Vigtigste > Cykling > Cykelpedalklip - anførte spørgsmål og svar

Cykelpedalklip - anførte spørgsmål og svar

Hvordan fungerer cykelpedalclips?

Pedaler uden klip fungererved montering af en lille plast eller metalklemmepå sålen på din sko, der typisk klikker ind i et sæt fjederbelastede “klip”På forsiden afpedal.Pedaler uden klipfunktionklampermed et 3-hullers eller 2-hullers design.Hvis du er ny med at cykle og vil tage det næste skridt i at bruge clip-in pedaler, er dette artiklen for dig. - Det er rigtigt. Spørg en erfaren cyklist derude, og han vil fortælle dig, at en af ​​de bedste investeringer, du kan foretage dig, hvis du ikke er ny på at cykle, er et par pedaler, der kan klipses ind.

Men de har magten til at skræmme enhver, der bruger dem for første gang. - Men frygt ikke, fordi denne artikel giver dig færdigheder, teknikker og tip til en problemfri overgang fra dine normale flade pedaler til klik. - Og forhåbentlig ikke falde af ved trafiklyset - Forhåbentlig - Den første ting du skal tænke på, hvilken type pedaler du vil bruge er mange forskellige typer, så dette kan være lidt forvirrende, men de falder stort set i to forskellige kategorier: off-road pedaler til mountainbike brug og på pedaler til vejbrug. - Så Ollie har vedtaget flere mountainbike-specifikke SBD-pedaler her, og jeg har på den anden side valgt den mere gadespecifikke look-pedal, som faktisk er ret populær - ja.

Selvom begge pedalsystemer ser helt anderledes ud, fungerer de faktisk stort set det samme. Så du har et klampe, der fastgøres til bunden af ​​din sko, og derefter glider klemmen ind i pedalen eller fronten af ​​pedalen og klikker på plads og klikker derefter på plads bagpå. Og derefter fjerne det igen, det er virkelig let.Uanset hvilket pedalsystem du bruger, drejer du bare din ankel ud og springer ud. Lad os starte med SPD-klampen først. Disse er nu hovedsageligt designet til urban sko og mountainbike sko.

Og en af ​​de store ting ved det er, at du kan gå i det relativt normalt, fordi klampen er forsænket - Hej Ollie, hvor er din cykel? - Bare gå til fods. Behøver ikke det. Jeg har SPD'er på. - Okay, ven.

Vi ses senere. Så det er værd at påpege, at SPD-pedaler kan findes i fitnesscentre og på spindelcykler, hvis du er vant til at tage spindelundervisning, så er det de klip, du bruger. - Ja, og de er ofte dobbeltsidede, ikke? Jeg gør det lettere at klippe ind.Første gang du klipper ind, er det vigtigt at vide, hvilket ben der er dit førende ben. Men hvis du ikke ved, laver vi en lille test for at vise dig, hvordan du finder ud af det - Så den første ting at gøre er at hoppe af din cykel - Jeg er væk - Nej, men af ​​din cykel. Og parker din cykel. - I orden.

Åh, for (bip) skyld. (ler) - Så du står skulderbredde fra hinanden, og han burde ikke rigtig vide, hvornår jeg skubber ham. Når jeg skubber ham, kommer hans forreste ben først ud. (Grunts) (latter) - Så du har fundet dit førende ben, så det næste er at faktisk gøre det på cyklen.

Når du er sikker, vil du måske gøre det på et stykke vej. Vi vil anbefale en stille vejstrækning med minimale biler eller trafik for at distrahere dig, men hvis du er lidt mindre selvsikker, kan du gøre det på en indendørs træner eller mod en mur eller ved at lave et træ i denne sag, vil jeg bare tag mig ind og brug træet til at stabilisere mig selv, og øv dig derefter i at klippe klip i og klippe ud. (Jazzmusik) - Højre.Så du har fundet den placering, du vælger. Nu kan vi omsætte det i praksis. - Det er rigtigt.

Så den første ting at gøre er at flytte krumtappen til positionen klokken 2 med din fod og derefter klikke den på plads med dit foretrukne ben, som i mit tilfælde er min rigtige, og skub det derefter af, og når du gør det noget at få? Sving og spar dit andet ben ind. Det er ikke et løb, kammerat. - Nu er det værd at bemærke, at du måske vil skifte til et lidt højere gear, da dette vil dreje pedalen langsommere.

Virkelig, du klipper ind. Så mit højre ben er mit forreste ben, klem mit første forben, træk aftrækkeren, find den anden pedal, lad os gå. Så der har du det.

Kom nu ud og øv, og vi håber, at denne artikel hjalp dig med at gøre overgangen fra almindelige pedaler til at klippe meget mindre skræmmende. - Hvis du fandt det nyttigt, og du kan lide det, skal du give det tommelfingre, og hvis du vil se flere artikler om klamper og pedaler, så klik her. - Okay, lad os gå, ikke? - Lad os gå. - Kør med dig (mumler) - Åh min gud, start.

Er alle cykelpedalclips ens?

Når du køberklipfri/klip-ipedaler, detklamperdesignet til at blive brugt sammen med dempedalerer inkluderet i kassen.Clipless/klip-ipedal klamperer specifikke for producenten så for eksempel Shimanoklamperer ikke kompatible med Lookpedaler.

cykelmontering

(metallisk støj) (hypnotisk EDM-musik) - tre, to, en, høj, høj, høj, høj, høj, høj, høj! Hvad er den bedste opgradering, du kan gøre på din cykel? vil sige at gøre overgangen fra flade pedaler til klipfri. - Clipless er et forvirrende navn, fordi du kører klippet ind, men navnet kommer fra en tid, hvor tåklip og stropper, det synlige bur omkring din fod, var den valgte pedal. Disse nye pedaler havde ikke et synligt klip, så de blev kaldt klipfri. - Ja, nu vil alle, der bruger pedaler uden klip, fortælle dig, at de gør dig mere effektiv, de gør dig hurtigere, og de giver dig mere kontrol over din cykel - men kan du virkelig gå ud flere pedaler med disse pedaler? ? Eller gør de endda nogen forskel? Nå, det er det, vi skal finde ud af, og til det skal vi tackle et af verdens mest utrolige stigninger to gange.

Måske ikke hele stigningen. En gang på de flade pedaler og en gang med vores normale klipløse pedal som, lyder det let, og det ville ikke være det faktum, at hele stigningen er Sa Calobra på Mallorca, ni og en halv kilometer med en gennemsnitlig stigning på 7%. I stedet reducerer vi det til kun tre kilometer nær topmødet.

Igen er den gennemsnitlige hældning over 7%. Hvis du vil finde ud af fordelene ved pedal uden klip, skal du bare gøre en hurtig google, og du vil opdage, at ideen handler om kraftoverførsel og effektivitet. Da din fod er fysisk fastgjort til pedalen, skal du være mere effektiv. - Ja, du kan også overføre mere strøm, fordi du kan trække pedalen op og ned, hvilket gør din pedalering mere effektiv.

Men, Chris, alt dette lyder som vrøvl, fordi den første ikke giver mening, og den anden afvises - ja, og mens det er sandt, ville du absolut aldrig fange mig med at køre et par flade pedaler. - Ja, jeg bliver nødt til at fjerne det fra dig, ikke? - Nå, mine klip ville, hvis jeg ikke tabte dem først. - Vi kører to løb.

Vores første løb foregår på klikløse pedaler med vores Fizik carbon cykelsko. Det burde gøre os fint nu, benchmark. Nå, vores andet løb vil være med sneakers og flats. - Og på dette tidspunkt skal vi påpege den åbenlyse forskel mellem de to opsætninger; Ser du, cykelsko er virkelig stive og har meget effektivitet, men hvis du kører på flade sko, er det meget usandsynligt, at du allerede har købt dig et sæt cykelsko, så du har sandsynligvis et ret fleksibelt par træner - ja , lidt sådan faktisk.

Disse sneakers er designet til at løbe og gå og er ikke designet til at bringe kraft gennem en pedal - ja, lad os tale om testene. For at forhindre, at vores overdrevne konkurrence kommer i spil, vil vi gøre det tidsrettet specifikt. Det betyder, at vi kun vil køre en driver ad gangen. - Ja, men rolig.

Vi vil gøre maksimal indsats, og vi har ikke tilladelse til at se vores data. Så Chris, tag din Wahoo hovedenhed af. - I lommen. - Chris og jeg har lige kørt to tredjedele af vejen for denne legendariske stigning, Sa Calobra, og vi kører den hårdeste strækning for at komme derhen. - Ja, broen øverst eller helt øverst.

Der er en grund til, at vi besluttede at kun lave tre K'er, er det ikke? Jeg vil ikke udføre to på hinanden følgende 30-minutters anstrengelser og have den akkumulerede træthed fra dem. Det kunne skæve resultaterne lidt. Men jeg synes også, det ville være mere interessant at gøre noget, der er lidt af et halvt hus mellem sprints, du gjorde sidste gang, og de længere anstrengelser, de gjorde - er du klar til den maksimale anstrengelse? - Så klar som jeg nogensinde vil være, James. - Okay, du går først. - Hvad, og jagede du mig? opstigningen? - Ja. - Giv mig bare tre minutter.

Der er ikke noget, jeg hader mere --- jeg begynder. (hypnotisk EDM-musik) Chris Opie, kør nummer et med pedaler uden klip. Tre, to en, op, op, op, op, op, op, op, op! (Afslappet EDM-musik) Lige nu, Chris burde være lidt oppe nu, jeg starter selv.

Tre, to, en, jeg håber bare, jeg kan lave klip i det. Højre, klippet ind, lad os jage den hurtige sprinter! (afslappet EDM-musik) - Det gjorde ondt, som du måske havde forventet. (pesende) Nu er det tid til at gå nedenunder, skifte pedaler og gå igen.

Lad os se, om Hank kan fange mig. (Afslappet EDM-musik) - Kør nummer et færdigt. Lad os nu skifte pedaler.

Whoo! - Jeg vil ikke rigtig sætte disse pedaler på min cykel. Det ser ud til, at jeg ikke ved det. Jeg mener, hvad, de, det er mindre værd end en slange, og lejerne roterer ikke rigtig, så måske kunne du bare tage testen - Nej, det er ikke fair.

Når alt kommer til alt er det alt for videnskab - okay, okay. (blød bluesy rockmusik) - Højre, Chris, hvordan føles det at bære sneakers på din Pinarello? - Det er virkelig underligt, for jeg ved ikke, jeg mener, jeg ved ikke, hvor jeg skal sætte mine fødder, hvordan bestemt ikke lavet til at cykle i denne sko. - Nej, er du klar til denne maksimale indsats på tre kilometer ? - Nej, nej Ikke rigtig. - Bare rolig, kammerat, for her er du.

Er du klar? Tre, to, en og op! Op, op, op, op, op, op, op, op! Ser langsomt ud. (Aggressiv rockmusik) Nå det gode ved at have lejligheder, jeg behøver ikke bekymre mig om at låse fast, så intet går her. Tre, to, en, høj! (gryntende) Langsom start.

Åh, det er sværere end jeg troede. (aggressiv rockmusik) Whoo! Det var svært. Hvordan har du det? - Det var virkelig underligt, for hver gang du rejser dig, kan du ikke rigtig træde på pedalen, som du normalt ville.

Det var faktisk lettere at blive siddende og dreje lidt højere end normalt. - Hvordan vil vi så se disse resultater? - Nå, vi får brug for en bærbar computer, så vi gør det et andet sted, og vi nyder resten af ​​vores tur for nu, tror jeg. - Vi kom tilbage til GCNs hovedkvarter, og alle resultaterne er der.

Så Chris, er du klar til at uddybe? - Det er jeg, så vi besluttede at gå på denne tre kilometer lange strækning på toppen af ​​Sa Calobra. Vi starter med klipløse pedaler først? - Lad os gøre det. Det er os, der plejede at køre det. James, 367 watt, 78 omdrejninger pr. Minut, så hurtigt var hans kadence, 9:17 minutter. - Ikke dårligt. - Nu har jeg trænet lidt, det lykkedes mig at rulle dig herover. 9: 12 minutter, men jeg har gjort meget mere watt, fordi jeg er meget tungere end dig.

Så det er 409 watt, men en kadence på 73. Jeg har tendens til at træde langsomt og gå op ad bakke igen. Jeg har bemærket, at du altid ser ud som om du er i et lettere gear og bliver lidt hurtigere.

Så det var klikløst. Det er klart, at vi er uddannet til at køre på den måde. Vi ved, hvordan det er at blive fanget - Lejligheden er lidt underlig, ikke? - Det var lidt.

Det føltes ikke nøjagtigt det samme. Skal vi få resultaterne først? - Lad os gøre det - Højre, 351 watt for dig ved 70 omdrejninger pr. Minut med en tid på 9:42 minutter. Jeg satte syv sekunder herinde, fordi jeg lavede 9:47, 380 watt, men min kadence faldt temmelig dårligt, og vi mistede begge lidt kadence, men min mistede mere end din, 62 omdrejninger pr. Minut. - Hvad var konklusionen? Jeg antager, at vi ikke spilder meget tid, men det hele afhænger virkelig af følelsen - ja, nøjagtigt.

cykelstangcykler

Du ville stå op eller prøve at komme ud af svingene og accelerere og forsøge at trække pedalerne, men det gjorde du ikke, så cyklen føltes lidt klodset under dig, vi er ikke vant til at ride uden klip. Så som du sagde, var det ret fremmed for os - Ja, jeg mener, jeg stoler på pedalens slag, især når jeg klatrer, så jeg bliver nødt til at vende den og stole på den. Jeg havde bare ikke tee fra følelsen af, at jeg ikke engang kunne komme tæt på at nå styrken. - Nej, du får ikke den oprindelige modstand før slutningen af ​​slaget, gør du? Faktisk tror jeg, at præstationsforskellen er: 'Det er ikke engang helt 10%, så det er faktisk 5%, så det er slet ikke så slemt.

Men det handlede kun om sensation og følelse, ikke? Det føltes bare ikke som om vi stoppede med at cykle - Nej, men ellers tror jeg de ikke har så store huller i tide som vi troede de ville være - Så hvis du har lejligheder derhjemme og ikke rigtig vil forandring, så føl dig ikke skyndt at gøre det. - Nej, gør hvad der er behageligt, synes jeg. Hvis du kunne lide denne artikel og nød at se os lide under Sa Calobra-stigningen, så giv store tommelfingre op for denne artikel - og klik nedenfor for mere indhold.

Hvorfor klipper folk cykelpedaler?

At væreklippetind i dinpedalervil hjælpe dig med at føle dig mere sammen medcykel. Det er mindre sandsynligt, at dine fødder glider af som digpedaleller skift din vægt rundt. At væreklippetind i dinpedalergiver dig mulighed for atpedalmere flydende som dinpedalerog krumtap bliver en forlængelse af din krop.

For mange måner siden gik vi til Bath Universitys laboratorium for at finde ud af en forskel i effektivitet mellem flade og klipløse pedaler. Og til vores overraskelse var der lille forskel. - Så hvorfor gider vi bruge dem? Jeg mener selvfølgelig, at klipløse pedaler skal have nogle fordele.

Så vi kom ind i den virkelige verden eller i det mindste Alta Badias paradis for at finde ud af, hvordan det føles at være tilbage på en cykel, som vi gjorde som børn, med flade pedaler og seje sko. - Dan, du vil virkelig bruge disse sko? - Ja, jeg har flade pedaler på. Du skal have seje sko på, ikke? Og de er ret seje. (funky elektronisk musik) - Vores laboratorietests inkluderede Si Ridingat stationær i 10 minutter hver.

Så lad os starte med noget helt andet. Sprints. Der vil helt sikkert være en signifikant forskel i topydelse, hvis du ikke kan trække pedalbevægelsen op. - Eller er det sådan? Lad os finde ud af det.

Hver af os vil udføre fem sprints med maksimal indsats og analysere toppen på tre sekunder og derefter fem sekunders styrke for hver. Tallene skal fortælle deres egen historie, men vi taler også om subjektive følelser. (funky elektronisk musik) Nå, jeg synes det er sikkert at sige, at Matt satte det hele i denne slutsprint, baseret på de lyde, han lavede.

Personligt håber jeg meget, at de flade pedaler reducerer min maksimale effekt. Fordi Matt slog mig i alle fem. Resultaterne kommer senere. - Okay, det er tid til den første sprintback på pedaler uden klip.

Jeg går tilbage til mine tidligere selv om sprintnumre, vi venter og ser. Det føles bestemt bedre at være solid igen. Okay, lad os gå. (funky elektronisk musik) Ja.

Skønhed. Højre, tre sekunder og 1139, langt over de flade pedaler. Vigtigere end Matt.

Lad os gøre det igen. (funky elektronisk musik) - Lad os derefter tage en opstigning. Vi laver hver en 10-minutters sektion af Passo Valparola.

Mål effekt og puls, og sammenlign de to. Men tal også om enhver forskel i følelse mellem de to kronbladsystemer. (optimistisk musik) - Nå Dan, vi er lidt over syv minutter.

Hvordan føles det i lejligheden? - Nå, først og fremmest føles 300 watt ret hårdt - ja - jeg har en følelse, der ikke har noget med mine pedaler at gøre. Jeg mener overraskende nok, at der er meget greb om det. Mere end forventet.

Du kan virkelig stadig svinge din fod tilbage, i bunden af ​​pedalbevægelsen og over toppen. Selvom du selvfølgelig ikke kan trække op, mener jeg, du kan føle, at det er anderledes, men det føles bestemt ikke så mærkeligt som sprint. - Jo da. (fræk musik) -Tre, to, en, runde.

Åh, det er svært. - Ja. (livlig musik) Okay, nu er det min tur til højre på Flatsand.

Det er værd at bemærke, at vi ikke justerede vores sadelhøjde. Og jeg antager, at der er omkring en tomme eller to forskelle i stakshøjde, men over 10 minutter bør det ikke påvirke os for dramatisk. Men placeringen af ​​fødderne er helt afgørende med det samme. (Glædemusik) (publikum jubler over musik) - Godt 50 sekunder, og vores 10 minutter er forbi.

Omtrent den samme gennemsnitlige præstation hidtil. - fedt nok. - Stejl den smule, er det ikke? - Mine ben gør ondt mere denne gang, indtil nu, Dan. (Crowd jubler til glad musik) Vi ender nøjagtigt det samme sted.

To en. Okay, det er tid for dette at være sjovt nu. Nedstigningen.

Lad os se, hvordan disse babyer føler sig i nogle hårnålsdrejninger. - Jeg elsker at stige af. Men, Dan, du har brug for et låg på kammerat.

Du kan ikke komme af - ja, jeg har en - men jeg så dette på Red Bull TV. Hvis du har flade pedaler og virkelig seje sko som disse, skal du bruge en af ​​dem. - En helhjelm? - Ja - Med Lycra? (Dan griner) - Hvem ejer dette? De har et lille hoved - Nej, du har kun et massivt hoved. (Dan griner) (Rockmusik) - Så hvis nogle downhill mountainbikere foretrækker den frihed, som den flade pedal giver dem, kan du være til nytte for os fra downhill veje? Det vil være svært at kvantificere, men hvad vi skal gøre er at nedstige et par Valparola og se, hvordan det føles. (Rockmusik) - Ow. (Latter mat) (Rockmusik) - Lad os skære noget asfalt. (Rockmusik) (klik) (Rockmusik) - Højre, resultaterne er i form af KPI'er osv.

Vi vil også tale om, hvordan vi havde det. Så for sprintene i starten havde Matt en 15% mere kraft, når de brugte klipfri i forhold til lejlighederne, hvilket er en ret stor forskel, tror jeg du kunne sige. Jeg havde 30% forskel. - Wow - det er en enorm sum. - Ingen måde. - Ja.

Men da jeg sparkede de klipløse pedaler for første gang, bemærkede jeg, at jeg havde så meget mere styrke der. Jeg har naturligvis brugt pull up, når jeg træder ind i sprinten, måske lidt mere end dig. Men det viser dig bare, hvorfor BMX's downhill mountainbike nu generelt bruger klipløse pedaler til sprinten fra starthuset.

Absolut, mener jeg, jeg havde lidt problemer med at få min fod i position, jeg skal endda tænke over det. Men min tankeproces var at tænke på mine fødder og også fordi jeg ikke kunne trække op i sprinten, rekrutterede jeg også mine lår meget mere. Så jeg følte, at jeg brugte mine lår som stempler i stedet for at sparke i cirkler, som jeg var vant til.

Så det føltes ikke dårligt, men det føltes bestemt anderledes. Der var en vis kompromis, jeg følte bare ikke, at jeg slukkede for strømmen, som jeg gjorde med klipene - Ja, du var virkelig nødt til at fokusere. Vi er naturligvis vant til at bruge klipsløse pedaler nu, men selvom jeg gjorde en bevidst indsats for ikke at trække op, var der stadig et par gange, jeg sprintede, hvor jeg følte min fod bevæge sig, fordi det var mig, der trak den lidt op.

En af mine fødder kom også fra den fjerne ende. Ja. Og derefter klatrede vi, og for det forsøgte vi at få et gennemsnit på ca. 300 watt.

Eller jeg gjorde det, og du kørte bare ved siden af ​​mig. Jeg havde lejlighederne, du havde den klipløse, vi havde et gennemsnit på 303 watt til mig, du havde 315. Jeg var lidt ophidset, da jeg satte de klipløse pedaler på igen og fik et gennemsnit på 305 watt, kun to watt højere og selvfølgelig du havde 318 watt, så du var tre watt højere.

Jeg bemærkede bestemt ikke en stor forskel i klatring, som jeg gjorde i sprint. Jeg føler mig bestemt mere komfortabel med de klipfri pedaler. Det føles som om du er i stand til at trække op, det fordeler belastningen på de 300 watt kraft over langt flere muskelgrupper, og når du gør det, har du kun fladt sand og kan kun skubbe ned - ja, jeg er tilbøjelig til at være enig med det til.

Jeg fandt ud af, at mine lår blev trætte, selvom min puls var stort set den samme, følte jeg mere smerter i lårene, mindre kalvemuskulaturrekruttering end normale klipløse pedaler, og det mest interessante, jeg fandt var, da jeg kom ud af sadlen følte jeg, at jeg næsten kunne lide at knuse firkanter, svarende til sprint, når du er væk, kan sadlen slet ikke trækkes op, så selvom jeg leverede kraften, var det for meget mindre pedalslag, så det var næsten som at sparke og sparke, så jeg nød ikke særlig godt at klatre ud af sadlen, men at sidde var ikke så slemt, selvom jeg kun havde tendens til at rekruttere en muskelgruppe. - Ja. Ingen af ​​os havde en forskel i hjertefrekvensen for de to kørsler, hvilket dog er ret interessant, svarende til det, vi fandt i laboratoriet for alle disse år siden.

Jeg har fundet ud af, at disse pedaler har ganske lidt greb, selvom du ikke kan trække dig op, y du kan slags skubbe pedalen bevæge sig gennem toppen og ridse den gennem bunden, men jeg tror, ​​det var lige så meget fordi af mine seje sko, da det var pedalerne. Og endelig afgangen, for hvilken vi ikke tog noget tal. Det var en rent subjektiv følelse.

Jeg fokuserede mere på at bære en helhjelm. Måske skulle jeg have brugt en normal. Det gav mig en større følelse af sikkerhed, lidt som forskellen mellem at bukke sig i bilen og ikke, jeg ville - Ja, ja, jeg følte det samme med hjelmen, men pedalerne selv, de få hjørner, da vi dækkede det , Jeg tror, ​​du også har oplevet det, hvor jeg faktisk klippede pedalerne, fordi de er meget bredere.

Og faktisk, i et af hjørnerne, som jeg ikke helt kunne få ret, kunne jeg tage min fod ud som en speedway-chauffør, så ikke meget af en forskel, bare subtile nuancer i forhold til dine positioner på pedalerne, fordi jeg lavede nogle hårnålene fremskyndede, da mine fødder bevægede sig, hvilket er lidt diskoncerende, så igen foretrak jeg at komme på klipfri - ja som du sagde, de er bredere, så du kan slå dem meget nemmere på jorden, hvilket kunne være smukt farligt. Og jeg tror, ​​at hvis du går tilbage til sprinterne, kan du føle, at der var så meget magt der, sprint uden for hjørnerne for at komme op i hastighed igen. Så jeg vil sige, at jeg er hurtigere på klipfri på nedstigningen. - Det samme her. - Nå, det tror jeg ikke nogen af ​​os vil.

Vi bytter vores klippeløse pedaler til dem, som vi, som du kan se, efter dette eksperiment steg hurtigt fra vores cykler. De kunne helt sikkert være sportslige med dem, men jeg tror bestemt, at brug af klipfri pedaler generelt vil være mere effektiv på en landevejscykel og sandsynligvis også for de fleste mountainbikesituationer, selvom jeg overlader det til GMBN. Hvis du ikke allerede har abonneret på Global Cycling Network, kan du gøre det ved at klikke på kloden. Hvis du vil købe en Camelback GCN-vandflaske, skal du gå til shop.globalcyclingnetwor k.com og nu komme på et par videoer stort set relateret til det, vi talte om.

Sådan vælger du klipsløse pedaler nedenfor. Eller for de originale klip versus flade pedaler under laboratorieforhold med Si Richardson og dig en ekspert, skal du bare klikke her nedenfor.

Er clips i pedaler sikre?

En af de største løgne fortalt i cykelindustrien er, atpedaler uden klipikke er farligere end lejligheder, og at de ikke øger din risiko for alvorlige kvæstelser. Nye ryttere får at vide, at de bare er “forskellige” fra lejligheder, og at ingen af ​​dem er detsikrere.

Hvis du er ny på mountainbike og overvejer at skifte til klipløse pedaler eller klipløse pedaler, som jeg kalder dem. Der er et par enkle fejl, du kan lave. Så dette er de seks øverste fejl, der skal undgås, når du bruger pedaler uden klip) (bom) At sidde fast på pedalerne er noget, vi alle har gjort, så jeg er sikker på, at du lyver, hvis du ikke gør det, det kan på grund af uerfarenhed, det kræver lidt øvelse og lidt overvejelse om, hvordan man frigør pedalen.

Så hvorfor ikke læne dig på noget smukt og solidt og øve lidt. Bliv bare vant til at vride din ankel for at få pedalen ud, og det kræver øvelse at klemme den også ind. Som jeg sagde før, for at komme i gang tager det lidt tanke, da du kører sammen og du ved, at du vil hold op.

Tænk på drejningen og kom faktisk ikke i panik som mange begyndere, der bare prøver at trække i pedalen, du skal vænne dig til denne drejning. (edgy musik) Der er to opsætningstip, der også kan hjælpe dig her, med Shimano-pedaler kan du faktisk slukke for spændingen for at frigøre spændingen for at gøre det lettere. Mindre krævede kræfter for at komme ud af denne pedal.

Du kan også bruge klamper med flere frigange, hvilket gør dem gode for både begyndere og komme ud af vejen. De foretrækker faktisk at komme ud af disse. Jeg bruger Crank Brothers, så du kan vælge mellem 15 grader eller 20 grader af udløsning.

Så jeg går til den tidligere udgivelse, så jeg lettere kan få min fod ud, hvilket også er godt for begyndere, plus du vil sikre dig, at din sko ikke er for tæt på kranken. Så jeg indsætter klamperne mod skoen. Dette bevæger skoen væk fra krumtappen.

At give mig plads, fordi jeg lukker kranken og rører ved den med din sko. Det kan give dig lidt mere pres og finde det sværere at komme af pedalen. (let musik) Jeg bruger også Crank Brothers Mallet E LS til mine trail- og enduro-cykler.

Enduro Clip Pedal LS står for lang spindel. Så pedalerne er faktisk pænt fordelt på krumtapene, gi Du har en bredere køfaktor, hvilket betyder, at dine fødder er længere fra hinanden. Hvilket generer mig slet ikke.

Hvad jeg kan lide er, at jeg faktisk har fri plads til mine sko. Mere aggressive bid og knudrede ting gør det super nemt at komme ud af mine pedaler. En sidste ting, der kunne forhindre mig i at komme ud af denne pedal godt, er friktionen mellem sålesålen og denne pedal.

Så i dag er jeg også på min lille langrendspedal med disse fine langrendsko alle. Hvad du måske finder på de større pedaler som Down Hill eller Enduro-pedalen er en større platform. Du har muligvis nogle stifter, som jeg arkiverer på undersiden af ​​skoen, så du kan justere dem i rækkefølge, prøve det og få balancen, friktionen, så du kan mærke pedalen, men ikke for meget til det Lad ikke gå af pedalen. (beroligende musik) Den tredje fejl er, at skoene ikke matcher pedalen.

Jeg kan godt lide at tænke på mine sko og pedaler som et system, nogle af de stive såler, letvægts, Cro ss Country sko er virkelig gode til små pedaler, fordi den stive sålesko giver den støtte. Overfører også maksimal effekt til cyklen. Større enduropedaler passer faktisk til sko, der har mere gummi på undersiden, lidt fladere og giver lidt mere komfort.

Det er også meget rart at føle pedalen gennem din fodsåle, det føles næsten som en flad pedal faktisk fører til dårlig teknik. Hvis du har tappene for langt frem, vil den vippe din ekstra vægt fremad. Så du står faktisk lidt ned på pedalen.

Også lægge en stor belastning på dine kalvemuskler. Dette kan føre til kramper, men også når du kører i noget og også kan lide en sten eller noget. Cyklen vil sænke farten, din vægt er på fronten af ​​pedalen. Det er let at bringe denne vægt op og mod styret.

Så subtilt bevæger du din klamp længere tilbage i skoene, sænk foden til omkring der. Meget fladere eller endda hæl ned. Det holder faktisk min lægvægt.

Få mig i en bedre kørestilling. (afslappet technomusik) nummer fem, at køre med klip kan føre til, at du er afhængig af dårlig teknik. Det er en af ​​de bjørnebjørne, jeg har i mine træningsdage.

Jeg har brugt meget tid på at coache folk ud af deres dårlige teknikker og genlære de gode teknikker på dit baghjul. Nu er det nemmest med klip, du trækker bare op med fødderne, pedalen kommer op i luften. Du kan klare det over nogle forhindringer, job gjort rigtigt? Men jeg er bange for, at du kan placere dine ridefærdigheder, hvis du bruger denne teknik.

Det bliver rodfæstet, og det er ikke altid godt at tage dit baghjul specifikt, når det kommer til at køre mere og teknisk terræn. Faktisk er din vægt over baghjulet, der tager sig op fra jorden, men når du prøver at køre over mange, mange rødder. Du får muligvis forkert timing, og din vægt ligger stadig over baghjulet.

Så den bedre måde er at bruge din vægt. Jeg har vist dette i tidligere artikler med vejledninger. Sådan bevæger du din vægt på cyklen.

Brug virkelig dine hofter til at hæve hjulene. Flyt dine hofter op og frem for at løfte baghjulet. Omvendt for forhjulet, og det holder din vægt væk fra disse hjul.

Meget mere nyttigt, når det kommer til teknisk terræn. (blød technomusik) Endelig dårlig teknik til at hoppe. Jeg taler virkelig om det samme og prøver at tage baghjulet op med mine fødder.

Super nemt med klip, men når det kommer til at springe, kan du kun hente baghjulet så langt som dine ben er bøjet. Så når du ikke har en bøjning, er det grænsen for, hvor højt du kan gå. Gør det samme igen, prøv at lære denne bunny hop-teknik.

Det afhænger af, at du gør det gennem lejlighederne eller laver clipsit. Det skal være den samme teknik. Så tænk virkelig på at pumpe cyklen op ad stigningen i dette spring.

Få din vægt tilbage for at drive forhjulet i luften. Pause et sekund i en agterstavn. Hit toppen af ​​springet, og så er det tid til at løfte baghjulet op med dine hofter.

fødevarer med elektrolytter

Himlen er grænsen op og frem, virkelig kan du gå meget højere med denne teknik og derefter prøve at få dine fødder op. Så når du er vant til klipsløse pedaler, skal du bare tænke på opsætningen et øjeblik, når du starter og tænker på din tur. Teknik.

Og efter et stykke tid bliver du naturlig og holder op med at få dine pedaler ud. Det er meget sjovere. Plus, du kan virkelig drage fordel af denne pedaleffektivitet.

Hvis du vil se en artikel om lejligheder versus klip. Klik der. Hvis du vil se et første kig på en Canyon Lux som min dejlige nye cykel her.

Tag en dernede. Giv os tommelfingre og tryk på abonnementsknappen.

Er clips i cykelpedaler universelle?

Ercykelpedaler universal?Cykelpedalerer ikkeuniversel. Faktisk er der to hovedpunktercykelpedalstørrelser: 9/16 ”og ½”. 9/16 ”cykelpedalerbruges meget ofte og er standarden ipedaler, mens 1/2 ”pedalog andre variationer afcykelpedalbruges sjældnere.

Hvad er forskellen mellem clips og pedaler uden klip?

Pedaler uden kliper et todelt system til din cykel. Det gør de ikkeklippå dinpedalerog det gør de ikkeklippå din fod, så det er virkelig et dumt navn for dem, men fordi de allerede eksisterede, er disse nyerepedalersom faktisk gørklipmåtte vælge et andet navn. Af en eller anden grund valgte de 'klipfri. '13. april 2013

Er klip i pedaler bedre end flade pedaler?

Nogle videnskabelige undersøgelser tyder på, at der ikke er nogen forskel i pedaleffektiviteten til kørsel med lavere intensitet: et par trænere påflade pedalervar så effektiv somklippeti cykelsko, når de testes på en stationærcykel.13. april 2021

Skal jeg bruge tåklip?

Fordelen vedtåklipsammenlignet med klipsløse pedaler er, at de ikke kræver cykelspecifikke sko for at fungere, og de er ofte billigere end et sæt klipfri pedaler.

Bruger mountainbikere klip i pedaler?

Noglemountainbikerestart ridning medpedaler uden klipog prøv aldrig lejligheder, men der er et par grunde til, at ryttere på alle niveauer bør overveje at skifte - du behøver ikkegørdet i en hel sæson, men et par uger ridning fladtpedalerkan i høj grad forbedre dine tekniske evner og køreøkonomi på stierne.27. juni 2016

Klipper professionelle cyklister ind?

Selvom de flestefagfolkvælg klipsløse pedaler, afhænger den anvendte pedaltype normalt af rytterens foretrukne typecykling. Racercyklister og mountainbikere har tendens til at bruge forskellige typer klipløse pedaler afhængigt af sporten, mens indendørs sprintere kan opgive klipløse sorter til tåklipeller stropper.14. februar 2013

Er der noget klip i pedaler til cykler?

Clip-in eller clipless pedaler er en god opgradering til din cykel. Ollie og James kører dig gennem deres tip til at mestre den klipløse pedal, og hvordan du kan sikre dig, at du har det godt, når du bruger dem. SPD, SPD SL og Look er alle typer indstikspedaler, som du måske er stødt på.

Hvad er forskellen mellem klipløse pedaler og platformspedaler?

Mange pendlercykler leveres med platformspedaler, som giver en gribende overflade til at holde dine fødder på pedalen, men ellers skal du ikke fastgøre din fod sikkert til pedalen. Clipsløse pedaler bruges derimod af de fleste mere erfarne landevejs- og bjergcyklister og kræver specielle sko, der direkte fastgør din fod til pedalen.

Hvor kom udtrykket klipløse pedaler fra?

Udtrykket klipfri kommer fra den historiske opgivelse af tåklemmer og stropper over toppen af ​​skoen, som vejkørere plejede at holde deres fødder på plads. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke vores guide til, hvordan du bruger klipfri pedaler.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Gatorade vs vand - holdbare løsninger

Er Gatorade bedre end vand til dehydrering? Pedialyte og Gatorade er begge designet til at forhindre eller behandle dehydrering. Faktisk takket være deres elektrolytindhold er de mere effektive end vand ved rehydrering. г.

Utah cykel love - enkle svar på spørgsmål

Er det ulovligt at cykle på fortovet i Utah? I modsætning til mange stater i landet hedder det i Utah-loven, at cyklister kan køre på fortovet. Cyklister har lov til at køre på fortove uden for bykvarterer. I Salt Lake City er fortovscykling forbudt i kvadratområdet mellem North Temple, 500 South, 400 West og 200 East.2 2016.

Morgenmad på 600 kalorier - almindelige spørgsmål

Er det OK at spise 600 kalorier til morgenmad? Som en del af sin One You-kampagne anbefaler PHE voksne, der sigter mod en 400-600-600 diæt, hvilket betyder, at vi ikke spiser mere end 400 kalorier til morgenmad og 600 kalorier til frokost og middag. Det resterende anbefalede daglige kalorieindtag (2.000 for kvinder og 2.500 for mænd) kan tages op med snacks. 6 мар. 2018 г.

Ibis ripmo til salg - komplet manual

Hvor meget vejer Ibis Ripmo? Ripmo vejer en svag 6. 25 kg med et DPX2-stød og komplette byggerier starter ved 28 kg.

Brød, der er godt for dig - hvordan man løser det

Hvilket brød er bedst til vægttab? I en undersøgelse mistede folk på en diæt med lavere kalorieindhold, der omfattede fuldkorn, såsom fuldkornsbrød, mere mavefedt end dem, der kun spiste raffinerede korn, såsom hvidt brød og hvid ris. Hele korn giver flere vitaminer, mineraler og fibre end raffineret. Men at overdrive fuldkornsbrød kan også tilføje pund. г.

Sådan forhindres mavepine - søg efter løsninger

Hvad kan jeg spise for at stoppe mavesmerter? Forkortelsen 'BRAT' står for bananer, ris, æbleauce og toast. Disse kedelige fødevarer er milde på maven, så de kan hjælpe med at forhindre yderligere maveforstyrrelser.