt. Jeg har ingen følelse nu.

Kryptonite! Dette er New York Lock Kryptonite. Du prøver at bede mig om at glemme det. Denne fyr er fed, jeg tror ikke, det fungerer her.

Jeg kan. Jeg kan ikke engang omgå det. - Nå denne bestod den første test. (Popping) (optimistisk musik) - Jeg mener, jeg har lyst til, at det faldt lidt af lige der.

Det er bare et dejligt plastikdæksel i slutningen af ​​det. Jeg troede, jeg gjorde fremskridt, men nej, der er noget tungt stål nedenunder. Okay, denne bestod slaghammerprøven.

Lincoln, hvor lang tid tror du det tager? - Denne tager 15 sekunder. - 36 sekunder. - Wow, okay. - 36, sagde jeg, 36-26 sekunder. (Glædemusik) Vi er igennem, men det er ikke ude af slottet.

Det er ikke som fra slottet. Det er ligesom, jeg mener, jeg kunne udføre dobbeltskæringen som den sidste. (Upbeat musik) (hum) Lad os gå.

Det var smukt, og det smeltede bare, men kan du få det af cyklen? Jeg ville have det andet klip meget (optimistisk musik) Boom, det var det, vi skulle have gjort fra starten. Jeg lavede ved et uheld et andet snit. Du er vinderen.

Nå, vi har lært, at der er nogle låse som disse to, der bryder meget let med blot et par klipperlignende ting, nogle der er lidt stærkere, som denne fyr eller denne. De er tungere, så det er et lille kompromis. En vinkelsliber kan skære igennem næsten ethvert stykke metal, enhver form for lås.

Jeg kan virkelig godt lide denne - den er virkelig sej. - Det ser sejt ud. Der er også flere måder, du kan beskytte din familie, dit hjem og dine ejendele på.

Vi valgte SimpliSafe. SimpliSafe er utrolig effektiv og pålidelig til at holde dit hjem sikkert. Alt overvåges 24/7 af fagfolk, der ringer til dig i en nødsituation og sender politiet, hvis det er nødvendigt.

Det er virkelig let at bruge og virkelig intuitivt. Jeg satte det op på kort tid. Vi bygger et hus, og lad os ikke sætte skruer i væggene i det næste år, hvor vi lejer et hus, hvor vi i øjeblikket bor.

Alle de forskellige sensorer, monitorerne, de kunne alle fortsætte med andre klistermærker end dørklokken, men på dørklokken kunne jeg bruge de skruehuller, der allerede var der fra den traditionelle dørklokke. Nu med SimpliSafe har vi en dørklokke, der registrerer alle, der møder op, uanset om de trykker på dørklokken eller ej, vi ser det allerede. Vi har endda sensorer til kulilte eller til lækage af vand forskellige steder, og det vil overvåge, om vi er hjemme eller ej.

SimpliSafe har fair og ærlige priser uden kontrakter eller skjulte gebyrer, så du ikke kommer ind i en langsigtet kontrakt, der sidder fast over dit sikkerhedssystem. Og det er forberedt på de værste scenarier, når din WiFi går ned, eller din strøm går ud af de funktioner, som jeg virkelig kan lide, som at høre lidt klokkeslæt i hovedrummet fortælle mig, at en af ​​dørene er åbnet. Det er som om disse virkelig tankevækkende funktioner er som hej, din dør er åben, gå, luk din dør.

Så uanset om du lejer et hjem eller ejer et hjem, anbefaler jeg bestemt SimpliSafe, det har fungeret godt for vores familie. Hvis du vil vide mere om det, kan du besøge simplisafe.com/whatsinside og få alle de oplysninger, indsæt linket i beskrivelsen.

Tak SimpliSafe for sponsorering af denne artikel. Vi lærte meget om sikkerhed i dag. Hvad er sikkert, og hvad ikke? - Ja, som denne, alligevel ikke den sikreste.

Men denne, ja, temmelig sikker. - Fortæl os i kommentarerne, hvilken cykel der passer dig bedst, og hvilken du i sidste ende vil købe? (Glad musik) Så det ser ud til, at en tyv kommer på din dørklokke. Ser du, jeg kan helt se ham, han tager den op, det er Lincoln. (dørklokken ringer gentagne gange)

Hvad er de bedste låse til cykler?

Bedste cykellåsaf 2021: Stærk og praktisk
 1. Abus Granit X-Plus 540. Denbedstallroundcykellås, af enhver art, der er tilgængelig i dag, er sandsynligvis Abus Granit X Plus 540.
 2. Kryptonite Kryptolok New-U.
 3. Kryptonite Kryptolok 955 Mini.
 4. Hiplok guldkæde.
 5. Foldylock Compact.
 6. Abus Bordo Granit 6500.

Tyveri af din mountainbike er det værste, der kan ske for nogen af ​​os mountainbikere, og hvis du låser din cykel offentligt, skal du hellere sørge for, at den virkelig, virkelig er sikker. Nu skal vi vise dig, hvor sårbar mountainbiken er, og vi viser dig, hvordan du gør din cykel så sikker og sikker som muligt. (Hissing) (knivslibestøj) Selvom din cykel er låst, er den ikke sikker.

Hver lås kan være teknisk for at blive set brudt, hvad enten det er skåret, smadret, plukket eller blæst op. Og nøglen til, at din cykel bliver stjålet, er hvor let du lader den være åben for en tyv. Så jeg vil prøve noget herude.

Jeg vil faktisk prøve at stjæle min egen cykel bare for at bevise noget for dig. Lad os se, hvordan det fungerer. Du undrer dig måske over, hvorfor jeg har en lysegul vest på og ikke for eksempel en mørk, iøjnefaldende hættetrøje.

Nå, min teori er, at tyve er ligeglade. Åbenhed er den bedste politik. De går direkte til hvad de vil, og de tager det.

Nå, jeg troede, jeg ville prøve at gøre det samme. (finurlig musik) (fløjtende) Så kysten er ret klar til at gå ind og åbenlyst stjæle min egen cykel Vær ærlig, okay så lidt ansvarsfraskrivelse: Jeg brugte en rigtig billig grim lås til dette og boltskærerne, de er gode til en 8 mm studs hårdt arbejde. Men pointen er, jeg ville bare demonstrere, at jeg bare kan gå og hente min cykel, ingen har lagt mærke til hvad som helst.

Der er naturligvis forskellige situationer for dette, og du har måske set Casey Neistat på sin YouTube-kanal, hvordan han laver meget mere støj og stadig ikke tiltrækker nogen opmærksomhed. Men jeg vil bare understrege pointen, det handler om at tage en cykel offentligt. Så uanset hvad du gør, skal du få det rigtigt.

Så lad os gå tilbage til studiet og tjekke nogle rigtige låse, før vi viser dig, hvordan du bruger ecent-kvalitetslås. Nu skal du overveje, hvor meget din cykel er værd. Hvis det er noget, du virkelig elsker, så vil du passe på det.

Så relativt er et par hundrede pund for en lås ikke mange penge at bruge. Men du kan bruge £ 10 på en lås. Det er helt op til dig.

Jeg bruger altid det maksimale beløb muligt og får den bedst mulige lås, hvis ikke flere låse, og tager dig gennem nogle af de typer låse på markedet og lærer, hvad de er gode til, og hvad der ikke er. Lad os først se på den klassiske D-lås. Så disse er virkelig kendt som cykellåse, der har profilen til en D, dybest set når du lægger den på siden.

Denne specielle er lavet af ABUS. Vi har et udvalg her, som du måske bemærker, fra forskellige mærker. Vi har nogle kryptonitlåse, vi har nogle ABUS-låse, og vi har også nogle hiploks.

Hver af dem har deres egne særheder og deres egen slags individualitet, som passer til forskellige typer brugere, dette er granit, dette er supertungt. Det er en virkelig tung lås. Perfekt til at låse din cykel overalt, korrosionsbestandig, alt det der.

Men problemet er, at det er ekstremt svært. Det er ikke den type lås, du vil montere på din cykel og virkelig ikke vil have den rundt i din taske. Så dette er ting at overveje med enhver form for lås.

Måske ville dette være det bedste fundament, du kunne bruge derhjemme, selvom vi altid siger, at kædelåse er bedre derhjemme, fordi der kan gøres mere med dem. Disse kan være gode, hvis du låser din cykel et fast sted hver dag, for eksempel på togstationen, hvis du er pendler, hvis du f.eks. Har et cykelstativ på kontoret eller på arbejde. Du kan lade dette være udenfor, da de er korrosionsbestandige, og generelt er der intet imod en sådan lås.

Og du kan også bemærke noget specielt ved denne lås, granitten, har en firkantet profil, den firkantede profil gør den ekstremt skærebestandig, da du kan skære begge sider, du kan ikke bare skære en og derefter rotere frit. Når det er sagt, hvis du skærer igennem noget så tykt, er du lidt af en helt, fordi det er en sindssygt stærk type lås. Men D-låse findes i meget mindre størrelser som denne.

Det gode ved mindre størrelser er, at de er meget bærbare. Dette har faktisk en bælteclips. Det kommer fra Hiplok, et firma der har specialiseret sig i bærbare låse, så det er et ret sejt koncept.

Dette er også en meget sikker lås. Det er vurderet Sold Secure Gold, som dybest set er den højeste rating, du kan få på en lås. Et meget sikkert hytte, det er pænt og tykt.

Og til en vis grad er en mindre bøjle som denne, selvom den er sværere at bruge på en cykel, afhængigt af hvor du låser din cykel, faktisk mere modstandsdygtig over for mange af de metoder, som tyve kan bruge til at skære i. Lille flaskeløftere, der går fra hinanden i cam låses, får du ikke rigtig en i en lås som denne. Forudsat at du kan bruge den på din cykel, og hvor du låser din cykel, kan det være en god ide for dig.

Så du kan få nogle kompakte andre muligheder, selv med nye låse. Denne fra Kryptonite har for eksempel også en udvidelse. Så det viser bare, at du kan bruge dette på en lidt anden måde, selvom det er ret lille.

Så det har fordelen ved en større lås i en mindre, mere kompakt størrelse. Du får også nogle muligheder, der følger med kabeludvidelser. Det er en fantastisk idé.

I en ideel verden vil du fastgøre din mainframe til objektet, og helst hvis du kan forbinde dine hjul på nogen måde, behøver du ikke fjerne dem fra cyklen. Så dybest set kan du øge den beskyttelse, du har, ved at låse mere af din cykel. Nå, her har vi nogle løsninger til dem, der rejser let og dybest set vil have en kompakt opsætning.

Så dette er foldelåse og lignende alle låse, du får disse i forskellige standarder. Så dette er faktisk en ret let. Meget let, du kan sætte det i ryggen, endda lommen, og det giver dig ret god sikkerhed.

Men de laver også utroligt tunge versioner af den samme ting, der er meget stærke, meget effektive, og på grund af deres former er du ikke begrænset til, hvor du kan låse en cykel, hvilket vi naturligvis kommer ind på senere i artiklen, og at er faktisk meget vigtigt. Du skal også kende en låses muligheder, lettere muligheder her, før vi går videre til kædelåse. Du bør bestemt ikke bruge noget som dette alene.

Disse kan let nedrives. De er ideelle til brug f.eks.

B. på cykelholderen i din carto skal du sørge for, at din cykel er fastgjort til den. Disse specielle kabelbindere er i det væsentlige metalbindere.

Jeg bærer faktisk et par af disse hele tiden, bare i min taske, på mit daglige arbejde, fordi de kan være meget nyttige til de små kaffepauser på steder, hvor du kan se din cykel, ch din cykel, du måske leder efter smid et sekund væk. Men brug aldrig en let lås som denne eller endda denne lille kombinationslås her fra ABUS, brug det ikke som et alternativ til en rigtig sikker lås. Disse er bare lidt ekstra at tage med, mens du kører, lige så lidt afskrækkende, men afskrækkelse er nøglen der.

Nu er der selvfølgelig kædelåse. Nu vejer disse ting et ton. De er så stærke, de er lavet af hærdet stål, de har indbrudssikre låsemekanismer, de er syrebestandige, de er næsten alt resistente.

Men straffen for at bære en lås som denne er, at de vejer et ton. Selv i en rygsæk svinger de rundt overalt, så du skal tænke nøje over, hvor du skal bruge dem. Derfor anbefaler jeg kædelåse til hjemmebrug eller måske mere permanente som du ville med noget som de tungere D-låse.

Men der er et halvt hus. Nu laver Hiplok kædelåse, som du faktisk kan bære som et bælte. Hem i forskellige ratings.

Dette er en lettere version, dette svarer til Sold Secure Silver. Men de har også en tung finish, som en guldstandard. Dette er en meget tung del af sættet, men selve låsemekanismen kan faktisk bæres som et bæltespænde og klemmes faktisk rundt om taljen.

Den har reflekterende detaljer, så du kan cykle rundt i taljen med den, og det er ganske vist en tung lås, men når den er ved din talje, er det overraskende praktisk at vide, at du har en robust kæde, er fantastisk, og du er heller ikke begrænset, hvor du kan bruge dem. Så hvis du låser din cykel forskellige steder, kan en kædelås være en god mulighed for dig. Hvilken beskyttelse du har med hensyn til en lås, det sted, hvor du vil låse din cykel, er lige så vigtigt.

For eksempel, hvis du kommer ned ad en lille gyde her nu, tror du måske, at et sådant sted er helt fint. Her er et dejligt, sikkert gelænder til at låse din cykel på. Et problem med dette er, at det er væk fra den slagne vej, så dette vil give enhver afslappet tyv en chance for at arbejde på din lås.

Hvis du har en god kvalitetslås, skal de bruge vinkelsliber, alt hvad det giver lidt støj. Så hvis du gør det lettere for dem ved ikke at være offentligt, er det ikke et godt udseende. Så lad os se på nogle andre eksempler på steder, hvor man undgår cyklusløkker, her bruger mange mennesker dette sted til at låse en cykel, og man tror måske, at det faktisk er et rigtig godt sted at låse en cykel.

Men du tager helt fejl. Dette er faktisk et rigtig dårligt sted at låse en cykel, og en af ​​grundene til, at der er så mange cykler her, det er et rigtig let sted for en afslappet tyv at stoppe forbi og prøve deres hånd på din cykel og bare passe ind i handlingen. Den seneste ting, vi hører hos GMBN og GMBN Techis, er, at tyve ville tage stedet, ville være leveringsdrivere, så de har en stor leveringspose, og de kommer til steder som dette, de bøjer sig for at simulere at låse en cykel op, men de prøver faktisk boltskærere eller hvad de end har, og kør bare afsted på cyklen.

Som jeg sagde før, er åbenhed den bedste politik. Det er præcis, hvad tyve gør. Igen, for at fremhæve andre områder, der er tvivlsomme om at låse din cykel, er togstationen et godt eksempel.

Nogle gange er du tvunget til det. Hvis du har brug for at låse din cykel nær en togstation, skal en af ​​disse skarer sørge for, at den er i nærheden af ​​CCTV, hvor den kan ses. Dybest set ønsker du virkelig, at enhver opportunistisk tyv skal have den mindste chance for at arbejde på din cykel, ikke din cykel.

Det er navnet på spillet. Når du låser cykler i bycentre, er der en sidste ting at huske på: lås din cykel, når du låser den op om aftenen, f.eks. Nær hvor som helst der har støjende natteliv.

Nu har vi alle set cyklerne. På et eller andet tidspunkt blev de låst inde og trampet, cyklerne bøjede, det er fordi de desværre befinder sig et dårligt sted. Det er ikke ejerens skyld, det er nattelivet og skænderiet og alle de fornuftige ting, hvor du låser din cykel.

Nu hvor jeg er, er dette faktisk et ret godt sted. Så du har pæne, solide gelændere, hvilket betyder, at der er flere punkter, hvor du kan låse din cykel. Du kan få det pænt og tæt ved at løfte låsen over gelændet.

Det er lige ved en hovedvej, så der er konstant trafik, der afskrækker en tyv, som du sandsynligvis kan se bag mig, mange mennesker går omkring en god konkurrent til at låse en cykel. Lad os se hurtigt på mulighederne og de stilarter og måder, du ville færdiggøre en cykel på. Og jeg vil bruge dette som et godt eksempel.

Uanset hvor du låser din cykel, er der masser af muligheder med de låse, du vælger, og hvordan du kan bruge dem. Dejligt sikkert gelænder, jeg har D-låsen går rundt om gelændet, er krøllet rundt om baghjulet bag på cyklen. Det er nøglen, da den ikke kan fjernes fra cyklen.

Jeg har også et ekstra sikkerhedskabel, dette er et Kryptonite-kabel, jeg sløjfede det rundt om gaflen og forhjulet, tilbage på sig selv og på låsen. Så cyklen er virkelig ret sikker på dette tidspunkt. Jeg har et styr, der kun hviler på toppen, så det sidder sikkert.

Forhåbentlig vil ingen blande sig i det. Hvis du ikke har en forlængerledning med dig nu, men du har sådan en dejlig, stor, lang lås, viser jeg dig et sejt lille trick, som jeg elsker at bruge bare for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed. Dette fungerer ikke altid nu, og du kan irritere folk, hvis du gør dette visse steder, men dette gelænder fungerer ret godt for det.

Cyklen er over gelænderne, så den dybest set hænger over en bils højde over en vej og bruger en lås til at fastgøre den i den på samme tid, ligesom du ville gøre på fortovssiden. Men det faktum, at cyklen er på den anden side af rækværket, gør det meget sværere at arbejde på. Hvis det er svært at arbejde på, tager det tid at stjæle cyklen, og det er meget mindre sandsynligt, at der arbejdes på det.

Så det er et dejligt lille hack, som jeg bruger ret meget. Nu er en sådan cykelsløjfe bygget specielt til at låse en cykel, og dette er faktisk et perfekt sted. Det er et ret travlt område, der er masser af offentlige masser af siddepladser overalt, masser af mennesker, der nyder kaffe og sandwich og lignende.

Så det er virkelig et dårligt sted for en tyv at bruge meget tid på at arbejde på cyklen. Han er set, eller hun har set stjæle cyklen. Så dette er et godt sted.

Men der er et par ting at huske på. Det er klart, at du har din lås, så en mindre lås som denne vil gøre jobbet perfekt. Du skal sørge for, at du kører dit drev, så det ikke ved et uheld glider og fjerner dit lak.

Nu kan jeg godt lide at lægge min på kranken; J for eksempel når jeg løfter min bagpå her, bærer den faktisk vægten af ​​cyklen på pedalen og kranken, og jeg kan sætte låsen rundt om den og holde den på stolpen, så det er stort set en sikker cykel, der stadig vil være sårbar . Det er op til dig, om du vil risikere dette, eller hvis du vil forbinde det til cyklen med en udvidelseslås, når du kommer til en sådan post, og den eneste ledige plads er den anden side af en allerede eksisterende? Se på stilen på cyklen. Hvis det er en gammel klump som denne, skal du se, hvordan den er låst, og hvordan den behandles.

Er det sandsynligt, at du vil lade din cykel glide? passe godt på din eller ikke din, når de låser din op? Det er bestemt værd at overveje. På den anden side ville jeg ikke finde cyklen så dårlig. Det er en tur ved udseendet af den, den har en Kryptonite-lås og den har en forlængerledning, hvilket antyder, at ejeren af ​​denne cykel tager sig af deres cykel og hej forhåbentlig kunne tage sig af din.

Så tag bare dette i betragtning, når du faktisk inkluderer dit, men de samme regler gælder. Gå efter den maksimale sikkerhed, du kan. I så fald kunne jeg bruge Hiplok uden problemer.

sundhedsstænger

Jeg kunne bruge Kryptonite D-låsen, jeg kunne bruge hele grisen og bruge den skøre ABUS-lås, men det er en tungere ting at slæbe rundt. Du skal have det, der passer dig. Men hvad angår stederne til at låse en cykel, er dette et godt sted. (Cykelhjul spinder) Nå, noget jeg ikke har rørt for langt i denne artikel er, hvordan tyve vælger låse.

Der er flere måder, hvorpå Gold Secure er ret sikre. I det mindste til det punkt, hvor du hurtigt kan få din cykel væk, er dette et job, der tager lidt af din tid. Den næste er, at du kan fryse dem og knuse dem med en hammer, men et rigtig hårdt arbejde med Shackle In The Castle vil helt modstå det.

Hvilket efterlader tre andre muligheder: en flaskeløfter, en flaskeløfter bruges kun i en type D-lås, i dette tilfælde kunne du ikke få en derinde, fordi det er en kompakt lås, så den kompakte lås med udvidelsen er en god idé til bymiljøer. Jo større en U-lås eller D-lås, jo flere problemer kan du have med denne type angreb. De andre er selvfølgelig boltskærere, boltskærere kommer ikke hen i nærheden af ​​noget lignende.

De har brug for en massiv og en enorm fyr for faktisk at skære dette igennem. Boltskærere gør egentlig kun kabler. Selvom de, som du har set før, får en ledning til at ligne lidt smør.

Så vær forsigtig, når du bruger noget som dette. Den sidste fyr bliver selvfølgelig et vinkelsliberangreb, køb det. Så gør det på det øverste rør der, det er ikke et godt sted for det.

Så hvis du bruger noget som en kraftig kæde, skal du sørge for, at kæden ikke er i nærheden af ​​jorden. Du vil have det så højt som muligt. Når hun er på gulvet, kan hun arbejde på det. Brug store fræsere og beskærere.

Du skal bruge en masse gearing, nogle gange har du den ene arm på gulvet, og den anden arm skubber på den. Så overvej kun, hvor låsen er, når du faktisk låser den på din cykel. (finurlig musik) Du bemærkede sandsynligvis, at jeg ikke har en lås på min cykel, men jeg har bare en sassy kaffe, mens jeg kører og har min Garmin cykelalarm tændt, og det seje ved det er, at når nogen er på cyklen fik rundt omkring, forhåbentlig går alarmen og stopper mig.

Chris! Det er ikke engang en e-cykel, ven. Nå, det er ret effektivt. Jeg slukker det bare i appen.

Her og der skal du bare stoppe og tage en risiko. Så jeg vendte min cykel på hovedet og forvandlede den til Ha Gear Gear, grundlæggende hvad der sker, når nogen kommer på cyklen og begynder at cykle, er det-Chris! Hvad sker der, hvad laver du kompis? Det er en e-cykel. Bring det tilbage.

Disse EMBN-fyre, de leder bare desperat efter en rigtig mountainbike, hvad kan jeg sige? (Cykelhjul hvirvler) Så den absolutte sidste udvej, hvis du vil have det frække kaffestop, brugte jeg faktisk min hjelm som en lille lås klar, jeg satte den bare rundt om mine baghjul, hvis nogen bevæger den, glider den, og de får ikke meget langt - Ugh! Så uretfærdigt, Gud, jeg vil bare have en af ​​disse cykler uden motor eller batteri! - Bare gå tilbage til EMBN, fortsæt! Og lad det være en lektion for dig. Men seriøst, brug ikke noget af det. Forlad dig selv ikke med disse ting.

Hvad du virkelig har brug for er en god, solid lås og lås din cykel ordentligt. Nå, jeg har lige bevist, at hvor du låser din cykel ikke er uovervindelig, men du kan minimere risikoen ved at bruge et rigtig godt udvalg af låse, så vælg, hvor du låser din cykel. Forhåbentlig har dette været nyttigt for dig.

For et par flere artikler i samme retning, hvis du vil se, hvordan du installerer et jordanker, som jeg synes er absolut nødvendigt for dig, skal du klikke deroppe for alle mulige sikkerhedstips, du kan tænke på. CCTV, forsikring, alt det der. Forhåbentlig fandt du denne artikel underholdende.

I det mindste forhåbentlig nogle gode oplysninger til dig. Så giv os en tommelfinger og tryk på abonnementsknappen og selvfølgelig den lille beskedklokke, så du får en besked hver gang vi uploader en artikel. Jeg skal på arbejde.

Vi ses senere. (Bip) Så jeg vendte min cykel på hovedet, skiftede den til et gear, så hvis nogen kommer på det, vil stort set alle gear blive ødelagt, vil de ikke - (cykelhjul whir) Chris! Chris! - Uh, så uretfærdigt, Doddy! - Det er ikke engang en e-cykel, ven! (Vred grynt) (griner)

Hvilke cykellåse kan ikke klippe?

Kryptonite U-låseer bedre end kabellåsefordi de er næsten umulige atskæreigennem. Kabellåseer relativt lette atskæreigennem, da kablet er ret sårbart. De er gode sekundærelåsefor at beskytte dine hjul og tilbehør, men en u-låseer nødvendigt for at beskytte dincykel.

Hvordan kan jeg låse min cykel sikkert?

ALTIDLÅSEDITCykeltil en fast genstand, som den ikke kan løftes over.LÅSEDITCykeli et godt oplyst område med høj fodtrafik. Sørg for, hvad dulåseditcykeltil kan ikke skæres.LÅSEI henhold til VÆRDI rammen først, derefter baghjulet og endelig forhjulet.

Cykler er strålende, de er sjove, rene og effektive til at rejse og pendle i byområder, og der er en ekstra bonus, de gør dig bedre, men som mange af jer ved, kan de være et meget attraktivt mål for tyve eller som Jeg kan godt lide at ringe til dem for at forsøge at stoppe dig stoltheden og glæden ved at blive offer for tyve, vi har slået os sammen med kryptonit, så i denne artikel vil vi gå over do's and don'ts of bike safety, uanset om du er for at pendle til arbejde eller bare gå i butikkerne eller besøge venner, vi går over, hvordan og hvor vi bedst kan låse din cykel, hvordan bedst kan du bruge låse til at sikre din cykel og også de forskellige typer låse, så du kan bestemme, hvilke cykellåse der findes i alle mulige former og størrelser, og de forskellige typer har relative fordele og ulemper, endnu større er ikke altid bedre nu, før vi kommer ind i detaljerne om, hvordan og hvor du kan låse din cykel, jeg går over de forskellige typer låse er tilgængelige lås ofte vurderet for deres ubrudelige funktion y. jep, det er et ord, jeg lige kom på, men du forstår det, for eksempel kryptonit rangerer låsene mellem en og ti. Nu starter alle låse, vi har her, klokken fem, men du kan på den se emballage, at sikkerheden rating er på noget mindre end fem bruges normalt kun som en slags lille modforanstaltning, når du stopper på en cafe i landdistrikterne, eller måske bare til backup? Din cykel, hvis du rejser med tog eller noget.

Den første type lås, du bør vide om, er D-låsen. De spænder fra noget som denne enkle D-lås designet til brug i landdistrikter til en absolut D-lås designet til at stoppe de mest berygtede tyve i et stort storbyområde fra at tænke på byen Gotham, efter at forbandelsen overtager, og du har rigtig idé imellem alligevel, D-låse betragtes som de stærkeste og sikreste cykellåse, du kan bruge, og de adskiller sig i styrke og type holdbarhed og styrke og vægt samt et par andre funktioner, og dette afspejles i prisen , noget som dette er dyrere end noget lettere og mindre holdbart, varierer disse D-låse også i størrelse, så du kan få små som denne og større som disse, og de er designet til enten at fastgøre din cykel til et fast objekt eller din ramme til en anden del af cyklen som hjul eller knockouts f eksternt og ved hjælp af en fælles taktik, og det er en god taktik at bruge en D-lås i kombination med en anden lås, såsom en kabellås til at sikre andre dele af cyklen hjul og alt andet du har på din cykel end ad lockmeans betyder, at de kan være lidt mere attraktive at rejse rundt og se sig rundt i en rygsæk, men de er nu mindre sikre, da de kommer med forskellige låsemekanismer. Du kan få dem med kombinationslåse eller nøglelåse eller de med løkker, der er designet til brug med en anden lås.

Normalt kan D-Lock kabellåse stoppe en afslappet tyv, men de er meget mindre sikre end en D-Lock og boltskærere. Hurtigt arbejde med en kabellås er de normalt et stålkabel som dette med en slags plastbelægning på udvendigt for at forhindre korrosion yderligere har vi kædelåse gætte hvad du er god til igen de har forskellige låsemekanismer denne har en kombinationslås, men der er også dem med kun nøgler og de kommer i forskellige former størrelser og styrker de er generelt mere sikre end en kabellås, men mindre stærk end en D-lås De har den ekstra fordel i forhold til en D-lås, dog at de kan være lidt mere manøvredygtige på grund af kædemærket indpakning og fastgørelse af forskellige dele af din cykel, som D-lås er en slags statisk og stiv, som nogle gange kan være lidt sværere at bruge på andre typer cykelslot, som vi har, de få Mere almindelige end de andre, vi viste dig, er en foldelås, som vi har her nu. Foldelåse kan være meget nyttige, da de kan tage mindre plads i lommen, når du bærer dem end en D-lås, fordi de foldes ind imellem, og det kan være meget nyttigt, afhængigt af hvor du låser din cykel og hvilken type cykel du låser, de betragtes som mere sikre end et kabel, men endnu en gang mindre sikre end den pålidelige D-lås, fordi de kan modstå boltskærere. Meget godt, en wolframspids eller en vinkelsliber kan gøre kort arbejde med motivet til det højere slutningen af ​​låse vil du se funktioner tykkere hærdet stålbøjler dobbelt bolte og højere indbrudssikre låsecylindre samt mindre åbninger i låseskaftet. Disse ting gør det vanskeligt for nogen at knække med brute force låse eller i bunden Pry end disse funktioner er parret lidt ned Betyder det ikke, at låse ikke fungerer, men de er mindre modstandsdygtige over for en dygtig tyv eller force majeure ved hjælp af smallere stål og mindre låsecylindre, den lås eller låse, du bruger, afhænger af en række faktorer, herunder den type cykel, du har, og hvor længe du skal låse den, planlægger du at holde den til dig. Alle disse faktorer øger risikoniveauet forbundet med sandsynligheden for, at din cykel bliver stjålet. placering er meget vigtig, visse områder kan have cykeltyveri -Vær hotspots som togstationer, og vi anbefaler også, at du parkerer din cykel i stille sidegader som disse, hvis det er muligt, for i et mere stille område med færre mennesker omkring får tyven muligvis mere tid til at arbejde på cyklen .

Tænk også på andre ting, såsom at sidde på caféer eller gå rundt, der er travlere, kan også være skræmmende, og tænk på ukonventionelle placeringer for at låse din cykel, så disse gelændere er et godt eksempel. Jeg vil fastgøre min cykel til den, ikke på denne side, men på den anden side, der stikker ud over en gade, en meget mindre tiltalende destination. Der er også en sikkerhedsvagt på dette sted, der er placeret derovre. Han er der og for det meste af dag chancerne er, at hvis en tyv arbejder på cyklen, vil han også bemærke et ret uattraktivt sted for nogen at arbejde på den cykel og også en subtil detalje, jeg lægger den egentlige lås, hvor nøglen er, og heller ikke en subtil detalje på denne side men det gør det lidt sværere at arbejde på låsen, hvis du prøver og altid vælger at forbinde din cykel til en genstand, der ikke kan skæres. Jeg mener, det lyder indlysende, men en træstolpe kan se pæn og sikker ud, men en sav vil gøre kort arbejde med dette.

Vi har en række muligheder, så du har det som et drænrør. Nogle mennesker låser nogle gange deres cykler op for at dræne rør, men de kan også skæres ret let, og hvis de er lavet af plastik, kan du bare rive dem af væggen, hvis du virkelig vil og en anstændig ting at låse din cykel i, men det kan reducere risikoen for at beskadige mennesker, der bare går forbi det og støder på det. Der er også nogle klassiske georgiske gelændere her, der er lavet af støbejern, og en vinkelsliber eller sav vil gøre et hurtigt stykke arbejde med det, det er meget lettere at skære igennem end det hærdede stål, du får med en god d-lås.

Jeg vil ikke vise dig den bedste måde at låse din cykel på, og hvilken teknik jeg vil bruge, og der er et par tip til at gøre det mere sikkert, så først og fremmest er dette et godt område, det er en smuk vej, det er ikke dig ved, der er ikke mange tegn på kriminel aktivitet, herunder mange fodgængere, det er godt oplyst og øh, du ved meget Der er mange mennesker her, og vi har specielle cykelskinner her, der er rigtig pæne og sikre, og du ved, at ingen kan køre på cyklen, kan bare løfte af den, som om det var en pullert eller en træstub, de kunne skære eller noget lignende, jeg låser cyklen i rækkefølge efter dens værdi af de respektive dele, hvor rammen er den mest værdifulde del efterfulgt af baghjulet og derefter forhjulet, så du vil sikre det i den rækkefølge, hvis det er muligt, bruger jeg en D-lås til at fastgøre både rammen og det bageste sekundhjul med D-låsen, der er igennem Når baghjulet og rammen er placeret, vil jeg også bruge en kabellås som en sekundær foranstaltning til at fastgøre forhjulet. Du skal blot køre den gennem D-Lock-beslaget gennem rammen og derefter gennem forhjulet og derefter tilbage ind i den d-låslignende sonext og placere enden af ​​d-lockback på og ideelt set, hvis du kan, placere låsemekanismen på d-låsen ned, da det gør jobbet sværere Tal om større, ikke altid bedre, når du har en solid D-lås, der er temmelig løs, hvor du låser din cykel og giver plads til folk for at få mere Få tyve til at få værktøj så de kan åbne D-låsen, og du vil have minimal plads mellem, hvor du låser din cykel og cyklen selv, og det er derfor mindre, mere kompakte D-låse som denne, der er nyttige i disse situationer. Det lyder indlysende, og det vil være indlysende for mange af jer, men jeg har set folk låse deres cykler på denne måde i, hvad der ser ud til at være en virkelig solid genstand, der bare er fast og går ingen steder, men de låser den væk, hvilket er cyklen slet ikke sikker på, at det er et klassisk eksempel, der er sådan en slags pullert, der tårner, du kan bare låse den sådan, du løfter den lige op med det samme, jeg er af min cykel, nu ser du dig senere ud over et kabel eller i stedet for et kabel kan du bruge en anden type lås til at fastgøre det forreste sikre hjul til rammen, og det kan være en d-lås eller en kædelås eller hvad du vil, men igen ikke med det træk låsen opad, dette gør det lettere at arbejde på i stedet for at lægge den ned på den måde, jo flere låse, jo bedre, og det gør det, at du køber mindre attraktivt for tyve, og hvis du låser din cykel på det samme sted hver dag, f.eks.

På arbejdspladsen kan du for eksempel nemt låse sådanne låse på cykelstativet, så du ikke behøver at slæbe dem rundt hver gang, fordi låse som denne er meget sikre, men de er ret tunge. De har specielle dæksler, som du kan glide over for at forhindre vandindtrængning og vejrskader på låsen, hvilket gør dem ideelle til denne type formål. Anden vurdering oven på producentens egen styrke, og dette sælges sikkert solgt sikkert er en uafhængig test- og certificeringsorgan, der vurderer låse ud fra sine egne standarder, fordi dette ofte er den eneste vurdering, som forsikringsselskaberne anerkender. Sammenfattende ved du, hvordan du vil låse din cykel, hvilke låse du vil tage med dig, hvor sikkert du vil have det, og hvor du skal hen Med alle de punkter, vi diskuterede i denne artikel, skal du være godt på vej til at sikre din cykel ordentligt, før du låser den i et offentligt rum, hvis du skal på. For eksempel har du meget dyre komponenter på din cykel.

Det betyder ikke noget, om hjulene og rammen er sikret, da tyvene simpelthen fjerner komponenterne fra din cykel og efterlader dig med hjulene og rammen. Spillet er at forsøge at gøre din cykel så attraktiv som muligt for tyve og holde sig inde husk at antiloper er lidt mere tilbøjelige til at jage, du behøver ikke at være uovervindelig for løver, du behøver bare ikke være den svageste antilope og et andet tip, når du vælger en cykel til at bruge i bymæssige omgivelser Og til tops off, det er en god ide at have en cykel, der er mindre værdifuld, det er bare et værktøj til at komme fra en til broderi. Antelope Analogy Du vil ikke have, at din cykel skal være den smukkeste og smukkeste Antilope's udseende er intet for prangende. Jeg håber, du har haft denne artikel og fundet den informativ og med disse tip kan du forhåbentlig gøre din cykel mere sikker og mere hvid Gør den mindre tilbøjelig til tyve, hvis du ikke har tommelfingre og fortæl os i kommentarerne, hvilke artikler du vil se i fremtiden og dine egne sikkerhedstips til cykellåsning.

Vi ses i næste skål

Vælger cykeltyve låse?

Mange mennesker tænker på cykel ellermotorcykel tyve vælger låse. Men det fungerer kun enklerelåse- den slags du kanplukkemed en pen. I de fleste tilfælde er det hurtigere og lettere at skære direkte gennem den omgivende mekanisme og samtidig undgå det faktiskelåse.7. februar 2018

Kan du skære Kryptonite-låseboltskærere?

KryptoniteNy-UKryptoLok Standard: DetteU-låsebruger en disk-tilbageholdelsesmekanisme, som den nye-UEvolution, og den kommer nu med det samme dobbelt-deadlock-design som vores topvalg. (Versionenvitestet ikke.) Det største problem med dettelåsehar ikke ændret sig:Boltskærere kan skæregennem det.26. maj 2021

Hvilken lås kan ikke skæres med boltskærere?

Den bedste kæde har sekskantede eller firkantede links

En kraftig, hærdet stålkæde med sekskantede forbindelser afværger næsten enhver tyv med enboltskærer. Sekskantede led (eller firkantede eller trapezformede) gør det umuligt forboltskærereat få fat i.
4. februar 2021

Hvordan kan jeg gøre min cykel mindre attraktiv for tyve?

Noget snavs eller gaffatape kanlavedet ser udmindre attraktivttil skurkerne. Tilcykelbeskyttelsestapeditsadelpind, styr og forskellige steder påditramme tillav din cykeldele ser slidte og lurvede ud.5. marts 2021

Hvilke låse kan ikke skæres med boltskærere?

Den bedste kæde har sekskantede eller firkantede links

En kraftig, hærdet stålkæde med sekskantede forbindelser afværger næsten enhver tyv med enboltskærer. Sekskantede led (eller firkantede eller trapezformede) gør det umuligt forboltskærereat få fat i.
4. februar 2021

Kan U-låse skæres med boltskærere?

Boltskærerevil letskæregennem kabletlåse, men det er værd at bruge en kabelforlængelse for at afskrække chancere! Så hvis du vil have dincykellåsat kæmpe modboltskærere, få en lavet med hærdet stål, og få den tykkeste mulige mulighed.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.