Vigtigste > Cykling > Cykel til teenager - hvordan man skal håndtere

Cykel til teenager - hvordan man skal håndtere

Hvilken cykel er bedst for teenagere?

Tjek disse toprangeredecyklerfor studerende inklusive priser, specifikationer, funktioner, varianter og mere.
 • KTM 125 Duke. 1,59,473 | Gade | 124,71 cc.
 • Bajaj Pulsar NS200.
 • Yamaha MT-15.
 • TVS Apache RTR 160 4V.
 • Hero Xpulse 200T.
 • Yamaha YZF R15 V3.
 • Royal Enfield Classic 350.
 • KTM RC200.

Fra balancecykler til ordentlige mini-superbikes er børnecykler kommet langt. Der er så mange muligheder derude, vi vil prøve at hjælpe dig med at navigere i dette minefelt, så i sidste ende har du den rigtige cykel til din lille person) Børnes cykler er så gode i disse dage, at jeg syder af jalousi, i min dag kører du på en tung BMX, dine bremser fungerede ikke, og det var det, men det er uden tvivl vigtigere end at få den rigtige børnecykel end at få den rigtige til en voksen. Cyklens pasform, komfort og brugervenlighed vil gøre en stor forskel i, hvor godt cyklen fungerer på ægte terræn, men det vil også gøre en stor forskel i, hvor meget sjov børnene faktisk kører på den.

Hvis du ser på dette, kommer du sandsynligvis ind i at cykle selv, så du vil have børnene til at ride på det, elske det og blive afhængige. Til denne artikel samarbejdede vi med Commencal for at forklare detaljerne ved at købe en mountainbike til dig. hvad du kan få, og hvad du skal passe på. (optimistisk musik) Før vi går ind i dimensionering, funktioner og meget mere, er den første ting at huske, at cykling skal være sjovt; selvfølgelig det samme for børnene.

Cyklerne skal ikke være svære at køre. De bør ikke være tunge, dårligt monterede, for høje, have komponenter i voksenstørrelse eller endda have tunge gear. I så fald kan det betyde, at dine børn ikke får det så sjovt som de ellers ville.Så lad os komme i gang. (Glad musik) I modsætning til hvad mange mennesker tror, ​​bestemmer alder ikke størrelsen på cyklen, den bestemmer kropsstørrelsen. Ligesom din, og det betyder, at de fleste børnecykelmærker hjælper dig med at navigere i deres rækkevidde baseret på størrelse og ikke alder.

At finde den rigtige cykel til dit barn er meget vigtigt for dit barn at køre sikkert og komfortabelt. Det er vigtigt at kunne stå med begge fødder på jorden, så børn hurtigt kan udvikle deres færdigheder og have det sjovt. (Glad musik) Sådan kan du måle det, få dit barn til at stå mod væggen med ryggen lige i sokkerne, deres hæle på gulvet, læg en bog på hovedet, så de rører ved væggen, marker med en blyant, hvor bunden af ​​bogen rører ved væggen.

Mål fra mærket til gulvet, og juster derefter højden til dit websted ved hjælp af producentens anbefalede størrelser for at sikre, at de er sikre og komfortable. Nogle mærker bruger det også Inden på benlængden til at understøtte den rigtige størrelse børnecykel igen, få dit barn til at stå mod væggen i deres sokker med ryggen lige, læg en bog mellem benene, som om du sad på en sadel. Flyt dit barn væk fra væggen, og mål fra gulvet til toppen af ​​bogen.Det kan være virkelig fristende at købe en cykel, der er for stor til, at dit barn kan vokse ind, men der er to reelle grunde til at prøve at undgå det. Den første grund er, at en for stor cykel er sværere at bruge, og at det endda bliver sværere at komme af og på. Den anden grund er, at mange cykelfabrikanter, herunder Commencal, har udviklet linjen med hjul i forskellige størrelser, så du kan springe en over.

ved hjælp af en cykeltræner

Så de har en Ramones 14, 16 og 20. Du kan gå direkte til 14, gå glip af midten og gå til 20. Nogle cykelmærker designer endda cykler, der vokser med barnet.

Så bevæbnet med disse oplysninger skal du gå til producentens websted og kigge efter den rigtige cykel. (Glædemusik) Hvilket fører os til forskellige typer cykler. Du har balance cykler, nybegynder cykler, børns mountainbikes og junior mountainbikes.Comcals sortiment er fuldt gearet til off-road sektoren, 100% mountainbikes fra 12-tommer balance cykler dernede, op til 14 og så har du 14, 16, 20 og 24 starter mountainbikes på junior mountainbikes, ægte hardtails igen, 20, 24 og 27.5, og se derefter på disse eksplosioner, ægte fuld-suspension trailcykler, 20, 24 og 27.5 cykelmuligheder Amaury Pierron og Myriam Nicole udvikler deres cykler til voksne, og ligesom der er mange forældre inden for murene til kommunkontoret.

De bruger deres børn til at udvikle disse cykler, og de siger, at de lægger meget fokus på cyklernes ergonomi og geometri for at sikre, at de er gode til off-road ridning - cykler, racercykler og alsidige cykler. (Glædemusik) Uanset hvilken type cykel du vælger, er der et par nøglefunktioner, der gør denne cykel forskellig fra en cykelformet genstand og en ordentlig børns mountainbike. Letvægtsrammer og komponenter.

Lettere betyder en enkel, ubesværet tur og sjov. Aluminium er konge til børns cykler. Ergonomi til børn, så der er mange komponenter, der virkelig er skræddersyet til børn, ting som de mindre ned til styret, kontroller, at der er kortere bremsearme, så små hænder kan nå dem.

Kortere krumtap og en smallere Q-faktor, så pedalerne er tættere på hinanden, resulterer i en cykel, der er designet til at børnene skal være mere oprejste, så de ikke bliver så strakte. Det er mere praktisk. Selv lave bundbeslag har et tyngdepunkt, der gør cyklen super stabil. (glad musik) Intet behov for pedaler, når du er så ung, børn på balancecykler kan bare bruge deres fødder, fortsætte med at glide og virkelig vænne sig til at cykle og balancere.

Når de føler sig lidt bedre, kan de også begynde at sætte deres fødder på denne lille platform. Min treårige dreng er designet til to til tre årige og elsker stadig sin balancecykel, det synes jeg er lidt fra pedalerne. Der er også forskellige størrelser på hjul, hvis du vil have 12 eller 14. hjul gør en børnecykel med stabilisatorer faktisk overflødig.

Fordi børn lærer at køre en balance-cykel, hvordan man læner sig i kurver og lignende. Så hvis de forhåbentlig også træder på, skal det være lidt lettere. Smalle stænger, lodret position, faktisk har denne cykel knudrede dæk, og hvis du virkelig har lyst til det, kan du sætte en skive-bh på ryggen.

Juster sadelhøjden, så barnets fødder er flade på gulvet, stadig med en let bøjning i knæet. Der er endda et verdensmesterskab i balancecykler, som du skal prøve. Forvent at variere fra 80 til 200 pund for en helt ny balance cykel. (glad musik) balancerer cykler versus cykler med stabilisatorer eller træningshjul.

Mange mennesker går nu lige for at afbalancere cykler. De er gode til at få børn til at lære at køre hastighed med fødderne og balancere på en cykel, mens stabilisatorer hjælper børnene med at komme hurtigere op og vænne sig til at træde og køre hurtigere, hvis du kan synes det er en god ting, men så det store trosspring, når du tager dine stabilisatorer af, og barnet skal gøre det hele for sig selv. Du vil sandsynligvis opdage, at de fleste mennesker er tilbøjelige til at træne cykler i disse dage.

Jeg synes, de er en fantastisk måde for børn at lære at falde i langsom hastighed. Du vil uundgåeligt hurtigt begynde at gøre disse ting, så du tænker måske på at komme ud og derefter bremse. Mens jeg har hørt fra nogle forældre, at deres børn elsker deres balance cykel så meget, at de er tilbageholdende med at træde, er hvert barn forskelligt. (glad musik) Nu til startcyklerne.

Dette er de første cykler, du finder med pedaler. De vil være singlehastighed for enkelhed, så børn ikke behøver at lære gear på samme tid og med en lodret position, så børn ikke bliver klemt og ser, hvor du skal hen. Med sadelhøjden skal du lade barnet sidde med den ene fod på gulvet og pedalen ned på sadlen.

Sørg for, at knæet er let bøjet, men sørg for, at det virkelig kan røre jorden sikkert. De fleste af disse cykler har kædebeskyttere for at sikre, at alt er skjult væk fra interesserede fingre, hvor børn kan starte. Mange mærker har også en større version, så dette er Ramones 14 Commencal, vi har også Ramones 16. Så en større ramme, større hjul, samme enkelhed usic) kvalitetskomponenter.

bedøvende spray til løbere klør

Gå nu til din lokale hardwarebutik eller endda supermarked, og du vil sandsynligvis se nogle meget lyse stick-it-up-tegneserietema-cykler, eller i det mindste ser de ud som dem Cykler, men de er faktisk cykelformede genstande. Når du ser en ordentlig børnecykel fra en ordentlig producent, vil du se en enorm forskel. De har aluminiumsrammer og komponenter, der gør cyklen meget mere kraftfuld.

Brug af de rigtige komponenter til børn, specielt designet til ergonomi. Det rigtige kendetegn for en ægte børns mountainbike. Nu siger Commencal, at cockpittet virkelig er vigtigt at have flere hænder, ting som styr, deres størrelse, håndtag, greb og kredsløb, alt er designet til at være virkelig anvendeligt til børn.

Styr og greb skal have den rigtige størrelse til små kroppe. For stænger og håndtag betyder det en mindre diameter, så små hænder kan få fat. De bør ikke afkortes på usædvanligt store dele.

Bremser skal være specielt designet til at være tættere på styret for en kortere rækkevidde. Nogle har også en markant lettere handling, hvilket gør bremsning næsten ubesværet for små hænder. Krumtaplængden er også proportional med den korrekte sadelhøjde og for at få en lav cykel med meget krumtapafstand fra stien.

Så det er padlehøjden, jo lavere jo bedre. Jo smallere Q-faktor, den vandrette afstand mellem krumtapene, jo bedre. Dette betyder, at benene på mindre kørere går op og ned effektivt, når de træder, snarere end at bøje udad. (glad musik) Børne mountainbikes, nu er de lidt større, men de er mere en mountainbike-form.

De fleste af disse cykler vil sandsynligvis være stive, selvom du kan få muligheder med affjedringsgafler, sandsynligvis en luftaffjedringsgaffel, så de er lettere og nemme at justere, når kørevægten ændres. Vi er også nu flyttet fra en gang til mange, så det åbner terrænet for dig at køre. (Joy Music) Kommercielt har Ramones 20 og 24, begge syv-speed cykler.

Disse mountainbikes til børn starter på omkring 350 pund til omkring tusind. (Glædemusik) Dette er ordentlige mountainbikes designet til korrekt ridning. Et par af disse kan også være gode muligheder for mindre voksne, der ikke kan passe til en voksencykel.

Meta Junior er virkelig højkvalitetscykler med mærker, som du kan se ved de mindre hjul, de har (murmurer) affjedringsgafler, der tilføjer rejse til juniorcyklen, dette er det 27,5 tommer Rock Shocks Recon Fork-hjul derude. af disse cykler. (optimistisk musik) Meta hardtails fås i 20, 24 og 27,5 inches, så et stort udvalg af højdeforskelle for rytterne.

På hvad der sandsynligvis er den sejeste cykel, jeg nogensinde har set, cykler selvfølgelig, det er Clash. Denne er for det meste en 20 tommer. Så jeg fik hjul fra Clash, det er en meget lille, stor hit-cykel. (optimistisk musik) Med undtagelse af junior blev der absolut ikke kompromitteret her, 27,5-tommer cykel med hjul, 160 mil rejser foran og bag, du har store bremser, du har Sram Wächter, 200 mil front router, 180 bagpå.

Denne cykel kunne gøre ret store, temmelig imponerende forlystelser. (Glædemusik) Selv suspensionen er designet til at give børn det bedste, nedskaleret til at passe dem. Som Commencal forklarede, er Kinematic designet til meget lette kørere.

Ved at bruge et meget højt udvekslingsforhold kan vi have et anstændigt lufttryk i spjældet og standardhydraulikken. Uden dette ville en cykel til børn være umulig. Forvent priser fra omkring £ 600 op til to og et halvt tusind.

Ja, det er mange penge, du finder ikke mange cykler i dit liv, der holder deres værdi så godt som en god børns cykel sandsynligvis vil vokse ind. Nå, jubel for Billy og Louis kørte, det var helt fantastisk, ægte mini-Shredder. Forhåbentlig finder du disse oplysninger nyttige, når du køber en børnecykel.

Hvis du vil se en anden artikel med et stort barn, så er der en artikel med Blake. Giv os et skøn, hvis du elsker, og mini shredders klik på denne knap for at abonnere.

Hvad er en god cykel til en teenagepige?

Anmeldelse - Top 5 bedstCyklertilTeenagepiger
 1. Firmstrong Urban Lady Seven Speed ​​Beach CruiserCykel.
 2. Schwinn Wayfarer voksenCykelHybrid retro-stil Cruiser.
 3. Schwinn Phocus 1400 og 1600 Drop Bar RoadCykel.
 4. Giordano Libero Women's RoadCykel.
 5. Sixthreezero EVRY Women's 3-Speed ​​Step.
21. sep 2020

Hvilken slags cykel skal en 12-årig have?

Mest voksencyklerder er små nok til en 11-år-gammeleller12-år-gammelvil sandsynligvis komme med 26 '' eller 27,5 '' hjul.5. apr 2021

Hvilken er den bedste mountainbike til en teenager?

Hvis din teenager har brug for en cykel, der stikker langt over sin vægt, og du leder efter den bedste værdi for pengene, er Trek Marlin noget for dem. Trek Roscoe er en mere seriøs, trailorienteret mountainbike end de andre med ekstra brede dæk, 120 mm forreste affjedring og en 1x10 Shimano Deore drivlinje.

Hvornår skal jeg købe en cykel til en teenager?

Før de var 16 år, bruger de fleste teenagere en cykel som deres primære transportmiddel. Når du leder efter en cykel, der tjener dette formål, skal du overveje, at den vil blive brugt i en række forskellige terræn.

Hvor høj skal du være for at cykle på en teenagecykel?

Teenagecyklen fås i rammestørrelser på 24 og 26 tommer, så den passer til ryttere med højder fra 5 til 6 fod. Cyklen har også skiftemuligheder: enkelt, 3-trins og 7-trins. Du kan vælge niveauet på tre og syv hastigheder, hvis du vil køre i højere højder.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

Spiderman crunches - en løsning på

Hvad er en Spiderman-crunch? Kom i en høj plankeposition med dine skuldre direkte over dine håndled. Løft din venstre fod for at bøje dit bøjede knæ og bringe det mod din venstre albue. Bring din højre fod tilbage til startpositionen. Dette er en rep. Fortsæt med at skifte sider i otte til 12 reps.

Stumpjumper vs camber - omfattende håndbog

Hvad er forskellen mellem Specialized Camber og Stumpjumper? De væsentligste forskelle er, at en stock Camber har mindre vandring foran og bagpå (120 mm sammenlignet med 140 mm for en Stumpjumper FSR), og der er ingen carbonfiberramme eller hjernestødmuligheder i Camber-serien. г.

Spring over morgenmadstudie - handlingsorienterede løsninger

Hvad sker der, hvis vi springer morgenmaden over? Øget risiko for hjertesygdomme. Ved regelmæssigt at springe over morgenmåltider er du mere modtagelig for vægtøgning og med en øget risiko for åreforkalkning, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, diabetes, fedme og højt kolesteroltal (10, 6, 11, 12).

Handcykelracing - handlingsorienterede løsninger

Hvor hurtigt kan en håndcykel gå? En liggende håndcykel, lånt fra cykelindustrien, kommer normalt i et valg mellem tre eller syv hastigheder, hvilket naturligvis begrænser hastigheden til mindre end 15 mph. De er lette at overføre ind og ud fra en kørestol og har et naturligt styresystem af gaffeltypen.

Hvor meget koster det at tage en cykel på et fly - hvordan man løser det

Kan jeg medbringe min cykel på et fly? Flyselskaber giver dig mulighed for at kontrollere din cykel og placere den i flyets lastrum under rejsen, selvom nogle kræver, at du placerer cyklen i en taske eller andet kabinet. Hvis din cykel ikke falder inden for luftfartsselskabets kontrollerede taskevægtskrav, vurderer flyselskabet ekstra gebyrer for den ekstra vægt.