Vigtigste > Cykling > Cykel skiftende kabel - find løsninger

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes?

5000 til 6000 miles er en god tidsramme forerstattedetkabler. Andet klogt vente til de bremser og enten har en god stiv pedal i eller dejlig let drejning, afhængigt af den ødelagtekabel.9. december 2010

Ændring af skiftkabler kan muligvis være det bedste, du kan gøre for at forbedre ydeevnen for din skiftedrift. Ved at tilslutte nye høj- og indvendige kabler af høj kvalitet forbedres nøjagtigheden af ​​dit skift. Det gør dine skiftoperationer lettere.

Og frem for alt vil det hjælpe med svære nedskiftninger, dvs. gå fra den store ring til den lille ring eller skifte til hårdere gear på kassetten.

At få det rigtigt, at gøre det ifølge bogen kan gøre endnu mere forskel i at gøre det. Som du kan se, ændrer vi skiftkablerne på en Shimano-udstyret cykel, og Shimano anbefaler, at du laver dine egne interne og eksterne kabler. brug udendørs kabel.

topcykler 2020Så det er præcis, hvad vi skal gøre. I nogle tilfælde kan du opleve, at du bare kan udskifte metalinteriøret. Måske er det beskadiget på en eller anden måde.

Men generelt, hvis dit gearskift bliver svært, finder du ud af, at du bliver nødt til at udskifte dem begge. For at få arbejdet gjort, er det eneste specialværktøj, du har brug for, et sæt kabelskærere eller -er af rigtig god kvalitet, men du kan også finde ud af, at en åbningsvalg er praktisk, ligesom en fil, og når du har brug for intern kabelforvaltning Du få også en af ​​disse, et tyndt plastrør. Det første trin er at fjerne dine gamle kabler.

For at gøre dette er vi nødt til at løsne unbrakonøglebåndet på skifteren, og det er det samme for den forreste eller bageste skifter, og derefter afskære kabelendestykket, så det er den lille smule metal der med din kabelskærer. Nu før vi trækker vores gamle kabel ud. Vi skal foretage en hurtig kontrol, og det er for at se, om vores kabler er routet internt.Som her, hvor de er skjult i rammen, for hvis de er, skal vi bruge et tyndt plastrør. Hvad vi ønsker at gøre er faktisk at trække det over det gamle kabel og derefter ind i rammen. På den måde, når vi begynder at trække det gamle kabel ud, trækkes det plastrør hele vejen igennem rammen, hvorpå det derefter kan fungere som en guide til vores nye kabel og derefter vende processen.

Det kan bogstaveligt talt spare dig for timevis med at stikke rundt i mørket i din ramme, hvilket kan ske på nogle cykler med dårlig intern kabelføring. Nu er det en meget god idé at lægge et stykke duct tape over plastrøret, holde det på plads, fordi vi virkelig, virkelig ikke vil miste det. Frustrerende, når vi også udskifter vores ydre kabelhylster, er vi nødt til at afvikle styretapen.

Men hvis det er i god stand, sådan og det ikke er tapet på plads, så har jeg en tendens til at genbruge det. Lidt kontroversielt ved jeg. Men jeg tror, ​​jeg kan slippe af sted med dette, så afvikl styretapen til det punkt.Spar tid og penge. Kast ikke bare de ydre kabelhylstre, som du fjernede fra din cykel, for vi bruger disse som skabeloner. Og vi klipper bare de nye i den rigtige længde.

Faktisk er det nu det perfekte tidspunkt til netop det. Hold det nye kabel ved siden af ​​det gamle. Og så, hvor den gamle slutter, vil du få et rigtig dejligt tæt snit på 90 grader.

Nu, selv med den bedste fræser i verden, er alt, hvad du skal gøre, at klemme den udvendige ende af kablet for at gøre det rundt igen, og som du kan se, hvis du ser nøje, er den indvendige hylster bare lidt komprimeret der, og det er sådan, vi rammer vores valg på dette tidspunkt, selv om enden af ​​en kuglepen sandsynligvis vil gøre jobbet, og så bare gøre det, åbningen lidt større, så ledningen kan passere så frit som muligt. Du kan altid tage en fil og derefter bare filere enden af ​​kablet ned for at gøre det super fladt, dette afhænger af kvaliteten af ​​din skiftende operation. Dybest set gælder følgende: Jo fladere det er, jo lavere er sandsynligheden for, at det udvendige af kompressoren bøjes mod kabelklemmerne, der skal bruges mellem din bagskifter og rammen.

Så det er vigtigt at bruge biten på det rigtige sted, og det er også vigtigt, at du skærer den rigtige ende i længden, så ikke den bit, der har en sølvring i slutningen. Det er forresten en hylse. Det er, at den generelle tommelfingerregel, når der skæres udvendige kabeldele til den korrekte længde, er at de skal være så korte som muligt, før de kompromitterer enten skiftkvalitet eller din cykels styrbarhed Dine korridorer.

Og så kan du selvfølgelig ikke dreje dit styr frit uden at trække kablernes ydre sider ud af deres stop. Okay, lad os begynde at omlægge noget, skal vi? Nu har vi alt, hvad vi har brug for i dette sæt Shimano-kabelindvendige og udvendige ærmer. Så to indersider, nok ydre skaller til at ombinde cyklen og alle de vigtige små huller også.

Længe inden vi dør. tråde kabler ind i skifteren, skal vi bare sørge for, at den er i det hårdeste gear bagpå. Så du klikker med denne håndtag helt ned.

Og når du laver din skifter, skal du sørge for, at skifteren er i den lille kædehjul. Træd det bare ind. Nu fører forskellige Shimano-gearkabler på forskellige måder.

Så denne går igennem fra denne side af armen og til den anden side. Tråd på din første kabelklemme. Nu har disse faktisk en rille, der passer bedre ind i skifteren, så der er en speciel hylse til netop dette job, nu bemærker du, at jeg satte disse kabler i uden at tilføje nogen form for fedt eller smøremiddel, og det er fordi, at Disse Shimano-kabler har en speciel polymer belægning på indersiden, der gør dem super glatte.

Og så har de Shimanos eget fedtvalg allerede i kablet udenfor. Så jeg behøver ikke gøre noget. Gør livet lidt lettere.

Hvis jeg skulle installere færre kabler på min cykel nu, ville jeg vælge lidt let fedt. Nu øger det friktionen, når jeg skifter lidt, men hvor jeg kører, gør det faktisk hele systemet lidt mere vejrbestandigt. Så det varer bare lidt længere.

Installer en hylster i den anden ende af kablet. Disse har en rigtig lang dyse, så den forbedrer vejrbestandigheden. Og så kan vi tråde dem tilbage i vores ramme.

hvad gør isbade

Nu, hvis du med succes har ført dine indre kabler gennem din ramme, er det nu tid til at klappe dig selv på ryggen; På dette tidspunkt ville kablet allerede være der, hvis du skulle kabelforbinde din bagskifter. Med det bageste kabel har du selvfølgelig en ekstra kuffertlængde. Så du har en kabelhylster i slutningen.

Så har du dit kabel udenfor med metalrøret, vi sidst talte om. Nu hvor det indre kabel er trukket hele vejen igennem, er alt, hvad vi skal gøre, at stramme det løst ved at stramme kabelspændeskruen i enden. Og så henviser jeg på dette tidspunkt til to artikler, der allerede er på kanalen, fordi den næste ting, vi skal gøre, er at indeksere vores gear.

Så vi har, hvordan du indekserer din bagskifter, og hvordan du indekserer din skifter. Men inden du går til disse artikler, har vi også et sidste job, og det er, at vi skal lime vores styr igen. Og selvfølgelig lim vores ydre kabler sikkert under styret, før vi gør det.

Nu er vi nødt til at gøre det, før vi indekserer denne ekstra, naturligt at slippe af med kabellængden, der nu fladrer rundt uden for vores derailleur. Skær det så ca. 2 cm væk fra skifteren. Og så er vi nødt til at lægge dette lille stykke metal, som er en kabelendekapsel, over enden af ​​kablet for at afslutte det, så fastgør vi det med krympeafsnittet på vores kabelskærere.

Og så er vi bare klar til at indeksere vores gear og gøre dem perfekte. Som jeg sagde, har vi allerede to gode artikler på kanalen. Så hvis du vil komme igennem til dem om, hvordan du indekserer din derailleur hernede, og hvordan du indekserer din derailleur dernede.

Og inden du forlader denne artikel, skal du sørge for at abonnere på GCN. Det er let, bare klik på kloden.

Hvad er et skiftekabel på en cykel?

Kablertilslut skifterne på styret til for- og bagskifteren. Når skifterne frigiver spænding påkabel, skifterne bevæger sig igen ogflyttekæden til mindre tandhjul eller kæderinge.Kablerkøre inde i huse en del af deres rejse fraskiftertil bagskifterne.30. apr 2010

Er cykelskiftekabler universelle?

Skiftekabelender er de samme. Skønt i dag mangekablerkommer med begge ender, en i hver ende, og du kan afskære den, du ikke bruger. Der er to grundlæggende typer afkabler;bremseogskifter.Bremsekablerer tykkere, typisk 1,5 / 1,6 mm i diameter.

Hvordan udskifter du et skiftkabel på en cykel?

Sådan udskiftesvejcykelskiftekabler
  1. Trin 1: Forberedcykelog skære det gamlekabler.
  2. Trin 2: Fjern det ydre og skub det indre ud.
  3. Trin 3: Mål op og skær.
  4. Monter det nye indrekabel.
  5. Trin 5: Skub den ydre kabler på plads.
  6. Trin 6: Fastgør til skifteren og spændingen.
  7. Trin 7: Ring det hele ind.

Hvor meget koster det at udskifte skiftekablet?

Detgennemsnitlige omkostningertil automatisk transudskiftning af skiftkabeler mellem $ 290 og $ 334. Arbejdskraftomkostningeranslås til mellem $ 166 og $ 210, mens dele er prissat til $ 124. Dette intervalgørinkluderer ikke skatter og afgifter, oggørikke faktor i dit specifikke køretøj eller unikke placering.

Hvor længe varer cykelskiftekabler?

flere år. frontenskiftkabelvarer også år. bagpå afhænger det af hvilkencykel, men varer normalt 1,5 til 2 år. efter initialenkabelstræk, der er intet at gøre for enlang,langtid.15. mar 2015

Er alle cykelskiftekabler ens?

Udefra ser de måske udsamme- men de er faktisk meget forskellige. Bremsehus er bygget op omkring entrådder ruller ned i længden afkabel. Denne struktur giver den store styrke, der kræves til kraften, der genereres af bremsearmen.Skiftekablerse forskellige kræfter, så huset er bygget forskelligt.13. maj 2009

Kan jeg bruge bremsekabel til gear?

kort sagt ja.Bremsekabelydersider er komprimerbare i lille grad, når de er buede (tråden i det ydre er viklet som en fjeder). hvis dubrugen til indekseretgear, detkabeltrækkekunnevarierer lidt, da den ydre komprimerer over en kurve i dens rute.1. maj 2012

Er SRAM- og Shimano-kabler de samme?

detkabelender ersamme, og de arbejder.skampit stopkablerer 1,1 mm ogShimano-kablerer 1,2 mm. Jeg kan lideskampit stopkablerfor alleShimano/skamcykler lidt bedre og brug hele tiden.16. maj 2012

Hvorfor har cykler udsatte kabler?

Meget komprimerbar, høj friktion. Husstop ogudsat kabelgjorde skiftet (og bremsningen) mere solidt og reduceret friktion.4. sep 2011

kvinders cykelulykke

Hvilken type kabel bruger en cykelskifter?

Cykelskiftekabler & amp; Boliger. Skiftekabler og hus er det, der forbinder skifthåndtagene til deres respektive skiftere. Skiftere bruger et skiftkabel med en diameter på 1,2 mm og et kompressionsløst skiftehus med en diameter på 4 mm. De kan muligvis virke uinteressante i starten, men den type kabel og hus, du bruger, kan påvirke din cykels skiftende ydeevne.

Hvad sker der, når skifterne på en cykel er slidte?

Som alle andre komponenter på din cykel slides dine skiftekabler til sidst. Og når de gør det, ved du det: Korroderede og flossede skiftekabler er mere tilbøjelige til at sidde fast i huset eller fange dele af din cykel, hvilket efterlader dig med skurrende skift. Lad ikke et gammelt kabel komme i vejen for en jævn kørsel.

Hvordan skifter man kablet på en cykel?

Hvis du ønsker at ændre dine skiftekabler og hus og ønsker ekspertrådgivning fra erfarne cyklister, kan du chatte, e-maile eller ringe til vores Gear Advisors på 951-234-7554.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ugentlig krisealder - hvordan løser vi det?

Har Weekly Chris en kæreste? Chris og Datrie har været tæt i et stykke tid nu, de har været på ferie, hængt meget sammen og arbejdet sammen om at skabe indhold. Der er rygter om, at parret dater, men de har ikke bekræftet et forhold.

Chris Horner Doping - Handlingsorienterede løsninger

Brugte Chris Horner peds? Horner har aldrig testet positivt, og han har benægtet nogensinde at have brugt præstationsfremmende stoffer, senest efter hans sejr i de tre uger, Vuelta rejste mistanke. Før denne Vuelta havde han aldrig været en favorit til at vinde en Grand Tour.

Hvor gammel er chris froome - hvordan man håndterer

Hvor meget er Chris Froome værd? Chris Froome nettoværdi: Chris Froome er en britisk cykelrytter, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars.

Hvor er Chris froome fra - almindelige spørgsmål

Hvor voksede Chris Froome op? Froome blev født i Nairobi af britiske forældre, der senere blev skilt, da hans far indgav konkurs. Han og hans mor, der opmuntrede hans ridning, flyttede til Sydafrika, hvor han blev uddannet og begyndte at træne i en alder af 12 år med den kenyanske cyklist David Kinjah. 16.05.2021

Hvor høj er chris froome - enkle svar på spørgsmål

Hvor høj er den gennemsnitlige cyklist? En undersøgelse fra 2017 af Pro Cycling Stats viste, at den gennemsnitlige højde af en WorldTour-cyklist var 5'9. Undersøgelsen viste også, at klatrere i gennemsnit var mere end en halv tomme kortere end sprintere, og at den gennemsnitlige højde af tidsspecialister var en halv tomme mere end andre WorldTour-cyklister.

Chris froome cykelspecifikationer - en løsning på

Hvilken type cykel bruger Chris Froome? Froome kører på Factor's nye OSTRO VAM-ramme i en størrelse 56cm. OSTRO VAM er en af ​​mange gør-det-alle lette, men alligevel aero-cykler, designet til at herske på tværs af alle racerscenarier. 20.01.2021