Vigtigste > Cykling > Cykelture vægttab før og efter - hvordan man opnår

Cykelture vægttab før og efter - hvordan man opnår

Er cykling en god måde at tabe sig på?

Køre på cykeler en fremragende cardio træning. Det kan hjælpe med at øge dit hjerte og lungesundhed, forbedre din blodgennemstrømning, opbygge muskelstyrke og sænke dit stressniveau. Oven i købet kan det også hjælpe digbrændefedt, fakkel kalorier ogtabe sig.17. juli Feb 2020

Cykling kan være en fantastisk måde at nå og opretholde en sund vægt på. I denne artikel troede vi blandt andet, at vi skulle vise dig den bedste måde at kombinere god ernæringsmæssig praksis omkring din cykling på, hvis du vil bruge cykling til at kaste et par pund eller bare få en optimal løbsvægt, håber vi, at du vil finde nogle af disse tip nyttige ikke kun til at tabe sig, men også til at lære at bruge cykling som en del af en sund og afbalanceret livsstil med langt mere fleksibilitet, hvis du vil planlægge mindre intense træningstider som grundlæggende træning, eller hvis du laver disse dage afslappet som jeg er, så passer ethvert tidspunkt virkelig til, men under højintensiv træning med høj lydstyrke og stigende faser, for eksempel, skubber du energi og krav til restitution er også høje for at opretholde et kalorieunderskud og samtidig opretholde fitness hvis dit mål er at være optimal Nå karrierevej. Vent ikke op til et par uger, før du når dit højdepunkt, bestemt eller simpelthen forudsat at træning vil tabe vægten - de fleste af os har brug for handling gennem en detaljeret plan, uanset om du er en udholdenhedsatlet eller en kreativ cyklist.

At tabe sig kræver meget opmærksomhed, hvis ikke mere opmærksomhed på kosten, end en konkurrencedygtig atletisk cyklist, der søger præstationssvigt, kan fokusere på sindet, træningsvaner primært på præstationsudvikling og primært træning for at forbrænde ekstra kalorier. Kan let føre til overtræning og underudbud og det hjælper bestemt ikke med dit mål for fedtreduktion eller vægttab, og det hjælper ikke med at forbedre ydeevnen Fat Loss Takes TimeWater Oz sker natten over, hvis du vil tabe dig og forbedre din cykelydelse, så vil du komme videre til det. Fokus på fedt tab, hvilket betyder at forblive utålmodig. På samme tid betyder det ikke, at du skal være overambitiøs i dine kalorieunderskud, så du skal sigte mod omkring 300, det er 500 kalorieunderskud om dagen, hvis du vil have en sund fedtreduceringsrutine, der kan opnås under mindre intens træning faser, såsom grundlæggende træning Vi taler senere. At sulte dig selv med et højt kalorieunderskud hver dag hjælper ikke noget, det påvirker faktisk dine præstations- og vægttabsmål.

Det vil have negative virkninger som et svækket immunsystem, depression, langsomt stofskifte, ernæringsmæssige mangler og høj træthed, så du vil sikre dig, at alle bestræbelser på at opnå din optimale vægt er kontrolleret og gradvis, og at du forbliver sund, mens tankning er den hurtigste måde at overtræne i stedet for at narre opmærksomheden på detaljer er det værd at fremhæve, men intet tal på skalaen er et komplet billede af dit eget helbred - den måde, du behandler din krop og sind på, er undertiden bedre indikatorer for dit generelle helbred og velbefindende. Muskler er meget tættere end fedt. En kvart muskel vejer omkring 6 pund, mens en liter iterfedt ikke vejer ni kilo.

cykling til begyndereEn nemmere måde at forestille sig dette er, at hvis du har det samme volumen af ​​muskler og fedt, vil fedtet veje 80% af, hvad musklen gør, da to mennesker kan veje det samme, kan deres kropssammensætning være helt anderledes, ikke bare se på vægten og tabe sig eller se på skalaen og ikke se en vægtforskel på trods af vores konstante bestræbelser på at forbedre din cykelydelse, skal du vedligeholde eller øge din muskelmasse, mens du holder din fedtprocent på et sundt niveau Hold rækkevidde, hvis du er frustreret over, at du taber dig, kan det være umagen værd at søge hjælp fra en træningsnæringsekspert for at hjælpe dig med at måle dit kropsfedt. Du kan bare miste fedt og opbygge muskler, hvilket slet ikke er en dårlig ting, så behandl ikke manglen på vægttab som et negativt for den mængde essentielt fedt, der adskiller sig mellem mænd og kvinder og typisk er omkring to til fem procent hos mænd og kvinder 10 til 13 procent for kvinder er normalt defineret som otte til nitten procent, mens det sunde interval for kvinder er enogtyve til tredive-tre procent, afhængigt af alder, som vist i denne tabel fra American Council of Fitness. Lavt kropsfedt er vanskeligt at opretholde over lange perioder, og der er ingen anerkendte sundhedsmæssige fordele ved kropsfedtniveauer under 8%, der er mange negative virkninger af lavt kropsfedt hos kvinder forbundet med fertilitets- og reproduktive problemer, og der er der også links til nedsat ydeevne og immunfunktion, hjerteproblemer og også lave energiniveauer.

Kropsfedt er en vigtig del af at holde hele din krop i skak, så jeg tror, ​​at det vigtigste punkt er, at mens vi ser supertynde drivere på vores skærme, er det hele året over en nøglebegivenhed som Tour de France for eksempel er to eller tre point i løbet af sæsonen og ofte kun to uger i slutningen af ​​sæsonen fx Grand Tour, og de bruger også professionelle til virkelig at klare dette vægttab og racingvægten på den rigtige måde at holde, så gætter jeg på hvad jeg prøver at sige, er ikke at efterligne dem, og du kører eller tjekker det hele året rundt, som den hellige gral for, hvordan du skal se ud på en cykel, for godt, disse erhverv har deres kroppe skubbet til de absolutte grænser, der er bragt. Du får mest ud af din cykling og din generelle sundhed, hvis du vil opretholde en sund kropsfedtprocent, ikke en Tour de France for at få kropsfedtprocent perfekt timet i ugen op til Grand Tour, sæt dig nu mål og markér din fremskridt, som ikke nødvendigvis behøver at være et vægtbaseret mål. Det kunne være lige så let som at indstille en tid til en bølge i dit område og forsøge at slå det uge efter uge, eller det kunne være at forsøge at have en jævn kurs nær dit hjem.

Jeg tror, ​​at pointen ikke er at blive for knyttet til vægten. Jeg overvejer at prøve at skabe en sundere livsstil og bedre cykelydelse. At holde styr på dine fremskridt kan hjælpe dig med at blive i længere tid for at holde dig på rette spor.Husk, at den mistede kunst at føre en journal i en af ​​mine tidligere artikler kan være meget nyttig til at holde styr på dine fremskridt, hvilket får dig til at føle dig lykkeligere, både fysisk og mentalt, i betragtning af hvad du rent faktisk laver med det Ønsker du at opnå vægttab Inden du starter Der er mange fad-diæter og teknologisk lydende spiseplaner. Lad os indse det, vi efterlader dig mere forvirret end noget andet. Hvad er det nu, de eneste majsflager ikke skulle have? Mælk med dine majsflager kun majsflager på dine egne tørre majsflager majsflagene diæt Imean hvad vil verden efter min mening den bedste tilgang er en afbalanceret sund kost med styring af den samlede diæt i overensstemmelse med 300 til 500 kalorieunderskuddet pr. dag som beskrevet tidligere, og her er nogle vigtige råd, der virkelig kan hjælpe dig med at nå disse grøntsager ved at fylde halvdelen af ​​din tallerken med grøntsager ved de fleste måltider.

Frugt er også en stor del af enhver sund kost og det er værd at gøre sig bekendt med den nuværende fødevarepyramide, fordi du ønsker at få frugtgrøntsager og salat som den vigtigste fødekilde og få de fleste af de plantebaserede måltider fra GCN på udkig efter dig citerer kysopskriftbogen er en stor ressource, jeg siger ikke, at du skal være veganer, men denne bog er fuld af opskrifter og ideer, hvordan man får mere frugt og på interessante og kreative måder Kan indarbejde grøntsager i din kost, jeg bruger dette sammen med en anden opskrift bøger, fordi jeg gør det, jeg spiser stadig kød, men det er rart at have et vegetarisk eller vegansk måltid eller to hele ugen. Hvad med dig? Connor spiser du stadig Meyeah spiser du stadig kød? Mand, men jeg vil ikke sige, at det er den vigtigste del af min diæt hver tredje dag, og det meste af tiden fokuserer jeg mere på frugt og grøntsager og salater, flydende kalorier kan tilføjes hurtigt uden at fylde dig næste, du vil fjerne alt sukkernækkene Junk Food Chips Chips Lovelysweets Ja, dette trin alene er nok for mange af os til gradvist at tabe sig. Desværre kan selv de bedste fødevarer overspise. Prøv desværre at opretholde et normalt proteinindtag på trods af et lavere kalorieindtag.

Dette betyder at øge mængden af ​​protein i din daglige diæt til 25 til 30 procent af dit daglige kalorieindtag. Fokus på magre proteinkilder som kød, fisk, æg, tofu bønner og opretholdelse af proteinindtag vil opretholde mager kropsmasse og fokusere vægttab på fedt tab. Prøv at begrænse tilfældig græsning og fokuser på måltider i stedet.Identificer de punkter, hvor du virkelig pakker disse unødvendige kalorier ind, og tag skridt til at reducere dem, hvis du som jeg nyder at spise en fuld servering grød, når du slapper af i din hængekøje, godt for at erstatte dette med måske en servering almindelig yoghurt, men se på, hvordan motion kan supplere en god diæt, og hvis det hele ser ud som pladder, skal du ikke bekymre dig, bare gå ud og sørg for brændstof til dine træningsprogrammer før, under og efter. Tænk ikke på disse tidspunkter som steder at skimme på din diæt, hvilket betyder, at du har et tilstrækkeligt måltid, før din træner bruger kulhydrater under din træning, og når du er færdig med din træning, får du et højt proteinindhold. minut. Spar på disse fejl, og du vil sandsynligvis ikke få fordelene ved den træning, du håber på, og du vil sandsynligvis opleve dramatisk øget appetit også på andre tidspunkter af dagen, hvilket gør det sværere at holde styr på. tip Reducer dit kulhydratindtag lidt på bryst- og genopretningsdage. Disse dage kan du slippe af sted med en træning med lidt færre kulhydrater, end du er vant til, og dette har ringe indflydelse på din fitness rubriz dagen før en restitutionsdag - det er en let kulhydratmåltid til middag og se, hvordan du klarer dig Sørg for, at du får nok søvn Planlæg det omkring din træning i stedet for at holde fast i din sædvanlige måltidsplan, for eksempel når du kommer tilbage fra et drev, har du en proteinrystelse og så gerne et par timer Vent til frokost eller middag var for ikke at planlægge dine måltider lige efter din træning og brug dem som en professionel, så kør opsving, du har brug for at planlægge nu, tilføj en lav aglykogen træning, det er din ugentlige Prøv at køre 30 til 60 minutter før morgenmaden, men spørg så Sikker på, at du får din sædvanlige morgenmad efter sessionen slutter, hjælper med fedt tab og hjælper din fedtforbrændingsindsats, men det er ikke for alle, det var ikke for mig jeg hadede det, og jeg har aldrig rigtig brugt det for meget i mine Træningsrutiner kan virke for dig, men hvis du ikke sveder, blander du dine sessioner og prøver at træne din krop på en anden måde, kan det betyde at gøre anderledes indsats, eller hvis du bare vil tage en anden vej til en anden Hill højintensitetsindsats er ikke magisk, men for mange af os, der er presset på tid, har vi bare ikke tid til at ride fem eller seks timer hver dag godt, som jeg altid gjorde, det var 30 sekunder med at sprinte på sædet i 30 sekunder bare gentage fire gange og tilføje flere reps, når du bliver bedre det arabiske system i øverste ende af dets kapacitet, du betaler mere for dine penge petite i arabisk system hurtigere kunne du gøre dette på en social tur, men få din frie nd er en fantastisk måde at øge tempoet og nå nogle opnåelige mål rigtigt.

Håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan man taber sig på en sund og bæredygtig måde. Arbejd ikke bare tilbage og revurder og husk, at din fysiske og mentale sundhedsvægt er en lille del af et væld af elementer, alt sammen relateret til din cykelydelse . Jeg har virkelig brug for at understrege, at du ikke skal gå for meget i at tabe dig - en cyklist handler om at nyde at cykle som en del af en sund livsstil. Vi vil meget gerne vide, hvad du synes om disse artikler, og hvis du har spørgsmål, skal du lade dem være i kommentarerne nedenfor

Hvor meget skal jeg cykle om dagen for at tabe mig?

I stedet skal du tage en langsom, men lang tur en gang om ugen, især i den tidlige sæson. Lange ture (op til seks timer)brændeen massefedog give dig et godt udholdenhedsgrundlag til senere på sæsonen. Husk, selv 30 minuttercyklingkan hjælpe digtabe sig, især hvis du går hårdt.25. maj 2021

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Ridning kan komme i alle former og størrelser, men hvis du virkelig er presset til tiden, kan du være i en ordentlig tur på 30 minutter. Nå, vi troede, vi ville prøve det og se, om vi kan få en ordentlig kørsel på bare en halv time, tage en undersøgelse i gcn-appen, hvilket drev du foretrækker. Da omstændighederne ikke er de samme for nogen, vil vi vise dig nogle eksempler på det virkelige liv på, hvad vi som gcm-moderatorer gør, når vi kun har 30 minutter til at gøre itapenlets til at cykle sko 30 minutter, der ikke er meget lang tid at tage en tur på vejen.

Jeg troede, det ville tage mig 30 minutter at bare komme ud af døren med mit gear på Mypike, det ville være ret meningsløst for mig en rigtig anstændig session på 30 minutter på turboen med skift og brusebad efter en kort krydret session 2040'erne og Jeg gør det bare med en opvarmning og en nedkøling så ofte som muligt, så jeg tror, ​​jeg kunne lave 10-15 sæt, som jeg kunne gøre for at blive organiseret, så jeg går og gør mig klar til at gøre mit udstyr klar og min cykel klar okay jeg tror, ​​det er den hurtigste ting, jeg nogensinde har flyttet for lidt over to minutter siden, og den tid der klikkes i garagen, min session startede min wahoo ok, så jeg er på cyklen tog lidt længere tid, jeg havde forventet næsten fire minutter, men jeg klage over, at jeg virkelig skal tænde blæseren, fordi jeg har lyst til at det bliver ret varmt, så jeg tager det i betragtning lten, okay, så nu er jeg fire minutter og 30 sekunder inde i min opvarmning, tænkte jeg 20 sekunder før jeg starter min første indsats, okay, nu er det min tur, jeg føler mig lidt mindre stresset, jeg mener jeg di havde ikke den bedste opvarmning, jeg har haft normalt 10-15 minutter, men ja, jeg tror, ​​vi kommer ind i disse første aktiver, jeg tager dem først lidt let, og så kommer vi ind i dem, så jeg har fire sekunder, så jeg må hellere gå væk det meste af tiden, jeg ved ikke en gang, hvilken ugedag det er, så giv mig 30 minutter, og du ved, det bliver en smash fest, hvis det er koldt udenfor, og jeg ikke vil være udenfor, jeg er der for længe, ​​eller jeg har planer om at gøre med familien. Jeg ved, at jeg skal gøre det hurtigt, så jeg puster normalt trafikprop for at komme ind i zonen, skal ændre, vi skal ramme det, vi skal ramme målet lige når jeg kommer ud af døren, intet rod Omkring to tre minutter bare for at blæse spindelvævet af mine ben for at varme op, blive behagelig på cyklen og derefter tempoet med en puls på 120 til 140 i fem minutter bare for at få mig i bevægelse, så jeg forbereder mig til træningen, jeg kan gøre det om et øjeblik, så vi har tre minutter, ini trykkede på skødtimeren bare for at komme op. I de næste fem minutter vil jeg have en dejlig høj kadence. Jeg vil ikke stramme musklerne for meget, især hvis du ikke har meget tid, vil du ikke fokusere på at mestre Biggear for at få pulsen super høj, du vil bare have en isnende kadence, så du holder tempoet højt på det kardiovaskulære system og ikke nødvendigvis understreger hele kroppen, der kommer senere om et par minutter, der passer til en tur på 30 minutter, det bliver svært, men jeg tror det er gennemførlig, og jeg vil tage dette som en mulighed for bare at tage på en dejlig cykeltur, sprede mine ben, udøve mine lunger, være et med naturen, et fredeligt øjeblik midt i en måske ret stressende arbejdsdag ja ja mine dage er stressende, de er bedre, skift dit tøj.

cykling erektil dysfunktion

Hold på vent, du er ikke her, se væk for en anden smule privatlivshjelme checkokay, jeg er klar, jeg er væk, jeg er ude af døren, jeg er ude i det fri åh føles godt at være ud nu tog det mig to minutter at blive klar, fordi jeg skar alt det faffende just-kit ud af døren på cyklen, jeg tillod mig 13 minutters køretid, som jeg vil gøre en vej på mine lokale veje, og det gjorde jeg dette fordi jeg ikke ønsker at vælge en sløjfe, der kan være længere, end det sandsynligvis ser ud på papir, og også fordi det betyder, at jeg ved, at jeg bare skal vende om og komme tilbage, så jeg kan være tilbage til tiden, så hvis jeg gøre 30 minutter? i en retning 13 minutter tilbage, det er 26 minutter samlet rejsetid, så jeg har de to minutter klar til at blive klar, giv mig to minutter til at skifte bagefter, fordi jeg har et meget vigtigt møde efter det, så jeg er nødt til at sørge for at komme tilbage i tide, så alle skal være i stand til at køre i topkvalitet på 20 minutter 26 minutters køretid jeg slap væk i en halv time, jeg fik af cykelsko, men jeg er ligeglad, jeg besluttede at tage en sang om at skrive om det, jeg fik våd våd våd våd cykelsko, og det ville virkelig have mig til at synge for bluesnow min 30-minutters træning, jeg kommer ud og går op et par bakker i badet, hvor jeg bor, fordi de er virkelig tæt, så jeg håber, jeg kan gøre en god 10 minutter med vo2 max anstrengelse i dette vindue, hvad skal jeg gøre? fordi det tager mig 10 minutter at blive klar, så jeg har kun 20 minutter tilbage til at klatre op inutes, gennemsnittet er 10, det er svært, men jeg tror, ​​jeg kan gøre to anstændige reps her, omkring 380400 watt, og så er det cirka 10 minutter på denne form for vo2 max endstop-samtaler var jeg på turbo 19 og et halvt minut nu stoppede jeg med at tælle, hvor mange 20 sekunders indsats jeg gjorde, men jeg begynder at vågne op, jeg sværger, min hjerterytme stiger, så jeg får en god træning, tror jeg 'm fitfive mere i så vil det betyde yderligere fem minutter åh nej jeg er nødt til at køle ned, ja yderligere fem og derefter to minutters nedkøling virkelig bare drej mine ben og se om jeg kan kan bevæge mig på bare tre minutter, der vil være næsten alt Okay, lad os gøre en lidt mere indsats, jeg ønsker det lidt nu, men jeg har kun været på vejen i en dejlig, let ti minutter. Virkelig, jeg fik mig færdig herovre det sekund, lavede min anden rep og uret kører for omkring 26 minutter, hvilket betyder, at jeg har fire minutter til at komme hjem og skifte, det er et dumt id ea oh godoh, jeg hellere jiggle så meget for en kølig kay, så jeg vil ikke være på min tur i syv minutter, men jeg troede, jeg bare stoppede lidt, fordi jeg fandt nogle gode brombær. Jeg mener, at jeg normalt kommer her om efteråret for at vælge dem være så tidligt i sæsonen for at være ærlig, og og jeg har lige bemærket dem her, jeg bliver nødt til at stoppe og se, jeg prøver dem bare meget saftige, men alligevel en smule tærte en forbitret, du kunne have været lidt længere i to uger, jeg synes det er godt at vide alligevel, jeg knækker bedre, fordi det på en eller anden måde bruger lidt dyrebar tid, jeg er meget heldig at have dette som en lille fræk tur i min frokostpause for at fortælle dig bjerget er en stejl stigning undervurder det ikke helt op til midten af ​​Myride og Carrick på skjorte og lige på broen over floden nu, og som du kan se et helt vidunderligt udsigtspunkt herfra, er floden temmelig hævet jeg skulle sige, at vi havde meget regn, så det ser temmelig mørkt ud specielt rødt denne stakkels kano havde lidt af en ulykke, tror ikke, så han får en kanotur på en halv time åh jeg blev lidt vild, jeg må hellere gå tilbage, fordi Nå, ruterne taler strategisk, og hvis jeg er ærlig, har jeg lidt c arried væk, fordi jeg var på downsiskin hill, det tager mig 30 minutter at komme her og vejen tilbage er helt op ad bakke, dette er ikke i min plan, jeg tænkte ikke på det, jeg tænkte slet ikke igennem det Jeg er nødt til at bevæge mig, hvis jeg skal gøre dette møde, fordi det faktisk er et vigtigt møde. 30 minutter fik alt rigtigt, så jeg er lige færdig med denne sætning. To minutters tærskel sidste 30 sekunder. Jeg vil ramme den hårdt, og jeg tager to minutters pause gør 30 sekunder alt sammen, så de første to minutter er færdige, nu har jeg to minutter gratis, og jeg vil dybest set bare køle ned, så gør jeg det igen, yderligere to minutter. Jeg kom her til denne lokale sandkasse bare for at gøre en god indsats, det er spændende og have lidt off-road sjov for mig, så jeg nyder virkelig at bruge 30 minutter af min dag, sandsynligvis som mange af jer gør off-road procentdel er ikke ubetydelig, så jeg har stadig 60 sekunder til at hvile, så gør jeg to mere af disse to minutters indsats, så vil jeg også lave noget off-the-bike arbejde, ja, lad os starte med denne anden , lad os gå andet sæt færdigt, vi har to minutter mere, og så gør jeg mit sidste sæt af disse tærskel-Vo2-intervaller, som jeg ikke havde meget at huske, denne session havde brug for mit udstyr mine sko, min cykel, og jeg glemte et svejsehul tre mere kan jeg gøre det endnu mere, gør en indsats, så kan jeg ringe ned, jeg vil altid anbefale at varme godt op og foretage et godt telefonopkald, når du laver en session som denne, men enten troede jeg, jeg fik det igennem, men jeg tydeligt mislykkedes med at komme ned i 27 minutter, og jeg indså lige, at to minutters nedkøling efter en så intens session ikke er lang eno øh, mine ben brænder stadig, min hjerteslag er stadig temmelig høj, og hvis jeg kommer af mine ben nu, vil mine ben hader mig i morgen, så jeg bliver på turboen i et par minutter mere bare for at køle ned ordentligt, så jeg ikke har jeg ikke smerter senere, men hvad tænkte jeg, tre minutter på at komme ud og tage et bad? og det viser sig, at jeg ikke har planlagt så godt, jeg bliver så hårdt som muligt for at komme hjem mod Hillah Power, så disse intervaller er færdige, nu er det tid til at gøre noget fra cykelarbejdet, hvis jeg parkerer cyklen og nu holder jeg ud i yderligere 20 sekunder, så mens jeg arbejder mig tilbage nu, vil jeg fortsætte denne indsats, nu en mere, jeg føler mig syg, altså for alt det, jeg har det område, jeg er i, bor aldrig rigtig, jeg har har aldrig været for langt hjemmefra, jeg har en sidste indsats at gøre, det gør jeg kun ved siden af ​​vejen, mens jeg vender tilbage til mit hus Okay, nu 20 sekunder lige lykkedes det mig at teste det over stigningen og Jeg er ved at rejse hjem nu, jeg tror, ​​jeg er klar, jeg har 25 minutters kørsel, så jeg har tre minutter til at komme hjem, to minutter, for at blive ændret, og så er jeg tilbage til arbejde i en halv time, så nu er jeg overbevist om, at jeg vil se det ved mit skrivebord, så jeg har lige lavet mit møde, og jeg har muligvis ikke lavet de mest episke ture, men du ved hvad det ikke betyder noget, fordi jeg er ude jeg har Frisk luft, og jeg er lidt trænet, er bedre end intet nogle gange i livet, vi gør ikke noget, fordi vi ikke kan gøre alt, vi vil hellere ikke gøre noget end at gøre lidt, og du ved, nogle gange alt hvad du har at gøre er let at komme derude, vride benene og prøve det, og det er den magiske ret, så jeg går tilbage og bygger det hele ind i min tur, så jeg kommer tilbage til min plads omkring et par minutter, og jeg ved, jeg allerede Har min uh tre minutters opvarmning gjort min lille mængde let tempo Jeg gjorde mine to minutter til to minutter af cyklen og løb med sprints nu vil jeg være ic h gøre et par sidste sprint for at afslutte denne sidste, så det er det 30 minutter med mig ser ud som om du kan springe ud derfra, gør det, du vil føle dig bedre, du får blodet til at strømme i din hjerne, du får dig til at føle dig meget positiv, du vil føle dig godt, du har noget om lidt er bedre end intet er hvad der altid siges have det sjovt, vær sikker, tak fordi du kiggede på dem alle.

Håber du nød denne, og jeg håber, det inspirerede dig til at gå på din cykel og nyde disse mindre forlystelser, men lad os det vide i kommentarerne nedenfor, hvis du har en favorit til mindre buer, som du kan lide? gør eller foretrækker træning eller foretrukne små ture på landeveje som mig, jeg vil virkelig gerne høre fra dig som os alle og lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor, vi ses bare snart, tak for at se alle sammen og have det sjovt at ride

Kan cykling reducere mavefedt?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltfedtab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Vil jeg tabe mig ved at cykle en time om dagen?

Cyklingentime om dagentilvægttaber en glimrende måde at booste påvægttab. Et individ på 180 pundcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Hvis du kører seks dage om ugen i et år, skal duviljeforbrænde omkring 202.800 kalorier, hvilket svarer til cirka 58 pund kropfed!25. jul. Feb 2020

Slanker dine ben dine cykler?

De kalorieforbrændende fordele vedcyklinghjælp tilslankditben, selvom du forbrænder kalorier fra hele din krop. For at sikre, at du bruger dine benmuskler til udholdenhedsopbygning - som trimmer fedt - cykler i et tempo mellem 80 og 110 omdrejninger pr. Minut (omdr./min.). Dette er et ret hurtigt tempo.6. juni. Dec 2019

Er cykling bedre end løb?

Antallet af kalorier, du forbrænder i begge øvelser, afhænger af intensiteten og hvor lang tid du gør det. Generelt,kørerforbrænder flere kalorierend cyklingfordi det bruger flere muskler. Imidlertid,cyklinger blidere på kroppen, og du kan muligvis gøre det længereellerhurtigereenddu kanløb.21. jan. Feb 2020

Vil cykling en time om dagen hjælpe mig med at tabe mig?

Cyklingentime om dagentilvægttaber en glimrende måde at booste påvægttab. Et individ på 180 pundcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Hvis du kører seks dage om ugen i et år, skal duviljeforbrænde omkring 202.800 kalorier, hvilket svarer til cirka 58 pund kropfed!25. jul. Feb 2020

Hvad brænder mere gå eller cykle?

Cykling brænder merekalorier

Gennemsnittethastighed på 5 km / t (3 mph) gør den gennemsnitlige personbrændeca. 232 kcal i timen.Cyklingved en moderat hastighed på 20 km / t (12 mph)forbrændingercirka 563 kcal i timen. Og forskellen er endnu større, når vi øger intensiteten.
17. okt 2018

Toner cykling indre lår?

Cyklinger en god måde at tabe sig påinderlårfordi det forbrænder kalorier. Du behøver ikke at cykle i timevis ad gangen for at se fordele, men dugørskal holde sig til en regelmæssig træningsplan.

Hvorfor taber du dig, når du cykler?

Alle mulige komplikationer udelukket, formlen for at tabe sig er faktisk ret enkel: kalorier ind, vs kalorier ude. Vægttab kommer som et resultat af en kalorimangel, når du forbrænder mere, end du spiser. De kalorier, du forbrænder ridning, afhænger af intensitet og din egen vægt, men et gennemsnit er omkring 500 i timen.

Er det muligt at tabe 5 pund på en cykel?

Den gode nyhed er, at det at miste fem pund er et ret opnåeligt mål for de fleste mennesker, der vil oversætte til nogle gevinster - plus, dit cykelsæt passer lidt bedre. Du bemærker måske ikke vægttabet på din lokale kaffetur med lav intensitet.

soulcykel

Hvor mange kalorier forbrænder du på at cykle?

De kalorier, du forbrænder ridning, afhænger af intensitet og din egen vægt, men et gennemsnit er omkring 500 i timen. Så hvis du kommer tilbage og spiser 600 kalorier mere, end du ellers ville have haft som et resultat af turen (regelmæssigt), kan du faktisk gå op i vægt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.