Vigtigste > Cykling > Bike pokemon go - omfattende reference

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg?

Kort sagt, ridning encykel kanvære en helt frugtbar måde atruge dine ægog samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29. juli. 2016 nov.Jeg har ikke benzin i mit skateboard, så jeg gik her på mit skateboard - Dit skateboard har ingen benzin? - Ja, så jeg bar det her - Okay, lad os udfylde benzin. Det er en guldmønt - jeg har ingen mønter - hvad? - (ler) - Få dine mønter, skør! - Naja. Hej! - Hvad sker der? - Vi laver fire Adley - Fire Adley? - Ja. - Hvorfor siger du fire Adley? - Fordi jeg er fire! - (griner) Dagens artikel er hele Adleys idé.

Det er hendes yndlingsspil, som hun kan lide at spille. Så hun vil virkelig lave en artikel af det. Hvad gør vi? ? - Vi spiller benzinstationsfamilie - Er jeg familien først, eller er jeg først benzinstationstypen? - Du er tankstationen først - (griner) Okay, er du familien først? - Ja. - Okay, tankstation og familie, lad os gå! - Lad os afslutte det! - Åh ja, vi er nødt til at sætte det op. (Lyden af, at bilen kører for hurtigt) Okay, hvad skal vi først? - Vi har brug for nogle klistermærker. - Hvor vil tankstationen være? - Okay, tankstationen vil snart være her.

Fordi den har en tankstationsslange. - Okay, det er tankstationsslangen. - Dette vil være mit arbejdsredskab. - Arbejde. - Jeg viser dig, hvad mit hus vil være. - Okay, hvad er dit hus? - Det hele, er mit hus. - Er det hele dit hus? - Ja. - Og måske arbejder du her, her. - Ja, jeg lægger mine ting lige her. - Okay, hvad har vi ellers brug for? - Øh, jeg har brug for min cykel. - Du har brug for en cykel, og jeg har brug for en luftpumpe til cykeldækkene, fordi jeg er tankstationens fyr.Kom nu! - Lad os få vores ting! - Det er i garagen. - Mine ting er herinde. Tal op, du får dine ting, jeg får mine ting. - Jeg er nødt til at gå gennem garageporten. - Okay. (knirkende dør åbner) - Hej, kan du åbne garageporten? Hjul, hjul.

Åh, dette er min cykel. Lad os lægge det på. (Hum) Lad os få dette ud herfra først.

Jeg har to hænder. Måske køre ind. Woo, woo, woo, woo.Og her kommer min cykel. Og det falder også ned. Lad os nu få resten af ​​det.

Ugh. Hmm, alt hvad der hører med. Dette er min Playstation.

Nu får vi det nogle få ting til. - Jeg har mine ting. - Jeg har min A min pumper og så fandt jeg din tegnebog med dine penge. - Jeg har det. - Hvad? Et lejrbål, det er en god idé.Jeg åbner min tankstation. - Okay. Jeg har brug for noget.

Køber vi noget her? - Ja, du kan købe snacks her. Og det er mine værktøjer til at ordne din bil eller din cykel på tankstationen. Og så er det venteværelset - (mumlende) - Hej, jeg har ikke åbnet endnu! Gå ud herfra, blev lukket.

Gå ud herfra! Yahhhh. - (griner) - du er to punkter - tankstation er åben! - lad os gå til tankstationen - tankstation er åben! vi er åbne! - (murrer blidt) lidt - tankstation er åben! - bip bip. - At arbejde på en tankstation og så mange ting.

Åh hej kunde - Hej, jeg har ingen gas i min cykel - Okay, åh nej! Det ser ud til, at du kunne bruge luft i dine dæk - Ja - og måske en rengøring. Vil du have mig til at tage en fuld eksamen? - Ja. - Det er to mønter. - Åh ja, jeg glemte bare min tegnebog. - Har du ikke med nogen penge? - Jeg-- Gå væk herfra, du skal få nogle penge. - Okay. (synger) Park, park.

Lad os få mine penge. Lad mig tage dette. Jeg er her.

Jeg bragte mine penge denne gang. - Hvad? Åh hej kunde. Undskyld, jeg fik lige et skateboard repareret. - Jeg får mine penge. - Okay, der vil være 2 mønter.

En til benzin og en til reparationer - Okay, tag ikke kort - Ja, vi tager ikke kort, kun guldmønter. (Kasseregister ringer) Hvis du vil bruge dit kort, har vi en butik her med is og godbidder og medicinske forsyninger og en make-up børste. Vi bruger kort der.

Og så er der et venteområde her. Hvis du vil vente lidt længere. - Lad os købe noget legetøj. (shh, shh, shh, shh) - Åh, undskyld mig, kunde, jeg har et spørgsmål - Hvad? - Jeg fyldte dækkene for dig, og så fylder jeg op nu - Okay - Hvilken slags gas vil du have? - Um, grøn gas. - Okay, lyder godt. Glug, glug, glug, glug, glug, glug, glug. - En kam. - Glug, glug, glug, glug, glug, glug, glug gluck Okay, det er fyldt.

min cykel blev stjålet for nylig

Dæktrykket er godt! Ja. - Jeg har alt, hvad jeg har brug for, i min frække taske. - Åh, vil du købe den her? - Ja. - Ok ja, du skal bruge et kort.

Har du et kort? - Ja - Lad mig køre dette meget hurtigt gennem min scanner og købe det. Og lad mig se - Okay, lad mig se på det - Okay, så en ting - jeg skal tage hjelmen af ​​- To, tre, åh og en pandekage? - Mhm. - Åh, en make-up børste, det er rart.

Okay, det er $ 17. Vi tager kun kort. - Okay, og vil du returnere kortene i morgen? - Ja, vi returnerer kortene i morgen - Her er det - Okay, lad mig glide det - Kan du huske et andet kort? - Okay, hvad er koden? - Otte, seks, ni. - Otte, seks, ni, du har ret.

Okay, lad os gå. Tak, kunde. Åh, kunde, hvad hed du? - Det er Ariel. - Er du Ariel? - Ja. - Åh, dejligt at møde dig.

Jeg hedder Tall Chicken. - Dejligt at møde dig. - Hej Ariel. - Hej. - Okay, vent og vent på venteværelset.

Her er de ting, du har købt - jeg sætter min hjelm på - i ventepunktet? - Ja - Okay, pas på, det er farligt der. (sukker) Ja, styringen er god. Okay, du skal have det godt. - Hej, vil du køre på din cykel et øjeblik? - Ja, lad os gå.

Tak, kunde, Ariel - farvel - har den bedste dag nogensinde - og vi er hjemme vroom, vroom lad os sætte nogle ting sammen - skateboard tankstation er åben! Skateboard tankstation er åben! - Jeg skal køre på mit skateboard. Jeg har ikke gas til mit skateboard. Så jeg gik herover med mit skateboard. - Har dit skateboard ingen gas? - Ja, så jeg bar det her. - Okay, lad gassen fylde den op.

Det er en guldmønt. - Jeg har ingen mønter. - Hvad? - (humrer) - Få dine mønter, skør. - Glug, glug, glug, glug, glug, glug, glug, glug, glug - Her går det. - Åh, tak, okay, jeg satte gassen på forsiden, vil du også have gas bagpå? - Ja - Kan du hjælpe mig med det? - Ja. - Godt gået, glug, glug glug, glug, glug, glug, glug, glug, Whoa, whoa, whoa.

Okay, der er meget benzin på dit skateboard? - Ja, mine hjul er for det meste knækkede - Nej, de er for det meste knækkede? - Ja - Ja det er de, vil du puste dem med luft, mens jeg ordner det? - Når jeg lige har kørt mit skateboard, falder mine hjul bare af - Å nej. Ja, pust den op med luft, så gør jeg de andre dele. - Jeg gjorde det. - Åh, ja, den er løs, anden side.

Okay, de skal have det godt nu. Okay, alt fyldt med benzin, se repareret. Du er klar til at gå. - Yay! - Tak fordi du kom til min butik, farvel. - Selv tak. (rrrrrrrr) - Tak for at se, farvel.

Er det OK at cykle hver dag?

Selvom daglig træning som cykling vil forbedre dit kardiovaskulære helbred, løfte dit humør og øge din kondition, kan du nemt træde en time om dagen og ikke tabe et pund. Meget til din forfærdelse kan du endda få nogle få. At træne dagligt er ingen grund til at ignorere din diæt.26. mar 2021

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi indgået et samarbejde med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro, hvad han siger han er også en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum er også hjemsted for de store blodkar og din pudendal nerve, som giver en følelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog Anthony nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel gør en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarig skade, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft tager over og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter vil ikke forårsage nogen langvarig skade på fornemmelsen i dette område eller erektioner og lignende.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktionsdysfunktion. Gå og få det tjekket ud.

For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en behandling med erektil dysfunktion? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem.

Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes forkert for prostatakræft.

En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel masse tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din kardiovaskulære sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke upassende test af prostatakræft, og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen.

Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har nogen bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, så begrav ikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og derfor har brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet, vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs er sandsynligvis det største problem, vi vil alle møde nu, jeg har sandsynligvis videregivet lidt for meget information, når jeg fortæller dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at have en samtale - med måske vores venner i klubben, der kører det her weekend, i det mindste har en snak om denne artikel Jeg tror, ​​det ville være et positivt sted at starte.

cykelvedligeholdelse

Sørg også for, at det giver mig store tommelfinger for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Er 3 miles på en cykel god?

Selv en kortcykelride som treTusinderforbrænder et overraskende antal kalorier. For de bedste resultater skal du opretholde en kontinuerlig indsats i stedet for at stoppe og starte, når du gør det, er ikke nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager. Kontinuerlig indsats maksimerer de kardiovaskulære og kalorieforbrændende virkninger af at ride encykel.

Hvis du vil tabe dig, er alt hvad du skal gøre, at forbrænde flere kalorier og indtage dem regelmæssigt, og du kan gøre det enten ved at ændre din diæt og træne mere, og hvis du træner lidt, er spørgsmålet, hvilken sport der er bedst er at forbrænde disse overdrevne kalorier. Vi har allerede sammenlignet forskellen mellem svømning og løb med et groft eksperiment og ville nu se på forskellene mellem cykling og løb, så vi kan sætte tingene lidt op som vi går til fysiologilaboratoriet her i holdbadet og vi vil involvere videnskab i dag. Vi valgte at cykle og løbe, fordi begge er aktiviteter på land, så vi kan blive mere videnskabelige med vores beregninger, men også fordi de begge er meget anvendte til at hjælpe dig med at tabe sig, ja og før Ved at sammenligne kalorietællingen selv syntes vi, det var værd at tjekke vo Fordele og ulemper ved hver sportsgren.

Løb er derfor vægtbærende, det hjælper med osteoporose ved at stresse knoglerne og leddene på den anden side, det lægger mindre stress på vores led og forårsager derfor mindre risiko for skade. Løb kræver minimalt udstyr og kan gøres næsten hvor som helst, men cykling kræver en cykel og lidt mere kit Selvom de fleste fitnesscentre har indendørs spincykler, så der er også nogle alternativer, kan begge sportsgrene være omgængelige, selvom cykling sandsynligvis er lidt mere, da det kan gøres med en lidt lavere intensitet, kan du naturligvis fra sidste punkt cykle længere, fordi det er mindre stressende. Vi besluttede at bruge kalorier som et mål på vores krop, fordi de fleste mennesker er fortrolige med denne enhed, og det er en nem måde at måle energi på, som vi faktisk er.

Du vil henvise til kilokalorier, hvilket er indikationen på tusind kalorier, da dette er det nummer, du får på ethvert madmærke, men også på dine fitness-trackere, ja nu meget let at tabe sig, du er nødt til at du brænder alt tiden mere kalorier gennem din træning og daglige aktiviteter, så tag ind gennem mad og drikke hele dagen. Med det i tankerne, lad os se på, hvordan vi kan måle vores kalorieudgifter, nu er der flere muligheder, men nogle er mere nøjagtige end andre, nu kan du bruge en simpel kalorieberegner og i dette tilfælde lægge din vægt i din alder og derefter estimere intensiteten som du har arbejdet med, men du får et meget groft tal fra det, fordi kalorieberegneren skal finde ud af, hvor stærk du er, give dig en indikation af, hvor mange kalorier du forbrænder. Vi hviler fra det, ville være en fitness tracker eller et sportsur, der kontinuerligt kan måle din puls under alle aktiviteter, så den kender den intensitet, du har trænet, og derefter kombinere dette med de personlige data, der allerede er gemt der, for at give dig en at være i stand til at give et mere realistisk skøn over din mængde kalorier. Vi blev brændt i denne aktivitet, så i dag går vi et skridt videre for at måle vores kulinariske output med de mest nøjagtige måleteknikker, så vi går til laboratoriet for at se præcis hvad det betyder.

Jeg lytter ikke igen tak, fordi du brugte dit laboratorium og din tid i dag, vi vil se på forbrændte kalorier versus cykling med løb, og jeg ville vide, hvordan vi kan gøre det, og hvordan vi faktisk kan måle det nøjagtigt her okay Så i dag har vi skal måle iltforbruget, der så ofte omtales som vo2 og folk her vo2 max, men dette vil være submaximalt. Det er også den mængde ilt, du bruger op ved en given træningsintensitet, og baseret på det, med nogle få antagelser, kan du træne kalorieudgifter, og det varierer naturligvis afhængigt af de intentioner, du arbejder med, og vi har så meget tid i dag så Hvis vi skulle vælge to typer niveauer for at finde ud af, hvad den bedste vejleder er, tror jeg, hvad du vil gøre i dag, fordi du naturligvis vil se niveauerne af mennesker kunne opretholdes, så vi kunne se på niveau 2 se, smuk aerob træning og derefter sandsynligvis niveau 4, og en tærskelbaseret træning, der kunne være zoner, som folk virkelig ville holde igennem i deres specifikke tidsperioder, og du gør, når vi tager vo2-aflæsninger, ser du en stor forskel i iltforbrug fra overgangen fra gå til at løbe okay, også for hvert ord, jeg vil have en hastighedsændring, okay, jeg er spændt på at se, hvilke resultater jeg og Heather fik ved at måle vores forbrændte kalorier under løb og derefter cykle. lyng har trukket det korteste træk og vil arbejde hårdere tættere på hendes tærskel i zone 4, men jeg vil holde mig til en aerob kapacitet i min zone for at øge intensiteten.

De fleste mennesker antager, at løb forbrænder flere kalorier end at cykle, så vi bliver glade for at se, om dette er sandt, og hvis forskellen mellem cykling og løb er komplet, er det tid for Jonathan at lave matematik og gøre cardio Pooh for vores respektive bestræbelser på at beregne korrekt n vi har lige fået vejret tilbage Jonathan Jeg vil først se på tallene Først og fremmest, hvordan kommer mine kalorier ud, når jeg cykler i forhold til at løbe Når vi ser på det i en time, Når vi løber efter en time, det handler om 900 91 kalorier i timen, og så er Viking 868 okay, så det er en forskel på omkring 124, og så havde sætningstallet lille Sotracer lidt højere, så årsagerne til at det var lidt større er indlysende, så det bruger mere Junior, så med hensyn til det faktiske energiforbrug forventer du, at det bliver højere, så det er 1156 fra løb og 994 fra at køre cykling, så forskellen kommer lidt mere ud ved 212. Jeg tror det er sikkert at sige, at vi begge troede, løb ville være på forefro nt af vores lille eksperiment her, som det gjorde, i betragtning af sportens hvede-væddemål og det faktum, at det var tættere på at cykle en træning i hele kroppen, er at den har denne fordel, men cykling kan selvfølgelig gøres meget længere hvis du har meget tid på din side, kan det være bedre at bruge cykling til at forbrænde flere kalorier, men personligt synes jeg, at løb er den nemmeste måde for mig at tabe sig, dels fordi det undertrykker min appetit, dels fordi når jeg får noget som dette Jeg drikker kaffe og kage temmelig ofte, hvilket nu slet ikke er dårligt, hvis du har en af ​​disse sportsgrene, og du måske er tilbøjelig til at tabe lidt i vægt, så lad os det vide, og skriv i kommentarerne, så vi ' Jeg elsker at høre om det. Forhåbentlig har du haft glæde af vores artikel Find kloden overalt på skærmen og find alle de andre artikler, vi har lavet, og hvis du vil se en artikel, som vi lavede, mister vi kalorier, tusinder af dem, frygter vi denne artikel her, og hvis du vil se en sammenligning mellem svømning og løb, når det kommer til kalorieindtag, kan du finde det nedenfor

Hvor langt er 10000 trin på en cykel?

10.000 trinville være næsten 5 miles. Tag 10 normaletrinog måleafstandmellem dine start- og slutpunkter.

Hilsen alle sammen, har du hørt om træningsmetoden på 10.000 trin? Selvom det er en fantastisk måde at holde dig aktiv, er det ikke rigtig nyttigt. På grund af din travle livsstil er 10.000 skridt vanskelige at tage. Så hvad skal jeg gøre? Nå, næsten alt har et alternativ, og i dette tilfælde er det en moderat intensitetstræning.

Fra spring til jogging til yoga er der mange muligheder, og i denne artikel vil vi tale om dem alle i detaljer Lad os starte med en mindre kendt øvelse. Hvis du tænker over det, er det ikke rigtig en øvelse. # 1 Skubbe en plæneklipper Du tror måske, at plæneklipning kun er en kedelig ugentlig aktivitet.

På mange måder er det. At skubbe plæneklipperen er faktisk en god øvelse for din krop; en der kan forbrænde 135 kalorier på bare en time. Det lyder ikke dårligt, ikke? Plus, jo tungere du er, jo flere kalorier forbrænder du.

Hvis du vejer omkring 155 pund, kan du forbrænde mere end 160 kalorier på 30 minutter i samme time, og du har forbrændt cirka 300 kalorier. Hvis du vil opdele dem i sætninger, skal du gøre dette. Prøv to sæt med en 5-minutters pause i midten.

Hvis du føler dig for træt, må du ikke trætte dig selv. At træne betyder ikke nødvendigvis, at du løber tør for energi, så hvad venter du på? Din græsplæne skal sandsynligvis beskæres alligevel. Skub plæneklipperen! # 2 Yoga Dette er en af ​​de træningsprogrammer, som vi på. talte i begyndelsen af ​​artiklen.

Der er mange øvelser, der falder ind under udøvelsen af ​​yoga. Nogle typer handler om vejrtrækning. Nu er der dem, der handler om fleksibilitet.

Visse yogaøvelser handler bedre om styrken af ​​visse muskler. Derfor er det altid bedre at møde en ekspert, inden du tager på en yogatur. Generelt kan en yogaklasse være meget nyttig i forbindelse med depression. Åndedrætsøvelser i yoga har også bevist deres værdi.

Fleksibilitetsøvelser i yoga er også gode for børn, hvis muskler og væv stadig udvikler sig. Derudover vil nogle af disse øvelser også hjælpe med at fremme deres vækst. Endnu vigtigere for voksne, nogle af disse øvelser forbrænder masser af kalorier og fedt.

Så du skal prøve dem. Inden vi går videre til artiklen, kan du holde dig opdateret om vores seneste indhold ved at klikke på abonner og ringe til beskedklokken. Mens du er ved det, skal du se vores artikel om 6 ting, du har brug for at vide om coronavirus Lad os vende tilbage til det aktuelle emne. # 3 Jump Rope Når du ikke kan løbe, er det bedre at prøve øvelser, der hjælper dig med at holde dig i form under karantæne.

Prøv at springe reb, det er en fuldkropsøvelse, der ikke kun hjælper dig med at tabe meget, men også forbrænde kalorier og fedt. Hvis du har hoppet på rebet i 10 minutter, svarer det til at løbe en kilometer på kun 8 minutter. Faktisk kan en times springtov hjælpe dig med at tabe omkring 1.600 kalorier om dagen.

Bortset fra det forbedrer det din kropsbalance og styrker dine ben, skuldre og arme. Så jeg er endda enig i, at springtov kan forbedre koordination, fokus og udholdenhed. En anden interessant ting ved springtovet er, at det frigiver endorfiner i din hjerne.

Hvis du ikke vidste det, hjælper endorfiner med at bekæmpe depression og berolige dit humør. Så denne øvelse er også god for din krop og din hjerne. # 4 Cykling På grund af denne pandemi kan det være svært at gå ud, men du kan stadig cykle.

Alt hvad du behøver er en stationær cykel til at udføre cykeløvelser fra hjemmet. Selvom intet slår følelsen af ​​et naturligt miljø, bevarer cyklen sine fordele, uanset hvor du gør det. Cykling er en af ​​de mest effektive typer cardio World.

Cirkulation forbedres, når man cykler. På grund af dette er der en pludselig bølge af ilt i din krop. Dit hjerte kan lettere pumpe blod, mens du cykler.

Det styrker også dine hjertemuskler og styrker din immunitet. Cykling er også godt til at opretholde dit blodtryk, vil jeg kontrollere. Hvis du ikke vidste det, kan forhøjet blodtryk eller hypertension føre til både hjertesygdomme og slagtilfælde.

Så måske bør du ikke gå glip af cykelmuligheder. # 5 Walking Lad os indse det, ikke alle har råd til at have en motionscykel. Processen ligner cykling.

Din krop kan lide det, når meget ilt strømmer gennem dine årer. Blodcirkulationen er glattere. Forskellen mellem cykling og gå er, at gå bruger mindre energi i sammenligning.

Det betyder, at du kan fortsætte med at lave omgange i huset længere. Husk, at ligesom at cykle, øger vandreturen din krops udholdenhed. En anden ting at huske på er hvile.

Uden hvile går du ikke i en pause på 3 til 5 minutter mellem sæt for at hvile. T Hut skal hjælpe dig med at holde dig på optimale energiniveauer. # 6 Jogging: Hvis du kan komme ud, er jogging en anden god træning.

Bare sørg for at holde dig hydreret med denne. Jogging er kendt for at have mange fordele. Det kan styrke dine muskler, især dine benmuskler.

Det kan også hjælpe med at opbygge meget stærke knogler. Hvis du vil tabe dig i løbet af din karantæneperiode, er dette den bedste vej at gå. En simpel runde løb kan forbrænde fedt og kalorier, og det kan også hjælpe.

Bare sørg for at få nok protein. Selvom det kan lyde godt i teorien at tabe sig, kan det være forfærdeligt, hvis du ender med at miste muskelmasse. Så vær forsigtig med ikke at reducere dit proteinindtag med et par pund usundt fedt.

Okay, vi fortalte dig om alle disse træningsprogrammer med middel intensitet. Det bringer os til det næste spørgsmål

Hvor meget bruger disse øvelser dig? Hvis du tager 10.000 skridt om dagen, har du opnået tilstrækkelig fysisk aktivitet til at hjælpe dig med at komme igennem en dag uden træning. Med de nuværende problemer omkring Covid-19 er dette endnu sværere at opnå. Så i stedet for at tage 10.000 trin, skal du tage færre trin ved hurtigere hastighed og mere kraft.

Det hjælper dig med at nå det fysiske aktivitetsniveau, som du har brug for for at holde dig i form. Mere vigtigt er det, at det ikke belaster din daglige rutine. Du kan udføre disse træningsprogrammer uden at påvirke dit arbejde eller din personlige tid.

Mere vigtigt er, at alle disse træningsprogrammer bruger flere muskler. For eksempel omfatter springtov hele kroppen. Det påvirker dine skuldre, kalve og arme.

Hvad synes du? Kan nogen af ​​disse øvelser være et alternativ til at tage 10.000 skridt om dagen? Lad os vide i kommentarerne nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig!

Tæller cykler for æg?

Ridning encykel vilikke i sig selv lukker en udæghurtigere. Dog ridning dincykel vilgiver dig mulighed for at 'gå' en længere afstand på samme tid, hvilket betyder, at dinæg vilnå deres 2/5 / 10 km ruge punkt hurtigere ogviljeklækkes normalt.

Kan du tabe mavefedt ved at cykle?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltvægttabog fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Er 1 times cykling om dagen god?

Cyklingentimetildagfor vægttab er en glimrende måde at øge vægttabet på. En 180 pund personcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Også selvomcykling30 minutter adagkonsekvent i et år kan forbrænde over 100.000 kalorier og resultere i næsten 30 pund vægttab.25. jul. 2020 g.

Forbrænder cykling mavefedt?

Cyklinger en god træning at tilføje til dit fitnessregime. Det er en meget effektiv øvelsekanhjælpe digreducere mavefedtog nå dine vægttabsmål hurtigere.4. juni. 2018 nov.

Er det nemt at cykle 3 km?

Medmindre trafikken og vejforholdene er ekstreme2 milesvil værelet. I det mindste efter den første uge eller to. Som grmi66 sagde, 7 min. Måske 15 på en dårlig dag.31. maj 2012

Hvad svarer til cykling til at gå?

I flere undersøgelser foretaget af velrenommerede forskere blev det bestemt, at underligebetingelser,cykelridning var i det mindsteligetil. Terræn er en af ​​de største faktorer til bestemmelse af forskellen mellem at køre encykelogtil motion.

Er det bedre at gå en kilometer eller cykle en kilometer?

Cykling er mere effektiv end, så du vil sandsynligvis arbejde hårdere afhurtigt og sandsynligvis udøve dit hjerte, lunger og store muskler mere. På den anden side er cykling sandsynligvis mindre hårdt for dine hofter, knæ og ankler end.

Hvad kan du gøre med en cykel i Pokemon Go?

På den note skal du kun overveje at bruge din cykel til at få adgang til Pokéstops, som du på forhånd kan bekræfte placeringen af, og at klække æg, som bare kræver at køre en bestemt afstand. Der er virkelig ingen måde at trolde gaderne efter Pokémon og holde øje med vejen på samme tid. Interagere med andre Pokémon-trænere!

Er det sikkert at spille Pokemon Go under kørsel?

* For ikke at spille Pokémon GO, mens du kører på en cykel, kører et køretøj, betjener tungt maskiner eller gør noget andet, der kræver din fulde opmærksomhed, for at sikre dig og de omkring dig.

Kan du klække æg på en cykel i Pokemon Go?

Og som altid, se bag dig, før du trækker dig ud, og vær altid hensynsfuld over for andre cykler eller vejtrafik. På den note skal du kun overveje at bruge din cykel til at få adgang til Pokéstops, som du på forhånd kan bekræfte placeringen af, og at klække æg, som bare kræver at køre en bestemt afstand.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.