Vigtigste > Cykling > Cykelsprint - hvordan man afregner

Cykelsprint - hvordan man afregner

Hvad er cykelsprint?

Detsprinteller matchsprinter et sporcyklingbegivenhed, der involverer mellem to og fire ryttere, selvom det normalt køres som et en-mod-et-løb mellem modstandere, der i modsætning til i den individuelle forfølgelse starter ved siden af ​​hinanden.

Okay, Pete, jeg har brug for hjælp. Um, jeg kan lave en slags sprint, især mod dækdrivere, men det gør jeg ikke. Mod rigtige underlige.

Det er et helt andet niveau. Så vi gjorde det, da vi gik ud og indspillede, at vi begge sprintede, um, for at få nogle tip om, hvordan jeg og alle andre kunne sprint bedre og komme ud af det, jeg tror, ​​1800 watt, spidseffekt og ja. Ja.

Og det lyder som om hver gang vi snakker med dig, ved du hvad du skal gøre, det er bare hvordan vi gør det? Korrekt. Nemlig. Så lad os se på din sprint.Din opsætning er ret god. Du kender allerede de dele, du skal gøre, du ved, cyklus af magt, du ved, at, um, al energi er slags forankret fra dine barer og dine hofter. Det er bare hvordan vi gør det? Uh, jeg tror, ​​at en af ​​de vigtigste, skyldige i din sprint er, at din opsætning er for hurtig.

Det gør du ikke, du lægger ikke nok kræfter på din faktiske opsætning. Så forklar det. Hvordan opretter du en sprint? Så det er lidt, um, ligesom du, um, opfanger en markløftestang.

Du ved, du går ikke bare op, tag fat i dem, løft dem over din hovedkrop. Du hænger ved dine hofter, du forankrer alt, du griber stangen. Og så er der spændinger over hele din krop, i din, i dine hænder og i dine arme og i brystet og i ryggen i dine hofter.Og så henter du baren. Ja, jeg vil helt sikkert gå fra at sidde til at sprinte med det samme. Så hvad du siger er at sidde.

Kom op, tag positionen, lås min kerne, lås alt og prøv så at snappe dem, tag en, krumtaparmen til højre, og når du er i den position, så er du klar, du ved, du kan, du kan bare lys op, det er som om du sætter fyrværkeri op, du snapper din krumtaparm af, og hvis jeg ikke gør, hvad du ser, har jeg mine hofter. På en eller anden måde, øh, gåsehud. Ja.

Det er som en afkobling mellem dig og din røv. Og um, der er det, med dine hofter forankret på den måde, du kan bare sætte så meget strøm i pedalerne, og du kan trække virkelig hårdt ind i din krop fra styret. Ja.Så vi har talt om, hvor magtcirklen er foran. Så med dine arme og hvordan det trænger igennem både styr og spændinger gennem mit bryst og hals, men så forlader det mig. Lidt efter mit bryst er det alt for at miste styrke.

Ja. Ja. Og det, som vi indså, er, um, hvis du, du, du gør et godt stykke arbejde med at trække styret fra hinanden, bevæge dine albuer, um, brystet er forlovet.

Um, men du er ikke hængt helt op. Ser frem, um, min ryg er næsten flad, og du er, du kan slags se brystet, bare se fronten på din trøje lidt, og, um, det skubber ikke dine hofter tilbage nok til virkelig at lukke drejning og hold kernen beskæftiget med den, um, fremadvendte sprint. Ret? Meget af det har at gøre med, hvor jeg lægger mine hænder på styret.

Så du kan se, jeg satte det for lavt. Fordi jeg mere tænker på at trække Pete op, er du mere op, temmelig fremad. Hvis du trækker dig tilbage, og det synes jeg også, vil det tage dine lats op.

Fordi dine lats er pæne, skal de være spændte, og ja det er de fleste af dine omgange, ikke? Det er som hele din ryg, um, og det vidste vi ikke, før vi så artiklen, men dine hænder er virkelig på de flade stænger, og jeg tror altid, vi sagde, at du trækker ind i din pedal, hvilket giver mening, det er derfor, du trak når du kigger op, ser det ud som om mine hænder virkelig trækker i mine hofter. Det er en anden strategi. Ja.

En anden ting er, min rytme er akavet, og jeg synes, det er IDID, det er en rammesprint. Jeg er vel ikke den eneste, der gør dette. Ja.

Men du er en meget mere, øh, sinusbølge, som en rytme, som nogle gange. For mig dette, nogle gange forstår jeg det, og nogle gange ved jeg ikke, hvor vigtigt det er. Ja.

Og timing er sandsynligvis den vigtigste ting generelt. Det er en af ​​de store ting, du er på. Det er bare hvor meget af den kraft, der kommer i dine pedaler og dæk, hvilket får dig til at springe fremad. Sandsynligvis som 4.000 watt, 4.000 watt.

Han går bare alt vild, og timingen ser bestemt artiklen, din timing, du holder timingen rigtig nogle gange. Og du kan virkelig se hvordan. Artiklen gør et godt stykke arbejde med faktisk at springe frem.

Og så mister du det lidt på de næste par pedalslag. Den hårde del er, at spændingen fra pedalerne ændrer sig, når du sprinter. Så når spændingen kommer og går, er der et sødt sted, hvor jeg har det godt.

Jeg er ikke god til de andre dele. Hvordan kan du løse dette? Nå, det er to ting. Uh, vi, vi bemærkede i denne artikel, at sprinten, øh, varigheden af ​​sprinten, ændrer det hele.

Så hvis du sprinter i 10 sekunder, er de første tre sekunder forskellige fra de midterste tre sekunder, som adskiller sig fra dem, der adskiller sig i de sidste tre sekunder. Og hold øje med timingen og. Ligesom det metronomiske sving på din cykel og sørg for, at alt er forankret, øh, timingen ændres og kraftændringerne, dvs. hvis du er i den perfekte position, og alt er forankret, øh, accelererer du virkelig alt.

Og træk med mere kraft i starten og mindre kraft under sprinten. Det er meget at bære på én gang. Ja, men, øh, folk kan muligvis også øve med, øh, i et mindre gear for at få rytmen.

Ret. Og gennemgå det kontinuum. Præcis .Og og afsked, bryde en sprint fra hinanden.

Så du virkelig kun bekymrer dig om de første par sekunder. Ret. Som om vi kunne veje dine første tre sekunder helt, tror du ikke, du kunne fortsætte det sving over tid Wear Sprint? Ja, um, lad os gå over det hele igen.

Så hvad jeg skal gøre er at oprette en sprint til højre. Så kom ind, lås alt ud, find mine lats, min kerne, min ryg. To får min håndposition på et punkt, hvor jeg nu trækker op.

Ja. Hvad er der på dine hofter igen, ikke? Som i dig selv, det er hvad du siger og i dig selv. Og nu vil jeg også trække den samme hånd ved hånden.

Så hvis mit venstre pedalslag går ned, ville min venstre hånd trække godt ind i dig. Lige ind i mig. Undskyld, træk ikke op.

Ja. Og du bliver mere artikuleret, så dit ankerpunkt virkelig kan trække dine hænder ind i disse hofter. Jeg vil være mere aerodynamisk i det.

Jeg tror, ​​at nøgleordet for mig er at sænke albuerne. Ja. Sænk albuerne og skub din rumpe lidt tilbage.

Se tilbage. Din sadel er. Han ser lidt længere væk væk fra bagbenene.

Som om din næse fra din sadlen på en eller anden måde rører ved dine hamstrings, er det altid et godt signal. Det betyder, at du er langt nok tilbage, så din ryg sandsynligvis bliver flad. Ja.

Og det næste er at have faste hofter på den fejende sprint og måske øve her, det er ikke meget af en anstrengelse, stort set. 80 90% .Ja, for du skal stadig føle dig som en sprint, men vær ikke mindre hektisk og bygg på en eller anden måde nøjagtigt.

Og fra syv 50% er sprints fantastiske. Som om du skulle gøre meget af det, ikke? For eksempel, hvis vi sætter dig i den rigtige position, og hvis vi giver dig 600 eller 800 watt sprints, kan du slå dem fra og gøre dem rigtigt. Lær disse neuromuskulære mønstre, der giver dig mulighed for at gøre disse i fuld fart.

Ja. Det er svært, jeg tror, ​​at mange mennesker ikke træner dette, og det er svært at få dette til et løb i fuld fart, øve, og du er træt, og du er bange, eller adrenalinet er enormt, ja, så noget ellers skete der undervejs, og det gjorde mig faktisk en smule genert, men min gled, åh, min kæde gled under sprint. Du reddede hende.

Jeg reddede hende, men det er svært at rive nu. Um, du bekymrer dig, ikke? um, mig, vi tror, ​​jeg ser ud som om jeg bøjede den forreste kædekæde, da jeg gjorde dette. Og vi gjorde, øh, vi lavede lav-kadence, kraftige øvelser.

Jeg kan varmt ikke anbefale disse øvelser lige nu, øh, jeg tror, ​​at jeg nu skal være sikker på at springe fra en, øh, højere omdrejningstal ved en lavere, øh, watt. Jeg var ligesom 53 11. Bare forsøgt at håndtere det og prøv at bøje det.

Ja. Prøv at bøje din bøjning, din krumtaparm. Ja.

Ting sker. Um, men jeg vil sige, når vi først er kommet af med de få ting, du har brug for, kan jeg ikke vente med at gå ud igen og se hvad der sker. Vi henter 1500, 1500 i fem sekunder.

Det er målet, ikke? Det er målet. Og så skete det. Tænk på, hvor mange løb du ville vinde meget mere end mig nu.

Tak Pete. Ja bestemt. Jeg er Nate og jeg er Pete.

Og hvis du kunne lide denne artikel, skal du give ham tommelfingre. Hvis du ikke kunne lide det, så giv ham tommelfingeren ned. Hvis du vil se det mere af disse artikler, skal du sørge for at abonnere.

Og hvis du vil blive en hurtigere cyklist, skal du tjekke Trainerroad.com. En to tre fire.

Jeg erklærer en tommelfingerkrig. Din er så lang.

Opbygger cykelsprints muskler?

Forskning viser, at højintensitetsprinttræning rekrutterer de alle vigtige hurtige trækningermuskelfibre, øger dit testosteron- og dihydrotestosteronniveau og stimulerer proteinetmuskelsyntese, så du laver meremuskelog bremse aldring.16. maj 2017

Er cykelsprint gode?

Forskere har bevist det meget kortsprintintervaller af intenscyklingkan give imponerende sundheds- og fitnessfordele. Det betyder, at det er muligt at komme i form på meget kortere tid, end man tidligere havde troet.30. apr 2016

cykelstier i nærheden af ​​mig

Hvad er de 4 faser af sprint?

Sprinttræning er opdelt ifireforskelligefaser; styrketræning, acceleration, finjustering af din form og gruppeøvelsesprints.

OKAY. Nu har vi en god forståelse af, hvad frontmekanik og hvad bagmekanik er. Lad os se på de fire forskellige faser af sprint.

Og den første fase har vi fremdriftsfasen. Nu vil fremdrivningsfasen vare mellem tre til fire sekunder eller 30 til 40 meter. Og det er starten på hvert løb.

I denne fase vil vi forsøge at øge vores hastighed, så vi kan nå topfart. Den anden fase kaldes overgangsfasen, og denne fase forbinder kun drevfasen med t med den tredje fase, som er den maksimale hastighedsfase. Og så fasen med maksimal hastighed.

Vi er i topfart lige nu. Igen tager det cirka tre til fire sekunder, og vi bruger en teknik. Dette giver os mulighed for at opretholde vores tophastighed i længere tid.

Tid, OK. Og hvad der er i den sidste fase er forsinkelsesfasen. Og på dette stadium, dette trin, skal jeg dybest set bruge en teknik, der gør det muligt for os ikke at bremse, men at bremse.

Okay, jeg går nærmere ind på det, når vi kommer til det. Men målet med den fjerde fase er dybest set bare ikke at bremse meget hurtigt og at bremse langsommere end nogen anden løber. OKAY.

Så lad os se på fremdrivningsfasen og accelerationsfasen. Okay. Den første fase af hver sprint kaldes accelerations- eller drevfasen.

Og i denne drevfase tager det mellem tre og fire sekunder. Så der er en teknik til faktisk at fremskynde det, for at få vores kroppe til at bevæge sig i en meget effektiv hastighed. Um, og den første ting, vi skal gøre er, at kroppen skal have en fremadgående hældning på 45 grader.

Nå, jeg kender mange trænere herude og mange forældre, der hele tiden fortæller alle børn at være lave, holde sig lave, holde sig lave. Problemet med at fortælle barnet at være lavt er, at i det øjeblik du beder nogen om at holde sig lavt, vil de bøje sig i taljen, men i virkeligheden skal de være omkring anklerne skråt fire til fem grader og ikke faldet. Så vi vil aldrig fortælle vores atleter at holde sig lave.

Vi vil, vi vil bede dem læne sig, okay. Da skæve giver os en faktisk, um, faktisk, giver det dig mulighed for faktisk at anvende kraft på gulvet ved 45 grader og skubbe dig selv fremad. OKAY.

Uh, men jeg viser dig hvordan, hvordan det faktisk ser ud i dette næste klip. Hm, halsen skal være i en neutral position i forhold til rygsøjlen, hvilket betyder, at hvis jeg læner mig 45 grader, vil jeg ikke løfte hovedet op første gang jeg løfter mig, så mit hoved ser lige ned. Jeg vil have min, min, min hals i en neutral position, som om jeg stod op, men min krop læner sig.

Så når jeg rejser mig, ser mine øjne lige frem, så når jeg læner mig i 45 grader, betyder det, at mine øjne ser ned til fire til fem grader. Det er hvad den næste skal være i en neutral position, hvilket betyder, at den skal være i en naturlig position, som om du stod op, men du læner dig bare fremad. Uh, dybest set er der tre af mig, vi har en korrekt front og en korrekt rygmekaniker.

Så når man ser på knæet, skal knæet bøjes 90 grader med det bageste knæ forlænget. Uh, så efter at det bageste knæ er faldet, skal det strækkes helt ud, efter det er faldet ned, øh, den forreste del af hoften skal bøjes med den bageste hofte forlænget, det samme som den korrekte, øh, bag- eller frontmekanik. Det har vi allerede gennemgået.

Så lad os gå videre. Og det samme med de ankler, som jeg havde, anklerne, øh, de forreste kno skal bøjes til jordkontakt, et kraftigt tryk. Så den største anelse om acceleration er, at du vil sikre dig, at atleterne lige bagved er i kontakt med jorden, at deres hofter skubber, skubber, ikke trækker, skubber, du vil skubbe, skubber lige bag dig.

Okay. Så jeg vil vise jer, hvordan det ser ud i, i ægte form, øh, fra en fyr, jeg har, han er en løber på 10, 5, 100. Hm, faktisk er acceleration en af ​​hans styrker, men hans matematiske hastighed er sandsynligvis endnu bedre.

Um, men jeg viser dig, hvordan det ser ud. Okay. Så lad os gå videre og se, øh, Trey herovre og tjekke dette ud.

Lad os nu gå videre og se på Trey. Han ryddede bare blokke og lad os tale om de fire baner. Så husk at vi har en firesporet 45 graders bane.

Når det er sagt, hvis jeg trækker en linje fra, fra, fra hans skulder og ned til skinnebenet, bør det ikke skabe en 45 graders hældning. Okay. Så han læner sig bare 45 grader og ser, du taler om, at nakken er i en naturlig position.

Hans, hans hals er lige som om han rejser sig, men han læner sig frem og hans øjne er 45 grader her nede, det samme. OKAY. Så vi skulle have, vi skulle have denne, øh, rigtige, rette vinkel til 45 graders vinkel.

Og vi er øh, vores hals er i en neutral position. Vi ser fire til fem grader udenfor, fordi jeg købte den. Han er stadig bøjet, og vi bøjer sig ved anklene.

Så lad os tale om rygmekanikken i den. Og mens du accelererer, skal du huske, at det afrevne bagsidenet skal strækkes, mens knæet også strækkes. Okay.

Og her også det forreste knæ. Dette er det forreste knæ. Dette skal også bøjes, og knæet er bøjet.

Det samme gælder for hofterne. OKAY. Så bør, bør, hvis vi har en firesporet bane og glider bag vores massecenter.

Okay. Så lad os spole tilbage, spole tilbage, Trey her og bare se ham skære under blokken, og du vil se ham skubbe bag dig for at bevæge sig hurtigere. OKAY.

Så her er han. Han får, han får tredobbelt forlængelse. Og dette trin, dette trin her vil skubbe ham tilbage her, gå ned og tilbage, så han kan gå til næste indkørsel og skubbe af.

Okay. Så han kommer igennem, han kommer herfra og nu herfra, fra denne vinkel lige her vil du se Trey Fuß. Hans fod skal gå ned og tilbage sådan. um, for det forreste knæ.

Og du vil have ham til at skubbe tilbage. OKAY. Så lad os se på det.

Lad os se, hvad Trey gør. Det åbner op, og nu er det bare lidt over det, men lige nu er det stadig 90 grader. Han er 90, og han burde, han skulle presse lige ned nu.

Okay så. Så lad os bare sidde her og gøre præcis, hvad han laver. Han skubber baglæns.

Han kommer i kontakt bag sine hofter. Han kommer i kontakt bag hoften. Så det hjælper os lige her.

Og hans fod er lige under hoften og klemmer den sådan. Okay. Så, og som du kan se, griner han stadig i 45 grader, og hans fod falder ned og glider bagud, falder ned og skubber lige bagud.

Og han skubber tilbage bag sin vægt. Okay, og det er bare ordentlig accelerationsmekanik. De første tre til fire sekunder.

Hvordan får cyklister store ben?

Imidlertid anbefaler Iaciofono i store trækcyklisterinkluderer 'et par bilaterale knæ- og hoftedominerende øvelser - squats, markløft, rumænsk markløft, hoftestød. Derefter ensidige øvelser - som step ups, singlebenhoftestød, singlebenRumænsk markløft.28. apr 2020

Løfter sprintere vægte?

Simpelt svar: De faktiskløft vægte. Størstedelen højt niveausprinterebrugvægte. Eksempel på øvelser: Barbell squats.

Hvor mange sprints skal jeg gøre?

Hvad angår volumen, begyndereskulle gernestart med femsprints, en eller to gange om ugen, og gå videre til 15sprintsop til tre gange om ugen. Dette virker måske ikke meget, men det er vigtigt, atsprintgradvis for at undgå personskade.

Er cykling dårlig for sprintere?

Cyklingkan være fantastisk til opbygning af avanceret aerob træning med intervaller. Sprintintervaller øger din puls til maksimale niveauer og håndhæver også en hurtig omsætning (kadence). Så gør jeg 10 x 1 minut all-out, bedste indsatssprint, så hårdt du kan gå, med en 2-minutters genopretning af super let ridning.14. jan Feb 2020

Er Sprinting bedre end at cykle?

Kalorieforbrænding

Generelt,kørerforbrænder flere kalorierend cyklingfordi det bruger flere muskler. Imidlertid,cyklinger blidere på kroppen, og du kan muligvis gøre det længere eller hurtigereenddu kan løbe.
21. jan. Feb 2020

Hvad er stadierne af sprint?

Teknikuddannelse tilsprintkan opdeles i fem områder: start, acceleration, kørselfase, genopretningfaseog deceleration.

Er faser af sprint hjælper dig med at forbedre din hastighed?

Det herviljeat føretiløgetfartfordidu vilvære i stand tiltilgenerere en kraftig nok impulstilovervinde tyngdekraften og bundet afdetjorden hurtigere. Derfor er det så vigtigt for trænere og atletertilforstå virkende kræfter pådetkrop underfaseraf en 100msprint.6. apr 2018

Hvilken er den bedste cykel til motorcykel sprint?

Cykler tilbyder mere præstation pr. Pund note end noget andet på planeten, men hvordan kan du skubbe din Fireblade, R1 eller Hayabusa til sin grænse uden at risikere dit kørekort og en voldsom bøde? Gå sprintende! Motorcykel sprint er organiseret i Storbritannien af ​​National Sprint Association.

Hvor længe drejer du mellem sprints på en cykel?

60 sekunder let spin mellem sprints, 240 sekunder mellem de 2 sæt 4x sprints. Da vi ønsker at bruge disse cykelsprint som et træningsværktøj til intervaller med høj intensitet, vil vi holde dem relativt korte, meget intense og med høje RPM-frekvenser.

Hvorfor skal jeg lave en cykelsprint?

Hverdagslige mennesker, der ønsker at forblive i god form, mens de bruger deres tid effektivt. Tricket med disse cykelsprint er, at de skal være lange nok til at udfordre atleten, men korte nok til at sikre, at intensiteten, omdrejningstal og den samlede bevægelseskvalitet forbliver høj.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.