Vigtigste > Cykling > Cykelopbevaring - anførte spørgsmål og svar

Cykelopbevaring - anførte spørgsmål og svar

Hvordan opbevarer jeg min cykel udenfor?

CykelSkure

TILcykelskur er din sikreuden foropbevaringsløsning, hvis du ikke har en garage eller et andet skur. Ud over at holde cykler ude af syne er de låsbare og giver en rimelig sikkerhed.Cykelskure kan rumme mere end encykel, og tager normalt ikke for meget plads.

(dramatisk musik) (mystisk musik) - Før jeg kommer til selve artiklen, vil jeg bare påpege, at dette ikke er skræmmende taktik eller noget lignende, men desværre har vi nogle skruppelløse mennesker blandt os, der ønsker at stjæle vores stolthed og glæde, og hvis du er som mig, har du arbejdet godt og hårdt, så du kan spare for at købe det. Så i dag skal vi se på et par hacks, så du ikke behøver at bære en stor gammel kæde og hængelås rundt med dig på din træningsture. Plus, denne artikel er virkelig bare et forsøg på at stoppe den opportunistiske tyv mere end en professionel, for ærligt talt kommer de igennem næsten alt, hvad du lægger i vejen for dem. (Glad musik) Dette er nøjagtigt når cyklister elsker caféer.

De elsker også kaffe, og de elsker også kage. Så hvis du går på en café, hvorfor ikke lade din cykel være i det højest mulige gear. Så den store kædehjul og den lille lille kædehjul bagpå, så hvis nogen kommer hen og prøver at tage den, medmindre de er bygget som en sporsprinter, ved de sandsynligvis ikke, hvordan gearene fungerer, og de kommer ikke ind være i stand til at trække væk med tilstrækkelig styrke, og du kan bare stoppe dem sådan! (mystisk musik) (optimistisk musik) Nu den næste, jeg fik fra en ven af ​​Adam Hansen-kanalen, da jeg så noget på hans Twitter-side.

Hvad han gør, når han stopper på en café eller bare midlertidigt på sit fælgbremsehjul, fjerner han faktisk hjulet fra frafaldet, bare skubber det let fremad eller bagud, så dækket faktisk hviler på undersiden af ​​bremsekaliberen eller gaffelkronen , hvilket betyder, at hvis nogen prøver at stjæle det, når de prøver at få det på, så falder de bare fladt på deres ansigt, med denne cykel har jeg denne bremse, så du bare kan fjerne din gennemaksel, hvilket betyder, at hvis en tyv forsøger at kør på dem, forhåbentlig falder forhjulet ud, og de lander fladt på dit ansigt, alternativt kan du bare tage baghjulet ud af frafaldet også der, bare husk at stramme igen akslerne selvfølgelig, det kunne ikke kun få dig øm, men også få dig ud af lommen med nogle mulige skader på cyklen. (mystisk musik) (glad musik) Hvis du har standard fælgbremser, kan jeg selvfølgelig give dig nogle råd bare for at løsne hurtigudløsningsmekanismen på selve tykkelsen, stram tøndejusteringen helt og forsøg derefter at låse hurtigudløsningsmekanismen igen , med det bogstaveligt talt, hvis nogen prøver at køre ud på en cykel, er de på vej med låste bremser. Det vil ikke være særlig let, min favorit, men jeg ser stadig folk gøre det, når de fra tid til anden vender det uden for butikker og caféer, de bare vender deres cykel på hovedet, hvilket er noget for en af ​​disse tyve gør det mere ubelejligt at gå med og tage det med dig.Afhængigt af hvor du skal hen og hvor meget plads du f.eks. Har i lommerne, kan du tage noget som dette med dig, dette er en næsten industriel lynlås, hvis du vil. Dette kommer fra Hiplok og har endda en integreret kombinationslås. Gå på din cafe ride, fordi den sandsynligvis er lille nok til at passe i din jersey lomme, eller endda hvis du er på en togtur, hvor du ikke altid kan holde øje med din cykel, slip en tyv og vær os ærligt, hvis en cyklen er låst, og en ikke, tyven er mere tilbøjelig til at tage den ulåste version.

Nu kan du gøre endnu et frækt lille trick ved at bruge dine hjelmstropper og spænde som en midlertidig lås, og mine cykelvenner, vi har en regel, ingen hjelme på cafébordet. Så hvorfor ikke bruge det af denne grund? Så bare vikl det rundt om et stelrør, fastgør det til noget, du ikke kan flytte. Så hvis tyven prøver at tage det, kan de ikke. (dramatisk musik) Nu kommer denne sidste lille nugget fra min kollega Ollie, der siger hvorfor ikke skaffe noget papir, lægge alle dine detaljer på det, laminere det og derefter opbevare det i et af stelrørene, skub det ind i det øverste rør for eksempel , tag gaffelen ud og gør det samme.

Så hvis din cykel desværre er blevet stjålet, men heldigvis skal findes af politiet, når du officielt skal identificere den, kan du fortælle dem nøjagtigt, hvor noten er skjult og bevise, at den i det væsentlige er din. Så kunne du selvfølgelig bare bede en af ​​dine venner om at tage sig af din cykel, når du stopper på en kaffebar, mens du går ind og får noget, og omvendt, bare for at være ekstra sikker. Her er vi, et par sikkerhedshacks, så din stolthed og glæde forbliver lidt mere sikker, når du hurtigt går ind for lidt kaffe og kage.Håber du nød det, så lad mig det vide, selvom dine sikkerhedshacks bare er nede i kommentarfeltet nedenfor. Og husk også at lide og dele denne artikel med dine venner, glem ikke at tjekke GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com, vi har meget, du kan prøve.

Og nu til en anden god artikel, denne gang, hvordan fungerer et frihjul? Hvordan fungerer forskellige typer frihjul? Bare klik her nedenfor.

Hvad er den bedste måde at opbevare en cykel på?

Det ideelleopbevaringsløsningafhænger af din ledige plads: garage, hus, lejlighed elleropbevaringskur. Hver har forskellige applikationer, men generelt rack der giver dig mulighed forbutikditcykellodret tager hjul vinkelret på væggen, ideelt placeret i et hjørne, mindst plads.Hej, dette er Jürgen. I 2014 lancerede jeg med hjælp fra Kickstarter DaHanger, et cykelstativ til moderne design. Under min kampagne fik jeg en masse feedback og spørgsmål fra jer, og nogle af dem husker jeg som om de var i går.

Hej, tjek vores Kickstarter

Fantastisk! Hvor mange cykler holder den, en cykel, det er det? 'Virkelig?' Jeg har seks cykler. Jeg har otte cykler. Jeg har fem cykler.

Fed cykel. Racercykel. Enkelt hastighed.

Mountainbike. Sporcykel. Cyclocross cykel.

Jeg har brug for at montere flere cykler på væggen. Jeg er nødt til at sætte flere cykler på væggen. Jeg har brug for at montere flere cykler på væggen.

Okay, tilbage til tegnebrættet. Du gav mig en temmelig lang ønskeliste under vores første kampagne. Efter at have fjernet outliers, var jeg nødt til at finde svaret på det vigtigste spørgsmål: 'Hvordan hænger jeg flere cykler på væggen?' Svaret.. møde Dan.

Hvorfor er Dan bedre til flere cykler? Der er flere måder at hænge cykler på vægge på: kroge foran, de er vanskelige at bruge og fylder meget ved at hænge cykler lodret på væggen; vandrette beslag eller hylder, de er nemme at bruge, men fylder meget plads på væggen, der kan begrænses til antallet af cykler på væggen. Og så er der Dan: Dan har ekstra lange ben, der placerer cyklerne i en vinkel, der muliggør forskudt installation. Dette giver dig ekstra vægplads til flere cykler uden at tage ekstra gulvareal.

Efter adskillige prototyper fandt jeg ud af den rigtige størrelse, vinkler og huller, der passer til alle de cykler og pedaler, jeg kunne finde; De store hylder er der for at beskytte væggen mod slitage og for at yde yderligere støtte. Det var en absolut fornøjelse at hænge ud med Dan, han udstillede gamle klassikere for os og ryddede gulvpladsen i hele huset, han er helt sikkert en cyklisters bedste ven. Jeg synes, det er vigtigt, hvordan vi lever og de ting, der omgiver os, der bringer os glæde og lykke.

Vores beslutningstagere er klar til at gå, og Kickstarter-pengene bruges til en første produktion, og for at være ærlig har jeg hængt med denne lille fyr i lang tid nu, måske for meget tid, men han er ret fantastisk. Klip, det er smart. Clug er et vidunderligt lille og let at installere klip, der krammer din cykel og hjælper med at holde dit hjem ryddeligt. den har samme størrelse og halvdelen af ​​vægten af ​​en kiwi.

Navnet lyder som et afløbsrenser, men det er det ikke, og som du vil se i denne demo, er det meget nemmere at installere end Windows95, og det bliver et sted for din cykel at bo næsten hvor som helst du kan tænke på kan. Vi havde et problem her i Hurdler Studios, vi kom på arbejde med vores cykler hver dag, men vi havde ikke et godt sted at opbevare dem der; Med problemet i hånden gik vi ud på at designe detaljerne for at skabe en form, der ville føles ubesværet at fastgøre din cykel til. Vi gennemgik en række iterationer, testede til slutningen og udviklede os indtil alt var i orden; Clug passer i øjeblikket til standardcykeldæk, men vi har andre variationer på tegnebrættet.

Vi er her på Kickstarter for at skaffe de penge, vi har brug for til at købe stålværktøjer og materialer, der gør det muligt for os at bringe Clug ud i tusinder. Med fremtiden for 3D-udskrivning skal vi bygge bro over kløften mellem kampagnen og leveringen af ​​produktionsversionen af ​​Clug ved at tilbyde en gratis 3D-trykt clug til de første 200 bagmænd, når vi er finansieret med succes; Med en forpligtelse på fem dollars eller mere modtager du 3D-digitale filer til at udskrive din egen clug derhjemme. Vi håber du nyder Clug lige så meget som vi nød at designe det og tage det til dette punkt.

27,5 x 3,0 dæk

Vi vil gerne takke dig på forhånd for din støtte og ser frem til at give dig en Clug hurtigst muligt. Tak skal du have! Vores vigtigste motivation for at udvikle Steady-Rack var at finde en cykelopbevaringsløsning, der er nem at bruge, sparer meget plads, og som alle i familien kan bruge. Vi tænkte, hvorfor skulle vi stoppe her, lad os tilføje et par andre funktioner og fordele til stativet, der gør det til en omfattende lagerløsning.

Et af de største problemer med opbevaring af cykler er fodaftryk for konventionelle lagersystemer; Her er et godt eksempel: en konventionel opbevaringskrog med en enkelt cykel på og tre stabile stativer med tre cykler på, alle på samme vægoverflade; Vi har installeret en konventionel kroge, og du kan få en række af disse typer kroge på markedet i dag ved siden af ​​vores stabile stativer, og vi har placeret dem lige langt fra hinanden; Hvis jeg ville fjerne denne cykel ved hjælp af et traditionelt krogsystem, ville det være umuligt uden at fjerne hver cykel fra hvert stativ, men på grund af Steady-Racks unikke patenterede drejebevægelse er alt hvad jeg skal gøre, at skubbe de tilstødende cykler lidt væk fra den jeg vil fjerne styret, frigøre styret, og så flytter vi dem bare af vejen. Du har været ude på din cykel, du er kommet hjem, og der er en bil i garagen, nøjagtigt hvor dine cykelholdere er, nu med Steady-Rack behøver du ikke at flytte bilen længere, du skal bare kør din cykel på det Baghjul, sæt det ind, og du kan ilægge og aflaste det stabile stativ i enhver vinkel, det behøver ikke at være vinkelret på væggen, klemme og hænge stativet, og hvis jeg får en hjul ud nu, jeg er nødt til at ikke flytte bilen, bare skub dette hjul ud af vejen, træk dette hjul lidt ud med vridningsbevægelsen, og jeg aflaster det enkelt og let. En af funktionerne i Steady-Rack er, at cyklen sidder godt fast i bagagebæreren, og der er slet ingen metal-til-metal-kontakt.

Et andet træk ved det konstante rackdesign og omdrejningspunkt er, at det er et sikkert bagagebærer, for hvis du ved et uheld går ind i bagagestativet, vil det skubbe cyklen væk. Bagagebæreren er designet til at være sammenklappelig, så du trækker den ned, når du bruger den, og når du er færdig, kan du bare folde den op. Ud over alle de praktiske og funktionelle funktioner i Steady-Rack er en af ​​de ting, vi har bemærket ved de traditionelle kroge, at de ikke ser så pæne ud, så vi satte os for at gøre Steady-Rack ikke kun praktisk og funktionel , men også en flot Porter.

En plasthylde følger med dit stabile rack-sæt. Puden er designet således, at når du parkerer og drejer cyklen, skal du bare placere baghjulet på hver side af holderen, og i På siden holder dette cyklen effektivt i lodret retning og giver dig mulighed for at overlappe dine cykler, og det er udgjorde ingen risiko for, at cyklerne svinger rundt og rører hinanden.

Hvordan opbevarer du cykler, hvis du ikke har en garage?

Gutter! Vinteren kommer, og jeg ved ikke om dig, men for mig betyder det, at det er på tide at få alt affald ud af garagen, så jeg kan få mine biler tilbage, og som jeg mener de sidste par år Rydd op i garagen I weekenden tænkte jeg på alle de fejl, jeg lavede med at organisere garagen. I dag vil jeg dele disse fejl med dig, så du kan undgå dem. Hej.

Jeg er Cindy fra Smart Family Money. Jeg hjælper dig med at shoppe smartere, spare penge og spare tid, så du kan ændre verden igen. Vi flyttede ind i dette hus for omkring to år siden og har aldrig haft tid til at organisere vores garage, og da vi ikke har et udvendigt skur, er vi nødt til at lægge alt vores græsplæneudstyr i vores garage, og vi gør det bare.

Vi har ikke så meget plads til at arbejde, så vi skal være meget forsigtige med pladsen i vores garage, så vi kan sætte vores to biler i den. I slutningen af ​​artiklen viser jeg dig, hvordan garagen udviklede sig. Det har været meget arbejde, men jeg elsker det virkelig.

Og efter at have arbejdet så hårdt i garagen de sidste par weekender huskede jeg virkelig alle de ting, vi gjorde forkert i vores lejlighedsbygninger, vi boede i, mange fejl i organisering af workshops, og jeg ville bare have dem optage, så jeg kan huske og hjælpe dig med ikke at lave de samme fejl. Den første fejl, jeg bliver ved med at organisere en garage, er ikke at tømme garagen helt. Der er et par grunde til, at du virkelig vil gøre dette.

For det første kan du endelig rense det godt. Når det er helt tomt, kan du blæse alle arkene ud, feje det godt og få det virkelig rent, men det hjælper dig også med at se på garagen som en tom tavle. Når du får det hele ud og ser på det med nye øjne, kan du virkelig begynde at tænke på, hvor tingene skal holdes fornuftigt og ikke kun, hvor de altid har været, og jeg ved ikke om dig, men hvert hus, jeg har i garagen ting havde i garagen af ​​de tidligere ejere, og nogle gange hjælper det med at få dette væk for at minde dig om, at du bare skal gå.

En lektion, jeg lærte på den hårde måde, er dette: glem ikke at beskytte dig selv, når du arbejder i garagen. Der er typisk mange skarpe genstande i værksteder, så det er en rigtig god ide at bære arbejdshandsker for at beskytte dine hænder og negle, når du er udenfor. Jeg har også fundet ud af, at især hvis jeg bruger en kost eller bladblæser i garagen, kan en ansigtsmaske hjælpe med at holde alt støvet ude, og for en person som mig med alvorlige allergier kan det virkelig gøre en forskel.

Hold dette skrammel ude af lungerne, så glem ikke at beskytte dig selv, når du arbejder i garagen. Den næste fejl, som jeg ikke synes at give op, giver ikke tid nok til at organisere garagen. Min mand og jeg troede, at dette seneste projekt måske tog en dag, måske to dage.

Det tog os fire fulde weekenddage plus flere aftener. Det tog os for evigt at organisere garagen. Jeg er glad for, at vi endelig klarede det, men jeg ville virkelig ønske, at vi havde været lidt mere realistiske med hensyn til, hvor lang tid det ville tage.

Jeg vil sige, hvis dit er et rod, giv det mindst to fulde weekender. Noget, som vi alle sandsynligvis kan forholde os til, er at opbevare ting i garagen, der virkelig ikke hører hjemme der. Vi havde nogle temmelig skøre ting i vores garage, som en antik tilføjelsesmaskine.

Hvorfor er det i garagen? Det tilføjer ikke! Før du begynder at organisere din garage, skal du overveje nøje, hvilke kategorier af ting du gerne vil have i din garage, afhængigt af hvordan du planlægger at bruge rummet. I dette hus har vi en ufærdig kælder til opbevaring, så der er ingen grund til at placere ting, der ikke hører hjemme udenfor i vores garage. I et tidligere hjem havde vi dog ikke en kælder, så vores garage skulle være en opbevaring til generelle formål til ting som julepynt og alt.

Hvis du har brug for en masse lagerplads i din garage, skal du overveje at tilføje ting som taghylder, der kan rumme store skraldespande og virkelig tænke på, hvordan du vil bruge det som lagerplads og et nyttigt rum. En anden ting, du måske vil overveje, er at bruge garagen som et nyttigt sted, f.eks.

Hvis du vil bruge det til et af disse formål, skal du bare gøre plads i garagen til sådan noget. For os ønskede vi virkelig at begrænse det til bare udendørsgenstande, så plæneværktøjer, cykler og udendørs legetøj var stort set alt, hvad der ville være derude, og det hjalp os med at indsnævre, hvad der gik med dem. der og hvilke ting der skulle gå.

En fejl, som jeg har lavet igen og igen, når jeg organiserer vores workshop, er at jeg ikke tænker på afstanden, og jeg mener afstanden i alle tre dimensioner. Når du går gennem din garage, skal du huske at have plads til at løbe. Du skal tænke på at have vandret plads til at svinge bildøre, og du skal tænke på at have lodret plads over dit hoved.

Tidligere havde vi nogle af vores cykler hængt ned fra loftet, og jeg hadede følelsen af ​​at have dem så tæt på mit hoved, da vi gik gennem garagen. Når du kommer ind og ud af biler i garagen, skal du også overveje, hvor disse døre svinger åbne, og om disse bildøre kan ramme vægge eller andre biler eller ting i garagen. Du skal tænke over, hvordan du kan beskytte dem.

Du kan bruge poolnudler til at skabe en dejlig kofanger, når du har noget, der kan blive ramt af en bildør. Når vi taler om lodret plads, vil du helt sikkert komme så meget ud af jorden som muligt, især hvis du prøver at parkere biler i det. En af de ting, du kan tænke på, er at løfte cykler fra jorden.

Du kan montere dette på væggen. Du kan se, hvilke ting der giver mening til montering på dit loft. Nogle gange kan stiger i loftet fungere godt.

Jeg havde også nævnt, at disse faste kasser er en fantastisk måde at tilføje masser af ekstra lagerplads der. Husk også at hænge værktøj på væggen. Vi gjorde denne slags ting i vores garage, og det fik garagen til at føle sig meget større.

Det hjalp virkelig. Jeg distraheres let og en af ​​de fælder, jeg ofte falder i, når jeg rengør garagen, bliver distraheret fra alle mulige andre projekter, enten rengøring af ting eller ordning af ting eller hvad der har at gøre med ting i garagen. Rengøring og organisering af garagen er alt hvad du behøver for at fokusere på dette projekt, da det er så let at falde i andre kaninhuller.

Denne gang måtte vi ordne afløbet i vores garagegulv, fordi det faldt fra hinanden. Vi var bange for, at nogen kunne falde igennem ham. Det skulle gøres, men det skulle sandsynligvis have været gjort i løbet af weekenden, før vi begyndte at organisere garagen.

Den næste ting, jeg er fuldstændig skyldig i, er at købe lagringsløsninger, før jeg virkelig finder ud af, hvad du har brug for at gemme. Det er virkelig fristende at gå til Home Depot og tjekke det pæne store multipak af garageopbevaringsværktøjer, men så tager du det hjem og finder ud af, at du ikke har det rigtige antal kroge og ting, du har brug for til de faktiske ting, du har brug for i din garage. Så det første skridt er at finde ud af, hvad man kan gemme.

Det andet trin er at købe kroge og skraldespande og alt hvad du behøver for at opbevare disse varer. Når du taler om opbevaringsløsninger, hvis du vil beholde noget usædvanligt, skal du ikke være bange for at se efter løsninger til den særlige ting. Vi har en trillebør gemt i vores garage, og det er en af ​​de sværeste ting at opbevare.

Indtil jeg søgte efter 'Sådan opbevares en trillebør' på YouTube, vidste jeg ikke, at en trillebør rent faktisk kunne hænges på væggen. Det er en god løsning, det var som et køb på fem dollar for at få det lille stykke til at hænge på væggen, og det fungerer godt. Denne næste fejl er helt afgørende, og du behøver ikke at tænke over, hvilke ting der let kan udføres i din garage.

Hvis du prøver at parkere dine biler i det, vil nogle af tingene i garagen være vanskelige at komme til, og du virkelig ikke ønsker, at dette skal ske, især hvis du er et sted, der har vinterstorm. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg ikke nåede min sne skovl, da vi blev sneet ind. Det er latterligt.

Så denne gang sørgede jeg for, at sneskovlen blev monteret lige ved siden af ​​døren til mit hus, så jeg let kunne få fat i den og bruge den, når jeg vil. Jeg kan endda bruge det i baghaven til at give lidt plads til min pooch til potte. Endelig, når du er færdig med at rengøre og organisere din garage, skal du hjælpe de chauffører, der har brug for at parkere bilerne der, så de ved, at de er parkeret på det rigtige sted.

De tidligere ejere af vores hus havde en tennisbold hængende fra loftet, som de plejede at parkere deres biler der, hvilket var fint, men da garagen var tom, betød det, at vi skulle ind i den bold hele tiden og med små børn tæt på det betød også nogle skøre tetherball-spil i vores garage, der gjorde mig sindssyg. For at få min bil på det rigtige sted skal jeg være forsigtig med ikke at køre for langt frem, da vi har brug for plads til at gå foran den bil, jeg parkerede min bil. Jeg lagde båndet nøjagtigt, hvor garagedøren kommer ned bag min bil, så kunne jeg se på det på min bils bagkamera og se, at min bil var på det rigtige sted, langt nok tilbage, men garageporten ville ikke have ramt når den lukkede.

Dette hjalp virkelig med at gøre garageparkering meget mindre stressende for mig. Det var så meget arbejde med at organisere vores garage, men jeg er så tilfreds med resultatet. Vi brugte ca. $ 300 på skabene.

Det var ikke strengt nødvendigt, men jeg er virkelig tilfreds med den måde, de holder tingene i skak og ude af vejen. Cykelstativet kostede omkring $ 75. Jeg er imponeret over, hvor godt det fungerer at få alle fire vores cykler fra jorden.

Jeg brugte yderligere hundrede dollars på forskellige kroge og ting, herunder trillebørstativet og loftbøjlen til stigen. I alt brugte vi omkring $ 500 på dette projekt. Vi er meget tilfredse med resultatet.

Det er så rart at kunne gå rundt i garagen frit og få begge biler derinde. Når sneen kommer, er jeg klar og kommer til min sneskovl. Når du begynder at organisere din garage, håber jeg, at denne liste hjælper dig med at undgå de samme fejl, som jeg har lavet igen og igen.

Hvis du kan lide denne artikel, kan du lide og abonnere på den, og vi ses i næste artikel.

Er det dårligt at hænge din cykel ved hjulene?

TILcykelskur er et perfekt udendørscykelopbevaringløsning til familien, der har en have eller gårdhavemenikkegarage(eller agarageder har begrænset plads).Hvis du harnogle DIY konstruktionsevner,du kanbygge dit eget, eller køb et lidt mindre attraktivt færdigt skur.22. okt 2020

din cykel din pålidelige styrt din stolthed og glæde mange af os elsker vores cykler og kører dem sikkert hele året rundt, vi passer godt på dem godt, du tror måske du gør det, men i dag vil jeg faktisk dele fem måder, du kan cykle på din ruin det eller i det mindste for at fremskynde slid på komponenterne, men inden vi kommer ind på det, skal du sørge for at have et abonnement på g10. Du kan gøre dette lige under denne artikel. Når du er der, skal du klikke på ikonet for at få besked, hver gang vores artikler går ud på den vigtige cafe? du trak op til en god kaffe og kage, men med al kagespænding glemte du at se din stolthed og glæde, som jeg taler om her, der er mange pletter på din cykel, som du kunne læne dig mod en mur med omkring et hegn rundt en stol, uanset hvad den er, men der er virkelig kun et par punkter, du skal bruge til at bevare din cykels udseende - brug dit baghjul og derefter om nødvendigt dit styr, helst på styret ved hjælp af bremsearmen eller gearet holde fast og derefter selvfølgelig ikke bruge dig selv, der er en fælles anløbshavn, jeg har været der, jeg lånte min cykel mod en væg, og den rev af siden af ​​sadlen, eller i det mindste kan den ridse den, og så siger det sig selv brugen af ​​din ramme er ikke absolut nej nej det er ikke let at fastgøre en ramme.

Nu er cafestoppen ikke den eneste gang, i Men du skal være forsigtig med at parkere din cykel, et fladt dæk eller et mekanisk trick med din gamle cykel på hovedet er ikke den bedste, den sikre måde at ridse dine motorhjelme på dine gearhåndtag eller sadel, eller i det mindste den, der overfører snavs og snavs fra vejen direkte til dine kjoler. Heste eller vores hænder er den bedste metode. Hvis du ikke kan aflevere den til en fyr, skal du placere din cykel omhyggeligt på den ikke-drevne side , helst på en blød overflade som noget græs, og hvis du bruger en ttbike, vender du den ikke på nogen måde - hver af os har lært den hårde måde, uanset hvordan eller hvor du placerer din cykel, bare sørg for at den er sikkert, stabilt og sikkert et par ting er værre end at se, eller i det mindste høre, en dejlig kulstofcykelskramling på fortovet. Jeg vil glide Smør Medium Det er meget vigtigt, hvor meget du skal bruge, og på hvilke dele disse alle er meget vigtige spørgsmål i forbindelse med cykling, kædesmøring er import myre for at minimere mængden af ​​fugt, der kommer ind i de indre bøsninger og stifter og for at reducere friktionen mellem Nu er der omtrent to typer kæder. Hvis vi har vådt smøremiddel og tør olie, er Li vådt til våde forhold Brug tør smøring nu i våde forhold kan resultere i, at smøremidlet hurtigt trækkes ud af kæden, hvilket gør kæden tilbøjelig til rust og korrosion Magnet, der opsamler støv og grus, uanset hvad du kører igennem og fremskynder slid på nogle komponenter på din cykel. En anden almindelig fejl vi ser, at folk gør ret meget ved at anvende mere smøremiddel på en allerede beskidt og smurt kæde.

Nu tror du måske, at mere smøremiddel er bedre, men faktisk bliver denne kæde bare til en magnet, der tiltrækker masser af snavs og snavs fra vejen og absolut ødelægger alt, hvad der kommer i vejen - kassetten, træningshjul osv. Og igen bare fremskynde slid på komponenterne på din cykel, så dit bedste valg er at sikre dig, at du sænker din kæthastighed, smører din del på din kæde regelmæssigt, og vigtigst af alt korrekt, nu er træning indendørs en hæfteklamme til en masse triatleter derude, men hvordan er det at ødelægge eller ødelægge din cykel godt i al den sved, der drypper fra dig på cyklen godt, det er ret dødbringende ting, det er ikke bare modbydeligt, når du trækker dit gamle styretape af og fin eller den gamle sved, der lugter modbydeligt? Det er faktisk saltet i din sved, der kan være så dødbringende, for hvis det kommer ind i din cykel, kan det korrodere, ruste nogle dele, især boltene, som igen kan svække disse bolte og potentielt få dem til at gå i stykker, hvilket naturligvis er ret farligt. For at omgå dette skal du sørge for at lægge et håndklæde over din cykel, når du laver en turbo-session eller en slags svedfanger, og selvom det kan virke ret underligt, da du kører på din cykel indendørs og holder den ret ren, sørg for at vaske og rengøre din cykel regelmæssigt.

Hår på GTM vi elsker at være i stand til at tage os af vores cykler regelmæssigt og alene derhjemme, og nogle af vores egne mekaniske artikler kan have inspireret dig til at gøre det samme, det er fantastisk på din tegnebog, men jeg vil sige bare vær forsigtig og bære den fordi brug af de forkerte værktøjer eller de forkerte værktøjer kan blive ret farlige og ret dyre nu, hvis du er i en mekaniker, sørger jeg bare for at følge producentens anvisninger til den specifikke komponent, som du arbejder på, eller værktøjerne, for at bruge det og selvfølgelig bare være forsigtig med at være usikker og udføre jobbet, er der absolut ingen skam at bringe en cykel til din lokale cykelbutik eller i det mindste få råd fra dem, og tro mig, der er ikke noget værre end at afrunde en skrue, der trækker tråden af, eller endda noget krydser over, så hvis du er lidt usikker, skal du bare sørge for at undersøge det og tage det til en cykelbutik. Er din cykel snavset regelmæssigt? Hvis du kører meget i regnen, bor du muligvis nær stranden, og din cykel og din kæde henter regelmæssigt sand, uanset hvad det er? At have en beskidt cykel er en sikker måde at ødelægge din cykel hurtigere nu. Problemer gemmer sig under snavs, og snavs på dine cykelkomponenter begynder at arbejde dårligere og måske endda slides hurtigere Nu foreslår jeg at vaske din cykel hurtigt efter hver tur. Hvis du kun kan skylle et øjeblik, skal du tørre kæden og smøre den igen, så er det naturligvis meget mere grundigt, regelmæssigt rengjort, der vil sikre, at cyklen ser flot og smuk ud, forhåbentlig fungerer godt og forhindrer mekaniske katastrofer og frem for alt holder disse komponenter i længere tid.

Nu er der fem måder, du ved et uheld kan ødelægge din cykel på, lad os vide, om nogen af ​​disse overraskede dig, eller hvis du tror, ​​vi måske har udeladt nogen, skal du slippe dem i kommentarfeltet nedenfor. Håber du nød dagens artikel, kan du lide det og glem ikke at følge GTN på sociale medier

Er det OK at opbevare en cykel udenfor?

Den nederste linje: Forlader dincykel udenforfor en dag eller to vil ikke skade større. Du kan se tegn på rust efter en uges forsømmelse. Efter en måned idårligtforhold, din elskedecykeldele begynder at nedbrydes.16. okt 2020

Kan du efterlade en elektrisk cykel udenfor?

A: Så længedubringe dit batteri ind, rammen af ​​dinelektrisk cykel kanopbevares i en kælder eller skur.Elektriske cyklerskulle ikke væreefterladt udendørsi elementerne uden noget beskyttende belægning; til sidst kommer dug og fugt ind i elektriske komponenter, hvisdeerefterladt udenfor.

Skal jeg tømme mine cykeldæk til opbevaring?

Vend det på hovedet: Hvornåropbevaringditcykeli længere tid, hvad enten det er indendørs eller udendørs, digskulle gernetage vægten afdæk. Over tid, dindækkantøm luft. Hængende eller spejlvendtcykelforhindrer hjulskader.12. november 2012

Er det OK at hænge cyklen på hovedet?

Shimano anbefaler endda mod at drejecykel på hovedet. hviscykeler vendtomvendteller på siden, fungerer bremsen muligvis ikke korrekt, og der kan opstå en alvorlig ulykke. Før du kører påcykel, sørg for at betjene bremsearmen et par gange for at kontrollere, at bremserne fungerer normalt.7. nov 2019

Er det OK at opbevare cyklen udenfor?

Den nederste linje: Forlader dincykel udenforfor en dag eller to vil ikke skade større. Du kan se tegn på rust efter en uges forsømmelse. Efter en måned idårligtforhold, din elskedecykeldele begynder at nedbrydes.16. okt 2020

Er regn dårlig for din cykel?

Rider iregner farligere end at køre i tørre forhold af en åbenbar grund: glat når det er vådt. Vejen selv er glattere. Malede overflader og forhindringer af metal er som is. Det tager længere tid at stoppe, og det er lettere at glide ud, så du skal bremse tidligere og lettere, især i våde nedkørsler.1. september 2020

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.