Vigtigste > Cykling > App til cykeldirigering - hvordan løser du det?

App til cykeldirigering - hvordan løser du det?

Hvordan kortlægger jeg min cykelrute?

PlanDin cykeltur
  1. Indtast adressen eller navnet påditudgangspunkt i søgefeltet på GoogleKort.
  2. Kørselsikonet åbnerruteplanlægningsfunktioner i GoogleKort.
  3. Klik påcyklingikon.
  4. Klik på pil op og ned for at placere startpunktet igen.Vi lever ikke alle i cykelparadis, men med lidt know-how kan vi alle komme mindst et skridt nærmere og finde stille og sjove veje at køre på. Så i denne artikel skal vi tale om ruteplanlægning, hvordan vi bruger den teknologi, vi har nu, til at finde fantastiske nye ruter til at køre og derefter følge dem, så hvis du er ny inden for sporten og spekulerer på, hvordan man kommer rundt på travle veje kan flygte. Du leder bare efter nye veje til at krydre velkendte ruter.

Forhåbentlig hjælper denne artikel! Så hvad er gode veje at køre på? Lidt, tror jeg, afhænger af hvad du kan lide personligt: ​​Jeg elsker at køre op og ned ad bakker, så længe de ikke er for stejle, mange tak. Andre mennesker kan godt lide at køre på klappen langs krydstogt eller køre hurtigt, som de kun kan. Så vi overlader denne type ruteplanlægning til dig.

Det, der er universelt blandt alle cyklister, er imidlertid kærligheden til rolige, sikre og stille veje, men det skal være: kør ikke, hvor du kører, jeg siger det igen for at effekt: kør ikke, hvor du kører eller ikke kør hvor du kører! 'ding'Jeg ser meget her, hvor jeg bor i Storbritannien. Jeg tror, ​​at folk kender et par vigtige by- og landveje, og de kender dem, fordi de kører dem. Og fra din bils kokon kan de se rigtig smukke ud: smuk natur, dejlige brede gader, hurtig bevægelse og hvad der ikke er, der ikke kan lide! Nå, hurtig bevægelig trafik til start: Disse veje er dårlige til cykling, og alligevel er de så ofte fulde af cyklister, så i stedet skal vi, du skal finde en roligere ryg Veje til kørsel Dette er hvor teknologien kommer ind, så der er et par dedikeret rutefindingsapps og websteder bruger vi en kaldet 'Komoot' her på GCN, og de har også en fantastisk gratis version og en premium-mulighed.Så nu er jeg på din hjemmeside. Jeg klikkede på ruteplanlægningssiden, jeg satte mit udgangspunkt, en fremragende café, som jeg kender, og jeg satte en destination, der er en fremragende tebutik, og Komoot bogstaveligt talt gjorde resten af ​​det, jeg kender af erfaring, at dette Gader er, som jeg ville vælge, og Komoot fandt dem, fordi det har alle mulige smarte algoritmer, data, det har adgang til fra sine egne brugere, og også ting, der kaldes højdepunkter der, der blev efterladt af de offentligt begejstrede enkeltpersoner og fokuserer på nogle gode ting for cyklister . Så i dette tilfælde strålende stier fra Portbury til Clevedon trail, der lyder godt og efter nogen tid at tænke, kan du se Komoot bogstaveligt talt skabte en loop performance.

Nu er der masser af andre små muligheder her at lege med, herunder hvilken rute du vil have. Så jeg tog en cykeltur, som normalt er de mest støjsvage veje derude, giver mig også grus eller hurtigere vejture, hvor langt min rute er: i dette tilfælde 44,1 kilometer fortæller det mig, hvor meget klatring der er, og hvor på ruten det kommer ned til, ved denne højdeprofil nedenfor, og det giver mig endda en anslået tid, og det er baseret på hvor fit jeg tror, ​​jeg er, som du kan se, gjorde jeg mig selv til ydmyg, ret generøs vurdering af min egen Fitness besluttede.

Der er tre måder, hvorpå du kan følge denne rute: Den første er old-school-ruten, hvor du omhyggeligt nedskriver sving-for-sving-instruktioner på et kort, der derefter bliver vådt og svedigt, jeg er ikke helt sikker på det sikker på, hvorfor du bestemt ikke vil gøre det længere. I stedet kan du bruge din telefon som en slags navigationsenhed. Så Komoot har en app, og når jeg bare klikker på min rejse, starter navigationsinstruktionerne enten akustisk, når jeg vil lægge min telefon i lommen eller visuelt, når jeg har en hill, som giver mig mulighed for at klippe min telefon til styret Den tredje teknik er at bruge en GPS-cykelcomputer som denne. Så dette er en Wahoo, og faktisk kan jeg synkronisere den med min Komoot-konto, hvilket betyder, at jeg kan spore min Komoot-rute med et tryk på en knap Hvis du vil undersøge din planlagte rejse lidt mere, inden du går, måske fordi du skal derhen, så der er lidt mere til det, har du investeret mere, så anbefaler jeg Google StreetView Jeg bruger dette hele tiden, meget af det, for at filme, men faktisk er det super nyttigt, hvis du kun har ab, vil jeg gerne have en idé om, hvordan vejen ser ud, selv hvordan vejoverfladen er og også trafikforholdene, fordi du kan være temmelig sikker på, at Google Street View-bilen er ca. ved hjælp af en trafikprop.Cyklister i gennemsnit er sandsynligvis også det, hvilket er et klart rødt flag, og det er naturligvis super nemt at bruge. Jeg tror ikke, jeg har brug for at forklare. Men uanset ego trækker du den lille orange mand ud på gaden, som du i dette tilfælde vil tjekke ud på de geniale gyder fra Portbury til Clevedon og undskylder forresten med en idé om min internethastighed.

reflekterende cykelmaling

Åh, lad os gå: 'uforståelig'. Brilliant Lane Portbury til Clevedon, faktisk ser det godt ud. I sidste ende er lokal viden en stor ressource, der bare venter på at blive udnyttet, hvad enten det er digitalt på sociale medier eller faktisk tilfældige cyklister, som du ser i min erfaring, cyklister er altid mere end glade for at tale om ruter, bonus, er det ikke? så du helt sikkert kan få mest muligt ud af det og derefter dele dine tip, og jeg er overbevist om, at du har bygget et fantastisk vejnetværk og derefter bygget skræddersyede sløjfer.

Det er præcis, hvad du nyder, og hvor du holder den tid, du bruger på travle veje, til et absolut minimum. Forhåbentlig var denne artikel nyttig. Giv det store tommelfinger, hvis du nød det, og vær sikker og nyd at køre.Det er en smuk ny vej

Hvordan laver man en cykelrute på Google Maps?

Gå tilGoogle kortpå http: //Kort.google.med.
  1. VælgFå vejledninger.
  2. Indtast din startadresse i felt A.
  3. Indtast din destination i felt B.
  4. Klik på Cykling i rullemenuen.
  5. Klik påFå vejledninger.
  6. Klik påruteefter eget valg.

Er BikeMap app gratis?

Uanset om du kører på mountainbike, crosscykel, e-cykel eller landevejscykel - dengratis Bikemap-apphjælper dig med at navigere på de nyeste og bedste cykelstier og inspirerer dig med over 7 millioner ruter over hele verden - stemmeanvendelse inkluderet.

Bruger Google Maps cykelbaner?

Bortset fra de faste linjer, der angiver stier og dedikeredecykelstier,Google korthar en stiplet linje til “cykel-venlige veje. ” (Ikke forveksles med den stiplede linje for ikke-asfalterede / snavsveje.10. juni. 2020 g.

Hvor lang tid tager 10 miles at cykle?

Hvor lang tid at cykle 10 miles? Et godt gennemsnit for enti mil cykelturen er mellem 45 minutter og en time. Hvis du er nybegynder, er det mere sandsynligt, at du er tættere på timemarkeringen. Over tid vil din gennemsnitlige hastighed for hver af dine forlystelser stige, og den tid det tager at tagecykle 10 milesreduceres.

Hvilken hastighed antager Google Maps til cykling?

HvadHastighed gør Google MapsBrugt tilCykling?Google Maps antageren standardflytningfartca. 16 km / t (10 mph) uanset længden af ​​din rejse.25. maj 2021

Hvad er den bedste gratis cykelapp?

Bikemap. Bikemap er en iPhone ogAndroid-appder tilbyder ruteplanlægning, navigation, opdateringer i realtid og meget mere. Efter vores erfaring er det engodtalternativ til Strava eller Komoot til ruteplanlægning og tilbyder mere tilledig, selvom både Strava og Komoot også har deres egne unikke funktioner.31. maj 2021

Er der et gratis alternativ til Zwift?

En sådan mulighed er RGT Cycling, som er enZwift-lignende platform. RGT erledigmen de har også et betalt abonnement, der tilbyder flere funktioner. RGT lignerZwifti detderer en skærmapp til ridning og en mobilapp til stort set alt andet. Åbn begge og aktivér skærmappen fra mobilappen.1. apr 2020

Hvad betyder lilla på Google Maps?

LillaFirkant

Disse markører vises kun, hvis du starter din søgning iGoogle korteller denGoogle kortapp. Det er alle de relevante benGooglehar i øjeblikket, dog som vi kan se med det blå oglillamarkører,Googletester nye hele tiden.
7. aug 2019

Er cykling 10 miles hårdt?

Hvis du ikke betragter dig selv som en aktiv person, kan du måske kæmpe for at slå ud10fortløbendeTusinder. Men med et afslappet tempo og muligvis et par stop undervejs, a10-mile cykelride er bestemt mulig. For en helt ny rytter, der tager højde for stop, skal du give dig selv mindst 90 til 120 minutter tilcykel 10 miles.

Er cykling 10 miles på 30 minutter godt?

TILgodtgennemsnit for enti mil cykelturen er mellem 45minutterog en time. Hvis du er nybegynder, er det mere sandsynligt, at du er tættere på timemarkeringen. For eksempel hvis du skulle sigte modcykle 10 miles på 30 minutter, ville du kræve en gennemsnitlig hastighed på 20 mph (32,19 km / t).

Hvilken er den bedste app til cykelruter?

Ofte giver Google Map bedre ruter. Også det underliggende kort er forældet, da det viser forretning, som har lukket. Google Maps er mere opdateret. Jeg foreslår, at appen tillader, at waypoints indstilles ved at røre ved kortet for at tvinge en rute, jeg ved, er bedre.

Hvordan oprettes en ny rute på BikeMap?

Opret ny rute | Bikemap - Dine cykelruter Bikemap er verdens største cykelruteindsamling. Find din perfekte cykelrute, lav dine egne cykelstier, og oplev de mest fantastiske cykeldestinationer. Fik det Denne webside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Mere info

Hvilken er den bedste app til ruteplanlægning?

Vælg bare din sport, tilføj dit start- og slutpunkt, tilføj de højdepunkter, du gerne vil besøge på vejen - og lad komoot tegne den perfekte rute til dit næste eventyr. Download komoot-appen fra App Store eller Google Play for at planlægge ruter på et kort, uanset hvor du går, og supermagt din tid udendørs med verdens bedste ruteplanlægning - gratis.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019