Vigtigste > Cykling > Cykelruller - en løsning på

Cykelruller - en løsning på

Er cykelruller en god træning?

Fordelene veduddannelsemedruller

Enhver, der er fortrolig med at ride pårullervil fortælle dig engodtglat pedal teknik er nøglen. Af denne grundrullererstoretil forbedring af din pedalteknik. Kører vidererullerlærer dig at anvende din kraft på pedalerne på en jævn og effektiv måde.
10. feb 2017Roller betyder alle mulige ting for chauffører over hele verden. De er måske et af de bedste genopretningsværktøjer, du nogensinde vil have. At dreje forsigtigt på rullerne er som at rulle en flad vej med vinden på ryggen - ja, de er virkelig gode til at lave højhastighedsstænger eller spinde, mens de har en rigtig god kropsholdning på cyklen. - Og endelig kan de være det ultimative værktøj til opvarmning og opvarmning.

Chauffører over hele verden, i alle discipliner, bruger dem, ikke sandt? ? - Ja, fra CX til mountainbike, til track og selvfølgelig street - Ja, vi bruger dem hele tiden. Men hvis du er nybegynder og aldrig har kørt dem før, ser de lidt skræmmende ud. - Ja, jeg var bange, da jeg skulle hoppe på et par af dem for første gang.

Med det i tankerne har vi fået os et par elitehjul, og vi vil give dig et par toptips, så forhåbentlig når du kører på Rollersit, vil det være meget mindre skræmmende. Før du kommer i gang, anbefaler vi stærkt, at du får dine dæk op til et virkelig højt tryk. For eksempel er det maksimale tryk på dette dæk 120 PSI, så jeg skal pumpe det til 100.Det føles lidt ryk i starten, men hvis du arbejder på pinde i løbet af denne højtryksoptagningshastighed, hopper du ikke rundt, og det bliver meget lettere at kontrollere. Sæt dine hjul ved siden af ​​væggen sådan, eller hvis du er heldig nok til at have en dør, der giver dig mulighed for det, skal du kun lægge skulderen op på rammen, når du er i en neutral kørestilling, da du bliver sådan Stol på det for balance, når du starter på rullerne. - Stil din cykel på rullerne, og sving det ene ben over, hold forhjulet lige, og klem derefter det forreste ben ind.

cykel rammepumpe

Nå, på dette tidspunkt siger nogle mennesker at få en ven til at berolige din cykel, men vi vil sige nej til det, fordi det betyder, at du ikke rigtig lærer at rette dig selv, hvis du cykler - så kan du begynde at træde i pedalerne nu . Vi anbefaler en stor ring til dette, da hastighed er din ven. Jo hurtigere du kan få dine varer i fart, jo lettere og sikrere kan de afbalanceres.

Faktisk er det en ret avanceret færdighed at rulle langsomt, men mere om det senere skal se sådan ud. Byg fart i hjulene, og sid til sidst i en hastighed, som du kan opretholde. Når du har gjort det, kan du måske tage din hånd af en skulder- eller dørkarm, og så vil du føle dig mere afbalanceret på hjulene på hjulet. - På dette tidspunkt skal du ikke gå i panik, hvis du glider, hvilket er netop derfor Vi anbefaler dig at lægge dette i en dørkarm.Så har du noget at læne dig på for at holde din balance, ikke? - James? James? - Et godt tip er at fokusere på et punkt et par meter foran dig. Dette vil køre dig i den rigtige retning og forhindre dig i at svinge. Et andet punkt er at holde dine hænder på barens flade side.

Dette giver dig meget mere kontrol, når du kører på rullerne. Hvis du lærer at køre rollerne, vil du sandsynligvis lære at cykle igen. Balance, slappe af, slappe af lidt mere, og gentag.

Dette er en færdighed, der helt sikkert tager øvelse. Bare rolig, hvis det tager dig et par gange, men hold fast ved det, fordi det snart bliver anden natur og virkelig sjovt også. - Så nu har du mestret balancekunsten på rullerne, hvorfor ikke tage det? Tag det et skridt videre og øg tempoet lidt? Rullerne bliver til sidst lettere jo hurtigere du går.Og når du har gjort det, kan du begynde at lege med dine håndpositioner, gå til hætterne, videre til dråberne og rundt. For at være ærlig er du nu klar til at tage dem til dit Localbar-løb og bruge dem til at varme op op på dit gendannelsesværktøj - Åh. - Oh yeah. Hvad helvede? Det er så svært at kontrollere.

overgang cykel anmeldelser

Okay, Hank, kan du gøre det? - nej - Kom nu, du skal prøve. - nej - Ja, det hedder reglerne. (Skrig) - Det var et rundt rod, det gør jeg ikke - Er det et punkt for mig? - Ja, det var et punkt, en arm, et ben - Kom nu, du gør det - Kan du gøre det? Bridgey? - Kør på ruller? - Ja. - Nej, færdighederne. - Nej, sandsynligvis ikke færdighederne. (Afspilning af jazzmusik) - Dit lille ansigt.

Nå, da jeg ramte styret. Højre kammerat, ser ud til at du har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Hvis du kan gøre det lige så godt som Chris her, hvorfor giver du ham ikke en stor tommelfinger op, og hvis du vil se nogle flere træningsartikler, hvorfor ikke klikke på Chris 'venstre, lige derovre? Højre ven, vil du lave nogle færdigheder? - Ja, det gør jeg, ja - Kom nu mand lad os se. (Griner) - Jeg gjorde det tidligere, det er fint.

Det er godt for os.

Er ruller dårlige for din cykel?

Gørrullerødelægge mincykeldæk?Rullervil ikke forårsagedin cykeldæk til at slides så meget i forhold til brugtiltræner. Sandt nok, begge deleditdæk vil være i kontakt medrullentromler, men de er lavet af glat aluminium eller plast, der ikke rigtig lægger for meget pres påditdæk.

Hjul er en fantastisk måde at krydre dine indendørs forlystelser på. De kan være lidt mere realistiske end at sidde fast på en astatisk træner. Rulning kan være ret skræmmende i starten og tager meget tid og øvelse at vænne sig til, når du først har fået fat i det, er de sjovt i denne artikel, vi giver dig nogle tip og tricks til, hvordan du kom i gang og dine roller færdigheder, og vi inviterede også ruby ​​vores til at give os nogle profit tips, og mens hun kender en ting eller to om rullende ridning, imponerende tak, inden vi kommer i gang, lad os lave en hurtig afstemning på gcn-appen, vær du har allerede kørt gcn-appen, og lad os det vide, jeg er meget glad for, at Ruby er her nu.

Ruby er 12 år og har cyklet i seks år. Du har måske allerede set hende på sociale medier. Hun gør nogle ret imponerende rullefærdigheder, og hun gør det meget let, men et spørgsmål før vi kommer i gang, hvad var dit sværeste trick, du kunne lære, jeg tror det sværeste trick jeg nogensinde har haft ? Arn ville helt sikkert være det trick, jeg lige sprang over, fordi det tog mig et par dage at lære, og ja, du spekulerer sikkert på, at jeg faldt meget af, så jeg tror, ​​det gør ondt, når du falder af, jamen da jeg var øve, idid det på Grasso god idé ja højre rubin, skal vi vise så meget, hvordan man kører en scooter, ja lad os gøre det, lad os rulle det er en underlig følelse i starten, det føles som om du bevæger dig på vejen, men faktisk dig ' re statisk, er det også en god ide at tjekke dig ud i et sikkert miljø, hvor intet er skadeligt, bare hvis du falder og gør det, vil du måske kontrollere længden af ​​dine remskiver, for hvis de er for lange, kan du falde bagfra og vi vil ikke have os ikke, men hvis de er, er du for lille, og du ender med at falde forfra, så synes det er godt, hvis vi har din Kontroller længden, vi tjekker ud, og som du kan se, er mine ruller kortere end din, fordi jeg har en mindre cykel så rubin, hvordan lærte du først at køre ruller? Forstod du det lige med det samme, eller tog det en masse øvelse, og hvad hjalp dig med at lære? Nogen fortalte mig, at roller ville være en god idé for mig, da jeg kan øve mig på at skifte, og selvfølgelig klipper de ind, så vi købte nogle, og da jeg først fik dem, holdt nogen min plads, da jeg trænede, men selvfølgelig kan du bruge en dørkarm eller noget uld, men jeg foretrækker bare nogen, der holder mit sæde, og jeg forstod, hvordan man kører ruller ret nemt, fordi jeg har ret god balance, men en ting lærte jeg, da jeg kørte i stedet for at blive afskåret? og jeg brugte flade sko bare fordi det gav mig meget mere selvtillid til at køre på hjul og bare gjorde det lettere.

Så hvis du ved et uheld vil falde af, skal du bare sætte foden ned i stedet for at fjerne den. Det er en god ide at starte, det er en god idé at åbne en dør eller få nogen til at holde din sadel, når du går gennem en dør, har du to vægge at holde fast i, og du kan altid have din Bounce skuldre ud af døren for at komme tilbage ind i døren i midten af ​​hjulene, og du kan bruge et robust bord eller en stol eller bare alt, hvad der virkelig vil tage dig, gå på din cykel som du normalt ville og kør derefter af, mens du holder fast for at vænne dig til, hvordan din cyklen føles på rullerne, og når du føler dig sikker, så slip den, når du har brug for den, kan altid falde tilbage for at finde sin balance, du vil sandsynligvis komme til den temmelig hurtigt Bliv vant til det, men tag dig tid og skynd dig ikke igennem. At vænne sig til at køre på rullerne Mit top tip er altid at se fremad, ikke se på din cykel, når du først har mestret dette første trin, og du er overbevist om, at vi nu kan lære nogle forskellige færdigheder, som du kan bruge på din Rejs med roller vil hjælpe.

Prøv at skifte gear og kør på forskellige kadenser. Bemærk også, hvordan rullerne har forskellige hastigheder - jeg ved, at Ruby får det til at se let ud at komme op i hastighed, og hvis du er sikker på at gøre det, kan du også prøve en trackstand som denne i lange perioder i sadlen uden at forveksle Position kan blive lidt ubehagelig, så det er nyttigt at lære at komme ud af sadlen. Nøglen er at holde din kropsvægt centreret; du ikke ønsker at bøje dig for langt, eller du kan risikere, at din cykel falder frem og lander på jorden, hvad du kan prøve er at løfte dig ud for at se et strejf og derefter langsomt fortsætte med at komme ud af sædet og køre langsomt, eller hvad du måske prøver er at stå op og derefter dreje en pedal, mens du sidder, og gør det igen, men to pedalomdrejninger Sæt og se så hvor mange pedaler? Det viser sig, at du kan føle dig godt tilpas med at køre med den ene hånd, er en stor færdighed at have i enhver del af cyklen og godt på rullerne, hvis du vil have en drink, gå et sikkert sted i en døråbning og fange Alt du skal gøre er at tage din hånd fra stængerne, og når du får tillid, kan du endda prøve at nå ud i din baglomme for at få en snack.

Den sidste ting at prøve er at nå frem til en flaske, der kræver en masse koncentration, og du vil være sikker på, at du ikke afviger fra midten af ​​hjulene. Start uden at holde fast i hjulene er en stor færdighed, men også en ret avanceret færdighed , og det kan tage lidt tid og øvelse at lære, men det er en stor færdighed, hvis du er i en situation, hvor der ikke er noget at holde fast i, kan du stadig begynde at finde et ledigt sted, enten en græsklædt have eller en åben plads ligesom denne, men jeg synes, græs er bedre til en blødere landing, synes du ikke det er godt, at Ruby og Ruby er venlige? For at demonstrere, hvordan du kommer i gang uden at holde fast i noget, skal du sætte et gear, der gør dig komfortabel og klikke i det dominerende ben for mig, det er mit højre ben, og så vil du træde i pedal i cirka tre til fire gange og derefter sætte dit andet ben på klampen og derefter langsomt men forsigtigt gå på sædet, ellers falder du bagfra, hvis du står for hurtigt, så klem dit andet ben, og så kan du bare køre igen, det gør det super nemt og det sværeste er, hvis du mister for meget hastighed, og du forsinker klipningen, risikerer du at vende om, hvad jeg gjorde før, så øv klipning først, men når du først lærer, er det en super givende evne til at have rubin ordentligt. Mine scooterfærdigheder er ikke de bedste, men har du en sej færdighed, ikke? Trick, du kunne lære mig i dag ja, du vil måske prøve at få min Legyeah til at vokse. Jeg kunne prøve det godt, det ene ben er godt at gøre dine ben stærkere, og det er også godt for koordination, så du tror du kan prøve det, lad os prøve, jeg vil har stolen, bare hvis jeg mister balance, hvis det er okay, ja det er okay, hvilket er det første skridt, jeg tror, ​​vi skal ride, ja, skulle vi gøre, okay, du er klar, ja, så du skal bære det udstyr, der er behageligt for dig så jeg ville gå i nogle lette gear som tredje eller fjerde gear, og når du er klar, skal du venstre ben så bare lægge det til side og lægge og flade pedalen med dit andet ben og gøre omkring 10 pedal slag oh du fik virkelig jeg fokus ja, og klik derefter tilbage inoh, jeg gjorde det, det er det, og så er en anden ting at gøre din anden lave, for så kan dine ben naturligvis blive stærkere, ja du vil ikke have et massivt ben, men det er op til dig, hvis du vil prøve nu Jeg har mestret rollerne, er du velkommen til dig selv, indtil dine ben giver op håber dig nød denne artikel, og når du gjorde, bedes du give store tommelfingre, og hvis du har dine egne rullende færdigheder, skal du lade dem være i kommentarfeltet nedenfor og takke dig meget, fordi du kom med i dag rubythat er okay og held og lykke til alle, håber denne artikel hjalp dig med at mestre alle dine færdigheder, men ked af at skulle gå nu, farvel, hvor skal du hen?

Hvilke cykelruller er de bedste?

Bedste cykelrullerAnmeldelser
  • Omnium Zero-Drive Portable Zero Resistance Trainer.
  • Tacx Antares IndendørsCykelruller.
  • Erobrer indendørsCyklingRulletræner.
  • Elite Arion Mag Parabolisk foldningRuller.
  • Kinetisk ZRuller.
  • Soozier justerbar indendørs rulletræner.
  • CyclingDeal Premium indendørsCykelruller.

proteinpulver uden carrageenan

I morgen Trainiacs. Prøver et par scootere lige nu. I stedet for et direkte drev, den Wahoo KICKR-træner, jeg normalt bruger, er vi på, whoa, elite Nero-rullerne, der synkroniseres med Zwift.

Hvis du er på markedet for en træner, og du ikke ved, hvad du skal få, når du tænker på roller eller en træner, vil vi tale om forskellene og min erfaring med Elite Nero. Jeg faldt meget mere, end du gjorde. Jeg så det lige.

Meget mere. Woo-ee. (Upbeat music) Okay, Trainiacs, nu hvor jeg har disse hundreder pund værd af undervisere på plads, lad os tale om undervisere versus roller.

Og efter min mening er der omkring fem store ting at overveje, når man træffer en købsbeslutning mellem roller og en mere traditionel træner. Nu nummer et, roller vil tage en lille indlæringskurve. Så min første gang på ruller er det ikke nøjagtigt, hvad jeg havde forventet.

Det er ikke særlig svært at lære, den store ting er, at du slet ikke vil se ned, du vil bare være fremad, når du normalt kører. Lidt vanskeligt at manipulere ligesom, kurver og ting på Zwiftor, der når ud til en vandflaske med den ene hånd. Prøv det nu, men du kan se, at jeg ikke rigtig er i stand til, woo-hoo, se på dig fri overhovedet.

For eksempel skal du arbejde for det hele tiden. Jeg har sandsynligvis brugt omkring tre timer på hjulene nu. De første 10, 20 minutter var en komplet katastrofe, men efter tre timer nu er jeg lidt mere komfortabel, at jeg ikke behøver at tænke meget over det.

Stien fra dråberne til pilestængerne er stadig lidt usikker, men du kan komme til det punkt, at det stort set er det samme som at ride udenfor. Dr. Dan Plews, fyren, der trænede mig på Challenge Roth, træner al sin træning på ruller og siger, at han virkelig ikke bruger mere mental energi end at ride udenfor.

Med tilstrækkelig tid klarer du det, men når du prøver dem for første gang, vil det ikke være smukt. Var ikke rart for mig. (mumler) - Ooh, lad os gå. - Whoa. (griner) Derefter er træningen på scootere lidt anderledes end en træner.

Mens du kan gøre rigtig skarpe pigge på en træner, kan du komme ud af sadlen, du kan sprint, du kan, det gør jeg ikke rigtig på ruller. A, fordi sprint er bare hårdt, det er ukontrolleret, cyklen ender med at rasle, og du vil sandsynligvis hoppe ud af rullerne, og B, det er Elite Nero-løbehjulene, der er bedømt til 830 maks. Watt. Disse avancerede trænere, som Wahoo KICKR, Tacx, CycleOps Hammer, er designet til 2000 watt, så bare en lavere maksimal wattforbrug g, og hvad jeg fandt ud af er, at det efter ca. 250 watt ikke virkelig er ønsket at blive længe.

Så selvom jeg kunne køre op på pigge og have mere magt bag sig i et par sekunder, ville den ikke blive der, det ville ikke tillade mig at knuse virkelig avancerede VO2 max-intervaller. I den nederste ende ønskede det heller ikke rigtig at nedfælde den rigtige nemme nedkøling, fordi jeg tror, ​​at hjulets fremdrift faktisk holder dig fra at gøre det for let. Så den søde plet var et sted mellem 130 watt og 250 watt.

Den søde plet her er mellem 50 watt og 2000 watt. Jeg har aldrig set et punkt, hvor dette i det væsentlige har stabiliseret sig, træning på rullerne vil faktisk gøre dig mentalt hårdere. Så hvis du kæmper med fokus, hvis du finder dit sind vandrende eller bare har negativ selvsnak under et løb eller en lang køretur, kan dette måske hjælpe dig, fordi det bare er kørsel, der tvinger dig til at konkludere som jeg gjorde var ved Zwift Tri Academy, mange atleter sagde, at de elskede at gå i erg-tilstand med en Wahoo KICKR i Zwift og bare tjekke ud, og hvad Dan Plew sagde igen om, hvorfor han træner hele sin træning på ruller, at det tilføjer et aspekt af fokus, der er en virkelig vigtig ting, når du kommer ind i et løb.

Du vil ikke have en mentalt stærk hjerne. Derudover, når du kører, bliver du pludselig mentalt træt, hvilket bruger meget energi. Hvis du har trænet disse mentale muskler med noget som at rulle, når du går ind i løbet, vil du ende med at føle dig kortere tid, og du vil være i stand til at afsætte dig til arbejdet.

Dernæst, meget hurtigt, hvis du er tilbøjelig til at sadelsår, får du en ond bum på en træner, det er normalt. for med en fast træner er sadlen opstillet næsten direkte der med måske en kvart til en halv tomme plads. Men i det væsentlige sidder du bare på en stationær to-fire.

Med det fik jeg slet ikke et ondt undervogn, fordi der altid er sådan en smule bevægelse, som når du er på vej, skal du tage noget af det sidetryk fra dit undervogn, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Og så er den sidste ting at huske på, hvad bruger du træneren til? Hvis du virkelig vil have meget, meget specifik træning? Du er nødt til at opnå bestemte KPI'er, visse kadenser, du vil springe, du skal komme ud af sadlen, du skal udføre meget stående arbejde, du har virkelig brug for en masse styrke, dette er sandsynligvis træneren for dig. Hvis du leder efter noget, der mere ligner rekreative forlystelser, lange, stabile forlystelser, kortere, kraftbaserede forlystelser med lidt lavere kadence og måske lidt højere kraft, vil dette blive en rigtig god oplevelse.

Eller hvis du bare vil være foran T V, skal du tænde tv'et og køre væk, det bliver også en rigtig god oplevelse. Hvis du kun har penge til kun en træner, vil jeg sandsynligvis sige, få en mere typisk træner, fordi du kan gøre mere. I en ideel situation vil du sandsynligvis have begge dele.

Dette til dit rigtig specifikke arbejde, dette til dine fritidsrejser, dette til din lavsæson, til din basissæson, hvor det bare er lidt lettere på kroppen, og som sidelæns bevægelse tvinger dig til faktisk at udvikle en dejlig, stabil kerne og i For at være i stand til at kontrollere din cykel er dette også en træningsenhed, ligesom det. Personligt vil jeg vende tilbage til dette bare fordi jeg er ligesom jeg virkelig har en fast træner her, og det vil det være, så hvis du kan lide roller, og du kan lide interaktiviteten mellem Zwift og alle disse interaktive træningsværktøjer, dette er en måde at gøre dette på ikke var mulig med roller i fortiden. Med hensyn til roller kan jeg virkelig kun sammenligne det med en.

cykeldrev

Men jeg kunne godt lide det, læringskurven var ret let, fordi der er denne lille læbe på kanten af ​​hjulet, der skal skære derinde, lille læbe på kanten af ​​rullerne, der holder cyklen i at falde af, så læringskurven var lidt bedre, men der var disse problemer med ikke at være i stand til at nå virkelig høje eller virkelig lave kræfter. Men generelt, tak for at du sendte denne elite, lærte jeg meget om ruller. Det var meget sejt.

Okay Trainiacs, hvis du kan lide at høre om ting som Zwift og rullende, så kommer vi snart til vinter, det betyder coaching sæson, Zwift sæsonen nærmer sig slutningen, så der vil være masser af indhold om det. at du klikker på abonnementsknappen nedenfor senere.

Er cykelruller bedre end undervisere?

Kort sagt,cykeltrænereudmærker sig hårdt, ud af sadlen sprænger mensrullerer bedst til lang og stabil indsats. Du kan ikke træffe et forkert valg, da begge giver dig en utrolig træning indendørs.

Kan du miste mavefedt ved at køre på en stationær cykel?

Cyklingti astationær cykeler meget effektiv til forbrænding af kalorier (300 til 700 kcal i timen) ogfedsidendu kanskifte mellem cardio øvelser (aerob zone) og HIIT træning (anaerob zone) og dermedbrænde mavefedthurtigere.Cyklingti astationær cykeler en meget effektiv måde at reducere påmave fedt.

Er cykling sværere end rulleskøjter?

For en kvinde på 145 pundin-line skatingforbrænder ca. 500 kalorier i timen, menscyklingtil en rimelig 12-til14-mph tempo brænder omkring 560. Men hvis du øger intensitetentil16 mph,cyklingkan forbrænde så mange som 835 kalorier på en time.24. apr 2009

Kan du tabe dig ved at bruge en cykeltræner?

Træningsvidenskab viser, at højintensiv interval træning (HIIT) er en hurtig måde at øge din kondition på, rev dit stofskifte og stimulere humant væksthormon, som alle hjælperdui sidste ende brænde merefed. Der er ikke noget bedre sted at skubbe de maksimale intervaller end på encykelfordi der er nul indvirkning, bare indsats.1. mar 2019

Bruger pro-cyklister ruller?

FordeleogsåBrug rulleri lavsæsonen for at holde sig i form og forbedre derescyklingteknik. I modsætning til encyklingtræner, hvor du er tilsluttet med et lille behov for at balancere, intet holder dig tilruller. Du træder simpelthen på toppen, så du er nødt til at balancere, ellers falder du af.

Er ruller mere støjsvage end undervisere?

Rullerhjælper med at forbedre din teknik, balance og pedal slagtilfælde, da de lærer dig at køre glat. De har også meget mere som at køre på vejen og er generelt megetmere stille endtil turbotræner.14. maj 2014

Er 30 minutter på motionscyklen god?

Vægttab. Hvis du ønsker at kaste nogle pund, entræningscykeler en meget effektiv måde at forbrænde kalorier på. Ridning enstationær cykeltil30 minutterad gangen kan forbrænde hvor som helst mellem 200-300 kalorier (afhængigt af brugernes vægt).8. okt 2019

Er det OK at køre på en stationær cykel hver dag?

Stationære cyklertillad en aerob træning uanset vejrforholdene. De kan bruges sikkerthver dagsom en del af en træningsrutine og kan være ideel til mennesker med fælles problemer.7. maj 2019

Hvilken er den bedste type cykelrulle?

Den bedste cykelrulle 1 3 Kreitler Alloy Bike Roller Set. Kreitler ses som guldstandarden i cykelruller. 2 4 Soozier Parabolic Roller Bike Trainer. 3 5 Elite Arion foldevalser med Mag-modstand. 4 6 FeedBack Sports Omnium bærbar cykeltræner. 5 8 Rock Bros cykelruller.

Hvor går rullerne på en cykel?

En konventionel cykelrulle består af tre tromler eller ruller, hvoraf to sidder under baghjulet og en under forhjulet. I modsætning til cykeltrænere er denne enhed ikke fastgjort til cyklen, hvilket kræver, at rytteren afbalancerer cyklen, mens de kører.

fødevarer, der sprænger mavefedt

Hvad er forskellen mellem en cykelrulle og en træner?

I modsætning til en cykeltræner, der fastgør din cykels baghjul på plads, kræver cykelruller, at du holder en lige linje. Hvis du er klar til udfordringen, er her de bedste cykelruller til enhver type cyklist. Komplet dit hjemmecyklingopsæt med den bedste indendørs cykelcykel til dine penge.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Icarus cykling - omfattende håndbog

Er Icarus forbudt i Rusland? politik er ikke så langt hentet. Inden jeg fortsatte med at vinde en Oscar sidste år, førte Icarus til en af ​​de største kontroverser i verdenssporten. Rusland havde tilsyneladende ikke lært af tidligere fejltagelser, og som et resultat har WADA nu forbudt landet fra at deltage i alle større sportsbegivenheder i verden i fire år.

Vintercykelbukser - praktiske løsninger

Hvad er de bedste vintercykelbukser? Bedste vintertætservietterCastelli Tutto Nano Bibtight. Bløde og varme strømpebukser, der kaster en overraskende mængde regn. Velocio termiske hagesmæk. dhb Classic Thermal Bib Tights. Rapha Cargo vintertights. Pearl Izumi Elite AmFib bibtights. Castelli Sorpasso RoS. Endura Pro SL Biblong. Gore Wear C3 Windstopper Bib-strømpebukser. 14 dage. 2020 г.

Hvor længe holder cykelkæder - hvordan man løser det

Hvor ofte skal jeg udskifte min cykelkæde? hver 2.000 miles

Off-season cykeltræning - almindelige svar

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen? Indarbejd crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske synes om at gøre, og som supplerer cykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet i løbet af løbet. 22.10.2015

Skræddersyet cykel - brugbare løsninger

Hvor meget koster en brugerdefineret cykel? Så dybest set kan du få en total tilpasset landevejscykel på højt niveau til $ 3.700 fra Seven eller $ 5.000 fra Serotta eller nemt bruge op til $ 14.000 til superbilen til road bikes. Med en komponentpakke på øverste niveau og rammemateriale af højere kvalitet ville et godt skøn være $ 6-9.000 alt in. 23 dollars. 2011 г.

Hvornår sælges cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvilken måned sælges cykler? ”Fra oktober til april kan jeg normalt skaffe dig den cykel, du har brug for,” sagde Boles. 'Derefter bremser cykelfabrikanter produktionen, når de begynder at løbe op til næste modelår.' Længere mod nord har de fleste butikker en langsom sæson om vinteren efterfulgt af et stort opsving i salget, når vejret bliver varm. г.