Vigtigste > Cykling > Cykeltur til vægttab - hvordan løser vi det?

Cykeltur til vægttab - hvordan løser vi det?

Er cykling en god måde at tabe sig på?

Køre på cykeler en fremragende cardio træning. Det kan hjælpe med at øge dit hjerte og lungesundhed, forbedre din blodgennemstrømning, opbygge muskelstyrke og sænke dit stressniveau. Oven i købet kan det også hjælpe digbrændefedt, fakkel kalorier ogtabe sig.17. juli 2020Hvis dit mål er at tabe sig, er cykling en fantastisk måde at gøre det på. Og en anden god nyhed er, at hvis cykling er dit eneste mål, at tabe sig, mens du opretholder præstation, vil du gøre dig hurtigere. Ja, så for eksempel ville en 75-pund rytter, der kører op ad en lang bakke, faktisk komme til toppen et minut hurtigere, hvis han kun tabte 2 pund - ja, og for at tage dette eksempel til det ekstreme er forskellene enorme.

Så en 90-pund rytter vil spare næsten fem og et halvt minut, hvis de formår at tabe 10 pund under nøjagtigt de samme forhold, så er de bedste måder at tabe sig på? Nå, her er fem hurtige og nemme tip, der hjælper dig med at gøre dette. - For mange år siden fik vi alle at vide, at den bedste måde at tabe overskydende vægt er at bruge meget tid i det, der kaldes fedtforbrændingszonen. Teorien er, at ved en lavere intensitet ville du forbrænde en højere procentdel af fedt sammenlignet med kulhydrater - og det er fint, hvis du havde hele dagen til at træne, men faktum er, at de fleste af os ikke har denne luksus.

supersets træning

Så hvis du prøver at træne med en fuldtidsrutine, så er høj intensitet sagen - ja, du forbrænder meget flere kalorier i timen på en rigtig hård, intens tur end på en lang tur i sadlen. I slutningen af ​​dagen handler vægttab om at forbrænde flere kalorier, end du spiser. Derudover har du den ekstra fordel, at du generelt er lidt mindre sulten efter en intens kørsel end efter en lang, langsom kørsel, så du er langt mindre tilbøjelig til at spise for meget, når du går gennem en dør. - Her på GCN har vi nogle korte, intense sessioner, som du kan lave indendørs.Hvis du indarbejder to eller tre af disse i din ugentlige træning, er du bestemt på rette vej. ♪ ♪ - Drikkevand er virkelig godt for dig, og ikke kun det, det kan også være en smule appetitnedsættende. Nu hvor du har haft en god drink, vil du ikke føle dig lige så sulten længere.

Så her er et dejligt lille trick til dig. Når du kommer videre fra din tur, skal du tage et rigtig stort glas vand, måske en halvliter eller deromkring, før du spiser dit måltid. Det vil berolige din mave, så du bliver ikke så sulten, mens du spiser, og derfor mindre tilbøjelig til at spise for meget.

Og du kan også gøre dette trick inden dagens hovedmåltider. Morgenmad, frokost og middag og endda før snack om morgenen og eftermiddagen. Dejlige dage, skål. ♪ - Tip nummer tre.Spis lidt og ofte, når du kører i mere end 90 minutter. Det lyder måske lidt kontraintuitivt nu at spise mere, end du normalt gør, især når du prøver at tabe dig, men bare bær det med os et øjeblik, så forklarer vi det. - Ja, se om du prøver at tabe dig der er en tendens til at begrænse det beløb, du spiser under træning, men som tidligere nævnt kan dette medføre overspisningsproblemer, når du kommer hjem.

Så hvis du spiser lidt og ofte under dine rejser, vil du sandsynligvis opleve, at du er meget mindre sulten, når du går gennem døren og derfor mindre tilbøjelig til at spise. Har du noget tilbage? - Nej, det hele er væk. - Aargh. ♪ ♪ - Højre, den næste har noget at gøre med punkt nummer et, og det er høj intensitet.

Så selvom du ikke nødvendigvis planlægger et fuldt blæst intervalsegment, kan du gøre meget godt for dig selv ved at smide nogle højintensitetsintervaller lige i slutningen af ​​din tur - det er rigtigt. Undersøgelser har vist, at iltforbrug efter træning faktisk kan hjælpe med at forbrænde fedt. Den bedste måde at komme ind i denne tilstand er at gøre en højintensiv anstrengelse mod slutningen af ​​turen, og på den måde vil din krop stadig forbrænde masser af kalorier, selvom du sidder i sofaen.Hvor godt er det - Ja, det er det bedste nogensinde. - Vores sidste tip er at sætte mål og skrive dem sammen sammen med et vægtkort. Sørg nu for at holde dine mål opnåelige, fordi der ikke er noget værre end at sætte mål, der ikke kan nås.

cykler på vejen

Og skriv dem derefter ned, og opbevar dem, hvor du mest sandsynligt vil se dem, som på køleskabsdøren, og på den måde vil du være meget mere tilbøjelige til at holde fast i din plan. - Ja, og som Matt sagde, skal du også holde styr på din vægt regelmæssigt. Mange mennesker derude, der foreslår ikke at veje dig selv dagligt, men jeg synes ikke, det er nødvendigvis en dårlig ting, så længe du gør det på samme tid hver dag.

Der vil naturligvis være dage, hvor dette tal stiger en smule, men hvis du holder en slags diagram over din vægt, skal du over tid om et par måneder se, at linjens generelle tendens er nede mod din ultimative mål. ♪ ♪ - Og nu et tip om, hvad man ikke skal gøre. Nå, dette er noget, som mange af os måske har rådgivet eller endda set andre mennesker gøre det gennem årene, men mest i Frankrig.

køb nye cykler

Det er dog alt vand. Så det er ikke kun potentielt farligt, men når du er ordentligt hydreret, vender vægten igen. - Gør det ikke. ♪ Så - Så der har du det.

For at tabe sig, skal du planlægge mange rejser med høj intensitet, drikke vand strategisk, spise regelmæssigt på længere ture, tage et par intervaller i slutningen af ​​dine regelmæssige ture, sætte mål og skrive dem ned. Endelig overdriv ikke dig selv ved at prøve at tabe dig. Meget enkel, virkelig - Ja, meget enkel.

Nå, vi nævnte vores indendørs træningsprodukter tidligere. Så hvis du klikker deroppe, bliver du ført direkte til vores sted, hvor vi har nogle gode træningsprogrammer med høj intensitet. Eller bare dernede lavede Matt og jeg en artikel om cykelvægte, og det påvirker din klatreydelse.

Så der er nogle gode tegn dernede - Og for at abonnere på GCN, hvad med at du klikker på den smukke udsigt? - Åh, og glem ikke at 'lide' vores artikler eller især denne. Og andre også. - Især. - Ja.

Hvor meget skal jeg cykle om dagen for at tabe mig?

Tag i stedet en langsom, men lang tur en gang om ugen, især i den tidlige sæson. Lange ture (op til seks timer)brændeen massefedog giver dig et godt udholdenhedsgrundlag til senere på sæsonen. Husk, selv 30 minutter afcyklingkan hjælpe digtabe sig, især hvis du går hårdt.25. maj 2021

Kan cykling hjælpe med at tabe mavefedt?

Ja,cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. februar 2021

Hvor meget vægt kan du tabe cykling 30 minutter om dagen?

Den gennemsnitlige personkanforbrænd 260 kalorier for en moderat30-minutride på en stationær øvelsecykel, hvilkenkanbidragetildin overordnedevægttabmål.

Ridning kan tage alle mulige former og størrelser, men hvis du virkelig er presset til tiden, kan du være i en ordentlig tur på 30 minutter. Nå, vi troede, at vi ville prøve det og se, om vi kan få en ordentlig tur på bare en halv time, tag en undersøgelse i gcn-appen, hvilken tur du foretrækker. Da omstændighederne ikke er de samme for nogen, vil vi vise dig nogle eksempler på det virkelige liv på, hvad vi som gcm-moderatorer gør, når vi kun har 30 minutter til at gøre itapenlets til at cykle sko 30 minutter, der ikke er meget lang tid at tage en tur på vejen.

Jeg troede, det ville tage mig 30 minutter at bare komme ud af døren med mit gear på Mypike, det ville være ret meningsløst for mig en rigtig anstændig session på 30 minutter på turboen med skift og brusebad efter en kort krydret session 2040'erne og Jeg skal bare gøre dette med en opvarmning og en nedkøling så ofte som muligt, så jeg tror, ​​jeg kunne lave 10-15 sæt, som jeg kunne gøre for at blive organiseret, så jeg går og gør mig klar til at gøre mit udstyr klar og min cykel klar okay jeg tror, ​​det er den hurtigste ting, jeg nogensinde har flyttet for lidt over to minutter siden, og den tid, der blev klikket i garagen, begyndte min session min wahoo ok, så jeg er på cyklen tog lidt længere tid, jeg forventede næsten fire minutter, men jeg klage over, at jeg virkelig skal tænde blæseren, fordi jeg har lyst til at det bliver ret varmt, så jeg tager det i betragtning lten, okay, så nu er jeg fire minutter og 30 sekunder inde i min opvarmning, tænkte jeg 20 sekunder før jeg starter min første indsats, okay, nu er det min tur, jeg føler mig lidt mindre stresset, jeg mener jeg di havde ikke den bedste opvarmning, jeg har haft normalt 10-15 minutter, men ja, jeg tror, ​​vi kommer ind i disse første aktiver, jeg tager dem først lidt let, og så kommer vi ind i dem, så jeg har fire sekunder, så jeg må hellere gå væk det meste af tiden ved jeg ikke en gang, hvilken ugedag det er, så giv mig 30 minutter, og du ved, det bliver en smash fest, hvis det er koldt udenfor, og jeg ikke vil være udenfor Jeg er der for længe, ​​eller jeg har planer om at gøre med familien. Jeg ved, at jeg skal gøre det hurtigt, så jeg puster normalt trafikprop for at komme ind i zonen, skal ændre, vi skal ramme det, vi skal ramme målet lige når jeg kommer ud af døren, intet rod Omkring to tre minutter bare for at blæse spindelvævet af mine ben for at varme op, blive behagelig på cyklen og derefter tempoet med en puls på 120 til 140 i fem minutter bare for at få mig i bevægelse, så jeg forbereder mig på træningen, jeg kan gøre det om et øjeblik, så vi har tre minutter, ini trykkede på skødtimeren bare for at komme op. I de næste fem minutter vil jeg opretholde en dejlig høj kadence. Jeg vil ikke stramme musklerne for meget, især hvis du ikke har meget tid, vil du ikke fokusere på at mestre Biggear for at få pulsen super høj, du vil bare have en iskoldfrekvens, så du holder tempoet højt på det kardiovaskulære system og ikke nødvendigvis understreger hele kroppen, der kommer senere om et par minutter, der passer til en tur på 30 minutter, det bliver svært, men jeg tror det er gennemførlig, og jeg vil benytte dette som en mulighed for bare at have en dejlig cykeltur, sprede mine ben, udøve mine lunger, være en med naturen, et fredeligt øjeblik midt i en måske ret stressende arbejdsdag ja ja, mine dage er stressende, de er bedre, skift dit tøj.

Vent på, du er ikke her, se væk efter en anden smule privatlivshjelme checkokay, jeg er klar, jeg er væk, jeg er ude af døren, jeg er ude i det fri åh, føles godt at være ud nu tog det mig to minutter at blive klar, fordi jeg skar alt det faffende just-kit ud af døren på cyklen, jeg tillod mig 13 minutters køretid, som jeg vil gøre en vej på mine lokale veje, og det gjorde jeg dette fordi jeg ikke vil vælge en løkke, der kan være længere, end det sandsynligvis ser ud på papir, og også fordi det betyder, at jeg ved, at jeg bare skal vende om og komme tilbage, så jeg kan være tilbage til tiden, så hvis jeg gør 30 minutter? i en retning 13 minutter tilbage, det er 26 minutter samlet rejsetid, så jeg har de to minutter klar til at blive klar, giv mig to minutter mere til at skifte bagefter, fordi jeg har et meget vigtigt møde efter det, så jeg skal sørge for at komme tilbage i tide, så alle skal være i stand til at køre en topkvalitet på 20 minutter 26 minutters køretid jeg slap væk i en halv time, jeg fik af cykelsko, men jeg er ligeglad, jeg besluttede at tage en sang om at skrive om det, jeg fik våd våd våd våd cykelsko, og det ville virkelig have mig til at synge for bluesnow min 30-minutters træning, jeg kommer ud og går op et par bakker i badet, hvor jeg bor, fordi de er virkelig tæt, så jeg håber, jeg kan gøre en god 10 minutter af vo2 max anstrengelse i dette vindue, hvad skal jeg gøre? fordi det tager mig 10 minutter at blive klar, så jeg har kun 20 minutter tilbage til at klatre op inutes, gennemsnittet er 10, det er svært, men jeg tror, ​​jeg kan gøre to anstændige reps her, cirka 380400 watt, og så er det cirka 10 minutter på denne slags vo2 max endstop-samtaler var jeg på turbo 19 og et halvt minut nu stoppede jeg med at tælle, hvor mange 20 sekunders indsats jeg lavede, men jeg begynder at vågne op, jeg sværger, min hjerterytme stiger, så jeg får en god træning. 'm fitfive mere i så vil det betyde yderligere fem minutter åh nej jeg er nødt til at køle ned, ja yderligere fem og derefter to minutters nedkøling virkelig bare drej mine ben og se om jeg kan kan bevæge mig på bare tre minutter, der vil være næsten alt okay lad os gøre lidt mere indsats, jeg ønsker det lidt nu, men jeg var kun på vej i en dejlig, let ti minutter Virkelig, jeg fik mig færdig herovre det sekund, lavede min anden rep og uret kører i cirka 26 minutter hvilket betyder, at jeg har fire minutter til at komme hjem og blive ændret, det er et dumt ide a oh godoh, jeg må hellere fnise så meget for en kølig kay, så jeg vil ikke være på min tur i syv minutter, men jeg troede, jeg bare stoppede lidt, fordi jeg fandt nogle gode brombær. Jeg mener, at jeg normalt kommer her om efteråret for at vælge dem være så tidligt i sæsonen for at være ærlig, og og jeg har lige bemærket dem her, jeg bliver nødt til at stoppe og se, jeg prøver dem bare meget saftige, men alligevel en smule tærte en vred, du kunne have været lidt længere i to uger, jeg synes det er godt at vide alligevel, jeg knækker bedre, fordi det på en eller anden måde bruger lidt dyrebar tid, jeg er meget heldig at have dette som en lille fræk tur i min frokostpause for at fortælle dig bjerg er en stejl stigning undervurder det ikke helt op til midten af ​​Myride og Carrick på skjorte og lige på broen over floden nu, og som du kan se et helt vidunderligt udsigtspunkt herfra, er floden temmelig opsvulmet, jeg burde sige, at vi havde meget regn, så det ser ret mørkt ud specielt rødt.Denne stakkels kano havde lidt af en ulykke, tror ikke, så han får en kanotur på en halv time åh jeg blev lidt vild, jeg må hellere gå tilbage, for godt , ruterne taler strategisk, og for at være ærlig har jeg en lille carrie d væk, fordi jeg var på downsiskin hill, det tager mig 30 minutter at komme her, og vejen tilbage er helt op ad bakke, dette er ikke i min plan, jeg har ikke tænkt på det, jeg har slet ikke tænkt igennem det Jeg er nødt til Hvis jeg skal afholde dette møde, fordi det faktisk er et vigtigt møde, skal du flytte 30 minutter, så det er i orden, så jeg er lige færdig med denne sætning To minutters tærskel sidste 30 sekunder, jeg rammer den hårdt og jeg tag en pause på to minutter, og gør 30 sekunder, alt sammen, så de første to minutter er færdige, nu har jeg to minutter fri, og jeg vil dybest set bare køle ned, så gør jeg det igen, yderligere to minutter. Jeg kom her til denne lokale sandkasse bare for at gøre en god indsats, det er spændende og have lidt off-road sjov for mig, så jeg nyder virkelig at bruge 30 minutter af min dag, sandsynligvis som mange af jer gør off-road Procentdel er ikke ubetydelig, så jeg har stadig 60 sekunder til at hvile, så gør jeg to mere af disse to minutters indsats, så laver jeg også noget off-the-bike arbejde, ja, lad os starte med den anden , lad os gå andet sæt færdigt, vi har to minutter mere, og så vil jeg lave mit sidste sæt af disse tærskel-Vo2-intervaller, som jeg ikke havde meget at huske, denne session havde brug for mit udstyr mine sko min cykel og jeg glemte et svejsehul tre mere kan jeg gøre det endnu mere, gør en indsats, så kan jeg ringe ned. Jeg vil altid anbefale at varme godt op og foretage et godt telefonopkald, når du foretager en session som denne, men enten troede jeg, jeg fik det igennem, men det lykkedes mig klart at komme ned til 27 minutter, og jeg indså lige, at to minutters nedkøling efter en så intens session ikke er lang en ough, mine ben brænder stadig, min hjerterytme er stadig temmelig høj, og hvis jeg kommer af mine ben nu, vil mine ben hader mig i morgen, så jeg bliver på turboen i nogle få minutter mere bare for at køle ned ordentligt, så jeg ikke har jeg ikke smerter senere, men hvad tænkte jeg, tre minutter på at komme ud og tage et bad? og det viser sig, at jeg ikke har planlagt så godt, jeg bliver så hårdt som muligt for at komme hjem mod Hillah Power, så disse intervaller er færdige, nu er det tid til at gøre noget fra cykelarbejdet, hvis jeg parkerer cyklen og nu holder jeg ud i yderligere 20 sekunder, så mens jeg arbejder mig tilbage nu, vil jeg fortsætte denne indsats, nu en mere, jeg føler mig syg, også for alt det, jeg har det område, jeg er i, bor jeg aldrig rigtig aldrig været for langt hjemmefra, jeg har en sidste indsats at gøre, det gør jeg kun ved siden af ​​vejen, mens jeg vender tilbage til mit hus Okay, nu 20 sekunder lige lykkedes det mig at teste det over stigningen og Jeg er ved at rejse hjem nu, jeg tror, ​​jeg er klar, jeg har 25 minutters køretid, så jeg har tre minutter til at komme hjem, to minutter, for at blive ændret, og så er jeg tilbage på arbejde om en halv time, så nu er jeg overbevist om, at jeg vil se det ved mit skrivebord, så jeg har lige gennemført mit møde, og jeg har måske ikke lavet de mest episke ture, men du ved hvad det ikke betyder noget, fordi jeg er ude am Jeg har frisk luft, og jeg er lidt trænet, er bedre end intet nogle gange i livet, vi gør ikke noget, fordi vi ikke kan gøre alt, vi vil hellere ikke gøre noget end at gøre lidt, og du ved, nogle gange alle dig at gøre er let at komme derude, vride benene og prøve det, og det er den magiske ret, så jeg går tilbage og bygger det hele ind i min tur, så jeg kommer tilbage til min plads omkring et par minutter, og jeg ved Jeg gjorde allerede min uh tre minutters opvarmning Jeg lavede min lille smule let tempo Jeg gjorde mine to minutter til to minutter af cyklen og løb med sprints nu vil jeg være ic h gøre et par sidste sprint for at afslutte denne sidste så det er det 3 0 minutter med mig ser ud som om du kan hoppe ud derfra gør det vil du føle dig bedre du får blodet til at strømme i din hjerne du vil selv føle dig meget positiv du vil føle dig godt du har noget i en lille smule er bedre end intet er hvad der altid siges have det sjovt, vær sikker, tak fordi du kiggede på dem alle.

Håber du nød denne, og jeg håber, det inspirerede dig til at gå på din cykel og nyde disse mindre forlystelser, men lad os det vide i kommentarerne nedenfor, hvis du har en favorit til mindre buer, som du kan lide? gør eller foretrækker træning eller foretrukne små ture på landeveje som mig, jeg vil virkelig gerne høre fra dig som os alle, og lad os det vide i kommentarområdet nedenfor, se dig snart, tak fordi du ser alle ud og har det sjovt at ride

Green Bay Packer-cykel

Vil jeg tabe mig ved at cykle en time om dagen?

Cyklingentime om dagentilvægttaber en glimrende måde at booste påvægttab. En 180 pund personcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Hvis du kører seks dage om ugen i et år, skal duviljebrænde omkring 202.800 kalorier, hvilket svarer til cirka 58 pund kropfed!25. juli 2020

Slanker dine ben dine cykler?

De kalorieforbrændende fordele vedcyklinghjælp tilslankditben, selvom du forbrænder kalorier fra hele din krop. For at sikre, at du bruger dine benmuskler til udholdenhedsopbygning - som trimmer fedt - cykler i et tempo mellem 80 og 110 omdrejninger pr. Minut (omdr./min.). Dette er et ret hurtigt tempo.6. juni 2019

Er cykling bedre end løb?

Antallet af kalorier, du forbrænder i begge øvelser, afhænger af intensiteten og hvor lang tid du gør det. Generelt,kørerforbrænder flere kalorierend cyklingfordi det bruger flere muskler. Imidlertid,cyklinger blidere på kroppen, og du kan muligvis gøre det længereellerhurtigereenddu kanløb.21. januar 2020

Vil cykling en time om dagen hjælpe mig med at tabe mig?

Cyklingentime om dagentilvægttaber en glimrende måde at booste påvægttab. En 180 pund personcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Hvis du kører seks dage om ugen i et år, skal duviljebrænde omkring 202.800 kalorier, hvilket svarer til cirka 58 pund kropfed!25. juli 2020

Giver cykling dig en stor bum?

Cyklingvil ikkegiver dig en større røv, men det kan detgive digen mere formet på grund af dets fordele ved cardio og muskelopbygning.Cyklingarbejder dine ben og glutes, især nårduklatrer, men detgørikke vare længe nok ellergivenok modstand til at byggestormuskler.

canyon spektral anmeldelse

Er det godt at cykle i en time?

Cyklinger en førsteklasses cardio træning. Du forbrænder ca. 400 kalorier om årettime. Plus det styrker din underkrop, inklusive dine ben, hofter og glutes. Hvis du vil have en træning, der er blid på din ryg, hofter, knæ og ankler, er dette enstorevalg.26. nov 2020

Har du brug for at cykle for at tabe dig?

Hvis du elsker at cykle og vil tabe et par pund, har du held og lykke - at cykle for vægttab er sjovt. At have den attribut i en øvelse, som du faktisk kan lide, giver dig et ben op, fordi konsistens er nøglen til fedtreduktion, og det er nemmest at holde fast i øvelser, du nyder.

Hvilket er bedre til vægttab cykling eller gå?

Ja, cykling er godt for vægttab. Faktisk har forskning fundet, at cykling er mere effektiv til vægttab end at gå eller svømme. Endnu længere foretog undersøgelsen ingen ændringer i deltagernes kostvaner. ”Cykling er først og fremmest en cardio-træning,” bemærker Kom.

Kan en cyklist tabe sig på en diæt?

Noget af dit vægttab kan også komme fra muskelvæv. Cyklister, der koster, ender ofte tyndere, men risikerer at blive langsommere og svagere på cyklen. Som banebrydende diætekspert Covert Bailey engang skrev: 'Når nogen siger, at de tabte 20 pund, er nøglespørgsmålet: 20 pund af hvad?'

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.