Vigtigste > Cykling > Cykelstier i nærheden af ​​mig - handlingsorienterede løsninger

Cykelstier i nærheden af ​​mig - handlingsorienterede løsninger

Hvordan finder jeg gode cykelruter?

Syv måder at finde fantastiske nye steder at ride på
 1. Tag en ukendt sidevej.
 2. Udforsk dit lokale område ved hjælp af Google Street View.
 3. Se på lokale ryttereruterpå Strava.
 4. 10 stigninger fra hele verden, du ikke har hørt om.
 5. Deltag i en lokal rytter på en tur.
 6. Deltag i encyklingforening.
 7. Griner af sport.
 8. godtgammeldags OS-kort.Vi lever ikke alle i cykelparadis, men med lidt know-how kan vi alle komme mindst et skridt tættere på at køre stille og sjove veje. Så i denne artikel skal vi tale om ruteplanlægning, hvordan vi bruger den teknologi, vi har nu, til at finde fantastiske nye ruter til at køre og derefter følge dem, så hvis du er ny inden for sporten og spekulerer på, hvordan du skal håndtere travle veje kan flygte. Du leder bare efter nye veje til at krydre velkendte ruter.

Forhåbentlig hjælper denne artikel! Så hvad er gode veje at køre på? Lidt afhænger af, hvad du kan lide personligt: ​​Jeg elsker at gå op og ned ad bakker, så længe de ikke er for stejle, mange tak. Andre mennesker kan lide at krydse langs lugen eller køre så hurtigt som de kan. Så vi overlader denne type ruteplanlægning til dig.

Det, der er universelt blandt alle cyklister, er imidlertid kærligheden til rolige, sikre og stille veje, men det skal være: kør ikke, hvor du kører, jeg siger igen for at effekt: kør ikke, hvor du kører, eller kør ikke, hvor du kører! 'ding'Jeg ser meget her, hvor jeg bor i Storbritannien. Jeg tror, ​​at folk kender et par vigtige by- og landveje, og de kender dem, fordi de kører dem. Og fra din bils kokon kan de se rigtig smukke ud: smuk natur, dejlige brede gader, hurtig bevægelse og hvad der ikke er, der ikke kan lide! Nå, hurtig bevægelig trafik til at begynde med: disse veje er dårlige til cykling, og alligevel er de så ofte fulde af cyklister Veje at køre Dette er hvor teknologien kommer ind, så der er et par dedikerede ruteopdagelsesapps og websteder, som vi bruger her på GCN en kaldet 'Komoot', og de har også en fantastisk gratis version og en premium-mulighed.Det er super nemt. Så nu er jeg på din hjemmeside. Jeg klikkede på ruteplanlægningssiden.

Jeg gav mit udgangspunkt, en fremragende cafe, som jeg kender, og jeg satte en destination, der er en fremragende tebutik, køb note og Komoot bogstaveligt talt gjorde resten, som jeg ved af erfaring, at det er gader, jeg ville vælge, og Komoot fandt dem, fordi det har alle mulige intelligente algoritmer, data, som det har adgang til fra sine egne brugere, og også ting, der kaldes højdepunkter der, der blev efterladt af de folkelige folk og styrer mig til at være enige om store ting for cyklister. Så i dette tilfælde er strålende stier fra Portbury til Clevedon nu, som du kan se, det er en outback, nu er jeg i humør til en looping-sti, der lyder godt, og efter et stykke tid kan du se Komoot bogstaveligt talt en loop-performance oprettet. Nu er der masser af andre små muligheder her at lege med, inklusive hvilken slags rute du vil have.

Så jeg tog en cykeltur, som normalt er de mest støjsvage veje derude, giver mig også grus eller hurtigere vejture, hvor langt min rute er: i dette tilfælde 44,1 kilometer fortæller det mig, hvor meget klatring der er, og hvor på ruten det kommer ned til, ved denne højdeprofil nedenfor, og det giver mig endda en anslået tid, og det er baseret på hvor fit jeg tror, ​​jeg er, som du kan se, gjorde jeg mig selv til ydmyg, ret generøs vurdering af min egen Fitness besluttede.Der er tre måder, hvorpå du kan følge denne rute: Den første er old-school-ruten, hvor du omhyggeligt nedskriver sving-for-sving-instruktioner, jeg er ikke med på et kort, der derefter bliver vådt og svedigt helt sikker, hvorfor det vil du bestemt ikke længere. I stedet kan du bruge din telefon som en slags navigationsenhed. Så Komoot har en app, og når jeg blot klikker på min rejse, starter sving-for-sving-navigationen enten akustisk, når jeg vil lægge min telefon i lommen eller visuelt når jeg har en bakke, som giver mig mulighed for at klippe min telefon til styret. Den tredje teknik er at bruge en GPS-cykelcomputer som denne. Så dette er en Wahoo, og faktisk kan jeg synkronisere den med min Komoot-konto, hvilket betyder, at jeg kan følg min Komoot-rute ved et tryk på en knap Hvis du vil undersøge lidt mere om din planlagte tur, inden du går, måske fordi du skal derhen, så der er lidt mere til det, har du investeret mere, så Jeg anbefaler Google, at jeg bruger dette hele tiden, meget af det, til optagelse, men faktisk er det super nyttigt, når du kun har en op. Du vil muligvis få en idé om, hvordan vejen ser ud, endda hvordan vejoverfladen er er og også trafikforholdene, fordi du kan være temmelig sikker på, at Google Street View-bilen forårsager trafik fic jam Den gamle gamle cyklist vil sandsynligvis også gøre det, hvilket er et klart rødt flag, og det er naturligvis super nemt at bruge.

lav carb diæt og afib

Jeg tror ikke, jeg har brug for at forklare. Men uanset ego trækker du den lille orange person ud på gaden, som du vil tjekke ud i dette tilfælde strålende gyder Portbury til Clevedon og undskyld forresten dig selv med en idé om min internethastighed. Åh, lad os gå: 'uforståelig'.

Brilliant Lane Portbury til Clevedon, faktisk ser det godt ud. I sidste ende er lokal viden en stor ressource, der bare venter på at blive udnyttet, hvad enten det er digitalt på sociale medier eller i det virkelige liv - folk går til din lokale cykelbutik, som altid er en bonanza, eller en lokal cykelklub også, for eksempel bare tilfældige cyklister, som du ser i min erfaring, er altid mere end glade for at chatte om ruter, så du kan helt sikkert få mest muligt ud af det og derefter også dele dine tip, og jeg er sikker på, at du byggede en Byg et fantastisk vejnetværk og bygg derefter skrædder -lavede sløjfer. Det er præcis, hvad du nyder, og hvor du holder den tid, du bruger på travle veje, til et absolut minimum.Forhåbentlig var denne artikel nyttig. Giv det store tommelfinger, hvis du nød det, og vær sikker og nyd at køre. Det er en smuk ny vej

Hvordan viser jeg cykelruter på Google Maps?

Klik påcyklingikon. For at få adgang til specialiseredecykelkortskal du klikke på Menu>Cykling. iOS ellerAndroidmobilapp: Indtast en destination, tryk påKørselsvejledning, og vælgcykelikon.31. december 2020

Hej, velkommen tilbage til Gunner Channel, i denne artikel vil vi vise dig, hvordan du bruger Google Map til cykler. Tænd først GPS'en, og åbn derefter Google Map-applikationen på din mobiltelefon. Den blå markør er nu vores nuværende placering. Indtast venligst din destination i boksen ovenfor, vi bruger Universal Studios Singapore som vores destination, klik på retningen nederst til højre på skærmen, standardruten til brug af biler, dette er for offentligheden brug transportmidler som tog og bus.

Dette er menuen Bildelingsapplikation. To virksomheder, vi kan se lige nu, er Uber og Grab. Vi kan se flere muligheder som sæde, pris og ventetid.

cykelfotografering

Så kan vi booke direkte via google map, vælg den næste mulighed, som er til fods. Hvis denne artikel er lavet, er cykling ikke en mulighed i Singapore, så gå er den næste mulighed at bruge. Det tager os 2 timer og 9 minutter at gå til Universal Studio fra min nuværende placering.

Dette er, når vi går, men det ville være hurtigere, hvis vi cykler, når vi zoomer ind kan vi se ruten, den blå stiplede linje er hovedruten og den grå er den alternative rute, ok. Lad os begynde. Først skal jeg låse cyklen op, fordi jeg bruger oBike, en af ​​cykeldelingsfaciliteterne i Singapore.

Du kan se, hvordan du bruger oBike i linket ovenfor. Jeg bruger normalt Cyclyck, når jeg bruger Google Maps eller spiller Pokemon Go. Cyclyck er virkelig nyttigt, da vi ikke konstant skal stoppe og tjekke mobil under cykling.

Let, let at bruge, holdbar og også overkommelig, det er derfor, jeg bruger Cyclcyk. Du kan tjekke detaljerne i Cyclyck i beskrivelsen nedenfor, jeg er nu klar til at gå. Vi kan se, at mens vi bevæger os, bevæger pilen sig også efter vores placering.

Du kan også høre instruktionen om at flytte til højre eller venstre fra denne applikation. Universal Studios Singapore ligger på Sentosa Island. Så jeg er nødt til at finde en cykelpark og derefter fortsætte til fods.

Fordi vi ikke kan bruge en cykel inden for Sentosa Island, skal du bare gå et par meter væk ArrivedYes, endelig ankommet til Universal Studios Singapore. Det er alt sammen med Google Map Tutorial for Bicycle, du kan efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har yderligere spørgsmål Glem ikke at kunne lide og abonnere på vores kanal, tak !!!

Hvor kan jeg cykle i Cincinnati?

Spor
 • Ohio River Trail. Ohio River Trail. Når den er afsluttet, spænder Ohio River Trail 23 miles langs den nordlige bred af floden fra Coney Island gennem Downtown til Sayler Park.
 • Mill Creek Greenway Trail. Queen City-South Mill Creek Greenway Trail.
 • Little Miami Scenic Trail. Little Miami Scenic Trail.

fuld krops modstand bånd træning

Mt Zion - Milford OH Total afstand = 1,5 miles lodret = 300 fod Gennemsnitlig gradient = 3,8%, maksimum = 10,4%

Hvor kan jeg cykle i Los Angeles?

RekreativeCykelRuter iEnglene
 • Orange linjeCykelSti.
 • Griffith Park.
 • Glendale indsnævrer Elysian ValleyCykelSti.
 • Ballona creekCykelSti.
 • Marvin braudeCykelSti.
25. jul Dec 2019

Los Angeles er kendt for sin utrolige bilkultur. Men er bilen virkelig det bedste transportmiddel? I dag kører vi gennem myldretiden, i byen med den dårligste trafik i landet. Min bil, Zach har sin cykel, Raghav bruger offentlig transport. Fordi han ikke ejer en bil eller en cykel, og han er den eneste, vi fandt, der ville, det er Carversus-cykel versus offentlig transport. (Start af bilmotor) (Klipning af cykelhjelm) - Lad os gøre det. - Ja. - Åh vent, skal vi virkelig? - Okay, jeg tror det er det. - Okay. - Start os Nolan, giv os nedtællingen. - Okay, tre, to, en. (Bilbrøl) - Raghav, have en god dag i skolen - Åh, kameraet er tændt, åh min gud, Zach har lige passeret mig.

Zach gik lige forbi mig - Vi er her på kontoret, og vi vil se fyrens fremskridt. Denne avancerede bærbare computer sporer computere og globale positioneringssystemer, som hver af dem har på deres mobiltelefoner. - Denne fyr er bare går igennem. - Nolan er flyttet to meter, ser ud som om han går i trafik med det samme. - Det kaldes en zebraovergang. - I går troede jeg, at jeg ikke ligeglad med, om jeg vinder, lige nu vil jeg virkelig slå Nolan. - Min Mustang GT-bil fra 2006, gem publikums vittigheder, jeg vil ikke høre dem, jeg har hørt dem alle før) - Jeg prøver bare at tidsindstille lysene bedst muligt - Jeg bruger google maps, som giver mig den hurtigste rute der. (Glad musik) Det er ikke svært at se, hvorfor folk kan lide at køre deres biler til arbejde, ved du? , du har din egen musik at lytte til, du har dit klimaanlæg, og du kan bare have dit eget værelse.

Helt glemt, fyr, jeg har pizza - cykle, du fordyber dig i lokalbefolkningen, se dine naboer. Hvad sker der? ? - Helvede ja, ananas og skinke, spar igen dine vittigheder, jeg elsker ananas og skinke. - Hvad sker der? Chatter) - Eller måske mistede vi Raghav, fordi han er under jorden.

Ooh, Nolan og Zach, hoved til hoved. Det er ikke, det siger ikke godt for Zach. Det er ikke tilfældet - jeg har ingen idé om, hvor jeg er - jeg er begejstret, det er virkelig sjovt, dette er det sjoveste jeg nogensinde har haft at sidde i trafikken - hvis der ikke sker noget, tror jeg, at Nolan bare overhalede Zach. - Lad os ringe Zach. - Jeg tror snart, jeg ringer til Nolan. (Telefonen ringer) Hvad sker der Nolan. - Zach, hvordan har du det? - God fyr, hvor er du? - Antageligt øst for Culver.

Jeg har det godt, har aircondition på, jeg har det godt mand. Ja, jeg tror, ​​det sidste stykke er g onna bekey, tror jeg. Jeg er klar over, at jeg brugte min telefon, mens jeg kørte.

khs cykler anmeldelse

Det skulle jeg ikke gøre. Det er farligt. - Jeg kan godt lide, at folk skal være ligesom, ah mand, jeg flytter til LA, men hvordan håndterer du det? trafikken? Nolan er der nu. - Kom nu. - Zach behøvede ikke at vende.

Zach er ligesom phew. - Spekulerer på, hvordan Raghav har det. (Glad technomusik) (Glad musik) - Hvorfor er alle på vej? Hvad laver du, går du på arbejde Med dine job. (super hurtig zoom) - Nej, nej, nej.

Åh, åh min-laver du en sjov med mig? Det ville have været Raghavs træk. Nej, kammerat, nej - nu ankommer Expo Sepulveda-stationen - fem minutter, skør. (Joy musik) - Vandt jeg? - Ja. - Ahh - Du har lige røget det. - Dude, jeg er udmattet, som om jeg skal hjem og tage et bad. (griner) Ja, jeg er nødt til at gå tilbage - Åh, godt gået, godt gået. 10 er ligesom du skifter bane, fordi du går hurtigere og derefter langsomt ned. - Ja. (Bifald) - Vi klapper faktisk for Raghav, hvis han kommer på arbejde hver dag, ved jeg ikke, hvordan vittigheden startede. (griner) - Pointen er, at jeg synes, at cyklen er sandsynlig.

Jeg vil ikke sige det bedste. - Hurtigste - Den hurtigste måde at komme rundt i LA - I myldretiden. - I myldretiden.

Men du sveder. Offentlig transport er virkelig billig, men det tager et stykke tid. - Biler, du skal bruge en masse penge på benzin, men det er praktisk. - Og forsikring. - Og forsikring og alt andet, men jeg tror, ​​at den bedste måde at udforske LA er på en motorcykel. (ler) - Så Zach glemte sin hjelm, og vi vidste, at vi ikke kunne tage en artikel af ham, fordi han ikke havde hjelm på, så Eddie kørte denne tur to gange. - Ja. - For at få Zachs hjelm ud af sit hus. - Det regner aldrig specielt i La, og du kan dele stien, så det er dybest set det bedste. Tak, fordi du ser, bedes du lide denne artikel, fortæl os i kommentarerne om din pendling. , vi ville elske at høre om det, måske skulle vi lave flere motorcykelartikler - jeg antager, at vi bliver nødt til at gå på arbejde nu - ja (griner) ja, forbandet det.

Bruger Google Maps cykelbaner?

Bortset fra de faste linjer, der angiver stier og dedikeredecykelstier,Google korthar en stiplet linje til “cykel-venlige veje. ” (Ikke forveksles med den stiplede linje for ikke-asfalterede / snavsveje.10. juni. Feb 2020

Hvor lang er Ohio River Trail?

En række multi-usestier(cykling, løb og gå) langsOhio-flodeninklusive LunkenStiog Armleder ParkSti. Den nuværendestispænder over 10 miles. Når den er afsluttet,Ohio River Trailspænder 23 miles langs den nordlige bred afflodfra Coney Island gennem Downtown til Sayler Park.

Hvor lang er Lunken Airport cykelsti?

DetLunken lufthavn cykelstier en 5 mil sløjfe, der i det væsentlige kører omkredsen aflufthavn.

Er det ulovligt at cykle uden hjelm i Los Angeles?

I henhold til lovgivningen i Californien skal alle børn under 17 år bære en godkendtcykelhjelm. (Dette gælder også for børn, der betjener rulleskøjter eller rulleskøjter, scootere og skateboards.) Hvis du overtræder denne regel, kan du blive udsat for bøder, civilretligt ansvar og andre sanktioner.24. juni. Feb 2020

ibuprofen muskelvækst

Er det sikkert at cykle i LA?

Los Angeles er enfarligtsted tilcykeleller kør eller gå, og det bliver merefarligtinden året. midt i blodbadet,cykelbanekonstruktion iL.A.har stort set stoppet, ligesom fjernelse af kørebaner - ”vejdieter” - for at bremse trafikken, hvilket gør gader sikrere for cyklister og andre trafikanter.17. juli. 2017 nov.

Hvad betyder lilla på Google Maps?

LillaFirkant

Disse markører vises kun, hvis du starter din søgning iGoogle korteller denGoogle kortapp. Det er alle de relevante benGooglehar i øjeblikket, dog som vi kan se med det blå oglillamarkører,Googletester nye hele tiden.
7. aug 2019

Hvad betyder GRÅ stiplede linjer på Google Maps?

For det mesteGooglefungerer som en traditionel kartograf: solidgrå linjermarkere internationale grænserstiplede grå linjervise grænser for 'traktat' og 'foreløbige' og enstiplet grå linjeangiver 'omstridte' grænser mellem lande.4. sep 2014

Er der nogen cykelstier i nærheden af ​​mig?

Med denne perfekte guide er cykelstier i nærheden af ​​mig ikke et problem, du skal bekymre dig om. Folk, der elsker at cykle, undrer sig ofte over de bedste cykelstier. Hvis du tager din cykel ud og går en dejlig lang tur interesserer dig, er du kommet til det rigtige sted.

Hvor er cykelstierne i New Jersey?

Ocean City Bike Path tilbyder en kort, asfalteret rute gennem Ocean Citys centrum og giver besøgende et indblik i historien om denne interessante kystby. Stien sideløbende med Haven Avenue Oxford Bikeway er et 0,9 mil langt bane-spor konstrueret på en forladt jernbane lige fra vejen. Stien kan tilgås på tre punkter.

Hvor er cykelstierne i Los Angeles?

Dette er en guide til asfalterede cykelstier i klasse I omkring Los Angeles og omkring det nordlige Orange County Californien: 'Klasse I', asfalterede, adskilte retningssteder, mest i parker, langs floder, strande og langs søsider.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.