Vigtigste > Cykling > Cykelpumpe - hvordan man håndterer

Cykelpumpe - hvordan man håndterer

Hvilken slags cykelpumpe har jeg brug for?

De to standardventiltyper er Schrader og Presta (foto). Schrader-ventiler er identiske med dem, der findes på bildæk. Hvis du harcyklermed begge ventiltyper vil du have et gulvpumpeder passer til begge (foto: nedenfor, til højre). Og din rammepumpeskal matche ventilentypepå dencykeldu planlægger at fortsætte det.Når det kommer til pumpning, betyder størrelsen virkelig noget. Men større er ikke altid bedre. Så hvis du har en stor, er det ret svært at skjule, og det ser ikke særlig smukt ud.

På den anden side, hvis du har en mindre, kan du måske finde ud af, at det ikke betyder noget, hvordan du bruger det, hvor længe eller hvor hårdt du gør det, det gør det bare ikke effektivt. Har en åben og ærlig samtale . Hvilken pumpe skal du købe og tage med dig, når du kører? Det er en big deal - sjov til side, men størrelse er virkelig det største spørgsmål, eller i det mindste slagvolumen, der bestemmer, hvor hurtigt du kan pumpe dine op. Som nævnt tidligere passer mange pumper pænt i din baglomme og er også meget lettere.

Så du er nødt til at stille dig selv et par spørgsmål, når det kommer til at vælge. For det første, hvor ofte har du en tendens til at gøre dette? Fladt dæk under ridning og for det andet, hvor vigtigt er det for dig at få dine dæk meget hurtigt, hvis du får et fladt dæk - Ja, lad os prøve at kvantificere det, ikke? Lad os lave en lille test. Denne Topeak Micro Rocket CB er sandsynligvis en af ​​de letteste pumper inden for bare femoghalvtreds gram gange tungere med kun 55 gram, men hvor meget hurtigere er det at pumpe et dæk, kan du så lide et løb? - Ja, jeg er klar. (groovy musik) (groovy musik) (groovy musik) (groovy musik) Så så har du det.En større betyder, at du generelt gøres hurtigere. Og faktisk må jeg sige, at jeg i det mindste som fuldtidsrytter havde en sådan pumpe, fordi jeg ikke havde noget imod min ramme på udstillingen, og jeg ville bare komme i gang så hurtigt som muligt, hvis jeg havde en punktering i træning - Interessant, fordi jeg altid ville vælge en mindre. At jeg bare ville passe i min jerseylomme.

Dette er faktisk min pumpe, som Micro Rocket elskede meget, og da jeg købte den, tænkte jeg tre eller fire gange om året, da jeg fik den. Når jeg løber ned på et fladt dæk, vil jeg hellere bruge halvtreds sekunder ekstra på siden af vejen end at trække den omkring de resterende tyve tusinde kilometer. Når du først har taget denne beslutning, har du trods alt et par andre ting at udholde, pumper adskiller sig ikke kun på grund af deres størrelse, men der er også en række andre ting. For eksempel er der 3 hovedmåder, pumpen på din slangeventil ville blokere eller åbne - du ville øge dit tryk til 100 psi eller endda over.

Du vil muligvis bruge noget som tommelfingerlåsen her, som du kan se på denne Master Blaster. - Nu er denne næste også rigtig cool. Du får en tilbagetrækkelig slange og derefter skruer på selve ventilen, hvilket gør den endnu mere sikker end tommelfingerlåsen, men en ting at bemærke er, at dette faktisk ikke nødvendigvis fungerer med alle ventiludvidelser, da du har brug for gevind til at skrue på, og tydeligvis at jeg ikke har en. - Endelig er den nemmeste af dem alle en af ​​de mennesker, der bare trykker på den på ventilen og afsted.Nu finder jeg dette perfekt effektivt, men så har jeg ikke tendens til at gå over 90 psi eller nødt til at sætte mine dæk op, selvom denne er i stand til at komme op til hundrede og tres. Du skal også kontrollere, og jeg finder altid ud af, at det på de fleste minipumper er ret nemt at skifte mellem en Presta-ventil og en Schrader-ventilindstilling. Men det er værd at kontrollere, at den passer til din specifikke cykel, før du køber din pumpe. Mens vi taler om pres, er det værd at bemærke, at hvis du køber en minipumpe designet specielt til vejkørsel, skal du sørge for at den er over 90 psi, fordi du vil se, om du bruger en pumpe, der er optimeret til mountainbiking, så den kan håndtere store volumen dæk, som du måske har problemer med at pumpe dækket til over 70 psi.

Dybest set har du brug for større biceps, ikke den ulempe, jeg har. Se, Danny er stærkere, end han ser ud, hvilket ikke betyder, at han er virkelig stærk, men han er stærkere, end han ser ud - Så det er mainstream i pumpeverdenen, men der er et par alternativer. For eksempel denne dårlige dreng, der er som en robot i forklædning ved at gøre sig til en mini gulvpumpe. - Det er imponerende, men hvis det var en rigtig robot i forklædning, ville den faktisk puste sig op som denne, der er som en minipumpe, men med en turbolader.

soulcykel vs peloton

Så du kan skrue en CO2-patron i og enten bruge den som en benzinpumpe eller bare bruge den som en minipumpe - og det bringer os faktisk til et andet meget interessant valg. CO2-patroner alene. Så der er ingen tvivl om, at disse er både de letteste og mindste og bestemt også de hurtigste, men CO2-patroner har en ulempe.De er et engangsprodukt. Der kan være en situation, hvor du har flere punkteringer eller nedbrud på din rejse, end du har CO2-patroner i baglommen. - Det er sandt, men i tidspressede situationer som en sport, hvor du måske har et mål i tankerne eller et løb, hvor du selv skal være tilstrækkelig, er det forretning.

Til generel kørsel må vi dog sige, at de sandsynligvis kun er egnede til mindretalschauffører - når det kommer til at købe en minipumpe, skal du stille dig selv et spørgsmål. Vil jeg pumpe mit dæk super op? hurtigt eller ville jeg hellere have noget, der passer i lommen? Kun du kan beslutte, om hastighed tæller, eller om du foretrækker at have noget meget pænt skjult. Du skal også sørge for, at det passer på dine egne ventiler, hvad enten det er Schrader, Presta eller Valve Extender - Hvis det er vigtigt at spare tid, kan en af ​​de næste to artikler være af interesse, hvis du bare klikker deroppe Jeg viser Lær dig, hvordan du skifter en slange på rekordtid eller dernede, og det fører dig faktisk til processen med at bruge en CO2-patron, som for at være retfærdig er ret skræmmende for første gang - og jeg foreslår dig gør det Global Cycling Network, da der er alle mulige praktiske artikler derude, når det kommer til ikke kun at pumpe, men vælge alle de andre ting på din cykel, alt hvad du skal gøre er at klikke på en af ​​os - ja.

Stor eller lille, GCN er værd at abonnere på, i tilfælde af eller for mig begge, kan du nedlægge din massive pumpaway nu, tak?

Hvilken cykelpumpe er bedst?

DetBedstCykelpumper fra 2021 (indtil videre)
  • Bygget til at holde. Lezyne CNC gulvdrev. amazon.com. $ 99,99.
  • BEDSTTIL FEDTE DÆK. Topeak Joeblow Dualie. jensonusa.com.
  • BEDSTHIGH-TECH MINI. Silca Tattico Bluetooth. competitivecyclist.com.
  • BedstBilligPumpe. Vibrelli cykelgulvPumpe. amazon.com.
  • BedstMini med høj lydstyrke. Topeak Mountain DA G. amazon.com.
16. februar 2021

Hvad er de forskellige typer cykelpumper?

DetForskellige typer cykelpumper
  • Stativ (spor eller gulv)Pumpe. Standenpumpeer en standardpumpeat hvercykelejeren skal have i sit hjem.
  • HåndPumpe(Mini-Pumpe) Disse er bærbarepumperder kan bruges til nødsituationer eller lejlighedsvis brug.
  • StåPumpe.
  • CO2-oppumpere.
  • ElektriskPumpe.

Hvad er prisen på cykluspumpe?

Højt trykCykelLuftPumpetil Rs 250 / stykke |Cykelpumpe| ID: 15512600948.

Er Presta bedre end Schrader?

Låneventiler er lettere at pumpeend Schrader, fordi de ikke har nogen ventilfjeder at overvinde. I smalle fælge efterlader clincher-dæk også utilstrækkelig plads mellem dækperlerne til størreSchraderventiler. I modsætningSchraderventiler er mere robuste, universelt anvendte og har en let aftagelig kerne.26. april 2007

Kan jeg pumpe bildæk med cykelpumpe?

Ja digkan pumpetilbildækmed encykelpumpe.4. juni 2008

Hvordan ved jeg, om jeg har Schrader eller Presta?

TILLåne-Kun pumpe har en gummipakning i hovedet eller chuck, der passer tæt omkring enLåneventil, men ikke enSchrader. TILSchrader-Kun pumpe har en stift i midten af ​​borepatronen for at trykke påSchraderstangens kontraventil.Hvisdu prøver at sætte det på enLånerør, det passer simpelthen ikke.1. marts 2021

Sælger Walmart cykelpumper?

Bell Sports Air Glide 500 højtryksgulvCykelpumpemed måler -Walmart.med -Walmart.med.

auto tag telt

Har tankstationer cykelpumper?

DuKanSæt luft indCykelDæk ved enTankstation

Dukan pumpeluft ind i dincykeldæk ved entankstation. Men digharat være forsigtig med, hvordan dugørat; ellers kan du ende med et uventet fladt dæk. Lad mig forklare: Luftkompressorerne ved entankstationer ikke så nemme at regulere som disse manualercykelpumper.

Kan jeg erstatte Presta med Schrader?

Dukanlæg enLåne-specifikt rør i en fælg boret tilSchraderventiler, men det anbefales ikke til andet end en nødsituationrette op. Rør og dæk har tendens til at bevæge sig let på fælgen. I det bredereSchraderhul, enLån kanbevæg dig nok, så fælgen rent faktisk vil skære røret i bunden af ​​ventilen.1. marts 2021

Hvordan fungerer en pumpe på en cykel?

Den lange tønde og stempelaksel giver dig mulighed for hurtigt og nemt at pumpe dine vejdæk op til højt tryk, da de kan skubbe en stor mængde luft. Der er en lufttryksmåler, der angiver det lufttryk, du er ved.

Hvilken er den bedste cykelpumpe på Amazon?

KITBEST Cykelpumpe, Cykelgulvpumpe med højt tryk, Bærbar cykeldækpumpe kugle FAHZON Cykelpumpe Mini bærbar cykel fodpumpe med trykmåler Cykeldækluft

Hvilken type pumpe bruger en mini-cykel?

Denne lille pumpe er lille nok til at gå i en lomme, men leveres også med et beslag, der kan fastgøres til et flaskebur. En let aluminiumkonstruktion, denne pumpe er forbundet direkte til ventilen uden behov for nogen samling eller en ekstra slange.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.